Beste website-bouwers voor advocaten

Beste website-bouwers voor advocaten


Het spreekt voor zich dat advocaten, die bijna 24/7 bezig zijn met juridische kwesties, gewoon geen tijd en vaardigheden hebben om professionele websites te starten en te beheren.

Evenzo zijn ze niet klaar om specialisten in te huren om de taak voor hen te voltooien, omdat dit vrij duur is, om nog maar te zwijgen van het feit dat ze moeten weten hoe ze hun kant-en-klare website achteraf moeten bijwerken. Dit is waar websitebouwers een rol spelen.

Website-bouwers werken het beste voor het maken van DIY-websites. Deze services zijn speciaal ontwikkeld met het oog op de behoeften van nieuwkomers en bieden meerdere voordelen, zoals het ontbreken van codeervaardigheden, een gebruikersvriendelijke interface, thematische sjablonen, responsief ontwerp, gemak, betaalbaarheid, SEO-vriendelijkheid enz..

Ze kunnen niet onopgemerkt blijven als het gaat om het kiezen van de beste websitebouwer om een ​​prachtig websiteontwerp voor advocatenkantoren te maken. Met een functionele websitebouwer zal de website van uw advocaat een harmonieuze combinatie van geweldige visuele aantrekkingskracht en indrukwekkende functionaliteit bieden.

We hebben 8 van de beste advocatenwebsitebouwers getest:

 1. Wix – De beste website-bouwer voor advocaten & Advocatenkantoren
 2. uKit – Eenvoudigste website-bouwer voor advocatenkantoren
 3. WordPress – Gehost platform & Advocaat Site Builder
 4. Bladwijzer – AI-powered Website Builder voor websites van advocaten
 5. Ucraft – Personal Website Builder voor advocaten
 6. SITE123 – Online service om een ​​site voor advocatenkantoren te maken
 7. IM Creator – Gratis Website Builder voor non-profitorganisaties
 8. Bluehost – Website Hosting voor advocatenkantoor & Advocaten

Websites voor advocaten die zijn gemaakt met websitebouwers bieden een verscheidenheid aan nichespecifieke functies en tools die u kunt gebruiken om hun functionaliteit naar het hoogste niveau te brengen. Ze bieden de belangrijkste informatie over uw bedrijf, vakgebied, lijst met services, professionele prestaties, nieuws, evenementen en wat niet.

Bovendien kun je klanten op de hoogte stellen van je plannen, professioneel nieuws en eventuele veranderingen in je carrière. U kunt ook sociale netwerkaccounts aan uw website koppelen om gebruikers uw diensten te laten verkennen, discussies te starten en alle andere informatie te publiceren waarin uw huidige en potentiële klanten mogelijk geïnteresseerd zijn.

Staat u op het punt een websitebouwer te selecteren om de website van een advocaat te starten? Dan wordt u misschien aangemoedigd om door de website te bladeren meest populair, volledig uitgerust en gebruiksvriendelijke services hierboven genoemd. Het is nu hoog tijd om elk van deze systemen te herzien die mogelijk het volledige spectrum van uw webbouwbehoeften dekken.

Wix – De beste website-bouwer voor advocaten en advocatenkantoren

Wix - De beste website-bouwer voor advocaten en advocatenkantoren

Wix – is de meest complete website-bouwer voor advocaten. De service is volledig codevrij en het werkt uitstekend voor de websites van advocatenkantoren en juridische instanties die een betrouwbare aanwezigheid op het web nodig hebben om de aandacht van de doelgroep te trekken. Dit zijn de belangrijkste hoogtepunten van de websitebouwer:

 • Advocatenkantoor sjablonen. Wix heeft een aparte categorie voor mobiel geschikte ‘Finance and Law’-sjablonen, waar u het beste ontwerp kunt selecteren dat het beste bij uw nichespecialisatie past.
 • Wix ADI. Het systeem gebruikt de inhoud die u indient om automatisch een website voor u te ontwerpen.
 • Standaard- en mobiele editors. Afgezien van het gebruik van Wix ADI, kunt u handmatig een website ontwikkelen en bewerken in de standaardsysteemeditor of een afzonderlijke mobiele versie ervan maken.
 • Client Interaction Widgets. Wix App Market biedt een set gratis en betaalde widgets en apps die u kunt gebruiken om met klanten en partners te communiceren (Terugbellen, Contactbeheer + CRM, Online afspraken maken, Live Chat, Wix-formulieren, 123 Form Builder, Evenementenkalender, Reacties, Wix-boekingen, Google-evenementenkalender, Scheduling Pro, Inffuse Testimonials, Laatste nieuws, Wix Chat enz.).
 • Bloggen-engine. Met Wix kunt u een blog verbinden met de website van uw advocaat om in contact te blijven met uw partners en klanten.
 • Forum. Met de website builder kunt u Wix Forum ook in uw project integreren om discussies met gebruikers te initiëren, nieuwe branches, secties, onderwerpen enz. Te creëren..

Kosten: Het prijsbeleid van Wix is ​​veelzijdig en hangt af van de voorwaarden en functies van het gekozen abonnement. U kunt de websitebouwer en de functies die deze biedt gratis en onbeperkt testen. Het gratis Wix-abonnement verloopt nooit, waardoor u uw webdesignvaardigheden kunt verbeteren en de nuances van het systeem kunt verkennen. Zodra u besluit om uw websiteprestaties naar een nieuw niveau te brengen of deze op internet te publiceren, moet u upgraden naar een van de betaalde abonnementen die de websitebouwer inhoudt.

Probeer Wix gratis

uKit – Eenvoudigste website-bouwer voor advocatenkantoren

uKit - Eenvoudigste website-bouwer voor advocatenkantoren

uKit – is de beste website builder voor een klein advocatenkantoor. Dit is de perfecte keuze voor particuliere advocaten en advocaten die kleine of middelgrote landingspagina’s en websites willen lanceren. De belangrijkste voordelen van de websitebouwer staan ​​hieronder vermeld:

 • ich Verzameling van juridische sjablonen. uKit biedt een categorie sjablonen, die responsief van aard zijn en op verschillende gebieden van juridische activiteiten komen (advocatenkantoor, juridische bijstand, administratief advocatenkantoor, advocatenkantoor enz.).
 • Live chat. De integratie van deze widget geeft meer kansen om in contact te blijven met klanten, die op elk moment van de dag online ondersteuning, klantenondersteuning of andere onderwerpgerelateerde tips nodig hebben.
 • CallBack Widget. Het maakt het mogelijk om terugbelverzoeken van de bezoekers van uw website te ontvangen op het voor hen meest geschikte moment.
 • Gratis SSL-certificaat. Om de veiligheid van uw website te verbeteren en de vertrouwelijkheid van uw klanten te behouden, kunt u een gratis SSL-certificaat aan uw website koppelen.

Kosten: uKit biedt het meest betaalbare prijsbeleid in de niche, met de kosten variëren van $ 4 tot $ 12 per maand. Er is een proefperiode van 14 dagen, waarmee u de betaalde functies van elk abonnement helemaal gratis kunt testen.

Probeer uKit gratis

WordPress – Gehost platform & Advocaat Site Builder

WordPress - Hosted Platform & Attorney Site Builder

WordPress – is een gerenommeerd Content Management Systeem, dat wereldwijd populair is geworden als het populairste en meest complete systeem dat is ontworpen voor het bouwen van blogs. De dienst kan nu worden gebruikt om verschillende soorten projecten te lanceren, waaronder websites voor advocaten. De overvloed aan integreerbare sjablonen, plug-ins, opties voor ontwerpaanpassing, codebewerkingsfuncties en relatief gebruiksgemak hebben het systeem tot een van de beste hedendaagse doe-het-zelf weboplossingen gemaakt. Hieronder staan ​​de functies die van WordPress een fatsoenlijke webbouwoptie maken.

 • Ingebouwde en externe advocatenmodellen. U kunt bladeren door een verzameling ingebouwde sjablonen voor de website van uw advocaat, maar het is ook mogelijk om gratis en betaalde thema’s online te vinden.
 • Kwaliteit integreerbare plug-ins voor advocaten. Onder de beste plug-ins voor de website van uw advocaat zijn de volgende het waard om als eerste te worden vermeld: WP Advocaat, Sterke Getuigenissen, SecuPress, Co-Auteurs Plus, Lexicata, Boekingskalender, Disqus Opmerkingen, WP Klantenrecensies, De Evenementenkalender.
 • Plug-ins voor clientinteractie. Aparte aandacht moet worden besteed aan WordPress-plug-ins voor klantinteractie, waaronder Client Portal Plugin, WP Customer Area, Request Callback Plugin, WP Notification Bar Pro, Easy Social Share-knoppen enz..

Kosten: WordPress is aanvankelijk een gratis CMS, waarmee u websites kunt maken en bouwen zonder in het proces te investeren. Om een ​​website te publiceren, moet u daarvoor de hosting en de domeinnaam aanvragen. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van die van het hostingplan waarvoor u kiest. Bijvoorbeeld de goedkoopste Siteground of Bluehost plan kost u $ 2,95 per maand. Bovendien moet u mogelijk betalen voor kwaliteitssjablonen en plug-ins die u voor advocaten in uw website wilt integreren.

Probeer WordPress nu

Bladwijzer – AI-Powered Website Builder voor websites van advocaten

Bladwijzer - AI-Powered Website Builder voor websites van advocaten

Bookmark – is een populaire op AI gebaseerde websitebouwer, die een perfect alternatief kan worden voor het maken van doe-het-zelf-websites voor advocaten. Het platform is gemakkelijk te gebruiken omdat het intuïtieve navigatie, een eenvoudig dashboard en een verscheidenheid aan ontwerpaanpassingstools biedt. Om een ​​website met Bookmark te lanceren, hoeft u niet over codeervaardigheden te beschikken of een opmerkelijk budget te investeren. Let op de functies waar u niet zonder kunt, wanneer u met Website Builder werkt:

 • AIDA-assistent. Artificial Intelligence Design Assistant maakt binnen enkele minuten automatisch een advocatenwebsite voor u op basis van de bedrijfsgegevens die u in eerste instantie indient.
 • Focus opties. Focus biedt een reeks vooraf ontworpen blokken die u kunt aanpassen en vervolgens in uw website kunt integreren met behulp van inhoudsmodules (teksten, links, kaarten, knoppen, citaten, sociale netwerkknoppen, contactformulieren, feedbackformulieren enz.).
 • Uitzonderlijk gebruiksgemak. Met AIDA kunt u binnen enkele minuten een volledig uitgeruste website maken met inhoud van hoge kwaliteit – pas deze aan en publiceer!

Kosten: Bookmark biedt een gratis abonnement en twee betaalde abonnementen. De kosten van betaalde abonnementen bedragen $ 11,99 en $ 24,99 per maand, als u besluit om jaarlijkse betalingen te doen. Als u maandelijks wilt betalen, zijn de kosten van de betaalde abonnementen iets hoger en bedragen deze $ 15 en $ 30 per maand.

Probeer Bookmark gratis

Ucraft – Personal Website Builder voor advocaten

Ucraft - Personal Website Builder voor advocaten

Ucraft – is een website builder slepen en neerzetten, waarvan de functieset voldoende is om een ​​website voor advocaten te maken en te beheren. Het systeem maakt het mogelijk om uw merk, dienstenlijst en bedrijfsspecialisatie effectief te presenteren door gebruik te maken van een verzameling designer tools, logo-aanpassingsmogelijkheden, responsieve sjablonen en andere functies die gebruikers waarderen. Dit zijn de belangrijkste kenmerken waar Ucraft bekend om staat:

 • Responsieve branchegerichte sjablonen. Er zijn meerdere persoonlijke en zakelijke thema’s die u kunt kiezen uit de Ucraft-sjabloongalerij.
 • Meertalige ondersteuning. Met deze functie kunt u verschillende taalversies van de website van uw advocaat maken om uw klantenbestand uit te breiden en zakelijke relaties op te bouwen met buitenlandse partners.
 • Artikelen App. U kunt de applicatie gebruiken om blogs, nieuwswebsites, portals en andere bronnen te bouwen voor een betere interactie met klanten.
 • Meerdere integraties. U hebt de mogelijkheid om de services die u gebruikt te verbinden met de Ucraft-integraties om een ​​breed spectrum van marketing-, promotie-, ontwerp-, klantinteractie- en analysebehoeften te dekken (Disqus, Intercom, Uservoice, Facebook Messenger, LiveAgent, Zendesk Chat, Jovosite enz.).
 • Gratis Logo Maker. Door de functie te gebruiken, kunt u uw bedrijfslogo maken (als je die niet hebt) en integreer het in uw nieuwe website om u te onderscheiden van de massa en uw zichtbaarheid op internet te verbeteren.

Kosten: Ucraft heeft een gratis functie voor het maken van bestemmingspagina’s en verschillende betaalde abonnementen. De kosten van de tariefplannen beginnen bij $ 10 en lopen op tot $ 69 per maand op basis van de aangeboden voorwaarden en functies. Als u niet zeker bent van uw keuze, kunt u de plannen 14 dagen gratis testen.

Probeer Ucraft gratis

SITE123 – Online service om een ​​site voor advocatenkantoren te maken

SITE123 - Online service om een ​​site voor advocatenkantoren te maken

SITE123 – is een eenvoudige doe-het-zelf-website-bouwer, die indrukwekkende ontwerpaanpassingsvrijheid biedt, samen met een uitgebreid scala aan functies en tools die nodig zijn om allerlei soorten websites te starten en te beheren, waaronder die voor advocatenkantoren. Het systeem vereist geen kennis van programmeertalen of codeerkennis. De intuïtieve benadering van het webontwerp en de slepen-en-neerzetten-editor maken het proces van website-ontwikkeling gemakkelijk, veilig en probleemloos voor iedereen. Bekijk de belangrijkste SITE123-functies die u kunnen helpen bij het starten van een website met veel functies voor advocaten:

 • App-markt. De websitebouwer verleent toegang tot talloze widgets en add-ons die beschikbaar zijn in de geïntegreerde app-markt. Blader gewoon door de widgetcollectie die het systeem biedt en kies degene die de prestaties van uw website kunnen verbeteren. Enkele van de meest populaire widgets die u voor uw project kunt kiezen, zijn Live Chat, Analytics Tools, Social, Galleries en nog veel meer.
 • Bloggen. SITE123 biedt een krachtig blogplatform waarmee u een blog met veel functies kunt maken en verbinden met uw advocatenwebsite. De beschikbaarheid van blogs kan de aandacht van gebruikers trekken en hen informatieve wetgerelateerde artikelen bieden die u kunt publiceren en bijwerken wanneer u maar wilt. Evenzo kunt u veelzijdige secties en categorieën maken met artikelen die uw niche aanpakken.
 • Logo Maker. Als uw advocatenkantoor / bedrijf geen logo heeft dat het op het web vertegenwoordigt, maakt SITE123 het mogelijk om het logo te ontwerpen dat volledig aan uw eisen en zakelijke behoeften voldoet. Er is geen codering of webdesignervaring vereist om een ​​uniek en persoonlijk logo met het systeem te creëren. De website builder biedt een geïntegreerde set tools en elementen voor het ontwerpen van logo’s waaruit u kunt kiezen om uw bedrijfslogo te ontwerpen.
 • Meertalige ondersteuning. Het platform heeft een geïntegreerde meertalige ondersteuningsfunctie, waarmee advocatenwebsites in verschillende taalversies kunnen worden gemaakt. Dit is veel handiger dan het starten van afzonderlijke projecten in die talen die je nodig hebt om in contact te komen met internationale klanten of partners uit het buitenland.
 • Integratie van sociale media. Als u van plan bent de reputatie van uw website op de sociale netwerken te verbeteren, kunt u met SITE123 uw website-gerelateerde informatie delen in de sociale netwerken. Hier kunt u nieuws, updates, evenementen, plannen en andere bedrijfsgerelateerde informatie uit de branche delen.
 • Geïntegreerde Form Builder. SITE123 heeft een geïntegreerde online formulierbouwer, waarmee u allerlei online formulieren kunt maken die de prestaties van uw advocaat-website kunnen verbeteren. Het systeem biedt verschillende aangepaste online formulierlay-outs en elementen die u kunt kiezen om uw online formulieren te ontwerpen met betrekking tot de bedrijfsspecialisatie en nichefocus.
 • Tools voor klantinteractie. De website builder heeft meerdere tools voor klantinteractie op voorraad. U kunt ze kiezen en gebruiken om de interactie met klanten gemakkelijker en interessanter te maken. De functie kan ook helpen de betrokkenheid van gebruikers te vergroten.

Kosten: SITE123 is niet alleen een van de eenvoudigste websitebouwers, maar het is ook een van de meest betaalbare webdesignplatforms. Het systeem biedt een volledig gratis abonnement dat u kunt gebruiken om de functieset van de service te testen. Wat de betaalde opties betreft, heeft de websitebouwer vier abonnementen. De kosten van het goedkoopste abonnement bedragen $ 10,80 per maand.

Probeer SITE123 gratis

IM Creator – Gratis Website Builder voor non-profitorganisaties

IM Creator - Eenvoudige gratis website-bouwer voor non-profitorganisaties

IM Creator – is een geavanceerde DIY-websitebouwer voor advocaten zonder winstoogmerk. Het systeem werkt uitstekend voor de ontwikkeling van volledig uitgeruste projecten met een hoogwaardig ontwerp, waardoor ze zich onderscheiden van de massa. Het systeem is een geweldige keuze voor gebruikers met diverse webdesign-achtergrond en codeervaardigheid. Of je nu een beginner bent of een expert in het maken van websites, je zult het systeem zeker kunnen verkennen, beheersen en gebruiken om er een website voor advocaten mee te starten. De lijst met | IM Creator-hoogtepunten is behoorlijk uitgebreid en bevat de volgende functies:

 • Responsieve sjablonen. De websitebouwer heeft geen afzonderlijke verzameling sjablonen voor websites van advocaten, maar er is wel een mogelijkheid om een ​​thema te kiezen voor uw advocatenwebsite zonder winstoogmerk. Alle ontwerpen die het systeem op voorraad heeft, zijn responsief, gratis en absoluut aanpasbaar. Afgezien van handmatige website-bewerking, maakt het systeem HTML-integratie mogelijk, wat de kans op een volledig persoonlijk project vergroot.
 • Bloggen. IM Creator beschikt over een krachtige blog-engine, waarmee u een blog kunt koppelen aan uw advocaat-website om deze verder te beheren met betrekking tot uw behoeften. De beschikbaarheid van blogs moedigt aan voor actievere gebruikerscommunicatie, verkeersgroei en een hogere klantbetrokkenheid. Het is aan jou om te beslissen wanneer je je advocatenwebsite wilt updaten met nieuwe blogposts of ze in te plannen voor verdere publicatie als het je uitkomt.
 • Optie voor beeldintegratie. Wanneer u IM Creator gebruikt, kunt u toegang krijgen tot de geïntegreerde beeldcollectie, die behoorlijk rijk en absoluut gratis is, zelfs voor non-profitorganisaties. Bovendien is er een mogelijkheid om gratis bronnen voor webontwerp te gebruiken die u aan uw project kunt toevoegen met betrekking tot de nichefocus. Als u geen tijd heeft om zelf door de collectie te bladeren, kunt u met het systeem het zoekfilter gebruiken om het selectieproces te vereenvoudigen en de zoektijd te verkorten.

Kosten: IM Creator onderscheidt zich absoluut van de massa vanwege het prijsbeleid. Het onmiskenbare hoogtepunt van het systeem is de mogelijkheid om gratis websites te maken voor gebruikers die van plan zijn non-profitprojecten te starten. Deze website-eigenaren krijgen de kans om zonder enig budget een volledig project te maken. De kosten van betaalde abonnementen beginnen met $ 8 / maand, wat ook een behoorlijk waardige investering is.

Probeer IM Creator gratis

Bluehost – Website Hosting voor advocatenkantoor & Advocaten

Bluehost - Website Hosting voor advocatenkantoren en advocaten

Bluehost – is een geloofwaardige, functionele en een van de meest populaire hostingproviders die u kunt kiezen om uw advocaatwebsite op te slaan. Het platform onderscheidt zich als de beste websitehosting, die officieel door WordPress wordt aanbevolen als het beste systeem van dit type. Bluehost biedt een krachtige functieset, geavanceerde tools en veilige hostingopties om projecten van elke omvang, functionaliteit en complexiteit te hosten. De lijst met verdiensten van Bluehost omvat de volgende punten:

 • WordPress installatie. Bluehost zorgt voor een veilige, snelle en gemakkelijke WordPress-installatie met één klik. Hierdoor hoeft u geen tijd en moeite te investeren om het CMS zelf te downloaden en te installeren. Bovendien krijgen alle platformgebruikers de mogelijkheid om WordPress samen met Bluehost te installeren, wat op zich al een voordeel is omdat het CMS een dergelijke optie niet afzonderlijk biedt.
 • Bluehost Marketplace. Het platform wordt geleverd met een verzameling widgets, extensies, apps en scripts, waarvan de integratie de functionaliteit van uw website kan verbeteren. Hier kunt u meerdere WordPress-advocaat-sjablonen, marketing- en eCommerce-tools, beeldverzamelingen en andere gerelateerde widgets kiezen op basis van uw websitespecialisatie.
 • Flexibiliteit en beveiliging. Wanneer u Bluehost gebruikt, kunt u zeker zijn van de veiligheid van uw website, aangezien de hostingprovider speciale tools gebruikt om mogelijke website-gerelateerde risico’s te voorkomen. Deze omvatten Spam Hammer, Spam Experts en meer. Hotlink-bescherming is hier ook beschikbaar om het veiligheidsniveau en de flexibiliteit van uw project te verhogen.
 • Hoge laadsnelheid van pagina’s en hoge uptime-tarieven. Als u denkt dat uw advocaat-website geen laadsnelheid heeft of als u wilt dat deze sneller wordt geladen, is het hosten met Bluehost een geweldig idee. Het platform zorgt voor een betere prestatie van uw project, samen met de verbeterde flexibiliteit.

Kosten: Bluehost is een van de meest betaalbare hostingplatforms die geavanceerde functionaliteit omvat. De kosten van het goedkoopste plan dat het systeem biedt, bedragen $ 2,95 / maand. Dit is absoluut een waardige investering die zeker zijn vruchten zal afwerpen.

Probeer Bluehost nu

Bottom Line

Een gekwalificeerde advocaat zal niet zonder persoonlijke website om de erkenning van advocatenkantoren te vergroten en een klantenbestand op te bouwen. Als je langdurige doelen hebt, wordt het lanceren van een website geen gril, maar een noodzaak. Dit is mogelijk voor gebruikers met verschillende webdesign-achtergronden door gebruik te maken van websitebouwers. Deze tools worden geleverd met vooraf ontworpen responsieve sjablonen, een overvloed aan tools voor ontwerpaanpassing, intuïtieve dashboards en hoogwaardige klantenondersteuning. Dit kan niet anders dan bijdragen aan het bereiken van het gewenste resultaat.

Wanneer u de noodzaak ziet om de beste websitebouwer te kiezen voor de website van een advocaat, heeft u zeker veel vragen. Het verkennen en testen van de meest populaire webbuildingservices is een trefzekere manier om het platform te vinden, dat volledig aan uw webontwerpbehoeften en -vaardigheden zal voldoen. Systemen die in het artikel worden beoordeeld, zijn in eerste instantie uw tijd en aandacht waard. Zorg ervoor dat u ze test om het platform te selecteren dat aan uw verwachtingen voldoet.

Maak gratis een advocatenwebsite

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map