Beste toegewijde serverproviders

beste dedicated server hostingproviders


De term “dedicated server” spreekt voor zich. Het betekent dat u een eigen server heeft om een ​​website te hosten, ondanks de complexiteit of het verkeer. Het is totaal anders dan wat we gewend zijn qua VPS of gedeelde hostingoplossingen.

Een dedicated server heeft geen bandbreedte, CPU-tijdverdeling, RAM of andere typische factoren. Het wordt geleverd als een flexibele oplossing die eenvoudig te beheren en te optimaliseren is in overeenstemming met de websitevereisten en toch altijd responsief blijft.

Het belangrijkste voordeel van dedicated hosting is dat het veel meer beheertools en controle over de instellingen biedt. Gebruikers zijn vrij om de benodigde configuraties te implementeren. Bijkomende voordelen zijn onder meer uitgebreide ondersteuning en onderhoud bij elke stap. digitale beveiliging, enz.

We hebben 10 van de beste dedicated serverproviders getest:

 1. Bluehost – ‘s werelds beste dedicated serverprovider
 2. Hostpapa – De beste toegewijde servers in Canada
 3. Hostgator – De beste dedicated servers voor WordPress
 4. Siteground – Servers met het gemakkelijkste hostingpaneel
 5. 1&1 Ionos – De goedkoopste Europese dedicated servers
 6. Hetzner – High Load Duitse gebaseerde dedicated servers
 7. Liquidweb – Managed Dedicated Servers in de Verenigde Staten
 8. OVH – Krachtige dedicated servers met DDoS-bescherming
 9. FDC – Toegewijde 10GBit-servers met onbeperkte bandbreedte
 10. Velia (Godaddy) – UK Dedicated Windows & Linux-servers

De oplossing is duurder in vergelijking met andere hostingmogelijkheden. Je zou klaar moeten zijn om $ 50 tot $ 150 per maand te betalen voor een toegangsplan.

Het klinkt natuurlijk nauwelijks als een kosteneffectieve oplossing. Aan de andere kant kan het ondanks de complexiteit een grote investering in stabiliteit en geweldige prestaties van uw toekomstige webproject zijn, vooral als u rekening houdt met enkele van de belangrijkste voordelen:

 • Eenvoudig beheer en controle – Een dedicated server is een perfecte keuze voor bedrijven die verlangen naar meer controle over hun hosting- en serverfaciliteiten. Alleen gebruikers hebben de leiding over de situatie. Ze zijn vrij om instellingen te configureren en basislijnelementen te beheren in overeenstemming met hun behoeften in verwijzingen naar de schijfruimte, RAM, het aantal CPU’s, enz..
 • Beheerderstoegang – Stel je voor dat je hebt gekozen voor shared hosting. U kunt het niet beheren, met uitzondering van enkele basisbeheeropties. Wat betreft de dedicated server, gebruikers krijgen volledige root-toegang en mogelijkheden om software te verwijderen of te wijzigen, programma’s te installeren of te verwijderen, aangepaste instellingen te implementeren, enz..
 • Het unieke IP-adres – Dit feit minimaliseert het risico dat iemand anders uw IP-adres op de zwarte lijst zet.

Schaalbaarheid, verbeterde digitale beveiliging, hoge snelheid en geweldige prestaties – dat zijn de cruciale factoren die een dedicated server de moeite waard maken om dat geld uit te geven. Laten we nu de beste aanbiedingen op de markt eens nader bekijken.

Bluehost – De beste dedicated serverprovider

Bluehost - De beste dedicated serverprovider

Bluehost – is een ultieme oplossing voor elk type website of grootte. De speciale server wordt geleverd met geweldige prestaties en snelheid, naast totale controle en maximaal vermogen. Het platform biedt een aantal handige opties die zijn onderverdeeld in drie hoofdcategorieën: basis-, geavanceerde en optionele functies. Ze komen allemaal als onderdeel van een gekozen plan. Enkele basislijnfuncties zijn als volgt:

 • Maximum snelheid – Het platform maakt gebruik van open-source technologieën zoals OpenStack. Dit feit zorgt voor meer flexibiliteit en een snelle werking van de website.
 • Verbeterd cPanel – Bluehost cPanel is een ultiem instrument dat root-toegang biedt aan gevorderde gebruikers die verlangen naar totale controle over de server. Gebruikers kunnen het paneel gebruiken om in noodgevallen hostingopslag toe te voegen.
 • Ondersteuning voor RAID Level 1-opslag – Bluehost gebruikt alleen RAID-opslag op zijn dedicated servers. Het resulteert in 100% gegevensbescherming dankzij gespiegelde stuurprogramma’s. Dit is een exclusieve functie die je bij andere hostingproviders nauwelijks zult vinden.
 • Beheer uw database – Met de mogelijkheden voor databasebeheer kunnen gebruikers alle noodzakelijke correcties en wijzigingen rechtstreeks op de server aanbrengen.

Extra functies zijn onder meer beheer van meerdere servers en enkele van de essentiële beschermingstools zoals domeinprivacy, spambeveiliging, SiteLock-functie om uw website te beschermen tegen aanvallen van hackers en digitale threads.

Bluehost dedicated serverkosten: Het platform biedt drie verschillende plannen die allemaal worden geleverd met 24-uursondersteuning, gratis domein en SSL, 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Het standaardplan is het toegangspakket dat $ 72,09 per maand kost, met een snelheid van 2,3 GHz, gespiegelde opslag van 500 GB, 5 GB RAM en maximaal 3 IP-adressen. Verbeterde en premium-abonnementen kosten respectievelijk $ 90,12 en $ 108,15. Ze worden geleverd met meer gespiegelde opslag en bandbreedtes, evenals IP-adressen. Gebruikers zullen ook profiteren van een hogere snelheid, waardoor Bluehost-plannen een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben.

Probeer Bluehost nu

Hostpapa – De beste toegewijde servers in Canada

Hostpapa - De beste toegewijde servers in Canada

HostPapa – is een gerenommeerde in Canada gevestigde hostingprovider. Het bedrijf levert verschillende serveroplossingen voor verschillende behoeften. Ze bevatten afzonderlijke pakketten voor online winkels en WordPress-sites, evenals gedeelde en speciale hosting. De laatste komt als een flexibele oplossing voor kleine startups en gerenommeerde bedrijven die maximale bronnen nodig hebben voor hun groeiende projecten.

De belangrijkste kenmerken van Hostpapa zijn:

 • Drie specifieke serveropties – gebruikers kunnen kiezen uit zelfbeheerde, beheerde en volledig beheerde serveroplossingen. Aan de ene kant krijg je de kans om alle hostingbronnen zelf af te stemmen, inclusief updates, patches of app-integratie. Aan de andere kant kunt u alle onderhoud en ondersteuning overlaten aan het Hostpapa-expertteam. Zij zullen alle updates, softwaremonitoring en resourcebeheer voor u beheren.
 • Onbeperkte domeinen en sites – het platform maakt het mogelijk om zoveel domeinen en live projecten te beheren als je nodig hebt. De functie is geschikt voor onafhankelijke ontwikkelaars en webontwerpers die sites willen maken voor hun klanten, maar ook voor groeiende bedrijven met meerdere projecten binnen één netwerk.
 • De performance over het geheel – de hostingprovider beweert een onberispelijke uptime en een bovengemiddelde laadsnelheid van de pagina te bieden. Volgens de laatste tests is het uptime-tarief 99,98%, wat zeker een goed resultaat is. Wat betreft de laadsnelheid van de pagina, deze is momenteel ongeveer 795 ms. Niet zo hoog als sommigen verwachten, maar nog steeds beter in vergelijking met de gemiddelde nichestandaarden.
 • Compatibiliteit met verschillende CMS – het maakt niet uit wat voor soort CMS-platform je gebruikt. Het systeem werkt uitstekend met alle populaire contentbeheersystemen, waaronder WordPress, Joomla, Drupa en meer. Gebruikers kunnen hun kleine digitale winkels fotograferen, evenals groeiende internationale marktplaatsen of zware bedrijfswebsites met een complexe structuur.
 • Extra bronnen – Afgezien van beheerde servers, kunnen gebruikers hun plan op elk gewenst moment schalen door extra serverbronnen te genereren. Voeg telkens extra CPU, extra geheugen of I / O toe, direct vanaf het intuïtieve dashboard.

HostPapa dedicated serverkosten: HostPapa biedt een verscheidenheid aan plannen die beginnen vanaf $ 19,99 voor de toegangsserveroplossing. Het startabonnement omvat een 4-core CPU, 60 GB SSD-opslag, 1 TB overdracht, enz. U kunt het abonnement indien nodig rechtstreeks vanuit het cPanel upgraden en kiezen voor het krachtigste abonnement van $ 249,99 per maand met 1 TB opslag, 12 core CPU , 8TB-overdracht en andere essentiële functies om complexe online projecten te ondersteunen en te onderhouden.

Zie ook: HostPapa beoordeling.

Probeer HostPapa nu

Hostgator – De beste dedicated servers voor WordPress

Hostgator - De beste dedicated servers voor WordPress

HostGator – is een hostingprovider die met succes cloudgebaseerde technologieën heeft toegepast om state-of-the-art dedicated serveroplossingen te leveren. Het bedrijf levert eenvoudige tools voor hostingbeheer en maximale prestaties voor de gebruikers. Alle plannen bevatten betrouwbare beveiligingsmiddelen naast extra functies om websites vanaf de grond te maken en te onderhouden.

De belangrijkste voordelen van Hostgator zijn:

 • Verbeterde prestatie – afgezien van A + snelheidstestresultaten en 99,9% uptime, combineert Hostgator SSD- en HDD-harde-schijftechnologieën om onberispelijke websiteprestaties te garanderen. Een dergelijke aanpak resulteert in flexibelere serverconfiguraties, waardoor u de resources het meest effectief kunt beheren. Bovendien kunnen gebruikers via het bedieningspaneel meer herstructurering genereren.
 • Onbeperkte Bandbreedte – de hostingprovider garandeert onbeperkte bandbreedte in elk van zijn dedicated serverplannen. Alle servers bevinden zich landelijk (in de Verenigde Staten) met Tier-3 datacenters.
 • Maximale beveiliging – Hostgator gebruikt geavanceerde technologieën om 100% beveiliging te garanderen. U hoeft zich geen zorgen te maken over systeem- of app-updates. Ze worden automatisch afgehandeld, evenals fout- of malwaremonitoring, detectie en eliminatie. Elk datacenter heeft naast een IP-gebaseerde firewall ook DDoS-bescherming.
 • Custom Website Builder – het systeem heeft een eenvoudige WYSIWYG-websitebouwer. U kunt niet alleen bestaande projecten hosten, maar ook nieuwe websites maken zonder codeervaardigheden. Het maakt het gemakkelijk om verschillende sitetypes te bouwen, waaronder op inhoud gebaseerde of eCommerce-projecten dankzij integratie met belangrijke betaalmethoden, productbeheersystemen en meer.

HostGator dedicated serverkosten: het belangrijkste voordeel hier is dat het platform een ​​terugbetalingsbeleid van 30 dagen heeft. Als u de speciale server niet leuk vindt, krijgt u mogelijk uw geld terug. Wat de planprijzen betreft, deze zijn iets hoger dan gemiddeld. Drie pakketten bevatten Value-, Power- en Enterprise-serveropties die respectievelijk $ 118,99, $ 138,99 en $ 148,98 per maand kosten. Zoals we eerder hebben vermeld, wordt elk abonnement geleverd met onbeperkte bandbreedte.

Probeer HostGator nu

SiteGround – De eenvoudigste dedicated hosting

SiteGround - De eenvoudigste dedicated hosting

SiteGround – is het platform dat een combinatie van dedicated en cloud hosting-oplossingen levert. Ze worden geleverd met alle vooraf geïnstalleerde functies, software en programma’s die u mogelijk nodig heeft bij het gebruik van de website. Het platform levert eersteklas speciale machines om elk webproject te hosten. U bent vrij om het zelf te finetunen en te beheren of u kiest voor professionele hulp in het licht van Siteground-experts. De volgende functies zijn ontworpen om de prestaties van de site op te starten en meer functionaliteit te leveren:

 • Geselecteerde hoogwaardige hardware – Siteground-experts hebben stabiele speciale machines ontworpen die onberispelijke prestaties leveren op hogere snelheid. Het systeem maakt gebruik van enkele van de beste datacenterfaciliteiten voor de ultieme serverlocatie.
 • Totale controle en schaalbaarheid – Het platform wordt geleverd met volledig beheerde serveroplossingen. Gebruikers kunnen hun werking de klok rond volgen, wat resulteert in bijna onmiddellijke besluitvorming en eliminatie van storingen.
 • 24/7 VIP-klantenservice – Gebruikers kunnen altijd rekenen op professionele hulp via livechat, telefoon of ticketsysteem. Het ondersteuningsteam is er altijd om u te helpen wanneer u een systeemherstart of malwarediagnose nodig heeft.

Siteground dedicated serverkosten: Er zijn drie grote Siteground-abonnementen beschikbaar voor haar klanten. Het toegangsplan begint vanaf $ 219 per maand tot 480 GB opslag, 10 TB bandbreedte, Intel Xeon E3-1230 SSD met een snelheid van 3,20 GHz en andere geweldige voordelen. Het Power Server-abonnement kost $ 299 per maand en biedt een iets hogere snelheid bij hetzelfde besturingssysteem met 4 CPU-cores van 960 GB SSD. Als het niet genoeg klinkt, is het Super Power-plan een ultieme oplossing voor de meest gecompliceerde en zwaarste webprojecten. Het pakket kost u $ 599 per maand om een ​​maximale werksnelheid van 2,0 GHz te garanderen met 2 x 6 CPU-cores en 2 x 960 GB SSD met RAID Level 1-opslagondersteuning.

Zie ook: SiteGround beoordeling.

Probeer SiteGround nu

1&1 Ionos – De goedkoopste dedicated hosting

1 & 1 Ionos - De goedkoopste dedicated hosting

1&1 IONOS – is een betaalbare dedicated hostingprovider. Het heeft een aantal geweldige budgetaanbiedingen voor projecten die geen verbeterde mogelijkheden of maximale snelheid vereisen. Tegelijkertijd levert het platform alle basisfuncties uit de doos om te voldoen aan de vereisten van de basisgebruikers, naast een gratis installatie, SSD-upgrades en meer. De kern 1&1 Ionos-functies omvatten:

 • Krachtige bronnen voor hogere snelheid – Het systeem biedt onbeperkt verkeer naast connectiviteit tot 1 GB per seconde. Het resulteert in een hogere websitesnelheid en een betere gebruikerservaring. Bovendien kan de laadtijd van pagina’s een boost krijgen dankzij HTTP / 2 netwerkprotocol.
 • Geavanceerde beveiligingsmiddelen – Het systeem kan automatisch digitale beveiligers plaatsen in geval van DDoS-aanvalsrisico’s. Al uw gegevens zijn veilig, aangezien 1&1 Ionos maakt regelmatig geautomatiseerde back-ups om de kopieën van uw websitebestanden op te slaan.
 • Hosting mobiele app – een geweldige functie om snelle en eenvoudige toegang tot het Configuratiescherm rechtstreeks vanaf het mobiele apparaat te garanderen, of het nu een tablet of smartphone is. Het enige dat u nodig hebt, is de IONOS Hosting Manager-app downloaden en uw dedicated hosting ondanks de locatie beheren.

1&1 Ionos dedicated serverkosten: 1&1 Ionos beweert een budgetspecifieke serverprovider te zijn. De plannen zijn goedkoper in vergelijking met andere diensten uit onze lijst. Klanten kunnen kiezen uit vier verschillende SSD / NVMe-pakketten die variëren van $ 70 tot $ 280 per maand. De plannen maken gebruik van verschillende besturingssystemen met tot wel 4,2 GHX turbosnelheid, 1 TB opslag en 64 GB RAM.

Alle abonnementen ondanks de prijs zijn inclusief een gratis domein en SSL, SiteLock-beveiliging en enkele andere functies. Gebruikers kunnen ook overschakelen naar HDD-abonnementen. Ze zijn een beetje goedkoper, maar bieden nog steeds niet voldoende faciliteiten voor grote webprojecten.

Zie ook: 1&1 IONOS-recensie.

Probeer 1&1 IONOS Nu

Liquid Web – Managed Dedicated Servers in de Verenigde Staten

Liquid Web - Managed Dedicated Servers in de Verenigde Staten

Liquid Web – is een van de langstlopende en gerenommeerde Amerikaanse hostingproviders. Het bedrijf is op de markt sinds 1997. Het wist een goede reputatie op te bouwen bij klanten dankzij volledig beheerde dedicated server-opties, 100% uptime-garantie, verbeterde beveiligingsmiddelen en een heleboel extra functies om uw online aanwezigheid te vestigen en te promoten.

Dit is wat u krijgt bij elk dedicated serverplan van Liquid Web:

 • Makkelijk te gebruiken – het systeem heeft zijn Sync Pro-configuratiescherm geïntroduceerd dat een eenvoudig en intuïtief bedieningsinstrument lijkt te zijn. Gebruikers kunnen hun servers opzetten, plannen upgraden, domeinen en websites beheren, apps integreren en meer vanuit één cPanel zonder speciale vaardigheden. U kunt gemakkelijk meerdere tientallen domeinen en sites tegelijkertijd beheren.
 • Goede prestatie – Liquid Web garandeert 100% uptime. We hebben niet de kans gehad om te controleren of het waar is. Wat we wel weten, is dat het platform single-tenant-servers gebruikt die volledig zijn aangepast voor gebruik met zowel Windows als Linux. SSD-harde schijven zorgen voor betere prestaties en snelheid, evenals volledige ondersteuning voor PHP 7-versie en integratie met Ngnix.
 • Beheerde dedicated servers – gebruikers kunnen kiezen uit solo- of dual-processor servers. Elk hostingplan is verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Ze bevatten zelfbeheerde, kernbeheerde en volledig beheerde pakketten die naar wens kunnen worden opgeschaald of geüpgraded. Neem de controle over de serverinstellingen of laat het over aan het Liquid Web-expertteam.
 • Extra kenmerken – aanvullende opties zijn onder meer gratis domeinoverdracht en sitemigratie. Een uitgebreide beveiligingskit wordt geleverd met extra middelen zoals Guardian-back-up, eenvoudig websiteherstelproces, gegevens off-system storage en meer tools om uw sites veilig te houden.

Specifieke serverkosten voor Liquid Web: drie verschillende specifieke servercategorieën variëren afhankelijk van hun locatie. Bijvoorbeeld US Central en West servers (Michigan en Arizona) zijn waarschijnlijker geschikt voor in de VS gevestigde processen. Ze hebben elk 6 verschillende plannen, terwijl de prijzen hetzelfde zijn en variëren van $ 199 tot $ 549 per maand. Als u een in de EU gevestigde oplossing nodig heeft met servers in Amsterdam, Nederland, kunt u kiezen uit slechts drie abonnementen die $ 249 tot $ 439 per maand kosten.

Probeer Liquid Web Now

OVH – Krachtige dedicated servers met DDoS-bescherming

OVH - Krachtige dedicated servers met DDoS-bescherming

OVH – is een van de grootste Europese hostingproviders met 28 datacenters over de hele wereld. Het platform biedt serverduurzaamheid, geweldige prestaties, verbeterde beveiliging voor DD0S-aanvalspreventie en meer. Gebruikers kunnen kiezen uit 6 verschillende serveroplossingen die zijn afgestemd op verschillende behoeften op het gebied van vindingrijkheid.

Hier zijn enkele belangrijke voordelen die OVH dedicated servers hebben:

 • Beheersbare opslagcapaciteit – elk abonnement wordt in eerste instantie geleverd met 500 GB opslagruimte. Er is voldoende ruimte om websitebestanden onafhankelijk van de server op te slaan. Bovendien staat het gebruikers vrij om die capaciteit op verzoek via het dashboard te vergroten.
 • Onbeperkt verkeer – u kunt profiteren van onbeperkt inkomend en uitgaand verkeer dat gratis is. De minimale capaciteit is 500 Mbit / s en kan indien nodig worden verhoogd. Mogelijk moet u echter betalen voor extra datacenters in de regio Azië-Pacific.
 • Automatische installatie OVH zorgt voor distributie met één klik via het aangepaste bedieningspaneel. Bovendien is elke serveroplossing compatibel met de belangrijkste besturingssystemen, waaronder niet alleen Windows en Linux, maar ook Ubuntu, Debian en enkele andere.
 • DDoS-beveiliging – het platform maakt gebruik van geavanceerde technologieën om hoogwaardige DDoS-bescherming te garanderen. Optimale veiligheidsoplossingen zijn ontworpen om de meest geavanceerde en complexe aanvallen tegen te gaan. Ze omvatten VAC-infrastructuur om verkeer te verminderen, L7-mitigatiebescherming voor gaming-projecten, firewall-netwerk en meer.

OVH dedicated serverkosten: het bedrijf biedt momenteel 6 verschillende plannen aan. Ze omvatten Rise ($ 65/06 per maand), Geavanceerd ($ 81,33 per maand), Infrastructuur ($ 105,69), Opslag ($ 86,75 per maand), HG ($ 25,99 per maand) en Game ($ 95,12 per maand) speciale serveropties.

Probeer OVH nu

FDC – Toegewijde 10GBit-servers met onbeperkte bandbreedte

FDC - Toegewijde 10GBit-servers met onbeperkte bandbreedte

FDC – is een herkenbare hostingprovider met 20 servers in de Verenigde Staten en Europa. Het bedrijf, opgericht in 2003, levert webhosting en een reeks aanvullende privédiensten.

Het platform biedt 99,995% uptime naast 10Tbps backbone samen met onbeperkte bandbreedte en internetconnectiviteit. Gebruikers kunnen kiezen uit budget tot enorme dedicated serveroplossingen, afhankelijk van de benodigde middelen.

Hier zijn enkele kernfuncties van FDC:

 • Onbeperkte Bandbreedte – elk van de FDC-servers wordt geleverd met onbeperkte bandbreedte. Gebruikers kunnen ook profiteren van gratis installatie en onbeperkt uitgaand en inkomend verkeer dat gratis is, behalve in Azië. Dit is waar u moet kiezen voor een Asia Special-serveroptie.
 • Maximale prestatie – het bedrijf heeft 20 datacenters in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Het belooft een bijna perfecte uptime die momenteel 99,995% is. Als je maximale vindingrijkheid nodig hebt, kies dan voor enorme pakketten met een backbone van 20 + Tbps.
 • Gratis opties – elke klant krijgt gratis herstart en sessies zonder kosten opnieuw installeren. IPv6-adresruimte is ook inbegrepen in de abonnementsprijs.

FDC dedicated serverkosten: alle plannen zijn onderverdeeld in 3 hoofdcategorieën. De eerste is (R) Evolution met servers met een bandbreedte tot 100GE. De prijs varieert hier van $ 999 tot $ 9.999 per maand. De tweede categorie bevat aanbiedingen van de Budget Server-optie die $ 199 tot $ 499 per maand kosten. Voor enorme servers moet u tussen de $ 1199 en $ 2999 per maand betalen.

Probeer nu FDC

Velia (Godaddy) – UK Dedicated Windows & Linux-servers

Velia (Godaddy) - Britse dedicated Windows- en Linux-servers

Velia – is een in Duitsland gevestigd bedrijf dat nu deel uitmaakt van het GoDaddy-platform. Het herbergt meer dan 7000 toegewijde servers voor meer dan 5000 klanten en zakenpartners. Het komt uit Duitsland en heeft datacenters in verschillende delen van de wereld. Velia gebruikt geavanceerde technologieën om maximale kracht en prestaties, veilige serveropties en uitgebreide ondersteuning te leveren.

De belangrijkste kenmerken zijn:

 • Verbeterde prestatie – elke server wordt geleverd met 200+ GBit / s Backbone om een ​​probleemloze website te garanderen die draait tijdens verkeerspieken.
 • Flexibiliteit – de installatie is heel eenvoudig. Het enige dat u nodig heeft, is het besturingssysteem dat u gebruikt te selecteren en het distributieproces te voltooien.
 • Schaalbare infrastructuur – gebruikers zijn vrij om meer bronnen aan hun servers toe te voegen en een veilig VLAN-netwerk te creëren dat meerdere servers tegelijkertijd verbindt.
 • Ondersteuning de klok rond – supportmanagers en datacenterspecialisten zijn 24/7 beschikbaar. Ze helpen om technische problemen rechtstreeks met de gebruiker op te lossen.

Velia dedicated serverkosten: het prijsbeleid verschilt van wat we gewend zijn. Alle serveraanbiedingen zijn onderverdeeld in categorieën op wereldwijde datacenterlocaties. Gebruikers kunnen kiezen uit Europa (Frankrijk en Duitsland), de Verenigde Staten (St. Louis, Miami en LA), en China feat-datacenters in Hong Kong. Elke locatie heeft verschillende plannen en prijzen variërend van $ 49 tot $ 359 per maand.

Probeer Velia nu

Bottom Line

Kiezen voor een dedicated server betekent kiezen voor flexibiliteit en schaalbaarheid. Een dergelijke optie is de beste gok voor bedrijven en websites die waarde hechten aan stabiliteit, snelheid en maximale prestaties. Gebruikers hebben volledige controle over hun hostingfaciliteiten met de kans om de nodige configuraties in te stellen en de server op elk moment te beheren.

 • Bluehost is de # 1 serveroplossing met een uitgebreide beveiligingskit. Het platform laat stabiele en langdurige resultaten zien als het gaat om prestaties. Bovendien is het gemakkelijk te gebruiken en een goede avond voor gebruikers zonder speciale vaardigheden.
 • HostPapa is een hostingprovider met maximaal drie verschillende dedicated hostingaanbiedingen. Gebruikers kunnen de controle over hun serverfaciliteiten en website-activa overnemen. Het systeem is de beste manier om meerdere projecten met voldoende middelen te beheren.
 • HostGator is een van de meest betaalbare dedicated servers, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Gebruikers kunnen bij elk abonnement rekenen op onbeperkte bandbreedte in combinatie met maximale snelheid, geavanceerde beveiligingsmiddelen en betaalbare abonnementen.

Wat de overige hostingproviders betreft, deze kunnen op verschillende manieren goed zijn, afhankelijk van de projectvereisten en extra functies die u op de lange termijn nodig zou kunnen hebben. Het enige dat u hoeft te doen, is bepalen hoeveel kracht en snelheid uw toekomstige project nodig heeft. Het aantal aanbiedingen laat u zeker het beste platform kiezen dat aan uw budget en behoeften voldoet.

Probeer nu Bluehost Dedicated

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map