Beste Website Builder-software voor Mac

Beste Website Builder-software voor Mac


Ondanks visueel aantrekkelijk high-end ontwerp en beveiliging, is de gespecialiseerde Mac-software verre van een perfect hulpmiddel voor het bouwen van websites. Het biedt een beperkt pakket HTML-faciliteiten die nodig zijn voor afzonderlijke CSS-bestanden in plaats van ze op één website te hebben.

Als gevolg hiervan zoeken Mac-gebruikers naar cloudgebaseerde en SaaS-platforms en -instrumenten in plaats van de voorkeur te geven aan traditionele tools voor het bouwen van websites, die zijn ontwikkeld voor Mac en een voorlopige installatie vereisen.

Websitebouwers blijken de juiste tools te zijn die Mac-gebruikers gemakkelijk kunnen toepassen om verbluffende webbronnen te creëren voor verschillende doeleinden helemaal opnieuw. Ze vereisen geen serieuze inspanning en geldinvestering, maar bieden in plaats daarvan een uitgebreide functieset. Ze zijn intuïtief en eenvoudig voor gebruikers met diverse webdesign-achtergronden en vereisen geen speciale vaardigheden, waardoor gebruikers moeiteloos zelf hoogwaardige webresources kunnen bouwen. Met een hoogwaardige website builder krijgt uw project een professionele uitstraling en krachtige functionaliteit.

Websites die door Mac-gebruikers zijn gelanceerd, zijn volledig uitgerust en hebben een aantrekkelijk ontwerp. Zij zijn eenvoudig te beheren en het mogelijk maken om alle inhoud die u op uw website wilt zien aan te bieden. Dit is erg belangrijk voor de fans van Mac-webbouwsoftware, die hun moeite en tijd willen besparen door gebruik te maken van fatsoenlijke en volledig uitgeruste websites die zijn gemaakt met een websitebouwer.

We hebben 5 van de beste Website Builder-software voor Mac getest:

 1. Wix – De beste SaaS Website Builder voor Mac OS
 2. RapidWeaver – Beste webdesignsoftware voor Mac
 3. WordPress – Beste gehoste CMS voor Mac OS X-gebruikers
 4. Mobirise – Gratis software voor het bouwen van websites
 5. Blocs – Eenvoudigste Website Builder met slepen en neerzetten

Als je een beslissing hebt genomen om op zoek te gaan naar fatsoenlijke Mac-webbouwsoftware, neem dan de tijd om de recensies van deze populaire en volledig uitgeruste services in de post te bekijken. Hun vergelijking en lijst met hoogtepunten vereenvoudigt de keuze voor jou. Laten we nu beginnen.

Wix – De beste SaaS Website Builder voor Mac OS

Wix - De beste SaaS Website Builder voor Mac OS

Wix – is de beste website builder voor Mac-gebruikers, waardoor het eenvoudig is om volledig uitgeruste websites te maken met een verbluffend ontwerp. Het systeem maakt het mogelijk om verschillende soorten websites te bouwen voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Het wordt geleverd met kant-en-klare functionaliteit, wat meer dan genoeg is om een ​​breed spectrum aan veelzijdige webdesignbehoeften te dekken.

De lijst met belangrijkste Wix-voordelen omvat:

 • Wix ADI-tool – De website builder bouwt automatisch een website voor jou, gebruikmakend van de ingezonden content. Met een handige WYSIWYG-website-editor kunt u elke stap van het aanpassingsproces van de website controleren en de problemen op tijd oplossen.
 • Bewerkingsopties – Het systeem biedt de mogelijkheid om een ​​standaard website-editor en de mobiele te gebruiken. Bewerkingen in de standaardmodus worden weergegeven in de mobiele versie, terwijl de wijzigingen in de mobiele websiteversie niet worden weerspiegeld in de desktopmodus.
 • Responsieve sjablonen – Wix wordt ook geleverd met honderden sjablonen voor mobiele apparaten die toegankelijk zijn via tablets en smartphones met iOS, die 100% aanpasbaar en intuïtief van aard zijn.
 • Wix App Market – Dit is een ander hoogtepunt van de websitebouwer, waar u kunt bladeren door honderden gratis en betaalde widgets, extensies en apps die daar beschikbaar zijn. U kunt de geselecteerde thema’s in uw website integreren om bij te dragen aan de bruikbaarheid ervan.
 • Forum, blog en e-commerce – De website builder wordt geleverd met motoren voor forums, bloggen en e-commerce. Dit maakt het mogelijk om een. Aan te maken, aan te sluiten en te beheren forum, een blog of een online winkel zonder gedoe.
 • Corvid by Wix – Als u van plan bent applicaties te starten en te integreren in uw website, ga je gang om Corvid by Wix te gebruiken – een geavanceerd open ontwikkelingsplatform dat wordt gebruikt om professionele webapplicaties te starten zonder codeervaardigheden of voorafgaande ervaring met webdesign. Het platform biedt de benodigde toolset allemaal op één plek – kies gewoon de functies en tools die u nodig heeft voor uw project en begin te werken aan de ontwikkeling van uw webapp.
 • Ascend Tool – Dit is een gratis alles-in-één bedrijfsoplossing, die een overvloed aan tools biedt (er zijn meer dan 20 producten beschikbaar in de functieset van het pakket) die een must-have zijn voor uw bedrijfspromotie. Deze producten helpen u uw bedrijf effectief te laten groeien, het klantenbestand te vergroten en uw services op internet te adverteren.

U kunt de systeemfuncties helemaal gratis gebruiken, met behulp van het gratis abonnement dat nooit verloopt. Om de functionaliteit van uw website naar een geheel nieuw niveau te tillen, moet u upgraden naar een van de betaalde abonnementen. Momenteel biedt Wix twee soorten abonnementen aan, namelijk standaard- en zakelijke / eCommerce-abonnementen. De kosten van standaardplannen beginnen met $ 13 / maand om $ 39 / maand te bereiken voor het duurste abonnement, terwijl die van zakelijke / e-commerceplannen begint met $ 23 / maand om $ 500 / maand te bereiken voor de meest geavanceerde prijsoptie.

Probeer Wix gratis

RapidWeaver – Beste webdesignsoftware voor Mac

RapidWeaver - Beste webdesignsoftware voor Mac

RapidWeaver – is een krachtige websitebouwer, speciaal ontworpen voor Mac-gebruikers die volledige webapplicaties en websites willen maken zonder codering. Met het platform kunt u responsieve mooie websites starten zonder enige voorbereiding of achtergrond voor webdesign.

Bekijk de lijst met RapidWeaver-hoogtepunten:

 • MacOS-technologieën – De website builder ondersteunt alle MacOS-technologieën, inclusief iCloud- en documenttabbladen. Hiermee kunt u websites helemaal opnieuw starten, van eenvoudige projecten van één pagina tot complexe online winkels.
 • Template keuze – Met het systeem kunt u kiezen uit meer dan 50 geïntegreerde sjablonen, terwijl de community van het systeem ook meer dan 100 responsieve thema’s biedt. RapidWeaver zorgt voor eenvoudig beheer van webpagina’s, zodat u nieuwe pagina’s en subpagina’s kunt maken en deze helemaal zelf kunt aanpassen. Een handige preview-functie maakt het mogelijk om de wijzigingen die u aanbrengt te volgen voordat u het project publiceert.
 • Apparaatsimulator – Met de nieuwe functie kunt u zien hoe uw nieuw gemaakte website eruit zal zien op verschillende apparaten, waaronder iPhone’s, iPad’s, Mac’s en meer. De functie is flexibel en krachtig, waardoor u meerdere vensters kunt openen, schalen en zelfs kunt opslaan om de wijzigingen daarna bij te houden.
 • Media Manager Tool – RapidWeaver wordt geleverd met een krachtige tool voor media-integratie waarmee u uw projectbronnen effectief kunt beheren. U kunt toegang krijgen tot uw fotobibliotheek, browser en afbeeldingen van de grootste gratis online fotobibliotheek. Kies gewoon degene die overeenkomen met uw website-specialisatie om ze verder te slepen en neer te zetten op uw website-pagina’s.
 • Fragmentenbeheer – Met het systeem kunt u de voordelen van de verfijnde Snippets Manager gebruiken door handige CSS-, HTML- en Javascript-codes te integreren. Het is ook mogelijk om, indien nodig, platte tekst aan uw fragmenten toe te voegen.

De websitebouwer is gratis, maar u moet upgraden naar het betaalde abonnement als u het meeste uit de geavanceerde functieset wilt halen. De kosten van het betaalde abonnement bedragen momenteel $ 99, maar het systeem introduceert vaak speciale aanbiedingen en kortingen voor degenen die veel willen besparen terwijl ze het gebruiken.

Probeer RapidWeaver gratis

WordPress – Beste gehoste CMS voor Mac OS X-gebruikers

WordPress - Beste gehoste CMS voor Mac OS X-gebruikers

WordPress – is een populair en het bekendste Content Management Systeem, dat wordt gebruikt om verschillende soorten projecten te starten en te beheren. Het systeem is in eerste instantie gemaakt met het oog op bloggen, maar groeide snel uit tot een volledig uitgerust platform met hoogwaardige functionaliteit en flexibiliteit.

De hoogtepunten van WordPress zijn als volgt:

 • Downloaden en installeren – Als CMS vereist WordPress downloaden en installeren. Dit kost niet veel tijd, maar het betekent niet dat het werken met de service voor iedereen gemakkelijk is. Als u geen bekwame webdesigner bent of op zijn minst geen basiskennis van programmeren bezit, vindt u het systeem misschien een beetje ingewikkeld. Dit komt omdat werken met WordPress impliceert codeerbewustzijn. Anders kunt u problemen ondervinden bij het integreren van plug-ins of het aanpassen van sjablonen.
 • Integratie-opties – Het CMS onderscheidt zich van de massa door zijn krachtige integratie-opties. Welke niche u ook specialiseert en welk projecttype u ook verwacht te lanceren, er zijn tal van plug-ins en externe sjablonen die u kunt doorbladeren en aan uw website kunt toevoegen. Hierdoor kan de functionaliteit van het systeem worden uitgebreid, waardoor het de vereiste prestaties en een hoogwaardig ontwerp krijgt.
 • Ontwerpaanpassingsopties – WordPress staat ook bekend om zijn geavanceerde opties voor ontwerpaanpassing. Alle sjablonen die u kiest voor uw project kan absoluut helemaal opnieuw worden gestart – kies en wijzig de vereiste sjablooninstellingen, experimenteer hier met kleuren, stijlen, achtergronden, afbeeldingen en mediabestanden die op voorraad zijn. U kunt ook uw eigen sociale mediabestanden, galerijafbeeldingen, documenten en andere vereiste elementen uploaden en integreren.
 • Hosting en domeinnaamkeuze – Als downloadbaar systeem biedt WordPress geen geïntegreerde hostingopties. In plaats daarvan staat het systeem toe het kiezen van een hostingprovider die het beste past bij uw projectbehoeften. Trouwens, veel moderne hosts worden geleverd met geïntegreerd CMS dat slechts één klik installatie vereist. Bluehost is zo’n hostingprovider en dit is het platform, dat officieel wordt aanbevolen door WordPress. De gastheer biedt een gratis bonusdomeinnaam gedurende het eerste jaar van de abonnementsduur, hoge laadsnelheid van de pagina, meerdere integraties, betaalbare prijzen en 60% korting voor WordPress-installatie en andere voordelen.

WordPress is een gratis downloadbaar CMS, dat helemaal gratis kan worden geïnstalleerd. Het systeem maakt het echter mogelijk plug-ins en extensies van derden te integreren die extra budgetinvesteringen vereisten. Hetzelfde geldt voor sjabloonintegratie, hosting en domeinnaamkosten.

Installeer WordPress gratis

Mobirise – Gratis software voor het bouwen van websites

Mobirise - Gratis software voor het bouwen van websites

Mobirise – is een gratis downloadbare software u moet in eerste instantie op uw Mac installeren voordat u aan de ontwikkeling van uw website gaat werken. Het systeem is gebouwd met het oog op gebruikersgemak en eenvoud en het vereist geen vaardigheden of expertise op het gebied van webontwerp om effectief te worden gebruikt door nieuwkomers.

Hier is de lijst met de belangrijkste Mobirise-voordelen:

 • Inhoudsblokken – De website builder wordt geleverd met een blokgebaseerde structuur, die het mogelijk maakt websites te ontwerpen uit kant-en-klare contentblokken. Hun totale aantal bedraagt ​​momenteel meer dan 800 items en het blijft gestaag groeien. Het rangschikken en aanpassen van de blokken is eenvoudig en maakt het mogelijk om de vereiste websitestructuur te creëren. Websites die met Mobirise zijn gelanceerd, reageren standaard.
 • AMP Website Builder – Mobirise biedt geïntegreerde AMP-website builder, waarmee u projecten kunt starten en beheren die perfect zijn geoptimaliseerd voor mobiel browsen en zorgen voor snel downloaden van webpagina’s.
 • Ontwerpaanpassingstools – Mobirise-tools voor ontwerpaanpassing komen uit de doos. Ze maken het eenvoudig om de belangrijkste parameters van de website aan te passen, op te maken, meerdere mediabestanden te integreren en andere acties uit te voeren.
 • Hosting keuze – De website builder heeft geen geïntegreerde hosting, maar het maakt het mogelijk om uw kant-en-klare project gratis te hosten met GitHub-pagina’s.

Mobirise is absoluut gratis websitesoftware, maar u moet betalen voor websitehosting, domeinnaam en integraties. Er is ook een Premium Pack dat wordt geleverd met betaalde extensies en een alles-in-één kit, waar je kunt kiezen tussen extra plug-ins en thema’s. De kosten van de Premium Kit bedragen $ 129.

Mobirise gratis downloaden

Blocs – Eenvoudigste Website Builder met slepen en neerzetten

Blocs - Eenvoudigste Website Builder met slepen en neerzetten

Blokken – is gespecialiseerde websitebouwersoftware voor Mac, wat een goede oplossing kan zijn als u een pakkende portfolio, aantrekkelijke bestemmingspagina of een website moet maken om producten / diensten online te promoten. De websitebouwer heeft een optie voor slepen en neerzetten om eenvoudige bewerkingen uit te voeren. Het wordt geleverd met een hoog flexibiliteitsniveau en een pakket extra tools.

De lijst met verdiensten van Blocs is als volgt:

 • Blok en bakstenen structuur – De website builder biedt een blok- en bakstenen structuur. U hoeft alleen maar kant-en-klare inhoudsblokken te kiezen en deze naar wens aan te passen. De WYSIWYG-paginatool maakt bewerken eenvoudig en snel. Er zijn geen codeervaardigheden of FTP-manager vereist om een ​​website met Blocs te starten, maar dit veroorzaakt de noodzaak om naar een externe hostingprovider te zoeken om de bestanden te uploaden en indien nodig bij te werken.
 • HTML-gebaseerde websitestructuur – Blocs heeft geen clouddashboard om inhoud te bewerken. In plaats daarvan krijgt u een primaire HTML-gebaseerde websitestructuur aangeboden. Om een ​​complexer project te krijgen, moet je je website aanpassen met een CMS. Dit vereist uiteraard codeervaardigheden en achtergrond voor webdesign. Het systeem heeft geen geïntegreerde standaardsjablonen, omdat dit in feite de app is die wordt gebruikt om zelf HTML-gebaseerde thema’s te starten.
 • Sjabloonontwikkeling – De thema’s zijn ontwikkeld door de toepassing van stock editor tools. Als deze optie u om de een of andere reden niet aanspreekt, kunt u betaalde sjablonen krijgen op de officiële website van de dienst (de kosten van één thema bedragen $ 20).

Blocs heeft een gratis downloadbare proefversie en twee betaalde licentietypen, waarvan de kosten $ 80 en $ 360 bedragen. Afgezien daarvan moet u ongeveer $ 100 per jaar betalen voor de hosting en ongeveer $ 60 voor de mogelijkheid om over te stappen van de oude websiteversie van de service naar de nieuwe.

Probeer Blocs gratis

Bottom Line

Het grootste probleem bij het bouwen van websites met Mac was het ontbreken van degelijke software. Websitebouwers kunnen een geweldige vervanging zijn voor Mac-software, die een breed scala aan webdesignbehoeften dekken en krachtige functiesets bieden die nodig zijn om een ​​volwaardig project te maken en te beheren.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige Mac-software, kunnen de hierboven besproken websitebouwers de beste oplossing blijken te zijn. Een van hen kiezen kan een uitdaging zijn, als je nog nooit met deze systemen hebt gewerkt. Houd er rekening mee dat elk systeem goed werkt voor het voltooien van een bepaald aantal taken, wat niet anders kan dan de keuze van de software beïnvloeden.

Wix is ​​dus de alles-in-één website-builder, die wordt gebruikt om verschillende soorten websites te starten en te beheren, waaronder blogs, bestemmingspagina’s, portfolio’s, zakelijke websites en online winkels. RapidWeaver is de beste webdesignsoftware die speciaal is gemaakt voor Mac-gebruikers. WordPress is het wereldberoemde CMS dat installatie- en codeervaardigheden vereist om high-end projecten te starten. Mobirise is een gratis downloadbare software, die bekend staat om zijn gebruiksgemak en sterke focus op de behoeften van nieuwkomers. Blocs is de eenvoudigste website builder slepen en neerzetten gebruikt om bestemmingspagina’s, promowebsites, bestemmingspagina’s en andere soorten persoonlijke / zakelijke projecten te starten.

Als je niet zeker bent van de beste software voor Mac, is het logisch om elk systeem van tevoren te testen. Dit is de meest betrouwbare manier om het systeem te kiezen dat het beste werkt voor uw individuele project.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map