Beste website-bouwers voor beginners

Website bouwen voor beginners


De laatste statistieken onthullen meer dan 1,5 miljard websites die actief zijn op het wereldwijde web. De concurrentie groeit snel, waardoor het voor nieuwe spelers moeilijk wordt om de online markt te betreden. Sommige beginners denken dat het onmogelijk is om te concurreren met de meest herkenbare en professioneel ontworpen blogs, forums en zakelijke portals. We hebben goed nieuws voor je!

Hedendaagse niche voor webbouw onthult verschillende populaire opties die nieuwkomers kunnen gebruiken om een ​​kwaliteitswebsite te lanceren. De meest populaire zijn:

 • Online website-bouwers – de eenvoudigste en handigste webbouw oplossing. Deze systemen zijn speciaal gemaakt met het oog op de vaardigheden en behoeften van beginners. Het zijn perfecte tools om de basis van het webbouwproces te leren. Bovendien ziet u de resultaten van uw werk in één keer om de vereiste bewerkingen door te voeren.
 • CMS – Content Management Systemen zijn ingewikkelder in vergelijking met websitebouwers. Ze impliceren aanvankelijk een zekere coderingsachtergrond en deskundigheidsniveau. De optie kan ook leuk zijn voor nieuwkomers, mits ze voldoende moeite en tijd steken in gedetailleerde tutorial-verkenning. Een opmerkelijk nadeel van deze oplossing is dat het de drang voor het bouwen van websites kan wegnemen, als het om de een of andere reden niet aan de behoeften en verwachtingen van gebruikers voldoet..
 • Andere soorten webbouwsoftware theoretisch laat het bouwen van websites toe met behulp van eenvoudige programma’s zoals Kladblok. Met deze optie kunt u echter alleen de eenvoudigste websites bouwen en moet u zich ook bewust zijn van de basisprincipes van coderen.Er is ook een mogelijkheid om frameworks te gebruiken, maar dit kan een echte uitdaging zijn voor een beginner.

Dat gezegd hebbende, lijkt het interessant en belangrijk voor nieuwkomers om meer te weten te komen over elke webbouwoptie. Laten we ze meteen in detail bekijken.

We hebben 5 van de beste websitebouwers voor beginners getest:

 1. Wix – De beste website-bouwer voor beginners
 2. WordPress – Beste CMS voor beginners
 3. BlueHost – Gemakkelijkste hostingprovider om mee te beginnen
 4. Mobirise – Software voor het bouwen van websites voor beginners
 5. uKit – WYSIWYG Website Builder voor kleine bedrijven

Elk van de systemen die in de lijst zijn opgenomen, is de aandacht van de bepaalde doelgroep waard. Wat u nodig heeft, is duidelijke doelen stellen en het doel van uw project definiëren. Zodra u daarmee klaar bent, kunt u kiezen voor de service die vooral aan uw wensen voldoet. Laten we nu elk van de platforms bekijken om erachter te komen welke van hen beter zullen werken voor uw project.

Wix – De beste website-bouwer voor beginners

Wix - De beste website-bouwer voor beginners

Wix – is de beste website builder voor beginners, die bekend staat om zijn gebruiksgemak en gemak. Het is goed voor een solide webshop met verschillende categorieën en eCommerce instellingen en ook voor een zakelijke website of portefeuille. Of je nu een bouwbedrijf of een fitnessstudio runt, Wix komt goed van pas. Bekijk de belangrijkste voordelen:

 • Perfect voor beginners – Wix maakt gebruik van WYSIWYG-technologie, wat betekent dat er geen codering of grafisch ontwerp nodig is. Met de bekroonde drag-and-drop-functie kunnen gebruikers eenvoudig mediabestanden en nieuwe blokken toevoegen. Met bewerkingshulpmiddelen kunt u gemakkelijk inhoud wijzigen of verwijderen, pagina’s aanpassen, enz .;
 • Professioneel ontworpen sjablonen – Wix heeft een enorme selectie GRATIS sjablonen. Ze vertegenwoordigen verschillende gebieden, van recreatie en sport tot e-commerce en design. Alle sjablonen zijn mobiel geoptimaliseerd, aanpasbaar en klaar voor gebruik op smartphones en tablets;
 • Gratis abonnement – een geweldige optie voor beginners die een eenvoudige website van één pagina nodig hebben met minimale inhoud en extra functies. Als u een ingewikkelder website nodig heeft, kiest u een betaald abonnement inclusief een gratis domein en hosting;
 • Widgets en add-ons – Wix App Market is een echte uitkomst voor beginners die hun website willen aanpassen en gebruiksvriendelijker willen maken. Kies eenvoudig een widget uit de lijst en voeg deze toe aan een noodzakelijke pagina;
 • Wix ADI – De tool Artificial Design Intelligence is een van de onuitsprekelijke hoogtepunten van de websitebouwer, wat een geweldige functie is voor gebruikers die hun eerste stappen zetten in de niche voor het maken van websites. De functie maakt het voor beginners mogelijk om functionele projecten met een aantrekkelijk ontwerp te maken zonder zich bewust te zijn van nuances in webdesign. Beantwoord gewoon de vragen die willekeurig door de service worden gegenereerd en bekijk de manier waarop deze de ingediende informatie / inhoud gebruikt om een ​​project voor u te ontwerpen;
 • Bloggen – Wix heeft een eigen geïntegreerde blog-engine, waarmee je een blog aan je website kunt koppelen en deze kunt beheren met betrekking tot je vaardigheden en behoeften. Dit is een trefzekere manier om de aandacht van gebruikers te trekken en uw doelgroep geïnteresseerd te houden in uw branchenieuws en updates. De engine maakt het publiceren, plannen en bijwerken van blogposts mogelijk, waardoor gebruikerscommentaar enz.
 • e-commerce – Samen met de bloggengine laat de websitebouwer u gebruik maken van zijn krachtige eCommerce-platform. Het maakt het creëren en beheren van een webwinkel mogelijk. Wat u moet weten, is dat Wix het mogelijk maakt om kleine en middelgrote eCommerce-projecten op te zetten, die rijk zijn aan functies en opties. Door een webwinkel op te zetten, kunt u fysieke / digitale producten verkopen om de aandacht van de klant te trekken, uw verkoopvolume te vergroten en winst te genereren.

Met Wix kunnen gebruikers eenvoudig website-wijzigingen aanbrengen zonder professionele ontwikkelaars in te huren. Het wordt geleverd als een flexibel en kosteneffectief platform dat alle functies biedt die u nodig heeft om een ​​website te bouwen. Over het kostenaspect gesproken, de websitebouwer is een van de meest betaalbare en toch veelzijdige services. Met het gratis abonnement kan de volledige functieset van de websitebouwer worden getest, terwijl de diversiteit aan betaalde abonnementen het mogelijk maakt om degene te kiezen die vooral aan de behoeften van de gebruiker voldoet.

Wix-plannen vallen dus in twee groepen, namelijk Standard en Business / eCommerce. Elke groep wordt dienovereenkomstig vertegenwoordigd door verschillende andere plannen die verschillen in termen en functies. De kosten van Standard Wix-abonnementen beginnen met $ 13 / maand, terwijl die van zakelijke abonnementen begint met $ 23 / maand.

Probeer Wix gratis

WordPress – Beste CMS voor beginners

WordPress - Beste CMS voor beginners

WordPress – is het beste en het gemakkelijkste CMS voor nieuwkomers, dat meerdere mogelijkheden voor ontwerpaanpassing onthult en wordt geleverd met een krachtige functieset die nodig is om volledig uitgeruste projecten te starten en te beheren. Het CMS onderscheidt zich als een van de meest veelzijdige platforms die kunnen worden gebruikt om allerlei soorten persoonlijke en zakelijke projecten te starten. Oorspronkelijk gemaakt voor blogdoeleinden, is WordPress uitgegroeid tot het wereldberoemde websiteontwikkelingsplatform dat nu een bepaalde achtergrond voor webdesign en coderingsbewustzijn vereist. De lijst met cruciale WordPress-voordelen die belangrijk zijn voor nieuwkomers is als volgt:

 • Eenvoudige installatie – Als CMS vereist WordPress voorlopige download en installatie. Volg gewoon de richtlijnen die het systeem genereert om het platform correct te installeren en het te gebruiken voor website-ontwikkeling;
 • Plug-in integratie – Afgezien van kant-en-klare ingebouwde extensies en sjablonen, zorgt WordPress voor een uitgebreide integratie van plug-ins en thema’s die beschikbaar zijn op internet. Hun collectie is rijk en indrukwekkend, wat het mogelijk maakt om te kiezen uit meerdere plug-ins die kunnen bijdragen aan de prestaties van uw website;
 • Bloggen-opties – WordPress staat aanvankelijk bekend als een blogplatform. Dienovereenkomstig wordt het geleverd met meerdere blogtools en -mogelijkheden, die uw blogpromotie verbeteren. U kunt hier berichten toevoegen, bewerken en plannen, RSS-feeds en e-mailabonnementen instellen, commentaaropties in- / uitschakelen enz .;
 • Geen codering nodig – Hoewel WordPress HTML-kennis impliceert voor andere gebruikers, die van plan zijn om volledig uitgeruste websites te starten, is het nog steeds mogelijk om een ​​eenvoudig project te maken met het CMS voor gebruikers, die helemaal geen codeervaardigheden hebben;
 • Volledige aanpassing van de website – WordPress zorgt voor absolute aanpassing van de website. Hiermee kunt u elke website-indeling en -structuur maken, mediabestanden uploaden, website-ontwerpelementen en functionaliteit kiezen die aan uw projectbehoeften voldoen.

WordPress is een gratis Content Management Systeem dat gebruikers gratis kunnen downloaden, installeren en gebruiken. De service impliceert ook de integratie van externe sjablonen en plug-ins, die zowel gratis als betaald zijn. Het is logisch om de voorkeur te geven aan betaalde extensies en plug-ins vanwege hun verbeterde kwaliteit, veiligheid en functionaliteit.

Daarnaast impliceert WordPress de noodzaak om kies een betrouwbare hostingprovider evenals de aankoop van een domeinnaam om de reputatie van uw website een boost te geven. In dit opzicht lijkt Bluehost de beste oplossing omdat het professioneel, betrouwbaar, veilig en betaalbaar is. Bovendien wordt Bluehost officieel aanbevolen door WordPress als de beste keuze voor de CMS-gebruikers, die vooral geloofwaardigheid en functionaliteit waarderen. Het goedkoopste Bluehost-abonnement kost $ 2,95 / maand, wat een kosteneffectieve en betaalbare oplossing is voor iedereen.

Probeer WordPress nu

BlueHost – Gemakkelijkste hostingprovider om mee te beginnen

BlueHost - Gemakkelijkste hostingprovider om mee te beginnen

Bluehost – is een geloofwaardige, veilige en krachtige hostingprovider, waarmee gemakkelijk kan worden begonnen voor gebruikers die nog nooit eerder bij website-ontwikkeling betrokken zijn geweest. Dit is een uitstekende keuze voor het opslaan van elk type project. Het platform onderscheidt zich als de beste hostingprovider, die officieel wordt aanbevolen door WordPress vanwege zijn reputatie, functionaliteit en breed scala aan diensten / functies die tegen redelijke kosten worden aangeboden. Bekijk nu de uitgebreide functieset om te bepalen of het systeem goed voor u werkt:

 • Flexibiliteit – De hostingprovider kan naadloos worden geïntegreerd met meerdere externe services, add-ons en apps, wat de prestaties van uw project kan verbeteren en het naar een geheel nieuw niveau kan brengen;
 • Veiligheid – Bluehost onderscheidt zich van de rest vanwege de beveiliging en aandacht voor spambescherming. Het systeem wordt dus geleverd met een breed scala aan veiligheidstools, waaronder bijvoorbeeld Spam Expert en Spam Hammer. Het biedt ook een betrouwbare hotlink-beveiligingsfunctie om absolute veiligheid te bieden van de website die bij het systeem wordt gehost;
 • Rijke marktplaats – Bluehost heeft een rijke geïntegreerde marktplaats, die de mogelijkheid biedt om te kiezen uit meerdere scripts, apps en add-ons om bij te dragen aan de prestaties van uw website. Het is mogelijk om gebruik te maken van tal van afbeeldingsgalerijen, WordPress-sjablonen, eCommerce, blog- en marketingtools enz .;
 • Hoge uptime-tarieven en hoge laadsnelheid van de pagina – Verbetering van de laadsnelheid en uptime van pagina’s kan uw website naar een geheel nieuw niveau tillen. Dit is waar Bluehost zich ook mee bezighoudt. Verbetering van deze parameters zal leiden tot groei van het verkeer en verbetering van de belangrijkste aspecten van de website-functionaliteit.

Als het gaat om het prijsaspect, blijkt Bluehost een redelijk betaalbare oplossing te zijn. Het systeem heeft twee plannen voor iedereen die zijn functies in het voordeel wil gebruiken. Het goedkoopste Bluehost-abonnement kost u $ 2,95 / maand en biedt elke abonnee de mogelijkheid om een ​​gratis SSL-verbindingsoptie, onbeperkte bandbreedte, meerdere reguliere WordPress-updates en andere voordelen te gebruiken.

Probeer Bluehost nu

Mobirise – Software voor het bouwen van websites voor beginners

Mobirise - Software voor het bouwen van websites voor beginners

Mobirise – is een van de meest populaire en gebruiksvriendelijke software voor het bouwen van websites, die in eerste instantie is gemaakt met de behoeften en vereisten van first-timers in gedachten. Het platform is een perfecte oplossing voor beginners, die vooral eenvoud, gemak en functionaliteit waarderen. Het systeem moet worden gedownload en geïnstalleerd. Het maakt het mogelijk om allerlei soorten projecten te starten en te beheren, variërend van websites van één pagina tot portfolio’s en zakelijke websites. Bekijk de voordelen van het platform om erachter te komen wat Mobirise u precies te bieden heeft:

 • Selectie van inhoudsblokken – De website builder maakt het mogelijk om de structuur en lay-out van uw project te creëren uit geïntegreerde contentblokken. Ze zijn absoluut aanpasbaar en gemakkelijk te beheren. Gebruikers hebben eenvoudig toegang tot het blok dat beschikbaar is in het configuratiescherm van hun websites om de blokken te kiezen die het meest aan hun behoeften voldoen. Onder de meest gebruikte blokken is het logisch om galerijen, artikelen, kaarten, kopteksten, voetteksten, schuifregelaars, mediabestanden en nog veel meer te noemen;
 • AMP-ondersteuning – Mobirise wordt geleverd met geavanceerde Accelerated Mobile Pages (AMP) ondersteuning, die het mogelijk maakt om de algehele websiteprestaties te verbeteren, samen met de mobiele browse-ervaring van gebruikers. Dit helpt uiteindelijk de algehele laadtijd van webpagina’s en SEO-parameters te vergroten. Deze factoren kunnen niet anders dan bijdragen aan de beoordeling en reputatie van de websitezoekmachine;
 • Keuze van extensies – Mobirise wordt geleverd met een breed spectrum van integreerbare extensies, waarvan de meeste gratis en aanpasbaar zijn. Het bereik van deze add-ons en widgets is vrij uitgebreid, waardoor het mogelijk is om die te kiezen die passen bij uw website-functionaliteit en niche. Deze omvatten Facebook Comments, Soundcloud, Google Analytics, Dropdown Menu, Twitter Feed en nog veel meer;
 • Domein en hosting – Als offline webbouwsoftware impliceert Mobirise de noodzaak om samen met de domeinkeuze op zoek te gaan naar een vertrouwde en veilige hostingprovider. Er zijn veel geloofwaardige hostingbedrijven die u kunt contacteren om het aanbod te vinden dat het beste bij u past.

Mobirise is een gratis offline software voor elke gebruiker. U kunt het systeem kosteloos testen en gebruiken voor uw webontwerpvereisten. Houd er echter rekening mee dat u nog steeds moet investeren in hosting en domeinnaam om een ​​betrouwbare aanwezigheid op het web te kunnen vestigen. Bovendien wordt u mogelijk geconfronteerd met de noodzaak om een ​​aantal betaalde extensies te krijgen om de prestaties van uw website te verbeteren. Deze omvatten WOW Slider ($ 29), Pictogrammen ($ 19), Code Editor ($ 69), PayPal-winkelwagentje ($ 29), All-in-One Kit ($ 129) en nog veel meer.

Mobirise gratis downloaden

uKit – WYSIWYG Website Builder voor kleine bedrijven

uKit - WYSIWYG Website Builder voor kleine bedrijven

uKit – is de gemakkelijkste WYSIWYG-websitebouwer voor websites voor kleine bedrijven, die goed werkt voor beginners. Het systeem onderscheidt zich van de rest door zijn verbazingwekkende eenvoud, hoogwaardige functionaliteit en betaalbaarheid. De dienst wordt geleverd met de handige WYSIWYG-editor die het gemakkelijk maakt om alle fasen van het website-ontwikkelingsproces in actie te controleren. Kies voor uKit en profiteer van de volgende voordelen:

 • Mobiele responsieve sjablonen – met een selectie van stijlvolle en goed ontworpen thema’s kunt u een sjabloon kiezen voor elke behoefte. Alle sjablonen reageren op mobiele apparaten en zijn gratis beschikbaar voor alle uKit-gebruikers;
 • Baseline-promotie – uw blog of portfolio vereist online promotie om op te vallen. uKit biedt een aantal fundamentele SEO-tools en instellingen om een ​​hogere ranking in zoekmachines te garanderen. Gebruik gerichte zoekwoorden, stel metatitels en beschrijvingen in;
 • Aanpasbare pagina’s – gebruik beschikbare widgets om elke pagina aan te passen en de betrokkenheid van gebruikers te vergroten. Alle widgets zijn gratis;
 • Geen technische vaardigheden vereist – Het gebruik van uKit vereist geen technische vaardigheden, wat een van de meest onderscheidende voordelen is van de websitebouwer. Gebruikers hoeven geen code te zijn om met het systeem te werken – zo intuïtief en begrijpelijk voor iedereen;
 • Gratis SSL-certificaat – uKit maakt het mogelijk om een ​​gratis SSL-certificaat aan uw website te koppelen voor maximale veiligheid, behoud van vertrouwelijke gebruikersinformatie en antispambeveiliging. Dit is vooral belangrijk voor websites die persoonlijke of financiële gebruikersgegevens bevatten die bescherming vereisen voor toegang door derden;
 • Tijdelijke websitebeheerrechten – Met de website builder kunt u rechten voor projectbeheer toewijzen aan de gebruikers met wie u van plan bent samen te werken. Daarnaast kunt u het proces van website-ontwikkeling beheersen door beheersrechten te beperken. Bovendien maakt het systeem automatisch de back-upversie, zodat u deze indien nodig kunt herstellen. Dit is een handige functie voor nieuwkomers.

uKit is zeker een goede software voor diegenen die op zoek zijn naar goedkope maar effectieve website-builder voor beginners. Het systeem maakt het mogelijk om uw portemonnee gebruiksvriendelijk te maken en in plaats daarvan een waardige website te krijgen. De maandelijkse prijzen variëren van $ 4 tot $ 12. Ze bevatten al gratis sjablonen, domein en hosting. Er is ook een proefperiode van 14 dagen waarmee u de kenmerken van de plannen waarin u geïnteresseerd bent kunt testen om daarna de juiste keuze te maken.

Zie ook: uKit beoordeling.

Probeer uKit gratis

Website Builders – De beste keuze voor beginners

Websitebouwers elimineren de noodzaak om zaken als HTML, codering of grafisch ontwerp te bespreken. Het komt als een handige tool voor nieuwkomers die niet alleen de mogelijkheid zoeken om snel en gemakkelijk websites te bouwen, maar ook de portemonnee willen verlichten.

Dankzij de up-to-date platforms is het eenvoudig om elke website te maken, van een eenvoudige bron van één pagina tot een complexe webshop of visitekaartje. De belangrijkste voordelen voor beginners zijn:

 • Makkelijk te gebruiken – er zijn geen vaardigheden op het gebied van codering of webdesign vereist. Begin met het maken van een solide website en publiceer deze binnen een paar uur;
 • Rendabele oplossing – kies een bijpassend plan en bespaar op gratis domein en hosting aangeboden door platforms voor het bouwen van websites. Profiteer van gratis abonnementen;
 • Adaptieve sjablonen – bouw een mobiel-ready website met slechts een paar klikken verwijderd. Geef uw gebruikers toegang tot uw website met elk mobiel apparaat, ondanks OS, schermresolutie en grootte;
 • Functies en add-ons – moderne software biedt voldoende handige functies, waaronder basis SEO-instellingen, widgets, integraties van derden en meer.

Hierdoor krijgen beginners één oplossing om meerdere taken op te lossen. Gebruikers besparen geld en krijgen een heleboel effectieve tools om hun nieuw opgezette websites te bouwen, publiceren en promoten zonder speciale vaardigheden.

Wat is de beste website-bouwer voor nieuwkomers?

De keuze van de juiste websitebouwer moet afhangen van verschillende onmisbare factoren. De belangrijkste zijn de complexiteit en het type van het project dat u wilt ontwikkelen, de functies die u wilt implementeren, uw vaardigheid in webdesign, het budget dat u plant om te investeren in het project en enkele andere cruciale nuances. Elk van de hierboven genoemde systemen komt tot de voltooiing van een bepaalde webontwerptaak ​​en biedt een specifieke functieset die nodig is om websites ermee te starten en te beheren.

Hoewel uKit waarschijnlijk de goedkoopste platform beschikbaar op het web, perfect voor het maken van pakkende portfolio’s en blogs, Wix beschikt over een breder scala aan geavanceerde functies zoals e-commerce en SEO. WordPress is het beste CMS dat u onder de knie kunt krijgen om een ​​persoonlijke / zakelijke website te starten, hoewel het een bepaalde achtergrond voor webdesign en codeervaardigheid vereist. Mobirise is de gemakkelijkste offline website builder die geweldig werkt voor beginners, terwijl Bluehost de veiligste en meest flexibele hostingprovider is die u kunt kiezen om uw project op te slaan en te beheren.

Andere manieren om een ​​website voor beginners te bouwen

Het feit dat u een beginner bent, betekent niet dat u niet moet proberen HTML-basisprincipes te leren om helemaal opnieuw websites van hoge kwaliteit te bouwen. Als u van plan bent om in deze richting te gaan, is de eenvoudigste tool om mee te beginnen een Kladblok of een andere teksteditor. In dit geval ziet de structuur van elke website waaraan u werkt er als volgt uit:

Mijn webpagina-naam
Dit is – het bovenste gedeelte van de website ”

Website tekst en afbeelding.

Dergelijke bestanden worden in de regel opgeslagen in het txt-formaat. Voordat u ze opslaat, moet u het formaat handmatig wijzigen in HTML. Dergelijke bestanden worden automatisch geopend in de browser, wat handig is voor bezoekers.

Zodra je de “code science” onder de knie hebt, kun je proberen over te schakelen naar meer gecompliceerde programma’s – frameworks. Deze programma’s vereisen een sterke kennis van codering. Het gebruik ervan is soms een uitdaging voor webdesignprofessionals, om nog maar te zwijgen van nieuwkomers.

Frameworks worden over het algemeen gebruikt om gecompliceerde technische projecten, omvangrijke en grote online winkels met individuele structuur en webapplicaties te ontwikkelen. Het kost veel tijd en moeite om met hen samen te werken. Deze programma’s werken dus het beste voor webstudio’s en webdesignprofessionals. Vanaf vandaag omvatten de meest bekende frameworks Ruby on Rails, Django, Yii, Symphony, Flask, Padrino enz.

Een geheel nieuwe website bouwen voor beginners: hoe te beginnen?

Aan de slag met een nieuwe website is waarschijnlijk de meest uitdagende taak voor beginners. De meesten van hen zijn bang om met codes en webdesign om te gaan. Anderen kunnen het zich niet veroorloven aangepaste ontwikkelteams in te huren. Gelukkig zijn website-bouwers een goede oplossing voor alle problemen. U moet echter enkele kernproblemen en stappen zelf afhandelen:

 • Definieer het doel – stel allereerst duidelijke doelen en definieer het doel van uw website. Waarom heb je het nodig? Hoe kan het nuttig zijn voor gebruikers? Welk type inhoud zou het bevatten? Door de doelen te definiëren, kunt u het juiste platform kiezen dat voldoet aan uw behoeften en de complexiteit van de website.
 • Kies een platform – nu heeft u een duidelijke visie over hoe uw website zijn gebruikers zal dienen. U begrijpt de functies die het zou moeten hebben, evenals de algemene complexiteit. Het wordt hoog tijd dat u software kiest, afhankelijk van uw doelen. Of je nu een simpele blog of een digitale winkel nodig hebt, kies voor een platform met de nodige tools en features.
 • Kies een domein – een domein is een essentieel onderdeel van uw toekomstige website. Maak het uniek en relevant voor de inhoud van uw website. Als u optreedt als fitnesscoach, gebruik dan uw achternaam en trefwoorden die verband houden met uw niche. Website-bouwers bieden over het algemeen een gratis domein aan.
 • Kies een hosting – nu moet u een plaats kiezen om uw website en zijn bestanden op te slaan. Kies een hosting met voldoende opslagmogelijkheden en bandbreedte. De betaalde abonnementen van websitebouwers omvatten gratis hosting om aan alle vereisten te voldoen, afhankelijk van de complexiteit van uw website.
 • Begin met schrijven – nu moet u uw website vullen met inhoud. Begin met het schrijven van teksten naar alle beschikbare webpagina’s en secties die uw diensten of goederen beschrijven, voeg gastposts toe voor uw blog. Zorg ervoor dat u relevante inhoud levert die zoekmachinevriendelijk is. Website-bouwers hebben baseline SEO-tools waarmee u zich gemakkelijk kunt concentreren op een specifiek zoekwoord of een bepaalde woordgroep.
 • Media-inhoud toevoegen – de nieuwste onderzoeken tonen aan dat video’s en afbeeldingen van hoge kwaliteit de betrokkenheid van gebruikers vergroten. Voeg verschillende media-inhoud van elk formaat toe om op te vallen met een eenvoudig slepen-en-neerzetten-gedeelte geleverd door websitebouwers.
 • Wordt sociaal – sociale netwerken zijn nog steeds de drijvende kracht achter online. Telkens wanneer u de herkenbaarheid van de website moet vergroten, voegt u knoppen voor sociaal delen toe om gebruikers te laten communiceren met de website via platforms zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Houd uw inhoud constant bijgewerkt en relevant, vergelijk, contrasteer uw belangrijkste concurrenten in de niche en maak uw website beter.

Bottom Line

Een geheel nieuwe website bouwen klinkt als een nachtmerrie voor beginners zonder codeervaardigheden. Tegelijkertijd voorkomen beperkte budgetten dat ze aangepaste ontwikkelaars inhuren die een fortuin kosten. Gelukkig zijn er verschillende goedkope en betaalbare opties voor webbouw die beginners zouden kunnen overwegen op basis van hun expertise op het gebied van webdesign, bekwaamheid, tijd, moeite en geld die ze bereid zijn te investeren. De meest populaire oplossingen omvatten momenteel online website-bouwers, CMS en andere manieren om een ​​website te lanceren.

 • Websitebouwers zijn de gemakkelijkste en handigste services die kunnen worden gebruikt voor webbouwbehoeften. Ze zijn zo intuïtief en begrijpelijk dat zelfs beginners met hun functies kunnen omgaan en ze in het voordeel kunnen gebruiken. Onder een verscheidenheid aan websitebouwers vindt men in de hedendaagse niche, Wix en uKit bleken de eenvoudigste en meest betaalbare oplossingen voor nieuwkomers te zijn. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, flexibel en zorgen voor behoorlijke resultaten, terwijl de kosten redelijk betaalbaar zijn.
 • CMS wordt geleverd met meer geavanceerde functiesets en opties dan websitebouwers. Dit betekent echter niet dat u geen contentmanagementsystemen kunt gebruiken als u een beginner bent. Als u deze services wilt verkennen, moet u zich voorbereiden dat u moeite en tijd nodig heeft om de taak aan te kunnen. WordPress is geweldig voor een goede start. Het wordt geleverd met meerdere tutorials, handleidingen en online communities die beginners voorzien van instructierichtlijnen die u zullen helpen de taak met maximale efficiëntie en minimale tijdverspilling aan te kunnen..
 • Wat de andere manieren van webbouw betreft, kunnen beginners beginnen met het beheersen van de basisprincipes van codering door een html-editor te gebruiken. Deze optie kan echter goed werken om de vaardigheden te oefenen en te verbeteren, maar niet voor regelmatig gebruik. Dit komt omdat het al verouderd is en niet wordt gebruikt door professionals. Als je denkt dat je genoeg geoefend hebt en klaar bent om door te gaan naar complexere systemen, kun je frameworks gebruiken. Deze platforms zijn de meest uitdagende en alleen bekwame webdesigners kunnen er krachtige websites mee lanceren.

Welke optie u uiteindelijk ook kiest, het is altijd logisch om deze eerst te testen. Als u echter vanaf het begin weet dat uw expertise op het gebied van webontwerp niet genoeg zal zijn om een ​​complex platform te gebruiken, zijn websitebouwers altijd bij de hand. Door deze systemen te gebruiken, behaalt u een fatsoenlijk resultaat met een minimale investering van tijd, kennis, inspanning en geld.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map