Beste restaurant website-bouwers

Beste restaurant website-bouwers


Bent u een restauranteigenaar en heeft u een idee om online aanwezig te zijn voor uw bedrijf? Zo ja, dan ga je niet zonder een restaurantwebsite te beginnen. Dit is de trefzekere manier om uw merkherkenning te vergroten, klantenbestand op te bouwen en gebruikers aan te moedigen om regelmatig bij u te bestellen.

Ok, je bent op het idee gekomen om een ​​restaurantwebsite te lanceren. Wat is het volgende? Uw volgende stap zou de moeten zijn keuze van de meest geschikte webbouwtool – de ene, die gebruiksgemak, gemak, kwaliteit, intuïtief karakter en betaalbaarheid moet omvatten. Websitebouwers is waar u in eerste instantie aan moet denken wanneer u besluit een indrukwekkende restaurantwebsite te lanceren.

Deze diensten zijn zo eenvoudig en handig dat zowel beginners als professionele webdesigners ze kunnen gebruiken bij het werken aan hun projecten. Dus, welke services komen precies beter overeen met uw webontwerptaken en -doelen dan andere? Het is hoog tijd om daar nu achter te komen.

We hebben 8 van de beste websitebouwers van restaurants getest:

 1. Wix – The Best Restaurant Website Builder met online bestellen
 2. WordPress – Beste gehoste website-bouwer voor restaurants
 3. uKit – Eenvoudig te gebruiken Small Business Website Maker
 4. SITE123 – Website Builder voor restaurants
 5. Bookmark – AI-powered Website Builder voor restaurants
 6. Bluehost – Aanbevolen hosting voor restaurantwebsite
 7. UBER EATS – Eten bestellen & Levering Website Builder
 8. Gloriafood – Restaurant Online bestelsoftware

Als u momenteel geïnteresseerd bent in de beste websitebouwers van restaurants, hebben we de meest opmerkelijke services geselecteerd die de harmonieuze mix zijn van de onmisbare functies en daarom echt de aandacht waard zijn.

Wix – The Best Restaurant Website Builder met online bestellen

Wix - The Best Restaurant Website Builder met online bestellen

Wix – is de beste websitebouwer voor restaurants, die wordt geleverd met een overvloed aan webontwikkelingshulpmiddelen, hoogwaardige nichesjablonen en uitgebreide ontwerpaanpassingsopties. Als je een restaurantwebsite gaat lanceren met een indrukwekkend menu dat bestaat uit veel posities en een grote keuze aan extra services, dan zal Wix deze taak op het hoogste niveau aan. Dit zijn de belangrijkste voordelen van de websitebouwer:

 • Restaurant sjabloon collectie. Of je nu een website gaat lanceren voor je lokale café, bistro, steakhouse, foodtruck of restaurant, geweldige Wix-sjablonen die geschikt zijn voor mobiel gebruik geven het de juiste smaak.
 • Wix Restaurants-applicatie. Dit is het hoogtepunt van de service, die het voor uw klanten mogelijk maakt om de bezorging van gerechten te bestellen en online bestellingen te plaatsen, waarvoor u op het internet betaalt.
 • Indrukwekkend online menu. Uw websitebezoekers zullen worden verleid met uw websitemenu – voeg gewoon uw gerechten toe en beheer ze, beschrijf specials en prijzen, selecteer de lay-out, upload aantrekkelijke foto’s en publiceer het menu om het verder te delen met klanten in sociale netwerken of andere externe diensten.
 • Eenvoudig orderbeheersysteem. Het platform maakt het mogelijk om bestellingen rechtstreeks van de website op te nemen, menu’s toe te voegen, bezorg- en ophaaldiensten aan te bieden, bezorggebieden te specificeren en gratis met de klanten te communiceren in de live-modus.
 • Wix-reserveringen. Met de app kunnen klanten op elk moment van de dag tafelreserveringen rechtstreeks op de website maken.
 • Gepersonaliseerde ShoutOut-e-mails. De functie maakt het mogelijk om uw gasten te informeren over nieuwe gerechten, menu-updates, speciale aanbiedingen en andere evenementen die plaatsvinden in uw restaurant.
 • Klantrecensies en getuigenissen. Uw gasten kunnen hun beoordelingen en getuigenissen achterlaten in de speciale website-sectie om hun opmerkingen, ideeën en emoties te delen die ze hebben opgedaan bij een bezoek aan de plaats. Voor dit doel maakt Wix het mogelijk om gespecialiseerde extensies en widgets te integreren die beschikbaar zijn in de App Market. Onder de widgets die u voor dit doel kunt kiezen, biedt het systeem MyReviews, klantrecensies, opmerkingen, Yelp, sociale getuigenissen, Testimonial Builder en gesproken opmerkingen + om er maar een paar te noemen.
 • Tools voor klantinteractie. Het systeem maakt het ook mogelijk om een ​​reeks tools voor klantinteractie te gebruiken om in contact te blijven met uw klanten. Deze widgets / extensies zijn ook beschikbaar in de Wix App Market en u kunt toegang krijgen tot de widgets / extensies die zullen bijdragen aan de prestaties van uw website. De meest populaire hiervan zijn Callback-widget, 123 Form Builder, Wix Forms, Live Chat, Online afspraken maken, Google Evenementenkalender, Scheduling Pro, Wix Chat, Evenementenkalender, Laatste nieuws en nog veel meer.

Wix-kosten zijn gematigd en redelijk betaalbaar. De websitebouwer heeft een gratis abonnement, dat nooit eindigt en kan worden gebruikt om de functieset van de service voor het onbeperkte tijdsinterval te testen. Met een gratis abonnement kun je Wix-opties verkennen om te beseffen wat je van het platform kunt verwachten, maar het werkt niet goed voor de ontwikkeling van een volledig uitgeruste website. Zodra je besluit om een ​​restaurantwebsite te starten met Wix en deze toegankelijk te maken op internet, ga je niet zonder betaald abonnement.

Wat belangrijk is, de websitebouwer maakt het mogelijk om de volledige functieset van zijn betaalde abonnementen te gebruiken, het aanbieden van een gratis domeinnaam. De domeinnaam gaat een jaar mee, waardoor uw restaurantwebsite herkenbaar en vertrouwd wordt. Zo zal uw website bestand zijn tegen nicheconcurrentie, die erg sterk is in de horeca. Weet u zeker dat u nu een betaald abonnement krijgt? Ga dan door met upgraden naar een van de Standard Wix-abonnementen. Hun kosten beginnen vanaf $ 13 / mo, wat een redelijke investering is voor uw restaurantbedrijf.

Probeer Wix gratis

WordPress – Beste gehoste website-bouwer voor restaurants

WordPress - Beste gehoste website-bouwer voor restaurants

WordPress – is een gratis downloadbaar en boordevol Content Management Systeem (CMS) dat wordt gebruikt om verschillende soorten projecten te starten, waaronder restaurantwebsites. Het platform is een goede keuze voor zowel beginners als webdesigners die een functionele website willen starten. Het wordt geleverd met krachtige integratieopties, codebewerkingsopties en geavanceerde ontwerpaanpassingstools die uw project een unieke en persoonlijke uitstraling kunnen geven. Onder de functies waarmee WordPress zich onderscheidt van de rest, is het in eerste instantie logisch om het volgende te noemen:

 • Restaurant sjablonen. WordPress wordt geleverd met honderden aanpasbare restaurantsjablonen, die een hoge kwaliteit en geavanceerde aanpasbaarheid bieden. Afgezien van de ingebouwde ontwerpen, maakt het systeem het mogelijk om te kiezen uit tal van externe sjablonen die zijn ontwikkeld door externe gebruikers en bekwame webontwikkelaars. Deze sjablonen kunnen gratis en betaald zijn, maar houd er rekening mee dat gratis ontwerpen niet helemaal veilig zijn vanwege de potentiële malwarebedreigingen.
 • Online menu-plug-ins. Het is mogelijk om een ​​strak restaurantmenu te creëren en toe te voegen aan uw website om de gerechten effectief te presenteren aan huidige en potentiële klanten (UberMenu, Max Mega Menu, Superfly, Responsive Menu, Hero Menu, Floating Menu Pro enz.).
 • Tabelreserveringsplug-ins. Dit is een van de onmisbare functies van elke restaurantwebsite en met WordPress kunt u deze ook toevoegen om uw klanten onderweg tafels te laten boeken waar ze ook zijn (WooCommerce Producttabel, Restaurantreserveringen, ReDi Restaurantreservering, ResRes, Open Table Widget, Restaurantmanager, Boekingssysteem PRO enz.).
 • Plug-ins voor klantinteractie. Het CMS maakt het ook mogelijk om meerdere plug-ins voor klantinteractie te kiezen en te integreren, wat de browse-ervaring van gebruikers kan verbeteren. Onder de plug-ins die kunnen bijdragen aan het gemak van uw klantinteractie, is het logisch om WP Live Chat, Zopim Live Chat, SupportCandy, uCare, WP ChatBot, Zendesk, Easy Social Share-knoppen, Client Portal Plugin, Request Callback Plugin, WP Notification Bar Pro te noemen , WP Customer Area en nog veel meer.

WordPress is een volledig gratis CMS, wat betekent dat je het helemaal gratis kunt downloaden en installeren. Houd er echter rekening mee dat integratie van plug-ins en sjablonen van derden tegen extra kosten wordt aangeboden, afhankelijk van de gekozen plug-in / thema. Om het kant-en-klare project te publiceren, moet je daarnaast investeren in hosting en domeinnaam.

De kosten worden ook beïnvloed door de voorwaarden van het hostingplan waar u voor gaat, de domeinzone die u verkiest en enkele andere nuances. In dit opzicht is Bluehost de beste oplossing omdat het maximale veiligheid, geloofwaardigheid en functionaliteit garandeert. Bovendien biedt Bluehost een bonusdomeinnaam, die zorgt voor een waardige aanwezigheid op het internet voor uw restaurantwebsite en voor een betrouwbare promotie. Het goedkoopste Bluehost-abonnement kost $ 2,95 / maand, wat een van de beste prijsopties is die u daar kunt vinden.

Download WordPress gratis

uKit – Gebruiksvriendelijke website-maker voor kleine bedrijven

uKit - Gebruiksvriendelijke website-maker voor kleine bedrijven

uKit – is een websitebouwer, die zich vooral richt op het lanceren van websites voor kleine bedrijven. Dit maakt het platform een ​​perfecte oplossing voor websites van cafés en restaurants. Dit slepen-en-neerzetten-systeem zorgt voor de onovertroffen WYSIWYG-ervaring waarmee restaurantwebsites kunnen worden ontworpen en gepubliceerd zonder op de hoogte te zijn van de nuances in webdesign. Het is een goede keuze voor gebruikers die kwaliteitswebsites willen ontwikkelen voor kleine cafés, restaurants en bezorgdiensten voor eten. Hieronder staan ​​de belangrijkste hoogtepunten van de service:

 • Indrukwekkende verzameling restaurantthema’s. uKit heeft een indrukwekkende verzameling Cafe- en Restaurant-sjablonen, die responsief, 100% aanpasbaar en visueel aantrekkelijk zijn (u kunt van ontwerp wisselen terwijl u werkt aan de ontwikkeling van uw website).
 • Online verkoopopties. Met uKit kunt u uw gerechten online verkopen, het menu samenstellen, bestellingen rechtstreeks op de website ontvangen, leveringsmethoden specificeren en handige betalingsopties bieden.
 • Effectieve website-promotie. uKit biedt een uitgebreide verzameling tools voor het aantrekken en promoten van websites, waaronder online chats, nieuwsbrieven, terugbelverzoeken, statistiekenverzameling, delen van sociale media en meer.
 • Integreerbare widgets. Het platform maakt het mogelijk om al zijn geïntegreerde widgets met slechts een paar klikken te verbinden – de keuze is echt geweldig (Facebook-widget, Instagram, Twitter, Jivosite, SlideShare, MailChimp, Live Chat enz.).
 • Website voorbeeld. De websitebouwer maakt het niet alleen mogelijk om een ​​restaurantwebsite te ontwerpen zonder codering, maar u kunt ook het proces van website-ontwikkeling regelen dankzij de geïntegreerde en handige preview-functie. Hiermee kunnen alle fasen van het proces van het maken van een website in detail worden gevolgd om de fouten op tijd te kunnen verhelpen. Met de voorbeeldfunctie kunt u ook zien hoe uw website eruitziet op mobiele apparaten en desktopapparaten.

uKit is een van de goedkoopste services die er zijn, wat een onmiskenbaar hoogtepunt is van de websitebouwer. Het goedkoopste abonnement kost $ 4 per maand, terwijl de prijs van het duurste abonnement $ 12 per maand bedraagt. U kunt een abonnement voor 3, 6 maanden of voor 1-2 jaar per keer kopen, waardoor de kosten voor het gebruik van de dienst worden verlaagd. Het is ook mogelijk om een ​​kant-en-klare website alleen bij de systeemontwikkelaars te bestellen voor $ 48.

Probeer uKit gratis

SITE123 – Website Builder voor restaurants

SITE123 - Website Builder voor restaurants

SITE123 – is een van de eenvoudigste doe-het-zelf-website-bouwers, die geweldig werken voor alle gebruikerscategorieën, vooral voor nieuwkomers. Het platform maakt het mogelijk om volledige functies en gemakkelijk te doorbladeren restaurantwebsites te creëren, die worden geleverd met onderscheidende functies en een handige slepen-en-neerzetten-editor, die het proces van website-ontwikkeling vereenvoudigt. Bekijk nu de meest indrukwekkende hoogtepunten van de websitebouwer:

 • Meertalige ondersteuning. De websitebouwer biedt meertalige ondersteuning, waarmee verschillende taalversies van de website kunnen worden gemaakt. Dit maakt uw restaurantwebsite begrijpelijker voor zowel buitenlandse toeristen als voor potentiële partners.
 • Logo Maker. Met SITE123 kunt u uw website-logo ontwerpen, als u dat nog niet heeft. De gratis Logo Maker geeft toegang tot de verscheidenheid aan ontwerpelementen die u kunt gebruiken om uw eigen logo te maken en te integreren in uw restaurantwebsite, als u het wilt onderscheiden van de massa.
 • Free Form Builder. Het platform maakt het mogelijk om online formulieren te maken en toe te voegen aan elke websitepagina, als u de behoefte heeft om de gebruikers van uw restaurantwebsite deze in te laten vullen. Dit kunnen registratieformulieren, vragen, vragenlijsten zijn en wat niet. De websitebouwer biedt meerdere aangepaste formulierlay-outs die u kunt gebruiken om online formulieren te bouwen en deze het vereiste ontwerp te geven.
 • App-markt. Met SITE123 kunt u kiezen tussen tal van functionele applicaties en widgets die een waardige aanvulling op uw restaurantwebsite kunnen worden. Sommige hiervan zijn Live Chat-ondersteuning, Analytics-tools, Sociaal, Boeking, Galerijen, Formulieren en nog veel meer.
 • Integratie van sociale media. De website builder zorgt voor integratie van sociale media. Met het systeem kunt u de reputatie van uw website verbeteren en uw websitebezoekers bewust maken van uw restaurantnieuws, updates, planning, plannen en speciale evenementen door deze informatie te bekijken in de sociale netwerkaccounts.

SITE123 is niet alleen een van de eenvoudigste websitebouwers, maar het is ook een van de meest betaalbare webbouwplatforms. Het systeem heeft een gratis abonnement, dat eeuwigdurend is en verschillende betaalde abonnementen om uit te kiezen op basis van de behoeften van gebruikers. Het goedkoopste SITE123-abonnement kost $ 10,80 per maand, wat een redelijk goede aanbieding is voor beginners.

Probeer SITE123 gratis

Bookmark – AI-Powered Website Builder voor restaurants

Bookmark - AI-Powered Website Builder voor restaurants

Bookmark – is de nieuwe generatie websitebouwer, mogelijk gemaakt door Artificial Intelligence. Deze functie maakt het platform een ​​perfecte oplossing voor de ontwikkeling van alle soorten projecten, inclusief restaurantwebsites. Het is niet nodig om over codeervaardigheden of voorlopige expertise op het gebied van webontwerp te beschikken om met de websitebouwer te werken en de functieset onder de knie te krijgen. Met de geïntegreerde AI-tool kunt u het ontwikkelingsproces van de website bekijken en beheren, volgens eenvoudige richtlijnen die het standaard genereert. Hier is de lijst met functies die bladwijzers aanbieden aan elke abonnee:

 • AIDA-assistent. De geïntegreerde geavanceerde tool voor kunstmatige intelligentie maakt automatisch websites voor u op basis van informatie die u op verzoek van het systeem indient. Wat u nodig heeft, is om antwoorden te geven op de vragen die de websitebouwer biedt en om de inhoud te uploaden die u in uw project wilt integreren. De websitebouwer doet de rest van het werk voor je.
 • Evenementenfunctie. Als u uw klanten wilt informeren over de aankomende evenementen en plannen met betrekking tot uw restaurant, zal de evenementenfunctie u zeker van pas komen. Hiermee kunt u de bijgewerkte informatie uploaden over het verwachte nieuws, plannen, speciale aanbiedingen en andere speciale evenementen die uw restaurantbedrijf aanpakken.
 • eCommerce Engine. Als u van plan bent iets te gaan verkopen via uw restaurantwebsite, zult u zeker profiteren van het gebruik van de eCommerce-functieset Bookmark-aanbiedingen aan zijn abonnees.
 • Focusfunctie. Bladwijzer wordt geleverd met een set kant-en-klare inhoudsblokken waaruit u kunt kiezen. Het is aan jou om de blokken te kiezen, te ordenen en aan te passen zodat ze passen bij de specialisatie van je restaurantwebsite. Onder de modules waaruit u kunt kiezen, is het logisch om kaarten, citaten, teksten, links, contact- en feedbackformulieren, sociale netwerkknoppen en nog veel meer te noemen.

Bookmark heeft een flexibel en gematigd prijsbeleid. Er is een gratis abonnement, dat nooit verloopt en twee betaalde abonnementen. De kosten van het goedkoopste abonnement bedragen $ 11,99 per maand, als u besluit de jaarlijkse betaling te doen. Als u maandelijkse kosten wilt betalen, moet u weten dat de kosten van de plannen iets hoger zullen zijn. De prijs van het meest betaalbare abonnement zal dus $ 15 per maand bedragen.

Probeer Bookmark gratis

Bluehost – Aanbevolen hosting voor restaurantwebsite

Bluehost - Aanbevolen hosting voor restaurantwebsite

Bluehost – is een krachtige en betrouwbare hostingprovider, die wordt aanbevolen voor het opslaan van allerlei websites. Restaurantwebsites zijn geen uitzondering. Het platform zorgt voor de grootst mogelijke beveiliging, veilige gegevensbehoud en soepele uitvoering van uw project. Bluehost onderscheidt zich ook als de beste hostingprovider die WordPress officieel aanbeveelt aan zijn abonnees. De functieset waarmee het bedrijf wordt geleverd, is behoorlijk indrukwekkend en omvat de volgende punten:

 • Verbeterde laadtijd van de pagina. Bluehost zorgt voor hoogwaardige websiteprestaties, die wordt bereikt door de verbeterde laadtijd van webpagina’s en hoge uptime-tarieven. Het platform biedt bovendien een reeks geïntegreerde tools en functies die bijdragen aan een betere werking van de website, ongeacht de hoeveelheid gegenereerd verkeer.
 • Flexibiliteit. De hostingprovider beschikt over een naadloze integratie met meerdere externe services, applicaties, add-ons en extensies die de algehele prestaties van uw restaurantwebsite beïnvloeden.
 • Geïntegreerde marktplaats. Het systeem geeft toegang tot veel apps, scripts en add-ons die op grote schaal kunnen worden gebruikt voor een betere aanpassing van de website van een restaurant. Bovendien kunt u door meerdere sjablonen voor WordPress-websites bladeren en veel marketing- en e-commercehulpmiddelen kiezen om in uw restaurantwebsite te integreren.
 • Bezorgdheid over de veiligheid. Bluehost treft speciale maatregelen om een ​​maximale veiligheid te garanderen van websites die op haar hosting zijn opgeslagen. Hiervoor gebruikt het bedrijf een toolset die bijdraagt ​​aan de beveiliging van de website. Deze omvatten Spam Expert, Spam Hammer, hotlink-beschermingsfunctie enz.

Bluehost is een betaalbaar hostingplatform, dat het mogelijk maakt om de volledige functieset tegen gematigde kosten te gebruiken. Het systeem biedt geen gratis abonnementen, maar de kosten van de betaalde abonnementen passen in elk budget. De prijs van het goedkoopste Bluehost-abonnement bedraagt ​​dus $ 2,95 / maand. Het wordt geleverd met een gratis SSL-certificaatverbindingsoptie, de mogelijkheid om uw WordPress-versie regelmatig bij te werken, onbeperkte bandbreedte en andere cruciale functies. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om een ​​gratis domeinnaam aan uw restaurantwebsite te koppelen, waardoor een waardige webpresentatie en ontwikkeling wordt gegarandeerd.

Probeer Bluehost nu

UBER EATS – Eten bestellen & Levering Website Builder

UBER EATS - Website-bouwer voor eten bestellen en bezorgen

Uber eet – is een geavanceerd platform voor het bestellen en bezorgen van eten, dat een gemakkelijke, gemakkelijke en snelle manier biedt om het eten dat u lekker vindt te krijgen in het plaatselijke café of restaurant. De app onthult een mogelijkheid om de locatie te kiezen, waar je een bestelling wilt plaatsen, de keuken of het restaurant / café te kiezen waarin je geïnteresseerd bent. Tot op zekere hoogte kan de service worden vergeleken met de markt van restaurants, waar iedereen kan vind een plaats om maaltijdbezorging te bestellen. Het systeem mist aanpassingsmogelijkheden en er is geen mogelijkheid om hier uw eigen restaurantwebsite te starten. Hier is de lijst met de meest cruciale hoogtepunten van het platform:

 • Rijke catalogus met restaurants. De service maakt gebruik van honderden restaurants waar gebruikers uit kunnen kiezen. U hoeft alleen maar door de feed te bladeren om het restaurant te kiezen dat u bevalt of u vult gewoon het zoekveld in om een ​​bepaalde plaats te vinden waarin u geïnteresseerd bent. Zodra u de definitieve keuze maakt, tikt u gewoon op het geselecteerde item en voegt u toe het aan de mand.
 • Eenvoudig bestel- en leveringsproces. Om een ​​bestelling te plaatsen, moet u zich aanmelden voor het platform, het restaurant van uw voorkeur kiezen, het adres opgeven en de details van uw bestelling bekijken. U ziet dus de leverings- en bestelgegevens, geschatte levertijd, orderprijs met de belasting / verzendkosten. Als alles in orde is, kunt u de bestelling goedkeuren en wachten op uw maaltijd.
 • Order Tracking-functie. Je kunt de Uber Eats-app downloaden om de details en de huidige status van je bestelling te volgen. De app geeft ook de geschatte resterende tijd tot de levering, zodat u hiervan op de hoogte kunt zijn.
 • Nieuwe restaurantregistratie. Het systeem maakt het mogelijk om uw eigen restaurant toe te voegen aan de geïntegreerde catalogus, als het daar nog niet wordt vermeld. Wat u moet doen, is het registratieformulier invullen en ter goedkeuring indienen.

Het platform is gratis voor registratie en gebruik. Wat u moet betalen, is de bestelling die u plaatst, inclusief de kosten van de gerechten die u krijgt, hun bezorging samen met de belastingen. Houd er rekening mee dat de bezorgkosten nu afhankelijk zijn van de locatieparameter. Hoe langer de afstand is, hoe hoger de kosten uiteindelijk zullen zijn.

Probeer nu Uber Eats

Gloriafood – Restaurant Online bestelsoftware

Gloriafood - Restaurant Online bestelsoftware

Gloriafood – is een gratis online bestelsysteem voor restaurants. De software wordt gebruikt om online verkopen te stimuleren, ongeacht de grootte en populariteit van uw restaurantbedrijf. Het platform maakt het mogelijk om het onbeperkte aantal bestellingen zonder kosten te accepteren. Gloriafood maakt het mogelijk om een ​​restaurantwebsite te runnen, maar het mist zeker functionaliteit en ontwerpaanpassingsopties in vergelijking met de beste website-bouwers. De lijst met de meest cruciale Gloriafood-functies is als volgt:

 • Restaurant Widgets. Het platform geeft toegang tot verschillende gemakkelijk te herkennen restaurantwidgets zoals See Menu & Bestellen, tafelreserveringen, online bestellen & Widget Restaurantreservering en nog veel meer.
 • Downloadbare applicatie. Met de service kunt u de Gloriafood-app downloaden, zodat u gemakkelijk online bestellingen kunt accepteren en volgen vanaf elk apparaat dat u bij de hand heeft. Dit is erg handig voor elke gebruiker die van plan is het platform regelmatig te gebruiken.
 • Online voedselbestelsysteem. De software wordt geleverd met een reeks functies die een must zijn om gemakkelijk eten te bestellen. U kunt een bestelling rechtstreeks op de website plaatsen, via de app of via de Facebook-besteloptie. Dit laatste is gratis en maakt het mogelijk om gebruik te maken van de Facebook-bestelapp om klanten eenvoudig hun bestellingen online te laten plaatsen.
 • Tafelreserveringen. Gloriafood biedt een betrouwbaar gratis tafelreserveringssysteem, dat eeuwig duurt en geen maandelijkse abonnementskosten vereist. Er zijn ook geen extra kosten nodig per boeking of gast bij het gebruik van de functie. Bovendien mogen gebruikers niet alleen online een tafel reserveren, maar ook vooraf eten bestellen. Dit vermindert uiteindelijk de wachttijd, verhoogt de klanttevredenheid en helpt uw ​​restaurantgerelateerde winst te laten groeien.
 • Geplande bestellingen. Met deze functie kunnen klanten hun bestellingen online plaatsen en plannen voor latere bezorging of ophalen. Dit maakt het mogelijk om 24/7 bestellingen te accepteren, wat zorgt voor maximaal klantgemak.

Gloriafood is een handig online bestelsysteem voor doe-het-zelvers, dat helemaal gratis is voor elke gebruiker. Het biedt kosteloos meerdere voordelen, waaronder onbeperkte bestellingen en locaties, geen maandelijkse of ordercommissiekosten, geen creditcard of contracten. Het systeem impliceert geen verborgen kosten of opstartkosten. In plaats daarvan biedt het een indrukwekkende verscheidenheid aan gratis functies, zoals widgets voor het bestellen van websites en tafelreserveringen, Facebook-bestelapp, tool voor vooruit bestellen, fotogalerijen, gedetailleerde rapporten, promocoupons en speciale aanbiedingen.

Bovendien biedt de software optionele services, die tegen betaling worden betaald. Deze omvatten online / creditcardbetalingsdienst ($ 29 / maand), geavanceerde promomarketing ($ 19 / maand), voor verkoop geoptimaliseerde websites ($ 9 / maand), merkgebonden mobiele apps ($ 59 / maand) en nog veel meer.

Probeer Gloriafood nu

Bottom Line

Een restaurantwebsite is geen gril, maar een must-have voor elke café- of restauranteigenaar die de bedrijfsprestaties wil verbeteren en het klantenbestand wil laten groeien. Het is begrijpelijk dat de meeste ondernemers vaak geen idee hebben hoe ze een website kunnen maken en hoe ze populair kunnen worden. Door websitebouwers te gebruiken, streeft u verschillende belangrijke doelen tegelijk na: een website bouwen, de aandacht van gebruikers trekken, het klantenbestand vergroten, uw bedrijf promoten en winst genereren.

Software voor het bouwen van websites en online bestelsoftware die in het artikel wordt besproken, is de beste in de niche en garandeert een uitstekend resultaat. Als u op het punt staat een restaurantwebsite te starten, onderschat dan niet het belang van het testen van elk van deze services om hun belangrijkste kenmerken en kenmerken te achterhalen. Dit is de beste manier om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map