Beste Portfolio Website Builders

Beste Portfolio Website Builders


Of je nu een artiest, een fotograaf of een creatieveling bent die je werk wil laten zien, je zult niet zonder portfolio-website gaan. De vraag is: hoe kunt u die krijgen, als u geen webdesigner wilt inhuren en niet wilt investeren in complexe projecten? Dit is waar een websitebouwer voor u van pas zal komen!

Website-builders zijn de eenvoudigste en handigste tools die u kunt gebruiken om binnen een paar uur een portfolio-website te maken. Ze worden geleverd met een verscheidenheid aan functies, kenmerken en ingebouwde tools die een snelle en gemakkelijke aanpassing van de website mogelijk maken. Dit is hun grootste voordeel ten opzichte van andere webbuildingservices.

Portfolio’s gemaakt met websitebouwers zien er niet alleen professioneel uit, maar worden ook gekenmerkt door krachtige functionaliteit. Bovendien zijn deze systemen betaalbaar en makkelijk te gebruiken, waardoor ze een slimme keuze zijn voor niet-techneuten, die niet het idee hebben van het bouwen van websites. Dus, als je een mooi en aantrekkelijk portfolio nodig hebt om je werken te laten zien en de aandacht trekken van de doelgroep vind je nauwelijks een betere oplossing dan deze. Welke websitebouwer werkt hiervoor het beste? Laten we dat verder bespreken.

We hebben 10 van de beste portfoliobouwers getest:

 1. Wix – De beste gratis website-bouwer voor portfolio’s
 2. uKit – Simple Small Business Website Builder
 3. Tailor Brands – Beste service om portfolio-website te bestellen
 4. WordPress – door uzelf gehost platform voor portfolio
 5. Ucraft – Supereenvoudige online portfoliobouwer
 6. Bladwijzer – Canadese door A.I. aangedreven Website Builder
 7. Squarespace – Eenvoudig platform voor portfoliowebsites
 8. Portfoliobox – Beste portfolio’s voor creatieven
 9. Gator – Hosting met ingebouwde Portfolio Builder
 10. Allyou – Online Portfolio Website Builder

We zijn dus op het belangrijkste punt van de discussie gekomen: beoordelingen van de beste websitebouwers waarmee u professionele portfoliowebsites kunt starten en krachtige geïntegreerde functionaliteit bieden waarmee u dat kunt doen. Laten we meteen aan de slag gaan.

Wix – De beste gratis website-bouwer voor portfolio’s

Wix - De beste gratis website-bouwer voor portfolio's

Wix – is de beste website builder voor gratis portfolio’s, die wereldwijd populair is en wordt geleverd met een krachtige functieset die nodig is om een ​​rijk spectrum aan taken te voltooien. Portfolio-websites die met het platform zijn gelanceerd, hebben niet alleen een verbluffend uiterlijk, maar bieden ook hoogwaardige prestaties en dragen bij aan het genereren van verkeer.

De service is intuïtief en krachtig en werkt het beste voor modellen, artiesten, fotografen en andere gebruikers, die hun werken en zakelijke vaardigheden aan de gemeenschap willen presenteren en de potentiële klanten willen aanmoedigen om hun creatieve talent te verkennen. De belangrijkste voordelen van de service zijn als volgt:

 • Indrukwekkende portfolio-sjabloonbibliotheek. Wix biedt een van de meest uitgebreide collecties door ontwerpers gemaakte sjablonen, waaronder een portfolio-sectie met tientallen mobiel-ready thema’s voor grafische ontwerpers, fotografen, cv’s, illustratoren, bedrijfsadviseurs, kunstenaars, journalisten, muzikanten, artdirectors, interieurontwerpers , acteurs, stylisten, modellen en wat niet.
 • Bloggen. Met de websitebouwer kunt u een blog toevoegen aan uw portfoliowebsite, zodat u contact kunt houden met klanten en uw ideeën, nieuws, evenementen en werkupdates kunt delen.
 • Diavoorstellingen en galerijen. Met Wix kunt u uw foto’s en video’s in galerijen uploaden en diavoorstellingen maken om vanaf het eerste gezicht de aandacht van de gebruiker te trekken.
 • Hosting van HD-video. Met Wix kun je je talent laten zien door je Vimeo- en YouTube-video’s op te nemen (indien aanwezig) in het nieuw gemaakte portfolio om uw verhaal te vertellen en nieuws of aankomende evenementen op een unieke, leuke en buitengewone manier te delen.
 • Hulpmiddelen voor gebruikersinteractie. Met de websitebouwer kunt u browsen en een reeks hulpmiddelen voor klantinteractie gebruiken die bijdragen aan gebruikersbetrokkenheid, tevredenheid en retentiepercentages. De tools zijn beschikbaar in Wix App Market en u kunt de tools selecteren die perfect aansluiten bij uw portfoliovereisten en webdesignbehoeften. Enkele van de meest populaire widgets en extensies voor klantinteractie die u kunt gebruiken, zijn onder meer Evenementenkalender, Scheduling Pro, Google Evenementenkalender, Laatste nieuws, Wix Chat, 123 Form Builder, Wix Forms, Contactbeheer + CRM, Terugbellen, Online boekafspraken, Live Chat en meer.
 • Klantengetuigenissen. De websitebouwer maakt het mogelijk om de functie voor getuigenissen van gebruikers in te schakelen waarmee uw klanten hun beoordelingen over uw werk, hun indrukken en tevredenheid kunnen achterlaten. Dit is een van de beste manieren om potentiële klanten meer te laten weten over uw professionaliteitsniveau en verscheidenheid aan diensten die u kunt aanbieden. Enkele van de meest functionele widgets en extensies die u kunt tegenkomen in Wix App Market en die u kunt integreren in uw portfoliowebsite omvatten sociale getuigenissen, spraakcommentaren +, klantrecensies, Testimonial Builder, MyReviews, opmerkingen, Yelp, opmerkingen + en Inffuse-getuigenissen om er maar een paar te noemen.
 • eCommerce Engine. Wix wordt geleverd met een krachtige eCommerce-engine waarmee u de functionaliteit van uw portfolio-website-webwinkel kunt geven. Dit is een handige functie als u niet alleen uw kunstwerken of andere portfolio-items wilt laten zien, maar ze ook rechtstreeks op de website wilt verkopen. Verschillende eCommerce-opties helpen u bij het starten en succesvol runnen van een webwinkel die aan uw behoeften en voorkeuren voldoet.
 • SEO Wiz. Hoe meer gebruikers uw portfolio bezoeken en meer te weten komen over uw prestaties, hoe groter de kans dat u de doelgroep bereikt en uw doelstellingen voor webdesign voltooit. Om de kansen op een betere aantrekkingskracht van gebruikers te vergroten, biedt de websitebouwer de mogelijkheid om zijn geavanceerde SEO Wiz-tool te gebruiken. Het helpt de effectiviteit van uw portfolio-promotie te vergroten en het maakt het ook mogelijk om websitestatistieken bij te houden om ervoor te zorgen dat uw projecten hoog scoren in de zoekmachines.

Wix is ​​een alles-in-één websitebouwer met slepen en neerzetten die u effectief kunt gebruiken om een ​​portfoliowebsite te lanceren. Met een indrukwekkende galerie met nichesjablonen, prachtige ontwerpen, een overvloed aan gespecialiseerde apps en widgets, krachtige aanpassingshulpmiddelen, geïntegreerde Wix ADI-functie en andere functies, heeft Wix zeker iets speciaals om u uw werken in het voordeel te laten zien.

Gratis plan / proef: Ja.

Kosten: vanaf $ 13 / maand.

Probeer Wix gratis

uKit – Simple Small Business Website Builder

uKit - Simple Small Business Website Builder

uKit – is een eenvoudige, handige en betaalbare website-bouwer voor kleine bedrijven, die geweldig werkt voor de ontwikkeling en verdere promotie van portfolio-projecten. Het platform wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke interface, die de vereiste toolset biedt voor het starten en beheren van professionele, visueel aantrekkelijke en zeer functionele portfolio’s met geïntegreerde webhosting.

uKit is een mooie keuze voor creatieven, artiesten en mensen van verschillende beroepen, die de wens hebben om hun vaardigheden en talent te presenteren in de vorm van een kwaliteitsportfolio. Bekijk enkele van de hoogtepunten:

 • Portfolio sjabloon keuze. uKit biedt een mooie galerij met vooraf ontworpen portfoliosjablonen, die standaard responsief zijn en 100% aanpasbaar om uw project te onderscheiden van de massa (u kunt tijdens het webontwerpproces van thema wisselen).
 • Promotie via sociale media. Door integratie met sociale media-accounts kunt u uw berichten en portfolio-updates publiceren om te delen met uw klanten en abonnees op Facebook, Twitter, Instagram en andere sociale accounts.
 • Bloggen optie. Door een blog aan uw portfolio toe te voegen, kunt u berichten, recente evenementen en updates, nieuwe portfolio-items schrijven om uw klanten op de hoogte te houden van alles wat er in uw carrière gebeurt.
 • Tijdelijke websitebeheerrechten. Als u van plan bent om samen met een co-partner aan de ontwikkeling van uw portfoliowebsite te werken, kunt u de toegangsrechten met iedereen delen, die het portfolio samen met u bijwerken.
 • Opties voor gebruikersinteractie. Met uKit heb je toegang tot krachtige gebruikersinteractie-opties die bijdragen aan betere websiteprestaties en hogere klantgeneratiesnelheden. Onder de tools die u kunt integreren in uw portfoliowebsite, is het logisch om livechat en callback-widget te noemen waarmee u verbinding kunt maken met uw klanten wanneer dat nodig is.
 • Widget keuze. De websitebouwer geeft toegang tot zijn geïntegreerde widgetcollectie, die met name kan bijdragen aan de prestaties van uw portfoliowebsite. Gebruikers kunnen widgets kiezen zoals Timer, Sociale netwerkknoppen, Tijdlijn, Gebruikerscommentaar, Servicecalculator enz.
 • SSL-certificering. Als u van plan bent een portfoliowebsite te gebruiken om uw werken te verkopen, is aansluiting van het SSL-certificaat zeker een leuke optie. Het zorgt voor maximale veiligheid van de website en vertrouwelijkheid van gebruikersbetalingen / persoonlijke informatie, evenals bescherming tegen oplichting.

uKit is een betrouwbare en professionele websitebouwer, die het verdient om te worden beschouwd als een van de beste services om vanaf het begin hoogwaardige portfolio-websites te lanceren. Vanwege de slepen-en-neerzetten-functionaliteit van de service, het gebruiksgemak, het gemak en het intuïtieve dashboard, is het systeem een ​​uitstekende keuze, zelfs voor mensen zonder codeervaardigheden en helemaal geen webdesign-expertise.

Gratis plan / proef: 14 dagen gratis proefperiode.

Kosten: vanaf $ 4 / mnd.

Probeer uKit gratis

Tailor Brands – Best Service to Order Portfolio Website

Tailor Brands - Best Service to Order Portfolio Website

Tailor Brands – is de beste service om een ​​professionele portfoliowebsite te bestellen. Het platform was in eerste instantie gericht op het helpen van ondernemers bij het stroomlijnen van hun bedrijf door het verbeteren van merkprocessen. Het systeem biedt dus toegang tot meerdere geïntegreerde functies en oplossingen voor merkverbetering waardoor uw portfoliowebsite uiteindelijk kan opvallen.

Tailor Brands is het AI-aangedreven platform dat ook een high-end logo-ontwerp mogelijk maakt. Dit geeft uw project een professionele touch en een unieke merkidentiteit. Bekijk nu de meest opmerkelijke kenmerken van het systeem:

 • Logo Maker. Dit is een van de meest indrukwekkende functies van het platform, waarmee u een website-logo kunt maken en publiceren om uw merkidentiteit in het voordeel te onthullen. Het systeem wordt geleverd met een set logo-ontwerptools en -elementen die het ontwikkelingsproces vereenvoudigen en u het gewenste logo-ontwerp, type, lettertypen en andere ontwerpelementen laten kiezen. Na de keuze te hebben gemaakt, zal het systeem zijn geautomatiseerde AI-algoritme gebruiken om een ​​uniek logo-ontwerp te creëren dat zal bijdragen aan de reputatie en herkenbaarheid van uw portfoliowebsite..
 • Branding Toolset. Naast functies voor het maken van logo’s, biedt het platform toegang tot de krachtige toolset voor branding die reclame maakt voor uw bedrijfsreputatie. De tools die het systeem standaard biedt, zijn automatisch aanpasbaar. Dit betekent dat u uw ideeën voor visitekaartjes en EPS-bestanden kunt gebruiken om een ​​website-ontwerp uit te voeren dat perfect aansluit bij uw bedrijfsspecificatie.
 • Pas advertenties aan. Het systeem wordt geleverd met het geïntegreerde en volledig geautomatiseerde Tailor Ads-platform, waarmee u direct advertenties kunt ontwerpen die aansluiten bij uw zakelijke behoeften. Deze advertentiegerelateerde opties zijn beschikbaar in meerdere varianten en het is aan u om de opties te kiezen die perfect aansluiten bij uw zakelijke vereisten.
 • Functies voor sociaal beheer. Met Tailor Brands kunt u uw website-gerelateerde inhoud delen en artikelen plaatsen op sociale netwerken om gebruikers op de hoogte te houden van recente nieuwsupdates, evenementen en andere gerelateerde informatie.

Tailor Brands is een volledig uitgerust eigentijds platform dat helpt bij het creëren van een uniek logo-ontwerp en bedrijfsbranding om uw portfolio te laten opvallen. Het systeem omvat de alles-in-één functieset die nodig is om de door u gestelde doelen te bereiken. Het biedt een geavanceerde Logo Maker, branding-tools, marketing- en website-ontwikkelingsoplossingen die worden geleverd met geïntegreerde eCommerce-functionaliteit.

Gratis plan / proef: Nee.

Kosten: vanaf $ 9,99 / mnd.

Probeer nu Tailor Brands

WordPress – Self-Hosted Platform voor Portfolio

WordPress - Self-Hosted Platform voor Portfolio

WordPress – is een professioneel en wereldwijd populair door uzelf gehost platform voor het maken van portfolio’s. Het Content Management Systeem onderscheidt zich van de rest door zijn krachtige integratieopties, beschikbaarheid van high-end en volledig aanpasbare ontwerpen, niche-plug-ins en geavanceerde aanpassingstools.

Het feit dat WordPress het CMS is, impliceert de bekendheid met de belangrijkste basisprincipes van codering. Dit betekent echter niet dat het platform te ingewikkeld is voor gewone gebruikers. In plaats daarvan kunnen zelfs nieuwelingen het verkennen en beheersen om high-end projecten te kunnen ontwikkelen. Hieronder staan ​​de belangrijkste voordelen van de service:

 • Plug-in en widget-integratie. Er zijn honderden externe plug-ins en widgets die u kunt kiezen en integreren in uw portfolio voor een verbluffend uiterlijk en hoogwaardige functionaliteit. Enkele van de beste portfolio-plug-ins waaruit u kunt kiezen, zijn Envira Gallery, Nimble Portfolio, WP Portfolio Plugin, Portfolio Gallery, Projects by WooThemes, NextGen Gallery, Custom Content Portfolio enz. Er zijn ook speciale plug-ins voor klantbetrokkenheid, evenals marketing- en ondersteuningsextensies die gratis en betaald zijn.
 • Portfolio sjablonen – Het CMS heeft een verzameling ingebouwde thema’s, maar er zijn ook meerdere portfolio-sjablonen die speciaal zijn ontworpen voor WordPress door externe ontwikkelaars. Deze sjablonen zijn gratis en betaald – de laatste zijn veiliger en betrouwbaarder.
 • Gutenberg Editor – De nieuwste versie van WordPress 5.0 wordt geleverd met Gutenberg Editor die met name het proces van het maken van websites vereenvoudigt, waardoor het enigszins lijkt op de standaard website-builder. Kies en pas de vereiste inhoudsblokken aan om het gewenste resultaat te krijgen.
 • e-commerce – WordPress maakt het mogelijk om uw werken rechtstreeks op de website te verkopen door gespecialiseerde niche-plug-ins zoals WooCommerce te integreren. U kunt het gedrag en de interesses van uw klanten volgen en zelfs met hen communiceren op de website om hen uw beste werken te kunnen aanbieden.

WordPress is een populair CMS, waarvan het scala aan functies meer dan genoeg is om een ​​aantrekkelijke portfoliowebsite te starten en te beheren. Het systeem is de aandacht waard van gebruikers, die verwachten projecten te lanceren die er professioneel uitzien en tegelijkertijd gemakkelijk te updaten zijn. WordPress biedt mogelijkheden voor plug-inintegratie, rijke sjabloonkeuze en een redelijk prijsbeleid voor elk budget.

Als het gaat om de keuze van hosting, raadt WordPress aan Bluehost dat heeft meerdere voordelen (add-ons, apps en scripts, sterke uptime-tarieven, rijke marktplaats met honderden plug-ins, hoge laadsnelheid van pagina’s, veiligheid, uitgebreide contentmarketing en SEO-opties, meerdere applicaties, eCommerce-focus enz.). Het goedkoopste Bluehost-abonnement kost u slechts $ 2,95 / maand – dat is absoluut een waardige oplossing.

Gratis plan / proef: Ja.

Kosten: 2.95 / mo voor de hosting (in het geval van Bluehost) plus de kosten van plug-in / sjabloonintegratie.

Probeer WordPress nu

Ucraft – Super-Easy Online Portfolio Builder

Ucraft - Super-Easy Online Portfolio Builder

Ucraft – is de supereenvoudige online portfoliobouwer, die de aandacht waard is van nieuwkomers en webdesignprofessionals. De cloud website builder beschikt over een uitgebreide reeks functies, tools voor ontwerpaanpassing en oplossingen die nodig zijn om professionele portefeuilles te starten en te beheren.

Het systeem werkt geweldig voor artiesten en creatieven, die de intentie hebben om verbluffende projecten te ontwerpen om hun talent en meesterwerken te laten zien. Portfolio-websites die met het systeem zijn gemaakt, helpen uw persoonlijkheid te weerspiegelen en creatieve vrijheid tot uitdrukking te brengen, ongeacht uw vaardigheden en kennis op het gebied van website-ontwikkeling. Hier is een snel overzicht van de hoogtepunten van het systeem:

 • Portfolio sjablonen – Ucraft-sjabloonverzameling bestaat uit kwaliteitsontwerpen die een breed scala aan behoeften van gebruikers kunnen dekken en volledig aanpasbaar zijn, zodat u ze allemaal kunt kiezen en gebruiken voor uw kunstzinnige portfolio-website. De beste portfoliosjablonen zijn beschikbaar in de categorie Kunst van de catalogus, maar u kunt een van de beschikbare thema’s kiezen om uw eigen unieke ontwerp helemaal opnieuw te maken.
 • eCommerce Engine – Het systeem wordt geleverd met de geïntegreerde eCommerce-engine die het mogelijk maakt om uw creatieve werken te verkopen, als u dat van plan bent.
 • Integreerbare apps – Ucraft heeft een rijke selectie aan applicaties die kunnen bijdragen aan het ontwerp en de prestaties van uw portfolio. Enkele van de beste apps die geweldig werken voor elk portfolio zijn Disqus, Google Analytics, LiveAgent, Zendesk Chat, Jivosite, Live Agent en meer.
 • Mobielvriendelijkheid – Ucraft-sjablonen hebben een uitstekend UX-ontwerp, waardoor ze mobielvriendelijk zijn, zodat gebruikers uw portfolio zowel op desktop als mobiele apparaten verder kunnen bekijken.
 • Live Chat-ondersteuning – Als u per ongeluk problemen ondervindt tijdens het werken aan uw project, zal het klantondersteuningsteam van Ucraft u 24/7 live chatondersteuning bieden.
 • Logo Maker – Met de tool kunt u uw eigen logo maken of uploaden en vervolgens aanpassen om uw merk op het internet populair te maken, waardoor het zich onderscheidt van de rest.
 • Ontwerptools – De website builder staat bekend om zijn geavanceerde Designer Tools die u kunnen helpen om het meeste uit uw portfolio-ontwerp te halen. Deze omvatten typografie, UI Kit en formulierbouwer, evenals lay-out.
 • Gratis landingspagina-maker. Ucraft onthult een kans om gebruik te maken van de gratis Landing Page Creator waarmee u professionele landingspagina’s kunt ontwerpen en beheren zonder daarvoor te betalen. Met de tool kunt u uw kunstwerken effectief laten zien – zowel die u gewoon wilt laten zien als die u van plan bent te koop aan te bieden. Met het systeem kunt u meerdere bestemmingspagina-sjablonen kiezen en aanpassen op basis van uw portfolio-webontwikkelingsbehoeften.

Ucraft is een nieuwe generatie websitebouwer, die zijn missie ziet in de vereenvoudiging van het webontwerpproces. Het gebruiksgemak en het gemak van het systeem doen echter geen afbreuk aan het kwaliteitsresultaat dat gebruikers op de lange termijn behalen. De website builder is gemaakt met een sterke nadruk op gebruikerservaring en design. Sleep de elementen en inhoudsblokken en zet ze neer om een ​​verbluffend portfolio te maken waar u trots op zult zijn!

Gratis plan / proef: Ja.

Kosten: vanaf $ 10 / maand.

Probeer Ucraft gratis

Bladwijzer – Canadian A.I. – Powered Website Builder

Bladwijzer - Canadian A.I. - Powered Website Builder

Bookmark – is de in Canada gevestigde AI-powered website builder, die meerdere voordelen en tools onthult aan gebruikers die bereid zijn professionele portfoliowebsites te beheren. Het systeem bekleedt een van de leidende posities in de lijst van hedendaagse doe-het-zelf-website-bouwers. Het is rijk aan functies en biedt creatieve vrijheid en meerdere ontwerpaanpassingstools voor gebruikers die betrokken zijn bij de ontwikkeling van portfoliowebsites.

Werken met Bookmark is gemakkelijk, snel, gemakkelijk en prettig voor iedereen omdat het systeem helemaal geen kennis van coderen of webdesign vereist. Hieronder staan ​​de belangrijkste bladwijzerfuncties:

 • AIDA-assistent. De Artificial Intelligence Design Assistant (AIDA) is een echt hoogtepunt van de website builder, die voor u een verbluffende portfolio-website in de geautomatiseerde modus kan maken. Beantwoord gewoon de vragen die AIDA genereert om meer te weten te komen over uw project en om te zien hoe uw website wordt gemaakt!
 • Gratis sjablonen. De verzameling bladwijzersjablonen is behoorlijk rijk en u zult hier zeker een geschikt thema voor uw portfoliowebsite vinden. De ontwerpen zijn responsief en gratis en u kunt ze de gewenste aantrekkingskracht geven.
 • Meertalige ondersteuning. Het systeem ondersteunt meer dan 50 talen, waarmee u verschillende versies van uw portfoliowebsite kunt maken om deze begrijpelijk te maken voor buitenlandse klanten.
 • Mobiele apps. De websitebouwer omvat tal van mobiele applicaties, waarmee u uw portfolio zelfs onderweg effectief en snel kunt bijwerken.
 • e-commerce. Als u uw creatieve werken online wilt verkopen, kunt u dat met behulp van de eCommerce-oplossing van Bookmark doen. Hiermee krijgt u volledige controle over uw project en de producten die u aan potentiële klanten wilt aanbieden.
 • Foto bewerken. Het systeem wordt geleverd met een pakket gratis afbeeldingen en video’s die u kunt kiezen en integreren in uw portfoliowebsite. Met Bookmark Photo Editor kunt u de geselecteerde foto’s bijsnijden, verkleinen, bewerken, en visuele effecten wijzigen en toepassen.
 • Video Achtergronden. Het systeem maakt het mogelijk video-achtergronden te integreren om uw portfolio-ontwerp te verbeteren en gebruikers vanaf het allereerste moment betrokken te houden bij verder browsen op de website.

Bookmark is een geavanceerde cloud-website builder, die wordt aangedreven door de Artificial Intelligence-techniek. De AIDA-tool maakt het proces van het maken van websites eenvoudig, gemakkelijk en vermakelijk, met een onovertroffen resultaat.

Gratis plan / proef: Ja.

Kosten: vanaf $ 11,99 / mnd.

Probeer Bookmark gratis

Squarespace – Eenvoudig platform voor portfoliowebsites

Squarespace - Eenvoudig platform voor portfoliowebsites

Squarespace – is een eenvoudig te gebruiken platform om portfolio-websites te starten en te beheren. Het systeem maakt het mogelijk om een ​​breed scala aan creatieve diensten en kunstwerken in het meest gunstige licht te presenteren, gebruikmakend van een brede selectie van geïntegreerde tools en functies. Enkele van de meest opmerkelijke en handige voordelen van de websitebouwer zijn als volgt:

 • Selectie van portfoliopagina’s. Met Squarespace Style Editor kunt u kiezen tussen verschillende paginatypen die in uw portfolio moeten worden opgenomen, namelijk voorbladen, productpagina’s, galerijen, blogpagina’s, evenementenpagina’s enz..
 • Niche-widgets en add-ons. U kunt specifieke add-ons en widgets selecteren en integreren om de prestaties van uw portfolio te verbeteren, waaronder die voor foto- en afbeeldingsgalerijen, socialemediaknoppen, geïntegreerde tools voor het verzamelen van statistieken, Contact Form Builder enz..
 • Professionele portfoliothema’s. De websitebouwer heeft een apart gedeelte met professionele portfoliosjablonen die 100% aanpasbaar en responsief zijn.
 • Cover Page Builder. Met het systeem kunt u een aantrekkelijk voorblad maken door geschikte blokken, kleuren, mediabestanden, afbeeldingen, berichten en andere inhoud te selecteren (al met al zijn hier 29 website-indelingen).
 • eCommerce-platform. Squarespace heeft een van de krachtigste en feature-beladen eCommerce-platforms die het mogelijk maken om kwaliteitsportefeuilles te starten en te beheren met een sterke eCommerce-focus. Dit is een geweldig idee als u van plan bent uw meesterwerken te verkopen of professionele diensten rechtstreeks op de website aan te bieden.
 • Professioneel Show Window Design. De websitebouwer wordt niet alleen geleverd met geavanceerde geïntegreerde eCommerce-functionaliteit, maar maakt het ook mogelijk om aantrekkelijke etalages te creëren om uw creativiteit in het voordeel te presenteren en de aandacht van de gebruiker te trekken en zo winst te genereren. Hier kunt u producten toevoegen en bijwerken, hun parameters, productvariaties (SKU’s), maak fotogalerijen, upload video’s, stel verzend- en betalingsopties in, integreer loyaliteitsprogramma’s en speciale aanbiedingen enz.
 • Sociale integraties. Met Squarespace kunt u uw portfolio-gerelateerde informatie toevoegen en bijwerken in de sociale netwerken (Facebook, Twitter, Google+, Dropbox, Tumblr, Instagram, Dribbble, Linkedin, Pinterest, SoundCloud, Behance, Twitch, Yelp) om uw abonnees recent nieuws, updates, creatieve plannen en aankomende evenementen te laten achterhalen.

Squarespace is een leuk alternatief voor het bouwen van websites voor Wix en uKit, maar het is ook moeilijker te verkennen. De websitebouwer bestrijkt een rijk spectrum aan portfolio-webbouwbehoeften en biedt een mooie selectie van functies om uw project een aantrekkelijk ontwerp en degelijke functionaliteit te geven.

Gratis plan / proef: 14 dagen gratis proefperiode.

Kosten: vanaf $ 12 / maand.

Probeer Squarespace gratis

Portfoliobox – Beste portfolio’s voor creatieven

Portfoliobox - Beste portfolio's voor creatieven

Portfoliobox – is een van de beste en meest complete platforms, die is gemaakt met het oog op portfolio-ontwikkeling. Dit is de online portfolio website builder voor creatieven, die een idee hebben om een ​​functioneel project te starten met een rijke geïntegreerde feature set. Portfoliobox is een geweldige keuze voor artiesten, fotografen, ontwerpers, architecten, modellen, muzikanten, haar- en make-upstylisten enz.

Met het systeem kunnen afbeeldingengalerijen effectief worden beheerd, blogs worden toegevoegd, e-commerce- en marketingtools worden toegepast om de beste gebruikerservaring te garanderen. De meest opvallende kenmerken van de websitebouwer zijn als volgt:

 • Eenvoudige bediening – Jij bent de baas over het webontwerpproces en kunt elk inhoudstype maken / bewerken zonder codeervaardigheden te gebruiken.
 • Hosting en domein inbegrepen – De website builder wordt geleverd met geïntegreerde hosting en domeinnaam om u tijd en moeite te besparen bij het beschikbaar maken van uw portfolio op internet.
 • Verschillende soorten pagina’s – Met Portfoliobox kunt u alle soorten pagina’s maken en beheren, inclusief blogs, Instagram-pagina’s, galerijen, video’s, multipages, parallax-pagina’s enz..
 • eCommerce-optie – Met het platform kunt u uw kunstwerken verkopen door online winkels te integreren en te beheren.
 • Mobiele optimalisatie – Portfoliobox-websites hebben ingebouwde ondersteuning voor alle soorten desktops en mobiele apparaten.
 • Krachtige marketingtools – De service biedt fatsoenlijke SEO-optimalisatie-opties, tools voor integratie van sociale media, functies voor het verzamelen van statistieken enz.
 • “Find Creatives” Integratie – U kunt uw Portfoliobox-account verbinden met “Find Creatives” – een platform waarmee u uw werken en talent op de markt kunt brengen en verbinding kunt maken met klanten vanaf elke locatie.
 • Galerijen. Met de websitebouwer kunt u verbluffende en visueel indrukwekkende webpagina’s en berichten maken die worden geleverd met geweldige galerijen met een responsief ontwerp en duidelijk worden weergegeven op alle mobiele / desktop-apparaten.
 • Bloggen. Portfoliobox maakt het voor uw portfoliobezoekers mogelijk om uw blogactiviteit bij te houden en hun opmerkingen achter te laten, indien nodig. Met de geïntegreerde bloggengine kunt u aan elk bericht aantrekkelijke afbeeldingen met hoge resolutie toevoegen om de betrokkenheid van gebruikers te vergroten en hen aan te moedigen tot verdere deelname.

Portfoliobox is een mooie oplossing voor diegenen die een waardige portfolio-website nodig hebben. De websitebouwer biedt veel opties voor webdesign, portfoliofuncties, aanpassingstools, marketing- en promotiediensten en is zeker de aandacht waard.

Gratis plan / proef: Ja.

Kosten: vanaf $ 1,9 / maand.

Probeer Portfoliobox gratis

Gator – Hosting met ingebouwde Portfolio Builder

Gator - Hosting met ingebouwde Portfolio Builder

Gator – is een populaire hosting die wordt geleverd met de ingebouwde portfolio-builder. Het systeem is gemaakt met de behoeften en webdesignvaardigheden van onervaren gebruikers in gedachten. Het wordt aangeboden als onderdeel van het HostGator-hostingproviderpakket, waardoor het niet nodig is om op zoek te gaan naar een externe host elders.

De website builder wordt geleverd met een slepen-en-neerzetten-editor, die intuïtief en volledig begrijpelijk is, zelfs voor beginners. De functieset van het platform is als volgt:

 • Krachtige integratie van sociale media – Gator maakt het insluiten van inhoud van bekende social media platforms (Twitter, Facebook, Instagram enz.) naar uw website, toegang verlenen tot socialemediaknoppen, live feeds en uitgebreide beeldbibliotheken.
 • Aanpasbare sjablonen – Gator biedt een reeks responsieve aanpasbare ontwerpen die u kunt kiezen en wijzigen voor uw portfoliowebsite.
 • App-markt – De websitebouwer biedt een verbluffende keuze aan gratis widgets, apps en add-ons voor hoogwaardige aanpassing van de website op de pagina.
 • e-commerce – Gator beschikt over een volledig uitgeruste eCommerce-engine, waarmee u een webwinkel kunt opzetten en beheren en uw beste werken ‘hier en nu’ kunt verkopen. Dit is een trefzekere manier om de interesse van klanten in uw creatieve vaardigheden te stimuleren en hen aan te moedigen bij u te kopen.

Gator is een eenvoudige maar effectieve websitebouwer die een goede keuze kan zijn voor gebruikers die hun portfolio’s willen maken en presenteren aan het publiek. Aangeboden door het HostGator-platform – geïntegreerde hostingprovider – deze websitebouwer met slepen en neerzetten levert een mooie webdesignervaring en maakt het mogelijk om alle soorten portfolio’s te maken, aan te passen en verder bij te werken.

Gratis plan / proef: Nee.

Kosten: vanaf $ 3,46 p / mnd.

Probeer Gator gratis

Allyou – Online Portfolio Website Builder

Allyou - Online Portfolio Website Builder

Allyou – is een gespecialiseerde online portfoliowebsite-bouwer voor creatieven, die een sterke focus hebben op de ontwikkeling van een feature-beladen portfoliowebsite, maar niet willen worstelen met complexe webdesign nuances of gewoon de vereiste codeervaardigheden missen om dat te doen op hun eigen. Het systeem is eenvoudig te gebruiken en er is geen programmeerbewustzijn of voorlopige achtergrond voor webontwerp voor nodig om er een portfolio mee uit te voeren en te beheren. Laten we nu de cruciale voordelen benutten:

 • Portfolio Website sjablonen – Of u nu een eenvoudige fotogalerij of een stijlvol, volledig portfolio nodig heeft, u zult zeker een waardige sjabloon vinden die aan uw behoeften voldoet.
 • Retina-ondersteuning – Het systeem identificeert automatisch hi-res schermen, wat ervoor zorgt dat al uw galerijen en foto’s er geweldig uitzien wanneer ze worden bekeken op Retina-apparaten.
 • Mobiele weergave – Bij het maken van uw portfolio kunt u geoptimaliseerde lettertypen selecteren en de vereiste instellingen maken om websitebezoekers de beste mobiele browse-ervaring te bieden.
 • Uitgebreide keuze aan gratis lettertypen – Allyou werkt samen met Typekit om gebruikers een uitgebreide selectie gratis lettertypen te bieden (er zijn er meer dan 1000).
 • Integraties van derden – Om uw werken in het voordeel te presenteren, kunt u inhoud insluiten van services van derden zoals YouTube, Vimeo, Issuu, SoundCloud enz..

Als u een mooie portfoliowebsite nodig heeft, kunt u overwegen om Allyou te gebruiken. Dit is een gespecialiseerde nicheservice, die wordt geleverd met portfoliospecifieke functies die aan uw webbouwbehoeften voldoen en een waardig resultaat garanderen.

Gratis plan / proef: 14 dagen gratis proefperiode.

Kosten: vanaf $ 8 / maand.

Probeer Allyou gratis

Bottom Line

Een websitebouwer is een geweldige oplossing als het gaat om het maken van portfolio’s. Deze services zijn eenvoudig en krachtig tegelijk. Dit is wat ze een goede keuze maakt voor gebruikers met verschillende webdesign-achtergronden en -intenties. Door een hoogwaardige websitebouwer te gebruiken, kunt u verschillende doelen bereiken – een portfolio krijgen van uw werken of diensten, deze presenteren aan de doelgroep, de markt promoten en de producten verkopen enz..

Het kost zeker tijd en moeite om een ​​portfolio-website te ontwerpen, maar als je geluk hebt selecteer de juiste webbouwtool, dit proces zal voor u geen uitdaging zijn.

Hierboven beoordeeld zijn de beste portfolio-websitebouwers, die de aandacht waard zijn van elke creatieve persoon die van plan is een portfolio van zijn / haar werken te publiceren. Neem de tijd om elk van deze services te testen en uiteindelijk de services te selecteren die het beste bij u passen.

Maak gratis een portfoliowebsite

Howard Mijn Twitter-profiel Mijn Facebook-profiel e-mail Mijn Linkedin profiel

Over de auteur

Ik ben Howard Steele, de oprichter en hoofdredacteur van deze website. Met meer dan 10 jaar webbuilding weet ik hoe ingewikkeld en vermoeiend deze taak kan zijn voor een niet-IT-persoon. Kunt u niet beslissen welke service u moet kiezen? Vraag me gerust om advies. Beschrijf gewoon de behoeften van uw website en ik help u graag verder.

Home »Beoordelingen» Beste Portfolio Website Builders

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map