Beste open source CMS ter wereld

Beste Open Source CMS beoordeeld


Wilt u het maximale aantal gebruikers naar uw project leiden? Heeft u een systeem nodig waarmee u website-inhoud met minimale tijd, moeite of budgetinvestering kunt beheren? Dan ga je niet zonder een van de open source Content Management Systemen die er zijn?

Allerlei soorten inhoud, of het nu gaat om afbeeldingen, video’s, afbeeldingen, teksten enz., Voegen niet alleen waarde toe aan uw project, maar trekken ook de aandacht van gebruikers die op zoek zijn naar kwaliteitsinformatie op internet. Bovendien scoren dergelijke projecten hoog in de zoekmachines, wat bijdraagt ​​aan een snelle en effectieve verkeersgroei. Dit zijn slechts enkele redenen om voor een kwalitatief CMS te gaan.

Wat betreft de keuze van deze systemen vrij uitgebreid in de moderne webdesign niche is het logisch om de meest populaire en professionele platforms te herzien. Wat u moet weten, is dat open source CMS meestal tijd nodig heeft om te worden verkend en onder de knie te krijgen, maar elk van hen heeft betrekking op specifieke webdesign-doelstellingen en wordt geleverd met bepaalde parameters waardoor het zich onderscheidt van de rest. Wilt u meer weten over de meest vertrouwde services? Ga dan door om hun beoordelingen te lezen.

We hebben 10 van de beste open source CMS getest

 1. WordPress – Het beste open source CMS voor elke website
 2. Joomla – Een van de meest gebruikte websitesoftware
 3. Drupal – Open Source Content Management Systeem
 4. OpenCart – Open source PHP-gebaseerde e-commerce oplossing
 5. TYPO3 – Professioneel & Flexibel Open Source CMS
 6. Magento – ‘s werelds beste e-commerceplatform voor online winkels
 7. PrestaShop – Een van de meest populaire e-commerceplatforms
 8. Zen Cart – Gratis en gebruiksvriendelijke software voor winkelwagentjes
 9. osCommerce – Zelf-gehost CMS voor het maken van online winkels
 10. Concrete5 – Open source content management systeem (CMS)

Als u op het punt staat een grootschalig project te starten, moet u zich realiseren dat het onderhouden van een gigantisch proces, waarvan succesvolle voltooiing bijna onmogelijk zou zijn zonder het gebruik van CMS. Ben je klaar om te beginnen? Dan is het hoog tijd om de beste open source-platforms te bekijken en te vergelijken die echt een verschil kunnen maken voor uw project.

Lees ook: Hoe een CMS-website vanuit Scratch te bouwen.

WordPress – Het beste open source CMS voor elke website

WordPress - Het beste open source CMS voor elke website

WordPress – is een veteraan in de webdesign niche en het meest populaire hedendaagse Content Management Systeem. Het is rijk aan integreerbare plug-ins en thema’s, en onthult echt onbeperkte ontwerpaanpassingsopties.

WordPress vereist geen download en installatie, maar wel kost tijd om de systeemnuances onder de knie te krijgen. Het is ook wenselijk om op zijn minst over basiscoderingskennis te beschikken om geen tijd te verspillen tijdens het werken aan een project. Hier is een kort overzicht van de belangrijkste WordPress-functies:

 • Plug-in integratie – WordPress heeft een aantal kant-en-klare plug-ins, maar er zijn nog steeds honderden gratis en betaalde apps ontwikkeld door externe gebruikers. Kortom, u kunt externe plug-ins vinden voor elk type website – zorg er gewoon voor dat ze kwalitatief en veilig zijn om mee te werken.
 • Sjabloon collectie – Het CMS biedt een redelijk goede keuze aan geïntegreerde thema’s, maar nogmaals, je kunt honderden ontwerpen op internet tegenkomen. Ze zijn ook gratis en betaald, waardoor het verstandig is om een ​​geschikt ontwerp te kiezen dat verstandig is om malwarebedreigingen niet het hoofd te bieden.
 • Gutenberg Editor – De bijgewerkte WordPress-versie heeft Gutenberg Editor geïntroduceerd als een waardig middel voor het aanpassen van websites. De editor is gebaseerd op blokken, wat maakt het vergelijkbaar met standaard website-bouwers. Hiermee kunt u websites maken op basis van inhoudsblokken die het systeem biedt. Door deze innovatie is het CMS een waardige webbouwoplossing geworden voor niet-bekwame gebruikers.
 • Website Health Check – een tool die is gemaakt voor het opsporen van fouten en het bekijken van algemene informatie over de status van de website. Het heeft twee hoofdfuncties. De eerste toont alle mogelijke fouten, verkeerde configuraties, verouderde PHP-versie in gebruik, enz. De tweede tool maakt het mogelijk om technische website-parameters te observeren, waaronder actieve thema’s, geactiveerde plug-ins en andere essentiële informatie.

WordPress werkt even goed voor professionals als beginners. Hoewel de laatste gebruikerscategorie op zijn minst een beetje codebewust moet zijn om verbluffende projecten met het systeem te maken.

Lees ook: WordPress recensie.

Installeer WordPress gratis

Joomla – Een van de meest gebruikte websitesoftware

Joomla - Een van de meest gebruikte websitesoftware

Joomla – is een ander vertrouwd Content Management Systeem dat de aandacht waard is als het gaat om het kiezen van een geloofwaardig CMS. Met ongeveer 3 miljoen installaties wereldwijd, het systeem staat momenteel op de tweede plaats na WordPress qua populariteit. Het is iets ingewikkelder vergeleken met het toch maakt het een gemakkelijk en professioneel websiteontwikkelingsproces mogelijk.

Net als de rest van CMS is Joomla de downloadbare software, wat integratie van plug-ins en sjablonen impliceert voor krachtigere websiteprestaties. Enkele van de belangrijkste voordelen van het systeem zijn:

 • Gebruiksvriendelijk dashboard – Het systeem biedt een van de meest intuïtieve en begrijpelijke bedieningspanelen, waarvoor geen nauwkeurige verkenning vereist is. De benodigde tools voor webbouw zijn hier allemaal op één plek. Het duurt niet lang voordat u aan het dashboard went om inhoud te uploaden, modules toe te voegen en plug-ins te integreren.
 • Snelle installatie – U hoeft geen technische professional te zijn om het systeem te installeren en onder de knie te krijgen. In plaats daarvan kunt u de installatie en website-aanpassing gemakkelijk uitvoeren, zelfs zonder voorafgaande voorbereiding – zo eenvoudig is het proces.
 • Multifunctionele toepassing – Joomla werkt geweldig voor het maken van alle soorten websites, zij het een zakelijk project, een portfolio of zelfs een webwinkel. Updates en nieuwe extensies worden regelmatig vrijgegeven om meer functionaliteit te geven aan Joomla-projecten.
 • Functionaliteit – Hoewel WordPress-functionaliteit sterk afhangt van plug-in- en sjabloonintegratie, biedt Joomla een grote pool van ingebouwde widgets, ontwerpen en apps. Het is echter ook mogelijk om uw eigen plug-ins te kiezen en toe te voegen om de prestaties van uw website te verbeteren.

De software is afgestemd op de behoeften van nieuwkomers en webdesignprofessionals. Maar het is ingewikkelder in vergelijking met de nicheleider. U moet de basis van SQL- en PHP-databases begrijpen om het meeste uit het webontwikkelingsproces te halen, terwijl u met het platform werkt.

Lees ook: Joomla recensie.

Probeer Joomla gratis

Drupal – Open Source Content Management Systeem

Drupal - Open Source Content Management Systeem

Drupal – is een volwaardige open source software, die de derde plaats inneemt in de lijst van de meest populaire CMS. Het is ingewikkelder dan WordPress en Joomla, maar het onthult een breed scala aan functies en opties voor ontwerpaanpassing.

Als u geen code-bewuste gebruiker bent, moet u eerst door de tutorials en richtlijnen bladeren voordat u met Drupal installeert en eraan werkt. Het resultaat dat u op de lange termijn zult behalen, is echter echt de moeite en de tijd waard. Bekijk nu enkele van de meest onderscheidende Drupal-functies:

 • Module integratie – Net als WordPress impliceert Drupal de noodzaak om modules te installeren (plug-ins) die nodig zijn om functionaliteit aan het project toe te voegen. Het aantal modules dat moet worden geïntegreerd, is echter minder dan wat wordt geïmpliceerd door WordPress, terwijl de aanpassingsopties die ze onthullen vrij uitgebreid zijn. Houd er rekening mee dat de integratie van extra modules moet gebeuren via FTP, wat zeker specifieke codeerkennis vereist.
 • Feature verpakking – het CMS kan alle websitefuncties analyseren, ze in groepen verdelen en alle configuraties verpakken in een kant-en-klare set zonder handmatig functies te hoeven maken.
 • e-commerce – Veel gebruikers geven de voorkeur aan Drupal, terwijl ze werken aan de ontwikkeling van eCommerce-projecten. Dit komt omdat het scala aan functies, tools en modules dat de software biedt, is afgestemd op het creëren van online winkels en eCommerce-portals.
 • Gemeenschapsprojecten – Naast eCommerce-functionaliteit, legt Drupal ook een sterke focus op de ontwikkeling van community- en social publishing-projecten. Het werkt geweldig voor de ontwikkeling van forums, blogs, webportals en andere soorten kleine / middelgrote community-websites.
 • Beheer van meerdere domeinen – Met een verscheidenheid aan Drupal-extensies kunnen bedrijfsportals worden geïmplementeerd met ondersteuning voor structuur van meerdere domeinen. Het beheer van deze projecten vereist een speciale mate van expertise en vaardigheden.

Het platform richt zich op de ontwikkeling van community- en social publishing-projecten, maar wordt ook gebruikt om webwinkels te lanceren en te beheren. Module-integratie is hier mogelijk, maar het gebeurt via de FTP-servers, wat een complex proces wordt voor niet-techneuten.

Lees ook: Drupal recensie.

Probeer Drupal gratis

OpenCart – Open source PHP-gebaseerde e-commerce oplossing

OpenCart - Open source PHP-gebaseerde e-commerce oplossing

OpenCart – is een volledig uitgeruste en krachtige open source eCommerce-software gebruikt om meerdere online winkels te bouwen en te beheren vanuit een enkel backend admin-paneel. Het platform, dat is gebaseerd op PHP, moet worden gedownload en geïnstalleerd en is absoluut gratis voor iedereen.

Tegelijkertijd impliceert het de kennis van programmeren om in het voordeel te gebruiken. Hier is een overzicht van de belangrijkste OpenCart-functies:

 • Extensies – De software volgt het model core + extensions. Dit betekent dat het wordt geleverd met een set ingebouwde tools en opties, maar het vereist ook plug-ins of add-ons om gebruikers high-end functies te laten voltooien om hun webwinkels effectief te beheren. Indien nodig vindt u tal van extensies voor taal, valuta, e-commerce, evenals marktplaatsbeheer, betalingsverwerking, SEO en het online bouwen van sites.
 • eCommerce-functies – OpenCart heeft een sterke focus op e-commerce en biedt toegang tot talloze nichetools en -functies. Deze omvatten gegevensbeveiliging, CRM, e-mailmarketing, mobiele toegang, meertalig en multi-store management, voorraadregistratie, website-promotie, nichesjablonen, SEO-opties en meer.
 • Winkelwagen kenmerken – De software wordt ook geleverd met een lijst met geïntegreerde winkelwagenfuncties. Sommigen van hen zijn als volgt: verlaten winkelwagenherstel, beheer van productcatalogus, creditcardverwerking, beheer van coupons / kortingen, verzending, terugbetaling, belasting- en retourbeheer enz.

De software wordt geleverd met veel integreerbare extensies, meerdere eCommerce-tools en een overvloed aan parameters die een must zijn voor succesvolle webwinkelcreatie.

Probeer OpenCart gratis

TYPO3 – Professioneel & Flexibel Open Source CMS

TYPO3 - Professioneel en flexibel open source CMS

TYPO3 – is een andere populaire open code CMS die uitgebreide opties voor bedrijfsbeheer biedt. Het systeem wordt regelmatig bijgewerkt om te voldoen aan de nieuwste technische vereisten. Dit is dus een uitstekende keuze voor de ontwikkeling van grote bedrijfswebsites en eCommerce-platforms.

Het systeem biedt uitgebreide geïntegreerde beheeropties. Een van de meest opmerkelijke kenmerken die het biedt, zijn de volgende die als eerste moeten worden vermeld:

 • Expert codeerkennis – Professioneel gebruik van het platform vereist vakkennis. Toepassing en begrip van coderingsnuances zorgt voor een effectieve implementatie van complexe websitestructuren in combinatie met meertalige inhoud.
 • Integratie van zakelijke apps – Het systeem maakt het mogelijk klassieke en populaire bedrijfsapplicaties zoals ERP- en CRM-systemen te integreren. Dit maakt het uiteindelijk mogelijk om volledige ondernemingsprojecten te creëren.
 • Uitbreidbaarheid – Het platform wordt geleverd met duizenden extensies die beschikbaar zijn op internet en die eenvoudig en snel te installeren zijn. Deze add-ons kunnen met name de functionaliteit van het systeem uitbreiden via het gebruik van discussieborden, beeld- en videogalerijen, eCommerce-tools en meer.
 • Back-up maken – Met de service kan de vorige websiteversie zonder enige beperking worden hersteld. Dit is handig voor gebruikers die toegangsrechten voor websites delen met andere ontwikkelaars.

TYPO3 is perfect geoptimaliseerd voor start en beheer bestemmingspagina’s, zakelijke websites en kleine / middelgrote e-commerce websites. Het wordt regelmatig bijgewerkt om compatibel te blijven met moderne apps en extensies.

De software wordt geleverd met veel integreerbare extensies, meerdere eCommerce-tools en een overvloed aan parameters die een must zijn voor succesvolle webwinkelcreatie.

Probeer TYPO3 gratis

Magento – ‘s werelds beste e-commerceplatform voor online winkels

Magento - 's werelds nummer 1 e-commerceplatform voor online winkel

Magento – is een Content Management Systeem dat wordt geleverd met een open codestructuur en in eerste instantie is gebouwd met het oog op eCommerce. De service biedt unieke tools voor het maken van webwinkels, unieke beheeropties, geavanceerde prijsparameters en functies die nodig zijn om het hele webwinkelbouwproces met gemak te voltooien. Het systeem geeft toegang tot de volgende functies:

 • e-commerce – Als een nichespecifiek platform biedt Magento tonnen eCommerce-functies om in alle onmisbare webwinkelbouwbehoeften te voorzien. Enkele van de meest populaire opties zijn voorraadbeheer en tracking, verzend- en belastingparameters, coupon- en kortingsbeheer, meerdere betalingsgateways, ingebouwde meertalige ondersteuning, SEO-opties, productbeheer en marketingtools, functies voor orderverwerking, klantenondersteuning en meer.
 • Extensies en add-ons – Het CMS biedt toegang tot meer dan 5000 extensies die online beschikbaar zijn. U kunt kiezen tussen gratis en betaalde apps om te integreren in uw eCommerce-website.
 • Flexibiliteit – Het platform biedt meerdere tools voor het effectief instellen van verzending, factuurgegevens en facturen in het geïntegreerde configuratiescherm. Bovendien slaat het websitegegevens en statistieken op om ze verder toe te passen en de prestaties van de webwinkel te analyseren.

Magento vereist geen diepgaande kennis van coderingsnuances, maar het impliceert nog steeds enige kennis van programmeernuances die nodig zijn voor het correct bewerken van webwinkelcodes.

Lees ook:
Magento recensie.
Magento vs Wix vergelijking.

Probeer Magento gratis

PrestaShop – Een van de meest populaire e-commerceplatforms

PrestaShop - Een van de meest populaire e-commerceplatforms

PrestaShop – is een open source CMS dat zich heeft onderscheiden als een internationale winkelwagenoplossing. Opgericht in 2007, is het systeem snel populair geworden bij gebruikers die zich richten op het opzetten van professionele online winkels. PrestaShop is gratis en zeer aanpasbaar. Het biedt uitstekende klantenondersteuning en heeft een sterke gebruikersgemeenschap die het proces van systeemverkenning en gebruik vereenvoudigt. De lijst met PrestaShop-hoogtepunten bevat de volgende problemen:

 • eCommerce Focus – Het CMS heeft een sterke focus op e-commerce en biedt daarom een ​​lijst met nichespecifieke functies. Deze omvatten import / export van bulkproducten, digitale en fysieke producten die te koop worden aangeboden, voorraadfuncties, SEO-opties, exclusieve eCommerce-sjablonen die geschikt zijn voor mobiel gebruik, verschillende betaal- en betalingsalternatieven enz..
 • Klantrelatiebeheer – Het systeem maakt het mogelijk om belangrijke klantrelatieparameters in te stellen en te wijzigen. Deze omvatten verlaten winkelwagenmeldingen, geautomatiseerde e-mailmarketing, aangepaste promoties enz.
 • Website bewerkingsopties – Als open source eCommerce-software biedt PrestaShop volledige toegang tot code die gebruikers kunnen bewerken en wijzigen, terwijl ze werken aan de ontwikkeling en promotie van hun webwinkel. Het systeem wordt echter ook geleverd met de WYSIWYG-editor waarmee niet-codeerders bewerkingen in het standaardthema kunnen uitvoeren.
 • Integraties en add-ons – Het systeem biedt duizenden add-ons, apps en integraties die beschikbaar zijn op de rijke markt. Deze extensies kunnen gratis en betaald zijn, terwijl sommige ervan zelfs een fortuin kosten. Let op dit aspect bij het kiezen van geschikte apps.

PrestaShop is gratis, maar het impliceert nog steeds de integratie van externe plug-ins, waarvan sommige behoorlijk duur kunnen zijn. Bovendien maakt de service codebewerking mogelijk, wat helpt om uw eCommerce-project echt uniek te maken.

De software wordt geleverd met veel integreerbare extensies, meerdere eCommerce-tools en een overvloed aan parameters die een must zijn voor succesvolle webwinkelcreatie.

Probeer PrestaShop gratis

Zen Cart – Gratis en gebruiksvriendelijke software voor winkelwagentjes

Zen Cart - Gratis en gebruiksvriendelijke software voor winkelwagentjes

Zen Cart – is een ander geweldig voorbeeld van een open source CMS met een krachtige eCommerce-focus. Het systeem is een mooie keuze voor gebruikers die webwijs zijn, omdat het de kennis van basisprincipes van coderen en bepaalde webdesignervaring vereist. Gebaseerd op PHP / MySQL is het platform absoluut gratis te downloaden en te installeren en het is ook volledig aanpasbaar. Laten we eens kijken naar de belangrijkste functies van de service:

 • Integrabiliteit – Zen Cart volgt ook het model core + extensions. De integratieopties zijn dus behoorlijk krachtig en veelzijdig. Afgezien van de ingebouwde functies, maakt het systeem het mogelijk om apps en add-ons van derden te integreren die beschikbaar zijn in de volgende categorieën: Knoppen en afbeeldingen, Toegevenstools, Taalpakketten, Betaalmodules, Marketingtools, Diverse plug-ins, Prijstools, Sjabloonwijzigingen , Productsoorten, geografische zones, verzendmodules, zijboxen, hulpmiddelen voor probleemoplossing en meer.
 • Internationale kenmerken – Als internationale eCommerce-oplossing biedt Zen Cart uitgebreide meertalige en multi-valuta opties die het mogelijk maken om winkelpuien te creëren en te beheren om digitale en fysieke producten over de hele wereld te verkopen.
 • eCommerce-functies – Als niche eCommerce CMS kan Zen Cart niet anders dan meerdere krachtige eCommerce-functies bieden die zijn gericht op het succesvol creëren en beheren van webwinkels. Deze omvatten marketingtools, productbeheeropties, verzend- en betalingsverwerkingsopties, SEO en internationale functies en nog veel meer.

De noodzaak van codebewerking, veelzijdigheid van ontwerpaanpassing en integratieopties, evenals meerdere eCommerce-specifieke parameters impliceren de noodzaak om het systeem opzettelijk onder de knie te krijgen voordat er projecten mee worden uitgevoerd.

Probeer Zen Cart gratis uit

osCommerce – Zelf-gehost CMS voor het maken van online winkels

osCommerce - Zelf-gehost CMS voor het maken van online winkels

osCommerce – is een door open code zelf gehost eCommerce CMS. De software kan op elke website worden geïnstalleerd, die wordt geleverd met MySQL- en PHP-ondersteuning. Het is gratis, maar het vereist nog steeds de integratie van betaalde extensies om gebruikers het meeste uit de eCommerce-functionaliteit te laten halen.

Momenteel draaien meer dan 260.000 webwinkels op basis van het osCommerce-platform, dat het op de lijst van meest populaire webwinkelplatforms plaatst. Hier is de lijst met de meest trendy hoogtepunten van het platform waardoor het zich onderscheidt van de massa:

 • Integreerbaar programma – osCommerce is het feature-geladen webwinkelbeheer en een eCommerce-softwareprogramma, dat kan worden geïntegreerd in elke webserver of website met vooraf geïnstalleerde PHP- en MySQL-databases.
 • eCommerce Focus – Het systeem heeft aanvankelijk een krachtige eCommerce-focus en biedt toegang tot veel nichespecifieke functies. De meest populaire zijn als volgt: betalings- en verzendverwerkingstools, klanten- en technische ondersteuning, PHP 4-compatibiliteit, onbeperkt beheer van producten en categorieën, virtuele en fysieke productondersteuning, e-mailmarketing, back-up maken en herstellen, facturen afdrukken, geïntegreerde statistieken, ondersteuning voor meerdere valuta’s, hoogwaardige eCommerce-sjablonen en nog veel meer.
 • Extensies – Het platform maakt het mogelijk om te kiezen uit meer dan 7000 hoogwaardige en functionele add-ons die gebruikers gratis kunnen kiezen en integreren.

De open-codestructuur van websites die met het systeem zijn gebouwd, zorgt voor effectieve codebewerking en aanpassing. Dit vereist echter de kennis van de basisprincipes van coderen. Als u niet bekwaam bent in webdesign, is het logisch om naar een eenvoudiger alternatief te zoeken.

Probeer osCommerce gratis

Concrete5 – Open source content management systeem (CMS)

Concrete5 - Open Source Content Management Systeem (CMS)

Beton5 – is een krachtig open source Content Management Systeem met volledige functionaliteit, waarmee u gratis allerlei soorten websites en webapplicaties kunt maken. Werken met de service is niet zo moeilijk, als u op zijn minst over basiskennis van webdesign en codering beschikt. Dit komt omdat het systeem codebewerking mogelijk maakt om het meeste uit de functionaliteit te halen. De lijst met Concrete5-functies omvat de volgende parameters:

 • Intuïtief bewerken – Dit is het belangrijkste onderdeel van de systeemtechnologie waarmee gebruikers websitecode kunnen bewerken om deze volledig aan hun behoeften aan te passen. Het systeem maakt ook intuïtieve WYSIWYG-bewerking in context mogelijk en is daarom een ​​uitstekende keuze voor niet-codeerders.
 • Uitgebreide aanpassingsmogelijkheden – Het platform biedt veel projectaanpassing om aan uw behoeften te voldoen. Het wordt geleverd met veel integreerbare extensies, add-ons en apps die uw project high-end functionaliteit kunnen geven.
 • Geavanceerde functieset – Het systeem wordt geleverd met functies die bijdragen aan de goede uitvoering van projecten die ermee zijn gebouwd. Deze omvatten formulierbouwer, bijwerken met één klik, responsieve sjabloonverzameling, gebruikersrechten, gereguleerde contentworkflows, geïntegreerde rapportage, knoppen voor sociaal delen, kernondersteunde add-ons, modulaire structuur en nog veel meer.
 • Kwaliteit SEO – Voor zover Concrete5 is geoptimaliseerd voor de zoekmachines zonder enige add-ons en extra code vereist, scoren websites die ermee zijn gebouwd ook hoog in de zoekmachines.

Het is mogelijk om op Concrete5 gebaseerde projecten aan te passen via codebewerking, hoewel hier ook visuele websitebewerking beschikbaar is. Dit is wat het systeem een ​​goede keuze maakt voor alle gebruikerscategorieën.

Probeer Concrete5 gratis

Ik heb CMS geselecteerd, What’s Next?

Om uw website te laten werken, is één CMS niet voldoende. Je hebt ook een domeinnaam en hosting nodig. Anders is uw project slechts een stapel nutteloze bestanden, stukjes code en inhoud die niet beschikbaar is voor de doelgroep. Een domeinnaam is eigenlijk het fysieke adres van de website op het wereldwijde web. Enerzijds maakt het het voor gebruikers eenvoudiger om er online naar te zoeken. Aan de andere kant lijkt het misschien ook een pakkende merknaam. U moet het dus serieus nemen wanneer u een goede naam voor uw bedrijf registreert. Lees meer over wat is een domein en hoe ze de tafels om kunnen draaien.

Hoewel een domein een adres is, is webhosting de thuisbasis van de site met alle typische functies die een huis zou moeten hebben. Het moet “ruim” genoeg zijn om alle sitebestanden en inhoud te hosten. Het moet uw activa beschermen tegen externe en interne bedreigingen. Bovendien moet u het, zoals elk huis, van tijd tot tijd laten repareren of bijwerken. Gebruikers moeten een aantal fundamentele aspecten overwegen bij het selecteren van hosting voor CMS.

Hoe u hosting kiest voor CMS?

Webhosting is een virtuele thuisbasis voor uw websitebestanden. Het wordt geleverd als een digitale opslag om uw projecten af ​​te handelen en beschikbaar te maken voor online gebruikers. Hoewel CMS-platforms het mogelijk maken om sites te maken die zijn gebouwd met PHP, HTML of andere coderingstechnologieën, behoudt hosting alle website-elementen in specifieke oudere. Deze elementen kunnen teksten, fotoafbeeldingen, widgets, add-ons, enkele stukjes code, scripts, enz. Omvatten.

Elke keer dat een gebruiker het domein typt om de website binnen te gaan, wordt er automatisch een verzoek naar de server gestuurd, wat een aparte krachtige CPU is. Hosting stuurt de gevraagde informatie terug naar de gebruiker. Hoe sneller die reactie, hoe beter. Die snelheid definieert de hostingkwaliteit en enkele andere cruciale technische kenmerken:

 • Prestatie – als we “prestaties” zeggen, bedoelen we niet alleen de uptime en laadsnelheid van de pagina. We bedoelen ook CDN dat wordt gebruikt om meer stroom, SSD-opslagtechnologieën, meerdere datacenters in verschillende delen van de wereld te garanderen voor snellere connectiviteit en meer.
 • Veiligheid – bij het zoeken naar betrouwbare hosting zijn beveiligingsfuncties essentieel, omdat ze uw website beschermen tegen fraude. Anti-Spam-pakketten, preventie van DDoS-aanvallen, automatische updates, systeemback-ups zijn te overwegen.
 • Bandbreedte – deze parameter bepaalt hoeveel verkeer uw website krijgt. Als u dagelijks duizenden bezoekers verwacht, moet u kiezen voor platforms met uitgebreide bandbreedte.
 • Opslag – weet je nog, we hebben het gehad over hosting als het huis met genoeg ruimte voor iedereen? Met andere woorden, het moet voldoende opslagcapaciteit hebben om alle bestanden van de site te hosten. Het is erg belangrijk, vooral voor groeiende projecten met meerdere pagina’s en secties.

De laatste maar niet de minste is om het hostingtype zelf te overwegen. Zorg ervoor dat u het verschil begrijpt tussen VPS, dedicated en cloudhosting.Hoewel gedeelde servers misschien een goede optie zijn voor kleine projecten of blogs, zullen ze nooit werken voor bedrijven die waarschijnlijk cloud- of VPS-serveroplossingen nodig hadden.

We hebben al tientallen van de meest populaire en herkenbare hostingproviders getest. Onze beoordelingen laten zien dat Bluehost zeker de beste is. Het levert verschillende serverpakketten van hoge kwaliteit voor elke behoefte. Gebruikers kunnen kiezen voor voor WordPress geoptimaliseerde plannen of hostingaanbiedingen die compatibel zijn met elk CMS uit de bovenstaande lijst. Voor slechts $ 2,95 per maand krijg je de beste hosting met een gratis domein en SSL naast WordPress-installatie met één klik, beveiligingspakket en een probleemloze 30-daagse garantie.

Bottom Line

Open source CMS maakt het mogelijk om verbluffende, volledig uitgeruste en functionele projecten te creëren die hoog in de zoekmachines staan ​​en de verkeersstroom stimuleren. Het gebruik van deze systemen impliceert echter een zekere mate van programmeerkennis vanwege de noodzaak van codebewerking en verder websitebeheer. Dit is het grootste probleem dat gebruikers kunnen tegenkomen tijdens het werken aan hun projecten, omdat het vrij eenvoudig is om cruciale nuances over het hoofd te zien en hier iets door elkaar te halen.

Hoewel CMS behoorlijk populair is bij webontwikkelaars, geeft het huidige aantal gebruikers nog steeds de voorkeur aan eenvoudigere alternatieven zoals SaaS-websitebouwers. Ze zijn niet alleen intuïtiever, gebruiksvriendelijker en handiger, maar ze zijn het ook betaalbaarder en tijdbesparend op de lange termijn. Het is aan jou om te beslissen, welke optie te kiezen. Overweeg gewoon uw vaardigheden, budget en doelstellingen voor webontwerp om de optie te kiezen die beter voor u werkt.

Maak GRATIS een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map