Beste vastgoed website-bouwers

Beste vastgoed website-bouwers


Als makelaar zult u vroeg of laat te maken krijgen met de ‘strijd’ met concurrenten. Het is eigenlijk geen wonder dat deze niche zeer concurrerend is en er veel makelaars zijn, die zich ook zullen richten op het opbouwen en vergroten van hun klantenbestand.

Ze kunnen hiervoor meerdere methoden gebruiken, waardoor u nieuwe benaderingen en oplossingen kunt bedenken voor effectieve promotie van bureaus. Wat voor ideeën u ook heeft, de beste blijft om een ​​eigen vastgoedwebsite te krijgen.

Het lanceren van een kwalitatieve vastgoedwebsite is een voordeel op zich. Het project zal u helpen om uw bedrijfsinformatie in het meest gunstige licht weer te geven, lijsten toe te voegen en te beheren van onroerend goed die u te huur of te koop aanbiedt, bijbehorende voorwaarden, contacten, kwaliteitsfoto’s of zelfs videorecensies en andere nuttige informatie. Dit zijn slechts een paar functies die van een vastgoedwebsite geen bevlieging maken, maar een noodzaak in de hedendaagse zakelijke niche.

Zich realiserend dat de meeste makelaars niet-codeerders zijn, is de beste optie die ze kunnen gebruiken om een ​​websitebouwer te kiezen als een belangrijke webontwerptool. Met deze systemen kunt u op een eenvoudige, intuïtieve en probleemloze manier aantrekkelijke en functionele websites maken. Het is mogelijk om in een mum van tijd een volledige vastgoedwebsite met hen te maken, gebruikmakend van meerdere tools, functies en opties die ze aanbieden.

Met zo’n uitgebreide keuze aan website-bouwers is het vaak een uitdaging om het platform te vinden, die volledig aan uw zakelijke eisen zal voldoen. Laten we eens kijken naar de meest professionele en bekende vastgoeddiensten die een waardig resultaat kunnen garanderen.

We hebben 10 van de beste website-bouwers voor onroerend goed getest:

 1. Wix – De beste website builder voor onroerend goed met IDX
 2. uKit – Easy Website Builder voor makelaars
 3. WordPress – Gratis CMS om een ​​vastgoedwebsite te maken
 4. Placester – Gepersonaliseerde vastgoedwebsites
 5. RealGeeks – Verkoop van onroerend goed & Marketing oplossing
 6. Bluehost – Beste hosting voor onroerend goed websites
 7. Tailor Brands – Real Estate Website Provider
 8. SITE123 – SaaS-platform om een ​​vastgoedsite te creëren
 9. Ucraft – GRATIS website builder voor onroerend goed
 10. Bladwijzer – AI Website Builder voor makelaars in onroerend goed

Bovenstaande websitebouwers helpen u niet alleen om uw bedrijf effectief te laten groeien, maar bieden ook een kans om grote impact te maken op vaste en potentiële klanten, nieuwe partners te vinden om lonende relaties met hen op te bouwen en uw makelaarskantoor op het internet populair te maken. Het is hoog tijd om de meest opvallende services nu in detail te bekijken.

Wix – De beste website builder voor onroerend goed met IDX

Wix - De beste website builder voor onroerend goed met IDX

Wix – is de beste website builder voor onroerend goed, die wereldwijd populair is geworden vanwege de geweldige functieset. Het systeem biedt een uitgebreide verscheidenheid aan sjablonen die geschikt zijn voor mobiel gebruik, een breed scala aan krachtige tools voor ontwerpaanpassing, een afbeeldingengalerij en tal van andere branchegerelateerde functies. De belangrijkste zijn hieronder opgesomd:

 • Wix ADI. Wix Artificial Design Intelligence is een intuïtieve systeemwizard, waarmee u in de automatische modus geweldige websites kunt maken door uw eigen nichegerelateerde inhoud in te dienen.
 • IDX / MLS-integratie. Met Wix kunt u IDX-vermeldingen insluiten op uw onroerendgoedwebsite en onroerendgoeddeals sluiten via de MLS door gebruik te maken van de optie voor het toevoegen van HTML-code.
 • Eenvoudige onroerend goed-app. Beschikbaar in Wix App Market, deze gratis applicatie maakt het voor bezoekers mogelijk om de beschikbare vastgoedvermeldingen te bekijken op een goed gestructureerde en georganiseerde webpagina.
 • Thematische sjablonen. Om aan uw webontwerpbehoeften te voldoen, biedt Wix een verscheidenheid aan mobiel-ready onroerend goed sjablonen (voor bureaus, algemene nichethema’s, landingspagina’s, architectuurbedrijven, makelaars, portefeuilles, landschapsontwerp, interieurontwerp enz.) die kan worden aangepast als je nodig hebt.
 • SEO Wiz. Wix wordt geleverd met een functionele SEO Wiz-functie, die bijdraagt ​​aan de effectiviteit van websiteoptimalisatie.
 • Client interactie tools. De websitebouwer maakt het mogelijk om te bladeren door een uitgebreide set hulpmiddelen voor klantinteractie die beschikbaar is in de geïntegreerde App Market. Toepassing van deze widgets draagt ​​bij aan het surfgemak van de website van uw klanten en zorgt ervoor dat u indien nodig contact met hen kunt houden. Enkele van de meest populaire tools voor klantinteractie zijn Google Evenementenkalender, Evenementenkalender, Pro planning, Inffuse-getuigenissen, Laatste nieuws, Wix Chat, 123 Form Builder, Callback, Online boekafspraken, Live Chat, Wix Forms, SContact Management + CRM en meer.
 • klant getuigenissen. Op het platform kunnen uw klanten hun getuigenissen toevoegen met betrekking tot uw makelaar en de prestaties ervan. Met dit doel kunt u speciale widgets / extensies integreren die beschikbaar zijn in de App Market. Deze omvatten Testimonial Builder, Social Testimonials, Voice Comments +, Customer Reviews, MyReviews, Comments, Yelp, Comments + en meer.
 • Forum. Als u van plan bent om in contact te blijven met uw huidige en potentiële klanten, is het mogelijk om met Wix een forum toe te voegen aan uw onroerendgoedwebsite. Hier kunt u een onbeperkt aantal vertakkingen en onderwerpen creëren, gebruikersdiscussies initiëren, commentaarfunctie inschakelen enz. Zodat gebruikers regelmatig met elkaar kunnen communiceren.
 • Bloggen. Blogverbinding is een optionele oplossing, maar het kan een nuttig hulpmiddel voor klantbetrokkenheid zijn. Een kwaliteitsvolle en regelmatig bijgewerkte blog kan veel onroerendgoedgerelateerde berichten bevatten die u naar wens kunt beheren. Bovendien kunt u mogelijkheden voor opmerkingen van gebruikers ondersteunen om de ideeën en meningen van uw klanten over de meest brandende onderwerpen te achterhalen. De beschikbaarheid van blogs kan ook bijdragen aan het genereren van verkeer en de tevredenheid / retentie van gebruikers.

Wix is ​​een redelijk geprijsde websitebouwer, die één gratis abonnement en twee soorten betaalde abonnementen biedt. Met het systeem kunt u kiezen uit Standard- en Business / eCommerce-abonnementen, die verschillen in termen, functies en services. De kosten van standaardabonnementen beginnen vanaf $ 13 / maand, terwijl die van zakelijke plannen begint met $ 23 / maand. Een van de betaalde abonnementen komt u zeker van pas als u van plan bent een professionele vastgoedwebsite te runnen.

Voor welke optie u ook kiest, u krijgt een bonusdomein (of een mogelijkheid om uw eigen domein aan te sluiten), uitgebreide marketinginteractie-interactiemogelijkheden, zakelijke e-mail gerelateerd aan uw eigen domein zoals [email protected] en andere onmiskenbare voordelen die zal bijdragen aan de ontwikkeling en promotie van uw bedrijf.

Probeer Wix gratis

uKit – Easy Website Builder voor makelaars

uKit - Easy Website Builder voor makelaars

uKit – is een van de gemakkelijkste websitebouwers voor makelaars of makelaars die een betrouwbare online aanwezigheid willen opbouwen. Het platform is in eerste instantie gericht op de ontwikkeling van professionele projecten voor kleine bedrijven. Dit is een volledig codevrije service, die wordt geleverd met een intuïtieve drag-and-drop-editor en zorgt voor een geweldige WYSIWYG-ervaring. uKit maakt het mogelijk om in ongeveer 30 minuten een professioneel ogende site te ontwerpen en te publiceren. Hieronder staan ​​de meest opmerkelijke voordelen van de websitebouwer:

 • Intuïtieve interface. uKit-interface is begrijpelijk, zelfs voor mensen die helemaal geen webdesignervaring hebben, waardoor ze vanaf de eerste poging een fatsoenlijke website kunnen ontwerpen.
 • Handige gebruikersinteractieopties. Met uKit kunt u gebruik maken van de live chat en callback-functies, waarmee u op elk moment van de dag contact kunt leggen met uw klanten om hen te helpen antwoorden te vinden op alle vragen die ze mogelijk hebben.
 • Responsieve thematische sjablonen. uKit onderscheidt zich door de rijke verzameling responsieve en 100% aanpasbare vastgoedsjablonen.
 • CRM-integratie. Dankzij de handige CRM-integratiefunctie krijgt elke gebruiker, die met het systeem een ​​vastgoedwebsite gaat lanceren, de kans om het proces van order- / klantbeheer te vereenvoudigen.
 • Widget keuze. Met uKit kunt u toegang krijgen tot en bladeren door een reeks widgets, waarvan de integratie uw onroerendgoedwebsite hoogwaardige prestaties geeft en bijdraagt ​​aan de betrokkenheid van gebruikers. Enkele van de widgets die u kunt gebruiken, zijn onder meer gebruikersopmerkingen, servicecalculator, timer, sociale netwerkknoppen, tijdlijn en meer.
 • SSL-verbinding. Om een ​​maximale websitebeveiliging te garanderen en vertrouwelijke gebruikersinformatie te beschermen, laat de websitebouwer u een gratis SSL-certificaat koppelen aan uw onroerendgoedsite. Dit is een veilige manier om de geloofwaardigheid van de website en een hoge vertrouwensbeoordeling te garanderen.
 • IDX-integratie. IDX-integratie door middel van een widget voor het toevoegen van code wordt geleverd in termen van het Pro Plan en is bedoeld voor webdesignprofessionals, die de vereiste vastgoeddatabase in hun websites kunnen integreren.

U kunt alle uKit-functionaliteit 14 dagen gratis testen om te zien wat het te bieden heeft. uKit-kosten zijn een van de goedkoopste in de niche. Het goedkoopste Premium-abonnement kost u slechts $ 4 per maand, terwijl het duurste Pro Plan $ 12 per maand kost. Verken de kenmerken en voorwaarden van de plannen in detail voordat u een keuze maakt.

Zie ook: uKit beoordeling.

Probeer uKit gratis

WordPress – Gratis CMS om een ​​vastgoedwebsite te maken

WordPress - Gratis CMS om een ​​vastgoedwebsite te maken

WordPress – is ‘s werelds bekendste Content Management Systeem, dat effectief kan worden gebruikt om complete vastgoedwebsites te maken. Het systeem wordt geleverd met krachtige integratieopties, biedt een reeks functies en opties voor ontwerpaanpassing om een ​​project een uitstekende uitstraling en geavanceerde prestaties te geven. Het systeem vereist echter programmeerkennis, wat een bonus is voor webdesigners die bereid zijn om volledig uitgeruste websites te lanceren. De meest opmerkelijke voordelen van de websitebouwer staan ​​hieronder vermeld:

 • Onroerend goed sjablonen. Gebruikers kunnen kiezen tussen tal van aanpasbare gratis en betaalde vastgoedsjablonen die zijn ontworpen door externe gebruikers en beschikbaar zijn op internet.
 • Plug-ins voor onroerend goed. De verzameling WordPress Real Estate-plug-ins is echt indrukwekkend en u kunt er een kiezen om een ​​website met uitstekende prestaties te lanceren (Estatik, Real Estate Pro, IMPress Listings, WP Amortization Calculator, WPL Real Estate, Easy Property Listings, Essential Real Estate, WP-Property, Afspraak Boekingskalender enz.)
 • Vastgoedthema’s. Er zijn ook meerdere responsieve WordPress-thema’s voor onroerend goed voor bureaus, makelaars en hun klanten die u in uw website kunt integreren om het ontwerp te verbeteren.

WordPress is een gratis CMS, dat het bewustzijn van codeervaardigheden impliceert en zorgt voor een fatsoenlijk resultaat. Om het meeste uit de systeemfuncties te halen, gaat u echter niet zonder betaalde plug-ins en thema’s te integreren. Om uw vastgoedwebsite online te krijgen, moet u ook een domeinnaam aansluiten en betrouwbare hosting selecteren. Dit vereist ook bepaalde financiële investeringen. Om uw website mee te hosten Bluehost, u moet bijvoorbeeld $ 2,95 per maand investeren in het goedkoopste plan. Dit zijn redelijke kosten voor een dergelijke onderscheidende functionaliteit.

Probeer WordPress nu

Placester – Gepersonaliseerde vastgoedwebsites

Placester - Gepersonaliseerde vastgoedwebsites

Placester – is een alles-in-één gespecialiseerde websitebouwer voor onroerend goed, die gemakkelijk te gebruiken en handig is voor de nichegebruikers. Het systeem biedt volledig geïntegreerde CRM-toegang, een reeks marketingtools, op mobiel reagerende sjablonen en andere nichespecifieke functies waarmee u uw vaardigheden op het gebied van webbouw kunt aanscherpen en hoogwaardige vastgoedwebsites tegen redelijke kosten kunt ontwerpen. De belangrijkste hoogtepunten van het systeem zijn als volgt:

 • Geïntegreerde CRM. De website builder biedt een uitgebreide module om het aantal leads, klantactiviteit, interactie en andere belangrijke parameters bij te houden en te bewaken.
 • Klaar IDX / MLS-interacties. U kunt IDX / MLS eenvoudig integreren in uw onroerendgoedwebsite om zelfs onderweg foto’s, aanbiedingen en updates van onroerend goed te kunnen leveren.
 • Responsieve nichesjablonen. Placester biedt een verzameling responsieve sjablonen voor onroerend goed voor verschillende categorieën, gebruikersbehoeften en een eersteklas mobiele browse-ervaring.
 • Intuïtieve e-mailmarketingtools. De websitebouwer maakt het mogelijk om e-mail druppelcampagnes te maken en te beheren die nodig zijn om nieuwe leads te genereren en de betrokkenheid en retentie van klanten te verbeteren.

Placester biedt geen gratis abonnement, maar biedt wel twee soorten betaalde abonnementen, die elk geavanceerde functies en onroerendgoedvoordelen bieden. De kosten van abonnementen verschillen voor makelaars ($ 99 en $ 199 per maand) en niet-NAR-leden ($ 125 en $ 250 per maand) en er is ook een opstartvergoeding voor elk type gekozen plan. Placester is dus geen goedkope website-bouwer voor onroerend goed, maar het is de aandacht waard van gebruikers die bereid zijn een grootschalige website te publiceren voor het genereren van winst.

Probeer Placester nu

RealGeeks – Verkoop van onroerend goed & Marketing oplossing

RealGeeks - Verkoop- en marketingoplossing voor onroerend goed

RealGeeks – is de alles-in-één oplossing voor verkoop en marketing van onroerend goed, waarmee u aanpasbare en volledig uitgeruste websites kunt maken die daadwerkelijk leads genereren. Het systeem wordt gebruikt om krachtige maar eenvoudige en gebruiksvriendelijke websites te bouwen om vastgoedprofessionals te helpen hun bedrijf effectief te promoten en zich te onderscheiden van de massa. Het bedrijf ziet zijn missie in de combinatie van innovatieve oplossingen en geavanceerde technologieën om de prestaties te verbeteren en het werk van makelaars te vereenvoudigen. Bekijk nu de belangrijkste RealGeeks-functies:

 • Geïntegreerde Lead Manager CRM. Het systeem houdt de leaddatabases van REALTORS® bij met behulp van marketingfuncties om automatisch realtime rapportage / analyse te genereren.
 • IDX Real Estate-websites. Met het platform kunt u responsieve vastgoedwebsites bouwen die in hoge mate zijn geoptimaliseerd voor de zoekmachines en waarmee u leads kunt vastleggen via het maken van bestemmingspagina’s en het zoeken naar onroerend goed.
 • Property Valuation Tool. Met deze service kunt u de geavanceerde eigenschapstaxatie “Wat is uw huis waard” gebruiken om de kosten te evalueren van onroerend goed die u van plan bent te huur of te koop aan te bieden..
 • Facebook-marketing. Met de websitebouwer kunt u de Facebook Marketing-tool gebruiken, die deel uitmaakt van de marketingstrategie voor sociale media van de service die specifiek is afgestemd op de behoeften van onroerendgoedbedrijven.
 • Geautomatiseerd e-maildripsysteem. RealGeeks maakt het mogelijk het systeem van e-mailmarketing te verbeteren waarmee u e-mailcampagnes met ansichtkaarten en sms-berichten kunt organiseren en verzenden naar potentiële leads namens klanten.
 • Gepersonaliseerde mobiele app. Het systeem biedt de mogelijkheid om een ​​handige Real Geeks mobiele app te gebruiken, die integreert met de MLS®-service van uw lokale board om nieuwe leads vastgoedobjecten op uw website te laten zoeken en directe push-notificaties te ontvangen over recente updates, met behulp van hun mobiele apparaten.
 • Integraties van derden. RealGeeks maakt het mogelijk om uw website te integreren met handige niche-gerelateerde apps en services. Deze omvatten Trulia, Zillow, BombBomb, Infusionsoft, Top Producer, Wise Agent, Zapier, Realtor.com, Gmail, Mojo, LionDesk, Get Riley, MailChimp, BoldLeads, e-mailsynchronisatie met meerdere providers en meer.

RealGeeks is geen gratis systeem om te gebruiken. De kosten van de tariefplannen beginnen bij $ 300 / maand voor het vaste aantal inbegrepen diensten. Bovendien moet u een vooraf gedefinieerd marketingbudget investeren dat u mogelijk nieuwe leads kan opleveren. Zoals het systeem aangeeft, kan een budget van $ 400 / maand u ongeveer 50 nieuwe leads opleveren, wat een redelijk goede indicator is.

Bovendien heb je de mogelijkheid om de tool voor het taxeren van onroerend goed te gebruiken voor $ 50 / maand en de Facebook Ad Creator, die je hetzelfde kost. RealGeeks brengt bovendien ongeveer $ 550 / maand in rekening voor PPC Facebook- en Google-advertentiecampagnes. Er is echter ook een goed nieuws: u kunt de demoversie van de websitebouwer aanvragen als u van plan bent deze te testen en verder te gebruiken.

Probeer RealGeeks gratis

Bluehost – Beste hosting voor onroerend goed websites

Bluehost - Beste hosting voor onroerend goed websites

Bluehost – is een geloofwaardige feature-beladen hostingprovider voor vastgoedwebsites. Het platform is rijk aan tools en functies die nodig zijn om betrouwbare websiteopslag en beveiliging te garanderen. Het is flexibel, betaalbaar en intuïtief genoeg om te worden beheerst en gebruikt door alle soorten gebruikers, inclusief beginners. De hostingprovider geniet populariteit bij WordPress-gebruikers en wordt officieel aanbevolen door het CMS als een vertrouwde en gerenommeerde service. Het is hoog tijd om nu de functieset van het platform in te schakelen:

 • Veiligheidsmaatregelen. Het platform houdt zich bezig met de veiligheid van websites die ermee worden gehost. Daarom neemt het speciale maatregelen om het hoogste beveiligingsniveau te garanderen, zodat zijn gebruikers zeker kunnen zijn van de vertrouwelijkheid van hun klanten en het behoud van persoonlijke / zakelijke gegevens.
 • Rich Marketplace of Extensions. Bluehost wordt geleverd met de geïntegreerde marktplaats van widgets, extensies en add-ons die gebruikers kunnen doorbladeren om diegenen te kiezen die idealiter overeenkomen met hun onroerendgoedwebsites. Bovendien kunt u hier WordPress-sjablonen selecteren als u van plan bent een website met het CMS te lanceren.
 • Flexibiliteit en integratieopties. De hostingprovider integreert betrouwbaar met meerdere plug-ins en externe services die de prestaties van uw website geavanceerder en functioneler kunnen maken.
 • Hoge laadtijd van de website. De platformontwikkelaars besteden speciale aandacht aan de laadtijd van websites die ermee worden gehost. Dit is erg belangrijk als het gaat om het genereren van verkeer en het behoud van klanten. Om deze reden gebruikt het systeem specifieke functies en tools die een positieve invloed kunnen hebben op de laadtijdparameters van de website.

Bluehost is een betaalbare hostingprovider die uitstekend werkt voor het opslaan van vastgoedwebsites. Het platform biedt geen gratis abonnementen, maar dit is niet vereist vanwege de betaalbaarheid van de betaalde abonnementen. De goedkoopste prijsoplossing kost $ 2,95 / maand en dekt een rijk spectrum aan hostingbehoeften van uw website. Het systeem biedt een gratis SSL-certificaatverbindingsfunctie, onbeperkte bandbreedte, krachtige integratieopties samen met een gratis domeinverbinding en andere onmiskenbare voordelen.

Probeer Bluehost nu

Tailor Brands – Real Estate Website Provider

Tailor Brands - Real Estate Website Provider

Tailor Brands – is een geloofwaardige feature-beladen hostingprovider voor vastgoedwebsites. Het platform is rijk aan tools en functies die nodig zijn om betrouwbare websiteopslag en beveiliging te garanderen. Het is flexibel, betaalbaar en intuïtief genoeg om te worden beheerst en gebruikt door alle soorten gebruikers, inclusief beginners. De hostingprovider geniet populariteit bij WordPress-gebruikers en wordt officieel aanbevolen door het CMS als een vertrouwde en gerenommeerde service. Het is hoog tijd om nu de functieset van het platform in te schakelen:

 • Veiligheidsmaatregelen. Het platform houdt zich bezig met de veiligheid van websites die ermee worden gehost. Daarom neemt het speciale maatregelen om het hoogste beveiligingsniveau te garanderen, zodat zijn gebruikers zeker kunnen zijn van de vertrouwelijkheid van hun klanten en het behoud van persoonlijke / zakelijke gegevens.
 • Rich Marketplace of Extensions. Bluehost wordt geleverd met de geïntegreerde marktplaats van widgets, extensies en add-ons die gebruikers kunnen doorbladeren om diegenen te kiezen die idealiter overeenkomen met hun onroerendgoedwebsites. Bovendien kunt u hier WordPress-sjablonen selecteren als u van plan bent een website met het CMS te lanceren.
 • Flexibiliteit en integratieopties. De hostingprovider integreert betrouwbaar met meerdere plug-ins en externe services die de prestaties van uw website geavanceerder en functioneler kunnen maken.
 • Hoge laadtijd van de website. De platformontwikkelaars besteden speciale aandacht aan de laadtijd van websites die ermee worden gehost. Dit is erg belangrijk als het gaat om het genereren van verkeer en het behoud van klanten. Om deze reden gebruikt het systeem specifieke functies en tools die een positieve invloed kunnen hebben op de laadtijdparameters van de website.

Tailor Brands heeft geen gratis abonnement, maar biedt wel een betaald abonnement dat alle functies omvat die het platform op voorraad heeft. De kosten van de plannen beginnen vanaf $ 9,99 / maand. Als u echter jaarlijks betaalt, worden de kosten van het goedkoopste betaalde abonnement verlaagd tot $ 2,99 / maand – dat is een behoorlijk indrukwekkende korting! Als u verwacht de volledige geïntegreerde toolset tegen deze kosten te gebruiken, biedt het systeem u de mogelijkheid om de Logo Maker, website builder met eCommerce-functionaliteit en andere geavanceerde functies die standaard worden aangeboden, te gebruiken.

Probeer nu Tailor Brands

SITE123 – SaaS-platform om een ​​vastgoedsite te creëren

SITE123 - SaaS-platform om een ​​vastgoedsite te creëren

SITE123 – is een van de eenvoudigste en meest intuïtieve SaaS-platforms die worden gebruikt om vastgoedwebsites te maken. De websitebouwer biedt niet alleen een overvloed aan eenvoudig te gebruiken ontwerpaanpassingstools en -functies, maar biedt ook informatieve richtlijnen over hoe u de functionaliteit ervan kunt gebruiken. SITE123 wordt geleverd met een eenvoudige slepen-en-neerzetten-editor die het ontwikkelingsproces van de doe-het-zelf-website gemakkelijk, snel en begrijpelijk maakt, zelfs voor beginners. Als je een beslissing hebt genomen om een ​​website met SITE123 te lanceren, bekijk dan nu de hoogtepunten:

 • Meertalige ondersteuning. De website builder biedt meertalige ondersteuning, zodat u verschillende taalversies van uw onroerendgoedwebsite kunt maken. Dit is een leuke manier om websiteverkeer te genereren en de aandacht te trekken van gebruikers / partners uit het buitenland.
 • Logo Maker. SITE123 biedt de mogelijkheid om de geïntegreerde Logo Maker-tool te gebruiken, waarmee u een persoonlijk logo kunt ontwerpen en integreren in uw onroerendgoedwebsite. Dit geeft uw project een merkidentiteit, waardoor het gemakkelijk te onthouden is voor potentiële klanten.
 • Geïntegreerde app-markt. Het platform wordt geleverd met een rijke geïntegreerde app-markt die toegang geeft tot tal van high-end widgets, extensies, add-ons en applicaties die uw vastgoedprestaties naar een geheel nieuw niveau kunnen tillen. Enkele van de widgets die beschikbaar zijn in de App Market-collectie zijn onder meer Analytics Tools, Social, Booking, Live Chat Support, Galleries, Forms en meer.
 • Online Form Builder. Welke vorm u ook wilt integreren in uw websitepagina’s om de projectprestaties te verbeteren, de geavanceerde Online Form Builder helpt u dat gemakkelijk te doen. De tool wordt geleverd met een verscheidenheid aan aangepaste vormlay-outs en ontwerpelementen die u kunt kiezen en aanpassen met betrekking tot uw webbehoeften voor onroerend goed.
 • Opties voor sociale media. Na het lanceren van uw vastgoedwebsite, zult u zeker de wens hebben om uw klanten bewust te maken van alles wat er in uw bedrijf gebeurt. SITE123 biedt opties voor integratie van sociale media waarmee u sociale netwerkaccounts kunt bijwerken met dringende bedrijfsgerelateerde informatie.
 • Tools voor klantinteractie. Integratie van tools voor klantinteractie is belangrijk als het gaat om het vergroten van de betrokkenheid en tevredenheid van gebruikers. De websitebouwer biedt toegang tot de krachtige toolset die u kunt doorbladeren om de functies te kiezen die perfect passen bij uw vastgoedproject.
 • Bloggen-engine. Dankzij de geïntegreerde blog-engine maakt SITE123 het mogelijk om een ​​functionele blog te koppelen aan uw vastgoedwebsite. Hier kunt u blogposts toevoegen, plannen en bijwerken met betrekking tot de vastgoedniche, gebruikerscommentaar inschakelen en beheren, discussies van uw blogleden initiëren en ondersteunen enz. Deze maatregelen helpen uiteindelijk de aandacht van gebruikers naar uw website te trekken en geïnteresseerd te blijven in recente brancheblogupdates.

SITE123 is niet alleen een van de eenvoudigste websitebouwers, het is ook een van de meest betaalbare platforms. Het systeem heeft een gratis abonnement voor gebruikers die niet zeker weten of ze het systeem willen gebruiken, maar wel de intentie hebben om de functies ervan te testen. Voor die abonnees, die hebben besloten om de volledige functieset van de dienst te gebruiken, onthult SITE123 een kans om te upgraden naar een van de betaalde abonnementen. De goedkoopste kost momenteel $ 10,80 / maand.

Probeer SITE123 gratis

Ucraft – GRATIS website builder voor onroerend goed

Ucraft - GRATIS website builder voor onroerend goed

Ucraft – is een gratis doe-het-zelf-cloudwebsitebouwer om hoogwaardige vastgoedwebsites te beheren. Het systeem onderscheidt zich door de overvloedige geïntegreerde collectie Designer Tools, responsieve aanpasbare thema’s, Logo Maker, Landing Page Creator en andere functies die bijdragen aan een effectief websiteontwikkelingsproces. Als u overweegt Ucraft te gebruiken als een website-bouwer voor onroerend goed, zult u geïnteresseerd zijn om de belangrijkste voordelen ervan te ontdekken:

 • Responsieve industrieontwerpen. De websitebouwer heeft een van de meest indrukwekkende collecties responsieve ontwerpen. Blader er gewoon door om de beste sjablonen voor uw onroerendgoedwebsite te vinden. Zodra u de keuze maakt, gaat u verder met de set ontwerpaanpassingstools om uw project een persoonlijk tintje te geven.
 • Logo Maker. Ucraft biedt de mogelijkheid om de gratis Logo Maker te gebruiken om het exclusieve bedrijfslogo te ontwerpen, aan te passen en te integreren in uw onroerendgoedwebsite. Dit is een mooie manier om uw website betrouwbaar en gedenkwaardig te maken voor potentiële klanten.
 • Externe integraties. Ucraft wordt geleverd met een uitgebreide set geïntegreerde widgets en apps, maar het is ook mogelijk om door externe integraties te bladeren. De lijst met extensies van derden is behoorlijk rijk en u kunt de integraties kiezen die het beste werken voor uw vastgoedontwikkeling en marketingbehoeften. Enkele van de beste voorbeelden van dergelijke extensies zijn Facebook Messenger, Uservoice, Zendesk Chat, Intercom, Disqus, LiveAgent en Jivosite om er maar een paar te noemen.
 • Meertalige functie. Ucraft biedt meertalige ondersteuning, waardoor het niet meer nodig is om meerdere websites te maken in de talen die u nodig heeft voor effectieve zakelijke promotie. In plaats daarvan heeft u de kans om verschillende taalversies van dezelfde website te maken om het browsen voor internationale klanten of zelfs zakenpartners te vereenvoudigen.
 • Landing Page Creator. Het bouwen van een bestemmingspagina voor uw makelaarskantoor kan een slim idee zijn en Ucraft maakt dat mogelijk met zijn geavanceerde Landing Page Creator. De tool is standaard absoluut gratis voor iedereen, zodat u gebruik kunt maken van alle voordelen die het platform biedt.

Ucraft biedt de mogelijkheid om de functies uit te proberen met een gratis abonnement, dat onbeperkt geldig is. Er is ook een kans om een ​​gratis bestemmingspagina met het systeem te maken of te upgraden naar het betaalde abonnement dat aansluit op de behoeften van uw website-ontwikkeling. De kosten van het goedkoopste Ucraft-abonnement zijn $ 10 / maand en er is een proefperiode van 14 dagen waarmee u de functies van het plan kunt testen zonder kosten te betalen.

Probeer Ucraft gratis

Bladwijzer – AI Website Builder voor makelaars in onroerend goed

Bladwijzer - AI Website Builder voor makelaars in onroerend goed

Bookmark – is een krachtige, moderne, AI-gestuurde website-bouwer voor makelaars in onroerend goed. Het is niet nodig om over codeervaardigheden te beschikken om websites met het systeem te lanceren – zo intuïtief en begrijpelijk is het wel. Bookmark bekleedt een van de topposities in de lijst met eenvoudig te gebruiken en handige websitebouwers. Wat je nodig hebt om er een vastgoedwebsite mee te starten, is om de vereiste inhoud in te dienen en het resultaat te bekijken. Hier is de lijst met de meest opmerkelijke bladwijzerfuncties:

 • AIDA-assistent. Wanneer u een onroerend goed met Bookmark lanceert, zult u zeker profiteren van het gebruik van de geïntegreerde AIDA Assistant. Dit is de volledig geautomatiseerde AI-aangedreven tool die de informatie gebruikt die u op verzoek indient om een ​​uniek website-ontwerp te creëren.
 • eCommerce Engine. Als u van plan bent onroerend goed te koop of te huur rechtstreeks op de website aan te bieden, zal het gebruik van het eCommerce-platform Bookmark-aanbiedingen zeker van pas komen. Het systeem geeft toegang tot meerdere eCommerce-tools, functies, elementen en ontwerpen die nodig zijn om uw project hoogwaardige prestaties te geven.
 • Focus oplossing. Met Bookmark bereikt u de set van kant-en-klare contentblokken, waarvan maatwerk resulteert in de ontwikkeling van de gewenste vastgoed website layout en structuur. Onder de modules kunt u kiezen en integreren in uw website, het is in eerste instantie logisch om sociale netwerkknoppen, kaarten, contactformulieren, teksten, links, citaten, feedbackformulier en nog veel meer te noemen.
 • Sectie Evenementen. Als het gaat om het beheer van onroerendgoedwebsites, wordt de mogelijkheid om bedrijfsgerelateerde evenementen toe te voegen en bij te werken handig en belangrijk. Met Bookmark wordt dit mogelijk met de Events-sectie, waar u updates en nieuws over onroerend goed kunt plaatsen.

Bookmark biedt een gratis abonnement, waarvan de functionaliteit voldoende is om alle diensten en functies van de websitebouwer te ontdekken. Als u van plan bent een onroerend goedproject met veel functies te starten met dit door AI aangedreven platform, biedt het de mogelijkheid om zich te abonneren op zijn betaalde plannen. De goedkoopste kost je $ 11,99 / maand (jaarlijks abonnement).

Probeer Bookmark gratis

Welke functies moet een geweldige vastgoedwebsite hebben?

Als makelaar wilt u zeker dat uw website zich onderscheidt van de rest. Dit is belangrijk als het gaat om het weerstaan ​​van nicheconcurrentie en dit maakt ook veel uit als het gaat om het genereren van leads. Om het meeste uit uw onroerendgoedwebsite te halen, moet u zich bewust zijn van de onmisbare functies die het verplicht zou moeten zijn om u te laten bereiken wat u bereikt. Laten we de basisfuncties gebruiken die een perfecte vastgoedwebsite zou moeten hebben:

 • IDX-vermeldingen en MLS-toegang. Zodra u besluit deel te nemen aan een onroerendgoedspel, moet u zich realiseren hoe belangrijk het is om toegang te krijgen tot Internet Data Exchange (IDX) aanbiedingen en het gebruik van de Multi Listing Service (MLS) om succesvolle deals te sluiten wanneer dat nodig is. Dit is de onfeilbare manier om up-to-date gegevens over vastgoedvermeldingen op uw website bij te houden en weer te geven om de doelgroep 24/7 op de hoogte te houden.
 • Leadgeneratie en marketingtools. Het is zeer wenselijk dat een websitebouwer waarmee u gaat werken, wordt geleverd met een ingebouwde set tools voor het genereren van leads en marketing. Door contactgegevens, online formulieren en tekstvakken toe te voegen, e-mailcampagnes te maken en bij te werken, geautomatiseerde sms- en e-mailherinneringen te verzenden, analytische tools voor websites te gebruiken, enz., Krijgt u veel meer kansen om nieuwe leads te genereren en een betrouwbaar klantenbestand op te bouwen dat geïnteresseerd is in uw diensten.
 • Hoge resolutie afbeeldingen. Een website-bouwer van hoge kwaliteit moet u de mogelijkheid bieden om afbeeldingen met hoge resolutie toe te voegen en bij te werken voor uw onroerendgoedobjecten die op uw website worden vermeld. Hoe meer, hoe beter. Het is een must om de afbeeldingen te maken (evenals alle websitepagina) geoptimaliseerd voor de zoekmachines om meer klantenstroom te krijgen.
 • Kaarten-integratie. De meeste populaire website-bouwers voor onroerend goed maken Maps-integratie mogelijk voor elk vastgoedobject dat u naar de website uploadt. Kaarten vereenvoudigen locatie-identificatie voor gebruikers die op zoek zijn naar bepaalde vermeldingen. Ze kunnen ook helpen met effectieve navigatie en routekeuze.

Bottom Line

Een professionele vastgoedwebsite is een must voor elke branche-expert, die van plan is het woord over het bedrijf te verspreiden en verkeer te genereren om het klantenbestand te laten groeien. De beste manier om het beste resultaat te bereiken, is door een websitebouwer te gebruiken. Deze diensten zijn makkelijk te gebruiken, handig en logisch gestructureerd om de beste gebruikerservaring te garanderen. Ze worden geleverd met een uitgebreide set tools, sjablonen en functies die resulteren in de ontwikkeling van een fatsoenlijk project.

De selectie van tools voor webbouw die u kunt gebruiken om een ​​vastgoedwebsite te krijgen, is uitgebreid en het is niet eenvoudig om vanaf het begin een keuze te maken. Blader door de beoordelingen van de beste websitebouwers die het artikel biedt, verken de functies die ze bieden en test ze om de service te selecteren die aan uw webbehoeften voor onroerend goed voldoet.

Maak gratis een makelaar-website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map