Beste Fotografie Website Builders

Beste Portfolio Website Builders


Het hebben van een fotografiewebsite is een must voor iedereen die de carrière in de fotografiesector wil nastreven en een bron nodig heeft om de kunstwerken in een gunstig daglicht te stellen.

Hoe kun je die echter krijgen als je nog nooit eerder in webdesign niche bent geweest of gewoon geen tijd hebt om het project zelf te ontwikkelen? Er is een oplossing die een geweldige uitweg uit deze situatie zal zijn: het gebruik van websitebouwers voor fotografie zal u helpen een website te lanceren.

Website-builders zijn de meest geschikte tools om websites te lanceren en te beheren. Hun eenvoud, gemak, navigatiegemak, rijke functieset en betaalbaarheid blijken vaak de doorslaggevende factoren te zijn die in het voordeel spreken van hun toepassing door fotografen met verschillende webdesign-achtergronden en uiteenlopende ambities. U hoeft geen professional te zijn om met websitebouwers te werken – de systemen worden vaak geleverd met tutorials en richtlijnen die u helpen het proces effectief onder de knie te krijgen.

We hebben 10 van de beste websitebouwers voor fotografen getest:

 1. Wix – De beste website-bouwer voor fotografen
 2. WordPress – Gratis CMS om een ​​fotografiewebsite te maken
 3. Squarespace – Online platform om een ​​fotogalerij te maken
 4. Bookmark – Web Builder om een ​​website met AI te maken
 5. SITE123 – De eenvoudigste website-bouwer voor fotografie
 6. Weebly – Platform om een ​​professionele fotografieportfolio te maken
 7. SmugMug – Platform voor het beschermen, delen, opslaan en verkopen van uw foto
 8. Carbonmade – Perfecte online portfolio’s voor fotografen
 9. PhotoShelter – Fotografiewebsites & Hulpmiddelen voor fotografen
 10. Tailor Brands – Website Design Company om een ​​website te bestellen

Om de keuze van het beste platform te vereenvoudigen waarmee al uw creatieve ideeën tot leven kunnen komen, is het logisch om de systemen die we zojuist hebben genoemd te herzien. Dat is precies wat we meteen gaan doen.

Wix – De beste website-bouwer voor fotografen

Wix - De beste website-bouwer voor fotografen

Wix – is een topbestemming voor al die gebruikers, die de intentie hebben om een ​​degelijke fotografiewebsite te lanceren helemaal opnieuw. Of u nu een niet-technisch onderlegde gebruiker bent, die nog nooit betrokken is geweest bij webbouw of een webdesignprofessional, die geen tijd heeft om professionele klantwebsites te maken, Wix biedt u talloze oplossingen om een ​​gratis fotografieproject te starten. Onder de redenen waardoor het systeem zich onderscheidt van de massa, zouden de volgende de eerste moeten zijn om te vermelden:

 • Rich Photography Template Collection. Wix-fotothema’s werkt geweldig voor verschillende niches en kan worden aangepast om verbluffende portfolio’s, trouwfotowebsites, straat-, romantische, stadsfotografieprojecten, reizende fotogalerijen en meer te maken.
 • Wix ADI-interface. Afgezien van gewone en mobiele website-editors waarmee u uw fotografie-website eenvoudig kunt aanpassen, biedt het systeem nu een geavanceerd systeem Wix ADI (Kunstmatige ontwerpintelligentie) interface die het mogelijk maakt om websites te maken, zelfs zonder muisklik – gewoon zitten en kijken hoe de dienst uw hele fotografiewebsite bouwt.
 • Ontwerpopties voor fotografiewebsites. Wix biedt meer dan 40 galerietypen in verschillende ontwerpindelingen en u kunt kiezen tussen meerdere ontwerpopties om foto’s te bewerken en bij te snijden, webpagina’s, subcategorieën voor uw fotogalerijen of portfolio’s toe te voegen enz..
 • 3D Parallax scrollen. Met de optie kunt u elke foto, galerij of video kiezen om ze als achtergrond voor uw website in te stellen.
 • Diavoorstellingen en galerijen. Met Wix kunt u uw foto’s en presentaties uploaden om galerijen en diavoorstellingen te creëren die het publiek zullen aanspreken.
 • Hosting van HD-video. De website builder maakt het mogelijk om je fotografietalent te laten zien door je werken in de videomodus te presenteren. U kunt fotopresentaties van YouTube of Vimeo in uw project integreren om de betrokkenheid van gebruikers te vergroten.
 • Getuigenissen van gebruikers. De integratie van de functie gebruikerservaringen stelt uw klanten in staat hun indrukken en ervaring van het werken met u achter te laten in de speciale website-sectie / pagina. Dit is een trefzekere manier om uw potentiële gebruikers geïnteresseerd te maken in uw werk en hen te helpen antwoorden te vinden op hun vragen over uw fotografiebedrijf. Deze functionaliteit wordt gerealiseerd door integratie van specifieke widgets / extensies. Deze zijn beschikbaar in de geïntegreerde app-markt en omvatten Testimonial Builder, MyReviews, Comments, Social Testimonials, Voice Comments +, Customer Reviews, Yelp, Comments + en Inffuse Testimonials en meer.
 • Client interactie-opties. Wanneer u door de app-markt bladert, kunt u ook verschillende hulpprogramma’s voor gebruikersinteractie tegenkomen. Ze laten u in contact blijven met de doelgroep, krijgen hun feedback en contactformulieren. Onder de meest populaire widgets die u voor dit doel kunt kiezen en gebruiken, is het logisch om Google Event Calendar, Latest News, Wix Chat, Scheduling Pro, 123 Form Builder, Wix Forms, Book Appointments Online, Live Chat, Events Calendar, Contact te noemen Beheer + CRM, terugbellen en nog veel meer.
 • eCommerce-platform. Als het gaat om de ontwikkeling van fotografie-websites, is de mogelijkheid om uw werken rechtstreeks op de website te verkopen echt logisch. De website builder wordt geleverd met de geïntegreerde eCommerce-functie waarmee een kleine tot middelgrote online winkel kan worden opgezet en aangepast.

Kosten: Met Wix kun je een eindeloze gratis website bouwen, maar dit plan heeft nog steeds bepaalde beperkingen. Dit voorkomt uiteindelijk dat u een volledig uitgerust project start. Om toegang te krijgen tot de geavanceerde functies en tools, is het logisch om te upgraden naar een van de premium-abonnementen. Hun kosten beginnen bij $ 13 / mo voor standaardabonnementen en vanaf $ 23 / mo voor eCommerce / Business-abonnementen.

Probeer Wix gratis

WordPress – Gratis CMS om een ​​fotografiewebsite te maken

WordPress - Gratis CMS om een ​​fotografiewebsite te maken

WordPress – is een bekend en volledig gratis CMS om een ​​fotografiewebsite te maken. Het systeem heeft wereldwijde erkenning en verbluffende populariteit gekregen vanwege de hoogwaardige integratieopties en de beschikbaarheid van geavanceerde tools voor ontwerpaanpassing. Het systeem is ingewikkelder voor nieuwkomers in vergelijking met de meeste standaard website-bouwers omdat het de kennis van basisprincipes van coderen en zelfs een zekere voorlopige webdesignervaring impliceert. Bekijk de hoogtepunten die fotografen kunnen waarderen wanneer ze de service verkennen:

 • Fotografie sjablonen. Het CMS heeft een eigen verzameling ingebouwde sjablonen, maar er zijn er ook honderden beschikbaar op internet. Deze thema’s zijn betaald en gratis, en de laatste zijn minder veilig voor de prestaties van uw website vanwege de grotere kans op malwarebedreigingen.
 • Fotografie-plug-ins en widgets. Het systeem staat bekend om zijn geavanceerde integratie-opties en biedt meerdere plug-ins en widgets voor fotografiewebsites. Enkele van de meest populaire voorbeelden zijn Envira Gallery, Soliloquy, Storyform, WP-Media Tagger, Wordfence, Easy Watermark, Imsanity, Yoast SEO en meer.
 • Evenementenplanning, social media en plug-ins voor klantinteractie. Afgezien van fotografie-plug-ins, kunnen gebruikers ook plug-ins voor evenementenplanning en klantinteractie vinden en integreren (BirchPress Scheduler, Picu, WP Invoice, Floating Social Bar, Pinterest Pin It Button, TweetThis Shortcode, Simply Instagram, WPForms, Optin Monster en meer).
 • e-commerce. WordPress biedt speciale eCommerce-plug-ins zoals WooCommerce waarmee u online winkels met veel functies kunt bouwen, waar u uw foto’s en afbeeldingencollecties kunt weergeven en verkopen.
 • Gutenberg Editor. De editor is toegankelijk geworden na de release van de recente WordPress-versie. Het vereenvoudigt de aanpak van webbouw door de beschikbaarheid van inhoudsblokken die gebruikers naar eigen keuze op hun websites kunnen kiezen en ordenen. Tot op zekere hoogte lijkt dit op het proces van werken met klassieke websitebouwers, wat een ander voordeel is voor de meeste fotografen.

Kosten: WordPress is technisch gratis te downloaden en te installeren. Als u echter een fotografiewebsite wilt ontwerpen en publiceren, moet u enkele van de bovengenoemde plug-ins en sjablonen kopen en integreren. Hetzelfde gaat over domeinnaam en hosting. Om uw project toegankelijk te maken op internet, moet u een vertrouwde hostingprovider. Om de keuze te vereenvoudigen, raadt WordPress Bluehost aan als een van de services die bovenaan de lijst met moderne hosts staat. De goedkoopste Bluehost abonnement kost u $ 2,95 / maand en biedt een uitgebreide functieset voor deze prijs.

Download WordPress gratis

Squarespace – Online platform om een ​​fotogalerij te maken

Squarespace - Online platform om een ​​fotogalerij te maken

Squarespace – is een degelijke oplossing voor het bouwen van websites voor fotografen die een professioneel, volledig uitgerust project willen starten. Het platform maakt het mogelijk om uw fotogalerijen, diavoorstellingen en portfolio’s aan de doelgroep te presenteren. Met een brede selectie aan aanpassingstools en webdesignfuncties, blijkt Squarespace een waardige oplossing om een ​​fotografiewebsite te lanceren. Dit zijn de belangrijkste voordelen van de service:

 • Professionele ontwerpen. Squarespace biedt een bekroonde verzameling responsieve fotografiesjablonen gemaakt door hun professionele ontwerpteam.
 • Stijleditor. De functie wordt geleverd met honderden aanpasbare instellingen (kleuren, lettertypen, paginaconfiguraties enz.) en laat u kiezen tussen verschillende paginatypen om aan de behoeften van uw fotografiewebsite te voldoen (Voorpagina’s, evenementenpagina’s, productpagina’s, galerijen, blogpagina’s, enz.)
 • fotobeheerder. De service onthult meerdere functies voor beeldbeheer, zoals beeldaanpassing met slepen en neerzetten, responsief en progressief laden van afbeeldingen, beschikbaarheid van Content Delivery Network, Getty Images-integratie, uploaden van afbeeldingen uit externe bronnen, beheer van afbeeldingsbrandpunt, Adobe Image Editor, Lightbox-presentatie , beeld SEO en metadata importeren, automatische beeldschaling etc.
 • Galerijen. Squarespace maakt het mogelijk om uit honderden systeemblokken aantrekkelijke fotogalerijen te maken (presentaties, diavoorstellingen, schuifregelaars, rasterindelingen enz.), video-integratieoptie, toepassing van weergave-effecten.
 • Cover Page Builder. Met deze functie kunt u kiezen tussen verschillende sjablonen voor de voorpagina van uw website.
 • eCommerce Engine. Om u uw fotowerken online te laten verkopen, kunt u met Squarespace webwinkels maken en beheren met behulp van de geïntegreerde e-commerce-engine. Het systeem geeft toegang tot meerdere beheeropties voor betaling / verzending / ontwerpaanpassing.
 • Uniek Show Window Design. De websitebouwer maakt het mogelijk om unieke en zeer gepersonaliseerde etalageontwerpen te creëren, waar u uw beste werken in het voordeel kunt laten zien. Met deze functie kunt u productlijsten maken / bijwerken, productbeschrijvingen en SKU’s aanpassen, foto’s uploaden en galerijen maken / beheren, speciale aanbiedingen / kortingen integreren enz..

Kosten: Squarespace heeft niet het onbeperkte gratis abonnement, maar u kunt de functieset van de betaalde abonnementen helemaal gratis testen tijdens de proefperiode van 14 dagen. Zodra u klaar bent om te upgraden naar een van de bestaande plannen, biedt de websitebouwer u aan om er een te kiezen. Het goedkoopste Squarespace-abonnement kost momenteel $ 12 / maand.

Probeer Squarespace gratis

Bookmark – Web Builder om een ​​website met AI te maken

Bookmark - Web Builder om een ​​website met AI te maken

Bookmark is een eigentijdse webbouwer om een ​​website met AI te maken, die de aandacht verdient van gebruikers die bereid zijn om een ​​volledig fotoproject te starten. Met het systeem kunt u fotowebsites van hoge kwaliteit ontwerpen, die verschillen in hun complexiteit, typen, functies en visuele aantrekkingskracht. De volgende bladwijzerfuncties maken het systeem betrouwbaar en populair bij website-eigenaren:

 • AIDA-assistent. Dit is het hoogtepunt van de websitebouwer, die u helpt bij het maken van een volledig uitgeruste website in de automatische modus met behulp van informatie die u daar wilt weergeven.
 • Module keuze. Met Bookmark kunt u websites van hoge kwaliteit maken door gebruik te maken van veelzijdige modules die functioneren als widgets en een project de vereiste functionaliteit geven.
 • eCommerce Engine. Met de website builder kun je een webwinkel integreren en verder updaten om je werken te presenteren en te verkopen.
 • Systeem voor het verzamelen van statistieken. De service wordt geleverd met een begrijpelijk systeem voor het verzamelen van statistieken, waarmee u uw websiteposities, productiviteit en prestaties kunt volgen.
 • Video-achtergrond instellen. Om de visuele aantrekkingskracht van uw fotografie-website te vergroten, maakt het systeem het mogelijk om video-achtergronden van hoge kwaliteit te integreren. Hierdoor blijven gebruikers betrokken bij het verkennen van uw project, waardoor het zich onderscheidt van de rest.
 • Bookmark Photo Editor. De websitebouwer geeft toegang tot de geïntegreerde foto-editor waarmee u de afbeeldingen die u uploadt, kunt bijsnijden, bewerken en het formaat ervan kunt wijzigen of kunt kiezen uit de voorraadcollectie van het systeem. Het is ook mogelijk om enkele van de visuele effecten op de geselecteerde foto’s te selecteren en toe te passen.

Kosten: Met Bookmark kunt u gratis een website maken op zijn subdomein. In dit geval zult u echter bepaalde systeem- / functionaliteitsbeperkingen tegenkomen. De kosten van professionele Bookmark-plannen beginnen met $ 11,99 / maand.

Probeer Bookmark gratis

SITE123 – De eenvoudigste website-bouwer voor fotografie

SITE123 - De eenvoudigste website-bouwer voor fotografie

SITE123 – is de gemakkelijkste builder voor fotografie-websites, die zich onderscheidt door de geïntegreerde WYSIWYG-editor, een overvloed aan gratis sjablonen, ontwerpaanpassingstools en functies die nodig zijn om uw fotografieproject een hoogwaardige uitstraling te geven. Het platform is eenvoudig, intuïtief en bevat veel functies tegelijk. Het werkt even goed voor beginners en webdesignexperts. De belangrijkste hoogtepunten die het systeem een ​​waardige keuze maken, zijn de volgende:

 • Responsieve fotografie-sjablonen. De websitebouwer heeft een verbluffende verzameling responsieve sjablonen, waar u die kunt kiezen die geschikt zijn voor uw fotografieproject. De ontwerpen zijn gratis, veelzijdig en aanpasbaar. Als het je om de een of andere reden niet lukt om een ​​geschikt thema te vinden, kun je een leeg thema selecteren en het helemaal zelf aanpassen.
 • Meertalige ondersteuning. Met SITE123 hoeft u niet meerdere taalversies van uw project te maken, bijvoorbeeld als u van plan bent een buitenlands publiek te bereiken. In plaats daarvan kunt u met het systeem een ​​website starten die wordt geleverd met meertalige ondersteuning.
 • eCommerce-platform. De website builder heeft een volledig geïntegreerd eCommerce-platform, waarmee u een webwinkel kunt starten en runnen, waar u uw kunstwerken / fotografie-items met succes kunt verkopen. Het systeem biedt meerdere eCommerce-functies, waardoor het mogelijk is om productgalerijen te maken en hun parameters in te stellen, betalings- / verzendinstellingen aan te passen, speciale aanbiedingen / kortingsbonnen aan te maken / bij te werken, betalings- / verzend- / webwinkelbeheerparameters in te stellen enz..

Kosten: SITE123 heeft een gratis abonnement waarmee u gratis een fotografiewebsite kunt maken. Het feit dat u een gratis abonnement gebruikt, betekent echter dat uw website met een aantal ernstige beperkingen zal worden geconfronteerd. Om dit te voorkomen, moet u upgraden naar een van de betaalde abonnementen die de websitebouwer omvat. De meest betaalbare van hen kost $ 10,80 per maand.

Probeer Site123 gratis

Weebly – Platform om een ​​professionele fotografieportfolio te maken

Weebly - Platform om een ​​professionele fotografieportfolio te maken

Weebly – is het alles-in-één platform dat wordt gebruikt om een ​​professionele fotografieportfolio te maken zonder een regel code te schrijven. Het systeem werd aanvankelijk gelanceerd als een blogplatform, maar werd onlangs overgenomen door Square, waardoor het een sterke focus op e-commerce kreeg. Weebly wordt geleverd met een handige slepen-en-neerzetten-editor en het maakt ook het insluiten van code mogelijk, wat een voordeel is voor gebruikers die op de hoogte zijn van HTML-basisprincipes. Als het gaat om de ontwikkeling van fotografiewebsites, biedt het platform de volgende voordelen:

 • Responsieve fotografie-sjablonen. De websitebouwer biedt een categorie responsieve aanpasbare sjablonen die geschikt zijn voor het maken en personaliseren van fotografiewebsites. Het is ook mogelijk om hier uw eigen website vanaf nul te beginnen of een kant-en-klaar project te bestellen bij de externe ontwikkelaars.
 • Video Hosting. Met Weebly kun je video’s uploaden en integreren met je beste fotocollecties om gebruikers het idee te geven van je creatieve aanpak en focus. Je kunt de YouTube-video integreren of videobestanden rechtstreeks uploaden naar Weebly, waar het veilig wordt opgeslagen.
 • Foto-editor. De websitebouwer heeft een geavanceerde op HTML5 gebaseerde afbeeldingseditor gepresenteerd, die talloze onmisbare fotografie-gerelateerde functies biedt, waaronder roteren, bijsnijden en aanpassen van afbeeldingen, tekst toevoegen aan de geposte foto’s enz. Er zijn ook 29 filters die u kunt gebruiken om de kwaliteit en visuele presentatie van uw foto’s verbeteren.

Kosten: Weebly heeft aparte plannen voor gewone websites en webwinkels. Het heeft dus een gratis abonnement en vier betaalde abonnementen voor de ontwikkeling van standaardwebsites. De kosten beginnen met $ 4 / mo (met een eenmalige jaarlijkse betaling) om $ 25 / mo te bereiken. Als het gaat om het maken van e-commerceprojecten, biedt de websitebouwer vier prijsopties. De prijzen variëren van $ 8 / maand tot $ 38 / maand voor het geavanceerde prestatieplan.

Probeer Weebly gratis

SmugMug – Platform om uw foto te beschermen, delen, opslaan en verkopen

SmugMug - Platform om uw foto te beschermen, delen, opslaan en verkopen

SmugMug – is een multifunctioneel platform om uw foto’s te maken, beschermen, delen, opslaan en verkopen. Met het systeem kunnen fotoverhalen worden gemaakt en verteld om ze verder te delen met andere enthousiastelingen van over de hele wereld. Het belangrijkste onderscheid tussen het platform en andere soortgelijke services is dat u hiermee niet alleen fotocollecties kunt maken, maar dat andere gebruikers ook de geüploade stockfoto’s uit de beschikbare afbeeldingsgalerijen kunnen kiezen en gebruiken. Bekijk nu de belangrijkste hoogtepunten van SmugMug:

 • Handige Drag-and-Drop Editor. Het systeem kenmerkt zich door de handige en gebruiksvriendelijke visuele editor die ondersteunt functionaliteit voor slepen en neerzetten. Hiermee kunt u eenvoudig nieuwe foto’s uploaden, nieuwe collecties maken, de geüploade afbeeldingen met betrekking tot specifieke criteria organiseren en beheren, de inhoud en galerij / fotografie-website aanpassen, eCommerce-functies inschakelen en andere gerelateerde taken uitvoeren.
 • Logische foto-organisatie. Met het platform kunt u de geüploade afbeeldingen organiseren in galerijen en thematische collecties. Er is een mogelijkheid om zowel afzonderlijke foto’s te uploaden als de functie voor bulkupload te gebruiken waarmee je zoveel afbeeldingen kunt toevoegen als je nodig hebt. Na voltooiing van de taak kunt u foto’s en afbeeldingscollecties personaliseren door de trefwoorden, titels, bijschriften toe te voegen of door de nieuw geüploade foto’s op bepaalde parameters te sorteren.
 • e-commerce. Met SmugMug kun je een webwinkel opzetten, waar je je foto’s en fotocollecties kunt verkopen. Het is aan jou om de weergaveparameters, aangepaste prijslijsten voor bepaalde klanten in te stellen, opties voor beeldselectie aan te passen, cadeaubonnen en prints te verkopen, beveiligings- / beeldopslagfuncties te wijzigen en te uploaden (creëren) unieke website-logo’s, watermerken toevoegen en andere acties uitvoeren.
 • Lightroom-integratie. Het platform maakt Lightroom Plugin-integratie mogelijk waarmee u uw afbeeldingen met een paar klikken kunt uploaden, organiseren en beheren. De plug-in helpt ook om uw portfoliostructuur samen met SEO-parameters te behouden voor een effectievere projectpromotie.
 • Foto-opslag en delen. Jij bepaalt de veiligheid en toegankelijkheid van de geüploade afbeeldingen. Het is mogelijk om gebruikers te selecteren om toegangsrechten voor websites toe te wijzen en uitgebreide opties voor het delen van afbeeldingen in te schakelen. Met het systeem kunt u berichten plaatsen op de sociale netwerken, de geïntegreerde mobiele app gebruiken om de afbeeldingen te bewerken, archiveren en delen, deelbare links maken enz..

Kosten: SmugMug biedt elke nieuwe abonnee een gratis proefperiode van 14 dagen – dat is voldoende om de functionaliteit van het systeem te testen. Als het gaat om een ​​upgrade naar een van de betaalde abonnementen, laat de websitebouwer u kiezen uit 4 abonnementen, waarvan de meest betaalbare u $ 48 / jaar kost.

Probeer SmugMug gratis

Carbonmade – Perfecte online portfolio’s voor fotografen

Carbonmade - Perfecte online portfolio's voor fotografen

Carbon gemaakt – is een platform waarmee u perfecte online portfolio’s voor fotografen kunt maken en beheren. De websitebouwer is vrij eenvoudig te gebruiken, ongeacht de beschikbare vaardigheden en voorlopige gebruikerskennis. Je hebt geen codeervaardigheden nodig om een ​​indrukwekkend portfolio of een fotografiewebsite met het systeem te maken. Bekijk de onderscheidende functieset van de service om erachter te komen wat deze precies te bieden heeft:

 • Ontwerpaanpassingsfuncties. Als een portfoliowebsite-bouwer biedt Carbonmade een reeks hoogwaardige tools die nodig zijn voor een uitstekende presentatie van de fotogalerij. Het systeem maakt het dus mogelijk om uw persoonlijke logo absoluut gratis te uploaden. Er is ook een mogelijkheid om video- en beeldpresentaties te uploaden, Autoplay- en Loop-functies te gebruiken en nieuwe video’s toe te voegen.
 • Talentpool. Naast webdesigndiensten positioneert Carbonmade zichzelf als een immense marktplaats van ontwerpers, fotografen, copywriters en andere creatieven. Het is dus mogelijk om de portfolio’s van deze experts te bekijken in de sectie Talentpool en indien nodig contact op te nemen met de beste auteurs.
 • Privé-portfolio. De functie is bedoeld voor gebruikers die hun ervaring of websites willen delen met andere gebruikers. Met dit doel verlenen ze deze mensen speciale toegangscodes, waardoor hun portefeuilles worden afgesloten van ongeoorloofde toegang.

Kosten: Met Carbonmade kunt u het webontwerpproces starten met een gratis proefperiode. Aan het einde moet u nog steeds upgraden naar een van de betaalde abonnementen. Er zijn er hier drie. De meest betaalbare aanbieding – het beginnersplan – kost $ 8 per maand.

Probeer Carbonmade gratis

PhotoShelter – Fotografiewebsites & Hulpmiddelen voor fotografen

PhotoShelter - Fotografiewebsites en -tools voor fotografen

PhotoShelter – is een uitgebreid platform waarmee fotografiewebsites kunnen worden gemaakt en biedt professionele tools voor fotografen. Het systeem omvat verschillende geavanceerde technologieën, waaronder veilige beeldopslag en archieftoegang, samen met een hoogwaardige websitebouwer. Om de indruk van de service te krijgen, wordt PhotoShelter geleverd met een set tools die bijdragen aan de professionele benadering van webdesign. Enkele van de handigste en meest indrukwekkende functies zijn als volgt:

 • e-commerce. Het systeem maakt het mogelijk om uw fotografieproject e-commerce focus te geven. Het wordt geleverd met PayPal en Stripe-ondersteuning, evenals de mogelijkheid om persoonlijke Merchant Accounts te koppelen voor directe voltooiing van de verkoop. Bovendien biedt PhotoShelter geïntegreerde toegang tot het winkelwagentje, statistieken voor het bijhouden van statistieken en meerdere instellingen voor het instellen en aanpassen van de webwinkel.
 • Veiligheidstools. Alle websites die met PhotoShelter worden gelanceerd, worden standaard geleverd met SSL-codering. Dit is vereist voor een effectievere SEO-promotie voor websites en voor de algehele populariteit van websites. Bovendien staat de websitebouwer het gebruik van Image Theft Guard toe om uw afbeeldingen te beschermen tegen geautoriseerd kopiëren of stelen, maar u kunt de functie desgewenst uitschakelen.
 • Responsieve nichesjablonen. Als gespecialiseerd platform biedt PhotoShelter een reeks ontwerpen aan, waarvan het aantal niet erg uitgebreid is. De sjablonen zijn echter nichegericht en ze zijn ook standaard gratis, aanpasbaar en responsief.

Kosten: PhotoShelter heeft een proefperiode van 14 dagen, die gratis is en wordt aangeboden aan elke nieuwe abonnee. Nadat de proefversie van het programma is afgelopen, moet u een van de drie beschikbare abonnementen activeren. De goedkoopste van hen – het basisplan – kost momenteel $ 10 per maand.

Probeer PhotoShelter gratis

Tailor Brands – Website Design Company om een ​​website te bestellen

Tailor Brands - Website Design Company om een ​​website te bestellen

Tailor Brands – is het beste website-ontwerpbedrijf om een ​​website voor een fotograaf te bestellen. De service is in eerste instantie gemaakt met de behoeften en merkpromotiestrategieën van ondernemers in gedachten. Het ontwikkelde zich echter snel tot een krachtig op AI gebaseerd platform voor het stroomlijnen van de gebruikerservaring en het versterken van de reputatie van de website. Dit is wat helpt om uw fotografiewebsite op het internet populair te maken, waardoor deze prevaleert boven zijn meerdere nicheconcurrenten: de meest specifieke en indrukwekkende Tailor Brands-hoogtepunten zijn:

 • Advanced Branding Toolset. Het platform biedt toegang tot meerdere geavanceerde merkfuncties en tools die uw projectreputatie kunnen verbeteren. Alle tools zijn standaard aanpasbaar en u kunt uw EPS-bestand en Business Card-oplossingen gebruiken om een ​​uitstekend fotografie-websiteontwerp te creëren.
 • Logo Maker. Tailor Brands maakt het mogelijk om professionele website-logo’s te maken en aan te passen om de populariteit en erkenning van uw fotografieproject te vergroten. Dankzij de geïntegreerde AI-technologie is het nu mogelijk om de belangrijkste logo-ontwerpelementen te kiezen (lettertypen, type, stijl) en tools om het systeem verder automatisch een project voor u te laten maken.
 • Pas advertenties aan. Het systeem geeft toegang tot het volledig geautomatiseerde en geïntegreerde Tailor Ads-platform waarmee directe advertenties kunnen worden ontworpen en gepubliceerd om snelle projectpromotie mogelijk te maken. U kunt gebruikmaken van meerdere advertentiegerelateerde varianten om de varianten te selecteren die u momenteel nodig heeft voor de ontwikkeling van uw fotografiewebsite en de verdere marketing ervan.

Kosten: Tailor Brands heeft geen gratis abonnementen of proefversies. Om met het systeem te gaan werken en toegang te krijgen tot het volledige scala aan functies, moet u onmiddellijk een van de betaalde abonnementen kiezen. Hun kosten beginnen bij $ 9,99 / maand en zijn afhankelijk van de functieset / geleverde diensten.

Probeer nu Tailor Brands

Bottom Line

Elke keer dat u geconfronteerd wordt met de noodzaak om uw fotowerken te laten zien, staat u voor het probleem van het kiezen van de juiste service om dat te doen. Websitebouwers zullen u in dergelijke situaties zeker van pas komen. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, intuïtief en krachtig genoeg om u zelfs de meest gecompliceerde projecten te laten voltooien zonder codeervaardigheid.

Het ontwerpen van een fotografiewebsite is een uitdaging voor gebruikers, die nog nooit betrokken zijn geweest bij het bouwen van websites en toch een fatsoenlijk project willen starten voor het genereren van klanten. Met websitebouwers wordt deze taak veel eenvoudiger omdat deze services speciaal zijn gemaakt met het oog op gebruikersgemak.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map