Beste website-bouwers voor ontwerpers

website-bouwers voor ontwerpers


Er zijn talloze mogelijkheden voor het bouwen van websites voor creatieve ontwerpers, die de intentie hebben om websites voor persoonlijk gebruik te ontwikkelen, maar ook voor professionele webontwerpers, die functionele tools nodig hebben om portfolio’s of klantwebsites te maken met maximale efficiëntie en minimale investering van moeite en tijd.

Ervaring, kennis en vaardigheden zijn ook belangrijk – hoe bekwamer u bent in webdesign en hoe ingewikkelder het project is, des te geavanceerdere programma’s u moet gebruiken.

Een belangrijke factor om te overwegen is dat beide gebruikersgroepen over het algemeen de neiging hebben om te zoeken eenvoudigere tools voor webbouw. Nieuwkomers hebben gewoon vaardigheden en oefening nodig om ingewikkeldere programma’s te gebruiken, terwijl webdesignprofessionals meestal veel taken hebben en de noodzaak hebben om te zoeken naar een oplossing die hun productiviteit zal verhogen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en het professionele uiterlijk van projecten waaraan ze werken. Websitebouwers blijken de enige redelijke oplossing te zijn voor beide groepen webontwikkelaars.

We hebben 5 van de beste websitebouwers voor ontwerpers getest:

 1. Wix – De beste website-bouwer voor ontwerpers
 2. WordPress – Gratis CMS voor professionele website-creatie
 3. Webflow – Professionele website-bouwer voor creatieven
 4. Squarespace – Easy Website Builder voor webdesigners
 5. Weebly – Geweldige oplossing om een ​​portfoliowebsite te maken

Welke webdesignvaardigheden en achtergrond u ook heeft, u zult geïnteresseerd zijn om door de recensies van de beste websitebouwers in de lijst te bladeren. Als u zich bewust bent van hun voor-, nadelen en speciale kenmerken, kunt u websites maken die zich onderscheiden van de massa vanwege hun kwaliteit en hoogwaardige prestaties. Bekijk ze nu om te beslissen over de meest geschikte webbouwoplossing.

Wix – De beste website-bouwer voor ontwerpers

Wix - De beste website-bouwer voor ontwerpers

Wix – is de beste alles-in-één website builder voor ontwerpers, wat een ideale keuze is voor elke gebruiker, ongeacht de beschikbare ervaring en programmeerkennis. Het systeem geniet de grootste populariteit bij bekwame webontwikkelaars en nieuwkomers over de hele wereld (meer dan 147 miljoen registraties en 3,5 miljoen premium gebruikers). Hiermee kunt u vanaf het begin verschillende soorten websites bouwen en krijgt u de onovertroffen webdesign-ervaring die u kunt krijgen bij het gebruik van dergelijke services. Wix biedt een reeks functies en tools om aan de behoeften van beide gebruikerscategorieën te voldoen. Bekijk er nu een paar.

Voor nieuwkomers:

 • Sjabloon collectie. Wix is ​​een van de nicheleiders als het gaat om het aantal sjablonen en hun kwaliteit. De websitebouwer biedt momenteel meer dan 550 thema’s, die 100% aanpasbaar en mobiel klaar zijn. Dit is de functie die nieuwkomers aanspreekt, die elke diepte van sjabloonaanpassing en het aantal tools kunnen kiezen dat nodig is voor hun projecten.
 • Wix ADI. Nieuwkomers, die Wix als de tool voor webbouw kiezen, geven meestal de voorkeur aan de Artificial Design Intelligence-functie waarmee websites in de geautomatiseerde modus kunnen worden gemaakt zonder dat een coderingsregel vereist is.
 • Visuele effecten. Wix biedt een reeks visuele effecten, waarvan integratie uw project extra prestaties en verbeterd ontwerp zal geven. Enkele van de visuele effecten die Wix kan bieden zijn onder meer parallax scrollen, overgangen tussen pagina’s, aangepaste animaties, mouseover-effect, video-achtergrond, bewegende 3D-elementen en animaties, het gebruik van live video’s enz.
 • Apps voor niet-technisch onderlegde ontwerpers. U kunt Wix App Market bezoeken om applicaties en add-ons te kiezen en te gebruiken die het webontwerpproces zullen vereenvoudigen. U kunt dus kiezen voor HTML iFrame / Embed App, Custom Logo Design en nog veel meer.

Voor professionals:

 • Standaard website-editor. Bekwame webontwerpers zijn vooral geïnteresseerd in het gebruik van de standaard Wix-editor die een grotere mate van handmatige aanpassing van de website en keuzevrijheid mogelijk maakt.
 • Wix Marketplace. Dit is de plek waar je kunt Wix-partners zoeken en inhuren – zowel freelancers als webdesignbureaus – om elke taak voor u te voltooien. Blader gewoon door de community en vind de experts die aan uw vereisten voldoen (of dien uw verzoek in) en wacht op de feedback. Er is ook een mogelijkheid om hier een grafisch ontwerper of een webmarketeer in te huren om uw kant-en-klare project op internet te promoten.
 • Corvid door Wix. Dit is een modern open ontwikkelingsplatform dat gebruikers wil helpen bij het lanceren van professionele webapplicaties die passen bij verschillende niches en websitetypen. Ongeacht de missie die het platform heeft, het vereist geen codeervaardigheid en voorlopige achtergrond voor webdesign. In plaats daarvan kunnen gebruikers alle tools die het platform biedt kiezen en toepassen om indrukwekkende applicaties te maken. Tegelijkertijd biedt Corvid meerdere opties voor professionele ontwerpers, waardoor ze hun front-end ontwikkelvaardigheden kunnen gebruiken om UI-elementen te gebruiken en te wijzigen tijdens het proces van app-ontwikkeling.
 • Ascend van Wix. Met de gratis functie krijgen specialisten toegang tot meer dan 20 beschikbare tools, allemaal op één plek. Ze zijn behulpzaam bij het starten, beheren en promoten van uw bedrijf.

Kosten: Het prijsbeleid van Wix is ​​betaalbaar en veelzijdig, omdat de websitebouwer verschillende plannen heeft om aan alle behoeften en het budget voor webdesign te voldoen. Er is een volledig gratis plan dat wordt gebruikt om de functionaliteit van het systeem te testen en uw vaardigheden te oefenen, waarbij u eenvoudige websites bouwt voor persoonlijk gebruik. Terwijl u besluit om door te gaan naar meer gecompliceerde webontwerptaken, kunt u met Wix kiezen uit verschillende meer gedetailleerde abonnementen die beschikbaar zijn in twee pakketten: Standard en Business. De kosten van standaardabonnementen beginnen met $ 13 / maand, terwijl die van Business / eCommerce-abonnementen begint met $ 23 / maand.

Probeer Wix gratis

WordPress – Gratis CMS voor professionele website-creatie

WordPress - Gratis CMS voor professionele website-creatie

WordPress – is een gratis CMS voor professionele website-creatie, die bekend is bij ontwerpers, die ooit geïnteresseerd zijn geweest in het bouwen van websites. Het platform is wereldwijd populair geworden dankzij de overvloed aan tools voor ontwerpaanpassing, uitgebreide integratie-opties, rijke plug-in en sjabloonkolonie. Laten we eens kijken wat het systeem te bieden heeft voor nieuwe gebruikers en experts in webdesign.

Voor nieuwkomers:

 • Makkelijk te gebruiken interface. De interface van het systeem is vrij eenvoudig en begrijpelijk. Het maakt het voor nieuwkomers gemakkelijk om nieuwe pagina’s toe te voegen, afbeeldingen bij te snijden en in te voegen, berichten toe te voegen enz.
 • Ingebouwde sjablonen en plug-ins. Voor die gebruikers, die nog niet eerder met het systeem hebben gewerkt, biedt WordPress een set ingebouwde sjablonen en plug-ins. Voor hun keuze en integratie is geen codeerkennis vereist.
 • Bloggen. WordPress is oorspronkelijk gemaakt als een blogsysteem. Daarom is de functieset gericht op de ontwikkeling van dit type website. Het toevoegen en beheren van blogposts is eenvoudig en snel – precies wat beginners nodig hebben!

Voor professionals:

 • Uitgebreide integratie-opties. Als u kunt bogen op webdesignvaardigheden, zult u zeker geïnteresseerd zijn in integreerbare sjablonen en plug-ins. Ze zullen met name het ontwerp van uw website verbeteren, maar de installatie ervan kan een zekere mate van bewustzijn van webdesign vereisen. Onder fatsoenlijke voorbeelden van WP-plug-ins voor ontwerpers is het logisch om te vermelden TablePress, Visual Composer, Beaver Builder, WP Touch Mobile, WP Retina2x, Elementor Page Builder, Meta Slider, Slideshow, Contact Widgets, Custom Facebook Feed, Instagram Feed, Easy Google Fonts, YouTube Plugin, Responsive Lightbox door dFactory en meer.
 • Ontwerp maatwerk vrijheid. Het gebruik van programmeervaardigheden zorgt voor vrijheid bij het aanpassen van het ontwerp. WordPress biedt codebewerkingsopties, waarmee u unieke en indrukwekkende projecten kunt ontwikkelen, beheren en bijwerken.

Kosten: WordPress is gratis voor iedereen, je kunt het gratis downloaden en installeren. Het is zelfs mogelijk start er eenvoudige sites mee gratis. Om uw projecten echter diep aan te passen, moet u externe sjablonen en plug-ins integreren die beschikbaar zijn in gratis en betaalde varianten. Bovendien gaat u niet zonder hosting en domeinnaam voor uw kant-en-klare website. Dit is ook een betaalde dienst. Gelukkig is het gebruik van vertrouwde hostingproviders zoals de officiële WordPress Bluehost maakt het mogelijk deze uitgaven te verminderen. Het goedkoopste Bluehost-abonnement kost u dus $ 2,95 / mo + domeinnaam als geschenk – dat is absoluut een redelijk aanbod!

Download WordPress gratis

Webflow – Professionele website-bouwer voor creatieven

Webflow - Professionele website-bouwer voor creatieven

Webflow – is een professionele websitebouwer voor creatieven, waarmee u bijna alle soorten projecten kunt starten en beheren, inclusief projecten met een hoog complexiteitsniveau. Het platform wordt geleverd met een slepen-en-neerzetten-editor, aanpasbare responsieve sjablonen en geavanceerde tools voor website-ontwikkeling die het vergelijkbaar maken met standaard Content Management Systemen of professionele webcreatiesoftware zoals Adobe Dreamweaver. In dit opzicht werkt Webflow vooral goed voor ervaren webontwerpers die werken aan de ontwikkeling van klantprojecten, maar het kan ook worden gebruikt door die webontwerpers die hun vaardigheden willen verbeteren.

Voor nieuwkomers:

 • Responsieve sjablonen. Als ontwerpgerichte websitebouwer biedt Webflow toegang tot de enorme verzameling responsieve schakelbare thema’s, die beschikbaar zijn in gratis en betaalde varianten. Al met al zijn er hier meer dan 200 high-end sjablonen, die volledig aanpasbaar zijn en er is ook een mogelijkheid om een ​​te ontwerpen absoluut gepersonaliseerde website vanaf het begin hier, met behulp van het zwarte canvas zonder enige demo-inhoud.
 • Sjabloon-editor. Webflow-sjablooneditor is ingewikkelder en ongebruikelijker in vergelijking met standaardeditors, maar kan ook door gewone gebruikers worden beheerst. De editor bevat de functies van gebruikelijke visuele editors samen met widgets, meerdere modules, mappen en algemene instellingen. Deze elementen vormen de zogenaamde “CMS-collecties” van de websitebouwer. Gebruikers kunnen kiezen uit de modi Designer en Editor om in te werken.
 • Creatie van dynamische inhoud. Het platform laat alle gebruikers werkelijk unieke dynamische inhoud creëren uit de beschikbare structuren. Onder de inhoudstypen die u met Webflow kunt maken, is het logisch om galerijen, blogs, forums, nieuwsfeeds, webformulieren, evenementposters, foto- / videopresentaties etc. te noemen. Lightbox Gallery, Lottie en AfterEffects-integratie dragen bij aan het creëren van gepersonaliseerde en indrukwekkende inhoud.

Voor professionals:

 • Geavanceerde ontwerpaanpassing. Met Webflow kunnen webontwikkelaars de volledige controle over JavaScript-, CSS3- en HTML5-codes overnemen om unieke webcanvases te creëren. Het systeem biedt ook high-end stijl- en klassebeheeropties om kwaliteit en indrukwekkende ID-sjablonen en inhoudselementen te lanceren.
 • e-commerce. Met de websitebouwer kunnen volledige online winkels worden gemaakt die verschillen in complexiteit en functionaliteit. Het systeem geeft een gebruiker de leiding over het ontwikkelingsproces van de webwinkel en biedt een uitgebreide verzameling tools voor het aanpassen van pagina’s en eCommerce-functies. Deze omvatten geïntegreerd beheer van winkelwageninstellingen, aanmaak van productlijsten, keuze van inventaris en ontwerptools, instellingen voor verzending / betaling / belastingparameters, opties voor orderbeheer enz..
 • Krachtige animaties en interactiehulpmiddelen. Het systeem stelt webontwerpers in staat om complexe en visueel aantrekkelijke animaties te bouwen zonder een coderingsregel te schrijven. U kunt dus op scrollen gebaseerde parallax en animaties met meerdere stappen maken en integreren, waarbij beweging wordt gekoppeld aan de voortgang van het scrollen om een ​​werkelijk verbluffend effect te krijgen.

Kosten: Webflow onderscheidt zich van de rest door het veelzijdige en uitgebreide prijsbeleid. De websitebouwer heeft het oneindige gratis abonnement, wat voldoende is om de volledige functieset van het platform te testen. Als u besluit om professionele projecten met het systeem te gaan bouwen, wordt u aangeboden om het abonnement te kiezen dat beschikbaar is in een van de twee plangroepen. De kosten van het meest betaalbare Site Plan Pack beginnen met $ 12 per maand, terwijl die van het goedkoopste Account Plan Pack $ 16 / maand bedragen.

Probeer Webflow gratis

Squarespace – Easy Website Builder voor webdesigners

Squarespace - Easy Website Builder voor webdesigners

Squarespace – is een eenvoudige websitebouwer voor webontwerpers en een van de meest herkenbare platforms voor ondernemers en creatievelingen van over de hele wereld. Het systeem kan worden gebruikt om verschillende soorten projecten te starten, maar blinkt uit in de ontwikkeling van online winkels, professionele portefeuilles, blogs en websites voor kleine bedrijven. De websitebouwer heeft een behoorlijk onderscheidende reeks functies om te voldoen aan de behoeften van nieuwkomers en webdesignprofessionals. Laten we er nu een paar bekijken.

Voor nieuwkomers:

 • WYSIWYG-editor. Een WYSIWYG-websitebouwer zijn, Squarespace is een intuïtief en gebruiksvriendelijk platform voor beginners. Hiermee kunt u het webontwerpproces vanaf het allereerste begin en tot aan de publicatie en het verdere beheer van de website beheren. Houd er rekening mee dat alle bewerkingen die worden gemaakt tijdens het maken van de website automatisch worden opgeslagen, waardoor de voorbeeldoptie niet beschikbaar is. Als gevolg hiervan is het onmogelijk om de definitieve projectversie te zien tot de publicatie ervan, wat niet bepaald handig is, vooral voor beginners.
 • Responsieve ontwerpen. Squarespace biedt hoogwaardige en volledig aanpasbare sjablonen, waarvan het aantal echter iets kleiner is in vergelijking met andere websitebouwers. Een handige slepen-en-neerzetten-editor van het systeem maakt eenvoudige projectaanpassing mogelijk, waardoor u effectief blogs, portfolio’s, restaurant- en trouwwebsites, online winkels en andere soorten projecten kunt maken.
 • Handige integraties. Het systeem geeft toegang tot meerdere add-ons en widgets die u kunt kiezen en in uw project kunt integreren. U kunt functionele analytische tools toepassen (Google Analytics of Squarespace Metrics App) om de prestaties van uw website, knoppen voor sociale media, contactformulieren, foto- / videogalerijen en andere elementen die bijdragen aan de functionaliteit van uw website te beheren.
 • Logo Maker. Als het gaat om website-ontwikkeling, is een kwaliteitslogo dat uw bedrijf vertegenwoordigt zeker een voordeel. Het platform biedt een handige Logo Maker-tool waarmee u uw eigen projectlogo helemaal opnieuw kunt uploaden, aanpassen of ontwerpen. Het systeem biedt meerdere tools en elementen voor webdesign waarmee u het meeste uit uw logoontwikkelingsproces kunt halen.
 • Bloggen platform. Met Squarespace kan iedereen een blog opzetten en beheren om de aandacht van gebruikers te trekken en de klanttevredenheid te verhogen. Met de geïntegreerde engine kunt u berichten publiceren en bijwerken, RSS-feeds integreren, geolocatietags toevoegen, opmerkingen van gebruikers inschakelen enz.

Voor professionals:

 • Portfolio Design Focus. Squarespace heeft een onderscheidende focus op portfolio-ontwerp waarmee professionele portfolio’s kunnen worden gemaakt en beheerd. De websitebouwer geeft toegang tot de set van geïntegreerde elementen en opties, waaronder een Cover Page Builder, Checkout Page Editor voor digitale winkels, HTML / CSS-bewerkingsopties, Logo & Titelbewerkingsprogramma enz. Er is hier ook een geavanceerde stijleditor waarmee u de vereiste webpagina-stijlen kunt kiezen die passen bij uw huidige projectvereisten en doelen (blogpagina’s, indexpagina’s, blog- en evenementpagina’s, voorpagina’s, galerijen enz.).
 • Marketinghulpmiddelen. De website builder is rijk aan marketingtools die bijdragen aan een effectieve website-promotie na publicatie en kwalitatieve interactie met de doelgroep. Het is mogelijk om e-mailmarketingcampagnes te starten en te beheren, gebruik te maken van de uitgebreide optie voor het importeren / exporteren van inhoud, links naar e-mails en afbeeldingen in uw website te integreren, te kiezen uit meerdere e-maillay-outs die u naar wens kunt aanpassen, enz..
 • e-commerce. Het platform maakt het mogelijk om kleine tot middelgrote webwinkels van hoge kwaliteit te lanceren en te beheren. Onder de eeCommerce-functies die u kunt gebruiken, is het logisch om de geïntegreerde winkelwageninstelling, beeld- / video-insluitopties, ingestelde productweergaveparameters, SSL-certificaatverbinding en meer te noemen. Er is ook een mogelijkheid om verzend- / betalingsparameters aan te passen, productvarianten toe te voegen, loyaliteitsprogramma’s te implementeren enz.
 • Ontvouw Storytelling Toolkit. Met de geavanceerde tool voor het vertellen van verhalen – Ontvouwen – kunt u professioneel ogende sociale inhoud ontwerpen om deze verder te verspreiden in de bijbehorende bronnen. Gebruikers krijgen toegang tot meer dan honderd designersjablonen en aanpassingselementen die het mogelijk maken om unieke en opvallende inhoud te creëren voor sociaal delen.
 • Professioneel ontwikkelaarsplatform. Met Squarespace Developer Platform kunt u aangepaste websites maken voor professioneel gebruik. Dit is een mooie keuze voor iedereen die net van plan is te beginnen (of beheert al) onafhankelijke webdesign zakelijke projecten. Er is een mogelijkheid om te integreren met services van derden, kant-en-klare sjablonen aan te passen of er zelf een te ontwerpen.

Kosten: Squarespace is een redelijk geprijsde websitebouwer, die plannen heeft om aan alle behoeften en webdesigndoelen te voldoen. Het systeem heeft geen gratis abonnement, maar er is een gratis proefperiode van 14 dagen waarmee u alle functies van betaalde abonnementen kunt testen voordat u het abonnement kiest. De kosten van betaalde abonnementen beginnen met $ 12 / maand.

Probeer Squarespace gratis

Weebly – Geweldige oplossing om een ​​portfoliowebsite te maken

Weebly - Geweldige oplossing om een ​​portfoliowebsite te maken

Weebly – is een geweldige oplossing om een ​​portfoliowebsite te maken en een van de gemakkelijkste websitebouwers om een ​​ander webgebaseerd project te starten. Het platform biedt een breed spectrum aan tools voor ontwerpaanpassing, een rijke set responsieve sjablonen, meerdere integratie, e-commerce en marketingopties. Het systeem is even begrijpelijk voor nieuwkomers en bekwame webontwikkelaars omdat het beide gebruikerscategorieën veel te bieden heeft. Bekijk de meest onderscheidende kenmerken van de websitebouwer om te beseffen wat het precies op voorraad heeft.

Voor nieuwkomers:

 • Bloggen platform. Weebly wordt geleverd met een betrouwbaar en veelzijdig blogplatform waarmee je binnen enkele minuten een blog aan je website kunt koppelen. Hiermee kunt u de aandacht van gebruikers trekken door nichegerelateerde artikelen te plaatsen en bij te werken, mediabestanden en andere gerelateerde inhoud te integreren, nieuwe publicaties in te plannen, opmerkingen mogelijk te maken, berichten te delen in sociale netwerken enz. Er zijn meerdere blogsjablonen waaruit u kunt kiezen om uw blog te maken uniek en volledig gepersonaliseerd.
 • Blokkeer integratie. Om het proces van website-ontwikkeling voor beginners te vereenvoudigen, biedt de websitebouwer een verscheidenheid aan blokken beschikbaar in het dashboard. Samen met standaard website-elementen zoals diavoorstellingen, galerijen etc., zorgt het platform voor het insluiten van code die uw project een hoogwaardige uitstraling geeft.
 • Uitgebreide opties voor het bewerken van inhoud. De complexiteit van het aanpassingsproces van de website hangt af van het vaardigheidsniveau van gebruikers en hun verwachtingen. Over het algemeen gebruikt Weebly inhoudsrasters, maar er is ook een mogelijkheid om zelf websites te bewerken. Dus zelfs een beginner kan hier tekstblokken bewerken, de instellingen van de bestaande elementen wijzigen, het formaat wijzigen en frames bijsnijden enz. Afwezigheid van inline bewerkings- en invoermaskers maakt het platform een ​​geweldige keuze voor niet-techneuten.
 • Mobiel bewerken. Gebruikers kunnen hun websites ook bewerken via hun mobiele apparaten, omdat er een aparte webapplicatie is die dit proces mogelijk maakt. Alle stappen voor het aanpassen van mobiele websites worden hier met een paar klikken voltooid, terwijl het proces zelf vrij intuïtief en gemakkelijk is.

Voor professionals:

 • Aanpassing van diepe sjablonen. Weebly-sjablonen reageren standaard, terwijl de WYSIWYG-editor gebruikers in staat stelt hun projecten in een visuele modus aan te passen. Professionele webontwikkelaars hebben echter ook toegang tot de geavanceerde HTML / CSS-editor, waarmee ze hun projecten in het voordeel kunnen aanpassen, wat een hoog eindresultaat oplevert.
 • Geavanceerde integraties. De websitebouwer biedt een ruime keuze aan widgets, apps en add-ons die u kunt kiezen en integreren in uw project. De lijst met deze elementen bevat diavoorstellingen, beeldverzamelingen, mediabestanden, kaarten, zoekvakken en wat niet. De beschikbaarheid van de functie “Insluitcode” maakt het mogelijk om het vereiste aantal elementen aan uw webpagina toe te voegen om het een hoogwaardige uitstraling te geven.
 • e-commerce. Weebly heeft een sterke focus op e-commerce gekregen na de fusie met Square. Zo kunt u met het systeem nu alle soorten eCommerce-projecten starten, ongeacht hun complexiteitsniveau en functionaliteit. De engine wordt geleverd met een geïntegreerd winkelwagentje en opties voor ontwerpaanpassing in de diepe webwinkel, veelzijdigheid van eCommerce-functies, betalings- / verzendopties, zoekfiltergebied, import / export van CSV-producten, exclusieve loyaliteitsaanbiedingen en nog veel meer.
 • Weebly Promoot Tool. Als u van plan bent om deel te nemen aan professionele website-ontwikkeling, zal de Weebly Promote-tool u zeker van pas komen. Het omvat uitgebreide e-mailmarketingfuncties, waaronder de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende e-mailtypes en lay-outs (bulletins, evenementen- en productpresentaties, promobulletins enz.). Deze functies verhogen de effectiviteit van e-mailmarketingcampagnes die met Weebly worden gelanceerd.

Kosten: Weebly heeft een gematigd prijsbeleid, waardoor zijn abonnees kunnen kiezen uit verschillende soorten abonnementen. De websitebouwer heeft een gratis abonnement dat voor onbepaalde tijd geldig is, zodat u de functionaliteit van het systeem en verschillende betaalde abonnementen in twee pakketten kunt testen – voor Standard- en eCommerce-websites. De kosten van Weebly-abonnementen beginnen met $ 4 / maand, wat een echt betaalbare aanbieding is voor iedereen.

Probeer Weebly gratis

Bottom Line

De behoefte aan kwaliteitswebsites blijft groeien en ook de vraag naar hoogwaardige webbouwtools. Dit is waar websitebouwers nuttig zijn voor zowel beginners als professionals.

Wat u zich ook moet realiseren, is dat deze systemen niet kunnen worden beschouwd als het alternatief voor het inhuren van ervaren webdesigners, vooral als u een individuele benadering van uw projectcreatie nodig heeft. Integendeel, veel professionele webontwikkelaars gebruiken websitebouwers als handige, veelzijdige en krachtige tools waarmee ze hun werk aan klantprojecten kunnen versnellen zonder concessies te doen aan het resultaat.

Wat beginners betreft, dienen website-bouwers een mooie basis om hun vaardigheden op het gebied van webdesign te verwerven of te verbeteren, de vereiste oefening te krijgen en gewoon te experimenteren met verschillende soorten systemen om eenvoudige websites te lanceren voor persoonlijk gebruik.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map