Beste kerk website bouwers

Beste kerk website bouwers


Een kerkwebsite is een topbestemming voor mensen die van plan zijn lid te worden van de gemeente, in contact willen blijven met de kerkvertegenwoordigers of verwachten te worden geïnformeerd over alles wat er gaande is (evenementen, contacten, speciale programma’s, gelegenheden en vergaderingenlijst) etc.) in de kerkgemeenschap.

Ondanks de enorme betaalbare mogelijkheden voor kerkelijke sites, zijn veel van hen niet effectief. Gezien het feit dat deze websites over het algemeen worden gemaakt door gebruikers, die helemaal geen idee hebben van website-ontwikkeling, is het gebruik van websitebouwers de beste oplossing. Hier is waarom.

Website-bouwers zijn er in verschillende soorten en met verschillende specialisaties. Ze zijn gebouwd met de behoeften en vaardigheden voor nieuwkomers in gedachten, maar ze hebben ook veel te bieden aan ervaren gebruikers. Deze systemen zijn vrij gemakkelijk te beheersen en ze bieden verschillende prijsbeleid die op hun beurt talloze mogelijkheden bieden voor webdesign.

Momenteel kunt u kiezen tussen alles-in-één websitesbouwers en gespecialiseerde nichediensten die zich volledig richten op de ontwikkeling van kerkelijke websites. Met alle systemen kunnen projecten met volledige functionaliteit worden gemaakt, maar ze gebruiken verschillende benaderingen voor het proces van website-ontwikkeling en bieden diverse toolsets die nodig zijn om de taak te voltooien.

Maar welk type websitebouwers heeft nog meer de voorkeur? Welke werken beter en voor wie? Laten we verschillende websitebouwers eens bekijken om het resultaat te achterhalen en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

We hebben 10 van de beste websitebouwers voor kerken getest:

 1. Wix – De beste website-bouwer voor kerken
 2. WordPress – gratis platform voor een kerkwebsite
 3. Weebly – The Easiest Church Website Builder
 4. Nucleus – Modern Church Website Builder
 5. OurChurch – Christian Church Website Builder
 6. Sharefaith – Eenvoudig gebruik van Church Website Builder
 7. FaithLife Sites – Platform om een ​​gratis kerkwebsite te creëren
 8. Bluehost – Beste webhosting voor kerkelijke websites
 9. Tailor Brands – Best Church Website Design Company
 10. IM Creator – Website Builder voor non-profitorganisaties

Deze websitebouwers werken het beste voor de ontwikkeling van kerkelijke websites. Sommigen van hen zijn alles-in-één services, terwijl anderen nichegericht zijn en toegang bieden tot meerdere kerkgerelateerde functies. Welke van de platforms past het beste bij uw webontwerpvereisten en welke van hen verdient de meeste voorkeur? Het is hoog tijd om elk van de bovengenoemde websitebouwers in detail te bekijken om te zien wat ze precies te bieden hebben.

Wix – De beste website-bouwer voor kerken

Wix - De beste website-bouwer voor kerken

Wix – is een uitstekende keuze voor niet-techneuten die zich richten op het ontwikkelen van kwaliteitswebsites. Het platform is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Vandaag de dag is het klantenbestand van de website builder groter dan 154 miljoen actieve gebruikers in meer dan 190 landen over de hele wereld. Dit is een vertrouwd bewijs van de doeltreffendheid en functionaliteit van het systeem.

Als het gaat om het maken van kerkelijke websites, heeft Wix een opmerkelijk voordeel. Het biedt een aantal sjablonen voor religie en non-profitorganisaties, die voor mobiel zijn geoptimaliseerd en ontworpen met het oog op de specifieke nichevereisten. Kerksjablonen zijn aanpasbaar en u hoeft geen webdesigner te zijn om de taak met succes aan te kunnen. Selecteer gewoon de sjabloon die u nodig heeft, verken de beschikbare aanpassingsopties en pas het thema aan uw wensen aan. Het proces is veel eenvoudiger dan je je kunt voorstellen.

Als je tijd of wens hebt om het gedetailleerde webontwerpproces te verkennen, ga je gang om het te gebruiken Wix ADI – een kunstmatige websitebouwer binnen het Wix-ecosysteem, dat automatisch een website voor u maakt met behulp van de informatie die u op verzoek indient. Zo krijgt u binnen enkele minuten een geweldige website.

Wix biedt meertalige ondersteuning, waarmee u verschillende taalversies van uw kerkwebsites kunt bouwen om te voldoen aan de behoeften van de doelgroep – de gemeente. Er is ook een gratis forum-app die u in uw project kunt integreren om gesprekken en discussies tussen de leden te initiëren.

Met Wix zal de integratie van de preekspeler in uw kerkwebsite ook geen probleem zijn. Het maakt het mogelijk om live en opgenomen kerkbijeenkomsten en andere evenementen uit te zenden waar de leden van de gemeente enthousiast naar zullen kijken, als het hen niet lukt om daar persoonlijk aanwezig te zijn.

Als u van mening bent dat de keuze van de beschikbare widgets beperkt is, kunt u doorgaan met zoeken in de opgenomen Wix App Market om die extensies en apps te krijgen die je echt nodig hebt. Dit zijn slechts een paar kenmerken die Wix een goede keuze maken om een ​​kerkwebsite te bouwen. Het kan enige tijd duren om alle opties die de websitebouwer biedt te verkennen en te beheersen. Neem dus de tijd om dat te doen om het beste resultaat te behalen.

Is Wix goed voor kerkwebsites?

Zeker ja. Het systeem wordt geleverd met een functieset die deze taak voor beginners vereenvoudigt en waarmee projecten kunnen worden gemaakt die gemakkelijk kunnen worden doorzocht en waar nodig kunnen worden bijgewerkt.

Onder de functies waardoor het platform zich onderscheidt van zijn concurrenten, is het logisch om een ​​reeks sjablonen voor mobiel gebruik te noemen voor kerken en non-profitorganisaties, gespecialiseerde gratis en betaalde widgets, de mogelijkheid om een ​​preekspeler te integreren om vergaderingen / preken te organiseren uitzendingssessies enz.

Probeer Wix gratis

WordPress – gratis platform voor een kerkwebsite

WordPress - gratis platform voor een kerkwebsite

WordPress – is de meest populaire CMS ter wereld, waarmee letterlijk alle soorten websites kunnen worden gemaakt. Als je een kerkwebsite nodig hebt, kun je deze zeker met het platform lanceren, hoewel er enige inspanning, vaardigheden en tijd nodig zijn om een ​​waardig resultaat te bereiken. Vanwege de beschikbaarheid van meerdere plug-ins en nichesjablonen, zal het systeem geweldig werken voor de ontwikkeling van zo’n non-profitproject.

WordPress staat in eerste instantie bekend om zijn brede selectie aan plug-ins. Het systeem heeft enkele van de ingebouwde opties, maar deze zijn mogelijk niet voldoende om aan uw individuele verwachtingen en vereisten voor webdesign te voldoen. Een van de meest gebruikte integreerbare plug-ins die online beschikbaar zijn, zullen de volgende met name de prestaties van uw kerkwebsite verbeteren: Simple Calendar, Layerslider, All On One Event Calendar, Sermon Manager, Give – Donation Plugin en Fundraising Platform en meer.

Afgezien van plug-in-integratie, kan WordPress bogen op een rijk assortiment aan sjablonen die speciaal zijn gemaakt voor kerkelijke websites. Net als plug-ins kunnen deze thema’s gratis en betaald zijn en het is aan jou om de optie te kiezen die het beste werkt voor je eigen project. Houd er echter rekening mee dat u, om met het CMS te werken en het geselecteerde thema aan te passen, niet zonder basis (zo niet zelfs geavanceerde) PHP / HTML / CSS-kennis zult gaan om een ​​werkelijk unieke en unieke website te krijgen ontwerp.

Hoe maak ik een WordPress Church-website?

Het bouwen van een kerkwebsite met WordPress is een iets uitdagendere onderneming, vooral voor beginners. Zoals hierboven vermeld, impliceert het CMS de basiskennis van programmeren en een bepaalde achtergrond voor webdesign. Het kost ook tijd om de beste sjabloon te kiezen en aan te passen en om de vereiste plug-ins te kiezen en correct te integreren. Ten slotte kun je pas een kant-en-klaar project publiceren als je daarvoor de hosting en de domeinnaam hebt geselecteerd. Laten we eens kijken wat het hele proces inhoudt in de volgende stapsgewijze handleiding:

 1. Selecteer hosting en domeinnaam – het feit dat WordPress niet wordt geleverd met geïntegreerde hosting, betekent dat je het zelf moet kiezen. Verken gewoon de Beschikbare opties en kies de host die voldoet aan de specifieke behoeften van uw project.
 2. Download en installeer de meest recente WordPress-versie – dit is meestal een snel proces, maar zorg ervoor dat u het systeem downloadt van de officiële website om mogelijke fraude te voorkomen;
 3. Kies het thema – Zoals hierboven vermeld, heeft WordPress gratis en betaalde ontwerpen, die zowel in de systeemcollectie als op internet beschikbaar zijn. Als het je niet lukt om een ​​geïntegreerd kerkwebsite-thema te vinden, zul je het zeker online vinden, maar controleer de geloofwaardigheid van de bron waaruit je het downloadt om het gebruik van malwarecodes te voorkomen. Anders loopt de veiligheid van uw hele website gevaar.
 4. Pas het ontwerp aan – Ga naar het WordPress-dashboard om de toolset te bekijken en gebruik die functies en opties waarmee u het ontwerp van uw kerkwebsite met maximale efficiëntie kunt aanpassen. Door de juiste tools te kiezen, kunt u de oorspronkelijke lay-out van de sjabloon, stijl, achtergrond, kleurenpalet, lettertypen enz. Bewerken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om nieuwe pagina’s en secties, websitemenu toe te voegen, webpagina-zijbalk en andere in te stellen. elementen die u op de website wilt weergeven.
 5. Upload inhoud – Nadat u het website-ontwerp hebt opgezet, kunt u beginnen met het uploaden van inhoudselementen. Neem de tijd om het website-logo te kiezen (of te maken), selecteer en voeg kerkgerelateerde afbeeldingen en video’s toe, integreer mediabestanden, voeg pagina- en sectietitels, koppen en andere toe must-have elementen.
 6. Integreer Church Plugins – De volgende stap is het kiezen en integreren van speciale kerkplug-ins, die passen bij uw specifieke type website. Er zijn veel gratis en geruite plug-ins te vinden op internet, die uw projectfunctionaliteit kunnen verbeteren. Deze plug-ins kunnen gerelateerd zijn aan kerkkalenders, preekroosters, video- en beeldweergave-opties, diapresentaties, beschikbaarheid van live chat, donatie-optie en vele andere soortgelijke functies.
 7. Ga leven – Zodra u klaar bent met het aanpassen van uw website, functionaliteit en promotie-instellingen, moet u een voorbeeld bekijken van hoe uw project eruitziet (WordPress biedt deze optie). Je kunt het project ook opslaan in de conceptmodus om het later aan te passen of het in één keer te publiceren, als alles in orde is. Nu kunt u het resultaat bekijken en ervan genieten!

Probeer WordPress nu

Weebly – The Easiest Church Website Builder

Weebly - The Easiest Church Website Builder

Weebly – is een websitebouwer, die zichzelf heeft onderscheiden als een platform dat wordt gebruikt om verschillende soorten volledig uitgeruste websites te maken (zie echte Weebly-voorbeelden). De service heeft onlangs de aandacht voor e-commerce gekregen, maar kan nog steeds worden gebruikt om andere soorten projecten effectief te starten en te beheren, waaronder projecten voor niet-commerciële organisaties. Het heeft een rijke functieset die u kunt gebruiken om een ​​kerkwebsite te starten en te beheren, ongeacht uw bekwaamheid in webdesign.

Afgezien van de eCommerce-specialisatie, Weebly wordt geleverd met een krachtige bloggengine, waarmee u een blog kunt koppelen aan uw kerkwebsite en deze kunt bijwerken met urgente informatie over uw gemeente.

De dienst staat ook bekend om zijn video-hosting, wat het mogelijk maakt om video’s van preken van zelfs online kerkelijke seminars te uploaden van YouTube of rechtstreeks vanaf uw computer. Hierdoor kunnen gebruikers, die om welke reden dan ook een preek hebben gemist, deze bekijken vanaf elke locatie waar ze zich bevinden.

Weebly biedt een behoorlijk uitgebreide collectie van Sjablonen, waar u het thema voor uw kerkwebsite kunt vinden. U kunt ook gebruik maken van geavanceerde ontwerpaanpassingsopties en tools die het systeem op voorraad heeft om uw project een persoonlijk uiterlijk te geven.

Andere hoogtepunten van het systeem zijn krachtig Foto-editor waarmee je kerkgerelateerde foto’s kunt uploaden, uitgebreid App Center waarmee u de beste integreerbare gratis of betaalde widgets voor uw kerkwebsite kunt kiezen (Nivo Slider-widget, aangepaste widget voor afbeeldingengalerij, eenvoudige widget voor delen van sociale pictogrammen, Q&A of FAQ-widget, CSS Image hovering effects widget, image sharing widget, Live Chat widget, call-to-action widget, call-out-box widget, SEO evenals communicatie widgets enz.).

Wanneer u een kerkwebsite lanceert met Weebly, kunt u ook gebruik maken van de Form Builder waarmee u online contactformulieren, RSVP-lijsten, enquêtes enz. Kunt maken en aanpassen..

Probeer Weebly gratis

Nucleus – Modern Church Website Builder

Nucleus - Modern Church Website Builder

Kern – is de alles-in-één bouwer van een kerkwebsite, die talloze nichespecifieke functies en tools omvat die nodig zijn om dit soort website te starten en te beheren. Dit is een uniek knooppunt voor alle kerkleden die toegang verlenen tot talloze opties die een gebruiker nodig heeft om succesvol aan de slag te gaan met het ontwikkelingsproces van de website.

Een handige slepen-en-neerzetten-editor van de service is gemaakt met de behoeften en vaardigheden van nieuwkomers (voorgangers en website-leden) in gedachten. Het is heel eenvoudig en ongecompliceerd genoeg om dagelijks te gebruiken. Het platform impliceert geen codeerkennis, wat een probleemloze en snelle website-ontwikkeling mogelijk maakt.

Afgezien van de intuïtieve drag-and-drop-editor, wordt Nucleus geleverd single-click sjablonen die in een paar eenvoudige stappen kan worden aangepast. Het systeem beschikt ook over de geïntegreerde Sermon Engine waarmee gebruikers online berichten kunnen verzenden, organiseren en bekijken. De ingebouwde formuliergenerator is perfect gecombineerd met het inzendingsdashboard, waardoor de website builder zich onderscheidt van de massa. Met deze functie kunnen systeemgebruikers online registratieformulieren maken en integreren om via e-mail naar de leiders van het ministerie te worden gestuurd.

Onder andere Nucleus-hoogtepunten, het is logisch om de beschikbaarheid van berichtnotities, uploads van afbeeldingen, knop voor het maken van knoppen, video- en audiospeler, kalender, blog, Google-lettertypen, schemakaarten, afbeeldingstransformator, aangepaste domeinen, eenvoudige instelling van favicon, ondersteuning voor livechat, code-injectie te vermelden en 30 minuten durende strategiesessies.

Probeer nu Nucleus

OurChurch – Christian Church Website Builder

OurChurch - Christian Church Website Builder

Onze kerk – is een nieuwe dienst voor het bouwen van websites voor kerken, die meerdere voordelen op één plek biedt. Het platform, opgericht in 1996, dient één en dezelfde missie: het voor elke christelijke kerk, bediening, school of bedrijf mogelijk maken om betaalbare en eenvoudige christelijke websites te starten en te beheren.

Het platform biedt betrouwbaar ontwerp en hosting van websites waarmee u kant-en-klare kerkwebsites kunt starten en opslaan, zowel voor ervaren gebruikers als voor niet-codeerders. Sinds 2003 hebben ze hun sjabloon portfolio collectie, toegang verlenen tot meerdere nichespecifieke kerk, bediening, e-commerce en andere soorten christelijke websites.

Wat belangrijk is, is OurChurch website builder Gebaseerd op WordPress om verder projectonderhoud en updates te vereenvoudigen. Met dit doel bieden de systeemontwikkelaars een rijke bibliotheek aan online video-tutorials en betrouwbare klantondersteuning die zich inzet voor het succes van gebruikers op lange termijn.

Zoekmachineoptimalisatie is een ander kenmerk waar OurChurch in uitblinkt. Ze zijn de toonaangevende aanbieder van zoekmarketing geworden voor christelijke organisaties. Ze hebben ook een aparte service voor kerkmarketing ontwikkeld om lokale gemeenschappen te helpen nicheconcurrentie te weerstaan ​​en het zoeken van gebruikers te vereenvoudigen. OurChurch is dus een leuke bestemming voor gebruikers die op zoek zijn naar uitgebreide kerkelijke webdesign-, marketing-, promotie- en advertentiemogelijkheden.

Probeer OurChurch nu

Sharefaith – Makkelijk te gebruiken Church Website Builder

Sharefaith - Makkelijk te gebruiken Church Website Builder

Sharefaith – is een kerkgerichte websitebouwer, die momenteel meer dan 8000 kerkelijke websites over de hele wereld ondersteunt. Het systeem is gemaakt door het team van gebruikers, die ook lid zijn van de christelijke kerk en dus hun grote missie zien om andere gemeenschappen te helpen het woord van God te verspreiden via hun websites.

De website builder wordt geleverd met een website-editor met slepen en neerzetten dat elimineert de noodzaak van code leren. Gebruikers hebben ook toegang tot de verzameling van kerk website sjablonen die kan worden aangepast aan de behoeften van uw gemeente. De ontwerpen zijn echter vrij eenvoudig, zo niet verouderd.

Het systeem maakt het mogelijk om de preken via de integratie van video- en audiospelers. Naast het bekijken van live-uitzendingen, kunnen gebruikers ook de preken die ze willen rechtstreeks naar hun desktop of mobiele apparaten downloaden. De service wordt geleverd met de ingebouwde e-mail + agenda optie waarmee u de belangrijkste evenementen, nieuws en aanstaande preekroosters met de gemeente kunt delen en zelfs kunt e-mailen met het branded e-maildomein.

Afgezien van een reeks kerkgerelateerde kenmerken laat de functionaliteit van Sharefaith echter veel te wensen over. Het systeem is te nichegericht en kan daarom geen vrijheid van handelen bieden om een ​​website met veel functies te krijgen. Het kan dus nauwelijks worden beschouwd als een waardige websitebouwer voor de ontwikkeling van kerkprojecten.

Probeer Sharefaith nu

FaithLife Sites – Platform om een ​​kerkwebsite te maken

FaithLife Sites - Platform om een ​​kerkwebsite te maken

Faithlife Sites – is een andere website builder, die zich uitsluitend richt op de ontwikkeling van kerkelijke websites die voor iedereen eenvoudig te beheren en te onderhouden zijn. De belangrijkste missie van dergelijke websites is het betrekken van leden van de gemeenschap om actief deel te nemen aan het leven van de gemeente en het gedoe met betrekking tot website-ontwikkeling te elimineren.

De websitebouwer biedt tips en aanbevelingen over de onmisbare stappen die een gebruiker moet ondernemen om een ​​project gemakkelijk te starten en te voltooien. Deze richtlijnen zijn echter niet helemaal nodig vanwege de eenvoud van het systeem en de sterke kerkelijke focus.

FaithLife Sites elimineert de noodzaak om steeds dezelfde website-elementen te kopiëren en te plakken. In plaats daarvan krijgt een gebruiker de gelegenheid om de vereiste informatie (of het nu een kalendergebeurtenis, een aankondiging, preekdetails, enz.) Is, één keer te schrijven en het systeem zal deze indien nodig automatisch in dezelfde sectie vernieuwen.

FaithLife Sites maakt het mogelijk website bewerkingsproces delen met andere kerkleden, vrijwilligers of leden van de gemeenschap die betrokken zijn bij de ontwikkeling of het beheer van de website. Gebruikers die rechten voor projectbeheer delen, krijgen toegang tot tools en opties voor ontwerpaanpassing (aanpassing van lettertypen, menu’s, pagina’s en kleurenschema’s). Ze zullen ook aangepaste pagina’s kunnen toevoegen voor de vereiste bedieningen, zendelingen en andere groepen gebruikers.

Net als Sharefaith werken FaithLife-sites echter niet geweldig voor het maken van kerkelijke websites. Dit komt omdat de websitebouwer niet zo functioneel is en de functieset uitsluitend gericht is op de kerkgerelateerde aspecten. Het systeem mist standaardfunctionaliteit die een must is voor elke website. Het is zeker logisch om te zoeken naar een meer flexibele en geavanceerde websitebouwer voor uw kerkwebsite.

Probeer nu Faithlife Sites

Bluehost – Beste webhosting voor kerkelijke websites

Bluehost - Beste webhosting voor kerkelijke websites

Bluehost – is een van de meest populaire hostingproviders en de beste webhosting voor kerkelijke websites. Het systeem onderscheidt zich van de massa door zijn uitgebreide functieset, flexibiliteit, veiligheid, geloofwaardigheid en krachtige prestaties. Bluehost wordt officieel aanbevolen door het WordPress CMS als de meest vertrouwde en betaalbare hostingprovider om projecten mee op te slaan. Het platform is een geweldige keuze voor het hosten van kerkwebsites omdat het meerdere functies biedt die bijdragen aan de ontwikkeling van dit type website.

De hostingprovider verleent toegang tot de rijken volledig geïntegreerde marktplaats met veel scripts, applicaties, widgets en add-ons die met name de prestaties van uw kerkwebsite kunnen verbeteren. Deze omvatten veelzijdige niche-specifieke WordPress-thema’s, eCommerce- en blog-extensies, projectpromotie- en marketingtools, fotogalerijen die u kunt gebruiken om afbeeldingen te selecteren voor uw kerkwebsite enz..

Andere hoogtepunten van Bluehost zijn de geavanceerd veiligheidsniveau en flexibiliteit van het platform. De hostingprovider biedt hoogwaardige spam- en beveiligingsfuncties die uw kerkwebsite helpen beschermen tegen toegang door derden en verlies van vertrouwelijke informatie. Het systeem zorgt ook voor hotlink-bescherming en maakt het gebruik van meerdere veiligheidstools mogelijk, waaronder Spam Expert, Spam Hammer en nog veel meer.

Daarnaast zorgt de hostingprovider voor opmerkelijk verbetering van de laadsnelheid en uptime van pagina’s van uw project. Dit resulteert uiteindelijk in een verbetering van de algehele projectprestaties en verkeersgroei.

Bluehost is een veilige, betrouwbare, functionele en goedkope hostingprovider. Momenteel kunt u de volledige functieset van het platform alleen gebruiken voor $ 2,95 per maand, met een lijst met voordelen (regelmatige WordPress-updates, onbeperkte bandbreedte, SSL-certificaatverbinding enz.) tegen deze prijs.

Probeer Bluehost nu

Tailor Brands – Best Church Website Design Company

Tailor Brands - Best Church Website Design Company

Tailor Brands – is het beste ontwerpbureau voor kerkwebsites, dat u niet alleen helpt bij het starten van dit soort projecten, maar ook bijdraagt ​​aan de verdere ontwikkeling en popularisering ervan onder de doelgroep. Het systeem wordt aangedreven door de Artificial Intelligence, die het mogelijk maakt om kwaliteitswebsites te lanceren met een unieke merkidentiteit, zelfs als u geen webdesignexpert bent.

Een van de eerste en de belangrijkste stappen die u kunt voltooien terwijl u doorgaat met het ontwikkelingsproces van de kerkwebsite, is logo-ontwerp. Tailor Brands wordt geleverd met een geïntegreerde kwaliteit Logo Maker tool, die toegang geeft tot meerdere logo-aanmaakelementen die op voorraad zijn en die u kunt gebruiken om uw kerkwebsite-logo te ontwikkelen (als je die nog niet hebt). Het creatieproces is voor iedereen gemakkelijk, snel en begrijpelijk.

Tailor Brands biedt ook een volledig geïntegreerd platform voor sociaal beheer, waarmee u inhoud die aan uw kerkwebsite is gekoppeld, kunt delen op sociale netwerken om uw doelgroep bewust te maken van alles wat er in uw kerkleven gebeurt. Als u van plan bent donaties te verzamelen (wat een belangrijke missie is voor elke kerk), zal het systeem het u mogelijk maken om instant advertenties te maken en te integreren door gebruik te maken van de functionaliteit van zijn Pas advertenties aan platform.

Het systeem is niet gratis en u zult moeten investeren in de promotie van uw kerkwebsite als u er toch voor kiest om er de voorkeur aan te geven. Tailor Brands positioneert zich echter meestal als een professioneel bedrijf voor bedrijfsontwikkeling en branding. Het gebruiken voor het maken van kerkelijke websites is niet de meest redelijke oplossing, omdat er veel meer betaalbare en functionele website-bouwers zijn die hiervoor geschikt zijn.

Probeer nu Tailor Brands

IM Creator – Website Builder voor non-profitorganisaties

IM Creator - Website Builder voor non-profitorganisaties

IM Creator – is een professionele websitebouwer voor non-profit organisaties, die een indrukwekkende geïntegreerde functieset levert die vereist is om een ​​kerkelijke kwaliteitswebsite te starten zonder er een dollar in te investeren. Wat u krijgt als u het platform gebruikt, is bloggen, e-commerce- en marketingfuncties, responsieve thema’s, meerdere afbeeldingen / video’s die functionaliteit en visuele aantrekkingskracht aan uw project zullen toevoegen. Houd er rekening mee dat u dat niet hoeft te doen beschikken over codeervaardigheden om een ​​kerkwebsite te starten met IM Creator.

De website builder wordt geleverd met een geïntegreerde bloggen engine, wat het mogelijk maakt om een ​​blog te koppelen aan uw kerkwebsite. Dit zorgt voor nauwere communicatie met kerkleden, betere interactie met verschillende groepen gebruikers en het algehele ontwerp van uw website. Door nieuwe berichten te uploaden naar je blogsecties, blijf je lezers geïnteresseerd in kerkgerelateerde nuances. Bovendien is er een mogelijkheid om opmerkingen van gebruikers in te schakelen voor een effectievere interactie.

IM Creator heeft een rijke verzameling van gratis afbeeldingen / mediabestanden u kunt kiezen en integreren in uw kerkwebsite om de aandacht van gebruikers te trekken. Met de zoekfilteroptie kunt u de beschikbare foto’s effectief sorteren om de foto’s te kiezen die het beste bij de kerkniche passen. Evenzo is er een mogelijkheid om door een set te bladeren gratis responsieve sjablonen om degene te kiezen die het beste bij uw project past. Verdere aanpassing van sjablonen is vrij intuïtief en er is ook een mogelijkheid voor code-injectie waarmee u een uitstekend en volledig persoonlijk ontwerp van een kerkwebsite kunt maken.

Probeer IM Creator gratis

Wat is het doel van een kerkwebsite?

Kerkelijke websites voeren meerdere missies tegelijk uit. Hun belangrijkste doel is om de belangrijkste te dienen informatiebron voor de kerkgemeente. Dit is de meest betrouwbare en handige bestemming voor gebruikers die op de hoogte willen blijven van het belangrijkste kerknieuws, aankondigingen, evenementen, schema’s en andere gerelateerde zaken.

Een andere missie van elke kerkwebsite is het tot stand brengen van live communicatie tussen de voorgangers en de gemeente. Dergelijke projecten worden meestal geleverd met live chats, forums, blogs en andere elementen die het mogelijk maken om in contact te blijven met mensen die gebruikers vaker communiceren.

Een kerkwebsite is ook de plek om op een gemakkelijke en gemakkelijke manier te doneren. Als non-profitorganisatie laat een kerk het recht aan elk lid om bepaalde sommen geld te doneren voor vrijwilligerswerk, kerkontwikkeling of andere doeleinden.

Hoe maak ik een website voor mijn kerk?

Zodra u besluit een kerkwebsite te starten, staat u voor de onmisbare stappen om gemakkelijk aan de slag te gaan. Laten we de belangrijkste punten noemen die u in overweging moet nemen terwijl u nu aan uw project werkt.

 1. Kies het systeem – Het eerste en het belangrijkste dat u moet doen terwijl u werkt aan de ontwikkeling van uw website, is het kiezen van de juiste tool. Dit zou idealiter het systeem moeten zijn, dat zal voldoen aan uw webdesignvaardigheden, doelstellingen, projectvereisten en budget. Websitebouwers zijn in dit opzicht de meest geschikte tools, maar u kunt ook CMS gebruiken voor meer flexibiliteit.
 2. Kies Domein en hosting – De meeste websitebouwers worden geleverd met geïntegreerde hosting en domeinnaam die vaak als bonus wordt verstrekt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over deze nuance. Terwijl u met het CMS werkt, zult u echter de noodzaak onder ogen moeten zien om de hosting en het domein van derden te kiezen. Houd daar rekening mee bij het maken van uw keuze.
 3. Kies een sjabloon – Afhankelijk van het systeem waarvoor u kiest, krijgt u een verzameling sjablonen aangeboden waaruit u kunt kiezen voor uw kerkwebsites. Dit kunnen standaardthema’s zijn of gespecialiseerde kerksjablonen. U kunt ook een volledig leeg thema selecteren om het helemaal opnieuw aan te passen. Wat het CMS betreft, het biedt zowel ingebouwde ontwerpen (waarvan de keuze vrij beperkt kan zijn) als gratis / betaalde sjablonen ontworpen door externe ontwikkelaars.
 4. Pas het ontwerp aan – Zowel website-bouwers als CMS bieden een set ontwerpaanpassingstools die u kunt gebruiken om een ​​persoonlijk website-ontwerp te maken. U kunt bijna alle elementen van de geselecteerde sjabloon bewerken, uw inhoud uploaden, mediabestanden toevoegen enz.
 5. Integreer widgets / plug-ins – Websitebouwers verlenen toegang tot de verzameling geïntegreerde widgets, die mogelijk speciaal zijn ontworpen voor kerkelijke websites. Hetzelfde geldt voor het CMS, dat ook bekend staat om zijn uitgebreide integratie-opties voor plug-ins.
 6. Koppel sociale media-accounts – Welk platform u ook kiest, u gaat niet zonder er sociale media-accounts op aan te sluiten. Dit is een must als u van plan bent uw gemeente te laten groeien en gewoon in contact wilt blijven met haar leden.
 7. Optimaliseer de website – De volgende stap is het optimaliseren van de kant-en-klare website voor een hogere ranking in zoekmachines en een betere online exposure. De meeste moderne websitebouwers en CMS zijn SEO-vriendelijk – stel gewoon de vereiste SEO-instellingen in die u op een aparte pagina vindt om ervoor te zorgen dat uw project hoog scoort in de zoekmachines.
 8. Ga leven – De laatste stap van het webbouwproces is de definitieve publicatie van de website. Het is logisch om een ​​voorbeeld van het project voor de publicatie te bekijken om er zeker van te zijn dat het helemaal klaar is. Ga dan door om het te publiceren en geniet van het resultaat!

Сhurch Website Design – Wat moet er bij komen kijken?

De juiste webbouwtool kiezen is slechts de helft van het succes. Behalve dat het informatief is, moet uw project een aantrekkelijk ontwerp hebben om ervoor te zorgen dat gebruikers er keer op keer door blijven bladeren. Dit is de belangrijkste reden om de onmisbare ontwerpelementen in uw kerkwebsite op te nemen. Laten we nu enkele van deze elementen gebruiken:

 • Foto’s en video’s van preken – Uw websitebezoekers zullen een gelegenheid om de foto’s en video’s van preken te bekijken (vooral die welke ze om de een of andere reden hebben gemist) zeker op prijs stellen. Het is ook wenselijk om de mogelijkheid te hebben om de live vertaling van alle gehouden preken te bekijken;
 • Afdeling kinderbediening – Door een afdeling voor kinderbediening toe te voegen, kunt u de aandacht van kinderen vestigen op kerkgerelateerde kwesties. Ouders, die ook in uw gemeente zijn opgenomen, zullen dat zeer op prijs stellen;
 • evenementen kalender – Creatie en integratie van de evenementenkalender zal zeker waarde toevoegen aan uw kerkwebsite. Dit is een van de onmisbare elementen, waardoor uw bezoekers op de hoogte blijven van alle geplande evenementen die in een kerk worden gehouden;
 • Online donatie – Door de online donatiefunctie op te nemen, kunnen mensen financiële bijdragen leveren aan kerkontwikkeling of vrijwilligerswerk;
 • Live chat / forum – Als je verbonden wilt blijven met de gemeente, is het een leuk idee om een ​​livechat of een forum in je kerkwebsite te integreren. Zo kun je met andere kerkleden communiceren om de verbinding met hen niet te verliezen;
 • Sociale media – U gaat ook niet zonder de integratie van bronnen voor sociale media – door het gebruik en regelmatig bijwerken van kerkgerelateerde sociale media-accounts vergroot u de doelgroep. Dit zal uiteindelijk gebruikers helpen om contact met je op te nemen, door je recente nieuws en evenementen te bladeren en de gemeente te vergroten;
 • Google Maps – Het is echt wenselijk om een ​​Google Maps-widget in uw kerkwebsite op te nemen – dit is de beste manier om uw kerklocatie te delen en nieuwe gemeenteleden te helpen deze gemakkelijk te vinden.

Bottom Line

Als het gaat om het maken van een kerkwebsite, is het gebruik van een websitebouwer de beste oplossing. U zult echter moeten kiezen tussen all-in-one en nicheplatforms om het gewenste resultaat te behalen. De keuze hangt af van uw daadwerkelijke webbouwbehoeften en de diepte van de aanpassing van de kerkwebsite waarnaar u streeft.

Vanaf vandaag zijn Wix en WordPress de meest perspectiefoplossingen voor het bouwen van kerkwebsites. Dit zijn de platforms die al een vertrouwde aanwezigheid op het web hebben opgebouwd en die daarom geen gedetailleerde presentatie vereisen. Dit komt omdat hun functiesets en voorbeelden van voltooide projecten voor zichzelf spreken.

Als alles-in-één website builder werkt Wix geweldig voor onervaren gebruikers, terwijl WordPress een meer geprefereerde oplossing is voor gebruikers, die het meeste willen halen uit het proces van het maken van hun website om eindelijk een volledig uitgeruste kerkwebsite te krijgen. Om de juiste keuze te maken, moet u rekening houden met de doelstellingen van uw webontwerp en beslissen welke oplossing het beste bij uw vaardigheden en behoeften past.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map