Beste software voor het bouwen van websites met slepen en neerzetten

Beste software voor het bouwen van websites met slepen en neerzetten


De wereld verandert snel in een enorme digitale marktplaats met dagelijks honderdduizenden nieuwe websites. Van blogs en websites van bedrijven tot professionele portfolio’s en digitale winkels – het wereldwijde web lijkt de beste manier om het publieke gezicht van het merk te vertegenwoordigen.

Met andere woorden, iedereen heeft een website nodig. Maar niet iedereen heeft dat genoeg vaardigheden om een ​​site helemaal opnieuw te maken.

Een gebruiker heeft momenteel verschillende opties:

De eerste is om de website daadwerkelijk te bouwen met codeertalen en moderne webinstrumenten. Dit pad vereist een diepgaande technische kennis en programmeerervaring. Bovendien wordt het proces geleverd met meerdere proeven en fouten, foutopsporing, A / B-testen en andere termen die de meesten van ons niet begrijpen.

De tweede manier is iemand inhuren om een ​​site voor u te laten ontwikkelen. We hebben het over ontwikkelingsteams op maat en uitbesteden, freelancers, enz. Wel, dat kan werken in het geval van een onbeperkt budget en gretigheid om te betalen voor elke wijziging of update. Dat zal nauwelijks werken voor individuen die met een beperkt budget een eenvoudig blok of een kleine online winkel willen lanceren.

De laatste optie is om te kiezen voor software voor het bouwen van websites met slepen en neerzetten. De technologie is ontwikkeld om nieuwkomers van elk niveau te helpen bij het bouwen van verschillende typen in uren of letterlijk minuten, afhankelijk van de geïmplementeerde technologie. Ze zijn makkelijk te gebruiken. Zij zijn beschikbaar tegen een betaalbare prijs. Ze bieden een rijke functieset waarmee nieuwkomers hun pagina’s kunnen aanpassen aan de gewenste stijl of voorkeuren. Tegenwoordig is slepen en neerzetten waarschijnlijk de beste en eenvoudigste manier om digitale inhoud te maken zonder speciale vaardigheden.

We hebben 10 van de beste websitebouwers met slepen en neerzetten getest:

 1. Wix – De beste websitebouwer met slepen en neerzetten
 2. WordPress – Beste CMS met slepen en neerzetten (Contentmanagement systeem)
 3. uKit – Small Business Drag’Drop Website Builder
 4. Shopify – Eenvoudigste e-commerce website-bouwer
 5. Bookmark – Website Builder om een ​​website te maken met AI
 6. SITE123 – Gratis slepen & Zet Website Builder neer
 7. Weebly – Simple Website Builder om een ​​website te maken
 8. Mobirise – Offline software voor het bouwen van websites met slepen en neerzetten
 9. Elementor – Plug-and-drop Website Builder-plug-in voor WordPress
 10. Webflow – Professionele Drag’n’Drop Website Builder

Wix – De beste websitebouwer met slepen en neerzetten

Wix - De beste websitebouwer met slepen en neerzetten

Wix – is een van de meest populaire website-bouwers, die verwijst naar de categorie van 100% drag-and-drop-systemen. Het betekent geen beperkingen wat betreft het plaatsen van verschillende elementen of secties, evenals het wijzigen en aanpassen ervan. Het platform heeft naam gemaakt door de nieuwste AI-technologieën te implementeren waarmee nieuwelingen binnen enkele minuten nieuwe sites kunnen maken. Dit is wat het biedt:

 • Wix ADI – dit is de AI-functie waar we het over hadden. Het zal daadwerkelijk een website voor je bouwen op basis van de antwoorden die je geeft. Een gebruiker moet de niche, het type website, de functies die hij of zij op pagina’s wil zien aangeven … Voila! U krijgt een site met ingebouwde secties, plug-ins, widgets en zelfs relevante inhoud die is gegenereerd vanaf uw Facebook-pagina.
 • Wix Editor – de tool voor gebruikers die nog steeds betrokken willen raken bij het bouwproces en hun creativiteit willen uiten zonder speciale codeer- of webdesignvaardigheden. Het systeem heeft geen op AI gebaseerd instrument, aan de andere kant bent u vrij om een ​​lay-outontwerp te kiezen of uw eigen pagina’s te maken vanuit leeg. Plaats ze wanneer je maar wilt, of het nu een kalender of contactformulier is. Creëer een boeiende structuur en haal het meeste uit de betrokkenheid van gebruikers.
 • Wix App Market – de verzameling van aangepaste widgets en add-ons maakt het gemakkelijk om nieuwe formulieren toe te voegen, analyses te integreren, eCommerce-functies toe te voegen in het geval van het starten van een digitale winkel, enz. Versleep de widget die u nodig heeft en zet hem op uw pagina.

Het prijsbeleid van Wix is ​​gematigd en betaalbaar voor iedereen. Afgezien van de verscheidenheid aan betaalde abonnementen, heeft de websitebouwer een volledig gratis abonnement, waarmee u de functieset van het platform kunt verkennen voordat u een van de betaalde opties kiest. Houd er echter rekening mee dat het gratis Wix-abonnement een aantal beperkingen heeft. U kunt dus niet uw eigen domein verbinden, de advertentiebanners van het systeem verwijderen, de hoeveelheid schijfopslagruimte vergroten enz. Om deze en andere voordelen te krijgen, wordt het ten zeerste aanbevolen om te upgraden naar een van de betaalde abonnementen. Gelukkig biedt Wix een vrij uitgebreide keuze aan abonnementen die beschikbaar zijn in de Standard- en Business / eCommerce-pakketten. De kosten van standaardabonnementen beginnen met $ 13 / maand, terwijl de prijs van het goedkoopste zakelijke abonnement momenteel $ 23 / maand bedraagt.

Probeer Wix gratis

WordPress – Beste CMS met slepen en neerzetten (Contentmanagement systeem)

WordPress - Beste CMS met slepen en neerzetten (Content Management System)

WordPress – is het populairste CMS-platform dat miljoenen websites over de hele wereld aanstuurt. Het platform onderscheidde zich vooral als een professioneel open source content management systeem. Het biedt echter ook enkele van de meest opmerkelijke en functionele functies voor slepen en neerzetten die het proces van website-ontwikkeling aanzienlijk kunnen vereenvoudigen. Om deze reden hebben we WordPress opgenomen in onze lijst met de beste software voor het bouwen van websites met slepen en neerzetten. Hieronder worden de meest indrukwekkende kenmerken van het CMS genoemd:

 • Bijgewerkte website-editor – Het systeem heeft met name de traditionele editor bijgewerkt, met enkele van de handige mogelijkheden voor slepen en neerzetten. Dit betekent dat iedereen veelzijdige blokken en elementen kan toevoegen en tegelijkertijd nieuwe pagina’s, secties en categorieën kan creëren. Deze inhoudsblokken / elementen kunnen variëren van afbeeldingen en video’s tot “lees meer” -tags, shortcodes, galerijen, widgetgebieden enz. Gebruikers kunnen de elementen niet zelf aanpassen of wijzigen. Mogelijk hebben ze alleen aangepaste formulieren nodig op verschillende plaatsen op de pagina. Het inline bewerkingsproces maakte WordPress gemakkelijker voor nieuwkomers.
 • Krachtige integraties – WordPress onderscheidt zich van de massa vanwege de krachtige integratie-opties. Het systeem maakt selectie en integratie van sjablonen / plug-ins mogelijk, terwijl het scala aan add-ons en widgets waaruit u kunt kiezen vrij uitgebreid en rijk genoeg is om aan alle webontwerpvereisten te voldoen. Enkele van de meest populaire WP-plug-ins die kunnen worden gecategoriseerd als slepen-en-neerzetten, zijn Unyson, PageLayer, Visual Composer, Post en Page Builder by BoldGrid, Nimble, Colibri, CaptainForm Builder, Themify, Cyclone Slider, Drag and Drop Multiple File Uploaden en nog veel meer.
 • Hosting en domein – Als Content Management-systeem biedt WordPress geen alles-in-één geïntegreerde hosting / domeinkeuze-oplossingen. Het platform impliceert afzonderlijke selectie en integratie van hosting, wat dienovereenkomstig leidt tot extra budgetinvesteringen. Gelukkig bieden sommige hedendaagse hostingbedrijven betaalbare plannen en volledig uitgeruste oplossingen die volledig voldoen aan de hostingvereisten van gebruikerswebsites. Bluehost is een van de bedrijven om mee om te gaan als het gaat om hostingkeuze. Dit is de beste door WP aanbevolen alles-in-één oplossing die speciaal is geoptimaliseerd voor WordPress-sites.

WordPress is een gratis Content Management Systeem. Dit betekent dat u het helemaal gratis kunt downloaden en installeren, met gebruikmaking van de standaard voordelen. Om het meeste uit de functionaliteit van het systeem te halen, moet u zich echter voorbereiden om te investeren in de plug-ins of sjablonen. Extra budget is nodig om hosting en domeinnaam te krijgen. Als u echter de voorkeur geeft aan Bluehost, zullen de kosten u niet op de portemonnee drukken. Het goedkoopste Bluehost-abonnement kost $ 2,95 / maand, wat zeker de aandacht waard is van nieuwkomers en webdesignprofessionals.

Probeer WordPress gratis

uKit – Small Business Drag’Drop Website Builder

uKit - Small Business Drag’Drop Website Builder

uKit – is voornamelijk een op blokken gebaseerde website-builder voor het slepen en neerzetten van kleine bedrijven. Het betekent dat een gebruiker nieuwe elementen en blokken kan toevoegen, maar deze in de vooraf bepaalde volgorde moeten worden geplaatst. Het goede nieuws is dat dergelijke websiteplatforms nog steeds voldoende aanpassingshulpmiddelen bieden om objecten te wijzigen en een webuiterlijk te creëren. Wat betreft de functies van de editor, deze zijn als volgt:

 • Gebruiksvriendelijk dashboard – uKit is waarschijnlijk een van de gemakkelijkste platforms om te gebruiken. Dankzij de technologie voor slepen en neerzetten kunt u duidelijk gestructureerde pagina’s maken met alles op zijn plaats. Bovendien zijn gebruikers vrij om teksten te bewerken, mediabestanden en afbeeldingen te laten zweven en alle beschikbare mobiel-responsieve sjablonen te wijzigen.
 • Flexibiliteit – hoewel uKit geen eigen app-markt heeft, behoudt het voldoende ruimte voor integratie door derden. U bent vrij om elke dienst aan uw website te koppelen via muziekstreaming-apps voor analyse, geolocatiediensten, enz.
 • Samenwerkingsfunctionaliteit – een geweldige functie voor degenen die liever in teams werken. Gebruikers kunnen Developer Access inschakelen om samen te werken met freelance webdesigners, copywriters, enz.

Tegelijkertijd is uKit een van de goedkoopste tools die bedoeld zijn voor de ontwikkeling van kleine projecten met veel functies. Het systeem biedt geen onbeperkte gratis abonnementen, maar er is een mogelijkheid om de geïntegreerde functieset helemaal gratis te testen. De proefperiode duurt 14 dagen en geeft toegang tot alle functies, tools en opties die uKit op voorraad heeft. Zodra u besluit het systeem te blijven gebruiken, kunt u kiezen uit vier betaalde abonnementen. De goedkoopste kost $ 4 / maand, terwijl de duurste optie je $ 12 / maand kost. Om de korting te krijgen, kunt u het plan voor 3, 6, 12 of 24 maanden krijgen en een eenmalige betaling doen. Hoe langer de duur van uw abonnement is, hoe hoger de korting zal zijn (in het algemeen varieert het van 5 tot 30% overeenkomstig).

Probeer uKit gratis

Shopify – Gemakkelijkste eCommerce Website Builder

Shopify - Gemakkelijkste eCommerce Website Builder

Shopify – is de eenvoudigste eCommerce-software voor het bouwen van websites, die wereldwijd populair is geworden dankzij de uitgebreide set functies en tools voor het maken en verkopen van webwinkels. Het platform is momenteel een van de nicheleiders die het mogelijk maakt om allerlei soorten online winkels te starten en te beheren, ongeacht hun grootte, specialisatiegebied, functionaliteit enz. Shopify onderscheidt zich van de rest door zijn geavanceerde functieset, de meest waarvan er uitstaande zijn als volgt:

 • Web Store Management Options – De software geeft toegang tot meerdere webwinkel- en productbeheeropties die het mogelijk maken om elk project te creëren en aan te passen met betrekking tot uw eCommerce-behoeften. Het platform biedt dus zijn geavanceerde Point-of-Sale-functie waarmee producten zowel fysiek als online kunnen worden verkocht. Daarnaast kunt u gebruik maken van de krachtige Augmented Reality-functie, meerdere verzend- / betalingstools, hoogwaardige beveiligingsmaatregelen en tal van productbeheeropties (winkelwagenintegratie, CSV-bestand exporteren / importeren, aantrekkelijke productweergave-opties en embed code generatie functie) enzovoort.).
 • Krachtige integraties – Het systeem biedt krachtige integratiemogelijkheden. Het is dus mogelijk om uw Shopify-account te synchroniseren met populaire boekhoudsoftware en bekende marktplaatsen, waaronder Quickbooks, Amazon, Xero en meer. Als gevolg hiervan kunt u met deze functies digitale en fysieke producten verkopen, niet alleen in uw winkelpui, maar ook op de gesynchroniseerde platforms, waardoor u het meeste haalt uit de voordelen van ondersteuning voor meerdere kanalen.
 • High-end marketingfuncties – Met Shopify kunt u zowel een professionele online winkel ontwerpen als deze effectief promoten op internet. Onder de meest bekende en handige marketingfuncties is het logisch om de mogelijkheid te noemen om webwinkelstatistieken te bekijken en te analyseren, online kwitanties te maken, het saldo van uw eCommerce-account te controleren enz. Bovendien kunt u met het systeem gebruik maken van de lange lijst van krachtige marketingfuncties, namelijk Shopify Ping, Shopify Tap & Chip Reader, App Store, BOGO-kortingen en nog veel meer.

Shopify biedt een gematigd prijsbeleid, dat absoluut overeenkomt met de geboden functieset. U zult hier geen gratis account vinden, maar het platform maakt het mogelijk om de functionaliteit ervan te testen tijdens de 14-daagse proefperiode die beschikbaar is voor elke nieuwe gebruiker. Het meest betaalbare abonnement kost $ 9 / maand, wat een goede keuze is voor ondernemers die webdesign en zakelijke vaardigheden willen verbeteren.

Probeer Shopify gratis

Bookmark – Website Builder om een ​​website te maken met AI

Bookmark - Website Builder om een ​​website te maken met AI

Bookmark – is een populaire eigentijdse website-bouwer om een ​​website met AI te maken. Dit is een van de beste voorbeelden van hoe de kracht van kunstmatige intelligentie het proces van website-ontwikkeling voor beginners kan vereenvoudigen en hoe nuttig het kan zijn voor professionele webontwerpers. Het platform is een mooie keuze voor iedereen, die van plan is om alle soorten projecten te starten en vervolgens zelfstandig te beheren, te beginnen met eenvoudige bestemmingspagina’s en tot complexe zakelijke websites of portfolio’s. Hier is de lijst met functies waar Bookmark momenteel over beschikt:

 • AIDA-assistent – Een echt hoogtepunt van de bladwijzer is de geavanceerde AIDA Assistant – de tool die automatisch een website voor u maakt. Om precies te zijn, het doet letterlijk ongeveer 90% van het hele werk. Het concept is simpel. Een gebruiker moet verschillende antwoorden geven die zijn of haar toekomstige online presentatie op de meest gedetailleerde manier beschrijven. Het op AI gebaseerde systeem verwerkt alle antwoorden en biedt een kant-en-klare sjabloon met alle secties en widgets die u mogelijk nodig heeft. Met andere woorden, het is niet nodig om elementen te bewerken of webdesign te behandelen. Het duurt niet meer dan 60 seconden voordat gebruikers met AIDA een geheel nieuwe site maken. Het hele bouwproces is gericht op snelheid. U kunt direct “focus” -pagina-elementen of secties toevoegen en profiteren van toegang tot een enorme verzameling stockafbeeldingen.
 • Website-aanpassing en DIY-bewerking – Als je de door de AI-technologie gecreëerde versie niet leuk vindt, ben je vrij om zoveel revisies te maken als je nodig hebt totdat je helemaal tevreden bent met het resultaat. Tegelijkertijd bent u nog steeds in staat om zelf elementen te bewerken, of het nodig is om het koptekstmenu aan te passen, wat styling toe te voegen, enz..
 • Beeld- / videobewerkingstools – De website builder beschikt ook over uitgebreide beeld- en videobewerkingsopties en tools. Het wordt geleverd met een voorraad gratis afbeeldingen en videobestanden waaruit u kunt kiezen om ze verder in uw project te integreren om de prestaties te verbeteren en de aandacht van de doelgroep te trekken. Met Photo Editor kunt u dus de gekozen afbeeldingen bewerken, bijsnijden en het formaat ervan wijzigen. Bovendien is het mogelijk om video-achtergronden te integreren en hier visuele effecten op de geselecteerde bestanden toe te passen.

Bookmark staat ook bekend om zijn genereuze prijsbeleid. De websitebouwer is absoluut gratis beschikbaar, maar bereid u in dit geval voor op meerdere beperkingen. U kunt dus geen eigen domeinnaam koppelen, indien nodig een webwinkel toevoegen of de advertentiebanner van het systeem verwijderen. Evenzo is het niet mogelijk om meer dan 10 websitepagina’s te maken met een gratis abonnement. Als dat niet echt nodig is, is het logisch om te upgraden naar een van de betaalde abonnementen die de websitebouwer aanbiedt. Eigenlijk heeft Bookmark een vrij beperkte keuze aan betaalde abonnementen, waarvan de kosten $ 11,99 en $ 24,99 per maand bedragen.

Probeer Bookmark gratis

SITE123 – Gratis slepen & Zet Website Builder neer

SITE123 - Gratis Drag & Drop Website Builder

SITE123 – is een gratis websitebouwer met slepen en neerzetten, die zorgt voor soepele navigatie, intuïtief webcreatieproces en expliciete eenvoud voor iedereen. Het platform wordt meestal gebruikt om alle soorten projecten te starten en te beheren, variërend van bestemmingspagina’s en projecten voor kleine bedrijven, portefeuilles en blogs. Het systeem wordt geleverd met de geïntegreerde editor voor slepen en neerzetten, waarmee het project kan worden aangepast om het een hoogwaardige uitstraling en functionaliteit te geven. De lijst met de belangrijkste hoogtepunten van SITE123 is als volgt:

 • App-markt – Met de website builder kunt u een uitgebreide verscheidenheid aan widgets, add-ons, applicaties en extensies kiezen en integreren. Ze kunnen met name de prestaties van de website verbeteren en het ontwerp verbeteren. Onder de meest populaire apps die gebruikers kunnen kiezen en gebruiken, is het logisch om galerijen, analysehulpmiddelen, livechat, sociale widgets en meer te noemen. Bovendien heeft elke gebruiker de mogelijkheid om de geïntegreerde online formulierbouwer toe te passen om verschillende soorten online formulieren te starten, waaronder registratie, terugbellen, online aanvraagformulieren en polls, vragenlijsten enz..
 • Logo Maker – Als het gaat om het gemak van het bewerken van websites, is Logo Maker een handig hulpmiddel. Met SITE123 kunt u het gebruiken om uw website-logo te ontwerpen en aan te passen om de reputatie en populariteit van het merk te verbeteren. Als je geluk hebt dat je al een eigen logo hebt, biedt het systeem de mogelijkheid om het te uploaden en te bewerken met het oog op je huidige zakelijke behoeften.
 • Meertalige ondersteuning – Met SITE123 is het mogelijk om meerdere taalversies van uw website te maken, aangezien het systeem zorgt voor meertalige ondersteuning. Dit elimineert de noodzaak om verschillende websites in verschillende talen te starten om veelzijdige gebruikerscategorieën te targeten. In plaats daarvan kunt u één enkele meertalige website maken om aan uw zakelijke / webontwerpvereisten en -behoeften te voldoen.

SITE123 is zowel eenvoudig als betaalbaar. Dit is eigenlijk een van de goedkoopste website-bouwers die beschikbaar is in de moderne website-ontwikkelingsniche. Het systeem heeft een volledig gratis, nooit aflopend plan, dat ook meerdere beperkingen biedt (subdomein, beperkte schijfopslagruimte / bandbreedte, advertentiebanners enz.) Waardoor u geen volledig project kunt starten. Als u verwacht het meeste uit uw website te halen, upgrade dan naar een van SITE123 betaalde abonnementen. De goedkoopste kost $ 10,80 per maand.

Probeer Site123 gratis

Weebly – Simple Website Builder om een ​​website te maken

Weebly - Simple Website Builder om een ​​website te maken

Weebly – is een populaire eenvoudige websitebouwer die wordt gebruikt om websites van verschillende typen te maken. Het gebruikt ook strikte gebieden voor zijn blokken en elementen. Aan de andere kant mist het systeem nauwelijks bewerkingsflexibiliteit. Het is uiterst gebruiksvriendelijk en heeft een website builder mobiele app. Het beschikt ook over een krachtige e-commerce-engine waarmee u alle soorten online winkels kunt ontwerpen en beheren, ongeacht hun grootte, nichefocus en speciale parameters. De lijst met de meest verbluffende Weebly-functies is als volgt:

 • Mobiel bewerken – De website builder is beschikbaar via een mobiele app om uw website onderweg te bewerken. Gebruikers hebben toegang tot het dashboard via tablets en smartphones, maar ook via een voorbeeld van de mobiele versies van sites.
 • Een verscheidenheid aan blokken – Weebly biedt een uitgebreide selectie van verschillende elementen. Misschien vindt u ze in de linkerzijbalk. Afgezien van traditionele galerijen en diavoorstellingen, biedt het systeem ingesloten codes en andere blokken die u mogelijk op een pagina nodig heeft. We moeten ook het raster van het systeem vermelden dat het gemakkelijker maakt om overlappingen van elementen te voorkomen.
 • Tools voor het bewerken van inhoud – Hoewel de websitebouwer inhoudsrasters gebruikt, laten verschillende elementen gebruikers het aanpassingsproces inschakelen. U kunt tekstblokken bewerken, het formaat van frames wijzigen en verschillende elementinstellingen inschakelen door op de sectie te klikken die u wilt wijzigen. Geen invoermaskers en eenvoudige inline bewerking maken deze websitebouwer geweldig voor nieuwkomers.

Weebly onderscheidt zich ook door haar prijsbeleid, dat beantwoordt aan de behoeften van de meeste systeemgebruikers. Het systeem heeft een gratis abonnement dat voor onbeperkte tijd kan worden gebruikt, maar het heeft ook bepaalde beperkingen waardoor u niet het meeste uit de volledige functieset kunt halen. Het gratis Weebly-abonnement biedt dus beperkte schijfopslagruimte en mogelijkheid tot SSL-certificaatverbinding. Tegelijkertijd is het niet toegestaan ​​om uw eigen domeinnaam aan te sluiten en worden de advertentiebanners van het platform niet verwijderd. Bovendien hebben abonnees met een gratis abonnement geen toegang tot de geïntegreerde eCommerce-functies van de websitebouwer. Om deze en andere verbluffende kansen te benutten, is het logisch om te upgraden naar een van de plannen die Weebly biedt. De goedkoopste kost slechts $ 4 / maand, wat meer is dan een waardige investering.

Probeer Weebly gratis

Mobirise – Offline Drag-and-Drop Website Builder-software

Mobirise - Offline Drag-and-Drop Website Builder-software

Mobirise – is een moderne offline software voor het bouwen van websites met slepen en neerzetten. Dit betekent dat gebruikers het programma moeten downloaden en installeren voordat ze het kunnen gebruiken, wat het gebruiksgemak nauwelijks ten goede komt. Het goede nieuws is dat Mobirise-software even goed werkt op Mac of Windows OS en het is goed voor niet-technici zonder speciale vaardigheden, hoewel toegewijde codeerprofessionals ook welkom zijn om met het systeem te werken. De belangrijkste kenmerken zijn:

 • Eenvoudig slepen en neerzetten – Met de editor kunt u elk blok uit de lijst toevoegen en de inhoud erin bewerken en achtergrondafbeeldingen uploaden, enz.
 • Mobielvriendelijk ontwerp – Mobirise wordt geleverd als een mobiel responsief bootstrap-platform. De software heeft een mobiele preview-functie zodat het lijkt alsof een site voor de implementatie op verschillende apparaten wordt uitgevoerd.
 • AMP-functionaliteit – Een geweldige functie voor bloggers die hun inhoud sneller willen leveren dan concurrenten. Het verbetert de laadsnelheid van de pagina en biedt snellere toegang tot blogposts en artikelen via smartphones en tablets.

Mobirise is een volledig gratis webbouwsoftware. De download en installatie zijn voor iedereen beschikbaar zonder dat je vanaf het begin in het systeem hoeft te investeren. De functionaliteit van het platform, die standaard wordt geleverd, is echter enigszins beperkt. U zult dus vroeg of laat te maken krijgen met de noodzaak om een ​​code-editor te gebruiken, extensies te integreren of een van de aangepaste thema’s te kiezen die het systeem op voorraad heeft. Al deze functies, tools en integraties worden geleverd tegen extra kosten, terwijl het uiteindelijke budget voor website-ontwikkeling afhangt van het aantal elementen / extensies dat voor uw project is gekozen.

Wat u moet weten, is dat elke vooraf ontworpen Mobirise-sjabloon $ 49 kost, terwijl de prijs van de extensies varieert tussen $ 49 en $ 99. De geavanceerde Code Editor-tool die wordt gebruikt om de HTML / CSS-broncodes van webpagina’s te wijzigen, kost $ 69. Om het geld te besparen en tegelijkertijd toegang te krijgen tot alle extensies, thema’s en Code Editor, kunt u kiezen voor de Mobirise Kit, waarvan de kosten $ 149 bedragen. Bovendien moet u investeren in domeinnaam en hosting, omdat het platform deze opties standaard niet biedt. In dit opzicht zal Bluehost de meest geschikte oplossing blijken te zijn. De kosten van het gebruik van het platform en de vele voordelen ervan bedragen slechts $ 2,95 / maand – er is nauwelijks zo’n betaalbaar aanbod!

Probeer Mobrise gratis

Elementor – Plug-and-drop website builder plug-in voor WordPress

Elementor - Plug-and-drop website builder plug-in voor WordPress

Elementor – is een moderne plug-in voor websitebouwers voor slepen en neerzetten voor WordPress, die kan worden gebruikt om aantrekkelijke webpagina’s te maken die geschikt zijn voor verdere aanpassing. De plug-in werkt even goed voor nieuwkomers en professionals, waardoor het mogelijk is om verbluffende pagina’s te starten met een uitstekend ontwerp en hoogwaardige functionaliteit. Wat belangrijk is, er zijn geen CSS- of HTML-vaardigheden vereist om met Elementor te werken. Bekijk meteen de belangrijkste hoogtepunten:

 • Uitstekende WP-compatibiliteit – Als WordPress-plug-in is Elementor volledig compatibel met alle thema’s die het CMS zijn gebruikers biedt. Welk ontwerp u ook kiest, de plug-in werkt er probleemloos mee. Dit betreft zowel gratis als betaalde oplossingen. Wat belangrijk is, Elementor geeft volledige toegang tot de volledige set van geïntegreerde ontwerptools en het garandeert ook meertalige ondersteuning zodat gebruikers websites kunnen starten in meer dan 20 taalversies.
 • Verbeterde visuele aanpassing – De plug-in zorgt voor verbeterde visuele aanpassing van de website, waardoor het inline bewerken kan worden voltooid via het wijzigen van blokken en secties op het hoofdscherm. Alle bewerkingen die u aanbrengt, worden weergegeven in de live-modus en er is geen codering vereist om de koptekst en voettekst aan te passen.
 • Pop-up ontwerptools – Elementor maakt het mogelijk om hoogwaardige ontwerptools te gebruiken die speciaal zijn gemaakt voor de ontwikkeling van pop-upformulieren. U kunt de tools gebruiken om verschillende soorten pop-upformulieren te ontwerpen om het klantenbestand van uw website te laten groeien. Voor dit doel is het mogelijk om kant-en-klare pop-uplay-outs aan te passen, waaronder formulieren voor het vastleggen van leads, verkoopbanners, aankondigingen, hallo-balken, e-mailabonnementen en nog veel meer.

Over het prijsbeleid gesproken, Elementor is gratis te downloaden en te gebruiken, aangezien dit in eerste instantie de WordPress-plug-in is. Abonnees met een gratis abonnement hebben echter toegang tot een vrij beperkte reeks functies. Om het meeste uit de geïntegreerde functionaliteit te halen, laat Elementor kiezen uit zijn betaalde abonnementen. De goedkoopste kost $ 5 / maand, zodat je maar één website kunt maken. Als u van plan bent om meer projecten te starten, is het logisch om te upgraden naar geavanceerdere abonnementen, waardoor u kunt bouwen vanaf drie websites en tot het onbeperkte aantal webprojecten.

Probeer Elementor gratis

Webflow – Professionele Drag’n’Drop Website Builder

Webflow - Professionele webontwerptool

Webflow – is een professionele websitebouwer met slepen en neerzetten, die enkele van de typische kenmerken van hedendaags CMS omvat. Dit is wat het anders maakt dan de meeste standaard website-bouwers bedoeld voor beginners en webdesignprofessionals. Webflow is niet helemaal gemakkelijk te beheersen omdat het lijkt op geavanceerde software voor het maken van websites zoals Adobe Dreamweaver. Het werkt dus geweldig voor complexe projecten die door professionals zijn voltooid. Het is hoog tijd om nu de belangrijkste voordelen van het platform te benutten:

 • Krachtige ontwerpaanpassing Bij Webflow draait het erom zijn gebruikers krachtige ontwerpaanpassingsfuncties te bieden zonder complex codeerbewustzijn. Om deze reden biedt het geavanceerde beheeropties voor klassen en stijlen die het mogelijk maken om unieke ID-elementen en sjablonen te creëren. Om dit te doen, wordt van u verwacht dat u de belangrijkste CSS-functies bewerkt (lagen, kleuren, maten, afstand, uitlijning enz.) in de grafische interface.
 • Sjabloon-editor – Webflow-sjablooneditor verschilt ook in structuur en dashboard. Het combineert de belangrijkste kenmerken van de standaard visuele editor, widgets, algemene instellingen, mappen en modules die de “CMS-collecties” van het platform vormen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van opties voor het wisselen van sjablonen, uitgebreide beeldbibliotheek, meerdere elementen voor het markeren van elementen en andere tools. Er is ook een mogelijkheid om de modus te kiezen waarin u wilt werken: Designer of Editor.
 • Dynamische inhoud – De website builder maakt het mogelijk om unieke dynamische content te creëren door gebruik te maken van de structuren uit bijbehorende veldcombinaties. Op deze manier kunt u blogs, forums, galerijen, blogfeeds, evenementposters, online formulieren, video- / fotopresentaties en andere website-inhoudsecties met volledige functionaliteit maken en beheren. Er zijn hier ook kant-en-klare sjablonen die u kunt gebruiken voor verdere aanpassing. De mogelijkheid van integratie van Lightbox Gallery samen met de applicatie Lottie en After Effects draagt ​​bij aan het creëren van echt gepersonaliseerde en dynamische website-inhoud.

Webflow heeft een van de meest uitgebreide opties voor prijsplannen die passen bij elk budget en ontwerpaanpassing. De websitebouwer kan gratis worden gebruikt zolang u dat nodig heeft. Bereid u in dit geval echter voor op een reeks functionaliteitsbeperkingen. Deze omvatten het subdomein van het systeem, het ontbreken van een code-exportfunctie, een advertentiebanner en nog veel meer. Om van deze onnodige beperkingen af ​​te komen, biedt Webflow twee grote groepen plannen aan. Elk van hen bevat verschillende aanvullende abonnementen die passen bij meer verschillende gebruikersgroepen. De kosten van het goedkoopste Site Plan Pack bedragen $ 12 / maand, terwijl die van het meest betaalbare Account Plan Pack $ 16 / maand bedragen.

Probeer Webflow gratis

Kenmerken van Website Builder met slepen en neerzetten

Wat is het eerste dat in je opkomt als je de term ‘slepen en neerzetten’ ziet in de functiebeschrijving van de website builder? Afgezien van de mogelijkheid om elementen te verplaatsen en te plaatsen waar u maar wilt, heeft de SaaS-software verschillende kenmerkende functies die ze definiëren van traditionele CMS en andere webplatforms.

Kenmerk # 1 – PaginavoorbeeldDe meeste platforms worden geleverd met inline bewerking. Het betekent dat u ziet alle wijzigingen die op een pagina zijn aangebracht in realtime. Hoewel deze wijzigingen automatisch worden opgeslagen in het dashboard, worden ze pas op de bestaande site weergegeven als u ze publiceert. Met andere woorden, u bent vrij om alle noodzakelijke wijzigingen zo vaak als u wilt aan te brengen zonder dat dit ten koste gaat van de gepubliceerde websiteversie.
Als je gebruikt WordPress CMS, u moet bijvoorbeeld de pagina bijwerken en vervolgens de voorbeeldmodus inschakelen om de wijzigingen live te zien en vervolgens teruggaan naar het dashboard, wat tijdrovend is. Editors met slepen en neerzetten zijn vanuit dit oogpunt veel eenvoudiger.

Kenmerk # 2 – pagina DupletsHet systeem maakt het gemakkelijk om paginasjablonen te maken of ze te dupliceren. U heeft bijvoorbeeld een bekroonde productpagina ontworpen. Je vindt het zo leuk dat je hetzelfde wilt hebben voor andere productcategorieën.
Het enige dat u nodig hebt, is de bestaande lay-out dupliceren en gebruiken in andere websitegedeelten in plaats van helemaal nieuwe productpagina’s te maken. U hoeft alleen teksten te wijzigen en nieuwe itemafbeeldingen te uploaden.

Kenmerk # 3 – Aangepaste bibliothekenHet laatste, maar niet het minste, is dat de meeste websitebouwers met slepen en neerzetten worden geleverd met hun eigen inhoudsbibliotheken, voorraadafbeeldingscollecties, widgetmarktplaatsen, kant-en-klare sitelay-outs met ingebouwde apps, afhankelijk van uw niche, enz..

Editortypen met slepen en neerzetten

De meeste gebruikers denken dat elke websitebouwer dezelfde technologie voor slepen en neerzetten gebruikt. Het klopt niet helemaal, omdat de functionaliteit van de software erg verschilt. Het probleem is erg belangrijk bij het kiezen van de tool die aan uw verwachtingen voldoet.

U moet de mogelijkheden van het slepen-en-neerzetten-instrument duidelijk begrijpen. Dit is waar onze classificatie van pas kan komen. De softwaretypen zijn dus als volgt:

1. 100% slepen en neerzettenGebruikt door enkele van de meest populaire platforms voor het bouwen van websites, dit type biedt maximale aanpassingsvrijheid. Er zijn geen vooraf bepaalde gebieden of bootstrap-rasters voor elk element, u bent vrij om een ​​nieuw blok te kiezen en deze indien nodig op de pagina te plaatsen.
Met andere woorden, u kunt uw eigen unieke structuur maken, ongeacht of u de bestaande sjabloon wijzigt of een lege site maakt. 100% drag-and-drop-tools bieden voldoende aanpassingsmogelijkheden om de styling van elementen te wijzigen, de grootte ervan te wijzigen of te vervangen, instellingen of afmetingen te wijzigen om te voldoen aan het algehele webontwerp.

2. Op blokken gebaseerde softwareHet is een ander type slepen en neerzetten dat er alleen hetzelfde uitziet als het vorige. Het reserveert ook voldoende ruimte voor maatwerk en creativiteit. Je bent vrij om verschillende blokken toe te voegen, maar alleen in vooraf bepaalde gebieden. Het is hetzelfde als spelen met LEGO of een puzzel waarbij elk blok in het specifieke gebied moet worden geplaatst dat door de software is gedefinieerd.
Dergelijke platforms gebruiken over het algemeen bootstrap roosters. Ze maken het gemakkelijk om zoveel gegevens te verzamelen als u nodig heeft en deze in de door het systeem bepaalde volgorde in te voeren. Hoewel gebruikers nog steeds de kans hebben om met verschillende elementen te manipuleren in termen van maten, styling of instellingen, kunnen ze dit alleen in de voorgeschreven volgorde doen.

3. Duidelijke visuele editorsDergelijke editors bieden een selectie van kant-en-klare blokken en secties die niet kunnen worden aangepast. Met andere woorden, een gebruiker mag alleen een selectie van bestaande elementen bewerken en vergelijkbare elementen toevoegen zonder de mogelijkheid om ze opnieuw te ordenen en aan te passen qua styling, kleuren achtergrondafbeeldingen, enz..

Het kiezen van het type websitebouwer met slepen en neerzetten hangt voornamelijk af van uw behoeften en doelen. Hoewel basale visuele editors misschien goed zijn voor gebruikers die niet hunkeren naar exclusiviteit, 100% d&d platforms zijn de betere optie voor diegenen die maximale aanpassingsvrijheid nodig hebben.

Wie mag software voor slepen en neerzetten gebruiken

Technologieën voor slepen en neerzetten werden aanvankelijk geïmplementeerd in op inhoud gebaseerde websitebouwers. Ze dienden voornamelijk bloggers, individuele ondernemers en kleine bedrijven om zichzelf online voor te stellen.

De software is door de jaren heen geëvolueerd. Het kreeg nieuwe functies en uitgebreide functionaliteit. Tegenwoordig maken dergelijke instrumenten het mogelijk om elk type website van fotografenportfolio en trouwsites te bouwen voor kleine, middelgrote of grote e-commerceprojecten.

Voor bloggers

De meeste websitebouwers met slepen en neerzetten hebben speciale blogfuncties met kant-en-klare bloglay-outs. Het enige dat u nodig heeft, is de functie in te schakelen en een vooraf geïnstalleerde blog te krijgen met publicatietools die sociale voorbeeldmodi bevatten, baseline SEO-instellingen, artikel- en tagbeheer, sociaal delen, enz. De functionaliteit kan verschillen van software tot software. Die mogelijkheid heb je tenminste.

WordPress Post New Code Editor

Voor zaken

Zoals we eerder hebben vermeld, zijn de meeste websitebouwers met slepen en neerzetten gemaakt om media-inhoud op de meest boeiende manier te introduceren. Voor kleine bedrijven en individuele ondernemers betekent dit een geweldige kans om aantrekkelijke portefeuilles, professionele visitekaartjes, websites voor eetgelegenheden, B te creëren.&B eigenschappen, enz.

Gebruikers hebben de mogelijkheid om met stockafbeeldingen te werken of hun eigen afbeeldingen te uploaden. Een selectie van galerijen, fotolijsten, diavoorstellingen en andere manieren om mediabestanden weer te geven, zal zeker resulteren in een betere online weergave.

Wix Editor

e-commerce

Website-bouwers verbeteren. Ze krijgen nieuwe functionele kenmerken. Sommigen van hen lieten gebruikers online schepen maken en producten beheren, hun bedrijf online promoten en de loyaliteit van klanten verbeteren. Drag-and-drop-technologie voldoet aan de eisen van:

 • Eigenaars van kleine digitale winkels die een of meer producten van hetzelfde type verkopen.
 • Middelgrote online winkels met meerdere producten gerelateerd aan verschillende categorieën.
 • Winkeliers die de controle willen over het beheer van productpagina’s, verzend- en belastinginstellingen, betalingsintegratie, enz.

Als u van plan bent een groeiend bedrijf op te zetten en duizenden producten online te verkopen, heeft u wellicht een eCommerce-gespecialiseerd platform met een uitgebreide functieset.

Wix eCommerce

Bottom Line

Zoals we kunnen zien, gaat de term ‘slepen en neerzetten’ niet alleen over inhoud. Het gaat over een snel en eenvoudig webbouwproces voor gebruikers van elk niveau. Hoewel sommige platforms verschillende technologieën gebruiken, hebben ze allemaal hetzelfde doel. U hoeft alleen degene te kiezen die aan uw verwachtingen voldoet.

Het goede nieuws is dat de meeste software wordt geleverd met gratis proefversies of basisplannen tegen 0 kosten. Het is een geweldige kans voor u om de service te testen en te beslissen of een eenvoudige editor voor slepen en neerzetten met weinig aanpassingsmogelijkheden voldoende zou zijn of dat u een 100% d&d bewerkingsinstrument.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map