Beste fitness website-bouwers

beste websitebouwers voor fitnessstudio


Of je nu een herkenbare fitnessstudio vertegenwoordigt of alleen je eerste stappen als personal trainer zet, je moet een professionele website hebben. Een geweldige webbron lijkt het meest effectieve hulpmiddel te zijn om uw bedrijf te laten groeien, gezien de zware concurrentie op de fitnessmarkt. Vergeet de fysieke verkoopmethoden van trainingsdiensten. Ze verschillen veel van wat we gewend zijn. Tegenwoordig zijn onberispelijke fitnesskennis en geweldige interpersoonlijke vaardigheden niet genoeg.

Tien jaar geleden hoefde je alleen maar een klant te ontmoeten en goed met hem of haar om te gaan. Deze keer vereisen fitness- en trainingsniche een krachtiger hulpmiddel in het licht van een website. Webbouwplatforms lijken een goede oplossing. Zij zijn kostenefficiënt, eenvoudig te gebruiken en alle benodigde tools te bieden die een perfecte fitnesswebsite zou moeten hebben. Of u nu uw portfolio op de meest verbluffende manier moet vertegenwoordigen of klanten naar uw fitnessstudio moet leiden, websitebouwers hebben alles wat u nodig heeft.

We hebben 5 van de beste fitness-websitebouwers getest:

 1. Wix – De beste website-bouwer voor personal trainers
 2. uKit – Beste website-bouwer voor fitnesszaken
 3. WordPress – ‘s werelds nummer 1 CMS om een ​​GRATIS website te maken
 4. SITE123 – Online platform met geweldige fitnesswebontwerpen
 5. Bladwijzer – Een van de beste AI-gebaseerde website-bouwers

Bent u op zoek naar populaire en complete website-bouwers om uw fitnessstudio-website te starten? Het is in eerste instantie logisch om de hierboven genoemde platforms te bekijken, analyseren en vergelijken om te zien wat ze u te bieden hebben. Laten we doorgaan met de gedetailleerde analyse van deze systemen, zodat u de juiste keuze kunt maken met betrekking tot uw behoeften op het gebied van webontwikkeling.

Wix – De beste website-bouwer voor personal trainers

Wix - De beste website-bouwer voor personal trainers

Wix – is de beste website builder voor personal trainers en fitnessstudio’s, die wordt geleverd met een breed scala aan gym-, fitness- en coach-sjablonen en een krachtige functieset die vereist is voor diepgaande aanpassing van de website. Het systeem biedt ook toegang tot talloze geavanceerde WYSIWYG-tools voor webbouw, ontwerpaanpassingsfuncties en andere voordelen waardoor het systeem zich onderscheidt van de rest. Bekijk er nu een paar:

 • Sjablonen voor personal trainers en fitnessstudio’s. Wix levert hoogwaardige en 100% aanpasbare sjablonen die uitstekend werken voor personal trainers en fitnessstudio’s. De ontwerpen zijn mobiel-ready, wat betekent dat ze geweldig zijn op alle desktop- en mobiele apparaten. Ze zijn ook gratis en worden geleverd met ingebouwde instrumenten die nodig zijn om het project te bewerken met betrekking tot uw speciale behoeften. Er is geen codering of voorlopige expertise op het gebied van webontwerp vereist om de taak met succes te voltooien.
 • Eenvoudige website-navigatie. De websitebouwer vereenvoudigt met name het proces van websitenavigatie, waardoor het voor uw websitebezoekers gemakkelijk is om secties of inhoud te vinden die ze zoeken op de website. Of ze nu een video willen bekijken over een bepaald type training of bijvoorbeeld een van de blogposts willen lezen, de geïntegreerde zoekbalk komt hen zeker van pas..
 • Wix App Market. Het platform biedt toegang tot tal van applicaties, widgets, plug-ins en add-ons die beschikbaar zijn in Wix App Market. Ze zijn gratis en betaald, waardoor het mogelijk is om die elementen te kiezen die perfect bij uw website-specialisatie passen. Door de apps te gebruiken, kunt u een professionele galerij maken voor uw indrukwekkende fitnessstudio-portfolio, de live chat-functie integreren, de trainingskalender / -planning inschakelen, knoppen voor sociaal delen toevoegen en andere onmisbare functies gebruiken.
 • Wix ADI. Dit is een van de onderscheidende hoogtepunten van de websitebouwer, waarmee u hoogwaardige fitnesswebsites kunt maken met behulp van de Kracht van kunstmatige intelligentie. Wat u nodig heeft, is gewoon uw branchegerelateerde inhoud uploaden en kijken hoe Wix ADI een kwaliteitsproject voor u ontwerpt.
 • eCommerce-platform. De websitebouwer wordt geleverd met een krachtig e-commerceplatform waarmee u een kleine tot middelgrote webwinkel kunt verbinden met uw fitnesswebsite. De functie is vooral handig voor u als u van plan bent om sportartikelen, kleding of andere gerelateerde items rechtstreeks op de website te verkopen.
 • Bloggen. Het toevoegen van een blog aan uw fitnesswebsite kan de hoeveelheid verkeer en de algehele betrokkenheid van gebruikers verhogen. Hier kunt u nieuwe sport- / fitnessgerelateerde artikelen plaatsen, de bestaande blogsecties bijwerken, opmerkingen van gebruikers en andere functies inschakelen die uw blog populair en functioneel maken.
 • Client interactie tools. De websitebouwer maakt het mogelijk om door meerdere clientinteractietools te bladeren die beschikbaar zijn in de App Market en degene te kiezen die het meest overeenkomen met uw websitespecialisatie. Deze tools vereenvoudigen het communicatieproces met klanten, wat bijdraagt ​​aan de populariteit en geloofwaardigheid van uw project. Enkele van de meest wijdverspreide tools zijn onder meer Google Event Calendar, Latest News, Wix Chat, 123 Form Builder, Events Calendar, Scheduling Pro, Wix Forms, Callback, Book Appointments Online, Contact Management + CRM, Live Chat en meer.
 • Klantrecensies. Het platform maakt het mogelijk om getuigenissen van gebruikers in uw website te integreren zodat uw klanten hun ideeën, meningen en beoordelingen met betrekking tot uw bedrijf kunnen delen. Dit is de meest geloofwaardige manier om onbevooroordeelde beoordelingen te geven over uw fitnessstudio, professionaliteitsniveau en de diensten die u aanbiedt. Met dit doel kunt u bladeren door de geïntegreerde widgetverzameling van de service om enkele van de meest hoogwaardige widgets / apps uit Wix App Market te kiezen en toe te voegen. Deze omvatten spraakcommentaar +, klantrecensies, reacties, Yelp, reacties +, sociale getuigenissen, Testimonial Builder, MyReviews en Inffuse Testimonials om er maar een paar te noemen.

Kosten: Wix biedt een gratis abonnement voor gebruikers, die als belangrijkste bedoeling hebben om het systeem te testen om de belangrijkste kenmerken en voordelen ten opzichte van de belangrijkste concurrenten te achterhalen. Het gratis abonnement is onbeperkt, waardoor u de service kunt verkennen zolang u dat nodig heeft. Zodra u besluit door te gaan met het maken van websites, moet u upgraden naar een van de betaalde abonnementen die Wix aanbiedt. Het punt is dat betaalde abonnementen meerdere voordelen bieden die niet beschikbaar zijn bij een gratis abonnement.

Wix biedt dus een gratis domeinverbindingsoptie, onbeperkte bandbreedte en schijfopslagruimte, afwezigheid van advertenties en andere voordelen die zijn inbegrepen in het pakket van uw keuze. Wix biedt momenteel twee soorten betaalde abonnementen aan: Standard en Business / eCommerce. De kosten van standaardplannen beginnen met $ 13 / maand, terwijl die van bedrijfsplannen begint met $ 23 / maand. Welk plan u ook kiest, het zal een waardige investering in uw project zijn.

Probeer Wix gratis

uKit – Beste website-bouwer voor fitnesszaken

uKit - Beste website-bouwer voor fitnesszaken

uKit – is de gemakkelijkste en de beste website builder voor zakelijke fitnessprojecten. Dit is een goede optie voor professionals en gerenommeerde fitnesscentra. Een set tools maakt het mogelijk om elke pagina te personaliseren. uKit maakt browse-ervaring handig voor uw bezoekers. Kies uit een online rekenmachine, kalender en andere functies om een ​​professioneel ogende website te maken met de volgende voordelen:

 • Niche-sjablonen. uKit biedt een uitgebreide verzameling responsieve sjablonen die fitnessinstructeurs en coaches kunnen kiezen en aanpassen om aan hun zakelijke promotiebehoeften te voldoen. De websitebouwer biedt de mogelijkheid om opvallende portfolio’s te ontwerpen die rijk zijn aan mediabestanden zoals bijvoorbeeld beeld- en videogalerijen. Voeg professionele foto’s van elk formaat toe, voeg trainingsgidsen toe, voeg contact en professionele informatie toe of benadruk uw professionaliteit op een andere manier om nieuwe klanten aan te trekken en uw bedrijf te laten groeien.
 • Professionele widgetkeuze. Hoewel uKit niet kan bogen op een eigen app-markt, biedt het nog steeds ingebouwde aangepaste widgets. Ze zijn eenvoudig te installeren en te integreren. Of je nu een online rekenmachine of kalender nodig hebt om in contact te blijven met een sportief dieet, uKit heeft alles wat je nodig hebt. Bovendien kunt u zakelijke widgets integreren om uw fitnesswebsite online populariteit en klantvertrouwen te geven. Deze omvatten stappen, Google Maps, tijdlijn, sociale netwerken enz.
 • eCommerce-oplossingen. uKit wordt geleverd met een krachtig eCommerce-platform dat het mogelijk maakt om een ​​functionele webwinkel te runnen, waar u sportgerelateerde goederen en accessoires kunt verkopen. Een andere eCommerce-optie die uKit biedt, is de mogelijkheid om de Ecwid-plug-in te integreren waarmee u uw website e-commerce focus kunt geven. Het is aan jou om de meest geschikte eCommerce-oplossing te kiezen die overeenkomt met de ontwikkelingsbehoeften van je fitnesswebsite.
 • SendPulse-integratie. uKit biedt naadloze integratie met SendPulse – een van de meest populaire widgets waarmee online pushmeldingen voor websitebezoekers kunnen worden toegevoegd en ingesteld. Dit is een handige functie waarmee u uw huidige en potentiële klanten op de hoogte kunt houden van die evenementen en nieuws dat u hen wilt laten weten. Het proces van widget-integratie duurt slechts enkele minuten en kan zelfs door een beginner worden voltooid.

Kosten: Je zult geen gratis abonnement vinden in uKit, maar met het systeem kun je het geselecteerde abonnement gratis testen tijdens de proefperiode van 14 dagen. Deze keer is voldoende om de voor- en nadelen van het systeem en de grote implicaties ervan te achterhalen. Wat betreft de betaalde abonnementen, hier zijn er vier.

De kosten van het meest betaalbare Minimal Plan bedragen $ 4 / maand, terwijl die van het duurste Pro Plan $ 12 / maand bedragen. Het prijsbeleid van het systeem is vrij kosteneffectief voor alle gebruikerscategorieën. Gezien de initiële oriëntatie van de service op kleine bedrijven, zijn de kosten van het gebruik zeker de aandacht waard.

Probeer uKit gratis

WordPress – ‘s werelds nummer 1 CMS om een ​​GRATIS website te maken

WordPress - 's werelds nummer 1 CMS om een ​​GRATIS website te maken

WordPress – is ‘s werelds nummer 1 Content Management Systeem dat u kunt gebruiken maak een gratis website met hoogwaardige prestaties en een geweldige visuele aantrekkingskracht. Het platform is niet helemaal ingewikkeld, maar het impliceert een zekere bekwaamheid in webdesign en codeerbewustzijn.

Het ding is dat het CMS diepe integratieopties en hostingkeuze mogelijk maakt. Dit is een must als u uw fitnesswebsite geavanceerde functionaliteit wilt geven om de hoeveelheid verkeer en uw zakelijke populariteit in het algemeen te vergroten. De belangrijkste voordelen van het Content Management Systeem worden hieronder opgesomd:

 • Responsieve nichesjablonen. De service heeft een verzameling out-of-the-box sjablonen, maar er is ook een mogelijkheid om nieuwe fitness-specifieke thema’s op het web te kiezen en deze aan te passen aan uw zakelijke behoeften. Deze sjablonen zijn gratis en tegen extra kosten beschikbaar. Als u de voorkeur geeft aan gratis monsters, zorg er dan voor dat deze zijn ontwikkeld door vertrouwde webontwerpers om uw website niet in gevaar te brengen.
 • WP-plug-ins voor fitnessstudio’s & Sportscholen. Of je nu een complete sportschool bezit of gewoon van plan bent om je eigen fitnessblog te starten, WordPress heeft een verzameling gespecialiseerde plug-ins te bieden. Onder de handigste en meest populaire fitness- en sportschool-plug-ins staan ​​de volgende bovenaan de lijst: Premium BMI Calculator, Weight Loss Tracker Freemium WordPress Plugin, Meal Planner Pro Recipes Gratis plug-in, Gratis Keto Calculator WordPress Plugin, CF Whiteboard Gratis Crossfit Plug-in, inhoud ontgrendeld: gratis fitness-plug-in, WPGYM – Premium WordPress Gym Management System, Gym Studio gratis lidmaatschapsbeheer, MB Spirit voor MINDBODY, gezondheid & Fitness Quotes Widget, Premium Timetable Responsive Scheduling Plugin, WooCommerce Groups, Abonnementen & Boeking, WooCommerce Boekingen WordPress Plugin en nog veel meer.
 • Plug-ins voor clientinteractie. Naast het aanbieden van fitnessgerelateerde plug-ins, biedt het systeem ook een set plug-ins voor klantinteractie die helpen contact te houden met klanten, zodat ze op de hoogte blijven van uw bedrijfsnieuws en updates. De handigste en meest populaire zijn Zopim Live Chat, Support Candy, uCare, Live Chat, AH Tickets, Help Scout Desk, Zendesk enz.

Kosten: WordPress is helemaal gratis voor iedereen. U kunt het systeem helemaal gratis downloaden en installeren, met behulp van de kant-en-klare functieset om een ​​degelijke website voor fitnessstudio te bouwen. Als u denkt dat uw codeervaardigheden voldoende zijn om uitgebreidere webdesign-opties toe te passen, kunt u tegen meerprijs meer plug-ins en sjablonen kiezen.

Bovendien moet u zorgen voor domeinnaam en hosting om uw website toegankelijk te maken op internet. Eigenlijk kan dat kies een hostingprovider die u verkiest, maar het CMS raadt aan om zijn officiële hostingprovider te gebruiken – Bluehost. Het bedrijf biedt verschillende plannen om uit te kiezen, die betaalbaar zijn. Het goedkoopste Bluehost-abonnement kost u bijvoorbeeld slechts $ 2,95 / maand.

Probeer WordPress gratis

SITE123 – Online platform met geweldige fitnesswebontwerpen

SITE123 - Online platform met geweldige fitnesswebontwerpen

SITE123 – is een van de eenvoudigste online platforms met geweldige fitnesswebontwerpen die helpen bij het starten en vervolgens effectief beheren van professionele websites voor fitnessstudio’s en personal trainers. Deze gratis cloud-website builder wordt geleverd met een handige en handige WYSIWYG-website-editor, een intuïtieve benadering van webdesign, meerdere responsieve sjablonen en een overvloed aan geavanceerde ontwerpaanpassingstools die uw project een unieke, persoonlijke look zullen geven. Hieronder staan ​​enkele van de meest cruciale functies van de websitebouwer:

 • Responsieve branchespecifieke sjablonen. De alles-in-één website builder maakt het mogelijk om te kiezen uit meerdere sjablonen die zijn opgenomen in Health & Wellness en recreatie & Sport categorieën. Wat u nodig hebt om het geselecteerde thema aan te passen, is om uw fitnesswebsitenaam op te geven en verder te gaan met het bewerken van projecten, met behulp van meerdere tools die beschikbaar zijn in het dashboard van het systeem. Alle sjablonen zijn gratis. Als u het gewenste ontwerp niet kiest, kunt u een leeg thema kiezen en het helemaal opnieuw aanpassen om gebruik te maken van een 100% gepersonaliseerde fitnesswebsite.
 • Meertalige ondersteuning. Als u een website nodig heeft die beschikbaar is in verschillende talen naar keuze, zult u blij zijn te ontdekken dat SITE123 zorgt voor meertalige ondersteuning. Het is niet nodig om afzonderlijke websites in verschillende talen te lanceren om te passen bij uw webdesign en zakelijke voorkeuren. In plaats daarvan krijg je de kans om één project te starten met meertalige functionaliteit om de doelgroep in het buitenland te bereiken.
 • Integratie van sociale media. Het platform maakt het mogelijk om de populariteit van uw fitnesswebsite te vergroten door branchegerelateerde inhoud toe te voegen en bij te werken in sociale netwerken. Zo kunnen uw partners / klanten meer te weten komen over uw bedrijf, aankomende evenementen, nieuws, updates, speciale aanbiedingen en andere gerelateerde informatie.
 • eCommerce Engine. SITE123 staat ook bekend om zijn krachtige e-commerceplatform waarmee u online winkels kunt starten en beheren. Dit is erg belangrijk voor eigenaren van fitnesswebsites, die de intentie hebben om verkoopprocessen via hun websites te starten om hun klanten de beste aanbiedingen te bieden. Met de engine kunt u een productassortiment maken en bijwerken dat beschikbaar is in prachtige galerijen, verzend- / betalingsparameters instellen, kortingen starten en aanbieden, PayPal-opties aanpassen en enkele andere onmisbare stappen in de webwinkel voltooien.
 • Online Form Builder. Bij het beheren van uw fitnesswebsite heeft u mogelijk de intentie om een ​​bepaald online formulier te integreren, afhankelijk van uw website-specialisatie en doelstellingen. Hier komt de geïntegreerde Form Builder goed van pas, waarbij u kunt kiezen uit meerdere formulierlay-outs, ontwerpaanpassingsfuncties en integreerbare elementen.

Kosten: Wanneer het het prijsaspect aanpakt, onderscheidt SITE123 zich door de betaalbaarheid. Het systeem biedt aanvankelijk een gratis plan waarmee u de cruciale nuances in details kunt verkennen. Het is echter logisch om te upgraden naar een van de betaalde abonnementen die het systeem biedt om gebruik te maken van meerdere voordelen die het biedt. De kosten van het goedkoopste SITE123-abonnement beginnen bij $ 10,80 / mo – dit past zeker binnen uw budget.

Probeer SITE123 gratis

Bladwijzer – Een van de beste op AI gebaseerde websitebouwers

Bladwijzer - Een van de beste op AI gebaseerde websitebouwers

Bookmark – is een van de beste AI-gebaseerde websitebouwers. Het platform wordt geleverd met geavanceerde geïntegreerde toolset, die niet alleen het hele website-ontwikkelingsproces vereenvoudigt, maar zelfs een verbluffende website voor u creëert in de geautomatiseerde modus. Dit maakt het systeem een ​​uitstekende keuze voor gebruikers, wier kennis van webdesign verre van professioneel is. Onder de belangrijkste bladwijzerfuncties is het logisch om het volgende te noemen:

 • AIDA-assistent. De eerste en de belangrijkste Bookmark-highlight is absoluut de AIDA-assistent. Dit is de AI-aangedreven tool, die in de geautomatiseerde modus een kant-en-klare website voor een fitnessstudio voor u genereert. Daarvoor is het niet nodig om codeervaardigheden te leren. Wat u nodig heeft, is de vereiste informatie indienen en het resultaat bekijken.
 • Sectie Evenementen. Met de websitebouwer kunt u uw fitnessstudio-website publiceren en bijwerken, met nieuwe informatie over de aankomende evenementen, nieuws, plannen, kalenderupdates enz. Dit helpt uw ​​bezoekers op de hoogte te houden van de belangrijkste zakelijke feiten waarop u wilt dat ze opletten.
 • Focusfunctie. Met Bookmark kunt u bladeren door de verzameling vooraf ontworpen modules, die uw fitnessstudio-website een geweldige uitstraling en uitzonderlijke functionaliteit kunnen geven. Onder de elementen die u kunt integreren, is het logisch om citaten, teksten, sociale netwerkknoppen, links en kaarten enz. Te noemen.
 • Tools voor het verzamelen van statistieken. Bookmark heeft een uitstekend systeem voor het verzamelen van statistieken, waarmee u gedetailleerde informatie kunt krijgen over de prestaties van uw website, inclusief het aantal bezoekers en bronnen, het aantal unieke bezoekers en paginaweergaven, voorkeurstalen, landen waar gebruikers vandaan komen, tijd die ze op de website doorbrengen enz. Analyse van deze informatie helpt u bij het nemen van speciale maatregelen (indien nodig) om mogelijke websitegerelateerde problemen te voorkomen.

Kosten: Bookmark biedt een volledig gratis plan aan dat gebruikers die in de toekomst met het systeem willen werken van grote hulp zal zijn. Nadat u de belangrijkste functies van de service heeft ontdekt, kunt u verder upgraden naar een van de betaalde abonnementen die deze biedt. Hun kosten bedragen $ 11,99 en $ 24,99 per maand, mits u de eenmalige jaarlijkse betaling doet. Als deze optie u om de een of andere reden niet aanspreekt, mag u maandelijkse betalingen doen, die iets duurder zijn en dienovereenkomstig $ 15 en $ 30 per maand bedragen.

Probeer Bookmark gratis

De ultieme gids voor het bouwen van een perfecte website voor een fitnessstudio

Een website bouwen helemaal opnieuw is minder uitdagend dan het lijkt. Bovendien doen de websitebouwers van vandaag de helft van het werk voor u. Dit zijn de essentiële stappen voor het starten van uw eigen webresource:

Stap # 1 – Kies een domeinnaam

Het maakt niet uit of je al een fitnessstudio hebt of niet, het selecteren van de domeinnaam is een vrij eenvoudig proces. Gebruikers kunnen profiteren van online services zoals Godaddy, 1&1 IONOS of vergelijkbaar. Hier kunt u de .com-zone kiezen en de naam van uw bedrijf typen. Als je er geen hebt, typ dan gewoon je volledige naam in. DavidGreen [.] Com – een geweldige domeinnaam voor de website van een persoonlijke instructeur, nietwaar?

Notitie: Vermijd cijfers, koppeltekens, onduidelijke extensies, enz.

Stap # 2 – Kies een webhosting

Eindelijk hebben we een geweldige domeinnaam voor onze website. We zijn vol verwachting en ideeën voor de inhoud. Maar eerst hebben we een plek nodig om die inhoud op te slaan. Deze plaats heet “webhosting”. U kunt op internet surfen op zoek naar de meest geschikte aanbieding of gewoon kies voor een websitebouwer met hosting met een maximale grootte om zoveel bestanden, afbeeldingen en video’s te downloaden als je nodig hebt. Webhosting is al inbegrepen in een plan. Je bespaart tijd, geld en krijgt alles wat je nodig hebt om te beginnen op één plek.

Stap # 3 – Werk met de inhoud

De meeste persoonlijke instructeurs en fitnessstudio’s schrijven op typische wijze dezelfde dingen. Dit is verkeerd, omdat u zich van hen moet onderscheiden. Een simpele training of training blog is nauwelijks genoeg. Je moet de inhoud kanaliseren met professionele foto’s, coachingvideo’s en nuttige trainingsideeën. Zodra u de aandacht van uw doelgroep trekt, maakt u de inhoud consistent en blijft u schrijven.

Stap # 4 – Gebruik de beste SEO-praktijk

Als we het hebben over SEO, bedoelen we het genereren van gratis verkeer van Google en andere zoekmachines. Het idee is om de aandacht te trekken van hoog gewaardeerde bezoekers. Blijf dus gefocust op het gebruik van zoekwoorden bij het schrijven van titels en beschrijving. Gebruik speciale services zoals Google Trends om te zoeken naar de meest gevraagde sleutelzinnen in uw niche en sorteer ze op locatie. Niet alleen tags moeten de sleutelzin bevatten, maar ook alts, afbeeldingsbeschrijvingen, enz. Houd uw URL’s zo eenvoudig, relevant en aantrekkelijk mogelijk.

Traditionele e-mailmarketing is nog steeds een goede manier om goede relaties op te bouwen met uw potentiële klanten. Leg hun e-mails vast en bevorder interactie. Gebruik ook zoekwoorden om te profiteren van een hogere positie in de zoekmachine. Social sharing is altijd belangrijk! Volgens enquêtes brengen gebruikers meer tijd door op grote sociale platforms zoals Facebook en Instagram dan op internet. Zorg ervoor dat uw website knoppen voor sociaal delen bevat. Oh, website-bouwers hebben ze al.

Essentiële fitnesswebsitefuncties

De kwaliteit van uw website is van grote waarde. Het maakt niet alleen de eerste indruk, maar beïnvloedt ook de verdere interactie met potentiële klanten. Aan de andere kant is een webresource een andere mogelijkheid om zich te onderscheiden van concurrenten. Het enige dat u nodig heeft, is een aantal unieke functies en secties toe te voegen die anderen niet hebben. Maar begin eerst met enkele basisbenodigdheden:

 • Introduceer de experts – elke klant verwacht dat uw personeel wordt gepresenteerd door professionele experts. Introduceer uw personeel in een apart “Kwalificatie” -gedeelte dat hun werkervaring, prestaties, foto’s en andere profielinformatie beschrijft;
 • Maak een showroom – markeer uw fitnessfaciliteiten en service met heldere beelden, coachingvideo’s, professionele foto’s van medewerkers die met klanten werken. Dit krijgt geloofwaardigheid en laat je de winnende punten van je studio benadrukken;
 • Contactgegevens – de exacte locatie van de sportschool, telefoonnummer, e-mail en andere informatie aangeven om contact met u te houden;
 • Getuigenissen – dit gedeelte is van vitaal belang omdat het het niveau van uw diensten weergeeft en meer klanten wekt. Vermijd het omgaan met neprecensies. Vraag echte klanten om hun ervaringen te delen;
 • Oproep tot actie – je weet wat het is, tenzij je de afgelopen 10 jaar in een grot hebt gewoond. Inspireer uw bezoekers om diensten te gebruiken. Bied kortingen, bonussen, promotiecodes en andere functies aan om de portemonnee van een klant gemakkelijker te maken.

Essentiële Personal Trainer Website-functies

Je hebt meer ongelijk als je denkt dat een website voor een personal trainer minder veeleisend is. Het draait allemaal om reputatie en pakkende presentatie van je vaardigheden. Zorg ervoor dat uw website het volgende heeft:

 • Pakkende foto’s – gebruik professionele afbeeldingen om een ​​heldere galerij te maken. Voeg foto’s toe van je spieren, trainingen, tevreden klanten, enz .;
 • Coaching video’s – maak een inhoud die zich onderscheidt van typische blogs en artikelen. Maak uw eigen professionele video’s waarin alle essentiële kwesties worden beschreven als het gaat om persoonlijke training. Bezoekers betrokken maken;
 • Trainers Bio – stel jezelf voor aan potentiële klanten in een apart gedeelte. Spreek over uw leeftijd, kwalificatie, prestaties en alles wat uw bezoekers nuttig kunnen vinden;
 • klanten-reviews – zorg ervoor dat uw klanten hun ervaringen delen op uw website. Het zal uw website er professioneler en betrouwbaarder laten uitzien.

Bottom Line

Competitive fitness marketplace behoudt nauwelijks kansen voor wie nog geen website heeft. Gezien de beschikbaarheid van websitebouwers lijkt het echter geen serieus probleem te zijn. Ze laten u gemakkelijk een fatsoenlijke webbron maken zonder extra kosten, speciale vaardigheden of diepe betrokkenheid.

Kostenefficiëntie, gebruiksgemak, effectiviteit, geïntegreerde services en plug-ins, u hoeft geen ontwikkelaars in te huren telkens wanneer u upgrades nodig heeft – de lijst met voordelen is niet vol. Profiteer van eenvoudige tools om vanaf het begin een professionele website te maken.

Er zijn meerdere website-bouwers om te verkennen, als het gaat om de keuze van de webbouwtool. De belangrijkste vereisten waaraan u zich moet houden, zijn gebruiksgemak, uitgebreide functieset, gemak, intuïtieve aard van webbouw en betaalbaarheid. Wix, uKit, WordPress, SITE123 en Bookmark voldoen aan al deze vereisten en bieden bovendien veel meer voordelen. Neem de tijd om ze in detail te testen, als u echt de service wilt kiezen die het beste bij uw fitnessstudio-project past.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map