Websitebouwers: whitelabel- en resellerprogramma’s geanalyseerd

Beste websitebouwers voor scholen en docenten


Het belang van white labeling in de hedendaagse webdesign niche mag niet worden onderschat, vooral als het gaat om succesvolle website-ontwikkeling. White Labeling is een krachtige strategie waarmee de distributiesnelheid kan worden verhoogd, terwijl de focus blijft liggen op het vermarkten van de producten in plaats van het maken ervan. Hierdoor krijg je meerdere voordelen, waaronder de toename van het klantenbestand, websiteverkeer, zakelijk potentieel en natuurlijk winst.

White labeling in webdesign draagt ​​bij aan eenvoudige website- en bedrijfsbranding, verminderde marketinginvesteringen, ontwikkeling van kosteneffectieve oplossingen, groei van product- / servicewaarden, verkoopfocus etc. Veel softwarebedrijven, waaronder website-bouwers, gebruiken white labeling als een belangrijk onderdeel van hun bedrijf strategie, omdat het voor beide partijen voordelig is: producenten krijgen meer klanten zonder extra marketinginvesteringen, terwijl resellers commissies verdienen zonder zich zorgen te hoeven maken over het product dat ze verkopen.

We hebben wat onderzoek gedaan naar dit onderwerp om u een lijst met websitebouwers te bieden die een white label-oplossing of interessante alternatieven hiervoor bieden. Of u nu een onafhankelijke ontwerper, een startup of een gevestigd bedrijf bent, wij staan ​​voor u klaar.

We hebben 10 van de beste website-builder whitelabel geanalyseerd & Wederverkoperprogramma’s:

 1. IM Creator PRO – het beste wit label & Wederverkoperprogramma
 2. Ucraft – White Label Website Builder-software
 3. Bladwijzer – White Label Design Agency Program
 4. uKit – Een van de beste levenslange partnerprogramma’s
 5. Wix – White Label & Programma voor wederverkopers uitgelegd
 6. ShopWired – White Label e-commerceplatform
 7. Weebly for Web Designers – Diepgaande programmareview
 8. Webydo – Een alles-in-één webdesignplatform
 9. Duda – Website Builder met Client Management
 10. Het Squarespace Developer Platform Explained

Als u op het punt staat uw eigen white label-bedrijf te starten, wordt u misschien aangemoedigd om meer te weten te komen over dit soort websitebouwersoftware en de programma’s die ze aanbieden. Elk van de systemen is de aandacht waard, omdat elk van deze systemen meerdere white label-voordelen biedt die bijdragen aan uw bedrijfsprestaties en promotie. Laten we eens kijken naar de populairste en meest complete website-bouwers die geavanceerde white label-oplossingen bieden.

IM Creator Pro – Het beste whitelabel & Wederverkoperprogramma

White Label van IM Creator

IM Creator – is een complete websitebouwer, die het beste en het goedkoopste biedt White Label-oplossing gericht op ondernemende webdesigners, webdesignbureaus, resellers en startups. U begint met een zeer kleine initiële investering (een jaarlijkse betaling van $ 350) en u kunt zoveel sites maken en publiceren als u wilt. Ook krijgen alle sites gratis onbeperkte hosting, ongeacht hoeveel verkeer ze krijgen. Er zijn ook niveaus die relevant zijn voor bureaus en hostingbedrijven die hen de mogelijkheid bieden om de sites op hun servers te hosten en ook daarvoor gebruikers in rekening te brengen.

Als je die en meer opties nodig hebt, zoals cPanel-integratie, eigen domeinen-API en andere ontwikkelaarsfuncties, biedt IM Creator twee White Label-pakketten: ‘Host It Yourself’ en ‘Servers Control’. Naast ‘Standard White Label’ ben jij (of uw bedrijf) ontvang een onbeperkt potentieel om de functionaliteit van de websitebouwer onder uw merk te beheren. De kosten van die pakketten zijn respectievelijk $ 2500 en $ 25000.

Handige tip: u kunt de kosten van ‘Standard White Label’ met 20% verlagen met een speciale promocode voor SWB-bezoekers – superb20off.

Belangrijkste kenmerken van het IM Creator White Label-programma

 • Volledige controle. Met de White Label-oplossing krijgt u volledige controle over de elementen van de website-editor. Deze omvatten talen (u kunt uw website in elke taal beschikbaar maken, als dat nodig is), prijzen, sjabloonkeuze, gebruikerscreatie, website-bewerking en meer.
 • Website merkstijl. Het systeem integreert met de merkstijl van uw bedrijf, waardoor het mogelijk is om uw eigen project op te zetten met merkidentiteit en herkenning. Door de originele IM Creator-branding te vervangen, krijg je de kans om je project herkenbaar te maken voor huidige en potentiële klanten.
 • Domeinregistratie. Met de tool kunt u het onbeperkte aantal websites en domeinen op het geselecteerde plan maken en registreren.
 • Controlepaneel. De websitebouwer wordt geleverd met het Configuratiescherm, dat is gemaakt met de behoeften van resellers in gedachten en dat meerdere functies voor het volgen van projectprestaties biedt.
 • Klantenservice. Wanneer u de White Label-tool gebruikt, krijgt u 24/7 klantenserviceondersteuning die u kunt gebruiken om systeemgerelateerde problemen op te lossen.
 • Veiligheid. De service zorgt voor de ultieme beveiliging van alle betalingen en persoonlijke informatie die beschikbaar zijn op de website via het gebruik van het geïntegreerde SSL-certificaat.

Probeer IM Creator White Label

Ucraft – White Label Website Builder-software

Ucraft White Label

Ucraft – is een geavanceerde websitebouwer, die het heeft gelanceerd White Label-programma in juni 2017. Het aanbod is pakkend genoeg voor alle gebruikerscategorieën. Als u een kleine ontwerpstudio of freelancer bent die met tientallen eenvoudige of bijna eenvoudige websites per jaar werkt, kunt u ‘Standard Package’ -oplossingen gebruiken, die $ 479 / maand kosten. Voor deze kosten ontvangt u: eigen branding, sjablonen en domein, Google-cloudhosting, unieke sjablonen ontworpen door Ucraft-webontwikkelaars, eCommerce-app, geïntegreerde Landing Page Creator-app, Logo Maker-app, 20+ integraties met ontwerp-, analyse- en marketingplatforms , mogelijkheid om onbeperkte websites te maken.

Dit White Label-programma wordt ook geleverd met een eigen admin-panel, toegewijde manager, Domain Reseller Program, uw eigen factureringssysteem en andere privileges. Dit is echt een unieke functie voor zulke whitelabel-kosten.

Het tweede whitelabel-plan van Ucraft – ‘Self Hosted Platform’ ($ 1899 / maand) past het beste bij grote webstudio’s, die jaarlijks honderden websites maken. Naast eerdere opties krijgt u de mogelijkheid om websites op uw hostingplatform te hosten, uw eigen verwijzingsprogramma te maken, de kern uit te breiden en te negeren, een rustgevende API te gebruiken voor aangepaste website-integraties, | krachtige technische ondersteuning en vele andere opties.

Belangrijkste kenmerken van het Ucraft White Label-programma:

 • Eigen merknaam. Als je een webdesigner bent, kun je websites maken zonder Ucraft-branding. Voor een webdesign of een hostingbedrijf is er een optie om de Ucarft editor-interface met een eigen logo te gebruiken.
 • Eigen prijsmodel. U kunt uw klanten factureren met het prijsmodel dat u kiest om betalingen en abonnementen indien nodig te beheren. Verkoopcampagnes en kortingsactiecodes zijn ook inbegrepen.
 • Eigen verwijzingsprogramma. U kunt uw branded website builder promoten via de verwijzings- of partnerprogramma’s. U kunt verwijzingskosten instellen zoals u dat wilt.
 • Eigen sjablonen. Het ontwerpen van nieuwe sjablonen maakt uw website-builder voor uw merk volledig uniek. Daarnaast krijg je 5 sjablonen die zijn ontworpen door het Ucraft-team.
 • Eigen hosting. Bij het opzetten van uw branded website builder kunt u kiezen tussen hosting op de servers van Ucraft, Google Cloud of uw eigen servershost. Het is handig voor de hostingproviders die voor hun klanten een dienst voor websitebouwers gebruiken.
 • Eigen webwinkel. U kunt uw eigen online winkel met succes starten en beheren, met behulp van de onbeperkte voordelen van het White Label-programma en met name de geïntegreerde eCommerce-app.
 • Eigen integraties. Ongeacht het White Label-plan waar u voor gaat, u kunt kiezen uit meer dan 20 integraties met geavanceerde ontwerp-, marketing- en analyseplatforms. Samenwerking met deze platforms draagt ​​effectief bij aan uw conversieratio’s en klantbehoud.

Probeer Ucraft White Label

Bladwijzer – White Label Design Agency Program

Bookmark Web Design Agency

Bookmark – is een nieuwe generatie website builder die wordt geleverd met de geavanceerde Agentschap programma, die effectief bijdraagt ​​aan de groei en uitbreiding van uw bedrijf. Met het programma kunt u uw eigen website voor websiteontwerpbureaus opzetten en beheren, gebruikmakend van de krachtige geïntegreerde tool voor kunstmatige intelligentie. Aanmelden voor het programma is supergemakkelijk.

Vanaf vandaag kunt u de geregistreerde Bookmark Agent worden voor slechts $ 99,95 / jaar, gebruikmakend van de inkomsten op basis van de factureringsoptie en de voorwaarden van het plan waarvoor u kiest. Onder de belangrijkste voordelen van het programma kunnen we niet anders dan geavanceerde analytische tools noemen, afwezigheid van Bookmark-advertenties, video-achtergrondintegratie-opties, onbeperkt aantal klanten, bandbreedte en schijfruimte, domeinverbindingsfunctie enz.

Belangrijkste kenmerken van het Bookmark Agency Program:

 • AIDA-assistent. Dankzij de geïntegreerde AIDA-tool kunt u met Bookmark agency Program het kant-en-klare project in een mum van tijd en met een minimum aan investeringen in handen krijgen. De op AI gebaseerde AIDA-assistent maakt automatisch een website met behulp van de inhoud die u verstrekt en beantwoordt de vragen die het systeem genereert. Bookmark maakt gebruik van de kracht van kunstmatige intelligentie om de conversie en de betrokkenheid van gebruikers te verhogen.
 • Meerdere bedrijfstypen. Om een ​​volledig functionele responsive website met Bookmark Agency Program te starten, kunt u kiezen uit meer dan 750 bedrijfstypen op basis van de niche waarin u gespecialiseerd bent en het bedrijf dat u van plan bent te lanceren.
 • Snel websitebeheer. De voorwaarden van het programma impliceren het voortdurende beheer en de facturering van de website, wat dienovereenkomstig bijdraagt ​​tot effectieve projectprestaties.
 • Factureringsopties. U kunt kiezen uit verschillende factureringsopties die het beste passen bij uw bedrijfsspecificatie. Het systeem kan dus alle factureringsnuances voor uw klanten verwerken of u bent zelf verantwoordelijk voor de betalingsaspecten. De inkomsten die u terugkrijgt, zijn afhankelijk van de geselecteerde factureringsoptie.
 • Aangepaste code-insluiting. Net zoals het systeem het mogelijk maakt om een ​​website te starten zonder dat codering nodig is, maakt het ook gebruik van de functie voor het insluiten van aangepaste code bij het starten van de Website Agency.
 • Stripe integratie. Bookmark verwerkt alle betalingen en andere gerelateerde facturering nuances via Stripe, een betrouwbare en bekende merchant processor. Uw klanten worden maandelijks gefactureerd, terwijl u de winst van 60% krijgt. Dat is erg handig en tijdbesparend.
 • e-commerce. De websitebouwer is vanaf het begin klaar voor e-commerce, waardoor uw klanten hun eigen webwinkels kunnen maken en beheren. Onder de eCommerce-functies die het systeem standaard biedt, is het logisch om een ​​mogelijkheid te noemen om het onbeperkte aantal producten online of via Facebook en Instagram te verkopen, afwezigheid van transactiekosten, aanpasbare e-mailmeldingen, groothandelsprijsgroepen, krachtige webwinkelbeheertools , veilige betalingsopties, kortingsbonnen, geïntegreerd winkelwagentje, beschikbaarheid van webwinkelstatistieken, verzendopties en meer.
 • Verbinding met SSL-certificaat. Het systeem maakt het mogelijk het SSL-certificaat aan te sluiten om een ​​maximale bescherming van betalingen en vertrouwelijke informatie van websitegebruikers te garanderen.

Probeer Bookmark Agency Program

uKit – Een van de beste levenslange partnerprogramma’s

uKit White Label

uKit – is een website builder voor kleine bedrijven, die de mogelijkheid biedt om lid te worden van de Affiliate-programma waarmee iedereen die betrokken is bij het bouwen van professionele websites – webmasters, freelancers, webdesignstudio’s en eigenaren van nichegemeenschappen – verkeer naar uKit kan leiden en betaald kan worden.

Als u nieuwe gebruikers van uw website doorverwijst naar de uKit-website, vergoeden ze u voor iedereen, die uiteindelijk een aankoop doet bij uKit.

Belangrijkste kenmerken van het uKit-partnerprogramma:

 • Winstgeneratie. Geregistreerde uKit-gebruikers, die hun klanten aanmoedigen om zich bij het systeem aan te sluiten, ontvangen 30% van alle betalingen die door de verwezen gebruiker worden gedaan. Hoe meer verkeer u naar uKit leidt, hoe hoger de winst die u uiteindelijk genereert.
 • Affiliate Configuratiescherm. Alle abonnees en deelnemers van het uKit-partnerprogramma hebben toegang tot het gedeelde configuratiescherm. Dit is de plek waar ze recent systeemgerelateerd nieuws, evenementen en actuele winstgeneratie kunnen vinden die het systeem introduceert om een ​​winstgevende en lonende samenwerking te garanderen.
 • Meerdere verdienopties. Het partnerprogramma impliceert meerdere opties voor het genereren van winst op basis van de voorwaarden van het plan waarvoor u besluit te gaan.
 • Loyaliteitsprogramma’s. uKit is bezorgd over het comfort van hun klanten en introduceert daarom regelmatig speciale aanbiedingen, loyaliteitsprogramma’s, bonussen, promotiecodes en geschenken die bijdragen aan het genereren van winstkansen.

Probeer het uKit Partnership Program

Wix – White Label & Programma voor wederverkopers uitgelegd

Wix Arena-experts

Wix – is de alles-in-één website builder, die momenteel geen white labeling aanbiedt, maar ze hebben wel twee aantrekkelijke opties:

 • Word een affiliate om geld te verdienen met de inkomsten die via uw site worden gegenereerd. Zodra u een partneraccount heeft aangemaakt en uw unieke links heeft gekregen, kunt u nieuwe gebruikers van uw site naar Wix leiden en een vergoeding krijgen voor iedereen die uiteindelijk een upgrade naar Premium uitvoert.
 • Word een Wix-partner Als een populair en wereldberoemd merk heeft Wix het vertrouwen van gebruikers gewonnen vanwege de geavanceerde functieset en talloze ontwerpaanpassingen en opties voor website-promotie.

Belangrijkste kenmerken van het Wix-partnerprogramma:

 • Het is niet nodig om een ​​aparte website voor ontwerpbureaus te lanceren. Als u de noodzaak heeft om uw eigen webdesignstudio te maken, hoeft u zich geen zorgen te maken over de aanpassing van uw beheerpaneelinterface om aan uw merkstijlvereisten te voldoen. In plaats daarvan is het logisch om Wix-expert te worden om op elk moment van de dag toegang tot het systeem te hebben en daar uw webdesigndiensten aan te bieden. Als Wix-partner maakt u websites voor uw klanten met behulp van het Wix-systeem en wordt u niet alleen betaald voor uw ontwerpwerk door uw klanten, maar ook door Wix voor elke Premium-site.

  Dit plan werkt vergelijkbaar met hun partnerprogramma. Dit is waar u uw portfolio kunt laten zien aan andere Wix-leden die op zoek zijn naar een professionele webdesigner. Onder de voordelen die u zult gebruiken, zijn de volgende het vermelden waard:

 • Mogelijkheid om uw portfolio te tonen aan potentiële klanten;
 • Toegang tot het Experts Dashboard, waaronder de volgende secties: Nieuws & Bronnen, Experts Blog, Tools & Gidsen, Experts-webinars, Experts Hub enz. Houd er rekening mee dat de initiële toegang tot het dashboard enigszins beperkt zal zijn, maar naarmate u nieuwe websites voor klanten blijft maken, zullen uw toegangsrechten uitgebreider worden. Om automatisch de onbeperkte toegang tot het Experts Dashboard te krijgen, moet u 4 of meer Premium Wix-websites lanceren.

Probeer Wix White Label

ShopWired – White Label eCommerce Platfor

White Label met ShopWired

ShopWired – is het in het VK gevestigde e-commerceplatform waarmee u online kunt verkopen zonder problemen met webdesign. Met de software kunt u uw webwinkel gemakkelijk beheren, met meer dan duizend geavanceerde eCommerce-functies en -oplossingen. Deze omvatten bogging-engine, veilige en betrouwbare hosting, onbeperkte bandbreedte, meer dan 100 marketing- en verkooptools, multi-channel ondersteuning, SEO-optimalisatie enz.

ShopWired biedt ook een exclusief White Label-oplossing die alle eCommerce-functies en tools biedt die een klant nodig heeft, allemaal onder zijn eigen merk. Zo wordt het mogelijk om alle soorten online winkels te lanceren en te beheren, gebruikmakend van de uitgebreide functionaliteit die ShopWired biedt.

Belangrijkste kenmerken van het White Label eCommerce-programma van ShopWired:

 • Rebranded Web Store Management System. Het websitebeheersysteem van ShopWired is volledig vernieuwd om te voldoen aan uw zakelijke vereisten, merkuitstraling en andere cruciale parameters.
 • Professionele responsieve sjablonen. De eCommerce-software wordt geleverd met een breed scala aan professionele sjablonen, die zeer aanpasbaar en responsief zijn. U kunt deze thema’s gebruiken om klanten keuzevrijheid en creatieve e-commerce-mogelijkheden te bieden.
 • Hosting op ondernemingsniveau. De websitebouwer wordt gehost op het vertrouwde Amazon Web Services-platform dat voldoet aan de nieuwste beveiligingsnormen en de grootst mogelijke veiligheid garandeert voor webwinkels die met het systeem zijn gemaakt.
 • Ontwerpservice op maat. Met het systeem kunt u uw klanten een volledig gelabelde ontwerpservice op maat aanbieden, die hoogwaardige ontwerpen voor hun webwinkels kan produceren met betrekking tot hun speciale voorkeuren en vereisten.
 • Rebranded middelen. ShopWired resource center biedt toegang tot meer dan 500 individuele hulp- en begeleidingsartikelen die gebruikers helpen het meeste te halen uit alle functies en tools die uw bedrijf biedt.
 • White Label-ondersteuning. U kunt een extra vergoeding investeren om eerstelijns hulp te krijgen van het ShopWired-team om uw klanten professionele ondersteuning te bieden onder uw eigen merknaam.
 • Productcreatie opties. Uw klanten kunnen hun productvoorraad en voorraadtools beheren via uw ShopWired-account. Ze kunnen een onbeperkt aantal afbeeldingen voor elk product uploaden, ze in categorieën / subcategorieën indelen, de gratis filterextensie gebruiken om een ​​zoekfilteroptie aan hun productvermeldingen toe te voegen, de import- / exportfunctie gebruiken om bulkproducten te bewerken en uploaden, SEO-parameters instellen voor betere webwinkelpromotie enz.
 • verkoop & Conversiegroei. Met het ShopWired White Label-programma kunt u uw verkoopvolume en conversieratio’s verhogen. Dit kan worden gedaan door klanten te betrekken en sociaal bewijs te tonen door beoordelingen van andere klanten te leveren, geautomatiseerde e-mailberichten te sturen naar klanten die hun winkelwagentje hebben verlaten, de Google Trusted Stores-functie te gebruiken om het vertrouwen van klanten te vergroten, enz..

Probeer ShopWired White Label

Weebly voor webdesigners – + diepgaande programmareview

Weebly White Label

Weebly – is een websitebouwer die een goede keuze is voor freelance webontwerpers. Hun kleinschalige white label-oplossing ook wel bekend als Designer-platform biedt gebruikers een back-end dashboard, dat volledig kan worden omgedoopt.

Er zijn geen kosten vooraf om hier aan de slag te gaan. Het platform stelt ontwerpers in staat om de WYSIWYG-editor, sjablonen en hosting van het systeem gratis te gebruiken. Er worden alleen kosten in rekening gebracht wanneer de site live wordt gepubliceerd op het domein van de klant ($ 8- $ 25 / maand) voor elke gepubliceerde website. Met Weebly kunnen ontwerpers hun klanten meer dan hun kosten in rekening brengen om maand na maand terugkerende inkomsten te verdienen.

Om gebruik te maken van de geavanceerde functies en tools voor webdesign, biedt de websitebouwer het WebPro Plan aan de leden van het “Design Platform”. De kosten van het abonnement bedragen $ 30 / maand. Wat u hier krijgt, is onbeperkte hosting, gratis SSL-certificaatverbinding en een mogelijkheid om aangepaste merkwebsites te maken.

Belangrijkste kenmerken van het Weebly White Label-programma:

 • Code Controle. U krijgt de volledige controle over elk project dat u ontwikkelt. Het is aan jou om een ​​website vol functies te maken om de betrokkenheid van je klanten te vergroten door opties voor het insluiten van code te gebruiken, Javascript / HTMl-codes toe te voegen, CSS aan te passen, enz..
 • e-commerce. Het plan maakt het mogelijk om uw toekomstige klanten geavanceerde eCommerce-functies en -tools te bieden, zoals productrecensies, realtime verzendopties, meerdere betalingsgateways en meer.
 • Gedeelde beheerdersrechten. Het is aan u om individuele gebruikers en teamleden gedeelde toegangsrechten voor het beheerderspaneel te verlenen. Dit is erg belangrijk voor effectieve samenwerking bij het ontwikkelen van websites, vooral als het gaat om gemakkelijke toegang en beheer van klantaccounts.
 • Klantportal op maat. Het ingebouwde klantportaal op maat samen met het geïntegreerde website-dashboard maken het mogelijk om de toegangsrechten te delen met uw klanten, die hun projecten willen beheren, terwijl u zich aan uw branding houdt.
 • Clientmachtigingen. Je hebt de mogelijkheid om een ​​breed scala aan toestemmingen in te stellen voor die klanten die willen werken aan de ontwikkeling van hun websites en deze zelfstandig willen kunnen bewerken.

Probeer het Weebly White Label-programma

Webydo – Een alles-in-één webdesignplatform

Webydo White Label

Webydo – is een vertrouwde websitebouwer die zich duidelijk richt op webdesignbureaus en onafhankelijke ontwerpers, met white labeling als Webydo voor agentschappen oplossing. Met deze functie kunt u het systeem volledig herbenoemen en het complete webdesignplatform bieden om uw bureau effectief te starten en te laten groeien.

Als webdesigner en bureau-eigenaar krijg je een aantal verdiensten die zorgen voor een indrukwekkend resultaat en een groter klantenbestand op lange termijn.

Belangrijkste kenmerken van het Webydo White Label-programma:

 • Volledige creatieve controle. U krijgt onbeperkte controle over het proces van het maken van een website, wat uiteindelijk resulteert in een hogere ROI (geen codering vereist om websites met het systeem te bouwen) en klantbehoud. Webydo-experts hebben berekend dat de laatste tijd van website-ontwikkeling met 70% is afgenomen, waardoor u veel meer projecten kunt voltooien dan voorheen.
 • Teamsamenwerking. U mag alle teamleden, die verantwoordelijk zijn voor verschillende fasen van het webontwikkelingsproces, gedeelde toegangsrechten voor websitebeheer verlenen.
 • Fulltime onderhoud. Wanneer u zich abonneert op de “Webydo for Agencies” -oplossing, krijgt u zowel klantenondersteuning als fulltime service. Toegewijde accountspecialisten en professionele technische ondersteuningsmedewerkers zorgen voor uw project en voor de effectiviteit van het proces voor het maken van een website.

Probeer Webydo White Label

Duda – Website Builder met Client Management

White Label van Duda

Duda – is een geloofwaardige websitebouwer, die wordt geleverd met het White Label-programma dat beschikbaar is voor Team-, Agency- en Custom-gebruikers. Het biedt resellers een scala aan witgelabelde tools: een volledige versie van de Duda-editor; klant login pagina en dashboard; site preview-schermen, e-mailcommunicatie en meer.

Alle URL’s voor deze tools staan ​​onder de domeinnaam van de reseller. De weergave van elk element is aanpasbaar. Voor partners biedt Duda groothandelsprijzen met extra kortingen voor de meeste productieve ontwerpers.

Belangrijkste kenmerken van het Duda White Label-programma:

 • Client-aanmeldscherm. De functie biedt uw klanten de mogelijkheid om in te loggen op het systeem via het aangepaste white label-inlogscherm, dat perfect aansluit bij uw website-branding.
 • Eigen Website Builder. Uw klanten kunnen de aangepaste en vernieuwde websitebouwer zien en gebruiken met uw merkidentiteitskleuren, logo en andere elementen. Wanneer ze de sitebouwer bereiken, zullen ze dienovereenkomstig uw domeinnaam zien.
 • Client Dashboard. Klanten krijgen toegang tot het gedeelde white label-dashboard, waar ze websitestatistieken, ondersteuningsportalen en andere bedrijfsgerelateerde informatie kunnen bekijken.
 • Website voorbeeld. U kunt een websitevoorbeeldversie genereren met uw bedrijfsbranding om deze verder naar uw klanten te sturen. Het geeft uw klanten inzicht in hoe uw website eruit zal zien op verschillende mobiele en desktop-apparaten.
 • Eenvoudig bewerken. Uw klanten kunnen hun projecten zelfs onderweg bewerken onder uw merknaam. Dankzij de geïntegreerde mobiele editor wordt het mogelijk om de websites zelfs vanaf tablets te bewerken en de inhoud op elk moment van de dag bij te werken.
 • E-mail notificaties. Of u nu uw klanten op de hoogte wilt houden van evenementen of nieuws of gewoon van plan bent hen op de hoogte te houden van uw bedrijfsinformatie, u kunt merk-e-mails verzenden met de vereiste informatie.
 • Machtigingen en controle. U heeft de volledige controle over het bewerkingsproces van de klanten, de websitemachtigingen en toegangsrechten. Wat u in dit verband kunt doen, is de functies kiezen waartoe uw klanten toegang hebben en individuele toegangsrechten verlenen aan uw teamleden.

Probeer Duda White Label

Het Squarespace Developer Platform Explained

White Label van Squarespace

Squarespace – is een veelzijdige websitebouwer met een apart systeem voor gevorderde gebruikers Platform voor ontwikkelaars waar u volledige codebeheer krijgt. Er is momenteel echter geen white label-versie of partnerprogramma van Squarespace. Door het Developer Platform te gebruiken, profiteert u echter van meerdere voordelen waarmee u volledig uitgeruste websites kunt maken en aanpassen, met tools van derden. Om een ​​website te starten, hoeft u alleen maar de gewenste sjabloon te kiezen of een geheel nieuw project te ontwerpen.

Belangrijkste kenmerken van het Squarespace Developer Platform:

 • Code bewerken. Met volledige HTML / CSS-bewerking krijgt u toegang tot JavaScript en een JSON API om broninhoud uit te voeren die is gemaakt met het inhoudbeheersysteem.
 • Tools en modules. Het systeem biedt een set tools en modules om het webontwikkelingsproces te vereenvoudigen. Deze omvatten ontwikkeltools (Server, Toolbelt, ESLint Config), Frontend-modules (Kern, controller, Mercury, Darwin, aanvullend, lay-out: basisklasse, lay-out: automatische kolommen, polyfills, sociale links, video-achtergrond, video-achtergrondweergave), Template Frameworks (Wright, Endeavour, Bureau, Doncab, Dossier) en meer.
 • Teamsamenwerking. Squarespace wordt geleverd met sjabloonrepository’s die automatisch worden weergegeven via Git, wat bijdraagt ​​aan effectieve DIY- en teamsamenwerking.
 • Uitgebreid Content Delivery Network. De website builder wordt geleverd met het geïntegreerde Content Delivery Network, dat de laadtijd van de website verkort door middel van geografisch verspreide servers.

Afgezien van het Developer Platform onderscheidt Squarespace zich ook van de massa vanwege zijn Circle oplossing. Hiermee kunt u een webdesignbedrijf starten en leren van de beroemde creatieve ondernemers en website-ontwikkelaars van over de hele wereld. Wat krijgt u uit het aanbod nichespecifieke kennis, geavanceerde webontwerptools en krachtige ondersteuning om de ontwikkeling van uw webgebaseerde bedrijf te stimuleren.

Belangrijkste kenmerken van Squarespace Circle:

 • Professionele ontwerptoolkit. Leden die zich bij Squarespace Circle hebben aangesloten, krijgen direct toegang tot de geavanceerde tools voor ontwerpaanpassing, community-aanbevelingen, handleidingen, marketingmateriaal en tips voor het effectief opzetten en promoten van webdesign.
 • Resource Hub. Afgezien van de Design Toolkit, maakt u ook gebruik van de hulp van deskundige gidsen die u topaanbevelingen geven voor succesvolle bedrijfspromotie, het genereren van klanten en de basis om voorop te blijven lopen op de nichecurve. Het Authorized Trainer Program is hier ook beschikbaar.
 • Toegang tot de gemeenschap. Als je lid bent geworden van de Circle, krijg je de gelegenheid om ideeën uit te wisselen en te delen met de uitgebreide en levendige Squarespace-community. Dit kan via de deelname aan het Community Member Forum, Circle Events, meerdere creatieve samenwerkingsmogelijkheden.
 • Exclusieve Squarespace-aanbiedingen. Naast krachtige klantenondersteuning biedt de websitebouwer 20% korting, een proefperiode van 6 maanden, toegang tot bètatests, wekelijks productnieuws, wereldwijde herkenning via de unieke Squarespace Circle-badge op de website en andere opmerkelijke verdiensten.

Probeer Squarespace White Label

Bottom Line

De redenen om uw webdesignbedrijf te starten en uit te breiden, kunnen veelzijdig zijn. Welke bedoelingen en ambities u ook heeft, er zijn twee manieren waarop u kunt kiezen om dit mogelijk te maken. U kunt een White Label-oplossing of een doorverkoopalternatief selecteren. Welke optie werkt het beste voor uw specifieke bedrijf? Dit hangt af van de specificaties van elk van deze opties en uw persoonlijke vereisten.

White Label-programma’s maken het mogelijk om een ​​webdesignbedrijf voor merken te lanceren, terwijl reselleroplossingen het mogelijk maken om klantenbestand op te bouwen via de bestaande website of blog. Beide opties zijn de aandacht waard, hoewel ze verschillen in hun benaderingen, strategieën, kenmerken, technieken en tools. Het is alleen aan jou om de beste variant te selecteren op basis van de doelstellingen en bedrijfsmodellen die je in eerste instantie hebt ingesteld.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map