Beste website-bouwers voor kleine bedrijven

website-bouwers voor kleine bedrijven


Gaat u momenteel uw bedrijf effectief promoten, maar kunt u niet beslissen waarmee u moet beginnen? Wat u moet weten, is dat succesvolle bedrijfsontwikkeling ondenkbaar is zonder betrouwbare aanwezigheid op het web.

Het hebben van een website voor kleine bedrijven is een voordeel op zich. Het helpt verschillende doelen tegelijk te bereiken. Ongeacht de niche waarin u gespecialiseerd bent, een website blijft de topbestemming voor klanten en zakenpartners, die geïnteresseerd zijn om met u in contact te komen.

Zodra u besluit een kleine bedrijfswebsite te runnen, komt u verschillende opties tegen. Als u bereid bent veel te investeren in de ontwikkeling van uw website, dan kan dat huur een webdesign studio om dit werk voor je te doen.

Dat is echter niet het beste idee, als u de leiding wilt hebben over het webbouwproces om uw website indien nodig verder te beheren en bij te werken. Een van de beste en de eenvoudigste doe-het-zelf-opties is het gebruik van een websitebouwer. Met deze services kunnen verschillende soorten projecten worden gebouwd, die variëren in functionaliteit, functiesets en geleverde resultaten.

Als u op het punt staat een volledig uitgeruste website voor kleine bedrijven te lanceren, is het echt logisch om meer te weten te komen over de meest populaire website-bouwers.

We hebben 10 van de beste website-bouwers voor kleine bedrijven getest:

 1. Wix – Beste GRATIS Website Builder voor kleine bedrijven
 2. uKit – Small Business Site Builder voor persoonlijke website
 3. WordPress – Beste open source CMS voor kleine bedrijven
 4. Tailor Brands – Beste websiteprovider voor kleine bedrijven
 5. Shopify – E-commerce Website Builder voor kleine bedrijven
 6. Bluehost – Website Builder en Hosting voor kleine bedrijven
 7. Bladwijzer – AI-aangedreven webplatform voor kleine bedrijven
 8. Ucraft – Betaalbaar hulpmiddel om een ​​website voor kleine bedrijven te maken
 9. SITE123 – Eenvoudigste website builder voor kleine bedrijven
 10. Gator – Eenvoudige en handige website-bouwer van HostGator

Als het gaat om de keuze van de beste websitebouwer voor kleine bedrijven, voelen de meeste gebruikers zich enigszins verbaasd omdat ze niet weten welke service voor hen het beste werkt. Laten we de belangrijkste opties en voordelen van de meest aanbevolen websitebouwers eens bekijken, zodat u weet wat u van elk van hen kunt verwachten.

Wix – Beste GRATIS Website Builder voor kleine bedrijven

Wix - Beste GRATIS Website Builder voor kleine bedrijven

Wix – is de beste gratis websitebouwer voor kleine bedrijven, die wereldwijd populair is geworden vanwege de uitgebreide reeks nichegerelateerde functies. De overvloed aan tools voor ontwerpaanpassing, de rijke keuze aan gratis sjablonen en het betaalbare prijsbeleid hebben van het systeem een ​​waardig platform gemaakt voor de ontwikkeling van alle soorten websites, inclusief projecten voor kleine bedrijven. Wix is ​​een geweldige keuze voor ondernemers, die geen codeervaardigheden hebben en geen tijd hebben om alle fijne kneepjes van het webbouwproces te leren. Overweeg de volgende voordelen van het platform om ervoor te zorgen dat het systeem aan uw webontwerpbehoeften voldoet:

 • Sjablonen voor kleine bedrijven. In welke zakelijke niche u ook gespecialiseerd bent, u zult gemakkelijk een geschikte sjabloon vinden in de rijke collectie van de websitebouwer. Alle Wix-thema’s zijn gratis, geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en er is een mogelijkheid om de mobiele editor te gebruiken om een ​​mooie mobiele weergavekwaliteit te garanderen. De wijzigingen die u in de mobiele versie aanbrengt, worden niet weergegeven in de desktopmodus, terwijl de wijzigingen die u aanbrengt in de desktopwebsitevariant zichtbaar zijn in de mobiele versie.
 • Wix ADI. De geïntegreerde Artificial Design Intelligence tool helpt u bij het ontwikkelen van een website voor kleine bedrijven, zelfs als u geen webdesigner bent. Dit gebeurt in de geautomatiseerde modus – geef gewoon uw bedrijfsinformatie op die op de website moet worden weergegeven en het systeem doet de rest van het werk voor u.
 • Wix ShoutOut. Een ander voordeel van Wix is ​​de e-mailmarketingfunctie. Hiermee kunt u in een mum van tijd verbluffende e-mails maken en marketingcampagnes delen. Wix ShoutOut biedt aanpasbare stijlen, professionele sjablonen met kant-en-klare lay-outs, gemakkelijke contactintegratie. Je kunt ook gebruik maken van social media tools en stats tracker om je website statistieken te checken. Dit is precies wat uw bedrijf nodig heeft voor effectieve promotie.
 • eCommerce-platform. Bent u van plan een kleine tot middelgrote online winkel te lanceren, maar heeft u geen tijd om met gespecialiseerde websitebouwers om te gaan? Ga dan op verkenning Wix Stores – de functie waarmee u een eCommerce-website kunt starten die is geoptimaliseerd voor mobiele weergave. Selecteer de sjabloon, upload uw webwinkelinformatie, contactgegevens, producten en hun specificaties, schakel eCommerce-functies in en stel betalings- / verzendopties in om een ​​webwinkel te runnen die aan uw behoeften en verwachtingen voldoet.
 • Wix SEO Wiz. Door het handige en makkelijk te gebruiken Wix SEO Wiz, kunt u de effectiviteit van uw bedrijfswebsitepromotie bepalen. Met dit doel kunt u SEO-parameters instellen, websitestatistieken bijhouden, vereiste tools en widgets integreren en andere acties uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw kleine bedrijfswebsite krijgt hoge rangen in Google.
 • Ascend van Wix. Ascend by Wix is ​​de geavanceerde alles-in-één bedrijfsoplossing die toegang biedt tot meer dan 20 professionele bedrijfstools die bedoeld zijn om uw bedrijfsbeheerprocessen te vereenvoudigen. Door de functie te gebruiken, kunt u uw bedrijf starten, runnen en promoten, het klantenbestand en de nichereputatie uitbreiden en winst genereren. Ascend maakt alle processen maximaal geautomatiseerd en biedt tools zoals Formulieren, Contactbeheer, Livechat, Inbox, Facturen, Taken & Herinneringen, automatiseringen, prijsopgaven enz.

Is Wix goed voor kleine bedrijven? Wix werkt absoluut geweldig voor kleine zakelijke projecten wat betreft prijzen. Het gratis abonnement dat het systeem aan elke abonnee biedt, kan effectief worden gebruikt om alle functies van de websitebouwer uit te proberen. Als u besluit een bedrijfswebsite te lanceren en deze toegankelijk te maken op internet, is deze echter niet van toepassing op al uw behoeften op het gebied van webdesign. U heeft een domeinnaam en andere tools nodig om ervoor te zorgen dat uw bedrijfswebsite hoog in de zoekmachines staat en populair is bij de doelgroep. Een upgrade naar het betaalde abonnement is dus een must. Wix biedt een reeks Business / eCommerce-abonnementen, waarvan de kosten beginnen met $ 23 / maand. Dit is een waardige investering voor elke website voor kleine bedrijven.

Probeer Wix gratis

uKit – Small Business Site Builder voor persoonlijke website

uKit - Small Business Site Builder voor persoonlijke website

uKit – is een van de eenvoudigste en meest functionele websitebouwers voor kleine bedrijven voor persoonlijke projecten. In feite biedt het systeem een ​​uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor beginners en webdesignprofessionals, die de intentie hebben om hun doe-het-zelfwebsites te starten. Het platform onderscheidt zich als een websitebouwer voor kleine bedrijven en daarom is de volledige functieset gericht op de voltooiing van deze taak. uKit is extreem gemakkelijk te gebruiken en het vereist geen kennis van codeervaardigheden. Het is een mooie oplossing voor het bouwen van websites voor eigenaren van kleine bedrijven en particuliere ondernemers, die altijd tijdnood hebben, kennis van webdesign missen en niet bereid zijn om veel te investeren in website-ontwikkeling. Hier is de lijst met functies die uKit met trots haar abonnees biedt:

 • Responsieve zakelijke ontwerpen. uKit-sjabloonverzameling is een van de meest indrukwekkende in de niche. Het maakt gebruik van honderden responsieve sjablonen, onderverdeeld in bedrijfscategorieën voor het gemak van zoeken. U kunt de sjabloon in elke fase van het webontwerpproces wijzigen, terwijl de inhoud wordt opgeslagen. Het proces voor het aanpassen van sjablonen is ook eenvoudig. Ga gewoon naar het dashboard om de tools te bekijken die u hiervoor kunt gebruiken.
 • AmoCRM-integratie. Gericht op zakelijke promotie, wordt uKit geleverd amoCRM integratie optie. Dit is een eenvoudig en vrij intuïtief systeem voor het boeken van potentiële deals en klanten dat helpt bij het beheersen en verhogen van verkoopvolumes. Het systeem vereenvoudigt het proces van klant- / orderbeheer, wat bijdraagt ​​aan een snellere en efficiëntere zakelijke promotie.
 • e-commerce. uKit eCommerce-functies zijn aparte aandacht waard. De website builder biedt gebruikers de mogelijkheid om een ​​kleine webwinkel te starten en vervolgens te beheren. Eigenlijk kun je hier twee kanten op gaan. U kunt een eCommerce-widget aan uw website koppelen en de parameters instellen of de Ecwid-plug-in integreren om online te verkopen.
 • Zakelijke widgets. Met uKit kunt u zakelijke widgets integreren, die functionaliteit en zakelijke focus aan uw website kunnen toevoegen. Onder de zakelijke widgets die u misschien in uw project wilt integreren, is het in eerste instantie logisch om tijdlijn, stappen, Google Maps, sociale netwerken enz. Te noemen. Elk van deze widgets werkt uitstekend voor alle soorten zakelijke websites.
 • SendPulse-integratie. uKit integreert naadloos met SendPulse – een populaire widget die wordt gebruikt door die webontwikkelaars, die online pushmeldingen voor hun websitebezoekers willen toevoegen en aanpassen. Widgetintegratie duurt slechts enkele minuten en kan zelfs door niet-codeerders worden voltooid.
 • uCalc. Een ander hoogtepunt van de website builder is de online calculator – uCalc, waarvan integratie helpt bij het bepalen van de kosten van producten / diensten die aan de doelgroep worden aangeboden. Dit is vooral een geweldige keuze voor e-commerceprojecten.

Is uKit goed voor kleine bedrijven? uKit is een van de beste opties voor website-ontwikkeling voor kleine bedrijven en het is een van de beste betaalbare website-bouwers ook. Het systeem heeft geen gratis abonnement, maar het is niet helemaal nodig, gezien de kosten van de betaalde abonnementen. De prijs van het goedkoopste uKit-abonnement bedraagt ​​slechts $ 4, terwijl het duurste en meest geavanceerde abonnement $ 12 / maand kost! Deze prijzen zijn meer dan betaalbaar voor elk klein bedrijf – voor zo’n uitgebreide functionaliteit zul je nauwelijks goedkopere tarieven vinden!

Zie ook: uKit beoordeling.

Probeer uKit gratis

WordPress – Beste open source CMS voor kleine bedrijven

WordPress - Beste open source CMS voor kleine bedrijven

WordPress – is de beste open source Content Management Systeem voor kleine zakelijke websites. Het platform is wereldwijd populair geworden vanwege de krachtige functieset, de overvloed aan integratiefuncties en geavanceerde ontwerpaanpassingsopties. Het systeem is in eerste instantie gemaakt als blogplatform en daarom is er geen eenvoudigere oplossing om een ​​blog te starten en te beheren. Dit betekent echter niet dat u het systeem niet kunt gebruiken voor de ontwikkeling van andere projecttypes. Integendeel, WordPress werkt geweldig voor het maken van zakelijke websites, bestemmingspagina’s en zelfs webwinkels. Alles hangt af van uw doelstellingen, inspanningen op het gebied van webdesign en het resultaat dat u op de lange termijn verwacht te behalen. Wanneer het het functionaliteitsaspect aanpakt, biedt WordPress de volgende functies:

 • Plug-ins voor kleine bedrijven. Het systeem onderscheidt zich van de rest vanwege de krachtige plug-in-integratie-opties. Er zijn veel WordPress-plug-ins en het is aan jou om die te kiezen en te integreren, die het meest geschikt zijn voor je website. Onder de meest populaire WordPress-plug-ins voor zakelijke websites, is het logisch om WPForms, MonsterInsights, Yoast SEO, Constant Contact, OptinMonster, Sucuri, UpdraftPlus, WP Rocket, MemberPress, CSS Hero, LearnDash, G Suite, SEMRush, Pretty Links Pro te noemen, Gedeelde tellingen, WooCommerce en nog veel meer.
 • Plug-ins voor klantinteractie. Samen met nichespecifieke plug-ins biedt WordPress een uitgebreide selectie van widgets / extensies voor klantinteractie. Deze zijn nodig om uw kleine bedrijfswebsite handig en handig te maken voor huidige en potentiële klanten. Enkele van de meest populaire widgets die u kunt kiezen en integreren in uw site, de volgende zijn de meest voorkomende: Live Chat, Zopim Live Chat, Support Candy, uCare, AH Tickets, Zendesk, Help Scout Desk enz.
 • Sjablonen voor kleine bedrijven. WordPress staat ook bekend om zijn hoogwaardige sjablonen voor kleine bedrijven. Er zijn er duizenden beschikbaar in het wereldwijde netwerk en u kunt gemakkelijk kiezen uit gratis en betaalde versies. Houd er echter rekening mee dat gratis sjablonen die zijn ontworpen door externe ontwikkelaars niet helemaal veilig zijn vanwege de mogelijke malwarebedreigingen. Zorg ervoor dat u te maken heeft met betrouwbare webontwerpers waarop u volledig kunt vertrouwen.

Is WordPress goed voor kleine bedrijven? WordPress werkt geweldig voor websites voor kleine bedrijven vanwege de geavanceerde functies en betaalbare prijzen. Het CMS is gratis te downloaden en te installeren. U moet echter betalen voor het gebruik van externe plug-ins, thema’s, widgets en add-ons. Evenzo moet u een domeinnaam kopen en betalen voor de hosting om uw website toegankelijk te maken op internet.

Over hostingkeuze gesproken, WordPress raadt officieel aan om te gebruiken Bluehost als de eersteklas hostingprovider die alle hostingbehoeften van hun gebruikers kan dekken. De host wordt gekenmerkt door sterke uptime-tarieven, hoge laadsnelheid van pagina’s, betaalbaar prijsbeleid, veiligheid, enorme marktplaats met honderden plug-ins, add-ons, apps en scripts, uitgebreide contentmarketing- en SEO-opties, eCommerce-focus en meerdere te integreren applicaties in zakelijke websites. De kosten van het gebruik van Bluehost zullen iedereen verrassen, aangezien de prijs van het goedkoopste abonnement $ 2,95 / maand bedraagt.

Probeer WordPress nu

Tailor Brands – Beste websiteprovider voor kleine bedrijven

Tailor Brands - Beste websiteprovider voor kleine bedrijven

Tailor Brands – is de beste websiteprovider voor kleine bedrijven, die in eerste instantie is gericht op het stroomlijnen van bedrijfsprocesprocessen. Het systeem helpt uw ​​bedrijf een kickstart te geven met high-end design en branding, waardoor het zich onderscheidt van de rest. Tailor Brands is ‘s werelds eerste logo-ontwerp- en merkplatform, dat wordt aangedreven door de kunstmatige intelligentie. Dit geeft elk project een professionele uitstraling en een unieke online merkidentiteit. Hieronder staan ​​de meest opmerkelijke hoogtepunten van het platform:

 • Verzameling Branding Tools. Tailor Brands biedt een krachtige verzameling brandingtools die speciaal zijn ontworpen voor uw bedrijf. Deze tools zijn aanpasbaar, wat betekent dat u uw EPS-bestand en Business Card-ideeën kunt gebruiken om een ​​uniek website-ontwerp te creëren dat perfect past bij uw zakelijke webpagina.
 • Logo Maker. Het systeem maakt het mogelijk om een ​​uniek bedrijfslogo te ontwerpen om uw merkidentiteit te onthullen, uw visie te delen en de vereiste elementen te kiezen die het systeem standaard biedt. Het proces van het maken van logo’s is eenvoudig en creatief – wat u nodig hebt, is uw bedrijfsnaam opgeven, het gewenste type logo kiezen, lettertype-voorkeuren selecteren en doorgaan met het aanpassen van het logo. Na voltooiing van deze stappen gebruikt het AI-algoritme de inhoud om het logo van uw bedrijfswebsite in de geautomatiseerde modus te ontwerpen.
 • Platform voor sociaal beheer. Het systeem wordt geleverd met het geïntegreerde platform voor sociaal beheer waarmee u websitegerelateerde inhoud kunt delen en artikelen op sociale netwerken kunt plaatsen.
 • Pas advertenties aan. Met het geïntegreerde Tailor Ads-platform kunt u instant-advertenties ontwerpen die beschikbaar zijn in meerdere variabelen om aan alle behoeften te voldoen.

Is Tailor Brands goed voor kleine bedrijven? Als u een professioneel website-logo en high-end branding nodig heeft, zal Tailor Brands aan uw eisen voldoen. Met het systeem kunt u het logo-ontwerp van uw website aanpassen en spelen met de geïntegreerde websitebouwer die standaard wordt geleverd met eCommerce-functionaliteit. Er is hier geen gratis abonnement, maar op het platform kun je een van de betaalde abonnementen kiezen die beginnen vanaf $ 9,99 / mnd. Bovendien kan de prijs worden verlaagd tot $ 2,99 / maand als u besluit een jaarlijkse betaling te doen.

Probeer nu Tailor Brands

Shopify – eCommerce Website Builder voor kleine bedrijven

Shopify-startpagina

Shopify – is de krachtigste en de meest populaire eCommerce-software gebruikt om professionele zakelijke en e-commerce websites te starten en te beheren. De volledige functieset van het platform en de tools zijn gericht op het ontwerp van alle soorten online winkels. De websitebouwer is een goede keuze voor zowel beginners als professionele webmasters, die gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling van eCommerce-websites. Er zijn geen eCommerce-functies die Shopify mist – bekijk de functies en tools van het systeem om erachter te komen hoeveel het te bieden heeft:

 • POS-software. Shopify wordt geleverd met het geavanceerde verkooppunt (POS) software, waarmee u producten in uw eigen winkel kunt verkopen. Het gebruik van de externe kaartterminal, offline orderacceptatie, automatische synchronisatie met Shopify-account, mogelijkheid om verschillende gebruikersaccounts te starten, Quickbooks-synchronisatie, rapportage-optie – dit zijn slechts enkele voordelen van deze functie.
 • Product Management opties. Shopify maakt het mogelijk om een ​​winkelwagentje en een knop “Kopen” te integreren, zodat klanten het vereiste aantal productkaarten kunnen maken. Het systeem genereert automatisch insluitcodes voor producten om de productlijsten en collecties aan de website toe te voegen. Bovendien biedt het systeem uitgebreide productbeheeropties om gebruikers een gemakkelijke winkelervaring te garanderen.
 • Veelzijdige integratieopties. De software maakt het mogelijk om te integreren met populaire en feature-beladen marktplaatsen, zoals Xero, Quickbooks en andere boekhoudsoftware om uw webwinkelprestaties te verbeteren. Integratie van Shopify met Amazon Marketplace gebeurt met een paar simpele klikken, terwijl het resultaat van deze synchronisatie uw verwachtingen overtreft, als u van plan bent producten op beide platforms te verkopen. Ondersteuning via meerdere kanalen zal ook hier een grote hulp zijn.
 • High-end marketingfuncties. Als het gaat om webwinkelpromotie, biedt Shopify een overvloed aan high-end marketingfuncties. Ondernemers kunnen online kwitanties maken, webwinkelstatistieken analyseren en doorbladeren, accountsaldo beheren, geavanceerde Shopify-functies gebruiken zoals Shopify Ping, App Store, BOGO-kortingen, Shopify Tap & Chip Reader en meer.
 • Webwinkelbeheertools. Met de software kunt u kiezen uit meerdere webwinkelbeheeropties en tools die uw webwinkelprestaties verbeteren. Deze omvatten toegang tot klantprofielen, groepen en accounts, e-maillay-outs en sjablonen, dropshipping en orderafhandelingsopties enz.
 • AR-functie. Een ander hoogtepunt van Shopify is het geavanceerde Augmented Reality (AR) tool. Met deze functie kunnen de producten die te koop worden aangeboden in de 3D-modus worden bekeken, zodat potentiële kopers de voordelen ervan in details kunnen zien.

Is Shopify goed voor kleine bedrijven? Shopify is een van de beste platforms die geweldig werkt voor de ontwikkeling van eCommerce-websites – van kleine tot hypermarkten. De software biedt een gratis proefperiode van 14 dagen om de functieset en vier betaalde abonnementen te testen. De kosten van het goedkoopste abonnement bedragen $ 9 / maand, wat een verrassend redelijk aanbod is.

Probeer Shopify gratis

Bluehost – Website Builder en Hosting voor kleine bedrijven

Bluehost - Website Builder en Hosting voor kleine bedrijven

Bluehost – is de meest vertrouwde en functionele hostingprovider voor websites voor kleine bedrijven. Het bedrijf bestaat al jaren en heeft de loyaliteit van miljoenen gebruikers over de hele wereld gewonnen. Het staat nu bekend als de officiële hostingprovider die wordt aanbevolen voor professioneel gebruik door WordPress. Het systeem zorgt voor een soepele werking van de ermee gehoste websites en voor een veilige bewaring van gegevens. Hieronder vindt u de belangrijkste voordelen van het bedrijf:

 • Flexibiliteit. Het systeem zorgt voor een naadloze integratie met tal van veelzijdige extensies, add-ons, externe services en plug-ins, die bijdragen aan waardige en hoogwaardige prestaties van uw kleine bedrijfswebsite, ongeacht de hoeveelheid verkeer.
 • Verhoging van de laadtijd van de pagina. Bluehost garandeert ook soepele websiteprestaties die resulteren in een verbeterde laadtijd van de pagina en een hoge uptime. Het systeem wordt geleverd met een pakket geïntegreerde functies en tools die de prestaties van de website verbeteren, ongeacht de algemene laadparameters en het verkeersvolume van de website.
 • Bluehost Marketplace. De hostingprovider wordt geleverd met een krachtige geïntegreerde marktplaats van plug-ins, extensies, scripts en add-ons die de aanpassing en prestaties van kleine bedrijfswebsites ideaal stimuleren. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit de rijke verzameling zakelijke sjablonen ontwikkeld voor WordPress.
 • Geavanceerde beveiliging. Bluehost besteedt speciale zorg aan de beveiliging van uw website en het bewaren van gegevens, wat erg belangrijk is voor zakelijke projecten. De hostingprovider gebruikt hotlink-beschermingstools samen met de Spam Hammer, Spam Experts en andere veiligheidsfuncties.

Is Bluehost goed voor kleine bedrijven? Bluehost is een betrouwbare en functionele hostingprovider voor websites voor kleine bedrijven. Het platform biedt geen gratis abonnementen, maar dit wordt gecompenseerd door de betaalbare kosten van de betaalde abonnementen. De prijs van het goedkoopste abonnement bedraagt ​​$ 2,95 / maand. Wat u voor deze prijs krijgt, is een gratis SSL-certificaatverbindingsoptie, onbeperkte bandbreedte, mogelijkheid om een ​​gratis domeinnaam aan uw bedrijfswebsite te koppelen (als je die nog niet hebt) en nog veel meer voordelen.

Probeer Bluehost nu

Bladwijzer – AI-aangedreven webplatform voor kleine bedrijven

Bladwijzer - AI-aangedreven webplatform voor kleine bedrijven

Bladwijzer – is het beste door AI aangedreven webplatform dat wordt gebruikt om websites voor kleine bedrijven te maken. De cloudgebaseerde websitebouwer zit boordevol bedrijfsspecifieke opties en maakt het mogelijk om goed gestructureerde projecten te bouwen. Zakelijke websites en online winkels die met het platform zijn gelanceerd, hebben een betrouwbaar uiterlijk en uitstekende prestaties. Het is hoog tijd om nu de lijst met de meest indrukwekkende bladwijzers te presenteren:

 • AIDA-assistent. U kunt in een oogwenk een functionele bedrijfswebsite of een online winkel maken dankzij de geavanceerde AIDA (Artificial Intelligence Design Assistant) tool. Het hele proces van het maken van websites duurt niet langer dan een paar minuten, terwijl het resultaat zeker indruk zal maken op iedereen – zo functioneel is AIDA! Geef gewoon uw bedrijfsinformatie op en kijk hoe de assistent de website voor u maakt.
 • Geïntegreerde bedrijfssjablonen. Bladwijzer heeft geen standaardsjablonen die u kunt aanpassen aan uw nichevereisten. Het is AIDA die een brede selectie van gratis geïntegreerde thema’s biedt, die qua structuur verschillen en standaard responsief zijn. Selecteer een van hen om aan uw kleine bedrijf of eCommerce-website te gaan werken.
 • Meertalige ondersteuning. Het platform ondersteunt meer dan 50 talen, dankzij wat u kunt creëren voor die websitetaalversies die u nodig hebt om de doelgroep in het buitenland te bereiken.
 • Zakelijke webstatistieken. De website builder maakt het mogelijk om de prestaties van uw bedrijfswebsite te volgen door middel van geïntegreerde tools voor het verzamelen van statistieken. Er zijn ook meerdere mobiele apps die snel en effectief websitebeheer mogelijk maken vanaf elke locatie waar u zich bevindt.

Is bladwijzer goed voor kleine bedrijven? Bladwijzer is een redelijk goede keuze voor ondernemers die zakelijke websites willen starten met behulp van de geavanceerde functie voor kunstmatige intelligentie. U kunt Bookmark gratis gebruiken om een ​​eenvoudige site te starten. De kosten van premium pakketten zijn redelijk betaalbaar. Om een ​​volledig uitgeruste zakelijke of eCommerce-website te krijgen, kunt u kiezen uit twee betaalde abonnementen. Hun kosten variëren tussen $ 11,99 en $ 24,99 per maand op basis van de inbegrepen voorwaarden en functies.

Probeer Bookmark gratis

Ucraft – Betaalbaar hulpmiddel om een ​​website voor kleine bedrijven te maken

Ucraft - Betaalbaar hulpmiddel om een ​​website voor kleine bedrijven te maken

Ucraft – is een betaalbare doe-het-zelf-website-bouwer om kleine zakelijke websites te starten en te beheren. Het systeem werkt uitstekend voor het voltooien van zakelijke taken. Dit is een mooie keuze voor beginners en webdesignprofessionals, die van plan zijn om zakelijke websites, bestemmingspagina’s, blogs en andere projecten te starten en te beheren. Websites die met Ucraft zijn gemaakt, zijn responsief, 100% aanpasbaar en webwinkels eenvoudig te beheren. Ze worden geleverd met blokken op volledig scherm en een plat ontwerp, wat bijdraagt ​​aan hun eigentijdse look en feel. De websitebouwer verleent momenteel toegang tot de volgende functies:

 • eCommerce-platform. De geïntegreerde e-commerce-engine van het platform is gemakkelijk te gebruiken voor iedereen, die een doel nastreeft om een ​​online winkel te starten. Het systeem biedt een lijst met eCommerce-specifieke functies die het aanmaken van een webwinkel vereenvoudigen. Deze omvatten productcatalogus, geïntegreerd winkelwagentje, uploaden en instellen van afbeeldingen, integratie van sociale media, mogelijkheid om verbinding te maken met 8 populaire en winstgevende verkoopkanalen, kortingscampagnes te organiseren en te houden, kortingscodes uit te geven voor geselecteerde producten enz. Het systeem biedt ook meerdere verzendingen en betalingsmogelijkheden, waarvan de keuze afhankelijk is van het locatieaspect.
 • Bloggen. De blogfunctionaliteit van de dienst wordt effectief gerealiseerd via de toepassing van de Artikelen-app. De functie maakt het mogelijk om blogs te starten of nieuwsrubrieken toe te voegen aan de bestaande websites. Het duurt slechts een paar minuten om een ​​bericht te plaatsen, nieuwe lay-outs voor blogpagina’s te maken, reactiesystemen te integreren, sociale-mediaknoppen aan elk bericht te koppelen, zodat gebruikers de artikelen die ze leuk vinden kunnen delen.
 • Gratis landingspagina-maker. Ucraft heeft een gratis Landing Page Creator, waarmee u bestemmingspagina’s van hoge kwaliteit kunt maken en bijwerken om uw ideeën, producten of diensten onder de aandacht te brengen, organisch verkeer te genereren, leads te genereren en andere bedrijfsdoelen te bereiken. Er zijn veel sjablonen voor bestemmingspagina’s om uit te kiezen in de ontwerpcollectie van de service.
 • Gratis Logo Maker. Een ander hoogtepunt van Ucraft is de gratis Logo Maker. Of u nu uw bestaande bedrijfslogo wilt verbeteren of een geheel nieuw logo wilt maken, met de tool kunt u dat gemakkelijk doen. U kunt een uniek logo ontwerpen uit standaardpictogrammen of uw eigen logo uploaden om het ontwerp en de stijl te verbeteren. Om uw website-logo persoonlijk te maken, kunt u experimenteren met kleurenschema’s, titels, lettertypen, vormen, stijlen, maten en tal van andere beschikbare ontwerpparameters. Gedetailleerde instructies zullen u helpen de taak gemakkelijk te voltooien en een uitstekend resultaat te behalen.
 • Zakelijke sjablonen. Ucraft-sjabloonverzameling is niet zo rijk. Het bevat alleen 63 gratis professionele responsieve sjablonen, het biedt creatieve vrijheid en biedt een optie voor code-injectie om de geselecteerde thema’s te personaliseren. Een set Designer Tools bestaande uit typografie, UI Kit en formulierbouwer en lay-out, maakt het mogelijk om het meeste uit Ucraft ontwerpaanpassingsopties te halen.

Is Ucraft goed voor kleine bedrijven? Over het prijsaspect gesproken, de websitebouwer biedt een gratis proefperiode van 14 dagen waarmee u alle functies en services van het systeem kunt onthullen. Het platform heeft ook het onbeperkte gratis abonnement, dat echter met veel beperkingen wordt geleverd en alleen goed werkt voor persoonlijke webbouwbehoeften. Wat de betaalde abonnementen betreft, heeft Ucraft drie opties, waarvan de goedkoopste u $ 10 / maand kost.

Probeer Ucraft gratis

SITE123 – Eenvoudigste website builder voor kleine bedrijven

SITE123 - Eenvoudigste website builder voor kleine bedrijven

SITE123 – is de gemakkelijkste, gratis en functionele cloud website builder voor website-ontwikkeling voor kleine bedrijven. Het biedt een handige WYSIWYG-editor en maakt het mogelijk om veelzijdige projecten te ontwikkelen. De service staat bekend om zijn eenvoud, intuïtieve aanpak voor webbouw en gemak. Het heeft veel te bieden aan experts op het gebied van webdesign en het is ook heel begrijpelijk voor beginners. Als u op het punt staat een zakelijk project te starten met SITE123, overweeg dan nu de lijst met hoogtepunten:

 • Responsieve zakelijke sjablonen. De alles-in-één website builder wordt geleverd met een brede selectie responsieve sjablonen. Ze zijn veelzijdig en gratis. Ze zijn geschikt voor meerdere bedrijfssferen en kunnen effectief worden aangepast aan de niche waarin u gespecialiseerd bent. Als u geen sjabloon kunt vinden die u bevalt, kunt u helemaal zelf een website ontwerpen. Dit kost ook geen moeite en tijd.
 • Integratie van sociale media. Met de website builder kunt u de populariteit van uw bedrijf vergroten via sociale netwerkaccounts. Dit is de trefzekere manier om u partners / klanten te informeren over de aankomende zakelijke evenementen, updates, nieuws en speciale aanbiedingen.
 • Meertalige ondersteuning. SITE123 biedt meertalige ondersteuning. Als gevolg hiervan kunt u het vereiste aantal websitetaalversies maken op basis van de doelgroep die u in het buitenland wilt bereiken.
 • eCommerce Engine. De website builder wordt geleverd met een handige en effectieve eCommerce-module. Het gebruik ervan maakt het starten en beheren van krachtige online winkels met meerdere opties mogelijk. U kunt het productassortiment beheren, betalings- / verzendgegevens instellen, kortingsbonnen lanceren en bijwerken, PayPal-betalingsopties beheren enz.
 • Form Builder. Als u van plan bent een website voor kleine bedrijven te starten met SITE123, zal de geïntegreerde online Form Builder u zeker van pas komen. De tool wordt geleverd met een set aangepaste formulierlay-outs, ontwerpaanpassingstools en elementen waarmee u hoogwaardige, integreerbare online formulieren kunt maken.

Is SITE123 goed voor kleine bedrijven? Websites voor kleine bedrijven die met SITE123 zijn gemaakt, zien er aantrekkelijk uit en zijn behoorlijk functioneel. De kosten voor het gebruik van de service variëren van $ 10,80 tot $ 28,80 per maand. Er is ook een gratis abonnement, waarvan de functies voldoende zijn om het systeem te testen voordat u voor een betaalde oplossing kiest. De tarieven verschillen wat betreft de functionaliteit die de plannen impliceren.

Probeer SITE123 gratis

Gator – Eenvoudige en handige website-bouwer van HostGator

Gator - Eenvoudige en handige website-bouwer van HostGator

Gator – is een eenvoudige en handige website builder, die in eerste instantie gericht is op onervaren gebruikers met weinig of geen ervaring met webdesign. De service wordt beheerd en beheerd door HostGator – een van de bekendste hostingproviders ter wereld. Het systeem wordt geleverd met een intuïtieve website-editor voor slepen en neerzetten, een overvloed aan goed aangepaste sjablonen en leuke functies, die het gedoe met webdesign tot een minimum beperken. Gator werkt goed voor de ontwikkeling van persoonlijke websites, blogs en projecten voor kleine bedrijven, met als belangrijkste doel de promotie van bepaalde producten / diensten. De basisfunctieset van de websitebouwer is als volgt:

 • Integratie van sociale media. Dit is een van de sterkste punten van de websitebouwer, die het mogelijk maakt om inhoud van de wereldwijd populaire diensten zoals Twitter, Facebook, Instagram enz. Rechtstreeks in uw website in te bedden. U krijgt toegang tot socialemediaknoppen, rijke afbeeldingsgalerijen, live feeds en andere tools om een ​​lonende aanwezigheid op het web te garanderen.
 • Geïntegreerde analyse. Gator maakt het ook mogelijk om nuttige informatie met betrekking tot uw websiteprestaties bij te houden dankzij de Het zal dus gemakkelijker voor u zijn om de verkeersstroom, conversie en het verlaten van websites te controleren. Welk prijsplan u ook kiest, het wordt geleverd met het verbonden SSL-certificaat, ontwerpen die geschikt zijn voor mobiele apparaten en de domeinnaam.
 • App-markt. Bovendien heeft de websitebouwer een enorme geïntegreerde app-markt, die veel add-ons, widgets en applicaties biedt voor geavanceerde aanpassing van de website op de pagina. De markt is gratis voor alle gebruikerscategorieën.
 • Zakelijke sjablonen. Het verzamelen van Gator-sjablonen is behoorlijk indrukwekkend, hoewel het niet zo rijk is in vergelijking met andere populaire services. De website builder biedt responsieve sjablonen die zijn onderverdeeld in thematische categorieën om de keuze van gebruikers te vereenvoudigen. Houd er echter rekening mee dat Gator-sjablonen vrij standaard zijn en dat ze niet goed werken voor websites met een duidelijke creatieve focus (zoals portefeuilles, bijvoorbeeld).
 • HostGator-hosting. Het onmiskenbare hoogtepunt van de websitebouwer is het feit dat deze standaard wordt geleverd met HostGator-hosting, die de onbeperkte opslagruimte en bandbreedte biedt, ongeacht het gekozen abonnement. Dit betekent dat u de onbeperkte hoeveelheid inhoud naar uw website kunt uploaden zonder u zorgen te hoeven maken over de laadsnelheid en andere cruciale technische parameters.

Is Gator goed voor kleine bedrijven? Het prijsbeleid van de websitebouwer is vrij gematigd. Het platform biedt drie tariefplannen, waarvan de kosten dalen afhankelijk van de abonnementsperiode die u kiest. Om precies te zijn, is het mogelijk om je voor één maand, één / twee jaar aan te melden voor het systeem. Hoe langer de termijn is – hoe minder de uiteindelijke kosten van het plan zullen zijn en hoe meer geld u bespaart in de log-run.

Het platform heeft dus drie betaalde abonnementen, namelijk Starter, Premium en eCommerce. De kosten van de plannen bedragen dienovereenkomstig $ 3,84, $ 5,99 en $ 9,22 per maand, mits u kiest voor een abonnement van twee jaar. Houd er rekening mee dat Gator geen gratis abonnement of proefversie aanbiedt, wat betekent dat u vanaf het begin de betaalde optie moet kiezen.

Probeer Gator nu

Zijn website-bouwers goed voor kleine bedrijven?

Website-bouwers werken geweldig voor de ontwikkeling van websites voor kleine bedrijven. Deze platforms bieden meerdere voordelen die niet door andere webbouwtools kunnen worden aangeboden. Bekijk er nu een paar:

 • Gemak en gebruiksgemak. Websitebouwers worden geleverd met een reeks tools die zelfs voor nieuwkomers gemakkelijk te beheersen zijn. Dit komt omdat de systemen speciaal zijn ontworpen voor gebruikers die niet op de hoogte zijn van programmeervaardigheden en ze bieden ook geavanceerde functionaliteit voor bekwame webontwerpers.
 • Geen codeervaardigheden nodig. U hoeft de basisprincipes van coderen niet te leren, omdat het webontwerpproces hier intuïtief en eenvoudig is. Als gevolg hiervan zijn websites die met de systemen zijn gebouwd logisch gestructureerd en hebben ze een degelijk ontwerp.
 • Bedrijfsgerichte functies. Websitebouwers voor kleine bedrijven hebben veel functies die specifiek zijn voor deze niche. Ze bieden widgets, apps en extensies die u in het project kunt integreren om de prestaties te verbeteren en een behoorlijk resultaat te behalen.
 • Sjablonen. De systemen bieden meerdere bedrijfsspecifieke sjablonen voor verschillende sferen. Ze zijn meestal mobiel geoptimaliseerd om beschikbaar te zijn op verschillende apparaten voor het gemak van de klant.
 • Betaalbaarheid. Het huidige aantal websitebouwers heeft een flexibel prijsbeleid en biedt verschillende kostenopties om aan specifieke gebruikersbehoeften en budgetten te voldoen. De keuze van het plan hangt over het algemeen af ​​van het doel dat u van plan bent te bereiken en het scala aan zakelijke promotiediensten dat u nodig heeft.

Bottom Line

Het hebben van een volledig uitgeruste website-builder voor kleine bedrijven is een voordeel op zich. Dit is de bestverkopende tool die uw bedrijfspromotie effectief kan stimuleren en zo kan bijdragen aan de groei van het verkeer en het genereren van winst.

Zelfs als u geen webdesigner bent, is het nog steeds mogelijk om uw bedrijfswebsite zelf te starten en te beheren. Zo vermijdt u de noodzaak om enorme budgetten te investeren in het inhuren van webdesigners. Evenzo loopt u niet het risico om op lange termijn een project van lage kwaliteit te krijgen of wordt u geconfronteerd met beveiligingsproblemen. U bepaalt zelf het hele proces van het maken van websites en dit is waar websitebouwers een grote hulp zullen zijn.

De keuze van een websitebouwer die aan uw webontwerpbehoeften voldoet, is behoorlijk verantwoordelijk, maar dit feit hoeft u niet te frustreren. Overweeg, voordat u de definitieve keuze maakt, alle functies die de in het artikel genoemde platforms u kunnen bieden. Realisatie van uw daadwerkelijke webbouwbehoeften is de sleutel tot uw succes.

Of u nu uw bestaande bedrijf online wilt nemen of wilt beginnen met verdienen op internet, de eerste stap is het maken van uw eigen website. Alle bovengenoemde websitebouwers zullen u hierbij helpen.

Maak gratis een zakelijke website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map