De beste CRM’s voor kleine bedrijven

De beste CRM's voor kleine bedrijven


CRM-software – is een ultieme tool voor kleine bedrijven om klantrelaties te beheren. Het is ontworpen om bedrijven te helpen hun workflow te organiseren en te zorgen voor een eenvoudig proces voor het monitoren van prospects, bedrijfsmiddelen, verkopen, enz.

De CRM is een software die sets informatie samenbrengt. Het idee is om gebruikers de gegevens van klanten te laten verwerken en om te zetten in een bestand. Wanneer ze zijn opgenomen, zijn die bestanden eenvoudig te beheren en aan te passen binnen één platform. CRM brengt bijvoorbeeld klantinformatie, aankooprecord en bestelsysteem samen.

Elk CRM-systeem wordt geleverd met basisfunctionaliteit en extra functies, die daadwerkelijk het softwaretype bepalen. Gebruikers kunnen kiezen voor samenwerkingsplatforms, software voor automatisering van verkopers, analytische systemen of campagnebeheersystemen. Het belangrijkste doel is om een ​​snelle en hoogwaardige service en een geautomatiseerde workflow te leveren.

Het kiezen van het beste CRM-systeem kan een uitdaging zijn, omdat u met veel cruciale aspecten rekening moet houden. Ze omvatten prijs, workflowautomatiseringsfunctionaliteit, rapportage- en analyse-instrumenten, aanpassings- en integratiemogelijkheden, enz. Op basis van de genoemde criteria hebben we de top 10 beste CRM’s voor kleine bedrijven gemarkeerd.

TOP CRM-software beoordeeld:

HubSpot CRMHubSpot CRM – is een gratis app ontwikkeld voor effectief contactbeheer. De set functies omvat up-to-date instrumenten voor klantcontact, waaronder live chats, geïntegreerde ticketingsystemen, tools voor dealbeheer, e-mailtracking en meer functionaliteit om feedback en klantenondersteuning vast te stellen. HubSpot CRM

Zoho CRMZoho CRM – is een volledige cyclus CRM voor kleine bedrijven. Het betekent dat gebruikers kunnen profiteren van een alles-in-één oplossing voor verkoopbeheer met een geïntegreerde kit voor sociale media waarmee bedrijven productinformatie en berichten kunnen publiceren op grote sociale platforms, waaronder Facebook en Twitter. De software heeft een gratis abonnement naast betaalbare uitgebreide betaalde pakketten. Zoho CRM

Pipedrive CRMPipedrive CRM – is een goede oplossing voor kleine teams en bedrijven die snakken naar een vereenvoudigd product- en verkooppijplijnproces. Hoewel het geen gratis abonnement heeft, biedt het relatief lage instapprijzen voor het instapplan met voldoende tools en functies om met slechts één klik de verkooppijplijn te overzien. Gebruiksgemak, intuïtieve interface en beheermogelijkheden behoren tot de belangrijkste voordelen van CRM. Pipedrive CRM

Freshsales CRMFreshsales CRM – is een platform ontworpen voor groeiende bedrijven met een uitgebreide verkoopcyclus. Een goede oplossing voor B2B-projecten en bedrijven die een uitgebreide functieset nodig hebben. Afgezien van leadscores en beheerfunctionaliteit, wordt het systeem geleverd met geïntegreerde telefoonkiezers en tools om e-mails rechtstreeks vanaf het dashboard te verzenden. Freshsales CRM

Salesforce CRMSalesforce CRM – is een mooi passend CRM-systeem voor kleine bedrijven. Hoewel het slechts twee plannen biedt, combineren ze alle functies die het diverse software-ecosysteem vertegenwoordigen met de aangepaste mobiele app, mogelijkheden voor contactbeheer, waaronder massa-e-mail, enz. Het krachtige platform is goed voor zowel B2C- als B2B-teams, gezien de set tools voor het scoren van leads, prognosecampagnes en meer. Salesforce CRM

bpm’online CRMbpm’online CRM – is een platform dat de synergie van intelligente software en geavanceerd klantrelatiebeheer vertegenwoordigt voor bedrijven van elke omvang en branche. Het idee is om een ​​ecosysteem te creëren met een gevestigde link tussen klantenservice en marketing- / verkoopfunctionaliteit. Het helpt bedrijven om hun klanten te begeleiden bij het bestellen van een product tot de uiteindelijke aankoop. bpm’online CRM

Lynkos CRMLynkos CRM – is een platform ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven. Het is een krachtige software gebleken die bedrijven helpt contact te leggen met klanten uit meer dan 100 landen wereldwijd. Het platform levert instrumenten voor verkoopoptimalisatie naast de native mobiele apps voor iOS en Android. Lynkos CRM

Bitrix24 CRMBitrix24 CRM – is een cloudgebaseerde CRM-oplossing voor bedrijven van elke omvang. Het softwareprojectbeheer tot facturering biedt een aantal essentiële functies die variëren van helpdesks en projectbeheertools tot factureringsmogelijkheden, telefonie, enz. De meeste van deze functies zijn beschikbaar in een gratis abonnement. Betaalde abonnementen omvatten bovendien CRM-software-automatisering, marketingcampagnes en meer. Bitrix24 CRM

Apptivo CRMApptivo CRM – is een andere cloudgebaseerde oplossing die een selectie van zijn bedrijfsapplicaties levert aan kleine en middelgrote bedrijven. Afgezien van de mogelijkheid om zich kosteloos aan te melden, biedt het systeem een ​​selectie van tools voor het genereren en beheren van leads, prognoses, verkoopplanning, projectbeheer en meer. Apptivo CRM

Wendbare CRMWendbare CRM – is de slimme zakelijke app voor contactbeheer. Het wordt geleverd met extra functies die verbinding met sociale media mogelijk maken, evenals tools om al uw zakelijke contacten, afspraken en inboxen naar een enkel dashboard te brengen en ze rechtstreeks te beheren. Het platform is beschikbaar als cloudgebaseerde, SaaS- en websoftware naast de native mobiele versies voor iOS en Android. Wendbare CRM

Het is hoog dat we elk van de platforms nader hebben bekeken om de beste CRM’s voor kleine bedrijven te definiëren.

HubSpot CRM

HubSpot CRM

HubSpot CRM– is een eenvoudige software voor kleine en kleine bedrijven en voor ondernemers die nieuw zijn in CRM. De belangrijkste focus was gemaakt op gebruiksgemak, naast een gratis plan dat misschien een goed idee is om alle basislijnfuncties te testen.

Het platform heeft een uitgebreid ecosysteem met de mogelijkheid om meer dan 200 verschillende apps te integreren. De belangrijkste kenmerken zijn geavanceerde tools voor contactbeheer, zoals live chatbots. Tegelijkertijd zullen ondernemers een verbeterde functionaliteit voor het genereren van leads op prijs stellen. Hier hebben we een Lead Capture-functie mogelijk gemaakt door contactformulieren, instrumenten voor taakbeheer om verschillende taken te plannen en toe te wijzen, integratiemogelijkheden om Outlook, Gmail, enz. Te verbinden.

HubSpot CRM-professionals:

 • Makkelijk te gebruiken – het platform is zeer eenvoudig te gebruiken en op te zetten. Het zal geweldig werken voor bedrijven die nog nooit eerder met CRM-systemen hebben gewerkt. Met het gratis abonnement kunt u alle basislijnfuncties kosteloos testen.
 • Hulpmiddelen voor contactbeheer – de software is ontworpen om een ​​naadloze contactorganisatie te garanderen met de mogelijkheid om de informatie van klanten uit hun sociale accounts te genereren en contacten in groepen te verdelen.
 • Lead Capture – u kunt enkele van de ingesloten aangepaste formulieren op de website of bestemmingspagina implementeren om de acquisitie van gebruikers te vergroten. U kunt niet alleen alle contacten vastleggen, maar ze ook automatisch opnemen in uw campagnes. De functie wordt geleverd met een gratis abonnement.
 • Integratiemogelijkheden – bedrijven kunnen hun CRM-software integreren met honderden diensten en applicaties van derden die MailChimp, Gmail, Outlook, enz. Induceren. Bovendien kunt u profiteren van de Chrome-extensie naast de automatische betrokkenheid van sociale media (alleen in betaalde abonnementen).
 • HubSpot Academy – hoewel CRM gemakkelijk te gebruiken is, heeft het een enorme kennisbasis met tientallen tutorials en gidsen. Bovendien kunnen gebruikers een groeiende gemeenschap binnengaan die behoorlijk actief is in termen van discussies en assistentie.

HubSpot CRM-nadelen:

 • Het gratis abonnement bevat alleen basislijnfuncties. Als u extra tools nodig heeft, moet u betalen, terwijl sommige opties alleen beschikbaar zijn met het Premium-abonnement.
 • Het toegangspakket is duurder in vergelijking met diensten.

HubSpot CRM-kosten: Afgezien van het gratis abonnement, is de software beschikbaar in drie betaalde pakketten, afhankelijk van uw zakelijke behoeften. Het Starter-abonnement begint bij $ 50 per maand met het vastleggen en converteren van leads, e-mailmarketing, ingesloten formulieren en andere instrumenten. Een professioneel abonnement kost $ 800 per maand. Het bevat alle voorgaande functies naast analyse, rapportage en omzetmeting. De Enterprise-kit begint bij $ 3.200 met SEO en contentstrategieën, berekening van eigendommen, verbinding met sociale media en meer.

Probeer HubSpot CRM gratis

Zoho CRM

Zoho CRM

Zoho CRM – is een eenvoudig platform dat ook een gratis abonnement heeft. De software is eenvoudig aan te passen. Tegelijkertijd werkt het voor kleine bedrijven die niet veel functionaliteit nodig hebben. De geleverde functies omvatten traditionele functionaliteit voor het vastleggen van leads, naast integratie met sociale media. Extra opties zijn er in een verscheidenheid aan tools om bestellingen te beheren, gebruikers te volgen; activiteitenlogboekregistratie, enz.

Voordelen van Zoho CRM:

 • Aangepaste rapporten – gebruikers kunnen rapporten maken en plannen en deze delen met andere software-deelnemers. De rapporten zijn gemakkelijk aanpasbaar. U mag nieuwe velden toevoegen. Bewerk bestaande, enz.
 • Gegevens importeren – Zoho maakt het gemakkelijk om alle benodigde gegevens te importeren van een reeds bestaand CRM-platform.
 • Integratie van sociaal beheer – het platform kan worden verbonden met alle grote sociale platforms. Bovendien bieden betaalde abonnementen onbeperkte publicatie op sociale media.
 • Product management – afgezien van de typische beheerfunctionaliteit, kunnen gebruikers profiteren van aankoop- en ordertracering, facturering, enz.
 • Verkoopsignalen – een goede functie voor bedrijven die op zoek zijn naar een geautomatiseerde oplossing voor het scoren van leads. Het systeem maakt het gemakkelijk om nieuwe modules te maken en deze aan te passen door meer dan 100 verschillende velden toe te voegen.
 • Zia Voice – een op AI gebaseerde gespreksbot of assistent die alleen beschikbaar is in het Professional-plan.

Zoho CRM-nadelen:

 • Beperkte opslag. Het systeem biedt slechts 1 GB opslagruimte per gebruiker. Het bedrag kan worden uitgebreid. Daar moet u echter voor betalen.
 • Ingewikkeld pijplijnaanpassingsproces. We hebben opgemerkt dat Zoho vrij eenvoudig aan te passen is als het gaat om het toevoegen of bewerken van nieuwe velden. Gebruikers kunnen het echter moeilijk vinden om het pijplijnproces te wijzigen.
 • Het kost ontwikkelaars meestal veel tijd om nieuwe functies en systeemupdates uit te rollen.

Zoho CRM-kosten: het gratis abonnement biedt alleen functies voor contact- en leadbeheer. Als u meer functionaliteit nodig heeft, moet u kiezen voor een van de drie aangeboden abonnementen. Het standaardplan begint bij $ 12 per maand per gebruiker met e-mailinzichten, formulieren en aangepaste rapporten. Het professionele abonnement kost $ 20 per maand SalesSignals, automatische regelsupdates, aanpassing van velden en meer. Het Professional-pakket kost $ 35 per maand en bevat alle voorgaande functies naast e-mail parser, gegevensversleuteling, Zia Voice, enz. Elk abonnement wordt geleverd met.

Probeer Zoho CRM gratis

Pipedrive CRM

Pipedrive CRM

Pipedrive CRM – is een platform dat is ontworpen voor het beheren van verkopen en het opzetten van een vereenvoudigde pijplijn om te zien wat er daadwerkelijk met uw bestellingen gebeurt. Het systeem heeft geen gratis abonnement, hoewel de startprijs relatief laag is. Het platform heeft een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface waardoor het eenvoudig is om producten te standaardiseren en de verkoop te beheren. De functieset is mogelijk niet zo rijk als in andere CRM’s. Het systeem doet echter zijn werk geweldig.

Pipedrive CRM-professionals:

 • Makkelijk te gebruiken – het gebruik van Pipedrive CRM vereist geen speciale leercurve dankzij de gebruiksvriendelijke interface en alle tools op één plek. Het dashboard kan worden geconfigureerd om te voldoen aan de voorkeuren van gebruikers.
 • Onbeperkte opslag – het systeem wordt geleverd met onbeperkte opslag om naast de onbeperkte pijplijn talloze processen te creëren.
 • Flexibiliteit – Pipedrive CRM kan worden geïntegreerd met verschillende services en apps van derden.
 • Accountinzichten – een goede functie om leads bij te houden die dicht bij de aankoop staan. Hiermee kunnen bedrijven klanten beïnvloeden die bijna klaar zijn om een ​​product te kopen.
 • Specifieke rechten – gebruikers hebben de kans om machtigingen in te stellen, afhankelijk van de rol. U neemt de controle over activa die de teamgenoten kunnen zien of waartoe ze toegang hebben.

Pipedrive CRM-nadelen:

 • Geen leadscores. Er is geen leadroutering of toewijzing. Dit maakt het leadbeheersysteem een ​​beetje ingewikkeld.
 • Beperkte e-mailmarketing. Het gebrek aan massale e-mailmarketing is misschien niet uiterst cruciaal voor kleine bedrijven, terwijl groeiende bedrijven het zeker op prijs stellen.
 • Prijs. De plannen zien er misschien een beetje te duur uit gezien de baseline-functieset.

Pipedrive CRM-kosten: de CRM-software is beschikbaar in 4 verschillende plannen met elk een gratis proefperiode. De plannen omvatten Essential, Advanced, Professional en Enterprise die respectievelijk $ 12,50, $ 24,90, $ 49,99 en $ 99 per maand kosten.

Probeer Pipedrive CRM nu

Freshsales CRM

Freshsales CRM

Freshsales CRM – maakt deel uit van het Freshwork-bedrijfsplatform voor workflowautomatisering. Het is ook marktleider op het gebied van klantrelatiebeheer. Het systeem geeft een duidelijk beeld van het gehele verkoopproces van bestelling tot inkoop en verzending.

Het platform is voornamelijk ontworpen voor een B2B-bedrijf en biedt betaalbare plannen met contacthulpmiddelen, goede klantenondersteuning, aanpasbare software en rapportage-instrumenten, hoewel niet in elk plan beschikbaar.

Freshsales CRM-professionals:

 • Full-Cycle Sales Management Tools – de baseline-functionaliteit levert alle benodigde instrumenten om leads, deals, sales of contacten vanuit één dashboard te beheren. Scoring en lead capture-functionaliteit zijn ook opgenomen in het invoerplan.
 • Geavanceerd contracteren – afgezien van traditionele contacthulpmiddelen, biedt het platform toegang tot de sjablonen en bulk-e-mails, het kiezen van contacten en logboekregistratie, het volgen van e-mail, enz..
 • Geautomatiseerde verwerking – als u kiest voor geüpgradede Freshsales CRM-plannen, kunt u profiteren van geautomatiseerde leadroutering en toewijzing, afhankelijk van de rol en toegang van uw teamleden en collega’s.
 • Verbeterde rapportage – deze is alleen beschikbaar met het duurste abonnement. U krijgt toegang tot extra dashboards als onderdeel van de rapportagefunctie van het systeem. Daar kunt u prioritaire leads instellen en effectief contactbeheer opzetten.

Freshsales CRM:

 • Geen facturering of orderbeheer in het invoerplan.
 • Sommige plannen zijn mogelijk te duur voor kleinere bedrijven.
 • Geen prijsboekingen, wat slecht is voor bedrijven die gebruik maken van catalogusgebaseerde productprijzen.

Freshsales CRM-kosten: het systeem heeft geen gratis abonnement, hoewel het een gratis proefperiode van 21 dagen biedt om elk van de beschikbare pakketten te testen. De vier bestaande plannen omvatten Blossom (voor kleine teams) kost $ 12 per maand, Tuin (voor kleine groeiende teams) kost $ 25 per maand, Estate (voor grotere bedrijven) kost $ 49 per maand en Forest (gemaakt voor grote ondernemingen) kost $ 79 per maand.

Probeer Freshsales CRM nu

Salesforce CRM

Salesforce CRM

Salesforce CRM – is een platform dat perfect is voor kleine zakelijke behoeften. Het systeem vertegenwoordigt zijn krachtige ecosysteem met een aantal essentiële functies, waaronder massa-e-mailing en tools voor contactbeheer, leadregistratie, enz. Het systeem wordt geleverd met zijn aangepaste mobiele app om gebruikers onderweg toegang te geven tot CRM. Premium-abonnementen worden geleverd met extra tools voor het toewijzen van rechten en rollen en meer.

Salesforce CRM-professionals:

 • Flexibel toegangsplan – terwijl sommige CRM’s hun toegangsplannen beperken, biedt Salesforce voldoende essentiële functies om aan de slag te gaan. Ze bevatten tools om het verkoopproces aan te passen, massa-e-mails te starten, leads vast te leggen of volledige toegang te krijgen tot klantondersteuningscases.
 • Makkelijk te gebruiken – het systeem heeft een eenvoudige en intuïtieve interface waardoor het gemakkelijk is om de instrumenten te gebruiken, zelfs voor degenen die nog nooit met CRM te maken hebben gehad.
 • Verlichtingsplatform – het systeem is gebouwd met behulp van het verlichtingsplatform. Het levert meer kracht en gebruiksvriendelijkheid aan de Salesforce CRM.
 • Servicemodule – de module maakt het voor kleine bedrijven gemakkelijk om zowel klantondersteuningscases als het verkoopproces zelf binnen één module te beheren.
 • Full-scale SaaS CRM – met een geüpgraded plan krijgt u de SaaS-functionaliteit naast 24/7 ondersteuning, leadscores en verkoopprognoses, naast instrumenten waarmee u rollen en rechten binnen het team kunt toewijzen.
 • Mobiele app – u kunt het systeem zowel overal als onderweg gebruiken. Bovendien wordt het platform geleverd met volledige offline functionaliteit.

Nadelen van Salesforce CRM:

 • Geen gratis plan om het systeem te testen.
 • Het toegangsplan is duurder in vergelijking met andere CRM’s.
 • Het toegangspakket is alleen voor maximaal 10 gebruikers.

Salesforce CRM: het platform is beschikbaar in vier verschillende plannen, afhankelijk van uw zakelijke vereisten en grootte. Er is geen gratis abonnement, hoewel de gratis proefversie beschikbaar is voor elk pakket. Het pakket bevat het Essentials-abonnement voor maximaal 10 gebruikers met een baseline CRM-functionaliteit die $ 25 per maand kost. Het Professional-abonnement kost $ 75 per maand voor bedrijven met onbeperkte gebruikers. Het Enterprise-plan is voor groeiende bedrijven. Het kost $ 150 per maand met functies zoals workflowautomatisering en gezamenlijke prognoses. Het onbeperkte abonnement kost $ 300 per maand. Het is vooral geschikt voor grote bedrijven die realtime inzichtsstatistieken nodig hebben, een premium 24-uurs supportteam, enz.

Probeer Salesforce CRM nu

bpm’online CRM

bpm’online CRM

bpm’online CRM – is een SaaS-oplossing voor kleine bedrijven met geweldige aanpassingshulpmiddelen. Het systeem wordt geleverd als een eenvoudig te gebruiken online CRM met functies zoals klantrelatie- en leadbeheer, salesforce- en workflowautomatisering, enz. Het systeem heeft geen typische plannen en biedt een abonnement per gebruiker. Dankzij de flexibiliteit van het systeem kunt u de gewenste functieset kiezen, afhankelijk van of u het B2B- of B2C-model vertegenwoordigt.

bpm’online CRM-professionals:

 • Aangepaste marktplaats – het systeem heeft zijn eigen aangepaste marktplaats met tientallen apps om uit te kiezen en aan te passen. Alle applicaties zijn onderverdeeld in groepen (Verkoop, samenwerking, marketing en meer). Hier hebben we de FED-connector, sms-afzender, social media-applicatie, geavanceerde schema-app en meer.
 • Integratie – het platform kan eenvoudig worden geïntegreerd met services van derden. Het enige dat u nodig hebt, is een relevante add-on kiezen om de Asana- of Facebook-connector in te schakelen, PandaDoc Management-tool te integreren, enz.
 • Kant-en-klare sjablonen – gebruikers kunnen profiteren van snellere CRM-integratie en workflowautomatisering met behulp van kant-en-klare sjablonen. Kies uit B2B-cross-sales, onboarding / beëindigingsproces voor werknemers, werving- of trainingssjablonen met reeds geïntegreerde functies.

nadelen van bpm’online CRM:

 • Geen gratis abonnement.
 • Het ontbreken van rapportage-instrumenten.
 • Nauwelijks het goedkoopste CRM-aanbod op de markt.

bpm’online CRM-kosten: het systeem heeft geen traditionele instap- en premiumplannen, het biedt dezelfde functionaliteit aan elke abonnee. Er is een gratis proefperiode van 21 dagen. Om te beginnen, moet u persoonlijke gegevens invoeren en verder gaan. Het maandelijkse abonnement kost $ 25 per set met alle functies die al in het pakket zitten.

Probeer bpm’online CRM Now

Lynkos CRM

De beste CRM's voor kleine bedrijven

Lynkos CRM – is een platform dat basisfunctionaliteit biedt voor kleine en middelgrote bedrijven. Ondanks het feit dat het product op het eerste gezicht een beetje typisch lijkt, levert het nog steeds een aantal waardige tools op, afgezien van baseline CRM-opties. Hiermee kunnen bedrijven klanten uit meer dan 120 landen over de hele wereld bereiken, naast de analyse- en rapportagefuncties, geweldige mobiele app voor toegang onderweg, aangepaste online winkel met apps en integraties, enz..

Lynkos CRM-professionals:

 • Flexibiliteit en integraties – het systeem heeft een eigen online winkel waar u met één klik verschillende apps kunt koppelen. Bovendien kan de CRM worden geïntegreerd met services van derden voor integratie van sociale media, e-mailmarketing, enz. De services omvatten MailChimp, Facebook, Google, MS Excel-connector en andere tools.
 • Krachtige lead- en verkoopgeneratie – Lynkos CRM wordt geleverd met behoorlijk effectieve tools voor het genereren van leads en het genereren van verkopen.
 • Betaalbare plannen – de prijzen zijn iets lager in vergelijking met andere platforms. Het maakt Lynkos CRM een goede oplossing voor kleine bedrijven met beperkte financiële mogelijkheden.
 • Native mobiele apps – het platform heeft zijn aangepaste mobiele applicaties voor Android en iOS om toegang te krijgen tot uw CRM-beheertools ondanks de locatie onderweg.
 • Realtime rapportage – het product wordt geleverd met goede rapportagefuncties waarmee u uw bedrijfsstatus in realtime kunt controleren. U kunt ook essentiële bedrijfsstatistieken toewijzen of volgen met een klik.

Lynkos CRM-nadelen:

 • Beperkte opslag. U moet betalen voor elke 5 GB opslagruimte die uw planlimieten overschrijdt.
 • Geen gratis abonnement.

Lynkos CRM-kosten: gebruikers zijn vrij om te kiezen uit 3 verschillende abonnementen. Elk abonnement wordt geleverd met een gratis proefperiode van 30 dagen om de tools te testen. Het eerste plan begint bij $ 14,99 per maand in het geval van jaarlijkse facturering. Pro- en Max-abonnement zijn voor grotere bedrijven en kosten respectievelijk $ 39,99 en $ 74,99. Ze bieden meer opslagruimte naast tools voor workflowautomatisering, webformulieren, enz.

Probeer Lynkos CRM nu

Bitrix24 CRM

Bitrix24 CRM

Bitrix24 CRM – is een cloudgebaseerde CRM met een reeks essentiële startfuncties in zijn gratis plan om uw kleine bedrijf te starten. Het systeem presenteert zichzelf als een alles-in-één CRM-oplossing voor bedrijven van elke omvang als het ook de betaalde pakketten overweegt. De belangrijkste managementinstrumenten omvatten 100% bedrijfsautomatisering van leadgeneratie en vastlegging tot het sluiten van de deal, roltoewijzing, toegangsrechten, taakplanning, enz.

Bitrix24 CRM-professionals:

 • Cloudgebaseerde CRM – het betekent dat elk teamlid, ongeacht de locatie, rechtstreeks vanuit zijn of haar browser toegang heeft tot het platform. Dit feit maakt een grote samenwerkingsvrijheid mogelijk.
 • Onbeperkte pijpleidingen – u bent vrij om zoveel pijplijnen te creëren en te beheren als u nodig heeft. Het systeem reserveert voldoende ruimte voor bedrijfsgroei en diversificatie.
 • Volledig verpakt gratis abonnement – Bitrix24 CRM biedt een volledig functioneel gratis abonnement, in tegenstelling tot sommige andere systemen. Het gratis pakket bevat alle benodigdheden, van contactbeheer, livechat, telefonie en online winkel tot websiteformulieren, rapporten, analyses en e-mailmarketing.
 • Document Builder – een geweldige tool om zakelijke documenten te maken en aan te passen. Je kunt ze delen met je collega’s of klanten.
 • Verbeterde aanpassing – gebruikers zijn vrij om een ​​aantal tools te configureren, waaronder Live Chat. U kunt nieuwe velden toevoegen, geautomatiseerde antwoorden instellen en meer.

Bitrix24 CRM-nadelen:

 • Een beetje ingewikkeld. De interface kan een beetje verwarrend zijn, vooral voor beginners.
 • Geen e-mailmarketing in een gratis abonnement. Waarschijnlijk de enige functie die een gratis pakket mist.

Bitrix24 CRM-kosten: Afgezien van het gratis abonnement dat we eerder hebben genoemd, heeft Bitrix24 CRM vier betaalde abonnementen met verbeterde functies voor bedrijven van elke omvang. Alle plannen zijn onderverdeeld in twee groepen: Special en Business. De eerste groep bestaat uit CRM + en Project + -pakketten die elk $ 55,20 per maand kosten. Het Business-pakket bestaat uit Standard- en Professional-abonnementen die respectievelijk $ 79,20 en $ 159,20 per maand kosten.

Probeer Bitrix24 CRM gratis

Apptivo CRM

Apptivo CRM

Apptivo CRM – is een gratis cloudgebaseerd CRM-platform dat een reeks essentiële apps biedt voor kleine bedrijven om hun verkopen en klanten te beheren. Van lead- en projectbeheer tot verkoop volgen en scoren – gebruikers zullen alle basisopties waarderen die zijn verzameld in één gebruiksvriendelijke en krachtige CRM die beschikbaar is voor bedrijven met meer dan 30 werknemers (CRM-accounts).

Apptivo CRM-professionals:

 • Alles-in-één CRM – Met Apptivo CRM-functionaliteit kunnen gebruikers het verkoopproces van het begin tot het laatste stadium doorlopen. Het systeem heeft tools om deals te sluiten ondanks de locatie dankzij een cloudgebaseerd online CRM-platform.
 • Inkoop – maak een efficiënt supply chain management-spoor mogelijk voor elke leverancier, evenals de inventaris en aankopen die u doet.
 • Online facturering – profiteer van een geïntegreerde factureringstool om inkomende en uitgaande transacties ondanks de locatie te verwerken.
 • Project management – zorg voor samenwerking bij het werken aan verschillende taken met het team. Maak urenstaten, genereer rapporten over logkosten, schakel verschillende workflows in of uit, enz.
 • Apptivo-campagnes – een geweldige tool voor geavanceerde e-mailmarketing die wordt geleverd als een ingebouwde functie van uw online CRM.

Apptivo CRM-nadelen:

 • Het gratis abonnement wordt geleverd zonder mobiele toegang.
 • Geen ingebouwde telefonie.
 • Het gratis abonnement staat slechts maximaal 3 gebruikers toe.

Apptivo CRM-kosten: het systeem heeft een startersplan, dat 100% gratis te gebruiken is. De overige drie plannen zijn betaald. Ze hebben allemaal een gratis proefperiode. De prijzen zijn als volgt: Premium, Unlimited en Enterprise. Premium- en Unlimited-abonnementen kosten $ 8 tot $ 20 per maand, terwijl de Enterprise-pakketprijs voor elke klant afzonderlijk wordt onderhandeld.

Probeer Apptivo CRM gratis

Wendbare CRM

Wendbare CRM

Wendbare CRM – is een eenvoudig platform om aan de behoeften van kleine bedrijven te voldoen, zelfs als het gaat om bedrijven met een krappe financiering. Het systeem, gelanceerd in 2009, heeft al naam gemaakt als een geweldig instrument voor contactbeheer met geautomatiseerde live-segmentering van contactsegmenten, kalenders, activiteiten volgen, slimme contactentoepassing en meer.

Wendbare CRM-professionals:

 • Slimme contacten-app – het systeem heeft zijn aangepaste browserextensie, ook bekend als de Nimble Smart Contacts-applicatie. Het biedt probleemloze toegang tot inboxen of sociale media onderweg, ondanks de locatie.
 • Segmentatie – met Nimble CRM is het gemakkelijk om georganiseerd te blijven dankzij geautomatiseerde contactsegmentatie, uw klanten in groepen te verdelen, prioriteiten te stellen, enzovoort.
 • 360 graden profieloverzicht – met live klantprofielen kunt u in één oogopslag alle benodigde klantgegevens genereren. Houd uw leads bij, werk de profielstatus bij, maak aantekeningen en meer.
 • Automatische herinneringen – stel de herinnering in om in contact te blijven met de belangrijkste gebeurtenissen. Met het systeem kunt u de herinneringen configureren en instellen op wekelijkse, maandelijkse en driemaandelijkse basis.

Wendbare CRM-nadelen:

 • Slechts 1 plan beschikbaar.
 • Geen gratis abonnement.
 • Beperkte opslag per gebruiker.

Wendbare CRM-kosten: het systeem heeft geen gratis abonnement. Het biedt echter een gratis proefperiode van 14 dagen om al zijn functies te testen. Een enkel Nimble Business-abonnement kost $ 19 per maand. Het wordt geleverd met 2 GB opslag per gebruiker, contactbeheer, agendasynchronisatie, integratie van sociale media, e-mailmarketing en meer.

Probeer nu Nimble CRM

CRM-vergelijkingstabel

De onderstaande tabel geeft een overzicht van enkele van de belangrijkste kenmerken van elk van de bovengenoemde CRM’s voor kleine bedrijven. U kunt snel alle functies bekijken die ze leveren, evenals de beschikbaarheid van gratis abonnementen, pakketprijzen en andere cruciale factoren. Het idee is om het voor gebruikers gemakkelijker en sneller te maken om te beslissen welke de beste keuze is.

Gratis abonnementKenmerkenMinimale planprijsMaximale planprijs
HubSpot CRMJaLead capturing, pop-up formulieren, advertentie- en e-mailmarketing$ 50$ 3.200
Zoho CRMJaProcesbeheer, voorraadbeheer, macro’s, web-naar-case-formulieren$ 12$ 35
Pipedrive CRMNeeAangepaste velden, One-click calls en call tracking, E-maildistributielijsten$ 12,50$ 99,00
Freshsales CRMNeePijplijn- en bulkbeheer, aangepaste marktplaats, SMS-integratie$ 12$ 79
Salesforce CRMNeeSalesforce Mobile App, gezamenlijke prognoses, goedkeuring en automatische workflow$ 25$ 300
bpm’online CRMNeeWebformulieren, kant-en-klare sjablonen, aangepaste app-markt$ 25$ 25 + afhankelijk van het aantal gebruikers.
Lynkos CRMNeeWebformulieren, native mobiele apps, realtime rapportage$ 14,99$ 74,99
Bitrix24 CRMJaPlatform’s API, pop-ups, lead capturing, sales tracking$ 55,20$ 159,20
Apptivo CRMJaDeveloper API, webgebaseerde formulieren, pop-ups$ 8$ 20
Wendbare CRMNeeContact segmentatie, live profielen, slimme mobiele app, Nimble Browser Extension$ 19$ 19

Conclusie

Je hebt op een bepaald moment van ontwikkeling zeker een goede CRM voor kleine bedrijven nodig. Het systeem is de enige manier om uw klanten en verkopen te beheren binnen een enkel ecosysteem met taakverdeling en ole-toewijzing.

Met zoveel aanbiedingen op internet raden we aan te beginnen met de eenvoudigste opties met een gratis plan om de functionaliteit van het systeem te testen en te beslissen of het al dan niet aan uw zakelijke behoeften voldoet. Verduidelijk uw bedrijfsdoelen en definieer de bedrijfsgrootte om de best passende CRM-oplossing voor kleine bedrijven uit onze lijst te kiezen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map