Beste medische website-bouwers

Beste medische website-bouwers


Het lanceren van een medische website wordt vaak een moeilijk en gecompliceerd proces voor die gebruikers, die niet over de vereiste nichevaardigheden en expertise beschikken.

Maar wat als u echt een kwaliteitswebsite nodig heeft om aan de behoeften van uw klanten te voldoen en geen idee hebt hoe u deze kunt maken met een minimum aan gedoe en tijdverspilling? Dit is waar websitebouwers u enorm zullen helpen.

Website-builders zijn speciaal gemaakt met de behoeften en mogelijkheden van niet-technisch onderlegde gebruikers in gedachten. Ze zijn supergemakkelijk en handig. In de meeste gevallen, vanaf het begin een website bouwen is slechts een kwestie van een paar uur bij hen – zo intuïtief en eenvoudig zijn ze! Deze systemen worden geleverd met begrijpelijke dashboards, een set nichespecifieke (medisch) sjablonen, krachtige aanpassingshulpmiddelen en een verscheidenheid aan opties voor webontwerp die het proces van webontwikkeling zullen veranderen in een gemeenschappelijke procedure die voor iedereen beschikbaar is. Of u nu een website nodig heeft voor uw privékliniek, een persoonlijke medische website of een andere niche-gerichte bron, het gebruik van websitebouwers is absoluut een redelijke oplossing!

We hebben 7 van de beste medische websitebouwers voor artsen getest & Artsen:

 1. WIX – De beste medische websitebouwer (HIPAA-compatibel)
 2. uKit – Personal Website Builder voor artsen
 3. Shopify – Beste medische e-commercesoftware
 4. Ucraft – Eenvoudigste website-bouwer voor artsen
 5. Bluehost – De beste hosting voor medische website
 6. WordPress – gratis platform (CMS) voor elke website
 7. SITE123 – Website Builder voor tandartsen & Klinieken

Een dergelijke diversiteit aan keuzes kan onervaren gebruikers enigszins compliceren, die gewoon alle opties voor webdesign gaan verkennen die deze tools bieden. Welke van hen werkt het beste voor uw individuele behoeften op het gebied van webdesign en welke prevaleert boven de concurrenten? Of misschien heeft elk van deze platforms iets te bieden?

Om deze en andere vragen te beantwoorden en de meest geschikte webbouwtool te kiezen, is het logisch om elk van de hierboven genoemde platforms te bekijken. Dit is de trefzekere manier om erachter te komen wat ze precies te bieden hebben, als u van plan bent een medische website te starten. Laten we nu beginnen.

Wix – De beste medische websitebouwer (HIPAA-compatibel)

Wix - The Best Medical Website Builder (HIPAA-compatibel)

Wix – is de beste website builder om een ​​medische website te starten en te beheren, ongeacht de complexiteit en het codebewustzijn van gebruikers. Het platform is klaar om een ​​breed scala aan functies en tools te bieden, die met name de populariteit en reputatie van uw bedrijf kunnen verbeteren.

Het systeem is de perfecte keuze voor particuliere medische klinieken of huisartsen die op zoek zijn naar hoogwaardige internetaanwezigheid. Het is vanaf het eerste gezicht intuïtief en begrijpelijk. Het is niet nodig om over webdesignvaardigheden te beschikken om het systeem onder de knie te krijgen en het te gaan gebruiken om het volledige spectrum van uw webdesigntaken te voltooien. Hier is wat Wix website builder klaar staat om u te bieden:

 • Medische sjablonen. Wix wordt geleverd met een verzameling mobiel-ready medische sjablonen die passen op verschillende nichegerelateerde gebieden. De sjablonen zijn gratis en zeer aanpasbaar, waardoor het mogelijk is websites te starten van medische klinieken en centra, particuliere medische praktijken, medisch specialisten (zoals voedingsdeskundigen, tandartsen, psychologen, psychiaters, therapeuten, psychotherapeuten), specialisten in alternatieve geneeskunde, huisartsen, laserchirurgen enz. U kunt elk van hen een persoonlijk uiterlijk geven door uw bedrijfsinformatie, locatie, klantrecensies en andere inhoud die u belangrijk vindt toe te voegen.
 • HIPAA-conformiteit. De websitebouwer is HIPAA-compatibel, wat betekent dat het zorgt voor maximale bescherming van uw persoonsgegevens. Dit is een van de onmisbare factoren voor elke medische website zoals de Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) bepaalt de normen voor gevoelige en betrouwbare bescherming van de patiëntgegevens. Wanneer u een website met Wix lanceert, kunt u de e-mail die met het platform is gemaakt gebruiken voor uw vertrouwelijke correspondentie. Dit is mogelijk omdat Wix G Suite gebruikt als e-mailservice, die op zijn beurt HIPAA-compatibel is.
 • Widgets voor klantinteractie. Wix App Market geeft toegang tot de uitgebreide verscheidenheid aan widgets voor klantinteractie die u kunt gebruiken om de prestaties van uw website te verbeteren. Sommigen van hen bevatten Evenementenkalender, 123 Form Builder, Callback, Boek Afspraken Online, Live Chat, Wix Forms, Google Event Calendar, Wix Bookings, Scheduling Pro, Laatste Nieuws, Wix Chat, Contactbeheer + CRM enz.
 • klanten-reviews. Naast widgets voor klantinteractie biedt de websitebouwer de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere extensies en add-ons waarmee gebruikers hun opmerkingen kunnen achterlaten die uw zakelijke marketingperspectieven kunnen verbeteren. Deze omvatten Klantrecensies, MyReviews, Reacties, Yelp, Reacties +, Testimonial Builder, Sociale getuigenissen, Inffuse getuigenissen, Spraakcommentaar+ en nog veel meer.
 • Bloggen. Wix heeft een krachtige blog-engine, waarmee je een blog kunt koppelen aan je medische website. Hier kunt u medische artikelen plaatsen om discussies tussen websitebezoekers op gang te brengen en hen hun commentaar te laten.
 • Wix-boekingen. Uw medische website zal er zeker baat bij hebben als u potentiële en vaste patiënten de mogelijkheid biedt om online afspraken in realtime te boeken, zich aan te melden voor consulten en rechtstreeks op de website te betalen. Dit is waar de Wix Bookings-app handig zal zijn.
 • Forum. Een andere functie waarmee u het maximale uit uw medische websiteprestaties kunt halen, is een forum, dat zeer effectief is om het gebruikersinteractieniveau te verhogen. Dit is de plek waar u meerdere onderwerpen, takken en secties kunt maken met betrekking tot de medische sfeer.

Wix heeft momenteel één gratis abonnement met onbeperkte gebruikstijd en twee soorten betaalde abonnementen, namelijk Standard en Business / eCommerce. Ze verschillen in termen, functies en ontwerpaanpassingstools die standaard worden geleverd. Elk van deze groepen plannen is onderverdeeld in verschillende andere abonnementen om aan verschillende behoeften van gebruikers te voldoen. De kosten van standaardabonnementen beginnen met $ 13 / maand, terwijl die van zakelijke abonnementen begint met $ 23 / maand.

Probeer Wix gratis

uKit – Personal Website Builder of Artsen

uKit - Personal Website Builder of Artsen

uKit – is een aardig alternatief voor Wix en het is ook een beetje eenvoudiger. uKit is een waardige oplossing voor praktiserende artsen en privéklinieken. De eenvoud van deze WYSIWYG-websitebouwer betekent echter niet dat u geen effectieve en functionele medische website kunt ontwerpen. Dit hangt af van het type website dat u nodig heeft, de specificaties van het bedrijf dat u runt en de doelstellingen die u stelt. Bekijk nu de lijst met uKit-functies:

 • Medische sjablonen. uKit biedt een rijke selectie aan medische sjablonen waaruit u kunt kiezen om uw inspanningen op het gebied van webbouwen te minimaliseren en tijd te besparen. Er is dus een categorie Geneeskunde, die niche-specifieke medische thema’s omvat, zoals die bedoeld zijn voor medische laboratoria, klinieken, medische hulp, privé medische laboratoria, tandartsen, esthetische schoonheidsspecialisten, medische centra voor kinderen, privépsychologen, huisartsen etc. de sjablonen die het systeem biedt, zijn standaard responsief en kunnen worden aangepast aan uw bedrijfsbehoeften.
 • Widget-verzameling. uKit widgetverzameling is ook behoorlijk uitgebreid. Hiermee kunt u de apps en extensies kiezen die een perfecte bijdrage zullen leveren aan de prestaties van uw medische website. Enkele van de meest gekozen widgets zijn Online chat, sociale netwerkknoppen, tijdlijn, gebruikerscommentaar, servicecalculator, timer en meer.
 • Live chat. De websitebouwer biedt de mogelijkheid om de Live Chat-functie te gebruiken waarmee u op elk moment van de dag in contact kunt blijven met uw websitebezoekers.
 • CallBack-functie. Door de integratie van deze widget kunnen klanten hun terugbelverzoeken op de website achterlaten, zodat u op het opgegeven tijdstip contact met hen opneemt. Dit is handig voor u en uw patiënten.

uKit biedt geen gratis abonnementen, maar het heeft 4-abonnementen, die worden betaald en worden geleverd met een verscheidenheid aan functies om aan uw webontwerpbehoeften te voldoen. Elk van de plannen heeft een proefperiode van 14 dagen waarmee gebruikers het systeem kosteloos kunnen testen om te begrijpen of het echt voldoet aan hun voorkeuren en vereisten voor webontwikkeling. De kosten van betaalde abonnementen beginnen bij $ 4 / maand en bereiken $ 12 / maand, wat ook een redelijk redelijke investering is.

Zie ook: uKit beoordeling.

Probeer uKit gratis

Shopify – Beste medische e-commerce software

Shopify - Beste medische e-commerce software

Shopify – is de beste eCommerce-software die kan worden gebruikt om effectief medische websites te starten en te beheren. Het platform biedt meerdere eCommerce-tools en -functies die bijdragen aan website-ontwikkeling, beheer, promotie en marketing. De software staat ook bekend om zijn verbeterde beveiliging en vergelijkende eenvoud. Dit is wat de service klaar staat te bieden:

 • Krachtige synchronisatie-opties. Shopify zorgt voor een eenvoudige en effectieve synchronisatie met bekende externe services en marktplaatsen. Als gevolg hiervan zal uw medische website betere prestaties leveren, met een hogere klantbetrokkenheid en tevredenheid.
 • POS-software. Als u zowel online als offline betaalde diensten wilt aanbieden, is de Shopify Point of Sale-functie precies wat u nodig hebt. Het verbetert de functionaliteit van uw website en draagt ​​bij aan het genereren van klanten en een hogere verkeersstroom.
 • Product Management-oplossingen. Wanneer u werkt aan de ontwikkeling van uw medische website, kan het zijn dat u speciale aanbiedingen / diensten moet zien samen met medisch gerelateerde items / producten die ook een aantrekkelijke presentatie vereisen. Vanwege de hoogwaardige productbeheeropties die de software biedt, kunt u items samen met hun gedetailleerde beschrijvingen toevoegen, aantrekkelijke etalages, productcollecties creëren, gebruik maken van CSV-bestanden importeren / exporteren, enz..
 • Augmented Reality (AR) – Shopify is ook bekend vanwege zijn Augmented Reality-functie die het mogelijk maakt om de vereiste website gerelateerde producten / diensten in de 3D modus te presenteren. Dit draagt ​​zeker bij aan het genereren en behouden van klanten, het vergroten van de reputatie van uw website / bedrijf, een hogere verkeersstroom enz.
 • Meertalige ondersteuning. Shopify biedt meertalige ondersteuning aan elke gebruiker die bereid is een website te starten die in verschillende talen beschikbaar is. Het punt is dat meertalige websites de aandacht trekken van buitenlandse patiënten of toeristen uit het buitenland. Dit helpt uiteindelijk om betere bedrijfsresultaten te behalen.

Het prijsbeleid van Shopify is redelijk en houdt zich ook aan de geïntegreerde functionaliteit die de software biedt. Het platform heeft geen gratis abonnement, maar er is een gratis proefperiode van 14 dagen waarmee u de volledige functieset van het platform kunt testen. De kosten voor het gebruik van de software beginnen bij $ 9 / maand – dat is de prijs van het goedkoopste abonnement.

Zie ook: Shopify-beoordeling.

Probeer Shopify gratis

Ucraft – Eenvoudigste website-bouwer voor artsen

Ucraft - Eenvoudigste website-bouwer voor artsen

Ucraft – is een doe-het-zelf website-bouwer, die voldoende functies bevat om websites voor artsen te starten en te beheren. Het systeem geeft toegang tot de uitgebreide verzameling functies, tools en opties waarmee u het meeste uit de geïntegreerde prestaties kunt halen. U kunt dus bladeren door tientallen aanpasbare ontwerpen, aanpassingstools, bloggen en marketingoplossingen. De lijst met de meest indrukwekkende Ucraft-functies is als volgt:

 • Responsieve sjablonen. Zoals de meeste website-bouwers heeft Ucraft een verzameling vooraf ontworpen responsieve sjablonen die speciaal zijn ontwikkeld voor de medische industrie. De ontwerpen zijn gratis en je kunt ze op elk moment wijzigen.
 • Gratis landingspagina-maker. Als u van plan bent een bestemmingspagina voor uw medische bedrijf te maken, helpt Ucrat u om gemakkelijk aan de slag te gaan. Het wordt geleverd met de gratis Landing Page Builder die de volledige set geïntegreerde tools omvat die nodig zijn om dit soort projecten te ontwerpen.
 • Logo Maker. Heeft u nog geen bedrijfslogo? Wilt u die ontwerpen voor een effectievere medische website-presentatie? Dan is de gratis Logo Maker van Ucraft precies dat hulpmiddel waarmee u de taak gemakkelijk kunt voltooien.
 • Meertalige ondersteuning. Ucraft maakt ook de ontwikkeling mogelijk van meertalige websites. Beschikbaarheid van meerdere; taalversies van uw project zullen het mogelijk maken om buitenlandse patiënten en artsen met u in contact te laten komen om gebruik te maken van de diensten die u aanbiedt.
 • Externe integraties. Hoewel Ucraft een indrukwekkende verzameling geïntegreerde tools en website-elementen heeft, is het nog steeds mogelijk om gebruik te maken van Ucraft-extensies van derden. Sommigen van hen omvatten Intercom, Disqus, LiveAgent, Uservoice, Zendesk Chat, Jivosite, Facebook Messenger en andere widgets om uw projectmarketing, ontwikkeling en promotiepotentieel te vergroten.

Het prijsbeleid van Ucraft is ook op een waardig niveau. De websitebouwer heeft een volledig gratis abonnement om zijn eerste gebruikers de geïntegreerde functieset te laten testen. Er is ook een mogelijkheid om hier gratis een landingspagina met Ucraft te starten. Voor die gebruikers die de beslissing nemen om te upgraden naar een van de betaalde abonnementen, biedt het systeem verschillende betaalde abonnementen, waarvan het meest betaalbare het Pro Website-abonnement is, waarvan de kosten $ 10 / maand bedragen. Met de gratis proefperiode van 14 dagen kunt u de functionaliteit van elk plan testen om erachter te komen wat u ervan kunt verwachten.

Probeer Ucraft gratis

Bluehost – De beste hosting voor medische website

Bluehost - De beste hosting voor medische website

Bluehost – is een vertrouwde en veilige hostingprovider waarmee u uw medische website kunt opslaan en er een domeinnaam voor kunt krijgen die de online reputatie van uw bedrijf een boost zal geven. Het bedrijf onderscheidt zich als de top hosting-oplossing aanbevolen door het WordPress CMS. Het platform heeft populariteit en erkenning gewonnen van duizenden gebruikers, die vooral geloofwaardigheid, professionaliteit en betaalbaarheid waarderen. De functieset van het platform is als volgt:

 • Eenvoudige en snelle WordPress-installatie. Als u van plan bent een medische website met WordPress te maken met Bluehost als hostingprovider, kunt u met het platform het CMS met slechts één klik installeren. Dat is eenvoudig en snel, zelfs voor een beginner.
 • Flexibiliteit. Het platform zorgt voor meervoudige integratie met services en applicaties van derden. Ze helpen de prestaties van uw website te verbeteren en het scala aan opties voor ontwerpaanpassing van het systeem uit te breiden.
 • Bluehost Marketplace. De hostingprovider wordt geleverd met een rijke markt van add-ons, applicaties en scripts die u kunt kiezen om de prestaties van uw website efficiënter en geavanceerder te maken. U kunt gebruikmaken van sjablonen van derden voor WordPress, afbeeldingsgalerijen, blog- en eCommerce-functies, marketing- en website-promotietools enz..
 • Veiligheid. Bluehost staat ook bekend om het scala aan beveiligingsfuncties en -tools (zoals Spam Expert en Spam Hammer, bijvoorbeeld) het biedt om uw website te beschermen tegen ongeoorloofde toegang van externe gebruikers, spamaanvallen en andere potentiële bedreigingen.
 • Snelle laadsnelheid van de pagina. Bluehost zorgt voor hoge uptime-tarieven die uiteindelijk resulteren in een snellere laadtijd van pagina’s, het genereren van verkeer, winstgroei en verbetering van de belangrijkste functionaliteitsparameters van uw project.

Bluehost onderscheidt zich van de rest vanwege het prijsbeleid dat het zijn abonnees biedt. De hostingprovider heeft geen gratis abonnement, maar de betaalde abonnementen zijn voor iedereen meer dan betaalbaar. Het goedkoopste Bluehost-abonnement kost $ 2,95 / maand en biedt onbeperkte bandbreedte, gratis SSL-verbinding, meerdere WordPress-updates en andere onmisbare voordelen.

Probeer Bluehost nu

WordPress – gratis platform (CMS) voor elke website

WordPress - gratis platform (CMS) voor elke website

WordPress – is het populairste Content Management Systeem dat een mooie keuze is voor de ontwikkeling van medische websites. Het platform onderscheidt zich door zijn geavanceerde functieset, overvloed aan geavanceerde ontwerpaanpassingstools, krachtige integratie- en blogopties enz. De lijst met WordPress-hoogtepunten is vrij uitgebreid en omvat de volgende aspecten:

 • Medische thema’s. WordPress wordt geleverd met een verzameling medische sjablonen die zowel geïntegreerd als beschikbaar zijn op internet. De ontwerpen zijn gratis en betaald en het is aan jou om degene te kiezen die het beste bij je medische niche en webdesign past. Pas op voor sjablonen die zijn ontwikkeld door die webontwerpers die u nog nooit eerder hebt behandeld vanwege de mogelijke malwarebedreigingen die ermee gepaard kunnen gaan.
 • Plug-ins voor medische websites. Het CMS heeft een verbazingwekkende verzameling integreerbare plug-ins voor medische websites die zowel gratis als betaald zijn. Enkele van de meest succesvolle voorbeelden van dergelijke extensies zijn TrendMD, Boekingskalender, Treato, CometChat, Gravity Forms, Evenementenkalender, Ultimate Appointment Booking and Scheduling, Staff List, PubMed Posts, DICOM (Digital Imaging and Communications in Medicine), Online Health Calculators en nog veel meer.
 • Bloggen. Het CMS is in eerste instantie gemaakt als blogplatform, waarmee u een volledig functionele blog kunt verbinden en beheren met uw medische website. Hier kunt u niche-blogartikelen plaatsen, opmerkingen van gebruikers inschakelen en andere stappen voltooien die uw websitebezoekers en potentiële patiënten zeker in het voordeel zullen waarderen.
 • Plug-ins voor klantinteractie. Met WordPress kunt u kiezen uit veel integreerbare plug-ins die kunnen bijdragen voor betere klantinteractie-opties van uw project. Onder de plug-ins die u voor uw project kunt kiezen, zijn de volgende zeker de aandacht waard: Easy Social Share-knoppen, terugbelplug-in aanvragen, WP Notification Bar Pro, Client Portal-plug-in, WP Customer Area en nog veel meer.

WordPress is in eerste instantie een gratis CMS. Dit betekent dat u de basisfuncties van het platform gratis kunt downloaden, installeren en gebruiken. Om het project te publiceren, moet u echter voor de hosting en de domeinkeuze zorgen. In dit opzicht is het gebruik van Bluehost met zijn goedkoopste plan ($ 2,95 / maand) zal de meest redelijke en kosteneffectieve oplossing zijn. Bovendien kunt u overwegen om een ​​van de externe betaalde sjablonen of plug-ins van derden te integreren die de prestaties van uw medische website zullen verbeteren.

Probeer WordPress nu

SITE123 – Website Builder voor tandartsen & Klinieken

SITE123 - Website Builder voor tandartsen en klinieken

SITE123 – is een eenvoudige en handige DIY-websitebouwer die even goed werkt voor beginners en webdesignprofessionals met jarenlange niche-expertise. Het is niet nodig om codeervaardigheden onder de knie te krijgen om gebruik te maken van alle functies die het platform biedt. Met een handige slepen-en-neerzetten-editor en de voorbeeldoptie kunt u alle fasen van het website-ontwikkelingsproces beheren. Wanneer u werkt aan het ontwerp van uw medische website, kunt u profiteren van de volgende voordelen die de websitebouwer biedt:

 • App-markt. SITE123 biedt toegang tot veel integreerbare applicaties, add-ons en widgets die beschikbaar zijn in de rijke app-markt. Hier kunt u door veel functionele extensies bladeren, waaronder Live Chat-ondersteuning, Analytics-tools, Formulieren, Galerijen, Boeking, Sociaal en nog veel meer.
 • Logo Maker. Met de websitebouwer kunt u uw eigen medische websitelogo ontwerpen, als u dat nog niet heeft. De tool is gratis voor iedereen en het is ook verbazingwekkend eenvoudig te gebruiken. Evenzo is het mogelijk om uw eigen bedrijfslogo te uploaden en deze naar wens aan te passen hier.
 • Integratie van sociale media. Het verbeteren van de reputatie van uw medische website wordt veel eenvoudiger met opties voor integratie van sociale media die worden aangeboden door SITE123. Met de websitebouwer kunt u uw kliniekgerelateerde nieuws, updates, evenementen, plannen en planning delen in de sociale netwerken om de doelgroep deze informatie op tijd te laten ontdekken.
 • Meertalige ondersteuning. De website builder biedt meertalige ondersteuning, waardoor u een medische website in verschillende taalversies kunt lanceren. Dit maakt het voor buitenlandse patiënten gemakkelijker om uw kliniek te vinden en contact met u op te nemen om gebruik te maken van het vereiste spectrum aan medische diensten die u biedt.
 • Free Form Builder. Als u van plan bent om online formulieren te integreren in secties / pagina’s van uw medische website, laat SITE123 u dat doen door de gratis Form Builder te gebruiken. De tool geeft toegang tot meerdere aangepaste formulierlay-outs en integreerbare elementen die naar uw medische websitespecialisatie komen.
 • Bloggen platform. Met SITE123 kunt u een blog vol functies bouwen en deze aan uw website koppelen om de prestaties te verbeteren en actieve gebruikersdiscussies aan te moedigen. Uw blog bevat mogelijk het vereiste aantal secties en onderwerpen, zodat u deze regelmatig kunt bijwerken met nieuwe berichten.

SITE123 is niet alleen een van de eenvoudigste cloudwebsitebouwers, maar het is ook een van de meest kosteneffectieve platforms. Het platform heeft een gratis abonnement, maar er zijn ook vier betaalde abonnementen om uit te kiezen. Hun kosten beginnen met $ 10,80 / mo.

Probeer SITE123 gratis

Hoe u zelf een medische website kunt maken

De lancering van een medische website is een geweldig idee, als u uw medische praktijk op het internet populair wilt maken. Een website kan een plek worden waar uw potentiële klanten alle benodigde informatie kunnen gebruiken om hun gezondheid te verbeteren.

Het hebben van een dergelijke website maakt het ook mogelijk voor de eigenaren om de nicheconcurrentie te weerstaan, die elk jaar heviger wordt. Anders loopt u het risico een perfecte kans over het hoofd te zien om nieuwe klanten aan te trekken. Volgens statistieken gaat ongeveer 80% van de gebruikers online wanneer ze naar gezondheidsinformatie zoeken en u zult ongetwijfeld een website hebben om ze aan te bieden.

Voor zover de medische diensten veelzijdig zijn, verschillen ook alle medische websites van elkaar. Het is aan jou om te beslissen welke inhoud je aan je website wilt toevoegen om deze zo informatief mogelijk te maken. Er zijn echter verschillende onmisbare elementen waar uw medische website niet zonder kan:

 • Online patiëntformulieren. Deze formulieren kunnen veelzijdig zijn, beginnend met aanmeldingsformulieren en tot online afspraakformulieren. Vereenvoudig het leven van uw patiënt door hem de mogelijkheid te bieden zich te registreren en hun bezoeken in te plannen zonder naar uw kantoor te hoeven gaan. Zorg ervoor dat deze formulieren gemakkelijk te vinden zijn en zorg er altijd voor dat ze goed werken.
 • Nieuws en waarschuwingen. Door het nieuws bij te werken en belangrijke waarschuwingen te plaatsen die verband houden met uw medische praktijk, zullen uw patiënten vertrouwen krijgen in uw betrokkenheid bij het gemeenschapsleven. Dit draagt ​​ook bij aan de hogere ranking van uw website in de zoekmachines.
 • Forum en blog. Met meer dan 80% van de gebruikers die online naar medische informatie zoeken, lijkt het toevoegen van een forum en blogsecties een slim idee. Dit is de beste manier om uw patiënten gezondheidsgerelateerde artikelen te bieden en hen in staat te stellen deel te nemen aan de discussies.
 • Diensten. Maak uw patiënten bewust van de lijst met medische diensten die u hen wilt aanbieden. Vergeet de prijslijst en verzekeringsinformatie niet (indien aanwezig).
 • Online adviseur. De beschikbaarheid van de online consultant is een opmerkelijk voordeel voor de patiënten, die dringend advies nodig hebben of de vereiste informatie gewoon niet op uw website kunnen vinden.
 • Contact informatie. Het is logisch om uw contactgegevens op elke pagina weer te geven – zowel in de bovenhoek als in de voettekst. Er moet ook een aparte contactpagina zijn met uw adres en kaarten, telefoonnummer, sociaal netwerkaccount, een feedbackformulier enz.

Bottom Line

Het lanceren van een website is een zinvolle stap in uw bedrijfsontwikkeling. Het gebruik van een websitebouwer helpt het proces eenvoudiger en betaalbaarder te maken, maar ook effectief en boeiend. Deze platforms maken het mogelijk de tijd die nodig is om een ​​medische website te ontwerpen te verminderen, waardoor het niet langer nodig is om een ​​professionele webdesigner in te huren.

Natuurlijk zijn er tientallen gespecialiseerde webpublicatieoplossingen voor bijna elk type bedrijf die er uitsluitend op gericht zijn om websites voor de gezondheidszorg te bouwen. Dergelijke webservices zijn ongetwijfeld een geweldige plek om een ​​medische website te bouwen, maar ze kunnen te duur zijn voor een onafhankelijke arts.

Als u een medische website nodig heeft die zowel krachtig als opvallend is, dan is Wix uw eerste keuze. Met een assortiment medische sjablonen en veelzijdige aanpassingshulpmiddelen, kunt u een website maken die zich onderscheidt van de rest. uKit is een eenvoudiger alternatief voor Wix, maar biedt ook geweldige opties voor webdesign om een ​​verbluffende medische website te maken. Welke keuze u ook maakt, het resultaat zal uw moeite en tijd waard zijn!

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map