Beste mobielvriendelijke website-bouwers

Beste mobielvriendelijke website-bouwers


Mobiele optimalisatie is een must-have geworden voor elke website die is gemaakt met het oog op gebruikersgerichtheid. De manier waarop uw website wordt weergegeven op mobiele apparaten, heeft directe invloed op het eindresultaat: de effectiviteit van productverkopen en klantbehoud. Mobiel-ready websites zorgen voor een verbeterde gebruikerservaring, verhogen de gemiddelde tijd die bezoekers op hun websites doorbrengen en verhogen de laadsnelheid van de website.

Dit draagt ​​ook bij aan een betere SEO-optimalisatie van projecten, wat een opmerkelijke voorkeur geeft boven nicheconcurrenten. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom website-ontwikkelaars verplicht zouden moeten overwegen om een ​​mobiele versie van hun websites te ontwerpen, als ze van plan zijn een groter publiek te bereiken en op lange termijn meer winst te behalen.

Als het gaat om de ontwikkeling van voor mobiel geoptimaliseerde websites, is dat cruciaal kies de juiste webbouwtool die zowel nieuwkomers als experts op het gebied van webontwerp zullen helpen om de taak zelfstandig uit te voeren. Dit is waar websitebouwers van pas zullen komen. Deze services zijn speciaal gemaakt om gebruikers te helpen high-end projecten te bouwen die geweldig worden weergegeven op mobiele apparaten, ongeacht schermtypen, formaten en resoluties.

We hebben 5 van de beste mobielvriendelijke websitebouwers getest:

 1. Wix – The Best Award-Winning Website Builder
 2. Elementor / WordPress – Eenvoudig te gebruiken mobiele website-bouwer
 3. Weebly – Moderne mobielvriendelijke website-bouwer
 4. Mobirise – Mobielvriendelijke Website Builder-software
 5. Duda Mobile – De beste mobiele website-bouwer

Website-builders die in de lijst zijn opgenomen, zijn de beste nichevertegenwoordigers die het mogelijk maken om mobielvriendelijke websites te starten en te beheren. Ze bieden meerdere functies en tools die nodig zijn om deze projecten te starten, maar elk van hen heeft bepaalde voor- en nadelen waardoor ze zich onderscheiden van de massa. Welke service werkt beter voor uw project? Lees verder om dat uit te vinden.

Wix – The Best Award-Winning Website Builder

Wix - The Best Award-Winning Website Builder

Wix – is de beste mobiel-ready website builder. Alle projecten die met het systeem zijn gestart, zijn professioneel, volledig uitgerust en absoluut aanpasbaar, waardoor ze zonder uitzondering op alle apparaten kunnen worden bekeken. De websitebouwer is intuïtief en eenvoudig voor alle gebruikers, ongeacht de expertise op het gebied van webdesign en codeervaardigheden die ze hebben. Dit zijn de belangrijkste Wix-functies die bijdragen aan een betere mobiele optimalisatie van websites die met het systeem zijn gemaakt:

 • Mobiele editor – De websitebouwer wordt geleverd met de ingebouwde mobiele editor waarmee u met een paar klikken mobiele websiteversies kunt aanpassen zonder dat dit invloed heeft op de weergave van het desktopproject. Gebruikers kunnen kiezen voor tools voor slepen en neerzetten die beschikbaar zijn in het dashboard om hun website snel te optimaliseren voor tablets en mobiele telefoons. Er is een mogelijkheid om verschillende items aan te passen, te verplaatsen, te verbergen en weer te geven zodat ze passen bij de lay-out van uw mobiele website.
 • Wix Chat voor mobiel – Het systeem biedt een handige Wix Chat voor mobiele app, waarmee website-eigenaren de vragen van hun gebruikers vanaf mobiele apparaten kunnen beantwoorden. Dat is een handige optie voor die gebruikers, die het grootste deel van hun tijd buiten hun kantoor doorbrengen en geen toegang hebben tot desktopcomputers. De mogelijkheid hebben om onderweg met hun klanten te communiceren, kan de loyaliteit en tevredenheid van klanten verhogen.
 • Mobiel-ready sjablonen – Wix heeft een verbluffende verzameling ontwerpen, die vanaf het begin zijn geoptimaliseerd voor mobiel bekijken en aanpassen. De verzameling Wix-sjablonen omvat meer dan 550 thema’s, gesorteerd op branche en helemaal gratis voor iedereen. Houd er rekening mee dat het systeem het principe van “absolute positionering” volgt en dus niet toestaat om te schakelen tussen de ontwerpen in het midden van het aanpassingsproces van de website.

Kosten: Wix is ​​een van de meest betaalbare website-bouwers omdat het verschillende plannen biedt voor verschillende niches en gebruikersvereisten. Het systeem heeft een volledig gratis abonnement, dat geen tijdslimiet heeft en waarmee gebruikers de volledige functionaliteit van de service kunnen testen.

Tegelijkertijd heeft het gratis Wix-abonnement verschillende functionaliteitsbeperkingen, die voorkomen dat u het meeste uit uw websiteprestaties haalt. Deze omvatten een beperkte hoeveelheid schijfopslagruimte, advertentiebanner, Wix-subdomein enz.

Om van deze minpunten af ​​te komen, moet u upgraden naar een van de betaalde abonnementen beschikbaar in twee soorten abonnementen: Standard en Business / eCommerce. Het meest betaalbare standaardabonnement kost u $ 13 / maand, terwijl het goedkoopste zakelijke abonnement $ 23 / maand kost. De websitebouwer biedt ook regelmatige kortingen en speciale aanbiedingen om de klantloyaliteit te vergroten.

Er is ook een kans om het abonnement te annuleren en binnen 14 dagen na het aanmelden een volledige geldteruggave te krijgen, als u iets niet tevreden bent. In dit geval blijft alle ingediende inhoud behouden, maar wordt uw website gedowngraded naar het gratis abonnement.

Probeer Wix gratis

Elementor / WordPress – Eenvoudig te gebruiken mobiele website-bouwer

Elementor / WordPress - Eenvoudig te gebruiken mobiele website-bouwer

Elementor – is een eenvoudig te gebruiken plug-in voor het bouwen van mobiele websites die kan worden geïntegreerd WordPress websites om ze geschikt te maken voor verdere mobiele optimalisatie en aanpassing. Het kost niet veel tijd en moeite om de plug-in te integreren, omdat het proces zelfs voor beginners redelijk begrijpelijk is en slechts een paar minuten duurt. Installatie van plug-ins impliceert geen HTML- of CSS-vaardigheden, wat een ander voordeel is voor de meeste gebruikers. Onder de functies die Elementor tot een waardige mobielvriendelijke plug-in maken, zijn de volgende de eerste die worden genoemd:

 • Perfecte WordPress-compatibiliteit – Elementor is een WordPress-plug-in, wat betekent dat het volledig compatibel is met alle extensies, ontwerpen en plug-ins die het Content Management Systeem biedt voor kwaliteitsaanpassing van de website. Kies gewoon het thema dat u wilt aanpassen (gratis of betaald) en ga door met het integreren van Elementor om toegang te krijgen tot zijn meertalige tool en andere geavanceerde functies.
 • Pop-up ontwerpaanpassingstools – Met de plug-in kunt u de volledige set geavanceerde aanpassingshulpmiddelen gebruiken, die opzettelijk zijn ontworpen voor de ontwikkeling van verschillende soorten pop-upvormen. Deze omvatten verkoopbanners, vastlegformulieren, Hallo-balken, aankondigingen, inschrijfformulieren voor e-mail en nog veel meer.
 • Geavanceerde visuele bewerkingsopties – Met Elementor kunt u gebruik maken van de geavanceerde visuele bewerkingsopties voor een vlotte en gemakkelijke ontwikkeling van mobiele websites. Het is mogelijk om inline projectbewerking aan te pakken door de posities van blokken en secties op een pagina aan te passen. Welke bewerkingen u ook maakt, ze worden op het scherm weergegeven in de live-modus zodat u het resultaat voor de publicatie kunt zien.

Kosten: Elementor is een gratis WordPress-plug-in, die zonder extra financiële investeringen kan worden gedownload en geïntegreerd. De gratis Elementor-modus is echter verstoken van meerdere functies die de prestaties van uw mobiele website op de lange termijn kunnen verbeteren. Om toegang te krijgen tot de volledige set functies die de plug-in biedt, is een upgrade naar een van de betaalde abonnementen een must. De kosten van betaalde abonnementen beginnen bij $ 5 / maand.

Probeer Elementor gratis

Weebly – Moderne mobielvriendelijke website-bouwer

Weebly - Moderne mobielvriendelijke website-bouwer

Weebly – is een moderne mobielvriendelijke websitebouwer, die zich onderscheidt door zijn sterke eCommerce-focus, eenvoudige en intuïtieve benadering van webdesign, betaalbare prijzen en een overvloed aan functies die het mogelijk maken om professionele desktop- en mobiele websites te starten, zelfs als u geen webdesigner. Het platform wordt geleverd met een slepen-en-neerzetten-editor en biedt ook een functie voor het insluiten van code om een ​​echt hoog eindresultaat te krijgen. Bekijk nu enkele van de meest opmerkelijke Weebly-hoogtepunten:

 • Geïntegreerde ontwerpen voor mobiel gebruik – De website builder wordt geleverd met een reeks voor mobiel geoptimaliseerde sjablonen die u kunt aanpassen aan uw behoeften. Zo kunt u een project maken dat zich aanpast aan alle mobiele schermen en resoluties. Alle ingediende inhoud, ontwerpelementen en navigatieproces worden automatisch herschikt om te passen bij desktop- en mobiele apparaten.
 • Mobile Website Builder – Weebly wordt geleverd met een hoogwaardige mobiele versie, waarmee u snel mobiele websites voor Android en iOS kunt bouwen. Dat is een handige functie voor gebruikers die de behoefte hebben om hun websites onderweg te beheren en geen regelmatige toegang hebben tot hun desktopcomputers.
 • Mobiele editor slepen en neerzetten – Het platform maakt het proces van website-bewerking eenvoudiger en gemakkelijker dankzij hun geïntegreerde visuele editor met slepen en neerzetten. Het helpt u bij het nauwkeurig aanpassen van mobielvriendelijke websites, met een voordeel van het vooraf bekijken van de definitieve websiteversie.

Kosten: Weebly biedt een gematigd prijsbeleid dat past bij het budget van alle gebruikerscategorieën. Er is een gratis abonnement dat onbeperkt geldig is. Het heeft echter verschillende beperkingen (beperkte schijfruimte, advertenties, geen toegang tot eCommerce-functies, Weebly-subdomein enz.), waarmee u niet de volledige functieset van het platform kunt gebruiken om maximale exposure te krijgen. Om alle voordelen van Weebly te benutten, moet u een van de betaalde abonnementen kiezen. Het meest betaalbare abonnement kost je $ 4 / maand, wat een heel goede aanbieding is.

Probeer Weebly gratis

Mobirise – Mobielvriendelijke Website Builder-software

Mobirise - Mobielvriendelijke Website Builder-software

Mobirise – is een mobielvriendelijke website builder software, die in eerste instantie bedoeld is voor gebruikers met weinig of geen webdesign ervaring. Het systeem wordt geleverd met een slepen-en-neerzetten-editor waarmee u elk type website, stijl en lay-out kunt maken. Als een downloadbare offline software, Mobirise vereist installatie, die automatisch wordt voltooid en slechts een paar minuten duurt. Zodra de software is geïnstalleerd, kunt u doorgaan met het ontwikkelen en aanpassen van uw website. Met het platform kunnen desktop- en mobiele websites worden gestart vanuit de geïntegreerde set kant-en-klare inhoudsblokken. Hier is de lijst met de belangrijkste Mobirise-functies die het een goede keuze maken voor het bouwen van mobielvriendelijke projecten:

 • AMP Website Builder – Geïntegreerde AMP (Versnelde mobiele pagina’s) website builder is een van de onderscheidende hoogtepunten van het platform. Dit is de open source tool, die wordt gebruikt om en te verbeteren versnellen de manier waarop uw website presteert op verschillende mobiele apparaten. De tool zorgt voor soepel en snel laden en verder werken aan uw project, aantrekkelijke inhoudweergave en effectieve SEO-optimalisatie. Tijdens het werken met Mobirise zijn geen programmeervaardigheden nodig om deze doelen te bereiken.
 • Vooraf ontworpen inhoudsblokken – In tegenstelling tot veel standaard website-bouwers, biedt Mobirise geen typische sjablonen, maar het maakt het mogelijk om meerdere kant-en-klare inhoudsblokken te kiezen en te integreren, die ook voor mobiel zijn geoptimaliseerd om zo goed mogelijk op uw website te passen. U kunt kiezen uit meer dan 150 demopagina’s en meer dan 50 blokken om uw eigen website-indeling te ontwerpen. Sommige hiervan zijn prijslijsten, gegevensformulieren, getuigenissen van klanten, lightbox-galerijen, schuifregelaars, video’s / afbeeldingen, kopteksten, voetteksten, Google maps en meer.
 • High-end mobiele optimalisatie – Gebaseerd op het Bootstrap 4-framework, maakt Mobirise al zijn ontwerpen standaard mobiel geoptimaliseerd. Er is ook een kans om een ​​voorbeeld te bekijken van hoe uw project eruitziet op desktop en mobiele apparaten om de vereiste bewerkingen uit te voeren vóór de definitieve publicatie.

Kosten: Mobirise is een gratis software, die helemaal geen abonnementen of proefversies biedt. De websitebouwer heeft echter een verzameling betaalde ontwerpen ($ 49 voor elk thema) en extensies (hun kosten variëren tussen $ 49 en $ 99). Om geld te besparen, is het mogelijk om een ​​complete Mobirise Kit aan te schaffen, die $ 149 kost. Bovendien moet u betalen voor websitehosting en domeinnaam, aangezien het platform vanaf het begin geen geïntegreerde hosting biedt. In dit opzicht gebruiken Bluehost zal de meest redelijke oplossing zijn, die u slechts $ 2,95 / maand kost.

Mobirise gratis downloaden

Duda Mobile – De beste mobiele website-bouwer

Duda Mobile - De beste mobiele website-bouwer

Duda – is een website builder slepen en neerzetten, waarmee u desktop- en mobiele websites kunt maken zonder codering. Het platform wordt geleverd met meerdere out-of-the-box ontwerpaanpassingsfuncties en -tools waarmee standaardwebsites zich gemakkelijk kunnen aanpassen aan de parameters van mobiele apparaten waarop ze worden gebladerd in de geautomatiseerde modus. Een dergelijke aanpak zorgt voor een soepele en gemakkelijke gebruikerservaring. Onder de functies die bijdragen aan de functionaliteit van het platform, is het logisch om het volgende in te schakelen:

 • Mobiele optimalisatie – Met Duda kunt u eenvoudig hoogwaardige websites starten en beheren die zijn geoptimaliseerd voor mobiel browsen. Open gewoon het dashboard van uw project, vind de vereiste mobiele instellingen en pas uw website aan voor mobiel bekijken.
 • Meertalige ondersteuning – De website builder maakt het mogelijk om meertalige mobiele websites te creëren die beschikbaar zijn in 55 talen. Deze websites zijn geoptimaliseerd voor SEO en ze zijn ook gemakkelijk te beheren. Als je programmeervaardigheden hebt, krijg je de kans om de code van elke websitepagina te openen om daar individueel meer geavanceerde taalinstellingen te maken.
 • InSite Tool – Duda wordt geleverd met een slimme InSite-tool waarmee website-ontwikkelaars websites met gepersonaliseerde inhoud kunnen lanceren, afhankelijk van specifieke doelgroepgerelateerde factoren. Deze omvatten geolocatie, tijd van de dag, type apparaat dat wordt gebruikt voor het browsen op websites.
 • Mobiel-ready sjablonen – De website builder biedt een indrukwekkende verzameling ontwerpen, die standaard zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. U kunt kiezen uit meer dan 100 sjablonen, onderverdeeld in nichecategorieën, die kunnen worden aangepast aan uw projectspecialisaties en persoonlijke behoeften. De optie voor het wisselen van sjablonen is hier ook ingeschakeld, wat een ander voordeel is van de websitemaker.

Kosten: Duda is geen goedkope websitebouwer, maar de plannen zijn ontwikkeld om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen. Het systeem biedt een gratis proefperiode van 30 dagen waarmee u de functionaliteit in detail kunt verkennen. Aan het einde van de proefperiode moet je een geschikt betaald abonnement kiezen, waarvan de kosten beginnen met $ 14 / maand. Er is ook een afzonderlijke prijsgrafiek voor e-commerceprojecten, maar de kosten van de plannen zijn afhankelijk van het aantal producten dat u van plan bent te koop aan te bieden.

Probeer Duda Mobile gratis

Het komt neer op

Het hebben van een mobielvriendelijke website is een must voor elke website-eigenaar, die langetermijndoelen heeft en echt van plan is om een ​​project effectief te promoten. Websites die gemakkelijk toegankelijk zijn, zowel op desktop als op mobiele apparaten, helpen over het algemeen meer gebruikers te targeten, meer verkeer te genereren en uiteindelijk winst te maken.

Het gebruik van een websitebouwer zonder geïntegreerde mobiele ondersteuning is onmogelijk als u alle bovengenoemde doelstellingen wilt bereiken. Deze systemen zijn speciaal gemaakt voor alle gebruikerscategorieën, zodat ze verschillende soorten projecten voor mobiel gebruik kunnen starten. Als het gaat om de ontwikkeling van mobiele websites, moet de keuze van het beste platform gebaseerd zijn op de taken die u instelt.

 • Wix is de alles-in-één website builder die perfect werkt voor elk type project.
 • Elementor, op zijn beurt is een waardige optie voor WordPress-gebruikers, die hopen een mobiele website te ontwerpen met een hoogwaardige CMS-plug-in.
 • Weebly is een goede oplossing voor gebruikers die mobiele websites willen starten met diepgaande aanpassingsmogelijkheden.
 • Mobirise zal een slimme keuze zijn voor beginners die een mobiel-klaar project willen maken met offline software.
 • Duda is de beste keuze voor het snel maken van mobiele websites.

Welk systeem past bij uw persoonlijke ontwikkelingsbehoeften voor mobiele websites? Overweeg gewoon uw doelen en maak de keuze die het beste bij hen past.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map