Beste hotel website-bouwers

Beste hotel website-bouwers


Het hotelwezen is de afgelopen jaren flink gegroeid, wat vooral te verklaren is door de groeiende concurrentie in deze niche. Het aantal hoteleigenaren begint na te denken over de noodzaak vestigen aanwezigheid op het web voor hun bedrijven om de aandacht van de doelgroep te trekken.

Of u nu een keten van luxe full-service hotels beheert, run een kleine B&B pension of denk er gewoon over na om zelf een hotelbedrijf te beginnen, het lanceren van een indrukwekkende, volledig uitgeruste en gebruiksvriendelijke website is een must.

Als hoteleigenaar bent u mogelijk persoonlijk geïnteresseerd in het zelf bouwen van een website. Wie kent de hoogtepunten beter dan jij? Tegelijkertijd heb je het natuurlijk misschien te druk met het 24/7 managen van je bedrijf om programmeertalen te leren om dit project zelf te ontwikkelen. Een webdesignbureau of een freelancer inhuren is misschien niet de beste oplossing opmerkelijke financiële investeringen. Gelukkig kan een fatsoenlijke hotelwebbouwer in dit geval de enige redelijke oplossing worden.

We hebben 6 van de beste hotelwebsitebouwers getest:

 1. Wix – The Best Hotel Website Builder met boekingssysteem
 2. uKit – Eenvoudig te gebruiken Website Builder voor vakantiewoningen
 3. WordPress – # 1 CMS voor hotelwebsite-ontwikkeling
 4. Squarespace – B&B Website Builder met reserveringssysteem
 5. SITE123 – GRATIS Website Builder om een ​​hotelwebsite te maken
 6. Bladwijzer – op AI gebaseerde website-bouwer voor vakantiewoningen

Als u op het punt staat om zelf aan de ontwikkeling van uw hotelwebsite te gaan werken, is het gebruik van een van de bovengenoemde websitebouwers een redelijke oplossing. Welke van deze opties heeft echter de meeste voorkeur en voldoet het beste aan uw webdesignvereisten? Om de keuze te vereenvoudigen, is het logisch om elk van de systemen in de lijst te herzien en te analyseren om u te helpen de onbevooroordeelde beslissing te nemen. Bekijk meteen de vergelijking van de populairste hotelwebsitebouwers en hun functies!

Wix – The Best Hotel Website Builder met boekingssysteem

Wix - The Best Hotel Website Builder met boekingssysteem

Wix – is de beste hotelwebsitebouwer die een breed spectrum aan functies biedt en het geïntegreerde boekingssysteem heeft om de onovertroffen hotelwebsite-bouwervaring te garanderen. Afgezien van standaard webontwerptools, bevat het platform een ​​pakket aan hospitality-gerelateerde elementen die uw bedrijf naar een hoger niveau zullen tillen. In tegenstelling tot het gangbare aantal websitebouwers met slepen en neerzetten, laat Wix u 100% van het potentieel van uw kamers aan de doelgroep onthullen, naast het interne reserveringssysteem met volledige cyclus. Wat belangrijk is, het vereist geen codeervaardigheden om het proces van het maken van websites effectief aan te kunnen. Bekijk de belangrijkste kenmerken van de websitebouwer:

 • Hotel sjablonen. Met Wix kunt u kiezen tussen tientallen hoogwaardige, mobielklare en volledig aanpasbare sjablonen. Ze zijn speciaal ontworpen voor de niche van het hotelbedrijf en onderverdeeld in twee categorieën om de keuze van gebruikers te vereenvoudigen: sjablonen voor hotels en B&B&B en die voor appartementen en hostels. Er is ook een mogelijkheid om een ​​leeg thema te kiezen om een ​​unieke website te ontwerpen op basis van uw individuele voorkeuren.
 • Hotel Widgets. Het systeem geeft toegang tot de verzameling gratis en betaalde widgets, waarvan de integratie met name de prestaties van uw hotelwebsite en de visuele aantrekkingskracht kan verbeteren (Hotels en Airbnbs-kaart om de beste plekken te bieden om op uw locatie te verblijven, Wix Hotels om uw gasten kamers rechtstreeks op de website te laten boeken, Boeking van vakantiewoningen om vakantiewoningen en hotels online te vinden enz.).
 • Wix-boekingen. Dit is het geïntegreerde boekingssysteem, dat het online plannen gemakkelijk maakt, het mogelijk maakt om 24/7 boekingen aan te nemen, veilige betalingen te accepteren en uw merk aan te passen om het met succes te promoten. Door de functie te gebruiken, kunt u het bedrijfsbeheerproces vereenvoudigen door uw planning bij te houden, personeel toe te voegen, klanten te beheren enz.
 • Wix mobiele app. Volgens Wix-statistieken maakt het gebruik van de mobiele app het mogelijk om het percentage online boekingen met 30% te verhogen. Door de app te installeren, kunt u uw bedrijf beheren (houd uw boekingen bij, blokkeer de tijd op de kalender, plan zakelijke afspraken en maak zelfs lidmaatschapsplannen) en blijf 24/7 op de hoogte (vind boekingsstatistieken, accepteer en verstuur berichten in real-time modus, ontvang op tijd herinneringen, chat met klanten enz.).
 • Client interactie tools. Er is een rijke keuze aan tools voor klantinteractie beschikbaar in de Wix App Market. Dit zijn gratis en premium integreerbare widgets en add-ons, die een positieve impact hebben op uw communicatie met klanten (Callback, Boek Afspraken Online, Wix Forms, 123 Form Builder, Inffuse Testimonials, Live Chat, Google Evenementenkalender, Evenementenkalender, Laatste Nieuws, Planning Pro, Wix Chat, Contactbeheer + CRM, enz.).
 • Room Search Bar. Het systeem wordt geleverd met een automatisch bijgewerkte functie die de meest nauwkeurige informatie biedt over de beschikbaarheid van kamers, waaronder datum, voorzieningen, aantal volwassenen, kinderen, enz..
 • Klantrecensies. Met Wix kunt u extensies en widgets integreren zodat klanten hun opmerkingen kunnen achterlaten en hun ervaringen met het verblijf in uw hotel kunnen delen (Klantrecensies, opmerkingen +, sociale getuigenissen, MyReviews, opmerkingen, Yelp, Testimonial Builder, gesproken opmerkingen + enz.)
 • Integratie met Tripadvisor. Met Wix kunnen gebruikers een kamer in een hotel rechtstreeks vanaf de website of mobiele app van Trip Advisor boeken, wat uiteindelijk tijd en moeite bespaart.

Kosten: Voor nieuwkomers, die niet bekend zijn met het systeem en de functies ervan willen testen, biedt Wix het onbeperkte gratis abonnement. Het heeft echter bepaalde beperkingen, die de noodzaak van een upgrade naar betaalde abonnementen met zich meebrengen, als het gaat om het ontwikkelingsproces van de website zelf. Bovendien maken alleen premium-abonnementen het mogelijk om de domeinnaam aan uw hotelwebsite te koppelen. Momenteel heeft Wix twee soorten betaalde abonnementen, namelijk Standard en eCommerce / Business. Elk van deze groepen plannen wordt op zijn beurt ook geleverd met verschillende soorten plannen die voldoen aan specifieke vereisten en webdesignvaardigheden. Het goedkoopste standaardabonnement kost u $ 13 / maand, terwijl het meest betaalbare zakelijke abonnement begint met $ 23 / maand.

Probeer Wix gratis

uKit – Eenvoudig te gebruiken website-bouwer voor vakantiewoningen

uKit - Eenvoudig te gebruiken website-bouwer voor vakantiewoningen

uKit – is de goedkoopste website-builder voor eigenaren van kleine bedrijven en vakantiewoningen. Het systeem maakt indruk op iedereen door zijn uitzonderlijke gebruiksgemak en betaalbaarheid, die geen compromis sluiten met uitstekende prestaties. Het kan goed werken voor de ontwikkeling van een website voor bed & ontbijthotel of een klein pension. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de websitebouwer:

 • Responsieve nichesjablonen. uKit biedt tientallen gratis en betaalde sjablonen. Hoewel er hier geen categorie “Hotel” is, kunt u kiezen uit een selectie van vastgoedsjablonen om het geselecteerde ontwerp verder aan te passen. Alle sjablonen hebben de secties Contact, Prijzen en Services. Vul gewoon de nodige informatie in en dat is alles! Houd er rekening mee dat alle premium-thema’s een hover-effect hebben om uw webpagina’s interactiever en pakkend te maken.
 • Widget-verzameling. Met uKit kunt u meerdere widgets integreren in uw hotelwebsite. Ze bevatten specifieke inhoud die aan uw zakelijke vereisten voldoet. Deze omvatten sociale netwerkknoppen, online chat, tijdlijn, timer, servicecalculator, gebruikerscommentaar en wat niet.
 • Conversie van Facebook-pagina’s. Als je al een Facebook-pagina hebt met betrekking tot je B&B-bedrijf, u kunt het eenvoudig omzetten in een website met behulp van het uKit-platform.
 • FLive Chat. Met de livechatfunctie blijft u in realtime verbonden met uw klanten. Op deze manier kunt u hun vragen beantwoorden en hen op tijd online ondersteuning en ondersteuning bieden.
 • Gratis SSL-certificaat. Voor zover de gebruikers van uw hotelwebsite online reserveringen en boekingen maken, is het een must om ze te beveiligen en te beschermen tegen ongeoorloofde toegang. Met de SSL-certificaatverbindingsfunctie kunt u dat doen met slechts een paar klikken en helemaal gratis.
 • CallBack-functie. De widget is een grote hulp voor klanten, die de details willen achterhalen door het terugbelverzoek achter te laten, zodat u contact met hen kunt opnemen wanneer het u uitkomt.

Kosten: uKit onderscheidt zich van de rest vanwege het betaalbare prijsbeleid, ongeacht het feit dat het geen volledig gratis abonnement biedt. Om het systeem te testen, kunt u zich aanmelden voor de gratis proefperiode van 14 dagen. Aan het einde moet u een van de betaalde abonnementen kiezen om te blijven werken aan de ontwikkeling en promotie van uw website. Het goedkoopste uKit-abonnement kost u $ 4 / maand, terwijl de duurste oplossing slechts $ 12 / maand waard is.

Probeer uKit gratis

WordPress – # 1 CMS voor hotelwebsite-ontwikkeling

WordPress - # 1 CMS voor hotelwebsite-ontwikkeling

WordPress – is het populairste Content Management Systeem onder gebruikers die bereid zijn grootschalige hotelbedrijven te starten. Vanwege de overvloed aan tools voor ontwerpaanpassing, uitgebreide codebewerking en integratieopties, verdient de service het om een ​​van de beste webbouwoplossingen ooit te worden genoemd. Laten we nu de belangrijkste hoogtepunten noemen:

 • Hotel sjablonen. WordPress heeft een geweldige verzameling sjablonen (inclusief die voor uw hotelbedrijf). Ze zijn geïntegreerd en beschikbaar op het internet, zowel gratis als tegen bepaalde kosten.
 • Plug-ins voor clientinteractie. Hotelwezen impliceert de noodzaak van samenwerking en interactie met klanten. WordPress vereenvoudigt deze taak en biedt verschillende plug-ins. Sommigen van hen zijn Client Portal Plugin, Easy Social Share Buttons, WP Customer Area, WP Notification Bar Pro, Request Callback Plugin en meer.
 • Hotel plug-ins. Afgezien van plug-ins voor klantinteractie, wordt het CMS ook geleverd met een rijke selectie aan plug-ins die speciaal zijn ontworpen om verder te worden geïntegreerd in hotelwebsites. U kunt AweBooking, Booki, plug-in voor online hotelboekingen, WP-boekingssysteem, EasyReservations, Orioly Book Now en andere gerelateerde nicheplug-ins kiezen op basis van uw webdesign en branchebehoeften.

Kosten: WordPress is een absoluut gratis systeem. Dit betekent dat u de belangrijkste en geïntegreerde functies helemaal gratis kunt downloaden, installeren en gebruiken. Houd er rekening mee dat kwaliteitsplug-ins en sjablonen van de externe ontwikkelaars worden betaald, evenals hosting en domeinnaam. Hostingkosten zijn over het algemeen afhankelijk van het plan en de provider waarvoor u kiest. Dus, Bluehost, wat de officiële WordPress-hosting is die door het systeem wordt aanbevolen, biedt verschillende plannen, waarvan de meest betaalbare slechts $ 2,95 / maand kost.

Probeer WordPress gratis

Squarespace – B&B Website Builder met reserveringssysteem

Squarespace - B&B Website Builder met reserveringssysteem

Squarespace – is een populaire DIY-websitebouwer, die effectief kan worden gebruikt voor de ontwikkeling van B&B hotel websites met geïntegreerde reserveringsfunctionaliteit. Het systeem omvat een breed spectrum aan functies en tools die uitstekend geschikt zijn voor het maken van hotelprojecten. Het is ook vermeldenswaard dat Squarespace niet het gemakkelijkste platform is voor beginners, maar het is heel goed mogelijk om het onder de knie te krijgen, ongeacht je achtergrond en vaardigheden op het gebied van webdesign. Bekijk nu de belangrijkste functies van de website builder:

 • Responsieve hotelontwerpen. De website builder wordt geleverd met een reeks responsieve aanpasbare ontwerpen die u kunt gebruiken om hotelwebsites te starten en te beheren. Met een handige slepen-en-neerzetten-editor kunt u de benodigde website-elementen kiezen en ordenen om het meest geschikt te zijn voor uw hotelproject. Alle Squarespace-sjablonen zijn professioneel, waardoor het mogelijk is om vanaf nul een hoogwaardige hotelwebsite te starten.
 • eCommerce-platform. Squarespace beschikt over een vrij krachtige geïntegreerde e-commerce-engine, waarmee functionele hotelwebsites kunnen worden gemaakt met reserverings- en kassasystemen. De websitebouwer zorgt voor een veilige SSL-certificaatverbindingsoptie, geïntegreerde winkelwagenfunctionaliteit, productweergave en het maken van etalagefuncties, video-insluitoptie, gedetailleerde productbeschrijvingen, prijs- / verzendoplossingen en veelzijdige loyaliteitsprogramma’s voor vaste gebruikers. Deze functies maken het mogelijk om uw hotelwebsite e-commerce focus te geven.
 • Krachtige marketing. Om uw hotelbezoekers recent zakelijk nieuws, updates en evenementen te laten ontdekken, maakt Squarespace het mogelijk om de vereiste informatie te delen in sociale netwerken, namelijk Facebook, Instagram, Twitter enz. Geïntegreerde SEO draagt ​​op zijn beurt bij aan de effectieve hotelwebsite promotie in de zoekmachines, zodat u nicheconcurrentie kunt weerstaan. Bovendien kunt u de regelmatig bijgewerkte realtime website-analyse bekijken (zoals Squarespace Metrics App, Google Analytics enz.) voor meer informatie over uw hotel, reserveringen en klanten. Bovendien kunt u gebruikmaken van e-mailmarketingcampagnes, het importeren / exporteren van inhoud en andere handige functies.
 • Integratiefuncties. Met Squarespace kunt u kiezen uit meerdere add-ons en widgets die extra prestaties kunnen toevoegen aan uw hotelwebsite. Deze omvatten specifieke eCommerce-tools voor hotelprojecten, socialemediaknoppen, widgets voor beeld- / videogalerijen, contactformulieren en nog veel meer.
 • Reserveringssysteem. De website builder wordt geleverd met het geïntegreerde reserveringssysteem, waarmee u vooraf online kamerreserveringen en hotelreserveringen kunt maken. Dit gebeurt met een paar klikken rechtstreeks vanaf het dashboard van uw hotelwebsite – allemaal binnen dezelfde interface voor uw speciale gemak.
 • Logo Maker. Squarespace is trots op de geïntegreerde Logo Maker, waarmee u het logo van uw hotelwebsite kunt maken of aanpassen, als u dat nog niet heeft of als u het logo-ontwerp van uw website een beetje wilt bewerken. Het is ook mogelijk om meerdere bijdragers toe te voegen aan uw website-ontwikkelingsteam, als u nadenkt over gedeeld projectontwerp en het verdere beheer ervan.

Kosten: Als het gaat om het prijsaspect, biedt Squarespace geen gratis abonnementen aan, maar het maakt het wel mogelijk om de functionaliteit van het systeem te testen tijdens de 14-daagse proefperiode, die helemaal gratis is voor iedereen. Het goedkoopste betaalde abonnement begint met $ 12 / maand en biedt de uitgebreide functieset die nodig is om uw hotelwebsite met succes te starten en bij te werken.

Probeer Squarespace gratis

SITE123 – GRATIS Website Builder om een ​​hotelwebsite te maken

SITE123 - GRATIS Website Builder om een ​​hotelwebsite te maken

SITE123 – is een gratis websitebouwer om een ​​hotelwebsite te maken en dit is ook een van de eenvoudigste systemen die voor dit doel worden gebruikt. De service maakt het mogelijk om projecten boordevol functies te maken die gemakkelijk te doorbladeren zijn en voorzien van intuïtieve navigatie die voor elke bezoeker begrijpelijk is. De geïntegreerde drag-and-drop-editor zorgt voor een snelle en gemakkelijke aanpassing van de website, wat uiteindelijk resulteert in de ontwikkeling van visueel aantrekkelijke en functionele hotelwebsites. De lijst met SITE123-hoogtepunten is hieronder beschikbaar:

 • Logo Maker. De websitebouwer verleent toegang tot de geïntegreerde tool Logo Maker, waarmee u de populariteit en merkherkenning van uw hotelwebsite kunt vergroten. Het platform biedt een reeks geïntegreerde ontwerpelementen die u kunt gebruiken om het logo van uw hotelwebsite te maken. Er is ook een mogelijkheid om het bestaande logo te uploaden en aan te passen om het uniek en persoonlijk te maken.
 • Meertalige ondersteuning. Het platform biedt meertalige ondersteuning, waardoor u het vereiste aantal websitetaalversies kunt creëren, afhankelijk van uw zakelijke behoeften. Hiermee wordt uw hotelwebsite toegankelijk voor de doelgroep, die zowel uit het buitenland komt als voor internationale partners / bezoekers.
 • App-markt. Het systeem geeft toegang tot de verscheidenheid aan functionele apps, add-ons en widgets, die met name de prestaties van uw hotelwebsite zullen verbeteren. Enkele van de meest populaire apps van dit type zijn boekingswidgets die geweldig werken voor hotelprojecten, formulieren, galerijen, livechatondersteuning, analytische tools, sociale widgets en nog veel meer.
 • Online Form Builder. Er is een mogelijkheid om verschillende soorten online formulieren te maken en te integreren in uw hotelwebsite, hetzij voor communicatie of voor functionele doeleinden. Deze omvatten callback-formulieren, registratieformulieren, online aanvraagformulieren, vragenlijsten, polls en andere formuliertypen. SITE123 Form Builder is helemaal gratis en biedt toegang tot de uitgebreide verscheidenheid aan aangepaste formulierlay-outs die u kunt gebruiken en aanpassen met betrekking tot de ontwikkelingsbehoeften van uw hotelwebsite.
 • Opties voor sociale media. SITE123 laat haar abonnees sociale mediabestanden integreren in hun hotelwebsites. Het systeem maakt het mogelijk om de populariteit en prestaties van uw project te vergroten door uw bedrijfsnieuws, updates, plannen, geplande evenementen en andere hotelgerelateerde informatie te delen in sociale netwerken.

Kosten: SITE123 is zowel een eenvoudige als betaalbare bouwer van hotelwebsites. Er is een gratis abonnement dat u onbeperkt kunt gebruiken, maar u kunt ook upgraden naar een van de betaalde abonnementen die het systeem te bieden heeft. De kosten van het goedkoopste SITE123-abonnement bedragen $ 10,80 / maand en dekken een breed scala aan behoeften voor website-ontwikkeling.

Probeer SITE123 gratis

Bladwijzer – op AI gebaseerde website-bouwer voor vakantiewoningen

Bladwijzer - op AI gebaseerde website-bouwer voor vakantiewoningen

Bookmark – is de nieuwe generatie website builder voor vakantieverhuur, mogelijk gemaakt door geavanceerde AI-technologie. Het systeem vereist geen codeervaardigheden of ervaring met webdesign om er websites van topkwaliteit mee te ontwikkelen. Het proces is veel eenvoudiger dankzij de AI-tool die de ingezonden informatie gebruikt om automatisch een kant-en-klare website met inhoud te genereren. Hier is de lijst met Bookmark-functies die bijdragen aan de effectiviteit en populariteit:

 • AIDA-assistent. Dit is het krachtigste hoogtepunt van de websitebouwer, die een hotelwebsite voor u kan maken op basis van de informatie die u erover verstrekt. De functie is gemakkelijk te gebruiken voor iedereen, inclusief mensen, die nog niet eerder bij website-ontwikkeling betrokken zijn geweest.
 • Evenementenfunctie. Dit is het gedeelte dat klanten voorziet van uw hotelgerelateerd nieuws, updates, evenementen, plannen en andere belangrijke informatie waarvan zij op de hoogte moeten zijn om op de hoogte te blijven van de veranderingen die in uw bedrijf zijn waargenomen.
 • Focus tool. De website builder biedt een verzameling vooraf ontworpen modules, waarvan de integratie een eenvoudige en effectieve aanpassing van de website mogelijk maakt. Onder de modules die u kunt kiezen en toevoegen aan uw website, is het logisch om teksten, feedback en contactformulieren, citaten, kaarten, links, sociale netwerkknoppen en meer te noemen.

Kosten: Bookmark biedt een gratis abonnement voor gebruikers die de belangrijkste functie willen ontdekken voordat ze upgraden naar een van de betaalde abonnementen. Zodra u besluit het systeem te gebruiken voor verdere webontwerpbehoeften, wordt u aangeboden om te upgraden naar het betaalde abonnement. Vanaf vandaag heeft het systeem twee betaalde abonnementen, waarvan de kosten $ 11,99 en $ 24,99 per maand bedragen, mits u een jaarabonnement krijgt. Als u twijfels of andere redenen heeft om maandelijkse betalingen te doen, zullen de kosten van de plannen hoger zijn – $ 15 en $ 30 per maand.

Bottom Line

Een website is een must-have voor elk klantgericht hotel. Het is niet eenvoudig om de nicheconcurrentie in de moderne wereld te weerstaan, waar regelmatig nieuwe hotels, herbergen en pensions wereldwijd worden opgericht. Onervaren hoteleigenaren kampen echter vaak met hetzelfde probleem: gebrek aan vaardigheden en kennis om een ​​doe-het-zelf hotelwebsite te ontwikkelen. Dit is waar websitebouwers een grote hulp zijn.

Deze platforms komen idealiter tegemoet aan de behoeften, vaardigheden, verwachtingen, ervaring en budgetten van hoteleigenaren. Ze bieden een geweldige combinatie van functionaliteit, niche-oriëntatie, gespecialiseerde benadering van het webbouwproces en effectief resultaat. Website-bouwers worden over het algemeen geleverd met responsieve of mobiel-ready sjablonen, een overvloed aan tools voor het aanpassen van ontwerpen, functies en SEO-optimalisatiekenmerken.

Dat gezegd hebbende, kunnen we concluderen dat de keuze van de juiste website builder dat de ideale match is voor het maken van uw hotelwebsite is een uitdaging. De systemen die in de post worden besproken, verschillen in benadering van webdesign, prijsaspecten en functiesets. Er is echter één kenmerk dat voor al deze apparaten kenmerkend is: gebruiksgemak en gemak voor alle gebruikers. Daarom is het logisch om ze allemaal te testen om te beslissen welke website builder het beste werkt voor uw hotelwebsite.

Maak gratis een hotelwebsite

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map