Beste website-bouwers voor docenten

Beste websitebouwers voor scholen en docenten


Het gezicht van onderwijs verandert, met internet als de kern van deze verandering, en docenten en studenten hebben hier veel baat bij. Er zijn zoveel manieren om internet te gebruiken voor onderwijs, en een daarvan is het maken van een schoolwebsite.

Een schoolwebsite is tegenwoordig geen gril of eerbetoon aan mode. Een school is een soort ecosysteem met veel onderdelen. Op de website gepubliceerde informatie is een effectief hulpmiddel voor de organisatie van het werkproces van elke onderwijsinstelling. Het is gericht op het grote publiek, waaronder leerkrachten, leerlingen, ouders en schooladministratie. Een website kan effectief bijdragen aan de vruchtbare samenwerking tussen deze groepen mensen.

Wat is het doel van het creëren van een lerarenwebsite? Het imago en de activiteit van een hedendaagse leraar zijn de laatste tijd sterk veranderd. In de eenentwintigste eeuw is de concurrentie niet beperkt tot alleen handel. Afgezien van de producten en diensten die actieve promotie vereisen, zijn het imago en de vaardigheden van een leraar ook een onmisbaar onderdeel van het hedendaagse onderwijsproces. Een leraar met een persoonlijke website, heeft meer kansen om het werkterrein uit te breiden, de reputatie en erkenning bij de leerlingen, hun ouders en de collega’s te vergroten.

Hoe is het mogelijk maak een school of een lerarenwebsite? Welke functies moet een websitebouwer ideaal hebben om de taak aan te kunnen? Websites van scholen en docenten die zijn gelanceerd met websitebouwers bieden de beste correlatie tussen gemak, gebruiksgemak en functionaliteit.

We hebben 5 van de beste websitebouwers voor docenten getest:

 1. Wix – The Best Website Builder for Teachers
 2. Weebly – The Best Website Builder for Education
 3. WordPress – Gratis webplatform voor elke website
 4. Ucraft – Website-creator met slepen en neerzetten voor scholen
 5. IM Creator – Helemaal gratis voor NIET-WINSTEN

Deze services zijn in eerste instantie gericht op de behoeften van niet-techneuten en bieden een breed scala aan nichegerichte elementen, functies, tools en kenmerken die u kunnen helpen bij het maken, aanpassen en vervolgens beheren van een fatsoenlijke website voor docenten en studenten.

Sta je op het punt om een ​​school of een lerarenwebsite te lanceren met een website builder? Dan heeft u zeker waardevolle informatie nodig over hoe u de beste service kiest. Lees verder om de beoordelingen van de beste platforms en hun belangrijkste parameters te verkennen om eindelijk door te gaan met het maken van uw website!

Wix – The Best Website Builder for Teachers

Wix website builder

Wix – is de beste websitebouwer om een ​​school- of lerarenwebsite te maken. Als het gaat om het bouwen van websites voor leraren, lijkt Wix helemaal geen concurrenten te hebben – zo eenvoudig, intuïtief en rijk aan functies is het. Bekijk nu enkele van de meest opvallende parameters van de websitebouwer:

 • Lidmaatschapsfunctie. Het is mogelijk om uw contacten rechtstreeks vanuit de Wix-backend te beheren om nieuwe gebruikersregistraties goed te keuren / af te wijzen, lidmaatschapsgebieden te creëren, Wix-cursussen en boekingen te verkopen, terugkerende betalingen in te stellen, gebruikers te laten aanmelden bij het systeem met hun Facebook / Google-inloggegevens en e-mail. Met de lidmaatschapsfunctie kunt u bovendien de mogelijkheden van uw Wix-lidmaatschapssite uitbreiden met extra functies en hulpmiddelen zoals Wix-code enz. Er zijn twee opties om het lidmaatschapsgebied te creëren, namelijk individuele ledenpagina’s en volledig ledengedeelte.
 • Onderwijs en cultuur sjablonen. Met Wix kunt u bladeren door de uitgebreide sjablonencategorie “Onderwijs en cultuur” om degene te kiezen die het meest overeenkomt met uw website-specialisatie. Hier vindt u sjablonen die geschikt zijn voor mobiele apparaten voor een particuliere basisschool, fondsenwervende stichting, gemeenschapscentrum, kleuterschool, scholen en klassen, graduate parties, muziekscholen, universitaire landingspagina’s, taalscholen enz..
 • Forum. Met behulp van de website builder kan dat voeg een forum toe naar uw website om het publiek te laten groeien en hen nuttige informatie te geven waarnaar ze mogelijk op zoek zijn. Een forum is de plek waar u kunt communiceren met bezoekers, uw mening kunt delen over verschillende onderwerpen, kunt deelnemen aan de discussies en op de hoogte kunt blijven van het recente nieuws.
 • Bloggen. Met Wix kunt u een multifunctionele blog maken of deze aan uw website toevoegen (als je die al hebt) met slechts een paar klikken. Dit is nodig om nichegerelateerde artikelen te plaatsen en te beheren, zodat u in contact blijft met de doelgroep.
 • Wix ADI. De Artificial Design Intelligence-tool zal een krachtige functie zijn voor studenten en docenten, die niet over codeervaardigheden beschikken om zelf een website te ontwerpen. Het systeem maakt automatisch een website voor u aan de hand van de inhoud die u op verzoek indient.

Kosten: Wix prijsbeleid zal voldoen aan de behoeften en financiële mogelijkheden van alle gebruikerscategorieën. Voor degenen die van plan zijn het systeem te testen of vaardigheden op het gebied van webdesign te oefenen, biedt de websitebouwer een gratis plan dat nooit verloopt. Zodra u klaar bent om door te gaan met het webontwerpproces, kunt u kiezen tussen verschillende betaalde opties.

Momenteel biedt Wix twee soorten plannen aan die passen bij de veelzijdige behoeften op het gebied van webdesign. Deze omvatten Standard- en Business / eCommerce-abonnementen. Elke groep plannen bevat op zijn beurt weer meerdere plannen, waaronder meer specifieke functies, tools en parameters. De kosten van standaardabonnementen beginnen met $ 13 / maand. De prijzen zijn niet alleen veelzijdig, maar ze zijn ook redelijk betaalbaar, zelfs voor docenten en studenten, die het meest geschikte plan kunnen kiezen om aan hun webontwerpbehoeften te voldoen.

Probeer Wix gratis

Weebly – The Best Website Builder for Education

Weebly

Weebly – is de meest gespecialiseerde websitebouwer voor scholen en universiteiten. Het biedt handige tools en functies waarmee u projecten voor studenten en docenten kunt starten en effectief kunt beheren. Onder de functies waarin u mogelijk geïnteresseerd bent, zouden de volgende de eerste moeten zijn om te vermelden:

 • Weebly for Education. Dit is een uitstekende tool die u kunt gebruiken om educatieve websites, studentenportfolio’s en projectwebsites te lanceren. Of je nu een student of een leraar bent, met deze tool kun je je creatieve vaardigheden laten zien door het gebruik van multimediafuncties. U bent verantwoordelijk voor het proces, terwijl al uw verstrekte gegevens veilig en vertrouwelijk blijven.
 • Weebly Campus Edition. De tool is toepasbaar voor scholen en wijken, waardoor het mogelijk is om een ​​professionele campuswebsite te maken. Projectbeheerders kunnen studenten- en docentenaccounts beheren vanaf het enige geïntegreerde dashboard.
 • Veiligheid van studentenaccounts. Met de websitebouwer kunnen wachtwoorden worden ingesteld voor alle studentenaccounts en het is aan de docent om te beslissen, welke informatie aan het publiek wordt getoond en wat vertrouwelijk blijft. Elk studentenaccount is veilig beschermd tegen ongeoorloofde toegang.
 • Flexibele blogopties. Als een van de beste blogsystemen kan Weebly een blog toevoegen aan de website van een leraar. Hier kun je je klasnieuws, informatie over de aankomende evenementen, huisopdrachten en andere informatie voor ouders publiceren. Bovendien kunnen uw leerlingen ook hun mening geven in verschillende blogonderwerpen, hun ideeën delen en opmerkingen van andere gebruikers ontvangen. Weebly ondersteunt het onbeperkte aantal blogs dat op uw website kan worden aangesloten, waardoor het mogelijk is om opmerkingen te beheren en dialogen te openen / sluiten.

Kosten: Weebly heeft een gratis abonnement waarmee u de belangrijkste hoogtepunten van het systeem kunt ontdekken en deze kunt testen op de praktijk. Betaalde abonnementen voor het lanceren van gewone sites beginnen met $ 4 / maand tot $ 38 / maand. Wat belangrijk is, Weebly for Education is helemaal gratis, zodat je een website met maximaal 5 pagina’s kunt maken. Als je een complexer educatief project nodig hebt, moet je upgraden naar het Pro Plan waarmee je tot 10 websites kunt publiceren met een onbeperkt aantal pagina’s voor $ 12 / maand.

Weebly Campus Edition kost je op zijn beurt $ 499 / jaar en biedt een gratis proefperiode van 30 dagen om de krachtige opties te verkennen.

Probeer Weebly gratis

WordPress – Gratis webplatform voor elke website

WordPress website builder

WordPress – is een verbluffend populair en volledig uitgerust Content Management Systeem dat over de hele wereld wordt gebruikt. Met het platform kan elk type website absoluut gratis worden gemaakt – alles hangt af van het expertiseniveau en de codeervaardigheid van een webontwerper. Dit betreft ook websites van scholen en leerkrachten. Bovendien geeft het CMS toegang tot meerdere plug-ins en add-ons die het mogelijk maken om projecten met veel functies in de visuele modus te starten zonder enige programmeerkennis helemaal niet. Het is hoog tijd om nu de belangrijkste voordelen van het systeem te benutten:

 • Plug-ins en add-ons voor webdesign – Met het CMS kunt u plug-ins kiezen en integreren die het proces van website-ontwikkeling vereenvoudigen en het tegelijkertijd gemakkelijk en probleemloos maken. Sommige van deze plug-ins zijn Elementor, DragDropr – Visual Editor, Jetpack, Gallery by Envira, Yoast, Slider Plugin, Everest Forms, Ultimate Sharing, WP Mush en nog veel meer;
 • WordPress Education-plug-ins – Er zijn meerdere plug-ins en add-ons die u kunt kiezen en integreren terwijl u uw school- of lerarenwebsite maakt. Enkele van de meest populaire plug-ins zijn: WP Education, WP Courseware, Sensei, LearnDash, BuddyPress, Flashcard voor WordPress, Google Drive Embedder, Campus Directory enz .;
 • Onderwijs WordPress-sjablonen – WordPress-sjabloonverzameling omvat hoogwaardige aanpasbare onderwijsthema’s, die worden gebruikt om professionele WP-websites te ontwikkelen. De lijst met sjablonen wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe ontwerpen om keuzevrijheid te bieden. Enkele van de meest trendy WP-thema’s zijn Academica Pro, Education WP, Edumodo, Kingster, School, eSmarts, Lincoln, Capital, Ivy School, Academist, Course Builder, Educon, Edukare, Education Pack, Masterstudy, Ed School, Invent en Education Pro tot noem er een paar.

Als CMS is WordPress in eerste instantie gratis te downloaden en te installeren. Aangezien uw website echter gereed is, moet u betrouwbare hosting kiezen om deze op internet te publiceren. WordPress raadt officieel aan Bluehost als een betrouwbare hosting voor websites die met het platform worden gelanceerd. De hosting wordt al geleverd met vooraf geïnstalleerde WordPress, zelfs op het goedkoopste plan.

Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de installatie van CMS, wat ook uw moeite en tijd bespaart. Bovendien biedt Bluehost professionele online ondersteuning en betaalbare plannen voor elk budget en webontwikkelingsbehoeften..

Probeer WordPress nu

Ucraft – Website-creator met slepen en neerzetten voor scholen

Ucraft website builder

Ucraft – is een kwaliteitswolk website builder slepen en neerzetten, wat zorgt voor gebruiksgemak en gemak in alle fasen van het website-ontwikkelingsproces. Het systeem werkt uitstekend voor de behoeften en vaardigheden van nieuwkomers, maar kan ook worden gebruikt door bekwame webontwerpers. Het wordt geleverd met een rijk assortiment aan eersteklas designertools, hoogwaardige websitesjablonen, maker van bestemmingspagina’s, logo-maker en andere tools die uw educatieve project een up-to-date uiterlijk en uitstekende prestaties geven. Laten we nu de belangrijkste voordelen van de websitebouwer benutten:

 • Responsieve sjablonen. Hoewel het systeem geen apart gedeelte met educatieve sjablonen heeft, kunt u kiezen tussen andere kwaliteitsgevoelige ontwerpen om ze aan uw behoeften aan te passen.
 • Landing Page Creator. Als het uw bedoeling is om een ​​project te maken dat de vereiste informatie allemaal op één plek zal bevatten en zonder de noodzaak om meerdere pagina’s toe te voegen, kunt u met Ucraft een gratis bestemmingspagina helemaal gratis starten.
 • Artikelen App. Met deze functie kunt u een blog of een nieuwsrubriek maken en toevoegen die regelmatig kan worden bijgewerkt. Hier kunt u berichten toevoegen en plannen of mediabestanden uploaden waar uw bezoekers naar op zoek zijn.
 • Gratis Logo Maker. Door het logo van uw onderwijsinstelling toe te voegen, krijgt een website een vertrouwde en uitstekende uitstraling. Als je die niet hebt, kun je deze gratis maken met de geïntegreerde Ucraft Logo Maker.
 • Meertalige ondersteuning. Leraren en onderwijsinstellingen kunnen te maken krijgen met de noodzaak om hun websites in meerdere talen beschikbaar te stellen. Ucraft biedt een meertalige ondersteuningsfunctie waarmee u verschillende versies van uw project kunt starten in de talen van uw keuze.

Kosten: Ucraft biedt een gratis abonnement aan iedereen, die de intentie heeft om de functies en tools van de websitebouwer te testen. Als u tevreden bent met het proefresultaat, kunt u upgraden naar een van de betaalde abonnementen die het systeem biedt. De kosten van de betaalde abonnementen beginnen bij $ 10 / maand voor het meest betaalbare abonnement en lopen op tot $ 39 / maand voor de duurste optie.

Probeer Ucraft gratis

IM Creator – Helemaal gratis voor NIET-WINSTEN

IM Creator website builder

IM Creator – is een moderne SaaS-gebaseerde websitebouwer, die uitgebreide ontwerpvrijheid biedt en helemaal geen webdesign of codeervaardigheid vereist. Het systeem is eenvoudig en intuïtief genoeg om gelijkelijk te worden gebruikt door beginners en webdesigners die allerlei projecten willen starten. Deze omvatten blogs, portfolio’s, bestemmingspagina’s, persoonlijke en zakelijke websites en educatieve projecten. Hier is een lijst met functies waar IM Creator trots op is:

 • Responsieve sjablonen – De websitebouwer geeft gratis toegang tot zijn verzameling responsieve aanpasbare sjablonen, waarvan sommige kunnen worden gekozen om een ​​school / docentenwebsite te ontwikkelen. Afgezien van de WYSIWYG-optie voor webbewerking, biedt de websitebouwer ook uitgebreide HTML-integratieopties die het mogelijk maken om het meeste uit uw project te halen;
 • Bloggen-engine – IM Creator heeft een geavanceerde blog-engine waarmee u een blog kunt koppelen aan uw educatieve website en deze vervolgens kunt beheren / bijwerken met betrekking tot uw behoeften;
 • Gratis afbeeldingen – Het systeem biedt een samengestelde verzameling gratis webontwerpbronnen en afbeeldingen die u kunt kiezen en in uw project kunt integreren. Alle afbeeldingen zijn slim onderverdeeld in thematische collecties waartoe ze behoren en er is de zoekfilteroptie waarmee u vanaf het begin de juiste keuze kunt maken.

IM Creator is helemaal gratis voor non-profitorganisaties, artiesten en studenten. Dit betekent dat u de dienst kunt gebruiken om uw school / lerarenwebsite te starten en te beheren zonder er helemaal in te investeren. Eigenaren van kleine bedrijven zullen echter $ 8 / mo moeten betalen om het systeem te gebruiken met hun eigen behoeften op het gebied van webontwikkeling.

Probeer IM Creator gratis

Bottom Line

Het creëren van een schoolwebsite impliceert het versterken van het imago in de ogen van leerlingen, ouders en potentiële investeerders. Een docentenwebsite kan veel taken helpen oplossen. Het kan met name bijdragen aan de professionele activiteit van de eigenaar, waardoor het productiever, interessanter en zelfs winstgevender wordt.

Door een website te krijgen, kunt u of uw school de aandacht trekken van collega’s, leerlingen en hun ouders. Om nog maar te zwijgen van de erkenning van andere onderwijsinstellingen. Een website van dit type heeft geen extra promotie nodig. Zodra de doelgroep hiervan op de hoogte is, zal het deze regelmatig gaan bezoeken.

Dit zorgt voor organisch verkeer en snelle voortgang zonder enige promotie. Als u alle voordelen van een educatieve website beseft en klaar bent om uw eigen website te lanceren, het gebruik van een websitebouwer is de beste oplossing. Deze systemen voldoen aan alle vereisten van niet-technisch onderlegde gebruikers en vereisen geen basiskennis van codering. Ze worden meestal geleverd met sjablonen die zijn geoptimaliseerd voor mobiele weergave, een uitgebreide keuze aan ontwerpaanpassingstools, functies en SEO-optimalisatieparameters.

Het bouwen van een educatieve website mag niet moeilijk zijn en dit is een van de belangrijkste vereisten voor dit type websites. Wix en Weebly zijn twee websitebouwers die alle taken uitvoeren. WordPress is een vertrouwd, volledig uitgerust CMS dat wordt geleverd met uitgebreide integratieopties die een effectieve website-ontwikkeling mogelijk maken. Ucraft en IM Creator werken beter voor de ontwikkeling van persoonlijke en privé-educatieve projecten. Neem de tijd om elk systeem te testen en de juiste keuze te maken om de beste oplossing te kiezen.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map