Beste website-bouwers voor non-profitorganisaties

Beste website-bouwers voor non-profitorganisaties


Een website van een non-profitorganisatie is de topbestemming voor al haar leden, die op de hoogte willen zijn van alle evenementen die plaatsvinden in haar werk. Dit is ook een waardevolle informatiebron voor die gebruikers, die van plan zijn lid te worden van de organisatie of gewoon op zoek zijn naar de gerelateerde gegevens.

Het spreekt voor zich dat dit soort website helemaal niet ingewikkeld mag zijn, zodat iedereen er gemakkelijk doorheen kan bladeren wanneer dat nodig is. Het moet intuïtieve navigatie mogelijk maken, zodat zelfs first-timers de informatie kunnen vinden die ze momenteel nodig hebben zonder al te veel tijd en moeite te investeren. Anders loopt u het risico uw potentiële klanten te verliezen, die mogelijk de voorkeur geven aan uw concurrenten als ze de informatie die ze nodig hebben op uw website niet kunnen vinden.

Het feit dat de meeste eigenaren van non-profitorganisaties niet kunnen bogen op geweldige vaardigheden of ervaring op het gebied van webdesign, maakt het noodzakelijk om te zoeken naar eenvoudige maar betrouwbare manieren van websiteontwikkeling. Een webmaster inhuren of het bestellen van een website bij een webdesignstudio zal ook geen goede oplossing zijn, alleen omdat dit nogal een is kostbaar alternatief. Dit is waar het gebruik van websitebouwers zeer zal worden gewaardeerd.

Website-builders zijn in eerste instantie bedoeld voor nieuwkomers en daarom worden ze geleverd met nuttige en gedetailleerde richtlijnen, aanbevelingen en tips die het webontwerpproces met name vereenvoudigen. Je hoeft geen codeervaardigheden te hebben of specifieke webdesignkennis om deze systemen optimaal te beheersen. De meesten van hen bieden rijke sjablooncollecties die gevuld zijn met inhoud en vanaf het begin responsief zijn. Ten slotte zijn websites gemaakt met websitebouwers betaalbaar en goed geoptimaliseerd voor de zoekmachines, wat de kansen van uw organisatie vergroot om hogere posities in de resultaten van zoekmachines te krijgen.

We hebben 9 van de beste non-profit website-bouwers getest:

 1. Wix – De beste GRATIS website-bouwer voor non-profitorganisaties
 2. WordPress – CMS # 1 voor elke non-profit website
 3. uKit – Goedkoopste website-bouwer voor kleine bedrijven
 4. SITE123 – Geweldig platform voor het maken van DIY-websites
 5. 8b – Easy Site Builder voor non-profitorganisaties
 6. IM Creator – Gratis Website Builder voor non-profitorganisaties
 7. Squarespace – Charity Website Builder voor non-profitorganisaties
 8. Shopify – E-commerce voor non-profitorganisaties en liefdadigheidsinstellingen
 9. Bluehost- De beste webhosting voor non-profitorganisaties

Bent u geïnteresseerd om meer te weten te komen over elk van deze systemen om het systeem te kiezen dat zal voldoen aan de behoeften van uw non-profitorganisatie en webontwerpvereisten in het algemeen? Elk van de hierboven genoemde websitebouwers is volledig uitgerust en de aandacht waard. Bekijk nu hun beoordelingen om de onbevooroordeelde keuze te maken.

Wix – De beste GRATIS website-bouwer voor non-profitorganisaties

Wix - De beste website-builder voor non-profitorganisaties (het is GRATIS)

Wix – is de alles-in-één website builder die wordt gebruikt om verschillende soorten websites te maken, waaronder die van non-profitorganisaties. Het systeem dekt een breed spectrum aan webontwerpbehoeften en biedt meerdere functies die gemakkelijk te verkennen en te beheersen zijn. Bekijk nu de belangrijkste voordelen van de service:

 • Sjablonen voor non-profitorganisaties. Wix heeft een verzameling sjablonen voor religie en non-profitorganisaties waaruit u kunt kiezen. Sommigen van hen zijn onder meer Food Charity, Kids Charity, Teen Volunteers, Non-Commercial Projects, Community etc. Velen van hen komen met geïntegreerde “Doneer nu”Knoppen en andere functies die een must zijn voor deze websites.
  Er is ook een uitgebreide set ontwerpaanpassingstools om uw website de gewenste look en functionaliteit te geven. Houd er echter rekening mee dat Wix het niet toelaat om de sjabloon onderweg te wijzigen. Als je besluit dat te doen, moet je de inhoud opnieuw indienen.
 • Lidmaatschap. Dit is erg handig voor organisaties die verschillende projecten ontwikkelen en beheren en bepaalde leden aan specifieke projecten moeten toewijzen. Met een lidmaatschapsfunctie kunt u toegang verlenen tot verborgen website-secties aan die gebruikers die donaties hebben gedaan en mogelijk speciale rechten krijgen.
 • Forum. Wix staat toe een forum toevoegen aan uw website, wat een heel bijzondere eigenschap is voor deze diensten. Dit is een echt voordeel voor elke website van een non-profitorganisatie omdat het het mogelijk maakt om in contact te komen met gebruikers en hen aan te moedigen om deel te nemen. U kunt onderwerpen en vertakkingen in een forum maken om de ideeën van andere leden te ontdekken en hen hun mening te laten delen met andere gebruikers.
 • Bloggen. Dit is een trefzekere manier om gebruikers op de hoogte te houden van het recente nieuws en de gebeurtenissen in uw organisatie en van andere gerelateerde informatie. U kunt berichten schrijven en publiceren over de missie en verklaring van uw non-profitorganisatie, uw doelstellingen delen en argumenten geven om lezers te overtuigen zich bij uw organisatie aan te sluiten.
 • Meertalige website. Als eigenaar van een non-profitorganisatie bent u mogelijk geïnteresseerd het creëren van verschillende taalversies van uw website. Op deze manier kunt u buitenlandse investeerders aanmoedigen om donaties te doen en uw organisatie op verschillende manieren te ondersteunen. Dit is ook een leuke manier om meer gebruikers aan te trekken die jouw doel delen en zich bij de organisatie willen aansluiten.

Kosten: Wix heeft een gratis oneindig plan dat u kunt gebruiken om een ​​website te bouwen voor uw non-profitorganisatie. Dit is een leuke optie om de functies van de websitebouwer te testen, maar als u van plan bent een effectieve website uit te voeren en te beheren, krijgt u te maken met bepaalde beperkingen voor een gratis abonnement (Wix-advertentie, schijfopslag en bandbreedtebeperkingen enz.). Bovendien worden gratis Wix-websites geleverd met subdomeinen. Als u van plan bent een project te starten voor een serieuze non-profitorganisatie, geeft dit uw website geen geloofwaardigheid.

Het is natuurlijk logisch om te upgraden naar een van de betaalde Wix-abonnementen om de loyaliteit van gebruikers te vergroten en het vertrouwen van uw website te verhogen. Met dit doel biedt de websitebouwer twee grote groepen plannen: Standard en Business / eCommerce, die ook zijn onderverdeeld in meer gedetailleerde abonnementen om de keuze van de gebruiker uit te breiden. De kosten van standaardplannen beginnen met $ 13 / maand en lopen op tot $ 39 / maand, terwijl die van bedrijfsplannen $ 23 / maand en meer bedragen. Alle abonnementen bieden gratis hosting en domeinverbinding, Premium-klantenondersteuning, geïntegreerde Google-analyse, opslagruimte en andere privileges.

Probeer Wix gratis

WordPress – CMS # 1 voor elke non-profit website

WordPress - CMS # 1 voor elke non-profit website

WordPress – is een vertrouwd Content Management Systeem dat vereist geen presentatie – zo populair en functioneel is het wel. De service is iets gecompliceerder dan standaard website-bouwers, omdat het de kennis van programmeerkennis impliceert om het meeste uit het webontwikkelingsproces te halen. Wanneer u het platform gebruikt, gaat u niet zonder de noodzaak om plug-ins te integreren die de prestaties van uw non-profitorganisatie zullen verbeteren. Je moet ook beschikken over codeervaardigheden om een ​​website te beheren en bij te werken nadat deze is gepubliceerd. Bekijk nu de belangrijkste hoogtepunten van WordPress:

 • Responsieve nichesjablonen. Het systeem heeft een verzameling ingebouwde sjablonen, maar u kunt ook tientallen responsieve sjablonen van hoge kwaliteit vinden die zijn ontworpen voor non-profitorganisaties op internet. Deze thema’s zijn zowel gratis als betaald – het is aan jou om te beslissen wat de beste optie is.
 • WP-plug-ins voor non-profitorganisaties. Er zijn meerdere WP-plug-ins die speciaal zijn ontworpen voor de ontwikkeling van non-profitorganisaties. U kunt ook online door gratis en betaalde opties bladeren. Een van de meest populaire plug-ins van dit type is logisch om te vermelden Give, WPForms, Optinmonster, Yoast SEO, Google Analytics by Yoast, Sucuri Free Scanner, Testimonials Widget, Backup Buddy, TablePress, Forget About Shortcode Buttons, Simple Calendar, Floating Social Bar, Revive Old Post, MapPress Easy Google Maps, Polylang en meer.
 • Plug-ins voor gebruikersinteractie. Als hoofd van een non-profitorganisatie heeft u dringend contact nodig met uw websiteleden. Om deze reden biedt WordPress een verzameling gespecialiseerde plug-ins voor gebruikersinteractie. Deze omvatten de plug-in Client Portal, Quick and Easy FAQ, Easy Social Share-knoppen, Request Callback Plugin, WP Customer Area en WP Notification Bar Pro om er maar een paar te noemen.

Kosten: WordPress is gratis. Dit geldt voor alle gebruikerscategorieën. Met andere woorden, u kunt het systeem gratis downloaden, installeren en gebruiken totdat u besluit een volledig uitgeruste website te maken. Dit vereist mogelijk extra financiële investeringen in plug-ins en zelfs sjablonen. Om uw kant-en-klare website online toegankelijk te maken, moet u bovendien hosting en domeinnaam kopen.

De kosten van hosting zijn voornamelijk afhankelijk van de provider en het plan dat u selecteert. Bij het werken met WordPress wordt het aanbevolen om te gebruiken Bluehost – de officiële hostingprovider van de dienst. De plannen die het aanbiedt zitten boordevol functies en ze zijn beschikbaar tegen redelijke kosten. Het goedkoopste Bluehost-abonnement kost u dus slechts $ 2,95 / maand.

Probeer WordPress nu

uKit – Goedkoopste website-bouwer voor kleine bedrijven

uKit - Goedkoopste website-bouwer voor kleine bedrijven

uKit – is een websitebouwer, die wereldwijd populair is geworden vanwege zijn sterke focus op de ontwikkeling van projecten voor kleine bedrijven. Het gebruiksgemak, het gemak en de betaalbaarheid hebben het tot een van de beste oplossingen gemaakt voor gebruikers die bereid zijn om verschillende soorten websites uit te voeren en te beheren. Non-profitorganisaties zijn geen uitzondering. Hieronder vindt u de voordelen die u zult gebruiken bij het gebruik van deze websitebouwer:

 • Eenvoudige en intuïtieve interface. uKit kan bogen op een van de eenvoudigste en meest intuïtieve interfaces ooit. Welke webdesignvaardigheden en ervaring u ook heeft, u zult er gemakkelijk aan wennen en de basiselementen en functies die het biedt verkennen. Het is erg handig, gemakkelijk te navigeren, modern, opwindend en voor iedereen begrijpelijk. Bovendien elimineert een dergelijke interface-eenvoud de noodzaak om een ​​webdesigner in te huren. U kunt alles zelf doen, dus waarom zou u het geld verspillen dat u kunt investeren in de ontwikkeling van uw organisatie??
 • Responsieve sjablonen. Responsieve sjablonen passen zich automatisch aan elke schermgrootte en resolutie van verschillende mobiele apparaten aan. Hierdoor kunnen gebruikers uw website bezoeken wanneer ze maar willen en waar ze ook zijn. Met uKit kun je experimenteren met verschillende sjablonen die zijn opgenomen in de collectie van de website builder. Met uKit kunt u de thema’s onderweg wijzigen en dus degene kiezen die het beste bij uw behoeften en voorkeuren past, zonder het risico te lopen uw inhoud te verliezen. uKit heeft een rijke verzameling thematische sjablonen, die zijn afgestemd op de behoeften van verschillende gebruikerscategorieën.
 • Verscheidenheid aan widgets. Enkele van de widgets die een mooie toevoeging kunnen zijn aan een website van een non-profitorganisatie zijn Social Networking Buttons, LiveChat, CallBack, User Comments, Google maps, e-mailformulieren enz. Elk van hen kan u helpen bij het vervullen van een bepaalde taak zoals het aanbieden van real-time hulp aan mensen in nood (bijvoorbeeld via de CallBack-optie of een LiveChat). Dankzij de Google maps widget kunnen investeerders en mensen die uw organisatie willen bezoeken, het veel sneller vinden.
 • Beveiligde website. SSL-certificering maakt het mogelijk om zonder risico gelddonaties te accepteren. Het is absoluut gratis mogelijk om een ​​SSL-certificaat te koppelen.

Kosten: uKit heeft geen gratis abonnement, maar het maakt het nog steeds mogelijk om een ​​van de betaalde abonnementen 14 dagen gratis te kiezen en te testen. Dit is meer dan genoeg om te beslissen welk abonnement precies het beste werkt voor uw website. Als u van plan bent een eenvoudige website van een non-profitorganisatie te lanceren, dan is het Minimal Plan ($ 4 / maand) zal hiervoor goed werken.

Probeer uKit gratis

SITE123 – Geweldig platform voor het maken van DIY-websites

SITE123 - Geweldig platform voor het maken van DIY-websites

Site123 – is een van de eenvoudigste bouwers van cloud-websites, die kan worden gebruikt om bijna alle soorten websites te starten, inclusief die van non-profitorganisaties. Het systeem zorgt voor een gemakkelijke navigatie en een intuïtief webontwikkelingsproces. Dit is wat SITE123 niet alleen een waardige keuze maakt voor professionals op het gebied van webdesign, maar ook voor onervaren eigenaren van non-profitorganisaties, die hun meerdere verdiensten kunnen gebruiken om kwaliteitsprojecten te starten en te beheren. Bekijk nu de voordelen om te zien wat de websitebouwer u precies kan bieden:

 • Logo Maker – Een website van uw non-profitorganisatie moet er vertrouwd en gerenommeerd uitzien om de aandacht van gebruikers te trekken. Dit is waar de professionele Logo Maker-tool van SITE123 een grote hulp zal zijn. Hiermee kunt u uw website-logo ontwerpen met behulp van een reeks geïntegreerde tools zoals bijsnijden, schuifregelaar voor logoformaat, aanpassing van koptekst en nog veel meer.
 • Form Builder – Met het systeem kunt u hoogwaardige online formulieren integreren in uw non-profit website. Dit maakt het mogelijk om handige contactpagina’s, online vragen, beoordelingen, polls en andere gerelateerde elementen te maken.
 • Bloggen – SITE123 heeft een functionele blog-engine waarmee je een blog kunt maken en deze kunt integreren in je non-profit website. Dit is handig als het gaat om klantbetrokkenheid, gebruikersgeneratie en toename van interactie tussen geregistreerde websiteleden.
 • Meertalige ondersteuning – De website builder biedt meertalige ondersteuning waarmee u verschillende taalversies van uw non-profit website kunt maken. De tool is handig voor die website-eigenaren, die van plan zijn om met gebruikers uit het buitenland te communiceren of daar donatiemogelijkheden zoeken.
 • Toegangsrechten voor de website – SITE123 maakt het mogelijk om toegangsrechten voor websites in te stellen op basis van de behoeften en vereisten van website-eigenaren. De functie is belangrijk als u van plan bent uw non-profitproject te beheren en bij te werken met andere gebruikers die daarvoor verantwoordelijk zijn.
 • Gratis SSL-verbinding – Als u van plan bent donaties te accepteren, is het verbinden van een SSL-certificaat met uw website een must. Met SITE123 kunt u dat gratis doen om de veiligheid van uw project en de vertrouwelijkheid van betalingen / gegevens te vergroten.
 • Hulpmiddelen voor gebruikersinteractie – De website builder geeft toegang tot de lijst met tools voor gebruikersinteractie die kunnen bijdragen aan de functionaliteit van uw non-profit website.
 • App-markt – Het systeem maakt het mogelijk om te kiezen uit tal van widgets / add-ons die beschikbaar zijn in de geïntegreerde App Market. U kunt die apps kiezen die voldoen aan de specialisatie en functionaliteit van uw project. Sommigen van hen bevatten Live Support Chat, Analytics Tools, Galleries, Social, Popular, Forms, Booking widgets en nog veel meer.
 • Integratie van sociale media – Met deze functie kunt u de reputatie en populariteit van uw website op sociale netwerken effectief vergroten, zodat u het nieuws, updates en aankomende evenementen van uw non-profitorganisatie kunt delen met uw abonnees.

Kosten: SITE123 heeft een gratis abonnement, waarmee u de belangrijkste functies van het systeem kunt ontdekken. Deze optie werkt echter helemaal niet voor u vanwege de subdomeinverbinding en andere functionaliteitsbeperkingen. Voor de betaalde abonnementen kunt u kiezen uit vier abonnementen. Hun kosten varieerden tussen $ 10,80 en $ 28,80 per maand.

Probeer Site123 gratis

8b – Easy Site Builder voor non-profitorganisaties

8b - Easy Site Builder voor non-profitorganisaties

8b – is een nieuwe bouwer voor doe-het-zelf-websites, die wordt gekenmerkt door verbluffende eenvoud en intuïtieve benadering van webdesign. Het systeem is een mooie keuze voor niet-ervaren eigenaren van non-profitorganisaties, die weinig of helemaal geen kennis hebben over het proces van het maken van websites. Er is geen expertise op het gebied van codering of webdesign nodig om websites met het systeem te starten – zo begrijpelijk, intuïtief en toch boordevol functies. Als u op het punt staat deze websitebouwer te gebruiken voor uw non-profitwebsite, let dan op de functieset die het biedt:

 • Meertalige ondersteuning – Met 8b kunt u een website van uw non-profitorganisatie maken in meer dan één taal – dit hangt af van uw behoeften en doelstellingen voor webdesign. Het is niet nodig om meerdere websites in verschillende talen te maken – 8b bespaart u moeite en tijd, zodat u een meertalig project kunt starten.
 • Google AMP-functie – Met een krachtige Google Accelerated Mobile Pages-functie kunt u de mobiele browse-ervaring van websitebezoekers verbeteren, evenals de algemene laadtijd van webpagina’s.
 • Website exporteren – Als u van plan bent om uw non-profitorganisatie regelmatig handmatig bij te werken, is deze functie ook handig voor u. Hiermee kunt u de bestaande websitebestanden in het ZIP-formaat downloaden om ze verder te bewerken en het project te hosten bij elke provider van uw keuze.
 • PWA-functie – Websites van non-profitorganisaties genieten vaak de populariteit van gebruikers, waardoor het nodig is om hun toepassingen te creëren voor meer gebruikersgemak. Met de progressieve ondersteuningsfunctie voor webapplicaties kunt u uw project in een paar minuten veranderen in een desktop- of mobiele app, waardoor de populariteit toeneemt.

Kosten: 8b is een gratis websitebouwer. U kunt er een non-profitwebsite mee starten om deze te beheren zoals u dat nodig heeft gedurende de onbeperkte tijdsperiode. Dit is echter niet de beste oplossing voor zulke serieuze projecten, aangezien een gratis abonnement meerdere beperkingen heeft, waardoor u niet het maximale uit de functionaliteit kunt halen. Om toegang te krijgen tot de geavanceerde functieset van de websitebouwer, biedt het systeem een ​​upgradeoptie – een startplan, waarvan de kosten $ 1,58 / maand zijn. Dat is een perfecte oplossing voor eigenaren van websites zonder winstoogmerk die op zoek zijn naar een waardige webpresentatie en de prestaties van hun projecten. Bovendien heb je 14 dagen om het betaalde abonnement zonder enig financieel verlies te annuleren, als je ergens niet tevreden mee bent.

Probeer 8b gratis

IM Creator – Gratis Website Builder voor non-profitorganisaties

IM Creator - Gratis Website Builder voor non-profitorganisaties

IM Creator – is een professionele websitebouwer in de cloud, die zich onderscheidt van de massa door zijn ontwerpaanpassingsvrijheid, geavanceerde functionaliteit en overvloed aan functies waarmee u functionele en visueel aantrekkelijke projecten kunt ontwerpen. De websitebouwer impliceert geen enkele programmeervaardigheid, maar biedt in plaats daarvan meerdere voordelen. Hier is de lijst met functies waarmee u het meeste uit het ontwerpproces van uw website kunt halen:

 • Bloggen – Met IM Creator kunt u een blog verbinden met elke website van een non-profitorganisatie. Dit is handig, als u van plan bent gebruikerscommunicatie aan te moedigen, upload en update nieuwe berichten om in contact te blijven met uw websiteleden.
 • Reagerend ontwerp – Met de websitebouwer kunt u kiezen uit tientallen sjablonen om degene te kiezen die perfect aansluit bij uw webontwikkelingsbehoeften. Alle ontwerpen zijn standaard responsief en er is een mogelijkheid van HTML-integratie om uw website een uniek persoonlijk uiterlijk te geven.
 • Gratis beeldintegratie – Het systeem geeft toegang tot de gratis galerij met afbeeldingen en bronnen voor webontwerp die u kunt integreren in uw non-profitwebsite op basis van de niche die het bestrijkt. De zoekfilteroptie helpt u bij het vereenvoudigen van uw keuze en bespaart u tijd.

Kosten: Een van de onmiskenbare hoogtepunten van de websitebouwer is het prijsbeleid. IM Creator is helemaal gratis voor non-profitorganisaties, waardoor ze de projecten kunnen ontwerpen en aanpassen met behulp van alle functies van het systeem. Het gratis abonnement biedt onbeperkte hosting en bandbreedte, domeinverbindingsoptie, toegankelijkheid van sjablonen, eCommerce-platform, afwezigheid van advertentiebanners en andere voordelen. Ook voor ondernemers zijn hier betaalde opties beschikbaar ($ 8 / maand) en White Label-gebruikers.

Probeer IM Creator gratis

Squarespace – Charity Website Builder voor non-profitorganisaties

Squarespace - Charity Website Builder voor non-profitorganisaties

Squarespace – is een van de meest populaire, kenmerkende en herkenbare websitebouwers in de moderne webontwikkelingsniche. Het systeem positioneert zichzelf als de alles-in-één tool voor webbouw die geweldig werkt voor alle soorten projecten, inclusief non-profit websites. De websitebouwer biedt een uitgebreide functieset, een intuïtieve benadering van webdesign en responsieve lay-outs om een ​​professionele website met hoogwaardige prestaties te krijgen. Laten we meteen profiteren van de voordelen voor non-profitorganisaties:

 • Paginastijlen – De geavanceerde Squarespace Style Editor biedt meerdere ontwerpbewerkingsopties en een rijke selectie van paginastijl om te kiezen voor uw no-profit website. Deze omvatten omslagpagina’s, product- en blogpagina’s, galerijen, evenement- en indexpagina’s om er maar een paar te noemen. Kies gewoon degene die u nodig heeft voor uw project en integreer ze met slechts een paar klikken.
 • Widget-integratie – Met de website builder kunt u kiezen uit een breed scala aan add-ons en widgets die in uw website moeten worden geïntegreerd. U kunt dus widgets kiezen voor foto- en videogalerijen, socialemediaknoppen voor betere inhoudspromotie, e-commerce- en analysehulpmiddelen, contactformulieren enz..
 • Bloggen – U kunt een blog toevoegen aan uw liefdadigheidswebsite dankzij de krachtige blog-engine die Squarespace biedt. Naast het toevoegen en plannen van berichten, is het ook mogelijk om gebruikerscommentaren in te schakelen, geolocatietags toe te voegen, RSS-feed toe te voegen, reblogging-optie in te stellen enz.
 • Sociale integratie – Squarespace maakt integratie van sociale media mogelijk, zodat u de inhoud van uw website kunt delen via populaire sociale netwerken. Bezoekers van uw website kunnen daar ook hun inhoud delen met mede-denkers.
 • Insluiten met Google Maps – De website builder maakt het mogelijk om Google Maps in te bedden in uw non-profit website om de exacte locatie van uw organisatie aan te geven. Dit is ook het gedeelte waar u uw contactgegevens kunt opgeven, feedbackformulier, informatie over ons en andere gerelateerde gegevens kunt integreren.
 • Online agenda – Met Squarespace kunt u de online kalender in uw website integreren om de leden van uw organisatie en andere bezoekers op de hoogte te houden van de aankomende evenementen, nieuws, speciale aanbiedingen, datums enz. Het delen van deze gegevens via sociale-mediaprofielen is hier ook mogelijk.
 • SSL-certificaat – Als u van plan bent donaties via uw website te accepteren, is het verbinden van het SSL-certificaat een must om de gegevens en vertrouwelijke informatie van uw gebruikers te beschermen. Squarespace zorgt voor SSL-integratie om de veiligheid van uw website te verbeteren.
 • Logo Maker – Het creëren van een logo voor uw non-profit website is wenselijk (als je die nog niet hebt), als u de reputatie en erkenning wilt verhogen. Met Squarespace kunt u dat binnen enkele minuten doen met behulp van de geïntegreerde Logo Maker-tool.
 • Ontvouw Tool – Als u van plan bent uw website-informatie te delen op sociale netwerken, zult u de beschikbaarheid van de Unfold-app zeker op prijs stellen. Dit is de toolkit voor het vertellen van verhalen, waarmee u verhalen kunt maken en publiceren op de sociale netwerken om gebruikers geïnteresseerd te houden in uw organisatie en de updates ervan.
 • Scherpte plannen – Integratie van Squarespace met Acuity Scheduling-platform heeft het mogelijk gemaakt om online afspraken op tijd te maken en te beheren. Zo kunt u de samenwerking met de leden van uw organisatie effectief vereenvoudigen.
 • Reactiesysteem – De websitebouwer biedt een volledig geïntegreerd reactiesysteem, dat threaded reacties ondersteunt met individuele tellingen. Moderatie-optie is hier ook ingeschakeld om spamming te voorkomen.

Kosten: Squarespace heeft een proefperiode van 14 dagen om gebruikers de functieset te laten testen voordat ze zich abonneren op een van de betaalde abonnementen. De laatste omvatten vier soorten abonnementen, waarvan de kosten beginnen met $ 12 / maand en oplopen tot $ 40 / maand. Alle pakketten bevatten gratis hosting en domein, wat een ander voordeel is voor non-profit websites.

Probeer Squarespace gratis

Shopify – e-commerce voor non-profitorganisaties en liefdadigheidsinstellingen

Shopify - e-commerce voor non-profitorganisaties en liefdadigheidsinstellingen

Shopify – is de wereldberoemde eCommerce-software die zich heeft onderscheiden door de krachtige functieset en de overvloed aan tools die nodig zijn om een ​​eCommerce-project op te zetten voor liefdadigheids- en non-profitorganisaties. Het platform onderscheidt zich door zijn uitgebreide marketing, webwinkelbeheer en promotiefuncties. Sommigen van hen zijn hieronder opgesomd:

 • Synchronisatie-opties – De software maakt het mogelijk om je account te synchroniseren met andere populaire externe diensten en marktplaatsen. Dit is hoe u de prestaties van uw non-profitwebsite kunt verbeteren, op voorwaarde dat u van plan bent deel te nemen aan de e-commerce niche.
 • Product management – Met Shopify kunt u lange productlijsten toevoegen en beheren, samen met hun beschrijvingen, parameters, functies voor het weergeven van etalages, geavanceerde CSV-import- / exportopties enz.
 • SSL-certificering en fraudebeschermingsfunctie – Door een SSL-certificaat aan te sluiten, kunt u uw websitegegevens beschermen tegen ongeoorloofde toegang. Dit zorgt dienovereenkomstig voor een verbeterde beveiliging en vertrouwelijkheid van de informatie die het bevat. Hetzelfde geldt voor de Fraud Protect-functie die bijdraagt ​​aan de veiligheid van uw online betalingen.
 • Meertalige ondersteuning – Beschikbaarheid van uw website in meerdere talen zal de interesse van de gebruikers vergroten, waardoor u in contact kunt komen met internationale consumenten.
 • Augmented Reality – Met Shopify AR kunt u het proces van gebruikersinteractie en productpresentatie aantrekkelijker en leuker maken. Met deze functie kunnen producten in de 3D-modus worden weergegeven, zodat gebruikers al hun kenmerken in details konden zien voor een betere en gemakkelijkere browse-ervaring.
 • POS-software – Dit is een ander hoogtepunt van het platform, dat het niet alleen mogelijk maakt om online verkopen te doen, maar ook om items te koop aan te bieden in de lokale winkel..

Kosten: Het prijsbeleid van Shopify is matig, wat wordt verklaard door de functieset. Het goedkoopste abonnement kost u $ 9 / maand, terwijl de prijs van het duurste abonnement $ 299 / maand bedraagt. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van het type abonnement en het aantal functies / voorwaarden dat is inbegrepen. Met de software kan het gewenste abonnement worden getest tijdens de proefperiode van 14 dagen die het systeem biedt.

Probeer Shopify gratis

Bluehost – De beste webhosting voor non-profitorganisaties

Bluehost - De beste webhosting voor non-profitorganisaties

Bluehost – is een betrouwbare en krachtige hostingprovider, een uitstekende keuze voor websites zonder winstoogmerk. Dit is momenteel een van de nicheleiders, die ook officieel wordt aanbevolen door WordPress CMS als de beste hostingbedrijven ter wereld. Dit is geen wonder, aangezien Bluehost wordt geleverd met functies en high-end tools die een veilige en betrouwbare hosting van uw project garanderen. Hier zijn er een paar waarin u wellicht geïnteresseerd bent:

 • Hoge laadsnelheid van pagina’s en hoge uptime-tarieven – Deze parameters zorgen voor goede prestaties en snel laden van uw non-profitorganisatie, ongeacht de hoeveelheid verkeer die ernaar wordt geleid.
 • Flexibiliteit en veiligheid – Bluehost kan worden geïntegreerd met meerdere externe services, add-ons en applicaties die bijdragen aan de prestaties en beveiliging van uw project. De geavanceerde veiligheidstools zoals Spam Hammer of Spam Expert zorgen samen met de hotlink-beschermingsoptie voor de ultieme veiligheid van alle websites die op het platform worden gehost.
 • Uitgebreide marktplaats – Het systeem geeft toegang tot talloze add-ons, scripts en applicaties die worden gebruikt om uw website aan te passen. U kunt gebruik maken van tal van WordPress-thema’s, afbeeldingsgalerijen, marketing- en eCommerce-tools enz.

Kosten: Bluehost is een van de meest betaalbare huisvestingsoplossingen. Om precies te zijn, u kunt alleen het goedkoopste abonnement krijgen voor $ 39,5 / mo, toegang krijgen tot gratis SSL- en WordPress-updates, onbeperkte bandbreedte en andere voordelen.

Probeer Bluehost nu

Bottom Line

Een non-profitorganisatie is ondenkbaar zonder een website die de ideeën verspreidt, haar missie populair maakt en gebruikers aanmoedigt om mee te doen. Het houdt uw communityleden op de hoogte van alles wat u wilt dat ze weten. Er zijn verschillende webbouwtools die u kunt gebruiken om een ​​eigen website te starten.

Het kiezen van de beste websitebouwer voor een website van een non-profitorganisatie mag geen uitdaging zijn voor gewone gebruikers. Website-bouwers werken geweldig als het gaat om de ontwikkeling van deze projecten. Hun kenmerken, kenmerken en prijsbeleid zorgen voor een onovertroffen webbouwervaring, waardoor het gewenste resultaat kan worden bereikt. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van alle kenmerken van deze systemen om de service te kunnen selecteren waar u op de lange termijn tevreden mee zult zijn.

Maak GRATIS een non-profit site

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map