Beste evenement website bouwers

beste website-bouwers voor evenementen


Ben je van plan een geweldige show neer te zetten of een episch feestje te geven? Heeft u een waardig evenement voor uw potentiële bezoekers? Je hebt een enorme tool nodig om hun aandacht te trekken. Dit is waar een solide evenementwebsite kan helpen.

De missie is om uw doelgroep te overtuigen dat het evenement dat u heeft de beste gok voor hen is. Om deze reden is een overtuigende evenementensite de oplossing. Het zal onze potentiële bezoekers door het hele pad leiden, van de introductie en beschrijving van het evenement tot het besluitvormingsproces. Het enige dat u nodig heeft, is het vertrouwen van mensen winnen.

Het bouwen van een professionele evenementenwebsite is veel eenvoudiger geworden dankzij moderne websitebouwers. Ontworpen voor beginners en niet-technici die platforms bieden nog steeds voldoende tools om een ​​boeiende site te maken en uw doelgroep op de pagina te laten blijven die u nodig heeft. Aan de andere kant maken een groeiend aantal tools voor webtechnologie het selectieproces nogal ontmoedigend.

We hebben 10 van de beste website-bouwers voor evenementen getest:

 1. Wix – De beste website-bouwer voor evenementen
 2. WordPress – Gratis CMS om een ​​evenementwebsite te maken en te beheren
 3. Eventbrite – Wereldwijd platform voor evenementenbeheer
 4. Bizzabo – Moderne software voor evenementenplanning en -beheer
 5. Aventri – Bekroonde oplossing voor evenementenbeheer
 6. Dryfta – Eenvoudige website voor het plannen van evenementen
 7. Zoho Backstage – Software voor online evenementbeheer
 8. Facebook – Creëren & Openbare of privé-evenementen beheren
 9. uKit – De beste website builder voor kleine bedrijven
 10. Bladwijzer – De beste op AI gebaseerde Website Builder

Heeft u gelijk een websitebouwer te kiezen om een ​​evenementwebsite te lanceren mee? Het is niet nodig om ergens anders naar het beste systeem te zoeken. De onderstaande beoordeling is uw tijdbesparing die de top 10-platforms weergeeft die u misschien erg handig vindt bij het helemaal opnieuw bouwen van een evenementensite. Laten we ze nu eens bekijken voordat we besluiten een solide evenementensite te bouwen.

Wix – De beste website-bouwer voor evenementen

Wix - De beste website-bouwer voor evenementen

Wix – is de beste websitebouwer voor evenementen. Het is een van de meest flexibele en veelzijdige platforms. Het is goed voor elk type website. De software is extreem makkelijk te gebruiken. Het biedt een enorme selectie mobiel responsieve sjablonen met tal van ingebouwde functies, naast een brede selectie widgets van de bouwers ‘ Wix App Market.

Wix gebruikt het nieuwste web en AI-technologieën om de beste website-bouwervaring te leveren. Hier zijn enkele fundamentele voordelen van het gebruik van Wix:

 • Website-sjablonen voor evenementen – De software heeft een geweldige verzameling sjablonen voor evenementensites. Of u nu een conferentie of een zakelijke bijeenkomst houdt, of u nu een online uitnodiging voor een bruiloft of feest moet sturen, een netwerkevenement moet organiseren of meer, Wix heeft verschillende sjablonen voor elke gelegenheid.
 • Ingebouwde functies – De sjablonen uit de evenementcategorie worden geleverd met reeds geïntegreerde functies voor een solide evenementwebsite. Hier heeft u een sectie “Hoe te verkrijgen”, schema’s, geïntegreerde kaarten, afrekenformulieren, call-to-action-knoppen, enz..
 • Wix Event Widgets – Wix App Market zit vol met handige add-ons en evenementenwidgets. Evenementenkalender is bijvoorbeeld een stijlvolle planningstool waarmee u elk evenement kunt toevoegen en uw bezoekers kunt informeren over de aankomende show.
 • Wix-boekingen is perfect voor zakelijke bijeenkomsten, conferenties, ambachtelijke winkels, enz. Het laat uw klanten gemakkelijk naar het evenement gaan zonder tijd te verspillen aan telefoontjes, e-mailregistraties, enzovoort.
 • Wix Forum is een geweldige widget voor langlopende evenementen. Je creëert eigenlijk een online community waar leden opmerkingen, video’s, foto’s en andere inhoud van het evenement kunnen delen.

Wix is ​​een ultieme oplossing voor het bouwen van websites voor elk probleem. Het is flexibel en gemakkelijk te gebruiken, terwijl de prijs naast een gratis oneindig plan aan alle budgetverwachtingen voldoet. Wat de betaalde abonnementen betreft, heeft de websitebouwer twee groepen plannen om uit te kiezen. Deze omvatten standaard- en zakelijke / e-commerce-abonnementen. De kosten van standaardplannen beginnen met $ 13 / maand en lopen op tot $ 39 / maand, terwijl die van bedrijfsplannen varieert van $ 23 / maand tot $ 500 / maand.

Probeer gratis met Wix

WordPress – Gehost CMS om een ​​evenementwebsite te maken

WordPress - Gehost CMS om een ​​evenementwebsite te maken

WordPress – is een van de meest populaire CMS-platforms voor miljoenen websites, waaronder evenementenprojecten. De platforms bieden meerdere evenementenbeheer- en marketingmogelijkheden dankzij talrijke plug-ins voor evenementenbeheer en integratiemogelijkheden. De belangrijkste kenmerken zijn:

 • Geweldige evenementthema’s – Gebruikers zullen een enorme selectie thema’s waarderen die zijn ontworpen voor verschillende soorten evenementen. Van conferenties, forums en zakelijke bijeenkomsten tot meer intimiderende evenementen zoals feesten, shows en vieringen – WordPress heeft het allemaal.
 • Breed scala aan plug-ins – Bijna geen enkel ander CMS kan dezelfde variëteit aan plug-ins aanbieden. WordPress levert honderden tools om uw evenementwebsite te beheren en te promoten. Meerdaagse evenementregistraties, kaartverkoop, evenementenplanning, waarschuwingen en pushmeldingen – installeer en activeer eenvoudig de plug-in om alles uit de functies te halen.
 • Eindeloze integratiemogelijkheden – Als open source CMS staat WordPress open voor meerdere integraties met bestaande services. U kunt verschillende betalingsopties implementeren, Google Maps integreren om de locatie van de locatie te tonen, een persoonlijke evenementorganisator maken, campagnes voor e-mailabonnementen starten en meer.
 • Hosting – Als een downloadbare software, WordPress heeft geen geïntegreerde hostingoplossingen. In plaats daarvan impliceert het de noodzaak om het meest te zoeken geschikte hostingprovider buiten. Gelukkig is de keuze van bedrijven die hostingdiensten aanbieden vrij uitgebreid en kunt u gemakkelijk het systeem vinden dat het meest aan uw projecthostingbehoeften voldoet.

Over WordPress gesproken, het systeem beveelt officieel aan Bluehost als de beste hostingprovider die in het huidige aantal gebruikersbehoeften voorziet. Met Bluehost kunt u het CMS met slechts één klik installeren en het biedt tal van voordelen die bijdragen aan uw projectprestaties. Het bedrijf komt met gratis bonusdomeinnaam aangeboden voor het eerste jaar na registratie, 60% korting voor de systeeminstallatie, veel integraties, hoge laadsnelheid, betaalbaar prijsbeleid en vele andere voordelen die Bluehost een echt waardige investering maken voor alle WordPress-gebruikers.

De platforms lijken een ultieme tool voor het bouwen van websites te zijn. Enkele van de nadelen zijn echter vrij complexe bewerkingen. Het is de bedoeling dat u ten minste de basiskennis van CSS en PHP kent om uw pagina’s aan te passen. Hoewel de software gratis is, moet u zelf zorgen voor domeinregistratie en hosting. Bovendien hebben sommige event-plug-ins een premium-account nodig om toegang te krijgen tot al hun functies.

Probeer WordPress nu

Eventbrite – Wereldwijd platform voor evenementenbeheer

Eventbrite - Wereldwijd platform voor evenementenbeheer

Eventbrite – is een wereldwijd platform dat zich heeft onderscheiden als een van de grootste systemen die worden gebruikt om evenementen over de hele wereld te vinden, te creëren, bij te wonen en te delen. Het systeem maakt het mogelijk om nieuwe evenementen te creëren en toe te voegen en om ze te beheren in functie van uw behoeften. Deze omvatten officiële evenementen (gemeenschapsbijeenkomsten, muziekfestivals, fondsenwervingscampagnes, marathons enz.) en persoonlijke evenementen (wedstrijden, feesten, spelprojecten, wedstrijden enz.).

De belangrijkste hoogtepunten van het platform zijn als volgt:

 • Integraties – Momenteel integreert het platform met meerdere wereldwijd populaire services, waaronder Dropbox, Zoho, Facebook, Google Apps, MailChimp, Salesforce, Twitter, Microsoft Dynamics en meer.
 • Gebruikersapp – Eventbrite maakt het mogelijk om een ​​gebruikersapp te downloaden en te installeren op je mobiele apparaat. Hier heeft u toegang tot de evenementfeed, ingedeeld in categorieën op basis van het locatieaspect. Dit betekent dat u een lijst met evenementen die op uw locatie plaatsvinden, krijgt aangeboden zodra u de website bezoekt, wat erg handig, tijdbesparend en nuttig is. Er is ook de mogelijkheid om tickets in de app te kopen waarmee je tickets kunt kopen voor de vermelde evenementen via Stripe, PayPal, Braintree en andere populaire betalingssystemen. De app kan ook worden gebruikt voor handig ticketbeheer en het maken van gepersonaliseerde evenementaanbevelingen.
 • App Marketplace – Het systeem wordt geleverd met een krachtige geïntegreerde app-markt, waar u alle soorten applicaties, widgets en extensies kunt tegenkomen die effectief kunnen bijdragen aan de prestaties van uw evenementwebsite.
 • Evenementmanagement – Met Eventbrite wordt het maken en beheren van persoonlijke / zakelijke evenementen veel eenvoudiger dan voorheen. Wat u moet doen, is een evenement toevoegen, het een naam geven, de locatie instellen, de datum, de ticketprijs en het type. Ten slotte kunt u afbeeldingen, mediabestanden, audio en andere elementen toevoegen om de aandacht van gebruikers te trekken na de publicatie van het evenement.
 • Ticket aanmaken – Het platform maakt het ontwerpen en publiceren van tickets mogelijk en het is ook mogelijk om papieren tickets te maken voor verdere distributie. U kunt alle details aan uw tickets toevoegen om potentiële bezoekers alle informatie te verstrekken waarin ze mogelijk geïnteresseerd zijn. Bovendien kunt u met het systeem verschillende soorten tickets maken voor verschillende gebruikerscategorieën. Deze omvatten algemene toegangskaarten, VIP-kaartjes, gereserveerde zitplaatskaartjes, meerdaagse pas en dagkaartjes, vroegboekkorting, gecodeerde korting enz.
 • Analyse van evenementprestaties – Eventbrite biedt organisatoren een geïntegreerde analysetool die het mogelijk maakt om de verkoop, het aantal bezoekers van evenementen, verkeersfluctuaties en andere parameters te volgen die veel kunnen vertellen over de populariteit van je evenement.

Eventbrite biedt drie soorten abonnementen, waaronder Essentials, Professional en Premium. De eerste twee abonnementen zijn gratis voor iedereen die van plan is gratis tickets te verkopen, maar als u van plan bent kosten in rekening te brengen voor de verkochte tickets, stelt het systeem vaste kosten in voor elk verkocht ticket. De prijzen van Essentials vertegenwoordigen dus 2% + $ 0,79 per betaald ticket, terwijl Professional-prijzen 3,5% + $ 1,59 per betaald ticket bedragen. De kosten van services die zijn inbegrepen in het Premium-abonnement worden individueel besproken met de systeemontwikkelaars.

Probeer Eventbrite nu

Bizzabo – Moderne software voor evenementenplanning en -beheer

Bizzabo - Moderne software voor evenementenplanning en -beheer

Bizzabo – is de beste website voor evenementenbeheer. Met de software profiteert u tegelijkertijd van een stijlvolle website en mobiele app. Het is gemakkelijk om de site aan te passen met behulp van Bizzabo-tools en -functies. Ze bevatten:

 • Sjablonen voor evenementen opschonen – De software biedt een selectie van goed uitziende sjablonen die ook voor mobiele apparaten beschikbaar zullen zijn in het licht van de app.
 • Uitgebreid evenementenpakket – Bizzabo is uw persoonlijke evenementenorganisator. Het is gemakkelijk te gebruiken en beschikt over meerdere functies, van tools voor evenementbeheer tot opties voor het verkopen van tickets, integratie van betaalmethoden en meer.
 • Dubbele evenementen – De software maakt het eenvoudig om één website te maken voor meerdere evenementen. Je hoeft geen nieuwe site te lanceren voor een vergelijkbaar evenement. Dupliceer het eenvoudig om te gebruiken voor andere evenementen van hetzelfde type.
 • Geavanceerde ondersteuning – Elke gebruiker krijgt een accountmanager toegewezen om verschillende problemen op te lossen. Professionele assistenten begeleiden u door het hele webbouwproces. U kunt ook telefonisch contact opnemen met het ondersteuningsteam of profiteren van de Bizzabo-blog.
 • Integratiemogelijkheden – Het platform kan worden geïntegreerd met verschillende bestaande services zoals MailChimp, Google Analytics, etc. Gebruikers kunnen media-inhoud toevoegen, zoals video’s en afbeeldingen. U kunt aanpasbare tabbladen, widgets en meer toevoegen.

Het platform is een goede oplossing gebleken wanneer u een online eventmarketing- / managementwebsite moet maken. Bizzabo is heel gemakkelijk te gebruiken door het registratieproces kan op het eerste gezicht een beetje te ingewikkeld lijken. De websitebouwer biedt drie prijsopties, waaronder Planner, Pro en Elite. Om de kosten van elk plan te achterhalen, moet u persoonlijk contact opnemen met de systeembeheerders.

Probeer Bizzabo gratis

Aventri – Bekroonde oplossing voor evenementenbeheer

Aventri - Bekroonde oplossing voor evenementenbeheer

Aventri – is een goede website builder voor conferenties die geavanceerde oplossingen voor evenementenbeheer en webbuilding omvat om bedrijven te helpen bij het effectief beheren van bedrijfsprocessen, terwijl ze hun bedrijfsevenementen plannen. De websitebouwer beschikt over indrukwekkende statistieken, waaronder 20 miljoen succesvolle aanmeldingen, meer dan 300 duizenden effectief beheerde evenementen en een verbluffend klanttevredenheidspercentage van meer dan 97%. Dit zijn behoorlijk goede cijfers. Nu is het hoog tijd om enkele van de meest opmerkelijke kenmerken van het platform te bekijken:

 • Uitgebreide opties voor evenementenplanning – Naast het ontwerpen van professionele en moderne websites, laat Aventri gebruikers evenementen, schema’s toevoegen, bedrijfsprocessen, agenda’s, vergaderingen en sessies beheren en aanpassen, aangepaste rapporten genereren, sprekers toevoegen en beheren enz. U kunt al deze elementen automatisch in uw evenement integreren. project in je eentje.
 • Integratie met apps van derden – Aventri maakt integratie met externe applicaties en add-ons mogelijk die het mogelijk maken om de functionaliteit van uw evenementwebsite te verbeteren. Sommigen van hen zijn Silverpop, Marketo, Salesforce, OnWire, Clickatell, Eloqua en nog veel meer. Bovendien biedt het systeem zijn abonnees de mogelijkheid om geïntegreerde API’s te gebruiken, die de oplossing helpen toevoegen aan hun project en andere websites.
 • Aanpasbare responsieve DIY-sjablonen – Met de website builder kunt u responsieve sjablonen helemaal opnieuw maken en aanpassen om ze verder te gebruiken, terwijl u werkt aan uw volgende evenementprojecten.
 • Rechten voor gebruikersrechten – Het is aan jou om de toegangsrechten voor websites toe te wijzen aan die gebruikers die je bij het team van ontwikkelaars wilt voegen. Het systeem maakt het mogelijk om rolrechten te delen met de gebruikers die u nodig heeft. Dit verbetert uiteindelijk de veiligheid van uw website en geeft volledige controle over het beheer van de website en het updateproces.

Aventri is een websitebouwer die een waardig platform voor het maken van websites combineert met een volledig geïntegreerde software voor evenementenbeheer om hedendaagse evenementprojecten met hoogwaardige prestaties te lanceren. Het systeem wordt ook geleverd met e-mailmarketingfuncties, uitgebreide netwerk- en matchmakingtools, evenementenonderzoeken, brede project- en evenementenbeheeropties, middeleninventaris en tools voor evenementenbudgetbeheer enz. Aventri heeft geen technische details of nuances nodig – start gewoon een website en deel de informatie waarin uw bezoekers geïnteresseerd zijn.

Probeer Aventri nu

Dryfta – Eenvoudige website voor het plannen van evenementen

Dryfta - Eenvoudige website voor het plannen van evenementen

Dryfta – is een up-to-date websitebouwer voor evenementenplanning, die het mogelijk maakt om geweldige evenementprojecten te starten en te beheren met luidsprekerprofielen, schema’s, aangepaste inhoud, opties voor media-integratie, ingesloten formulieren en tal van andere functies die een must zijn- hebben voor elk evenementproject. De websitebouwer werkt geweldig voor organisaties, bedrijven en onderwijsinstellingen. Laten we een kort overzicht geven van de functieset van de service die u kunt gebruiken om met succes te ontwerpen en om uw evenementwebsite te beheren / updaten:

 • Sjabloonopties – Dryfta maakt het mogelijk om te kiezen uit meerdere responsive sjablonen voor evenementenwebsites, variërend van academische projecten tot bedrijfssites, conferenties en symposia. Als u van plan bent om een ​​website helemaal opnieuw te starten, kunt u met de CSS Manager van het systeem uw eigen codes toevoegen en bewerken om unieke ontwerpen te maken.
 • Integratie-opties – Met Dryfta kunt u mediabestanden integreren in op maat gemaakte webpagina’s, tekstuele inhoud, afbeeldingen uploaden, YouTube-video’s insluiten en instellen om ze alleen beschikbaar te maken voor ingelogde gebruikers. Bovendien kunt u externe links integreren die gebruikers omleiden naar andere website-gerelateerde informatie.
 • Widgetmanager – De website builder wordt geleverd met zijn eigen Widget Manager Tools, waarmee u aangepaste teksten, ingesloten formulieren, codes, aanmeldingsformulieren voor de nieuwsbrief, dia’s en andere website-elementen kunt toevoegen die van groot belang zijn voor uw evenementwebsite.
 • Event Platform-functies – Dryfta geeft toegang tot talloze functies voor het beheren van evenementenwebsites. Deze omvatten Budget & Visuele tool voor uitgaven, optie voor het maken van takenlijsten, optie voor het instellen van evenementen, Unified CRM voor algemene toegang tot gebruikersinformatie, segmentatie van contactpersonen, aanpasbare e-mailsjablonen, één dashboard voor deelnemers en sprekers die hun profielen willen beheren, netwerkapp voor evenementen, sponsors & Exposantentools, Custom Reporting, Tickets & Betalingsgateways, abstract beheer van inzendingen, registratie van bezoekers voor bepaalde evenementen, badgeontwerp & Afdrukken, ophalen van leads, interacties na gebeurtenissen enz.

Dryfta is een goede keuze als het gaat om de ontwikkeling van evenementenwebsites. Met de functies van een website builder en software voor evenementenbeheer, kunt u een volledig uitgeruste website maken om evenementen te organiseren en te beheren, online tickets te verkopen, gebruikersinzendingen te accepteren, e-mailcampagnes te organiseren, evenementschema’s te maken, certificaten voor deelname aan evenementen te ontwerpen en badges, accepteer donaties en voer andere belangrijke acties uit vanaf één dashboard. Wat interessant is, Dryfta biedt niet het one-size-fits-all plan. In plaats daarvan biedt het systeem elke klant een individuele betalingsoptie op basis van het online verzoek dat vooraf is ingediend. De kosten van services die de websitebouwer aanbiedt, beginnen met $ 119 / maand tot en kunnen worden verhoogd op basis van gebruikersvereisten en opgenomen functies.

Probeer Dryfta nu

Zoho Backstage – Software voor online evenementbeheer

Zoho Backstage - Software voor online evenementbeheer

Zoho Backstage – is een ander voorbeeld van professionele software voor evenementenbeheer waarmee u websites met veel functies kunt maken om uw evenementen te organiseren, beheren en onder de aandacht te brengen, deze indien nodig bij te werken en de aandacht van de gebruiker te trekken. De websitebouwer is intuïtief en het kost niet veel moeite / tijd. Ontwerp gewoon uw project en profiteer van meerdere functies waarmee u uw bedrijfsevenementen met maximale efficiëntie kunt beheren. Enkele van de meest opvallende kenmerken zijn hieronder opgesomd:

 • Gelokaliseerde websites – Met het systeem kunt u gelokaliseerde projecten starten, waarmee u verbinding kunt maken met bezoekers van websites / evenementen in verschillende regio’s. Op deze manier kunt u interactie tussen gebruikers aanmoedigen door het aanbieden van opties voor het plaatsen van aankondigingen, discussieforums, agenda’s voor ontwikkelingstools en andere verdiensten.
 • Professionele nichesjablonen – U kunt uw evenementwebsite tot leven laten komen door een van de hoogwaardige nichesjablonen te kiezen die het systeem in zijn collectie heeft. De ontwerpen zijn volledig responsief en aanpasbaar en u kunt de vereiste instellingen aanpassen om het meeste uit hun prestaties te halen. Kies en verplaats de vereiste secties, sleep de tabbladen en zet ze neer, schakel website-elementen in / uit om uw project een uniek ontwerp en merkidentiteit te geven.
 • Stijlopties – Het is aan jou om een ​​van de beschikbare projectstijlen te kiezen om je website een unieke aangepaste lay-out te geven. Deze omvatten tekst en afbeelding, alleen tekst, widget-insluiting en getuigenis. U kunt elk van deze stijlopties gebruiken of allemaal, afhankelijk van uw projectspecialisering.
 • Meertalige ondersteuning – Zoho wordt geleverd met meertalige ondersteuning, waarmee u de inhoud van uw evenementwebsite kunt vertalen in meerdere talen naar keuze om de aandacht van gebruikers uit het buitenland te trekken.
 • Gepersonaliseerd deelnemersschema – het systeem maakt het mogelijk om bezoekers de kans te geven om de sessies te selecteren waaraan ze willen deelnemen. Ze kunnen individueel een agenda op maat maken, zodat hun sessies op de shortlist komen om ze verder te volgen via hun mobiele apparaten. Dat is best handig en handig, vooral als het gaat om zakelijke evenementen.
 • Registratie en ticketing – Met Zoho kunt u verschillende gebeurtenistypen maken en registratieoptie inschakelen, zodat gebruikers zich op elk moment kunnen aanmelden voor de vereiste sessie. U kunt ook online tickets verkopen en zelfs hun verkopen volgen en de uitbetalingen ontvangen zonder enige commissie. Promo-aanbiedingen en bonussen kunnen hier ook worden geactiveerd.

Zoho is een veelzijdig platform waarmee u evenementenwebsites kunt bouwen, beheren en bijwerken. Het systeem biedt tal van speciale functies die niet alleen de aandacht van gebruikers trekken, maar hen ook aanmoedigen om zich bij het platform aan te sluiten om hun eigen campagnes verder te organiseren. Zoho maakt het bouwen van gelokaliseerde websites mogelijk om klantenbestand op te bouwen en moedigt interactie tussen gebruikers aan. De websitebouwer biedt twee soorten prijsopties. De eerste biedt de mogelijkheid om te kiezen uit 4 abonnementen (Gratis, professioneel, Enterprise, Ultimate), waarvan de kosten vanaf 0 beginnen en oplopen tot € 249 / maand, jaarlijks gefactureerd. Als alternatief is het mogelijk om voor elk georganiseerd evenement te betalen. In dit geval beginnen de kosten met 0 en bereiken € 899 per evenement.

Probeer Zoho Backstage nu

Facebook – Creëren & Openbare of privé-evenementen beheren

Facebook - Openbare en privé-evenementen maken en beheren

Facebook – is het populairste sociale netwerk ter wereld, dat enorm populair is bij gebruikers van over de hele wereld. Het totale aantal Facebook-abonnees omvat momenteel 1,59 miljard gebruikers, die elk jaar ongeveer 47 miljoen openbare evenementgroepen creëren. Dit komt omdat het platform meerdere functies onthult voor het maken en beheren van evenementen, zodat iedereen het onbeperkte aantal mensen kan uitnodigen en veelzijdige activiteiten kan organiseren – zowel privé als openbaar.

Laten we eens kijken naar de belangrijkste functies van het netwerk die bijdragen aan een effectieve evenementconfiguratie:

 • Evenementcreatie – Facebook maakt het mogelijk om privé- en openbare evenementen te maken, zodat u die gebruikers kunt uitnodigen die er mogelijk in geïnteresseerd zijn. Dit is een kalendergebaseerde bron die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt, waaronder het informeren van gebruikers over de aankomende gelegenheden, het verspreiden van informatie over een bepaalde gebeurtenis, het verzenden en delen van uitnodigingen enz. Het is mogelijk om duizenden mensen uit te nodigen voor de groep, waardoor de kans groter wordt dat uw evenement opvalt.
 • RSVP-lijst – Met deze functie kunt u de lijst met uitgenodigde gebruikers weergeven, gegroepeerd op hun antwoorden. Deze mensen kunnen verschillende statussen instellen om aan te geven dat ze het evenement willen bezoeken. Deze omvatten de lijsten ‘bijwonen’, ‘niet bijwonen’, ‘mogelijk bijwonen’ en ‘heeft niet gereageerd’. Als de uitgenodigde persoon de status ‘aanwezig’ heeft ingesteld, wordt de melding in de nieuwsfeed weergegeven om de vrienden hiervan op de hoogte te stellen. Bovendien ontvangt een gebruiker herinneringen over het aanstaande evenement naarmate de datum nadert.
 • Evenementmanagement – U kunt de bewerkingen van de gebeurtenis op elk gewenst moment uitvoeren. Het is mogelijk om de tijd en datum van het evenement, locatieparameters en naam te wijzigen, afbeeldingen, video’s en andere mediabestanden toe te voegen enz. Gebruikers kunnen op hun beurt reageren op het evenement, meldingen in- / uitschakelen, rapporteren en delen Het nieuws.
 • Ticketverkoop – Als je Facebook-account bijvoorbeeld integreert met Eventbrite, kun je automatisch al je evenementgegevens van de ene dienst naar de andere importeren om tickets rechtstreeks via Facebook te verkopen. Het proces van integratie tussen de platforms is snel en eenvoudig. Het duurt over het algemeen ongeveer 10 minuten, wat op de lange termijn een waardig resultaat oplevert.
 • Co-hosts toevoegen – Als je het evenement gaat houden en beheren in samenwerking met andere gebruikers, kun je ze toevoegen als co-hosts van de evenementengroep. Zodra u dat doet, wordt het evenement weergegeven op de agenda’s van hun pagina, zodat ze de bewerkingen kunnen volgen / aanbrengen, de evenementgerelateerde informatie kunnen bekijken en deze informatie kunnen delen met andere gebruikers.
 • Betaalde evenementpromotie – Nu u klaar bent met het maken van uw evenementengroep, kunt u de voordelen van de betaalde promotie overwegen. Facebook maakt het mogelijk om dat op twee manieren te doen – ofwel via Advertentiebeheer of rechtstreeks vanaf uw Facebook-pagina.

Als gratis sociaal netwerk maakt Facebook het mogelijk om zonder enige kosten evenementen te maken en te beheren. Als je daarna je evenement wilt promoten, kun je kiezen voor betaalde opties, maar dit is niet verplicht.

Probeer Facebook nu

uKit – De beste website builder voor kleine bedrijven

uKit - De beste website builder voor kleine bedrijven

uKit – is de goedkoopste website builder voor evenementenplanning, speciaal ontworpen voor voor kleine bedrijven. Tegelijkertijd helpt het u bij het maken van een website voor zakelijke evenementen, waaronder conferenties, speciale vergaderingen, seminars en meer. U kunt helemaal zelf een professionele evenementenwebsite maken of een reeds bestaande Facebook-pagina verbergen. Controleer op meer geweldige uKit-functies:

 • Betaalbaarheid – uKit heeft lage prijzen, waaronder een gratis proefperiode van 14 dagen om het systeem te testen. U kunt een basiswebsite bouwen met gratis domein, hosting, SSL-beveiliging en basisfuncties voor slechts 4 $ / maand.
 • uKit Alt – Een geweldige functie voor degenen die al een bestaande Facebook-pagina hebben die het evenement beschrijft. Hiermee kunt u de pagina binnen een paar minuten omzetten in een professionele website. Het vergroot de geloofwaardigheid van de website en helpt u online een sterke reputatie op te bouwen. Het systeem gebruikt de Facebook API om de nodige informatie van de pagina te genereren en op de website te plaatsen. De overgedragen inhoud omvat afbeeldingen, foto’s uit de galerijen, logo, nieuwe feed, evenementdetails, contacten, enz.
 • Widgets en apps – uKit maakt het eenvoudig om verschillende widgets te integreren, waaronder professionele fotogalerijen, streaming-apps, kalenders, enz. De meeste sjablonen worden geleverd met reeds ingebouwde widgets die u kunt wijzigen of wijzigen.
 • Reagerend ontwerp – Afgezien van een reeks mobielvriendelijke sjablonen, heeft uKit een voorbeeldmodus voor mobiel en tablet om uw site er geweldig uit te laten zien op verschillende apparaten. Gebruikers kunnen de website bewerken zodat ze er goed uitzien op zowel smartphones als tablets. Elke keer dat u wijzigingen aanbrengt in de modus Mobiel en tablet, worden deze niet weergegeven in de desktopversie van de site. Een geweldige functie voor een verbeterde mobiele gebruikerservaring.
 • Tijdelijke toegang tot websitebeheer – Bij het bouwen van een evenementwebsite in samenwerking met andere teamleden, kunt u tijdelijke toegang voor websitebeheer instellen voor de gebruikers waarmee u wilt werken. In dit geval bent u de rechthebbende, die de macht heeft om de website-informatie bij te werken, widgets en pagina’s toe te voegen / te verwijderen, toegang te krijgen tot Google Analytics, websitestatistieken te bekijken, SEO-instellingen aan te passen enz. Houd er rekening mee dat alle bewerkingen door co -werknemers worden automatisch opgeslagen in de back-upversie om verlies van informatie te voorkomen. De maximale duur van de tijdelijke toegangsmodus is echter niet meer dan 999 dagen.

uKit komt als een goede en kosteneffectieve website builder. Het biedt een verscheidenheid aan stijlvolle platforms, een geweldig ontwerp en een eenvoudige editor om webpagina’s aan te passen. Het systeem biedt foru betaalde abonnementen, waarvan de goedkoopste u slechts $ 4 / maand kost, terwijl het duurste abonnement $ 12 / maand kost. Laten we eerlijk zijn: dat is een heel genereus en betaalbaar aanbod.

Probeer uKit gratis

Bladwijzer – op AI gebaseerde Website Builder

Bladwijzer - op AI gebaseerde Website Builder

Bladwijzer – is een gratis websitebouwer voor evenementenplanning. Het is een van de meest geavanceerde SaaS-services als het gaat om webtechnologieën. Een Op AI gebaseerde cloudgebaseerde oplossing is goed voor het bouwen van verschillende websites vanaf nul. Evenementensites vormen geen uitzondering dankzij de AiDA van het platform (ontwerptool voor kunstmatige intelligentie). Hier zijn enkele geweldige functies van Bookmark:

 • Kunstmatige intelligentie – Het bouwen van websites voor evenementen is eenvoudiger dan ooit dankzij de AiDA van Bookmark. Een gebruiker hoeft alleen het type website te identificeren, een naam te geven en een kant-en-klare lay-out te ontvangen. U kunt kiezen uit verschillende lay-outs en de best passende kiezen.
 • Focusfunctie – De functie levert een aantal reeds ontworpen secties voor uw webpagina. Ze zijn volledig functioneel en zien er behoorlijk stijlvol uit. U kunt een van de beschikbare secties kiezen en deze overal toevoegen op uw evenementensite. Zodra u een noodzakelijke sectie heeft toegevoegd, kunt u deze bewerken en aanpassen. Zo kun je de sprekers van het evenement, speciale gasten of leden aangeven in een aparte Focus sectie.
 • Eenvoudige editor – Bookmark biedt een selectie van vooraf ontworpen blokken en modules. U kunt ze eenvoudig aan de pagina toevoegen en aanpassen indien nodig. Profiteer van het gebruiksklare gedeelte Contact of Over ons, voeg nieuwe blokken toe en meer.
 • Evenementenfunctie – Afhankelijk van uw website-specialisatie, kunt u verschillende soorten evenementen toevoegen om uw website-promotie te stimuleren en de verkeersstroom te vergroten. Eigenlijk is het mogelijk om zoveel evenementen toe te voegen als je wilt – ga gewoon naar de sectie “Evenementen” die beschikbaar is in het dashboardmenu van je website en voer de vereiste bewerkingen uit, zoals het toevoegen van de naam, datum, tijd, type, kosten van het evenement evenals de locatie, duur en beschrijving.
 • Integratie van sociale media – Een eigentijdse evenementenwebsite is ondenkbaar zonder integratie van social media. Om de gebruikers bewust te maken van het aanstaande evenement, is het wenselijk om uw project te koppelen aan socialemediakanalen die u belangrijk vindt. Om dat te doen, gaat u naar de module “Sociaal” in het configuratiescherm van uw project. Op deze manier kunt u knoppen voor sociale media toevoegen die linken naar accounts voor sociale media. Al met al laat Bookmark toe om ongeveer 22 kanalen te integreren, wat een behoorlijk indrukwekkende functie is.

Bladwijzer lijkt een betere optie te zijn voor intimiderende feesten dan voor commerciële evenementen. Dankzij de flexibiliteit en integratiemogelijkheden kunt u echter ook het webbouwproces van een solide evenementensite afhandelen. U kunt het systeem gratis gebruiken, maar houd er rekening mee dat het met bepaalde functionaliteitsbeperkingen komt. Daarnaast biedt de websitebouwer twee betaalde abonnementen, namelijk Professional en Business. Hun kosten bedragen dienovereenkomstig $ 11,99 / maand en $ 24,99 / maand.

Probeer Bookmark gratis

Welke functies moet een geweldige evenementwebsite hebben?

Het kiezen van het juiste platform is slechts 50% van het succes. Een evenementenwebsite houdt in dat uw bezoekers op de hoogte worden gehouden van de evenementen en vergaderingen die u promoot. Je missie is om een ​​hoog geloofwaardigheidsniveau te bereiken om de potentiële bezoekers op de pagina te houden die je nodig hebt. Daarom moet uw evenementensite een aantal essentiële elementen bevatten. Ze zijn als volgt:

Waardevolle inhoud

Omslachtige kopieën maken zal nauwelijks lukken. U moet duidelijke beschrijvingen geven die uw bezoekers een echte meerwaarde bieden. Zorg ervoor dat de pagina enkele cruciale gegevens bevat, waaronder:

 • Datum en tijd – Zorg voor een duidelijk evenementenschema voor uw potentiële bezoekers. Zorg ervoor dat ze het evenement nooit zullen missen. Uw website moet op zijn minst een eenvoudige kalenderwidget hebben.
 • De locatie – Vergeet niet de plaats voor uw publiek vast te stellen. Een korte beschrijving van de locatie met een paar foto’s zou zeker waarde toevoegen. Integratie van een professionele foto- of fotogalerij is een goed idee.
 • Ticketprijzen – Nogmaals, het draait allemaal om kosten. U moet duidelijke prijzen benadrukken naast een eenvoudig registratie- of ticketaankoopformulier. Dit is waar uw website mogelijk integratie van derden met boekingsdiensten, betalingsopties, enz. Nodig heeft.
 • Oproep tot actie – Een duidelijke RSVP-knop is het kernelement van uw toekomstige evenementwebsite. Moedig uw bezoekers aan om zich te registreren, kaartjes voor evenementen te kopen, zich te abonneren, enz.

Boeiende inhoud

Mensen hebben slechts 50 milliseconden nodig om een ​​mening te vormen. Uw toekomstige website moet hen helpen de mening te vormen die u nodig heeft. Dit is waar een sterk visueel bewijs de slag zal slaan.

Volgens de laatste statistieken gaat 70% van de gebruikers naar Google Afbeeldingen of YouTube om de visuele weergave van het evenement te vinden. U kunt ze op de website laten blijven en voldoende visuele inhoud bieden. Voeg video’s toe, werk met galerijen, maak fotoalbums en meer.

Eenvoudig afrekenproces

Een enorm percentage van de gebruikers vertrekt vanwege de intimiderende checkout-ervaring. Het probleem is het concert van niet alleen evenementenwebsites, maar ook digitale winkels en kleine bedrijfssites. De oplossing is om een ​​gemakkelijke afrekenervaring te bieden, waardoor het proces zo snel en gemakkelijk mogelijk wordt.

Sociaal bewijs

Sociaal bewijs is essentieel voor 70% van de gebruikers voordat ze besluiten een aankoop te doen. Ze zoeken naar getuigenissen, beoordelingen en meningen die zijn gedeeld door eerdere klanten of mensen die al een vergelijkbaar evenement hebben bezocht.

Zoals je kunt zien, zou een goede evenementenwebsite enkele essentiële elementen moeten bevatten die je moet integreren. Websitebouwers bieden alles wat u nodig heeft, zoals een heleboel verschillende tools om in contact te komen met het publiek. Ze bieden geweldige sjablonen met galerijen, schema-widgets en abonnementsformulieren om uit te kiezen. Het enige dat u nodig heeft, is kiezen voor het best passende platform. Hier zijn enkele van de beste website-bouwers voor evenementen.

Bottom Line

Webtechnologieën evolueren. Zij brengen enkele geweldige tools om elk type website helemaal opnieuw te bouwen. Toonaangevende platforms zijn ontworpen om nieuwkomers en gebruikers zonder technische vaardigheden te helpen het webbouwproces moeiteloos af te handelen.

Websitebouwers voor evenementen zijn eenvoudig te gebruiken. Ze zijn goedkoper in vergelijking met het inhuren van een custom development team. Ze komen als een alles-in-één oplossing. Je krijgt alle benodigde tools in de verpakking. De belangrijkste voordelen zijn:

 • Eenvoudig bewerken – De software is gebaseerd op een slepen-en-neerzetten-functie. U kunt eenvoudig nieuwe inhoud toevoegen, teksten verwijderen, werken met mediabestanden inclusief video’s en foto’s. Het zal nauwelijks veel tijd kosten om te leren hoe het intuïtieve en gebruiksvriendelijke systeem werkt.
 • Rendabele oplossing – Website-bouwers zijn goedkoper dan het inhuren van een ontwikkelteam. Bovendien worden ze geleverd met extra gratis functies zoals gratis domeinen, sjablonen en hosting hoeft u niet te verzorgen.
 • Flexibiliteit – Website-bouwers voor evenementen worden geleverd met een heleboel functies, widgets, plug-ins en add-ons die u kunt gebruiken om uw site zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Ze laten je alle kernelementen toevoegen die we hierboven hebben beschreven.

Het proces van het maken van een evenementenwebsite bestaat uit verschillende belangrijke fasen. Het kiezen van een geschikt platform is erg belangrijk. Om alles goed te doen, moet u de structuur van uw toekomstige site realiseren. Welke functies moet het hebben? Wat voor soort evenement ga je promoten? Hoe zou je willen communiceren met je potentiële bezoekers?

Nadat u alle vragen heeft beantwoord en een duidelijke visie heeft op de toekomstige website, kunt u de platforms kiezen die aan uw behoeften voldoen. Of het nu gaat om een ​​open source CMS of een websitebouwer – het hangt af van uw vaardigheden, budget en enkele andere cruciale factoren waarmee u rekening moet houden. SaaS-platforms zijn een snellere en eenvoudigere manier om een ​​glijdende online vertegenwoordiging op te zetten zonder speciale vaardigheden.

Maak een gratis evenementwebsite

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map