Beste gratis Website Builder-software

beste gratis software website-bouwers


Als het gaat om het selecteren van de beste gratis website builder-software, kunt u verschillende opties tegenkomen: ze verschillen in complexiteitsniveaus, mate van expertise in webdesign die nodig is om het project te voltooien, implicaties, kosten en andere belangrijke aspecten.

Hedendaagse websitebouwers zijn niet meer hetzelfde als enkele jaren geleden. Ze bieden een verscheidenheid aan geavanceerde tools, functies en innovatieve benaderingen voor webbouw.

U kunt kiezen tussen veelzijdige software die kan worden gebruikt om verschillende soorten websites te lanceren, evenals gespecialiseerde nichesystemen die bedoeld zijn voor de ontwikkeling van een bepaald websitetype, of het nu een zakelijke website, een bruiloft project of een online winkel. Website-builders zijn niet alleen gemakkelijk te gebruiken voor iedereen, maar ze zijn ook handig, intuïtief en betaalbaar. Is er nog iets anders dat u nodig heeft om aan de slag te gaan met uw nieuwe project?

Om u te helpen bij de keuze van de beste software voor het bouwen van websites, hebben we besloten om de populairste en meest complete gratis services te bekijken die u kunt gebruiken om de vereiste webbouwtaken op te lossen.

We hebben 9 van de beste Website Builder-software getest:

 1. Wix – De beste gratis website-bouwer (Software as a Service)
 2. WordPress – gratis gehost platform voor elke website
 3. Ucraft – Gratis online webdesignsoftware
 4. Webflow – Responsive Web Design Tool (geen codering)
 5. SITE123 – De eenvoudigste gratis website-bouwer
 6. IM Creator – Gratis Website Maker-software
 7. Mobirise – Gratis website-bouwprogramma voor Mac & ramen
 8. Weebly – Professionele website en eCommerce Store Builder
 9. uCoz – Gratis website, forum en blogbouwer

Er zijn veel all-in-one en gespecialiseerde gratis website-bouwers beschikbaar, maar het is nog steeds belangrijk om een ​​diepgaande zoekopdracht uit te voeren naar selecteer de beste service om aan uw behoeften te voldoen. De juiste keuze zal u uiteindelijk tijd en moeite besparen en uw webontwikkelingsproces optimaliseren. Laten we nu de waardigste services bekijken.

Wix – De beste gratis website-bouwer (Software as a Service)

Wix

Wix – is de beste gratis website builder op basis van software as a service-principes. Het systeem voldoet ook aan de behoeften van nieuwkomers en webdesignprofessionals en maakt het mogelijk verschillende soorten websites te maken voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Websites gemaakt met Wix zien er visueel aantrekkelijk uit en zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Ze zijn functioneel en kunnen worden aangepast aan uw behoeften dankzij de uitgebreide functieset en opties die het systeem biedt. De meest cruciale hiervan zijn:

 • Rich Template Collection. De websitebouwer biedt momenteel 550+ voor mobiel geoptimaliseerde gratis sjablonen, die opzettelijk zijn onderverdeeld in categorieën op basis van de thema’s waartoe ze behoren.
 • App-markt. Wix biedt een verbluffende keuze aan widgets, apps en extensies die u kunt kiezen en integreren in uw website. Deze aps zijn flexibel en veelzijdig, waardoor ze kunnen worden gebruikt voor een verscheidenheid aan marketing, ontwerp, promotie, sociale netwerken, e-commerce en andere doeleinden. Het is aan jou om te kiezen tussen gratis en betaalde opties.
 • Wix ADI. De websitebouwer biedt een geavanceerd Artificial Design Intelligence tool dat met name het proces van het maken van websites vereenvoudigt door automatisch een project voor u te maken op basis van de informatie die u indient. Als je echter het gevoel hebt dat je klaar bent om zelf een unieke website te lanceren, kun je daarvoor gebruik maken van Standard Wix Editor. Mobiele editor is hier ook beschikbaar.
 • Bloggen en e-commerce. Wix maakt het mogelijk om gratis blogs en kleine tot middelgrote online winkels te lanceren. De blog- en e-commerce-engines zijn krachtig genoeg om dat gemakkelijk te doen.
 • Meertalige ondersteuning. Het platform biedt meertalige ondersteuning, waarmee u gratis verschillende taalversies van uw website kunt maken.

Wix dekt het brede spectrum van webontwerpbehoeften, ongeacht het expertiseniveau dat u heeft. Hoewel de website builder een gratis abonnement heeft dat nooit verloopt, is het toch logisch om te upgraden naar het betaalde abonnement om het meeste uit de systeemfuncties te halen. Het minimaal betaalde abonnement kost u $ 4,50 / maand, terwijl de rest van de plannen ook voor iedereen redelijk betaalbaar is.

Probeer Wix gratis

WordPress – gratis gehost platform voor elke website

WordPress

WordPress (huidige versie 5.3) – is een gratis Content Management Systeem, dat terecht wordt beschouwd als de meest populaire software van dit type ter wereld. Het systeem was oorspronkelijk gebouwd als een blogplatform, maar er is nu veel vraag naar gebruikers, die van plan zijn er verschillende soorten websites mee te ontwikkelen.

WordPress is niet de beste keuze voor nieuwe gebruikers. Het werkt meestal goed voor ervaren webontwikkelaars of voor die gebruikers, die op zijn minst een beetje ervaring hebben met het bouwen of coderen van websites. Hier is een kort overzicht van de meest opmerkelijke kenmerken van het platform:

 • 100% aanpassing van de website. Het is aan jou om de belangrijkste instellingen te selecteren en aan te passen om een ​​uniek website-ontwerp te maken. Het systeem maakt het instellen van lettertypen, kleuren, afbeeldingen mogelijk die op voorraad zijn of die u naar wens kunt uploaden. U kunt ook uw eigen documenten, sociale mediabestanden toevoegen, galerijen maken om indruk te maken op uw publiek.
 • Meerdere plug-ins en integraties van derden. Om de prestaties van uw website te verbeteren, kunt u plug-ins, sjablonen of extensies integreren die door andere ontwerpers zijn ontwikkeld en die standaard door het systeem worden geleverd. Zorg ervoor dat u bij het kiezen tussen integraties van derden hun veiligheid en geloofwaardigheid van webontwikkelaars controleert.
 • Krachtige bloggengine. WordPress staat aanvankelijk bekend als een blogplatform en daarom is de geïntegreerde bloggengine van het hoogste niveau. Het systeem maakt het mogelijk om blogs te maken en te beheren en ze onderweg bij te werken.

Je hoeft geen geld te betalen voor het gebruik van WordPress – het CMS is gratis voor iedereen. Om uw website echter toegankelijk te maken op het web en om deze effectief te promoten, moet u betalen voor de hosting, waarvan de kosten afhankelijk zijn van de provider en het plan waarvoor u kiest..

Installeer WordPress gratis

Ucraft – Gratis online webdesignsoftware

Ucraft website builder

Ucraft – is een cloudgebaseerde websitebouwer, die zichzelf heeft onderscheiden als een vertrouwd, volledig uitgerust, flexibel, eenvoudig en intuïtief platform. Het systeem is niet ingewikkeld voor nieuwkomers en heeft een uitgebreide functieset voor bekwame webontwikkelaars. Het is niet nodig om over codeervaardigheden te beschikken, omdat de service intuïtief van aard is, waardoor deze voor iedereen begrijpelijk is.

Ucraft wordt geleverd met een set hoogwaardige Designer Tools, Logo Maker, veel responsieve thema’s en andere opties die het tot een van de leiders van de moderne webdesign-niche maken. Bekijk meteen de belangrijkste kenmerken:

 • Responsieve sjablonen. De websitebouwer wordt geleverd met een uitgebreide selectie responsieve ontwerpen, die gratis en 100% aanpasbaar zijn. De sjablonen zijn handig onderverdeeld in thematische secties op basis van de niches waartoe ze behoren. Afgezien van meerdere kant-en-klare ontwerpen, is er ook een mogelijkheid om een ​​leeg thema te kiezen en het helemaal opnieuw aan te passen. Alle sjablonen zijn absoluut gratis en ze kunnen ook worden verwisseld, waardoor de ontwerpen indien nodig kunnen worden gewijzigd.
 • Ontwerptools. De websitebouwer maakt het kosteloos gebruik van de hoogwaardige Designer Tools om een ​​gekozen thema een professionele finishing touch te geven. Designer-tools waaruit u kunt kiezen, zijn UIKit, Typography en Layout.
 • Gratis Logo Maker. Als uw bedrijf nog geen merklogo heeft of als u een ander logo wilt, staat Ucraft gratis Logo Maker tot uw beschikking. Bij het ontwerpen van uw website-logo kunt u een uniek pictogram kiezen, uw eigen elementen uploaden, het ontwerp aanpassen door te experimenteren met teksten, vormen, stijl en kleuren om uiteindelijk het kant-en-klare logo-ontwerp in het vereiste formaat te exporteren.
 • Gratis landingspagina-maker. Met deze functie kunt u een bestemmingspagina starten om uw bedrijfsinformatie allemaal op één plek te verstrekken. Wat u moet doen, is de vereiste bestemmingspaginasjabloon kiezen en deze vervolgens aanpassen om uw merkinformatie onder de aandacht te brengen, organisch verkeer te genereren, nieuwe leads te genereren en uw services op het web populair te maken.
 • Bloggen. De websitebouwer heeft een waardige ingebouwde bloggengine waarmee u uw inhoud kunt delen, verkeer kunt genereren, nicheautoriteit kunt vestigen, klantloyaliteit kunt opbouwen en het publiek kunt laten groeien via het uploaden / beheren van berichten. Er zijn meer dan 80 kant-en-klare thema’s om uit te kiezen voor je blog. Topblogfuncties van het systeem zijn onder meer RSS-feed, tags en categorieën, geavanceerde SEO-tools, reactiesysteem enz.
 • Externe integraties. Ucrafts geeft toegang tot veel widgets en add-ons die zijn ontwikkeld door externe ontwerpexperts. Dit is nodig om de klantbetrokkenheid en conversieratio’s te vergroten en om de projectprestaties te verbeteren. De apps zijn gratis en betaald, afhankelijk van uw wensen en individuele voorkeuren. Onder de widgets waar u mogelijk voor gaat, is het logisch om Intercom, LiveAgent, Jivosite, Uservoice, Disqus, Zendesk Chat, Facebook Messenger te noemen, evenals tal van andere extensies die kunnen bijdragen aan websitemarketing, promotie en ontwikkelingsbehoeften.
 • Meertalige ondersteuning. Een meertalige website krijgen is gemakkelijk met Ucraft. Dit komt doordat het systeem gratis meertalige ondersteuning biedt waarmee u verschillende taalversies van uw project kunt bouwen.

Als het gaat om het prijsaspect, blijkt Ucraft een behoorlijk betaalbaar systeem te zijn. Er is een gratis abonnement dat u kunt gebruiken om de service te testen, evenals drie betaalde abonnementen, die worden geleverd met een proefperiode van 14 dagen. De kosten van het goedkoopste Ucraft-abonnement bedragen $ 10 / maand, terwijl het duurste abonnement $ 39 / maand kost. Logo Maker en Landing Page Creator zijn gratis beschikbaar.

Probeer Ucraft gratis

Webflow – Responsive Web Design Tool (geen codering)

Webflow

Webflow – is een responsieve websitebouwer, die zich voornamelijk richt op professionals, maar ook kan worden gebruikt door gebruikers die weinig bekend zijn met webdesign. Het kost echter tijd en moeite om de service onder de knie te krijgen en te wennen aan het dashboard en het configuratiescherm, waarvan de structuur vergelijkbaar is met die van het hedendaagse CMS. De websitebouwer vereist programmeerkennis en het is ook wenselijk om een ​​bepaalde achtergrond voor webdesign te hebben om ermee te werken.

Webflow biedt een geavanceerde benadering van webdesign en tal van functies die het mogelijk maken om uw project een professionele uitstraling en uitstekende prestaties te geven. Dit zijn de belangrijkste kenmerken die de service voor iedereen een waardige keuze maken:

 • HTML / CSS bewerken. Webflow maakt HTML / CSS-projectbewerking mogelijk en het is ook mogelijk om aangepaste HTML-codes te integreren in de koptekst of voettekst van uw website. Hiervoor zijn geen extra financiële uitgaven nodig, maar bereid u voor op het gebruik van enkele codeervaardigheden om de taak te volbrengen.
 • e-commerce. Met Webflow kunt u online winkels met veel functies starten en beheren. Wat belangrijk is, er zijn geen speciale codeervaardigheden vereist om de opdracht te voltooien. Wanneer u werkt aan de ontwikkeling van uw webwinkel, kunt u het winkelwagentje integreren en aanpassen, productlijsten maken, items en beschrijvingen uploaden, prijzen toevoegen en voorraadtools volgen, statistieken bekijken en de huidige productstatus bekijken, kortingen en couponcodes invoeren, enz..
 • Responsieve ontwerpen. Webflow-sjabloonverzameling omvat momenteel meer dan 200 responsieve ontwerpen. Er is een mogelijkheid om te kiezen uit gratis en betaalde thema’s die zijn gesorteerd op branche voor snelle en gemakkelijke toegang.
 • Lightbox-galerij. Webflow-ontwikkelaars hebben het onlangs mogelijk gemaakt om professionele Lightbox-galerijen te maken op basis van CMS- en eCommerce-video’s en -foto’s. Deze optie is gratis en maakt het mogelijk om een ​​meeslepende ervaring op volledig scherm te creëren voor een betere presentatie van visuele inhoud.
 • After Effects en Lottie Integration. De websitebouwer integreert met succes met Lottie en After Effects om gebruikers het afspelen van vectoranimaties onafhankelijk te laten regelen met behulp van veel Webflow-interacties. Dit draagt ​​bij aan het creëren van visueel indrukwekkende websites met professionele inhoudsweergave.

Webflow kan gedurende onbeperkte tijd gratis worden gebruikt, maar een gebruiker zal nog steeds bepaalde systeembeperkingen tegenkomen die worden onthuld in de functionaliteitsbeperkingen. Wat de betaalde abonnementen betreft, biedt Webflow twee grote groepen abonnementen: site- en accountplannen. Elke groep is verder onderverdeeld in kleinere groepen, namelijk Website (Basic, CMS, Business) en eCommerce (Standaard, Plus, Geavanceerd) abonnementen aangeboden in termen van het siteplan en individuele (Gratis, Lite, Pro) en Team (Team, Enterprise) abonnementen aangeboden door accountplannen. Daarnaast is er een geavanceerde oplossing voor klantfacturering die het systeem speciaal heeft ontwikkeld voor freelancers, die niet hoeven te betalen voor het gebruik van het systeem, maar de uiteindelijke kosten rechtstreeks met een klant moeten bespreken.

Probeer Webflow nu

SITE123 – De eenvoudigste gratis website-bouwer

Website builder SITE123

Site123 – is verreweg een van de gemakkelijkste websitebouwers en de het handigst voor beginners. Het systeem wordt gebruikt om blogs, landingspagina’s, promowebsites en kleine webwinkels te lanceren, maar je kunt het ook gebruiken om andere soorten projecten te ontwikkelen. Websites gebouwd met SITE123 reageren en u kunt ze openen vanaf elk bureaublad of mobiel apparaat. Het systeem wordt geleverd met een editor voor slepen en neerzetten, waarmee u het project eenvoudig kunt aanpassen aan uw behoeften.

SITE123 is voornamelijk gericht op ondernemers, die hoogwaardige websites nodig hebben maar geen vaardigheden of wensen hebben om complexe projecten onder de knie te krijgen. Het is absoluut codevrij, waardoor het een geweldige keuze is voor zowel bekwame webontwikkelaars als beginners. Het is hoog tijd om nu enkele van de hoogtepunten in te schakelen:

 • e-commerce. Een webwinkel starten met de website builder is supergemakkelijk en boeiend. Het systeem maakt het mogelijk om kleine en middelgrote eCommerce-projecten te maken, waar u bestellingen / producten kunt uploaden en beheren, aantrekkelijke showvensters kunt creëren, veelzijdige betalings- en verzendopties kunt toevoegen / bijwerken, kortingsbonnen kunt invoeren, productparameters kunt instellen, groepen items kunt maken, evalueren getuigenissen van gebruikers, weergaveopties voor winkelwagen aanpassen enz.
 • Bloggen. Met SITE123 kunt u een waardige blogt beginnen om uw project een leuke online exposure te geven en de aandacht van de gebruiker te trekken. Dit is de plek waar u artikelen kunt plaatsen, opmerkingen kunt inschakelen, de RSS-feed kunt genereren, mediabestanden, afbeeldingen en andere vereiste inhoud kunt toevoegen. Het systeem biedt een reeks blogontwerpen waarmee u de ontwerpen kunt kiezen die het beste bij uw webontwerpbehoeften passen.
 • Gratis tools voor klantinteractie. Het systeem geeft toegang tot de set tools voor klantinteractie, waaronder de functie Schedule Booking, Restaurant Reservations etc. Dit geeft websites geavanceerde functionaliteit en hoogwaardige prestaties.
 • Gedeelde websitetoegang. SITE123 maakt het mogelijk om toegangsrechten voor websites in te stellen, afhankelijk van uw vereisten en behoeften. U kunt uw project dus instellen op de status Alleen leden om het alleen toegankelijk te maken voor een bepaalde groep gebruikers, die toegang hebben tot het project. Dit is gemakkelijk en handig, vooral in het stadium van het ontwikkelingsproces van de website.
 • Gratis logo-tools. Met het systeem kunt u een bedrijfslogo ontwerpen om het verder in uw project te integreren. Het biedt toegang tot de toolset (bijsnijden, schuifregelaar voor formaat, selectie van logostijl, aanpassing van koptekstgrootte enz.), wat helpt om uw logo aantrekkelijk en gedenkwaardig te maken.
 • Meertalige ondersteuning. Met SITE123 kunt u eenvoudig een meertalige website maken die in meerdere talen toegankelijk zal zijn. Het is niet nodig om een ​​aparte website in een andere taal te maken – u hoeft alleen maar een nieuwe taal aan uw project toe te voegen.
 • App-markt. Het systeem heeft een uitgebreide app-markt met meerdere gratis / betaalde add-ons en extensies die u kunt kiezen en integreren in uw project. De app-keuze is echt spectaculair en u kunt kiezen uit meerdere apps, zoals Live Support Chat, Marketing Tools, Pricing, Online Store, Analytics Tools, Webmaster Tools, Forms, Galleries, Social, Payment Gateway en meer.

SITE123 heeft een gematigd prijsbeleid. Er is een gratis abonnement dat nooit verloopt en vier betaalde abonnementen, waarvan de kosten tussen $ 10,80 / mo en $ 28,80 / mo bedragen. Alle abonnementen worden geleverd met meerdere functies waaruit gebruikers kunnen kiezen op basis van hun werkelijke behoeften.

Probeer Site123 gratis

IM Creator – Gratis Website Maker-software

IM-maker

IM-maker – is een gratis website builder, die wordt geleverd met een handige WYSIWYG-editor en meerdere geavanceerde ontwerpaanpassingsfuncties. Het systeem wordt gebruikt om zakelijke websites, promosites, landingspagina’s, blogs en webwinkels te starten. Het werkt goed voor beginners en webdesignprofessionals omdat het beide gebruikerscategorieën veel te bieden heeft. IM Creator is een geweldige keuze voor de meeste commerciële en niet-commerciële projecten.

De websitebouwer wordt met recht beschouwd als een leider van de WYSIWYG-niche. Het biedt momenteel meer dan 17 miljoen websites en dit aantal blijft elk jaar toenemen. Als u op het punt staat een vertrouwde, betaalbare en functionele websitebouwer te kiezen, bekijk dan nu de belangrijkste IM Creator-functies:

 • e-commerce. Het systeem heeft een krachtige eCommerce-engine, waarmee u professionele webwinkels kunt starten en vervolgens beheren met een standaardset functies. Voor zover het systeem op Stripe is gebaseerd, moet u een overeenkomstige eCommerce Stripe aan de website toevoegen om de instellingen te kunnen beheren.
 • Bloggen. De websitebouwer heeft ook een bloggingplatform van hoge kwaliteit, waarmee je een mooie blog kunt opzetten en beheren. U kunt kiezen uit meerdere blogsjablonen, typen, stijlen, 5 nieuwsfeed-structuurvarianten en andere opties. Het is ook mogelijk om mediabestanden in het inhoudsveld te integreren om uw blog een functionele en aantrekkelijke uitstraling te geven.
 • Integraties. De service maakt het mogelijk om Google Analytics, populaire sociale media-links, Google Maps-widget en andere add-ons in het project te integreren om de gewenste inhoud met uw bloglezers te delen.
 • Gratis sjablonen. IM Creator wordt geleverd met een rijke verzameling gratis sjablonen, die responsief, veelzijdig en aanpasbaar zijn. Ze vallen in nichecategorieën om de keuze van gebruikers te vereenvoudigen en het proces van ontwerpselectie te verminderen.
 • Meertalige ondersteuning. De website builder biedt meertalige ondersteuning, waardoor website-ontwikkelaars start en beheer projecten in verschillende talen. Dat is een handige functie voor ondernemers die partners in het buitenland willen targeten.

IM Creator is helemaal gratis voor artiesten, studenten en gebruikers die van plan zijn niet-commerciële websites te lanceren. Het systeem heeft echter ook drie betaalde abonnementen voor andere gebruikerscategorieën. De kosten van de abonnementen beginnen met $ 8 / maand en lopen op tot $ 21 / maand. Er is ook een geavanceerd White Label-tool dat werkt geweldig voor webdesigners die het systeem willen gebruiken hun webdesignbedrijven ontwikkelen. White Label-oplossingen zijn duurder en de kosten variëren tussen $ 350 / jaar en $ 25000 / jaar.

Probeer IM Creator gratis

Mobirise – Gratis website-bouwprogramma voor Mac & ramen

Mobirise

Mobirise (huidige versie 4.11.5) – is volledig gratis te downloaden software, die helemaal niet afhankelijk is van de internetverbinding. Om het brede spectrum van Mobirise-functies te gebruiken, moet u het in eerste instantie op uw desktop installeren.

Het platform is extreem eenvoudig, flexibel en eenvoudig voor iedereen. Het richt zich voornamelijk op het maken van bestemmingspagina’s en zakelijke websites, maar het is ook mogelijk om portefeuilles, promotiesites en andere projecten mee te lanceren. Hieronder staan ​​de belangrijkste kenmerken van het systeem:

 • Blokgebaseerde structuur. De websitebouwer maakt het mogelijk om websites te bouwen uit inhoudsblokken, waarvan het aantal meer dan 800 stuks is en regelmatig blijft groeien. U kunt ze selecteren en rangschikken als u nodig hebt om de gewenste websitestructuur te vormen. Dit is erg handig en maakt het mogelijk het webontwerpproces te besturen. Mobirise-websites reageren standaard.
 • AMP Website Builder. De software maakt het mogelijk om websites te maken die ideaal zijn geoptimaliseerd voor de onovertroffen mobiele browse-ervaring en snel laden van webpagina’s mogelijk maken.
 • “Out-of-the-box” tools voor ontwerpaanpassing. De service biedt een uitgebreide “out-of-the-box” functieset, die tools voor ontwerpbewerking, aanpassing van stijl- en lettertype-instellingen, opties voor media-integratie en meer omvat.
 • Gratis GitHub Pages Hosting. Websites gemaakt met Mobirise kunnen gratis worden gehost met GitHub-pagina’s, wat bijdraagt ​​aan hun prestaties.

Mobirise is absoluut gratis voor iedereen, maar houd er rekening mee dat u moet betalen voor hosting en domeinnaam om uw website toegankelijk te maken op internet. Wat het systeem zelf betreft, u kunt het gebruiken voor het onbeperkte tijdsinterval en zonder ernstige beperkingen.

U kunt ook de all-in-one kit aanschaffen tegen redelijke kosten, inclusief alle uitbreidingen in één pakket. Als je ze eenmaal hebt gekocht, kun je deze extensies gebruiken zolang je aantrekkelijke en functionele websites wilt maken voor commercieel en niet-commercieel gebruik.

Mobirise gratis downloaden

Weebly – Professionele website en eCommerce Store Builder

Weebly

Weebly – is een populaire gratis bouwer voor doe-het-zelf-websites, die wordt gebruikt voor verschillende doeleinden voor webbouw. Het systeem impliceert geen coderingsbewustzijn, terwijl de slepen-en-neerzetten-editor bijdraagt ​​aan een eenvoudig en gemakkelijk webontwerpproces. Weebly gebruikt een “box” -model waarmee u het ontwerp en de structuur van uw project kunt aanpassen op basis van het doel dat u nastreeft.

Het systeem is gebruiksvriendelijk en heeft een sterke eCommerce-focus, waarmee je professionele webwinkels kunt ontwerpen. Het is echter ook mogelijk om met het systeem zakelijke websites, portefeuilles, bestemmingspagina’s, blogs en andere soorten projecten te starten en te beheren. Laten we meteen de belangrijkste voordelen van de websitebouwer benutten:

 • e-commerce. Weebly is in eerste instantie gemaakt als een blogsysteem, maar heeft onlangs een sterke focus op e-commerce gekregen, overgenomen door Square. De website builder zit boordevol eCommerce-functies, die de prestaties van de webwinkel effectief verbeteren. Het biedt een geïntegreerd winkelwagentje, bulkupload en -beheer van producten, verschillende betalings- en verzendopties, zoekfilter, mobiele app en tal van andere functies die het mogelijk maken om vanaf nul een kwaliteitsvolle online winkel te starten.
 • Bloggen. Met de websitebouwer kunt u een gratis blog boordevol functies aan uw website koppelen, zodat u deze verder kunt aanpassen aan uw behoeften. U kunt hier berichten toevoegen en plannen, blogsjablonen kiezen, mediabestanden integreren, commentaarfunctie inschakelen, metatags voor elk bericht invullen, kopteksten / voetteksten toevoegen enz..
 • Marketinghulpmiddelen. Weebly-marketingtools zijn ook de aandacht waard. De website builder heeft zijn promotietool geïntroduceerd voor de ontwikkeling van e-mailmarketingcampagnes. Dit is een nuttige functie voor diegenen die zakelijke en eCommerce-websites willen lanceren.
 • Video Hosting en Image Editor. Weebly maakt het mogelijk om video’s op de website te publiceren en bij te werken. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de geavanceerde Image Editor die bij het systeem wordt geleverd. Deze functies zijn gratis en zullen met name de prestaties van uw website en het algemene ontwerp verbeteren.
 • App Center. Weebly App Center bevat een verzameling services en applicaties die u met slechts één klik in uw project kunt integreren. Widgets die daar beschikbaar zijn, zijn gratis en betaald – kies degene die het meest bij uw website passen en integreer ze in uw project.
 • Form Builder. Een ander hoogtepunt van de website builder is de gratis online Form Builder die u kunt slepen en neerzetten. Hiermee kunt u aangepaste contactformulieren, RSVP-lijsten, enquêtes en andere formulieren maken die een betere surfervaring voor websitebezoekers kunnen garanderen.

Weebly heeft een gratis oneindig abonnement, terwijl de kosten van abonnementen voor standaardwebsites variëren van $ 4 / maand tot $ 25 / maand. Daarnaast biedt de websitebouwer het geavanceerde prestatieplan voor retailers die hun websites willen promoten. De kosten van dit plan bedragen $ 38 / maand, wat ook een waardige deal is.

Probeer Weebly gratis

uCoz – Gratis website, forum en blogbouwer

uCoz

uCoz – is een van de meest gerenommeerde bouwers van doe-het-zelf-websites, en was en blijft nu echt een onuitsprekelijke leider in de webdesign-niche. Het platform wordt gebruikt voor veelzijdige webbouwdoeleinden, omdat u hiermee zakelijke en persoonlijke websites kunt starten en beheren. Het volgt de module-gebaseerde structuur, zodat u een individueel webpagina-ontwerp kunt maken uit kant-en-klare inhoudsblokken.

De websitebouwer vereist geen voorlopige codeervaardigheden, maar maakt HTML / CSS-codebewerking mogelijk, als u over deze kennis beschikt en high-end projecten wilt starten. Het systeem onderscheidt zich van de rest door zijn lijst met voordelen, waarvan de belangrijkste de volgende zijn:

 • Module integratie. Zoals hierboven vermeld, maakt de website builder het mogelijk om exclusief website-ontwerp te creëren door middel van module-integratie. Het wordt geleverd met een uitgebreide selectie inhoudsmodules, die allemaal goed werken voor het voltooien van een bepaalde taak. Sommigen van hen zijn onder meer Gastenboek, Blog, Advertentiebord, Forum, Tests, FAQ, Sitecatalogus, Fotocatalogus en SEO om er maar een paar te noemen. Alle modules zijn aanpasbaar en gratis. U kunt ze allemaal in uw website invoegen om deze de gewenste prestaties en visuele aantrekkingskracht te geven.
 • e-commerce. De website builder wordt geleverd met een geavanceerde eCommerce-engine, die kan worden ingeschakeld via de uShop-module-integratie. Met deze functie kunt u online winkels starten en effectief beheren, waar u kunt omgaan met het productbeheersysteem, het aanpassen van SEO-parameters, verzend- en betalingsgegevens enz. Webwinkels gebouwd met uCoz zijn voorzien van functies en zijn functioneel.
 • Gratis ontwerpen. Het systeem biedt een onderscheidende verzameling ingebouwde nichespecifieke sjablonen, maar gebruikers hebben ook toegang tot de markt van thema’s die tegen meerprijs beschikbaar zijn. De prijzen zijn echter redelijk betaalbaar (ze variëren tussen $ 5 en $ 30 per thema), terwijl de kwaliteit boven het gemiddelde ligt en dus de investering waard is.

Er is een volledig gratis uCoz-abonnement dat nooit verloopt en vijf betaalde abonnementen, waarvan de kosten beginnen met $ 2,99 / maand tot $ 15,99 / maand voor de duurste oplossing. Wat belangrijk is, uCoz plaatst zijn advertentiebanners niet op niet-commerciële websites.

Probeer uCoz gratis

Bottom Line

Het starten van een website hoeft geen ingewikkeld proces te zijn, ook al ziet het er in eerste instantie zo uit. Het gebruik van software voor het bouwen van websites zal de taak voor beginners en professionals aanzienlijk vereenvoudigen. Deze systemen zijn gebruiksvriendelijk, handig, intuïtief, boordevol functies en flexibel. Ze worden geleverd met kant-en-klare sjablonen met tal van aanpassingstools om ze het gewenste uiterlijk te geven. Website-bouwers zijn dat ook veel betaalbaarder in vergelijking met andere opties voor webbouw.

Elk van de programma’s die in de post worden besproken, biedt kwaliteit, functionaliteit en verdient de aandacht van gebruikers, die van plan zijn om zelf aantrekkelijke websites te maken. Dit zijn de beste gratis software voor het bouwen van websites, die aan verschillende behoeften en ambities voor webdesign kan voldoen. Als u niet zeker weet welke websitebouwer het beste voor u werkt, neem dan de tijd om ze allemaal te testen en te verkennen om de juiste keuze te maken.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map