Beste sport website-bouwers

Beste sport website-bouwers


Het bouwen van een moderne sportwebsite zal nauwelijks een wandeling in het park zijn, vooral voor gebruikers die geen vaardigheden op het gebied van codering en webdesign hebben. Aan de andere kant maken moderne website-bouwers het gemakkelijk om een ​​sportteam of competitie-webresource te maken helemaal opnieuw binnen een paar uur. Het bevat een pakket essentiële functies waarmee u strategische problemen kunt oplossen.

Website-builders zijn ontworpen om het creatieproces te vergemakkelijken. Ze beperkten de vereiste acties tot het eenvoudig samenvoegen van de domeinnaam met de sjabloon, naast intuïtieve en gebruiksvriendelijke bewerkingstools. Het enige dat u nodig heeft, is om de fundamentele dingen te definiëren die uw bron zou moeten bereiken.

Of je nu een fanpagina maakt voor een sportteam of een uitgebreide website moet bedenken voor een grotere sportcommunity met standen, video’s, de laatste statistieken en nieuws, websitebouwers bieden een reeks functies waarmee je een toekomstige bron naar kunt brengen leven. Ze helpen de online aanwezigheid van het team te verbeteren en creëren een herkenbare en pakkende sportmediapagina.

We hebben een gedetailleerd onderzoek uitgevoerd om de beste websitebouwers voor verschillende doeleinden te identificeren. Met zoveel platforms die tegenwoordig beschikbaar zijn, kan het kiezen van de juiste tool er ontmoedigend uitzien, vooral voor nieuwkomers. Ons onderzoek is gericht op het definiëren van de belangrijkste voordelen van beschreven bouwers, zodat u gemakkelijk de beste keuze kunt maken.

We hebben 6 van de beste sportwebsitebouwers voor competities getest & Clubs:

 1. Wix – De beste sportclubs & Leagues Website Builder
 2. Bluehost – Hosting & Website Builder voor sportwebsites
 3. SportsPlus – Sports Management Platform voor toernooien
 4. Playpass – Sports Website Builder voor competities & Clubs
 5. LeagueLineup – GRATIS sportteam en competitiemanagement
 6. uCoz – GRATIS Sport Community Website Builder

Als u nadenkt over het kiezen van de beste websitebouwer om uw sportwebsite te starten, is het logisch om na te denken over de belangrijkste functies, voor- en nadelen die elk van hen biedt. Dit zal u helpen de conclusies te trekken die uw keuze zullen beïnvloeden. Het is hoog tijd om nu de platforms te bekijken die zijn opgenomen in de lijst met bouwers van topsportwebsites.

Wix – De beste sportclubs & Leagues Website Builder

Wix - The Best Sports Clubs & Leagues Website Builder

Wix – is de meest populaire bouwer voor doe-het-zelf-websites, die uitstekend werkt voor de ontwikkeling van alle soorten sportwebsites. Het platform is zowel geweldig voor kleine team fanpagina’s als voor meer complete en feature-beladen projecten zoals forums, league portals etc. Wix maakt het mogelijk om elke website te starten, ongeacht het complexiteitsniveau en de speciale functies die het zou moeten inhouden. Bekijk de belangrijkste hoogtepunten die Wix omvat:

 • Gratis sport-sjablonen – De website builder wordt geleverd met een verzameling sportsjablonen die beschikbaar zijn in de bijbehorende Sports & Recreatiegedeelte, dat gratis, mobiel klaar en volledig aanpasbaar is om aan de behoeften van gebruikers te voldoen. Hier kunt u het gewenste ontwerp kiezen, door veelzijdige nichesecties bladeren, variërend van de categorie sportfora en fansites tot eCommerce-fanwinkels en sportblogs;
 • Forum – Het platform maakt het mogelijk verbinding maken met een volledig uitgerust forum naar uw sportwebsite door de bijbehorende Forum-widget te integreren. Hiermee kunt u in contact komen met uw websiteleden door hen discussies te laten starten, onderwerpen te maken en te beheren of zich bij de bestaande aan te sluiten, video- en fotobestanden te uploaden, uw eigen opmerkingen achter te laten of die van andere leden te volgen;
 • Bloggen – Met Wix kunt u een blog aan uw sportwebsite koppelen om de gerelateerde niche-informatie te delen door middel van het publiceren van berichten. De blog-engine maakt het mogelijk om nieuwe artikelen toe te voegen en in te plannen, discussies met uw blogleden te starten, een sectie met uitgelichte berichten toe te voegen, opmerkingen in de sociale netwerken mogelijk te maken, te kiezen uit meerdere blogsjablonen enz..
 • Wix-lidmaatschap – Wix biedt nu een coderingsvrij systeem voor website-eigenaren waarmee gebruikers zich kunnen aanmelden en toegang krijgen tot exclusieve inhoud. Alle voordelen die de Wix-lidmaatschapsfunctie impliceert, zijn gratis, tenzij u besluit om voor betalingsverwerking of / en online boekingen te gaan.
 • e-commerce – De websitebouwer wordt ook geleverd met het eCommerce-platform waarmee u een fanwinkel kunt starten en beheren, bijvoorbeeld om souvenirs, speciale sportaccessoires of andere gerelateerde items met betrekking tot uw sportmerk te verkopen.

De kosten van het gebruik van de volledige functieset die Wix aan zijn gebruikers biedt, is afhankelijk van het gekozen plan. Er is een gratis abonnement waarmee u de functionaliteit van het systeem gratis kunt testen, maar met bepaalde beperkingen. Om van deze beperkingen af ​​te komen en toegang te krijgen tot de geavanceerde Wix-functies, is het wenselijk om te upgraden naar een van de betaalde abonnementen die het systeem biedt.

Probeer Wix gratis

Bluehost – Het beste webhostingbedrijf van 2020

Bluehost - Het beste webhostingbedrijf van 2020

Bluehost – is een krachtige en vertrouwde hostingprovider, wat een uitstekende keuze kan zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en functioneel platform om een ​​sportwebsite te hosten. De dienst wordt officieel aanbevolen door de WordPress CMS als een van de beste hostingbedrijven ter wereld. Het platform wordt geleverd met een reeks functies en geavanceerde tools, die veilige en betrouwbare hosting bieden voor elk type sportwebsite, ongeacht de complexiteit en het aantal inbegrepen functies. Hier is de lijst met functies die Bluehost tot een waardige hostingoplossing maken:

 • Directe WordPress-installatie – Het platform zorgt ervoor WordPress-installatie met één klik om gebruikers het meeste uit de CMS-prestaties te laten halen. Dit is erg handig voor iedereen die van plan is WordPress in combinatie met Bluehost te gebruiken om de website-ontwikkeling en de selectie van hosting tot een minimum te beperken.
 • Hoge uptime-tarieven en hoge laadsnelheid van de pagina – Als u de intentie heeft om uw sportwebsite functioneel en snel te laden, is het een goed idee om deze te hosten met Bluehost. Ongeacht de hoeveelheid verkeer die uw project heeft, het platform zal ervoor zorgen dat het waardig presteert.
 • Veiligheid en flexibiliteit – Bluehost biedt geavanceerde flexibiliteit vanwege de mogelijke integratie met meerdere externe services, apps en add-ons. Bovendien zorgt het systeem voor de grootst mogelijke websiteveiligheid door de toegankelijkheid van geïntegreerde beveiligingstools, waaronder Spam Expert, Spam Hammer etc. Er is ook een hotlink-beschermingsfunctie die bijdraagt ​​aan de websitebeveiliging.
 • Geïntegreerde marktplaats – Het platform maakt het mogelijk te kiezen uit meerdere geïntegreerde add-ons, widgets, extensies, apps en scripts die effectief kunnen worden gebruikt voor het aanpassen van websites. Er is een mogelijkheid om te kiezen uit meerdere WordPress-sportsjablonen, afbeeldingsgalerijen, e-commerce- en marketingtools enz.

Bluehost is een betaalbare webhosting die wordt geleverd met meerdere functies en tools die zijn opgenomen in zijn plannen. Het goedkoopste plan dat het platform aanbiedt, kost $ 2,95 / maand, wat een meer dan waardige investering is voor iedereen die op zoek is naar goedkope maar betrouwbare hosting.

Probeer Bluehost nu

SportsPlus – Sports Management Platform voor toernooien

SportsPlus - Sports Management Platform voor toernooien

SportsPlus – is een sportmanagementplatform voor toernooien, sportclubs, teams, competities, coaches, atleten en alle andere gebruikers die geïnteresseerd zijn in het maken van sportprojecten. Het platform wordt beheerd en ondersteund door Thapos. Hiermee kunnen allerlei sportevenementen worden gestart en beheerd, met registratie, betalingsverwerking, planningsopties en een breed scala aan communicatiebeheertools. Het is ook mogelijk om vanaf dezelfde plek atletenprofielen, evenementen en sportprestaties aan te maken en te beheren. Hier is een kort overzicht van de belangrijkste functies van het platform:

 • website bouwer – Het platform wordt geleverd met de geïntegreerde websitebouwer waarmee u visueel indrukwekkende, functionele en mobielvriendelijke sportwebsites kunt starten, beheren en bijwerken zonder enige ervaring met codering of webdesign. Het systeem maakt uitgebreide integratie mogelijk van extensies en apps van derden, waaronder Eventbrite, Survey Monkey, Facebook, WePay, Authorize.Net, Braintree, WeatherForYou, Twitter, YouTube en nog veel meer.
 • Tools voor registratie en teambeheer – Het platform biedt toegang tot het brede scala aan tools voor registratiebeheer, waardoor spelers en andere gebruikers zich kunnen aanmelden en op zoek kunnen gaan naar hun favoriete programma’s en toernooien. Het is mogelijk om de vereiste aangepaste velden hier aan de registratieformulieren toe te voegen, meerdere sportprogramma’s te introduceren, kortingen te beheren, geavanceerde sportrapporten te maken. Gebruikers kunnen ook veilige betalingen innen, hun financiële uitgaven volgen, sportschema’s beheren (inclusief wedstrijden, teams, evenementen en meer).
 • Functies en tools voor meerdere gebruikersbetrokkenheid – Met SportsPlus hebben gebruikers altijd en overal toegang tot teamgegevens, kunnen ze teamschema’s en evenementen beheren, de beschikbaarheid van spelers controleren, vrijwilligers beheren, live spelscores bekijken, gerelateerde bronnen delen, aankondigingen plaatsen, teamwinkels beheren, berichten en meldingen sturen naar andere leden enz.

SportsPlus biedt drie betaalde plannen om uit te kiezen, waaronder Bronze, Silver en Gold. de kosten van het goedkoopste abonnement bedragen $ 39,95 / maand en het blijft groeien met betrekking tot het geselecteerde plan. Elk van de plannen wordt geleverd met de proefperiode van 14 dagen die kan worden geactiveerd zonder creditcard of persoonlijke gegevens.

Probeer SportsPlus nu

Playpass – Sports Website Builder voor competities & Clubs

Playpass - Sports Website Builder voor competities en clubs

Playpass – is een sportwebsitebouwer voor het maken van gratis projecten voor competities en clubs. Websites die met het systeem zijn gemaakt, zijn mobielvriendelijk en aanpasbaar. Ze zien er geweldig uit op alle mobiele en desktop-apparaten, zodat u aangepaste webpagina’s kunt maken, sportevenementen en schema’s kunt laten zien, mediabestanden kunt uploaden, nieuwe activiteiten kunt registreren enz. De lijst met Playpass-functies omvat momenteel:

 • Online planner – Het platform maakt het mogelijk om op een snelle en probleemloze manier online sportschema’s te maken. Wat u moet doen om hier aan de slag te gaan, is door het aantal teams en het type schema te kiezen dat u van plan bent te maken en vervolgens aan te passen door de vereiste parameters en details in te vullen. De functie maakt het mogelijk om een ​​onbeperkt aantal sportschema’s te creëren, tijden, datums en duur van spellen in te stellen, spellen toe te voegen en te verwijderen, de vereiste schema’s te delen met de doelgroep, scores bij te houden, personeelsleden toe te voegen, documenten en bestanden te uploaden enz..
 • Software voor online sportregistratie – Playpass geeft toegang tot de sportregistratiesoftware, die geweldig werkt voor mobiele en desktop-apparaten. Dit vergemakkelijkt het proces van online registratie voor elke gebruiker. Bovendien maakt het platform het mogelijk Stripe te gebruiken voor veilige en betrouwbare online betalingen.
 • Sports Waiver-oplossing – Playpass maakt het mogelijk om sjablonen voor sportvrijstelling te maken en op te slaan om ze verder aan te passen en te beheren met betrekking tot uw zakelijke behoeften. Met deze functie kunt u een onbeperkt aantal ontheffingen maken, handtekeningen en opslagopties toevoegen, gebruikers toestaan ​​uw ontheffingen te downloaden en op te slaan / ondertekende formulieren te uploaden, ontheffingen te koppelen aan online registratie voor verdere betaling enz..

Playpass heeft een gratis abonnement dat u kunt gebruiken zolang u de volledige functieset van het platform en twee betaalde abonnementen moet testen (Lite en Standard), waarvan de kosten beginnen met $ 9 / maand. Er is een gratis proefperiode van 7 dagen waarvoor geen creditcardgegevens nodig zijn en waarmee gebruikers de geselecteerde betaalde abonnementen op elk moment kunnen annuleren.

Probeer nu Playpass

LeagueLineup – GRATIS sportteam en competitiemanagement

LeagueLineup - GRATIS sportteam en competitiemanagement

LeagueLineup – is een van de leiders van de niche voor de ontwikkeling van sportwebsites waarmee gratis team- en competitiewebsites kunnen worden gelanceerd. Het platform biedt toegang tot meerdere online competitiebeheertools, waardoor het mogelijk is om een ​​feature-beladen project te starten om te voldoen aan verschillende behoeften op het gebied van sportwebontwikkeling. De lijst met functies die het platform biedt, is als volgt:

 • Ultieme website-aanpassing – Welk type sportwebsite u ook wilt lanceren, het systeem maakt het mogelijk om het naar wens aan te passen. Het is aan jou om websitekleuren, achtergronden te wijzigen, lettertypen, menuopties en andere websiteparameters te wijzigen. Gebruikers krijgen 24/7 toegang tot hun projecten, waardoor ze op tijd kunnen worden onderhouden en bijgewerkt.
 • Geïntegreerde fanshop – Elke website die met LeagueLineup is gemaakt, wordt geleverd met geïntegreerde custom Fan Shop, die meer dan 500 volledig aanpasbare producten bevat. Ze garanderen 5% beloning voor elke verkoop die met het systeem wordt gedaan.
 • Gratis online registratie – Elke LeagueLineup-website biedt gratis online formulieren waarmee u team- en spelerregistraties binnen de kortst mogelijke tijd kunt accepteren.
 • Schema’s & Kalenders – De website builder maakt het mogelijk om wedstrijdschema’s, speciale evenementen, vergaderingen en andere geplande sportactiviteiten te plaatsen. Dit is een handige functie voor alle eigenaren van sportwebsites.
 • Geautomatiseerde standen – Met LeagueLineup kun je de resultaten van sportgames posten zodat ze indien nodig automatisch op de website worden weergegeven.
 • Speler & Teamstatistieken – Op het platform kunnen gedetailleerde statistieken voor teams en spelers worden geplaatst voor basketbal, honkbal, voetbal, lacrosse, hockey, voetbal en volleybal.
 • Veelzijdigheid van sportgerelateerde functies – Naast de hierboven genoemde functies biedt het platform toegang tot de volgende functies: fotoalbums, prikbord en gastenboek, online polls, Google Maps-integratie, beveiligde contactformulieren, sporttrainingsvideo’s enz.

LeagueLineup heeft een volledig gratis abonnement dat voornamelijk wordt gebruikt om de belangrijkste functionaliteit van het platform te testen. Er zijn ook twee betaalde abonnementen. Hun jaarlijkse prijzen zijn gebaseerd op het aantal deelnemers dat uw sportorganisatie ondersteunt. De gemiddelde kosten beginnen bij $ 39,95 / jaar.

Probeer LeagueLineup nu

uCoz – GRATIS Sport Community Website Builder

uCoz - GRATIS Sport Community Website Builder

uCoz – is een gratis website-builder voor sportgemeenschappen, die wordt gebruikt door nieuwkomers en webdesigners om verschillende soorten sportprojecten helemaal opnieuw te starten en te beheren. Het systeem biedt toegang tot meerdere modules, intuïtieve DIY-website-editor, geïntegreerde e-commerce- en blog-engines enz. Hier is de lijst met uCoz-sportgerelateerde functies:

 • Forum Module – De websitebouwer maakt het mogelijk om zijn Forum-module te gebruiken om een ​​volledig functioneel forum voor uw sportproject op te zetten. Dit is de topbestemming voor alle leden van de website, die hun ideeën en emoties willen delen met mede-denkers, door meerdere branches en onderwerpen willen bladeren die de sportniche aanpakken, enz..
 • Bloggen – Met uCos kun je een blog vol functies opzetten en verbinden met je sportwebsite. Dit is de plaats waar u niche-gerelateerde artikelen kunt plaatsen / bijwerken, opmerkingen van gebruikers kunt inschakelen, discussies kunt starten met bezoekers van uw website, enz.
 • e-commerce – De websitebouwer beschikt ook over een krachtige eCommerce-engine, die de mogelijkheid biedt om een ​​webwinkel op te zetten en te beheren. Hier kunt u diverse sportgerelateerde accessoires, souvenirs en andere aanverwante producten te koop aanbieden.
 • Lidmaatschap – Als u van plan bent uw sportwebsite met andere leden bij te werken / te beheren, zal deze functie u zeker helpen. U kunt lidmaatschapsrechten toewijzen aan die gebruikers met wie u de projectbeheersrechten wilt delen.

uCoz is een gratis website builder, waarmee u de functionaliteit ervan gratis kunt testen zolang u dat nodig heeft. Tegelijkertijd biedt het platform de mogelijkheid om te upgraden naar een van zijn betaalde abonnementen. Hun kosten beginnen met $ 3 / maand en groeien op tot $ 8 / maand.

Probeer uCoz nu

Hoe u een website-bouwer kiest voor een sportteam of een competitiesite?

Het wereldwijde web biedt tal van websitebouwers voor verschillende doeleinden. Het kiezen van de juiste kan een uitdaging lijken. Om deze reden moet u de belangrijkste kenmerken en functionaliteit van uw toekomstige webresource definiëren. Dan is het makkelijker om een ​​bijpassend platform te kiezen met tools die je nodig hebt.

Welke functies moet een sportwebsite hebben?

De lijst met functies is afhankelijk van het type website dat u nodig heeft. Of u nu van plan bent een portal voor de voetbalcompetitie, een website met het laatste nieuws en statistieken of een webpagina voor één team of atleet te bouwen, overweeg de volgende fundamentele punten:

 • Houd de bezoekers op de hoogte – de sportwereld wordt voortdurend bijgewerkt. Dat geldt ook voor uw inhoud. Het is de bedoeling dat u de nieuwste evenementen en hoogtepunten levert. Dit is waar een blog of “nieuws” sectie van pas zal komen. Website-sjablonen zijn ontworpen met het reeds ingebouwde bloggedeelte. Plaats eenvoudig de inhoud die u nodig heeft;
 • Catchy afbeeldingen en video’s – media-inhoud spreekt het volume. Gelukkig hebben website-bouwers een solide multimedia-sectie. U kunt eenvoudig nieuwe foto’s en video’s toevoegen en de oude vervangen. Zorg ervoor dat u een geschikt plan kiest met voldoende opslagruimte;
 • Teamrooster – als je een website bouwt voor een sportteam, zorg dan dat je beschikt over actuele teamgegevens. De startopstelling kan van tijd tot tijd veranderen, terwijl het team nieuwe spelers kan kopen. Laat uw lezers in contact blijven met de laatste updates;
 • Schema’s en evenementen – de evenementenkalender is een essentieel onderdeel voor sportfans. Zorg ervoor dat uw website actuele data en aankomende evenementen bevat. Website-bouwers bevatten de nodige gratis widgets. Voeg ze gewoon een webpagina toe;
 • Profielen van atleten – uw lezers zijn mogelijk geïnteresseerd in de statistieken en persoonlijke gegevens van spelers. Uw website moet de profielen van atleten bevatten met alle benodigde gegevens. De sectie kan worden gekoppeld aan scorebord, standen en statistieken van topscorers;
 • Contacten – zodra u herkenning en solide webrepresentatie krijgt, zullen de meeste van uw bezoekers waarschijnlijk proberen contact met u te houden. Zorg ervoor dat u actuele contactgegevens verstrekt in een reeds ingebouwd contactgedeelte van uw sjabloon.

Meer functies om de groei van sportwebsites mogelijk te maken

Afgezien van kernfuncties, moet u zorgen voor de groei van uw website op internet. Gelukkig bieden website-bouwers eenvoudige SEO en andere tools om de positie van uw sitezoekmachine te verbeteren.

 • SEO-tools – webbouwplatforms komen met eenvoudige SEO-tools. U kunt zich concentreren op een noodzakelijk trefwoord en de titel en beschrijving bewerken om elke pagina SEO-vriendelijker te maken;
 • Bloggen – hoe meer inhoud u publiceert, hoe beter. Sport is een veranderende wereld waar lezers op zoek zijn naar actuele informatie. Maak gastposts, voeg artikelen toe met pakkende afbeeldingen en mediabestanden, maak boeiende inhoud;
 • Sociaal delen – sociale netwerken zijn de goede bron van extra verkeer. Website-bouwers bieden knoppen en widgets voor sociaal delen, zodat uw bezoekers de inhoud eenvoudig kunnen delen via de meest populaire sociale platforms.

Nadat u de kernfuncties van uw toekomstige website hebt gedefinieerd, kiest u eenvoudig de juiste websitebouwer om een ​​van de bovengenoemde problemen op te lossen. Of u kunt blijven lezen en kiezen uit de beoordeelde platforms.

Bottom Line

Met zoveel webplatforms die tegenwoordig beschikbaar zijn, blijkt Wix de onmiskenbare leider te zijn in de sportwebdesign-niche. De websitebouwer wordt geleverd met een indrukwekkende reeks branchegerelateerde functies, ontwerpaanpassingstools en prijsopties die het mogelijk maken om een ​​sportteam of competitie website te bouwen en effectief te beheren.

Terwijl Wix wordt geleverd als een multifunctioneel platform met geavanceerde SEO- en e-commercetools om elke sportwebsite te bouwen, van clubpagina tot fanshop, Bluehost heeft zichzelf geopenbaard als de beste hostingoplossing, wat vooral geweldig werkt voor websites die met WordPress zijn gemaakt. Het platform impliceert echter aanvankelijk coderingsbewustzijn en specifieke achtergrond voor webdesign om projecten mee te starten.

Als het gaat om het vergelijken van SportsPlus, Playpass, LeagueLineup en uCoz, zijn dit gespecialiseerde platforms, die ook branchespecifieke vaardigheden en kennis vereisen om met hen sportwebsites te lanceren. Het is niet logisch om ze te proberen, want het is beter om de voorkeur te geven aan meer complete all-in-one platforms die een waardig resultaat kunnen garanderen waar u op rekent. Zorg er in ieder geval voor dat u de kerndoelen en functies van uw toekomstige sportwebsite benadrukt om het juiste platform te selecteren.

Maak gratis een sportwebsite

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map