Beste website-bouwers voor muzikanten en bands

Website Builders voor muzikanten


Of je nu een soloartiest, een band, een muziekbedrijf of een andere vertegenwoordiger van de showbusiness bent, je gaat niet zonder een muziekwebsite te lanceren. Eigenlijk is het geen wonder, want er zijn waarschijnlijk geen gebruikers die niet op zoek zijn naar hun favoriete liedjes, muziekcomposities en informatie over muzikanten op internet.

Als je onlangs hebt besloten om je talent aan het publiek te presenteren en een eigen website te lanceren, dan is het gebruik van een websitebouwer de eenvoudigste en meest redelijke oplossing. Website-bouwers zijn gemakkelijk te gebruiken en handig voor professionals en niet-technisch onderlegde gebruikers. Dit is precies wat je nodig hebt om een ​​website van een kwaliteitsmusicus te lanceren, als je vaardigheden op het gebied van webdesign onvoldoende zijn om ingewikkeldere tools te gebruiken.

We hebben 8 van de beste websitebouwers voor muzikanten en bands getest:

 1. Wix – De beste website-bouwer voor muzikanten en bands
 2. Bandzoogle – Website Builder Gemaakt door muzikanten voor muzikanten
 3. WordPress – Platform om gratis een muziekwebsite te maken
 4. uKit – Een van de beste website-bouwers voor kleine bedrijven
 5. Bladwijzer – Canadese op AI gebaseerde Website Builder
 6. Gator – Eenvoudig te gebruiken Website Builder voor muzikanten
 7. IM Creator – Online Website Builder (Gratis voor non-profitorganisaties)
 8. Bluehost – Beste website-hosting voor muzikanten

Het opzetten van een website voor muzikanten of bands mag niet ingewikkeld zijn, als het je lukt kies de juiste webbouwtool. De hierboven genoemde websitebouwers zijn de beste oplossingen voor de ontwikkeling van DIY-websites in deze niche. Welke van hen zal het meest voldoen aan uw webontwerpbehoeften? Welke service is de beste keuze voor uw project? Om dat uit te vinden, neem je de tijd om de beoordelingen van elk platform in de lijst te lezen.

Wix – De beste website-bouwer voor muzikanten en bands

Wix - De beste website-bouwer voor muzikanten en bands

Wix – is de beste website builder voor muzikanten en bands, die al wereldwijd aan populariteit heeft gewonnen. Dit komt door de overvloed aan ontwerpaanpassingstools, professionele en intuïtieve webbouwbenadering en meerdere hoogwaardige functies die bijdragen aan het effectieve webcreatieproces. Het systeem is gebruiksvriendelijk genoeg om zelfs voor beginners begrijpelijk te zijn en biedt ook de onovertroffen WYSIWYG-webbouwervaring. Dit is een perfecte tool voor creatievelingen die nog nooit bij website-ontwikkeling betrokken zijn geweest, niet willen worstelen met complexe coderingsnuances en toch van plan zijn een functionele website te lanceren om aan hun behoeften te voldoen. Bekijk nu de belangrijkste Wix-hoogtepunten:

 • Sjablonen voor muziekwebsites. De websitebouwer beschikt nu over een van de meest uitgebreide en indrukwekkende collecties van nichesjablonen u kunt kiezen uit uw website / muziekspecialisatie. Ze zijn onderverdeeld in verschillende ontwerpcategorieën, afhankelijk van de branche die wordt aangepakt (Solo artiest, band, DJ en muziekindustrie zijn hier de belangrijkste categorieën). Alle thema’s zijn standaard 100% aanpasbaar en mobiel geoptimaliseerd, maar er is hier geen optie voor het wisselen van sjablonen.
 • Wix ADI-tool. Met de unieke Wix ADI-tool kunnen onervaren muzikanten hun projecten maken zonder enige codeervaardigheid of extra tijd / geld-investering. De tool vereist het indienen van uw branchespecifieke informatie om een ​​website verder te creëren in de geautomatiseerde modus.
 • Forum en bloggen. Wix maakt het mogelijk sluit een forum aan en een blog naar de website van je muzikant, zodat bezoekers betrokken blijven bij je branche-updates. Door een forum / blog te bezoeken, kunnen uw websitegebruikers communiceren met andere fans, hun meningen en nieuws delen, opmerkingen achterlaten en onderwerpen voor discussie maken.
 • e-commerce. Als je van plan bent om je band / branchegerelateerde items of accessoires te verkopen via de website van je muzikant, kun je met Wix een kleine of middelgrote webwinkel verbinden met je project. Hier kunt u uw albums, tracks, accessoires, merkartikelen verkopen en kortingsbonnen, certificaten en wat niet uitgeven.
 • Wix Music. De gratis widget is beschikbaar in de geïntegreerde Wix App Market en maakt het mogelijk de audiospeler aan de website van je muzikant toe te voegen. Hierdoor kunnen je fans naar je nummers luisteren, streamen en downloaden wat ze het leukst vinden en ze zelfs rechtstreeks op de website kopen. Tegelijkertijd kunt u audiobestanden in verschillende formaten uploaden, waaronder WAV, FLAC, ALAC & MP3, hun weergaveparameters en algemene spelerinstellingen aanpassen. De widget maakt het ook mogelijk om de gedetailleerde statistieken van uw project bij te houden om de populariteit van bepaalde nummers, aantal verkopen, downloads, toneelstukken en andere gerelateerde informatie te achterhalen.

Kosten: Wix heeft een gratis abonnement, waarvan de duur niet is beperkt door enige voorwaarden. De kosten van de betaalde abonnementen (er zijn hier twee soorten abonnementen, elk met verschillende abonnementen) begint vanaf $ 13 / maand voor Standard-abonnementen en vanaf $ 23 / maand voor Business / eCommerce-abonnementen. Al de premium plannen omvatten gratis hosting / domeinnaam, geïntegreerde Google Analytics, professionele klantenondersteuning, meer opslagruimte enz. Het systeem biedt ook de mogelijkheid van 14 dagen restitutie, als er iets is dat u niet bevalt aan het geselecteerde betaalde abonnement.

Probeer Wix gratis

Bandzoogle – Website Builder Gemaakt door muzikanten voor muzikanten

Bandzoogle - Website Builder Gemaakt door muzikanten voor muzikanten

Bandzoogle – is een gespecialiseerde websitebouwer gemaakt “door muzikanten voor muzikanten”. Dat is eigenlijk het belangrijkste motto van het platform. Het wordt voornamelijk gebruikt om websites voor bands en muzikanten te starten / beheren en biedt hiervoor een specifieke functieset. Met een intuïtieve en boeiende interface, een overvloed aan niche-specifieke webontwerptools, uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en responsieve muzieksjablonen, verdient het systeem de aandacht van muzikanten van over de hele wereld. Hieronder staan ​​de belangrijkste voordelen van de websitebouwer:

 • Niche-sjablonen. Met de website builder kunt u meer dan honderd professionele responsieve sjablonen aanpassen, die allemaal gerelateerd zijn aan muziek. Alle thema’s zijn gratis en gesorteerd op branche, waaronder rock, folk / country, jazz / blues, EDM / DJ / Producer, zaken / anders, singer / songwriter, klassiek, urban / hiphop, wereld, beats en meer. Er is een voorbeeldoptie waarmee u de vereiste sjabloon in detail kunt zien. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om een ​​lege sjabloon te kiezen om deze helemaal opnieuw aan te passen.
 • e-commerce. Met het platform kunt u met een paar klikken een gratis, volledig uitgeruste webwinkel voor muzikanten en bands maken en aanpassen. Hier kunt u een verscheidenheid aan producten verkopen die betrekking hebben op uw muziekcarrière (albums, tracks, downloadcodes, tickets, video’s, posters, accessoires voor de fans, digitale bestanden enz.). Daarnaast kunt u algemene betalings- / verzendgegevens instellen, integreren met populaire distributieplatforms enz.
 • Muziekgerichte functies. Bandzoogle staat aanvankelijk bekend om zijn brede spectrum aan muziekgerichte functies. Deze omvatten krachtige synchronisatietools, socialemediadiensten, online muziekstreamingoptie, wereldwijde integratie van audiospeler, gastenboek / forumverbinding, feedbacktools, flash-beeld- / videocollecties, hit counter, integratie van externe services (Instagram-galerij, Twitter, Bandcamp Player, Topspin Store, Bandsintown, GigSalad Quote Form, GigSalad Review en Airbit), het maken van mailinglijsten, de beschikbaarheid van website-analyses en rapporten om er maar een paar te noemen.
 • Inhoudsblokken. Het systeem maakt het mogelijk om de posities van specifieke inhoudsblokken naar keuze op elke pagina toe te voegen / te beheren / te wijzigen, afhankelijk van het type. Gebruikers kunnen hier dus een evenementenpagina maken om de aankomende shows, concerten en presentaties op te sommen en uw fans van tevoren tickets te laten boeken en kopen voor de komende gelegenheden. Het is ook mogelijk om het blok met muzieknummers hier te integreren met branchegerelateerde inhoud.

Kosten: Bandzoogle heeft geen volledig gratis abonnement, maar de duur van de gratis proefperiode is langer dan die van andere websitebouwers. Momenteel duurt het 30 dagen, waarin u de volledige functieset van het platform kunt testen en beheersen. De websitebouwer heeft drie betaalde abonnementen, waarvan de kosten beginnen met $ 8,29 per maand. Betaalde abonnementen bevatten een bepaald aantal tracks (foto’s) uploads en webpagina’s, beschikbaarheid van een provisievrije muziekwinkel, elektronische persmap en andere onmiskenbare voordelen.

Probeer Bandzoogle gratis

WordPress – Platform om gratis een muziekwebsite te maken

WordPress - Platform om gratis een muziekwebsite te maken

WordPress – is het uitstekende platform om gratis een muziekwebsite te maken. Dit is het Content Management Systeem, dat ingewikkelder is in vergelijking met standaard website-bouwers vooral omdat het de basiskennis van coderen impliceert. Het systeem wordt ook geleverd met uitgebreide integratieopties die bijdragen aan de prestaties van uw muziekwebsite. De belangrijkste voordelen van de software worden hieronder opgesomd:

 • Responsieve thema’s voor muzikanten. Het CMS heeft een vrij beperkte verzameling ingebouwde sjablonen, terwijl er nog veel meer online beschikbaar zijn. Om het meeste uit de WordPress-functionaliteit te halen, moet u op internet surfen om daar de beste thema’s voor muzikanten te zoeken. Gelukkig is de keuze echt verbluffend en het zal voor jou geen probleem zijn om de sjabloon te krijgen die je echt leuk vindt.
 • Plug-ins voor muziekwebsites. Wat betreft de integreerbare plug-ins voor de websites van muzikanten, de selectie is ook fantastisch. De onmisbare plug-ins voor de website van elke muzikant zijn onder meer Event Organizer, GigPress, MF Gig Calendar, NextGEN-afbeeldingengalerij, HTML5 jQuery Audio Player, Spotify Master, SoundCloud Master, Thank Me Later, Comment Redirect, Gravity Forms, Audiotheme, Cue en Foxyshop om er een paar te noemen.

Kosten: WordPress is gratis te downloaden en te installeren, maar je zult zeker niet weggaan zonder de plug-ins en thema’s van derden te integreren. Ze zijn gratis of er kunnen extra kosten aan verbonden zijn. Het is eigenlijk nog veiliger om ze te kopen om oplichting te voorkomen, die vaak wordt geassocieerd met gratis sjablonen en plug-ins. De uiteindelijke kosten zijn echter afhankelijk van de hostingprovider waarvoor u kiest. In dit opzicht, Bluehost is de beste oplossing om te kiezen. Dit is de officiële WordPress-host, die wordt geleverd met veel voordelen en functies (zoals scripts en apps, snelle laadsnelheid van webpagina’s, geavanceerde SEO-opties en marketingtools, uitgebreide marktplaats met meerdere applicaties enz.) waarmee u elk project gemakkelijk kunt hosten en beheren. Wat betreft de kosten van de hostingprovider, Bluehost past zeker in elk budget. Het goedkoopste abonnement kost momenteel slechts $ 2,95 / maand.

Download WordPress gratis

uKit – Een van de beste website-bouwers voor kleine bedrijven

uKit - Een van de beste website-bouwers voor kleine bedrijven

uKit – is een van de beste website-bouwers voor kleine bedrijven, die ook geweldig werkt voor de ontwikkeling van projecten voor muzikanten en bands. Met het systeem kunt u binnen ongeveer 30 minuten een vertrouwde online aanwezigheid creëren voor uw muziekgroep of individuele muzieksite, zelfs als dit uw eerste webdesignervaring is. Dit is een echte vondst voor muzikanten, die zich geen zorgen willen maken over complexe nuances in webdesign. Dit zijn de voordelen die de websitebouwer tot een perfecte oplossing maken:

 • Responsieve muziekontwerpen. uKit wordt geleverd met een verzameling responsive muziek sjablonen, waaronder die welke van toepassing zijn op uw muziekwebsite. Alle ontwerpen zijn aanpasbaar en het is ook mogelijk om te schakelen tussen de thema’s tijdens elke stap van het website-ontwikkelingsproces. Om de mobiele browse-ervaring van gebruikers te verbeteren, biedt uKit een adaptieve siteview. Hiermee kunt u de tablet en het mobiele uiterlijk van uw project verfijnen.
 • eCommerce-functionaliteit. uKit realiseert zijn geïntegreerde eCommerce-functionaliteit op verschillende manieren. Als u van plan bent al uw muziekgerelateerde producten rechtstreeks op de website te verkopen, kunt u met het systeem kiezen tussen twee populaire en effectieve opties waarmee u een webwinkel kunt starten. U kunt de Ecwid-plug-in verbinden met uw website of de eCommerce-widget integreren om een ​​volledig uitgeruste webwinkel te krijgen.
 • SoundCloud-integratie. Met Kit is het nu mogelijk om audiotracks toe te voegen en bij te werken aan uw muziek / band-website door middel van SoundCloud-integratie. Bovendien kunt u afbeeldingen / video’s in uw project invoegen om het een geavanceerde visuele aantrekkingskracht en functionaliteit te geven. En dat is het niet. U kunt video-achtergrond instellen voor elk blok van uw website zonder dat u scripts van derden hoeft te installeren of extra codes hoeft te integreren.

Kosten: uKit biedt geen gratis abonnementen, maar er is een proefperiode van 14 dagen. Het is gratis beschikbaar en u kunt de functionaliteit van het hele platform testen. Het prijsbeleid is voor iedereen zeer betaalbaar. De kosten van het goedkoopste abonnement beginnen met $ 4 / maand – dat is erg goedkoop, gezien het brede spectrum aan functies dat het platform op voorraad heeft. Deze omvatten een aangepaste domeinnaamverbinding, 24/7 professionele ondersteuning, een back-up van de mogelijkheid om websites te maken, gratis hosting, toegang tot honderden sjablonen enz.

Probeer uKit gratis

Bladwijzer – Canadese op AI gebaseerde website-bouwer

Bladwijzer - Canadese op AI gebaseerde website-bouwer

Bookmark – is een hedendaagse Canadese op AI gebaseerde websitebouwer, die een waardige positie inneemt in de lijst met de beste services voor muzikanten. Het systeem wordt geleverd met een Artificial Intelligence Design-tool, die al het gedoe met webdesign tot een minimum beperkt. Dit is het belangrijkste voor muzikanten, wiens ervaring met webdesign niet voldoende is voor de ontwikkeling van grootschalige websites. Bookmark wordt geleverd met een lijst met geavanceerde functies waardoor deze zich onderscheidt van de rest. Deze omvatten:

 • AIDA-assistent. Dit is het meest indrukwekkende hoogtepunt van de websitebouwer, die binnen enkele minuten automatisch een website voor een muzikant kan maken. Geef deze gegevens gewoon op en de Artificial Intelligence Design Assistant genereert een verbluffende en volledig uitgeruste website gevuld met uw eigen inhoud.
 • eCommerce Engine. Met de websitebouwer kunt u de geïntegreerde eCommerce-module gebruiken, waarmee u een webwinkel kunt opzetten en vervolgens kunt beheren om uw producten te verkopen (albums, video’s / audio, accessoires, items en souvenirs voor fans).
 • “Evenementen” sectie. Bookmark maakt het mogelijk om een ​​willekeurig aantal muziek- / bandgerelateerde evenementen toe te voegen aan het corresponderende gedeelte “Evenementen” dat toegankelijk is in het dashboardmenu van uw website. Hier kun je het blok kiezen en aanpassen door je evenementnaam, beschrijving, algemene informatie, locatie (dit impliceert ook integratie met Google Maps), datum en duur, gerelateerde afbeeldingen enz.
 • Integratie van sociale media. Het platform maakt het mogelijk om sociale mediakanalen in uw muziekwebsite te integreren door middel van activering van de “sociale” module. Hiermee kunt u snel knoppen voor sociale media toevoegen die linken naar uw accounts op sociale netwerken. Bovendien kunt u elke video-achtergrond van uw keuze integreren in elke pagina / sectie van uw project om de waarde ervan te vergroten en de interesse van gebruikers te wekken.

Kosten: Bookmark heeft een levenslang gratis pakket. De kosten van de betaalde abonnementen van het systeem beginnen met $ 11,99 per maand en bereiken $ 24,99 per maand voor het duurste abonnement. Betaalde abonnementen omvatten gratis domeinverbinding, onbeperkte opslag, webpagina’s en bandbreedte, verwijdering van de advertentiebanners van het systeem, geavanceerde SEO, premium ondersteuning, e-mailverbinding, wachtwoordbeveiliging, aanpasbare voetteksten en andere handige voordelen.

Probeer Bookmark gratis

Gator – Eenvoudig te gebruiken Website Builder voor muzikanten

Gator - Eenvoudig te gebruiken Website Builder voor muzikanten

Gator – is een eenvoudig te gebruiken websitebouwer voor muzikanten, die zich voornamelijk richt op nieuwkomers en gebruikers, die niet zo bekwaam zijn in het ontwikkelen van websites, maar die van plan zijn hoogwaardige websites te maken. Met gebruiksgemak, intuïtieve interface, handig slepen-en-neerzetten-editor en tal van handige functies, blijft Gator momenteel een van de meest populaire en eenvoudige website-bouwers om verschillende soorten projecten te starten en te beheren. Bekijk nu enkele van de meest indrukwekkende hoogtepunten van het platform:

 • eCommerce Engine. Gator wordt geleverd met een geïntegreerde eCommerce-engine, waarmee u een webwinkel aan uw website kunt toevoegen. Muzikanten kunnen veel profiteren van deze functie omdat het hun cd’s, muziekattributen en andere producten rechtstreeks op de website kan verkopen. Dus die fans, die iets van je willen kopen, krijgen de kans om dat met een paar klikken te doen, wat hun moeite en tijd bespaart. Een dergelijke optie zal ongetwijfeld een positieve impact hebben op uw budgetgroei.
 • HostGator. De websitebouwer is opgenomen in de HostGator pakket, wat betekent dat alle websites die ermee zijn gemaakt standaard op de systeemservers worden gehost. Deze functie is erg handig voor muzikanten, die een website nodig hebben en elders geen betrouwbare host willen zoeken.
 • Platforms voor sociale media. De website builder maakt het mogelijk om content van populaire sociale netwerken zoals Facebook, Twitter of Instagram in te bedden. Als u muziekgerelateerde accounts op deze sociale netwerken heeft, kunt u afbeeldingsbibliotheken, live feeds en socialemediaknoppen in uw project integreren om er het maximale uit te halen.

Kosten: Gator heeft geen gratis abonnement of gratis proefperiode. Het prijsbeleid is echter vrij gematigd om te voldoen aan de behoeften en financiële mogelijkheden van de meeste gebruikers. De websitebouwer heeft drie betaalde abonnementen, waarvan de kosten beginnen met $ 3,84 / maand en $ 9,22 / maand bereiken, mits u tegelijkertijd een abonnement van twee jaar krijgt. Houd er rekening mee dat het systeem een ​​volledige terugbetaling van 45 dagen biedt, als u iets niet tevreden bent over Gator.

Probeer Gator gratis

IM Creator – Online Website Builder (Gratis voor non-profitorganisaties)

IM Creator - Online Website Builder (gratis voor non-profitorganisaties)

IM Creator – is een nieuwe generatie online website builder gratis voor non-profitorganisaties. Met het systeem kunnen verschillende soorten projecten worden gemaakt en beheerd, waaronder websites voor muzikanten. IM Creator is eenvoudig te gebruiken en boordevol functies. Het staat bekend om zijn redelijke prijsbeleid, handige WYSIWYG-website-editor en krachtige tools die alle webbouwproblemen verminderen. Als je op het punt staat een muzikant / band-website te starten met het platform, dan is hier de lijst met de onmiskenbare verdiensten:

 • eCommerce-platform. De website builder heeft een volledig geïntegreerd e-commerce-engine. Hiermee kunt u kleine en middelgrote webwinkels maken om de online verkoop van uw muziekgerelateerde producten te stimuleren. Er zijn geen codeervaardigheden vereist om een ​​online winkel met IM Creator te starten. Kies gewoon een sjabloon en volg de aanbevelingen om die van jezelf te krijgen.
 • Bloggen. Evenzo maakt IM Creator het mogelijk om een blog naar de website van je muzikant. Dit is een van de beste en meest effectieve manieren om je creativiteit populair te maken en in contact te blijven met je fans. Het is aan jou om te kiezen uit meerdere blogsjablonen, typen, nieuwsfeedstructuurvariëteiten en andere belangrijke blogparameters.
 • Meertalige ondersteuning. IM Creator biedt meertalige ondersteuning waarmee u veelzijdige taalversies van uw website kunt ontwikkelen. Dat is een goed idee als het gaat om het aantrekken van fans uit het buitenland.
 • Integratie-opties. De website builder maakt het mogelijk om links naar sociale media, Google Analytics, Google Maps en andere widgets en add-ons te integreren die zorgen voor betere websiteprestaties en een hogere klantenstroom.
 • Responsieve sjablonen voor muzikanten. IM Creator beschikt over een van de meest uitgebreide collecties professionele moderne sjablonen die standaard responsief zijn. Er is een aparte sectie Musician / Bands-websitesjablonen die een reeks verbazingwekkende thema’s biedt die speciaal zijn gemaakt voor deze gebruikerscategorie.

Kosten: IM Creator is helemaal gratis voor creatieven, artiesten, muzikanten en non-profitorganisaties. Tegelijkertijd kost het goedkoopste abonnement $ 8 / maand en werkt het geweldig voor ondernemers, hostingproviders en resellers. Het plan omvat domeinnaamverbinding, onbeperkte opslagruimte en bandbreedte, premium technische ondersteuning, eCommerce-functionaliteit en andere voordelen.

Probeer IM Creator gratis

Bluehost – Beste website-hosting voor muzikanten

Bluehost - Beste website-hosting voor muzikanten

Bluehost – is de beste website-hosting voor muzikanten, die wereldwijd een indrukwekkende reputatie heeft opgebouwd. Een van de meest verbluffende functies van het platform is dat WordPress het officieel aanbeveelt als de meest vertrouwde, met functies beladen en betaalbare hostingprovider die beschikbaar is in de moderne niche voor webontwikkeling. Het systeem biedt momenteel meer dan 5 miljoen websites in verschillende landen van de wereld en dit aantal blijft elke maand toenemen. Als u op zoek bent naar een geloofwaardige hostingprovider, kan de volgende lijst met functies handig zijn om te gebruiken:

 • eCommerce-ondersteuning. Op het platform kunt u alle soorten muziekwebwinkels ermee hosten, met een verscheidenheid aan eCommerce-projecten, high-end applicaties, add-ons en widgets. Het intuïtieve bedieningspaneel van het systeem is gemakkelijk te navigeren, terwijl het platform zelf zorgt voor sterke uptime-tarieven, hoge laadsnelheid van pagina’s, maximale veiligheid en flexibiliteit van elk project dat ermee wordt gehost..
 • Toegang tot Marketplace. Met Bluehost kunt u door zijn geïntegreerde marktplaats bladeren met veel applicaties, add-ons, scripts en widgets die de prestaties van uw muzikant kunnen verbeteren.
 • Marketing- en SEO-functies. Het platform biedt ook veelzijdige SEO- en marketingstrategieën die de effectiviteit van uw projectpromotie, generatie van de doelgroep en winstgroei verbeteren. Bluehost-experts helpen u ook met website-inhoud en ontwerpbeheer, PPC en website-migratiediensten.

Kosten: U zult geen volledig gratis abonnement van Bluehost vinden. In plaats daarvan is het prijsbeleid van de hostingprovider voor iedereen redelijk en betaalbaar. De kosten van het goedkoopste basisplan, dat de volledige functieset van de hostingprovider levert, bedragen $ 2,95 / maand. Dit is erg goedkoop, wat past bij elk budget en elke hostingbehoefte.

Probeer Bluehost nu

Bottom Line

Een website kan een effectieve must-have tool worden voor elke muzikant, maar alleen als dit een goed ontworpen project is met geavanceerde functionaliteit. Laten we eerlijk zijn: als je een muzikant bent, is de kans klein dat je de basisprincipes van programmeren goed beheerst. Dit is waar websitebouwers een rol spelen. Deze systemen zijn eenvoudig, handig en intuïtief. Daarom werken ze geweldig voor onervaren gebruikers en helpen ze bij het ontwerpen van uitstekende websites.

De lijst met websitebouwers om een ​​website voor muzikanten of bands te maken is behoorlijk indrukwekkend, maar u moet op de hoogte zijn van de kenmerken, voor- en nadelen van elke service om de beste keuze te maken. Het is logisch om alle systemen die in de post zijn beoordeeld te testen om te beslissen over de meest geschikte oplossing waar u uiteindelijk tevreden mee zult zijn.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map