Meest populaire website-bouwers

meest populaire website-bouwers


Weet u niet zeker welke websitebouwer het beste werkt voor uw webontwerpbehoeften? Op zoek naar een platform met de beste prijs-kwaliteitverhouding?

Dan is het hoog tijd om de populairste websitebouwers te beoordelen, die niet alleen wereldwijde populariteit hebben gewonnen, maar ook terecht de meest fatsoenlijke services hebben erkend.

Website-bouwers hebben om verschillende redenen gebruikersherkenning gekregen. De meeste zijn speciaal gemaakt met de behoeften en vaardigheden van beginners in gedachten. Als resultaat zorgen ze voor een eenvoudige, gemakkelijke en intuïtieve webbouwervaring. Deze services zijn ook betaalbaar, terwijl het scala aan functies dat ze omvatten meer dan genoeg is om in een mum van tijd een fatsoenlijke website te lanceren.

We ontdekten 7 van de meest populaire website-bouwers:

 1. Wix – De meest populaire website-bouwer
 2. WordPress – Meest gebruikte CMS ter wereld
 3. Shopify – het beste e-commerceplatform
 4. Bluehost – Meest gebruikte hostingprovider
 5. Weebly – Common Website Builder door Square, Inc
 6. Squarespace – Alles-in-één Website Builder
 7. Tailor Brands – Popular Website Building Company

Elk van deze websitebouwers heeft de doelgroep veel te bieden en elk ervan heeft een bepaald aantal functies die het mogelijk maken om de vereiste reeks taken uit te voeren. Welke werken het beste voor uw website-ontwikkelingsproject en wat hebben ze precies te bieden? Het is tijd om daar nu achter te komen.

Wix – De meest populaire website-bouwer

Wix - De meest populaire website-bouwer

Wix – is de meest populaire cloudgebaseerde websitebouwer, met het hoofdkantoor in Tel Aviv (Israël). Opgericht in 2006, is de service snel uitgegroeid tot een krachtig systeem dat momenteel miljoenen websites over de hele wereld ondersteunt. Het systeem biedt een breed scala aan hoogwaardige functies en fdesign-aanpassingshulpmiddelen die het mogelijk maken om verschillende soorten projecten te starten en te beheren, ongeacht hun complexiteitsniveau. Bekijk nu de meest onderscheidende en populaire van hen:

 • Door de ontwerper gemaakte sjablonen. Wix onderscheidt zich van de massa vanwege de uitgebreide selectie aan mobiel-aanpasbare thema’s. De huidige sjablooncollectie omvat meer dan 550 ontwerpen, die allemaal van hoge kwaliteit zijn.
 • Standaard- en mobiele editors. De websitebouwer biedt twee populaire bewerkingsopties: standaard WYSIWYG-website-editor en mobiele editor. In de standaardmodus kunt u het ontwerp van uw desktopwebsite aanpassen aan uw behoeften. De bewerkingen die u aanbrengt, worden automatisch weergegeven in de mobiele versie, terwijl de wijzigingen die u aanbrengt in de mobiele modus niet worden weergegeven in de desktopversie.
 • Wix ADI. Artificial Design Intelligence tool biedt een gebruiker een persoonlijke ontwerpassistent, die automatisch het ontwerp en de lay-out van een website maakt en deze vult met inhoud die door een gebruiker is ingediend. Het is verder mogelijk om een ​​website te bewerken om deze het gewenste ontwerp en de gewenste functies te geven, maar het hebben van een kwaliteitsontwerp is zeker een opmerkelijk voordeel.
 • App-markt. Wix App Market wordt geleverd met meerdere widgets en applicaties die u kunt integreren in een website om het meeste uit de functionaliteit te halen. De apps zijn betaald en gratis en ze zijn ook onderverdeeld in categorieën op basis van hun implicatie. De zoekfilteroptie zorgt voor het gemak van zoeken, waardoor de gebruiker moeite en tijd bespaart.
 • eCommerce en bloggen. Wix wordt geleverd met vrij krachtige en flexibele eCommerce- en blog-engines, waarmee gebruikers kleine tot middelgrote online winkels en blogs kunnen starten en effectief kunnen beheren. Beide platforms omvatten een breed scala aan ontwerpaanpassingstools en -opties die nodig zijn voor zowel website-ontwikkeling als verdere online promotie.

Het prijsbeleid van Wix is ​​ook de aandacht waard. De websitebouwer heeft een volledig gratis plan waarmee u het systeem in detail kunt testen en verkennen voordat u upgradet naar een van de betaalde abonnementen. Zodra u besluit te kiezen voor het geavanceerde abonnement, kunt u kiezen uit twee soorten Wix-abonnementen: Standard en Business / eCommerce. De kosten van Standard-abonnementen beginnen met $ 13 / mo, terwijl die van Business-abonnementen begint met $ 23 / mo.

Probeer Wix gratis

WordPress – Meest gebruikte CMS ter wereld

WordPress - Meest gebruikte CMS ter wereld

WordPress – is het meest gebruikte Content Management Systeem ter wereld, dat kan worden toegepast om alle soorten eenvoudig tot complexe projecten te starten en aan te passen. Welke webdesignervaring je ook hebt, je hebt zeker van het platform gehoord vanwege de indrukwekkende ontwerpaanpassingsopties, de veelzijdigheid van plug-ins en krachtige integratiefuncties. Het systeem bestaat al meer dan een dozijn jaar en heeft de functionaliteit en flexibiliteit van de aangeboden instellingen verbeterd. Het is tijd om meteen de belangrijkste voordelen van het CMS te benutten:

 • Bloggen-engine. WordPress is in eerste instantie gemaakt als blogplatform en biedt daarom een ​​uitgebreide reeks functies en tools die het mogelijk maken om volledig uitgeruste blogs op te zetten en aan te passen. Dit betekent echter niet dat u met het platform geen andere soorten projecten kunt starten. Het systeem impliceert geen deep webdesign of coderingsbewustzijn. Houd er echter rekening mee dat de kennis van de basisprincipes van programmeren zeker een bonus zal zijn wanneer u met de service werkt.
 • Plug-in en sjabloonintegratie. Het maakt niet uit welk type website u van plan bent te lanceren, u zult niet zonder plug-in / sjabloonintegratie gaan, als u wilt dat het een succes wordt. Er zijn meerdere WordPress-plug-ins en thema’s die u op internet kunt vinden, die zowel gratis als betaald zijn. Houd er rekening mee dat gratis plug-ins / ontwerpen niet helemaal veilig en betrouwbaar zijn, omdat ze malware kunnen bevatten die uiteindelijk de veiligheid en prestaties van uw website in gevaar kunnen brengen.
 • Gutenberg Editor. WordPress heeft een revolutie teweeggebracht in zijn benadering van website-ontwikkeling door de introductie van Gutenberg Editor. Het heeft het webontwerpproces vereenvoudigd, waardoor codebewerking overbodig is geworden. Wat u moet doen, is door de verzameling inhoudsblokken bladeren om ze verder aan te passen en in te stellen, terwijl u de lay-out van de website maakt.
 • Hostingprovider. WordPress heeft geen eigen hosting, wat de noodzaak triggert om te zoeken naar de beste provider op internet. Het CMS raadt echter aan om daar de voorkeur aan te geven Bluehost aangezien dit een van de meest vertrouwde en volledig uitgeruste systemen op de markt is.

WordPress is in eerste instantie gratis voor iedereen. Je kunt het helemaal gratis downloaden en installeren en het is zelfs mogelijk om gratis websites met het systeem te maken. Als u echter een diepere functionaliteit van uw WordPress-projecten verwacht, gaat u niet zonder te investeren in plug-in / sjabloonintegratie. Bovendien moet u zorgen voor hosting en domeinkeuze.

Zoals hierboven vermeld, is de beste hostingprovider voor WordPress en degene die het officieel aanbeveelt Bluehost. De service biedt een gratis domeinnaam voor het eerste jaar van gebruik, gratis SSL-certificaat, 24/7 klantenondersteuning, 1-klik WordPress-installatie, veel speciale aanbiedingen en loyaliteitsbonussen. Bluehost staat ook bekend om zijn eCommerce-focus, uitgebreide plugin-marktplaats, add-ons, scripts, hoge laadsnelheid van pagina’s, sterke uptime-tarieven en talloze integreerbare apps. De kosten van Bluehost-abonnementen beginnen alleen met $ 2,95 / maand – dat is absoluut een waardige aanbieding!

Probeer WordPress gratis

Shopify – het beste e-commerceplatform

Shopify - het beste e-commerceplatform

Shopify – is de beste wereldberoemde eCommerce-websitebouwer, die wordt geleverd met een krachtige functieset en verzameling tools die een waardig resultaat garanderen. Shopify is een in Canada gevestigd eCommerce-platform met het hoofdkantoor in Ottawa, ON, Canada. Het werd opgericht in 2004 en is uitgegroeid tot ‘s werelds krachtigste websitebouwer voor online winkels. Omdat het een e-commerceplatform is, geniet Shopify van populariteit bij gebruikers die liever online winkelen. Het is geen wonder dat het systeem het mogelijk maakt om alle soorten online winkels te creëren, aan te passen en te promoten, van kleine tot hypermarkten. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de software:

 • Verkooppunt (POS) Software. Shopify heeft de POS-functie, die het mogelijk maakt om producten op de fysieke locatie te verkopen, creditcards te accepteren en de inventaris-, marketing-, verzend- en beheertools van het systeem te gebruiken.
 • Functies voor productbeheer. Het platform maakt het mogelijk om een ​​winkelwagentje en een knop “Kopen” in uw online winkel te integreren, zodat klanten het vereiste aantal productkaarten kunnen maken. De software genereert dienovereenkomstig codes voor het insluiten van producten in de geautomatiseerde modus, zodat gebruikers productlijsten / galerijen aan hun projecten kunnen toevoegen. Wat meer is, het systeem wordt geleverd met de functie voor het importeren / exporteren van CSV-bestanden, wat zorgt voor een gemakkelijker productbeheerproces.
 • Geavanceerde marketingopties. Wanneer het het promotieproces van de webwinkel aanpakt, wordt Shopify geleverd met meerdere geavanceerde marketingtools en -functies die het mogelijk maken om van het high-end resultaat te profiteren. Onder de voordelen die u hier kunt gebruiken, is het in eerste instantie zinvol om een ​​mogelijkheid te noemen om online bonnetjes te maken, webwinkelstatistieken te verkennen en te analyseren, het saldo van uw e-commerce-account te beheren en een lijst met krachtige Shopify-functies zoals App Store, BOGO te gebruiken kortingen, Shopify Ping, Shopify Tap & Chip Reader en nog veel meer.
 • Krachtige integratiemogelijkheden. Met Shopify kunt u gebruikmaken van een reeks krachtige integratiefuncties. Zo kunt u uw Shopify-account met succes integreren met wereldberoemde marktplaatsen en boekhoudsoftware, zoals Amazon, Quickbooks, Xero enz. Hiermee kunt u fysieke / digitale producten verkopen op deze platforms, gebruikmakend van ondersteuning via meerdere kanalen.
 • Augmented Reality. Deze geavanceerde functie zal zeker een grote hulp zijn als het gaat om het vergroten van de effectiviteit van productpromotie en verkoopgroei. Dankzij de Augmented Reality kunt u de producten die op voorraad zijn in 3D-modus presenteren, zodat uw potentiële klanten hun voordelen in details kunnen zien.

Het prijsbeleid van Shopify is gematigd, maar voldoet zeker aan de verwachtingen van de gebruiker. Het scala aan functies dat de software biedt, is meer dan genoeg om alle soorten e-commerceprojecten uit te voeren – van kleine tot ingewikkelde. Er is een gratis proefperiode van 14 dagen, waarin u een van Shopify-abonnementen in detail kunt testen. Het goedkoopste abonnement dat u kunt upgraden, kost $ 9 / maand, wat een redelijk redelijke en betaalbare oplossing is.

Probeer Shopify gratis

Bluehost – Meest gebruikte hostingprovider

Bluehost - Meest gebruikte hostingprovider

Bluehost – is de meest gebruikte hostingdienstverlener, die ook bekend staat om zijn veiligheid, geloofwaardigheid en krachtige functies. Het platform werkt vooral geweldig voor die gebruikers, die nog nooit bij website-ontwikkeling betrokken zijn geweest of CMS nog niet eerder hebben gebruikt. Het systeem is een perfecte optie voor het opslaan van elk type webgebaseerde projecten, ongeacht hun grootte, complexiteit of specialisatiegebied. Ondertussen is Bluehost de enige hostingprovider, die officieel wordt aanbevolen door WordPress CMS vanwege de vele voordelen die het biedt. Hier gaan ze:

 • Geïntegreerde marktplaats. Bluehost wordt geleverd met een krachtige geïntegreerde marktplaats, die een uitgebreide selectie van applicaties, scripts, invoegtoepassingen en widgets biedt die de prestaties van uw website naar een geheel nieuw niveau kunnen tillen. Onder de apps die u hier kunt kiezen, is het logisch om meerdere WordPress-sjablonen, blogging- en e-commerce-extensies, projectmarketing- en promotietools, afbeeldingsgalerijen enz. Te noemen..
 • Veiligheid. Het systeem staat bekend om zijn geavanceerde beveiligings- en spambeschermingsopties die het mogelijk maken om te voorkomen dat uw project ongeoorloofde toegang krijgt van externe gebruikers en veelzijdige vertrouwelijkheidsbedreigingen. Naast de hotlink-beveiligingsfunctie biedt Bluehost een uitgebreide verscheidenheid aan veiligheidstools, waaronder Spam Hammer, Spam Expert en meer.
 • Hoge laadsnelheid van pagina’s en hoge uptime-tarieven. De hostingprovider zorgt voor verbetering van de laadsnelheid van pagina’s en verhoging van de uptime. Met deze functies kunt u de prestaties van uw website verbeteren en naar een geheel nieuw niveau tillen. Een dergelijke aanpak resulteert uiteindelijk in verkeersgroei en verbetering van uw projectfunctionaliteit.
 • Flexibiliteit. Het bedrijf kan met succes worden geïntegreerd met verschillende externe services, applicaties en add-ons die een positieve impact hebben op de algehele prestaties van de website. Het is aan jou om die services te kiezen die bijdragen aan de populariteit en promotie van je bedrijf.

Het prijsbeleid van Bluehost is voor iedereen meer dan betaalbaar. Het systeem biedt twee soorten abonnementen, waarvan de goedkoopste slechts $ 2,95 / maand kost. Het plan biedt meerdere voordelen, waaronder onbeperkte bandbreedte, SSL-verbindingsfunctie, meerdere reguliere WordPress-updates en meer.

Probeer Bluehost nu

Weebly – Common Website Builder door Square, Inc.

Weebly - Common Website Builder door Square, Inc.

Weebly – is een geloofwaardige websitebouwer, die wordt gebruikt om aantrekkelijke en volledig uitgeruste websites te ontwikkelen en aan te passen. De websitebouwer werd gelanceerd in 2006 en is populair geworden bij meer dan 50 miljoen gebruikers over de hele wereld.

Tegenwoordig wordt de websitebouwer voornamelijk gekozen door gebruikers, die van plan zijn kleine tot grote online winkels te creëren, maar het kan nog steeds worden gebruikt om andere soorten projecten te starten voor persoonlijke en zakelijke toepassingen. Afgezien van de verbluffende eCommerce-functieset, staat Weebly ook bekend om zijn uitgebreide mogelijkheden voor bloggen, beeldbewerking en integratie. Als u geïnteresseerd bent in het werken met Weebly, bekijk dan nu de uitstekende functies:

 • Uitgebreide integratie-opties. Weebly wordt geleverd met veel integreerbare widgets en apps die u kunt kiezen voor uw projecten. Deze omvatten mediabestanden, kaarten, diavoorstellingen, beeldverzamelingen, zoekvakken en wat niet. Met de functie ‘Code insluiten’ kunt u op zijn beurt het vereiste aantal elementen aan uw pagina toevoegen om het een uniek ontwerp te geven. De websitebouwer levert bovendien een reeks geavanceerde functies waardoor deze zich onderscheidt van de rest.
 • e-commerce. Zoals hierboven vermeld, heeft Weebly nu de beste eCommerce-focus. De website builder omvat meerdere bedrijfsgerichte functies, die een sterke impact hebben op de prestaties van uw webwinkel. Het wordt dus geleverd met een geïntegreerd winkelwagentje, veilige betalings- en verzendopties, uitgebreide hulpmiddelen voor productbeheer, handige en handige zoekfilteroptie, exclusieve aanbiedingen en klantenondersteuning, CSV-productimport / -export, handige mobiele apps en wat niet.
 • Bloggen. Met Weebly kunt u in een mum van tijd een volledig uitgeruste blog aan uw project koppelen en beheren. Wat u kunt doen om uw blog te starten, is het toevoegen, bijwerken en plannen van berichten, het toewijzen van opties voor het delen van sociale media voor elk bericht, het selecteren van een geprefereerd reactiesysteem, het aanpassen van voetteksten en kopteksten voor elk toegevoegd bericht, het selecteren van metatags voor artikelen en wat niet . Het systeem biedt ook een set blogsjablonen die ook gratis en aanpasbaar zijn.
 • Weebly Promoot Tool. De tool is niet lang geleden geïntroduceerd, maar onthult meerdere e-mailmarketingopties voor de systeemgebruikers. Het wordt geleverd met een set kant-en-klare ontwerpen voor verschillende e-mailtypen (promo nieuwsbrieven, bulletins, evenement en productpresentatie enz.) en maakt automatisch berichten met betrekking tot gebruikersactiviteit. E-mailmarketingcampagnes die met de tool worden georganiseerd en vastgehouden, zijn effectief en professioneel. Weebly Promote biedt ook een handige constructeur voor het slepen en neerzetten van e-mail, talloze hulpmiddelen voor technische ondersteuning, opties voor contactsegmentatie en meer.

Weebly onderscheidt zich ook van de massa vanwege het veelzijdige maar toch betaalbare prijsbeleid. De websitebouwer biedt verschillende soorten abonnementen, waaronder een gratis nooit aflopend abonnement waarmee u de volledige functieset van het systeem in het voordeel kunt testen. De kosten van de betaalde abonnementen beginnen met $ 4 / maand en stijgen met betrekking tot de functies / voorwaarden die zijn inbegrepen in betaalde abonnementen.

Probeer Weebly gratis

Squarespace – All-In-One Website Builder

Squarespace - All-In-One Website Builder

Squarespace – is een van de meest populaire en herkenbare doe-het-alles-in-één website-bouwers, die vooral is afgestemd op de behoeften van creatieven en ondernemers. Het systeem maakt het mogelijk om verschillende soorten projecten te lanceren, maar werkt vooral goed voor portfolio’s, blogs en kleine digitale webwinkels. Wat belangrijk is, alle websites die met Squarespace zijn gebouwd, hebben aantrekkelijke ontwerpen en opmerkelijke functionaliteit, hoewel het systeem voor beginners niet zo eenvoudig te beheersen is. Bekijk nu enkele van de meest opmerkelijke Squarespace-functies:

 • WYSIWYG-editor. Als WYSIWYG-websitebouwer kunt u met Squarespace het hele proces van website-ontwikkeling beheren. Houd er echter rekening mee dat alle bewerkingen die u aanbrengt automatisch worden opgeslagen, waardoor de voorbeeldoptie niet beschikbaar is. Dit betekent dat u het eindresultaat pas ziet nadat een website is gepubliceerd. Dienovereenkomstig zien uw websitebezoekers het samen met de bugs en fouten die u per ongeluk kunt maken.
 • Responsieve sjablonen. Squarespace-sjablonen zijn volledig responsief en van hoge kwaliteit, hoewel de collectie ontwerpen niet zo uitgebreid is in vergelijking met andere populaire services. De websitebouwer wordt geleverd met een handige slepen-en-neerzetten-editor waarmee u eenvoudig de vereiste website-elementen kunt kiezen en ordenen. Het platform biedt professionele sjablonen die geweldig zijn als het gaat om de ontwikkeling van digitale webwinkels, portfolio’s, blogs, websites voor cafés en restaurants, trouwsites en andere soortgelijke projecten.
 • Portfolio Design Focus. Squarespace heeft een onderscheidende en uitgebreide functieset, die het huidige aantal behoeften van gebruikers voor het maken van portfolio’s dekt. Het systeem wordt geleverd met een Cover Page Builder, HTML / CSS-bewerkingsopties, Checkout Page Editor voor digitale winkels, Logo & Titelbewerkingsprogramma. Het biedt ook een geavanceerde stijleditor, waarmee u verschillende paginastijlen kunt kiezen om aan uw behoeften te voldoen (deze omvatten voorpagina’s, galerijen, blogpagina’s, indexpagina’s, blog- en evenementpagina’s en wat niet). Zodra u het gewenste paginatype selecteert, past de rest van de pagina’s zich daar automatisch aan aan.
 • e-commerce. De websitebouwer maakt het mogelijk om kleine tot middelgrote online winkels te lanceren en te beheren, waarvan de functionaliteit afhangt van het geselecteerde plan. De eCommerce-functie wordt geleverd met een gratis SSL-certificaat, een geïntegreerd winkelwagentje, aantrekkelijke weergaveopties voor producten, een functie voor het insluiten van video’s, een gedetailleerde productpresentatie en beschrijving. U kunt ook veelzijdige productvarianten toevoegen, loyaliteitsprogramma’s starten en prijzen en verzendopties aanpassen op basis van uw behoeften.
 • Bloggen. Met Squarespace kunt u uw eigen blog starten en beheren om de betrokkenheid en tevredenheid van gebruikers te vergroten. Wat u hier kunt doen, is berichten publiceren en bijwerken, opmerkingen en RSS-feeds inschakelen, geolocatietags toevoegen, iTunes-tagging, reblogging-optie en meer gebruiken.

Squarespace is een vertrouwde builder voor cloudwebsites, die uitstekend werkt voor het maken van portfolio’s, kleine en middelgrote eCommerce-websites en zakelijke projecten. De websitebouwer biedt geen gratis abonnementen, maar laat toe de functionaliteit van het systeem te testen tijdens de gratis proefperiode van 14 dagen. De kosten van het betaalde abonnement beginnen met $ 12 / maand, wat een redelijk goede optie is voor elke gebruiker die geïnteresseerd is in verdere systeemtoepassing.

Probeer Squarespace gratis

Tailor Brands – Popular Website Building Company

Tailor Brands - Popular Website Building Company

Tailor Brands – is een populair bedrijf voor het bouwen van websites en ziet zijn grote missie in het helpen van bedrijven bij het stroomlijnen van hun merkprocessen. Het systeem zorgt voor high-end branding en design voor uw bedrijf om het te laten opvallen. Tailor Brands wordt mogelijk gemaakt door kunstmatige intelligentie, die bijdraagt ​​aan de projectprestaties en unieke merkidentiteit. Hieronder staan ​​de meest onderscheidende hoogtepunten van het bedrijf waardoor het zich onderscheidt van de massa:

 • Logo Maker. Het platform maakt het mogelijk om unieke logo’s voor uw bedrijf te ontwerpen om het te laten bloeien en uw bedrijfsidentiteit te onthullen. De service biedt meerdere tools voor het maken van logo’s die op voorraad zijn en u kunt de vereiste elementen kiezen om het logo te ontwerpen dat aan uw eisen voldoet. Het hele proces voor het maken van logo’s is eenvoudig, snel en gemakkelijk, zelfs voor beginners, wat wordt verklaard door het geïntegreerde AO-algoritme dat het hele werk voor u doet.
 • Opties voor sociaal beheer. Het platform heeft het volledig geïntegreerde social management platform, dat het mogelijk maakt om de projectgerelateerde inhoud te delen en artikelen te publiceren in sociale netwerken.
 • Pas advertenties aan. De service staat bekend om zijn geïntegreerde Tailor Ads-platform waarmee directe advertenties kunnen worden gemaakt en toegevoegd, die in verschillende variaties worden aangeboden om te voldoen aan de eisen en behoeften van gebruikers.
 • Branding Toolset. Tailor Brands geeft toegang tot de geavanceerde set tools voor bedrijfsbranding, die zijn gemaakt met het oog op de specialisatie- en promotiebehoeften van uw bedrijf. De tools zijn zeer aanpasbaar. Dit betekent dat u uw ideeën voor visitekaartjes of EPS-bestanden kunt gebruiken om een ​​uitstekend website-ontwerp te maken dat voldoet aan de vereisten van uw zakelijke webpagina.

Tailor Brands is een professioneel bedrijf voor bedrijfsbranding en webontwikkeling dat wordt geleverd met een breed scala aan geïntegreerde tools en functies. Het systeem heeft geen gratis abonnement, maar de betaalde abonnementen worden tegen betaalbare kosten aangeboden. De prijs van het goedkoopste abonnement begint met $ 9,99 / maand. Het kan echter worden verlaagd tot $ 2,99 / maand als u de eenmalige jaarlijkse betaling doet.

Probeer nu Tailor Brands

Bottom Line

De keuze van websitebouwers is veelzijdig en er zijn tal van mogelijkheden voor verschillende niches. Gebruikers hebben echter nog steeds problemen als het gaat om de selectie van een degelijke webbouwtool. Wix, Shopify, Squarespace, Weebly, Bluehost, Tailor Brands en WordPress CMS zijn de meest wereldberoemde services die helemaal geen presentatie vereisen. Elk van hen is de leider in een bepaalde niche, of het nu een websitebouwer, een hostingbedrijf of een CMS is. Als u momenteel op zoek bent naar een waardige oplossing in een van deze niches, zullen deze platforms zeker een redelijke investering zijn die uiteindelijk zijn vruchten zal afwerpen.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map