Beste website-bouwers van reisbureaus

Beste website-bouwers van reisbureaus


De reisbusiness starten is altijd een uitdaging, vooral voor die ondernemers, die dat nog nooit eerder hebben gedaan en geen idee hebben van de stappen en vaardigheden die dit proces met zich meebrengt. Of u nu al een reisbureau runt of gewoon van plan bent het bureau te lanceren, u zult niet weggaan zonder een website op te zetten om uw bedrijf op internet te vertegenwoordigen.

Een reissite is de topbestemming voor uw huidige en potentiële klanten. Dit is ook de beste bron van informatie over uw bedrijf, services en updates die u aanbiedt, prijsbeleid en andere opvallende problemen. Een volledig uitgeruste website van een reisbureau kan uw klanten veel branchegerelateerde informatie bieden, die niet te vinden is in ander reclamemateriaal of andere offline informatiebronnen.

Het is geen geheim dat reisagenten de klok rond bezig zijn, zodat hun klanten de beste tours tegen redelijke kosten kunnen vinden en andere zakelijke problemen kunnen oplossen. Dit kost uiteraard veel moeite en tijd, waardoor bedrijfseigenaren niet betrokken kunnen raken bij de ontwikkeling van DIY-websites. Het heeft echter geen zin om webmasters in te huren om de websites van reisbureaus te ontwerpen, aangezien dit een vrij dure oplossing is. Zelfs als je het probeert en huur iemand in om een ​​website te ontwikkelen voor u kunt u het project niet zelf bijwerken en beheren zonder de basis van het webontwerpproces te kennen.

De enige redelijke oplossing is in dit geval het gebruik van websitebouwers – eenvoudige, gebruiksvriendelijke en betaalbare webontwerptools waarmee u een website kunt maken zonder codering of ervaring. Zowel alles-in-één als website-bouwers van reisbureaus bieden een uitgebreide selectie van nichegerichte functies en diensten die een positieve invloed zullen hebben op de prestaties van uw website en de verdere promotie ervan.

Naast het verstrekken van de expliciete informatie over uw bedrijf, prestaties, diensten, rondleidingen en prijzen, wordt de website van uw reisbureau de belangrijkste bestemming voor gebruikers die bereid zijn uw bedrijfsupdates te ontdekken en aanbiedingen te verbranden (dit is erg belangrijk voor toeristen), beste deals, kortingen, nieuws, updates en andere gerelateerde feiten die ze nergens anders kunnen ontdekken.

We hebben 8 van de beste website-bouwers van reisbureaus getest:

 1. Wix – De BESTE Website Builder voor reisbureau
 2. WordPress – Beste platform voor reisblogs
 3. uKit – Beste website-bouwer voor reisbureaus
 4. Ucraft – Online platform om een ​​bestemmingspagina te maken
 5. SITE123 – Website Builder voor Touroperators
 6. Bladwijzer – A.I.-powered Website Builder
 7. uCoz – Absoluut GRATIS Travel Community Builder
 8. Shopify – Beste e-commerceplatform voor reissites

Voor degenen die op zoek zijn naar de beste website-bouwer voor reisbureaus, hebben we elk van de hierboven genoemde systemen beoordeeld. Hun gedetailleerde vergelijking zal u helpen het platform te ontdekken dat het beste werkt voor de website van uw reisbureau en komt het meest tegemoet aan uw website-ontwikkelingsbehoeften. Laten we nu beginnen.

Wix – De BESTE Website Builder voor reisbureau

Wix - De BESTE Website Builder voor reisbureau

Wix – is de BESTE alles-in-één website builder voor reisbureaus, agenten en touroperators. Het platform omvat gebruiksgemak, gemak, betaalbaarheid, hoogwaardige functionaliteit en een intuïtieve benadering van webdesign. Er is veel vraag naar gebruikers van over de hele wereld en niet tevergeefs. Wix wordt geleverd met een uitgebreide lijst met functies die nodig is om een ​​indrukwekkende website van een reisbureau te starten en te beheren zonder er een fortuin aan uit te geven. Het is hoog tijd om meteen de belangrijkste hoogtepunten van het platform in te schakelen:

 • Reissjablonen. Als het gaat om de verzameling reissjablonen, het systeem biedt degelijke aanpasbare en mobiel-ready thema’s die nodig zijn om websites te bouwen voor touroperators, reisbureaus, foodtours, toeristenbedrijven, hotels, reisblogs, safaritochten, reisfotografen, zeilers en speciale landingspagina’s voor reisorganisaties.
 • Reiswidgets. Het systeem maakt het mogelijk om te kiezen tussen veel gratis en betaalde widgets die een geweldige aanvulling zijn op de website van uw reisbureau (Moovit-kaarten en routes-widget voor uitstekende OV-opties naar uw exacte locatie, Hotels en Airbnbs-kaart voor de beste plekken om te verblijven in de buurt van uw evenement, enz..)
 • Tools voor klantinteractie. Wix App Market biedt een uitgebreide collectie van integreerbare widgets en extensies die het mogelijk maken om op elk moment van de dag effectief in contact te komen met klanten (123 Form Builder, Callback, Boek Afspraken Online, Live Chat, Wix Forms, Google Evenementenkalender, Evenementenkalender, Wix Boekingen, Scheduling Pro, Inffuse Testimonials, Laatste Nieuws, Wix Chat, Contactbeheer + CRM, enz.).
 • klanten-reviews. Het systeem maakt het mogelijk widgets en extensies te integreren waarmee klanten hun beoordelingen kunnen plaatsen en hun opmerkingen kunnen delen voor verbeterde marketingdoeleinden (Klantrecensies, MyReviews, opmerkingen, Yelp, opmerkingen +, Testimonial Builder, sociale getuigenissen, gesproken opmerkingen + enz.).
 • Wix-boekingen. De app maakt het mogelijk om een ​​afspraak te maken, je aan te melden voor een vergadering, direct op de website te betalen om je werkschema en de plannen van je klanten beter te organiseren.
 • Forum. De website builder maakt het mogelijk voeg een forum toe aan uw website om huidige en potentiële gebruikers in staat te stellen met elkaar om te gaan, de onderwerpen te bespreken waarin ze geïnteresseerd zijn en hun reiservaring te delen. Het is mogelijk om zoveel takken en onderwerpen toe te voegen die gericht zijn op reizen om de bijgewerkte informatie te verstrekken, gebruikers zullen worden aangemoedigd om erachter te komen.
 • Bloggen. Met Wix kunt u ook een volledig uitgeruste blog aan uw website koppelen om klanten van reisbureaus op de hoogte te houden van de geplande evenementen, updates en nieuws dat u met hen wilt delen. Er is ook een mogelijkheid om informatieve niche-artikelen te uploaden die reisgerelateerde informatie bieden die gebruikers in het voordeel zullen stellen bij het plannen van hun vakantie of zakenreizen.

Kosten: Als een website-builder boordevol functies, onthult Wix de mogelijkheid om de volledige functieset te testen met behulp van een gratis abonnement. Deze optie is voldoende om de belangrijkste sterke en zwakke punten van het platform te definiëren alvorens te beslissen over het verdere gebruik ervan. Wat u echter moet weten, is dat het gratis Wix-abonnement helemaal niet werkt voor de ontwikkeling van complexe projecten.

Als u van plan bent een functionele reisbureau-website te lanceren, moet u upgraden naar een van de betaalde abonnementen. Voor dit doel biedt Wix momenteel twee groepen plannen aan, namelijk Standard en Business / eCommerce. Elk van hen omvat individuele abonnementen die verschillen in termen en kosten. De kosten van Standard Wix-abonnementen beginnen dus met $ 13 / maand tot $ 39 / maand, terwijl die van Business Plans $ 23 / maand en hoger bedragen.

Probeer Wix gratis

WordPress – Beste platform voor reisblogs

WordPress - Beste platform voor reisblogs

WordPress – is een vertrouwd en volledig uitgerust platform (CMS) voor blogs over reizen en toerisme. Het systeem werkt uitstekend voor de ontwikkeling van grote websites met veel functies van reisbureaus of populaire touroperators. Het onderscheidt zich van de rest vanwege de geavanceerde integratieopties, geavanceerde ontwerpaanpassingstools en codebewerkingsfuncties. Dit laatste aspect vereist echter begrip van het onderwerp. De redenen om het platform te gebruiken zijn als volgt:

 • Reissjablonen. Het is mogelijk om door de gratis en betaalde reissjablonen van het systeem te bladeren, evenals de thema’s die online beschikbaar zijn.
 • Integreerbare plug-ins voor reisbureaus. WordPress staat bekend om zijn krachtige integratie-opties voor plug-ins (de meest populaire plug-ins die u voor uw reiswebsite kunt gebruiken, zijn PanoPress, Orioly Book Now, Tour Master, WPML Plugin, Polylang, The Event Calendar, WooTour enz.).
 • Plug-ins voor klantinteractie. Om een ​​lonende interactie met klanten te garanderen, kunt u ook een aantal plug-ins integreren, zoals Eenvoudige sociale deelknoppen, Client Portal-plug-in, Callback-plug-in aanvragen, WP Notification Bar Pro, WP Customer Area enz.

Kosten: WordPress is gratis te downloaden voor iedereen. U kunt de functies van het systeem zo lang testen als u nodig heeft. Houd er rekening mee dat u voor het publiceren en promoten van een reissite daarvoor hosting en domeinnaam moet kopen. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de voorwaarden in het plan. Bijvoorbeeld betaalbaar Bluehost plan kost u $ 2,95 per maand. Bovendien moet u investeren in plug-in- en sjabloonintegratie.

Probeer WordPress nu

uKit – Beste website-bouwer voor reisbureaus

uKit - Beste website-bouwer voor reisbureaus

uKit – is de gemakkelijkste websitebouwer voor kleine bedrijven om een ​​website voor een reisbureau te maken. Overvloed aan geavanceerde ontwerpaanpassingsfuncties, thema’s, applicaties en andere tools die een must-have zijn voor elke reissite, hebben de service tot een van de beste nichevertegenwoordigers gemaakt. Bekijk nu enkele van de meest onderscheidende kenmerken ervan:

 • Verzameling van reissjablonen. Het systeem biedt een royale collectie reisgericht responsieve thema’s, die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de behoeften van nieuwkomers en webdesignprofessionals (u kunt kiezen tussen reisbureau, bergwandelen of Europese tour, kamperen op zee, vakantietoerisme, eco-tour, cruisetochtthema’s of een blanco sjabloon selecteren om een ​​geheel nieuwe website te ontwerpen).
 • Rich Widget-verzameling. uKit biedt een vrij mooie selectie van widgets die worden geleverd met nichespecifieke inhoud en een goede aanvulling zijn op elke reissite (Online chat, sociale netwerkknoppen, tijdlijn, gebruikerscommentaar, servicecalculator, timer enz.).
 • CallBack-functie. Door de widget te integreren, kunt u uw klanten de kans geven om hun terugbelverzoeken achter te laten, zodat u op het meest geschikte moment van de dag contact met hen kunt opnemen.
 • Live chat. Met een LiveChat-functie die wordt aangeboden door uKit, blijft u in contact met klanten, die vragen hebben of tijdige online ondersteuning en assistentie nodig hebben.
 • Website voorbeeld. Met de website builder kunt u een voorbeeld van uw website bekijken terwijl deze nog in ontwikkeling is. Hierdoor kunt u de beschikbare fouten en bugs opmerken om het project snel te bewerken en te verwijderen voordat de website wordt gepubliceerd. De Preview-functie maakt het ook mogelijk om te zien hoe uw kant-en-klare project eruitziet op mobiele en desktop-apparaten.
 • Gratis SSL-certificaat. De websitebouwer maakt het mogelijk om een ​​SSL-certificaatfunctie aan te sluiten om de beveiliging van de bron te verbeteren en uw reissite het gewenste geloofwaardigheidsniveau te geven.

Kosten: uKit heeft een betaalbaar prijsbeleid, hoewel het geen gratis abonnement biedt. In plaats daarvan biedt het systeem een ​​proefperiode van 14 dagen, waarin u alle functies waarin u geïnteresseerd bent kunt testen. Het goedkoopste uKit-abonnement kost $ 4 / maand, terwijl het duurste plan $ 12 / maand kost.

Probeer uKit gratis

Ucraft – Online platform om een ​​bestemmingspagina te maken

Ucraft - Online platform om een ​​bestemmingspagina te maken

Ucraft – is een cloud-website builder, die een eenvoudige manier biedt om een ​​fatsoenlijke reissite te lanceren. De websitebouwer staat ook bekend om zijn verzameling ontwerptools, responsieve sjablonen, gratis maker van bestemmingspagina’s en logo-aanpassingstool. Dit zijn de belangrijkste voordelen van de service:

 • Responsieve nichesjablonen. Ucraft heeft een rijke verzameling kant-en-klare responsieve sjablonen die speciaal zijn ontworpen voor vertegenwoordigers van de reisindustrie.
 • Integraties van derden. Als u van mening bent dat het aantal ingebouwde elementen niet voldoende is voor de website van uw reisbureau, kunt u integraties van derden selecteren die mogelijk een breed spectrum van promotie-, marketing- en analytische behoeften dekken (Intercom, Disqus, LiveAgent, Facebook Messenger, Uservoice, Zendesk Chat, Jivosite enz.).
 • Gratis landingspagina-maker. Om de aandacht van gebruikers te trekken en de klantbetrokkenheid te vergroten, kunt u gratis een bestemmingspagina voor uw reissite bouwen.
 • Gratis Logo Maker. De functie maakt het mogelijk om een ​​uniek logo te maken voor de website van uw reisbureau om het te laten opvallen en de reputatie te versterken.
 • Meertalige ondersteuning. Als u klanten uit het buitenland wilt aantrekken of met internationale partners wilt omgaan, is meertalige ondersteuning door Ucraft een opmerkelijk voordeel.

Kosten: Ucraft heeft een gratis abonnement dat goed werkt voor die gebruikers, die van plan zijn wat budget te besparen en gratis een gratis bestemmingspagina of een ander type website te starten. U moet zich echter realiseren dat gratis websites geen functionaliteit hebben waardoor u er niet het maximale uit kunt halen. Wat de betaalde opties betreft, verschillen hun kosten op basis van de plannen en voorwaarden die ze impliceren. Het meest betaalbare Pro Website-abonnement kost u $ 10 / maand, terwijl het duurste Onbeperkte Plan $ 69 / maand kost. Als u niet zeker bent van de functies van elk plan, helpt de door de websitebouwer aangeboden proefperiode van 14 dagen u om de juiste beslissing te nemen.

Probeer Ucraft gratis

SITE123 – Website Builder voor Touroperators

SITE123 - Website Builder voor Touroperators

Site123 – is een eenvoudige websitebouwer voor touroperators waarmee u hoogwaardige websites kunt maken zonder vaardigheden of codeerkennis. Het platform wordt geleverd met informatieve en waardevolle richtlijnen voor het starten van projecten ermee. Er is een handige slepen-en-neerzetten-editor die het proces van DIY-websiteontwikkeling voor beginners en bekwame webontwerpers vereenvoudigt. Hieronder staan ​​de meest opvallende hoogtepunten van de websitebouwer:

 • Logo Maker. Als uw bedrijf geen logo heeft dat het op internet vertegenwoordigt, kunt u met SITE123 het logo gemakkelijk maken. U hoeft geen webdesigner of codeerexpert te zijn om hier zelf een bedrijfslogo te maken. Maak gebruik van de geïntegreerde toolset en elementen die Logo Maker biedt om het logo te ontwerpen dat het beste bij uw reisbureau-website past.
 • Meertalige ondersteuning. SITE123 wordt geleverd met meertalige ondersteuning, waarmee u verschillende taalversies van uw reisbureau-website kunt maken. Dit kan helpen om uw websiteverkeer en klantenbestand op de lange termijn te laten groeien.
 • Tools voor klantinteractie. De websitebouwer verleent toegang tot meerdere tools voor klantinteractie die het mogelijk maken de klantbetrokkenheid te verhogen en actieve gebruikersinteractie aan te moedigen.
 • Geïntegreerde Form Builder. Met het systeem kunt u verschillende soorten online formulieren maken en toevoegen aan de website van uw reisbureau om gebruikers vrijheid van handelen te bieden. U kunt toegang krijgen tot tal van aangepaste formulierlay-outs en -elementen om formulieren te maken die passen bij uw websitespecialisatie en die met name de prestaties kunnen verbeteren.
 • Bloggen. Het platform wordt geleverd met een waardige blog-engine, die het mogelijk maakt om een ​​volledig uitgeruste blog aan uw reissite te koppelen. Dit is waar u artikelen over reizen kunt plaatsen om de interesse van klanten op te wekken, verkeer en inkomsten op lange termijn te genereren.
 • App-markt. SITE123 onderscheidt zich ook van de massa dankzij de geïntegreerde app-markt die toegang geeft tot tientallen widgets en add-ons, zoals Live Chat-ondersteuning, galerijen, formulieren, analysetools, sociaal, boeken en nog veel meer. Door deze en andere widgets te gebruiken, kunt u het meeste uit uw reisbureau-website halen.
 • Integratie van sociale media. Met deze functie kunt u de reputatie van uw website op de sociale netwerken versterken door het nieuws, branche-updates, geplande evenementen, plannen en andere gegevens met betrekking tot uw website te delen.

Kosten: SITE123 is een van de eenvoudigste en meest betaalbare DIY-website-bouwers. Het heeft een volledig gratis abonnement voor iedereen die van plan is een website met het systeem te starten en de intentie heeft om de functieset van tevoren te testen. Evenzo biedt het platform vier betaalde abonnementen, waarvan de kosten variëren van $ 10,80 tot $ 28,80 per maand.

Probeer Site123 gratis

Bladwijzer – A.I.-Powered Website Builder

Bladwijzer - A.I. - Powered Website Builder

Bookmark – is een geavanceerde op AI gebaseerde websitebouwer, geschikt voor reissites. U hoeft geen codeerexpert te zijn om verbluffende websites met Bookmark te bouwen. Gebruik gewoon de AI-tool om uw inhoud te leveren en bekijk het resultaat! De belangrijkste hoogtepunten van de websitebouwer zijn als volgt:

 • AIDA-assistent. De tool voor kunstmatige intelligentie gaat automatisch om met het maken van websites, als u het type reiswebsite specificeert dat u nodig heeft en alle inhoud indient die u wilt laten zien.
 • Focusfunctie. Het systeem biedt een set kant-en-klare blokken die u kunt selecteren, aanpassen en integreren in uw reissite, met behulp van de modules zoals links, teksten, offertes, kaarten, contactformulieren, sociale netwerkknoppen, feedback en contactformulieren enzovoort.
 • Evenementenfunctie. In het gedeelte Evenementen kunt u de aankomende evenementen uploaden naar uw reissite om hen op de hoogte te houden van wat er in uw bedrijf gebeurt.
 • eCommerce Engine. Bookmark heeft een degelijke eCommerce-engine, waarmee u een kleine tot middelgrote online winkel aan uw reissite kunt toevoegen, waar u rondleidingen, accessoires en andere items kunt verkopen waar veel vraag naar is bij klanten.

Kosten: De websitebouwer heeft een gratis abonnement en twee betaalde abonnementen. Het gratis abonnement is voldoende om alle functies van het systeem te testen, terwijl betaalde abonnementen functionaliteit aan uw project toevoegen. Om een ​​betaald abonnement te krijgen, moet u dienovereenkomstig $ 11,99 en $ 24,99 per maand uitgeven. Er is ook een mogelijkheid om maandelijkse betalingen te doen, maar de kosten van de plannen zullen in dit geval iets hoger zijn – $ 15 en $ 30 per maand.

Probeer Bookmark gratis

uCoz – Absoluut GRATIS Travel Community Builder

uCoz - Absoluut GRATIS Travel Community Builder

uCoz – is een absoluut gratis reisgemeenschapsbouwer, waarmee niet-techneuten en webdesigners vanaf het begin hoogwaardige reisgerelateerde projecten kunnen starten. Het platform wordt geleverd met een set functionele modules, een eenvoudige en intuïtieve doe-het-zelf-webeditor, blog- en e-commerce-engines en andere geavanceerde functies. Laten we ze meteen inschakelen:

 • Blog Engine. De website builder wordt geleverd met een geavanceerde blog-engine die het mogelijk maakt om een ​​volledig uitgeruste blog te koppelen aan de website van uw reisbureau. Dit is de plek waar u niche-gerelateerde artikelen kunt plaatsen en bijwerken, gebruikersdiscussies kunt starten en gewoon contact kunt houden met uw huidige en potentiële klanten.
 • Forum Module. Als module-gebaseerd systeem kunt u met uCoz kiezen uit meerdere modules om de prestaties van uw reiswebsite te verbeteren. Met de Forum-module kunt u een communityforum maken, waar u met klanten kunt communiceren, forumtakken, nieuwe onderwerpen en discussies kunt toevoegen en bijwerken.
 • Lidmaatschap opties. Wanneer u uw op uCoz gebaseerde website beheert, kunt u lidmaatschapsrechten toewijzen aan gebruikers met wie u van plan bent samen te werken. Het is aan jou om parameters voor websitetoegang in te stellen of de gebruikerstoegang helemaal te beperken op basis van de webdesigndoelen die je nastreeft.

Kosten: De websitebouwer is in eerste instantie gratis en u kunt de functionaliteit ervan kosteloos testen om erachter te komen wat u ervan kunt verwachten. Om het meeste uit de functieset van uCoz te halen, is het logisch om te upgraden naar een van de vier betaalde abonnementen die ermee worden meegeleverd. Hun kosten beginnen bij $ 3 / maand voor het goedkoopste basisplan en lopen op tot $ 8 / maand voor het duurste maximumplan.

Probeer uCoz gratis

Shopify – Beste e-commerceplatform voor reissites

Shopify - Beste e-commerceplatform voor reissites

Shopify – is het beste eCommerce-platform voor reissites, dat wordt geleverd met talloze geavanceerde eCommerce-functies en geïntegreerde tools. Het systeem onderscheidt zich van de massa door de overvloed aan marketing-, webwinkel-ontwikkeling- en promotiefuncties die bijdragen aan een eenvoudig, veilig en effectief website-creatieproces. Hier is de lijst met Shopify-functies waarvan gebruikers op de hoogte moeten zijn wanneer ze doorgaan met het proces van website-ontwikkeling:

 • POS-software. Shopify wordt geleverd met een Point of Sale-functie die bijdraagt ​​aan de functionaliteit van de website. De functie maakt het mogelijk om zowel online als offline te verkopen, waardoor het klantenbestand en de verkeersstroom toenemen.
 • Synchronisatie-opties. De eCommerce-software zorgt voor een effectieve en snelle synchronisatie van uw account met populaire marktplaatsen en externe diensten. Hiermee kunt u de prestaties van de website verbeteren en de aandacht trekken van gebruikers die met u willen samenwerken.
 • Augmented Reality (AR) Voorzien zijn van. Integratie van de AR-functie verhoogt niet alleen de aandacht van uw klanten, maar verhoogt ook de populariteit van uw website, verhoogt de verkeersstroom, genereert nieuwe verkopen en helpt de door u gestelde doelen te bereiken met maximale efficiëntie en minimale tijd / moeite-investering. AR-integratie laat gebruikers de details ontdekken van aanbiedingen die u doet door gebruik te maken van de 3D-benadering.
 • Product management. Wanneer u een website van een reisbureau lanceert, kunt u het doel nastreven om items / aanbiedingen die u op voorraad heeft te uploaden en speciale aanbiedingen weer te geven. Shopify biedt hoogwaardige productbeheeropties en tools waarmee u hoogwaardige productbeschrijvingen kunt toevoegen, aantrekkelijke etalages kunt maken, gebruik kunt maken van CSV-import- / exportfuncties enz..
 • Meertalige ondersteuning. Shopify biedt ook meertalige ondersteuning, wat erg belangrijk is als het gaat om de ontwikkeling van meertalige websites van reisbureaus. Omdat uw website in verschillende talen beschikbaar is, trekt u de aandacht van potentiële partners en klanten.

Kosten: Shopify heeft een veelzijdig en gematigd prijsbeleid en biedt verschillende plannen om uit te kiezen op basis van de specificaties van uw reissite, parameters en webdesign / zakelijke bedoelingen. Er is hier geen absoluut gratis abonnement, maar gebruikers kunnen kiezen uit verschillende abonnementen. Het goedkoopste abonnement kost $ 9 / maand, terwijl het duurste abonnement $ 299 / maand kost. Een gratis proefperiode van 14 dagen helpt u bij het ontdekken van speciale kenmerken van het plan waarin u geïnteresseerd bent om de keuze te maken waar u later geen spijt van zult krijgen.

Probeer Shopify gratis

Bottom Line

Het lanceren van een website is essentieel voor elk reisbureau dat zich richt op effectieve bedrijfsontwikkeling en het aantrekken van klanten. Het is echter niet eenvoudig om een ​​website te starten en te beheren, vooral niet voor onervaren gebruikers. Hier gaat u niet zonder een handige webontwerptool zoals een websitebouwer.

Deze systemen bevatten verschillende functies om uw reiswebsite een aantrekkelijk uiterlijk en uitstekende prestaties te geven. Websitebouwers bieden meestal een keuze uit vooraf ontworpen responsieve sjablonen, een assortiment tools voor ontwerpaanpassing, gebruiksvriendelijke dashboards en leuke SEO-optimalisatieparameters. Dit zijn de belangrijkste factoren die bijdragen aan een behoorlijk resultaat.

Het is vanzelfsprekend dat het kiezen van een websitebouwer een complexe taak is, maar het hoeft geen groot probleem te zijn, als je er klaar voor bent om je tijd en moeite te investeren. Systemen beoordeeld in de post zijn de leiders in de hedendaagse webdesign niche en moet als eerste worden overwogen bij het maken van de keuze. Neem de tijd om ze allemaal te testen om hun kenmerken, voor- en nadelen, specificaties en implicaties te achterhalen voordat u de definitieve beslissing neemt.

Maak gratis een reissite

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map