Weebly-gjennomgang: Enkel å bruke løsning for nettstedets byggebehov

Det virker som om alle har sin egen hjemmeside i disse dager, enten det er for deres virksomhet, kunst eller til og med bare en personlig blogg. Du lurer kanskje på hvordan så mange mennesker kan sette sammen et godt nettsted uten å bruke år på å lære å kode alt fra bunnen av. Heldigvis finnes det spesialiserte verktøy der ute som gjør det enkelt å designe ditt eget profesjonelle nettsted. Denne Weebly-gjennomgangen vil bidra til å belyse et av de mest populære verktøyene du kan bruke til å lage et fantastisk nettsted.


Hva er en nettbygger?

Før vi kommer inn på Weebly-vurderingen, ønsker vi å snakke om nettbyggere generelt. Det er mange forskjellige måter å bygge et nettsted eller en blogg på, men det mest populære verktøyet for nybegynnere er en nettverksbygger. Dette er en type programvare som kjører i nettleseren din og gjør all koding og konstruksjon av hver side automatisk. Dette er ofte dra-og-slipp-verktøy som deler hver side i individuelle redigerbare deler. Dette vender fokuset bort fra den kompliserte merkingen og kodingen som kreves for å plassere alt du vil ha det på siden.

For denne Weebly-gjennomgangen vil vi sammenligne de mest populære nettbyggere av nybegynnere som er tilgjengelige for øyeblikket. Mens noen av disse utbyggerne er utstyrt med et vertsalternativ, vil vi fokusere på de faktiske designerverktøyene som brukes til å konstruere sidene i stedet for selve webvertsverktøyene..

Hva er Weebly?

For denne Weebly-gjennomgangen så vi på gratisversjonen av plattformen som er tilgjengelig for alle med sitt eget domene eller hosting-tjeneste. Weebly er fokusert på handelsnettsteder, som inkluderer alle typer tjenester eller produktsentriske nettsteder der besøkende kan gjøre et kjøp. Det er mange nettbyggere som er tilgjengelige på nettet, men som vi oppdaget for denne Weebly-gjennomgangen, er ingen av dem rettet mot netthandel som denne. Drevet av Square, et pålitelig behandlingsselskap, har Weebly et skarpt fokus på salg gjennom sin spesialiserte plattform.

Weebly Web Builder Spesifikasjoner

mann som tar notater

Bilde av StartupStockPhotos fra Pixabay

Vi så på hele pakken med funksjoner for denne Weebly-gjennomgangen, med det grunnleggende brukergrensesnittet. Denne plattformen fungerer med et intuitivt dra-og-slipp-verktøysett, som betyr at du bokstavelig talt kan hente elementer fra bygningspanelet og plassere dem på siden akkurat der du trenger dem. Du starter med en grunnmal og tilpasser titlene og teksten ett trinn av gangen. Det er en innebygd flyt som gjør det enkelt å navigere på de nye sidene og sørger for at du ikke går glipp av viktige oppføringer.

Weebly-grensesnittet

Dra-og-slipp-grensesnittet er designet for den begynnende webdesigneren, så det er ikke noe press for å lære komplisert koding for å holde alt i gang jevn og sikkert. Et gjentagende tema vi fant mens vi undersøkte etter denne Weebly-gjennomgangen, fra mange nåværende kunder, er hvor enkle og intuitive verktøyene var. En helt ny webutvikler kan komme inn på Weebly-plattformen og ha et nytt, sikkert, fungerende nettsted oppe og går i løpet av få minutter.

Weebly App Center

Det integrerte appsenteret gir deg tilgang til avanserte funksjoner som integrasjon av sosiale medier, videoinnlegging og til og med tredjeparts annonseringswidgets. Det er også flere forhåndsdesignede netthandelverktøy som kan hjelpe deg med å ta betalinger, utstede fakturaer eller varsle kunder om salg og kampanjer. Disse typer tillegg er vanskelig å integrere fra bunnen av, men Weebly appsenter gjør det enkelt å legge dem til i malen din.

Eksklusive Weebly-maler

Weebly har mye å tilby, men malvalgene kan være den beste delen. Vi så på mange forskjellige design for denne Weebly-gjennomgangen, og alle så fantastiske ut. Dra-og-slipp-grensesnittet fungerer utmerket med malene, og gjør det enkelt å tilpasse teksten og overskriftene til dine behov. De ferdige malene så profesjonelle og glatte ut, og vi kom ut av denne Weebly-vurderingen og følte at vi kunne designet omtrent hva som helst gjennom denne plattformen.

Priser

Prisene for denne plattformen, sammen med de tre andre vi så på for denne Weebly-gjennomgangen, er ikke så enkel som et enkelt dollar-tall. Hver av disse plattformene tilbyr lagrede pakker for sine tjenester, som kan bli vanskelige når du legger til webhotell, handelsbeskyttelse og andre tjenester av førsteklasses type. Webbine er gratis å bruke hvis du allerede har en webhotelltjeneste, så det gjør det til minst kostbare rett utenfor balltre. Prisene vi fant for premium-tjenestene for alle fire leverandører startet rundt fem dollar i måneden og gikk opp til førti dollar per måned.

Hvordan Weebly sammenligner

bærbar PC, notater, mobiltelefon og kaffe på bordet

Bilde av Kevin Phillips fra Pixabay

For å se hvordan denne nettbyggeren sammenligner med konkurransen, så vi på tre alternative nettbyggingsplattformer som ligner på den ene og den andre. For denne Weebly-gjennomgangen sammenlignet vi de grunnleggende funksjonene, tilgjengelige maler, brukervennlighet, nettleserkompatibilitet og kundeservicekvaliteten til hver av de fire leverandørene..

Hva vi har vurdert

 • Weebly
 • Wix
 • Square
 • Gator nettstedbygger

Weebly

Brukervennlighet

Hvis det var noe vi tok bort fra denne Weebly-gjennomgangen, var det hvor enkelt det var å jobbe med. Grensesnittet er rent og intuitivt, da det ble designet spesielt for førstegangs nettdesignere. Uten tvil var Weebly den enkleste å lære av de fire verktøyene vi så på.

Kundeservice

Weebly kundesupportteam hadde gode tilbakemeldinger fra kunder, og vi har ingen grunn til å være uenige. Det er et dedikert kundeserviceteam som er klare til å svare på e-postene dine og hjelpe deg med å løse de problemene du måtte oppleve. De er en flott ressurs for å hjelpe deg gjennom din første nettbygging og få alt til å fungere problemfritt.

Funksjoner

Weebly-grensesnittet og verktøysettet er ikke det mest dynamiske vi så på, men for en første gangs designer tjener det formålet. Det er rene funksjonssett du kan implementere, avhengig av hvilken type nettsted du setter sammen. Funksjonene avhenger av produktet eller tjenesten du tilbyr, som alt informeres om den opprinnelige malen du velger.

maler

Det er for øyeblikket over sytti maler tilgjengelig gjennom Weebly, og flere blir lagt til hele tiden. Det er mye variasjon mellom malene, og de vi så på for denne Weebly-gjennomgangen ble enkelt redigert, med en responsiv bevegelse og et rent utseende.

Nettleserkompatibilitet

Weebly-systemet fungerer i de fleste nettlesere uten rapporter om innlasting eller formatering av tidligere brukere. Plattformen fungerer med et modifisert Java-språk slik at selv eldre nettlesere og operativsystemer skal kunne laste verktøyet for redigering.

Hvor du kan lære mer

Du kan lære mer om Weebly-byggherren og vertsalternativene deres på følgende lenke: Weebly.com

Wix

Dette er en plattform for de mer kreative tenkende, siden du har full kontroll over det endelige utseendet på nettstedet ditt. Det er ikke mange valg for mellomgrunnen design, så det er fint å ha et alternativ der du kan starte med en tom skifer. Wix er den mest tilpassbare plattformen vi så på for denne Weebly-gjennomgangen, og den eneste som tilbyr en ren startside som kan redigeres uten kunnskap om CSS eller Java.

Brukervennlighet

Wix webdesignplattform er enkel å bruke med det første, men blir litt grumsete hvis du trenger mer avanserte funksjoner. De forskjellige programmeringsalternativene er bra for noen med litt mer kunnskap enn den gjennomsnittlige brukeren, men er ikke for noen som bare begynner. Det er egentlig bare så vanskelig å bruke som du trenger det, spesielt hvis du bestemmer deg for å integrere nyere apper eller sosiale forbindelser.

Kundeservice

Det var ikke mye positive tilbakemeldinger for Wix kundesupport, og det skiller seg ut i denne Weebly-gjennomgangen. Det er et nettverk av kundeservicerepresentanter tilgjengelig for å felt e-postene dine, men ingen mulighet til å kontakte noen umiddelbart via telefon eller på andre måter. Plattformen jobber for å forbedre denne siden av tingene ved å legge til automatisert assistanse for premiumkundene.

Funksjoner

Våre favorittfunksjoner vi fant fra Wix var de lett integrerte mediegalleriene, den optimaliserte mobildesignen og den totale friheten for tilpassede oppsett. De har også et stort sett med verktøy for SEO-integrasjon med spesialiserte planer for å hjelpe deg til toppen av online søkeresultater.

maler

Wix har over fem hundre maler å velge mellom, noe som gjør det enkelt å finne noe forhåndsbygget for din spesifikke visjon. Med den ekstra friheten til dynamisk redigering, kan du tilpasse hver av malene til å se og laste nøyaktig slik du trenger det. Hver mal er designet av en profesjonell bransje og er klar til å laste dem med en knappetast.

Nettleserkompatibilitet

Wix-plattformen er lett med tanke på programmeringsspråk, så det er ingen reelle problemer med nettleserstøtte. Noen brukere har rapportert problemer med tilleggsfunksjoner, men dette var ikke den typiske opplevelsen rapportert av erfarne designere. Dette verktøysettet er programmert for å fungere med alle større nettlesere.

Hvor du kan lære mer

Du kan lære om de tilgjengelige Wix-pakkene og prøve ut nettbyggingsverktøyene deres på følgende lenke: Wix.com

Square

Dette er den mest gjenkjennelige av de fire plattformene vi så på for denne Weebly-gjennomgangen, og det er det noen god grunn til. Squarespace har bombardert verden med reklame og prøvd å få navnet sitt ut på nettet for alle å se. De regnes som de mer sofistikerte designplattformene, og prisen gjenspeiler den ekstra skimmeren. Det er enkelt å bruke, men har en bratt læringskurve når du vender deg mot å designe et handelsfokusert nettsted.

Brukervennlighet

Hvis du kan finne en mal som ikke trenger mye redigering, er denne plattformen enkel å bruke. Hvis du trenger å gjøre noen CSS- eller HTML-redigering, kan det hende du har tøffere tid. Dette er ideelt for noen på deres andre eller tredje webdesign, så læringskurven kan være bratt for en første gangs bruker.

Kundeservice

Dette var det sterkeste kundestøttenettet vi fant for denne Weebly-gjennomgangen. 24-timersstøtten er bemannet av levende mennesker, og det er ingen automatiserte systemer mellom deg og en faktisk person. Nåværende kunder sverger til supportteamet, og det var lett den mest populære av de fire nettverktøyene vi så på i denne forbindelse.

Funksjoner

Squarespace har alle funksjoner du trenger, men mangler designfunksjoner utenom boksen. Dette betyr at du stort sett er låst inn i malparametrene med mindre du vet hvordan du går under panseret og redigerer HTML- eller CSS-kodene. Dette er ikke en umulig ting å komme seg rundt, men det begrenser alvorlig tingene du kan gjøre når det kommer til sikre nettsteder.

maler

Dette er de mest dynamiske og vakreste malene vi så på for denne gjennomgangen. Det var mye ekspertise som ble vist i malgalleriet, noe som absolutt gjenspeiles i den endelige prisen du betaler for å bruke disse malene. Hvis du trenger et handelsfokusert nettsted, har dette noen få alternativer å velge mellom; dog ikke så mange som Wix eller Weebly.

Nettleserkompatibilitet

Squarespace var det mest dynamiske verktøysettet vi så på, noe som fører til problemer med eldre nettlesere. Dette er et verktøysett rettet mot mer avanserte nettsteder, og selv om det kan skryte av universell tilgang, var det noen rapporterte problemer med eldre nettlesere og operativsystemer.

Hvor du kan lære mer

Du kan lære mer om Squarespace-programmet og verktøyene deres for nettbygging på følgende lenke: Squarespace.com Gator Website Builder er det interne designverktøyet for det populære vertsområdet, HostGator. Det er et veldig enkelt, veldig brukervennlig verktøy for noen som trenger et raskt og enkelt sted å vise frem varene sine. Det er ikke ideelt for noen som trenger handelsverktøy, men det er bra nok som referanse eller porteføljetype på nettstedet. Dette er virkelig et flott alternativ hvis du kombinerer det med hosting-tjenestene deres.

Gator nettstedbygger

Brukervennlighet

Hele systemet er dra-og-slipp uten mange tilpassbare redigeringsverktøy, noe som gjør det rent og ekstremt enkelt å forstå. Dette var den enkleste av nettbyggerne vi så på for denne Weebly-gjennomgangen, og tilbyr enkel tilgang med få dikkedarer.

Kundeservice

Gjennomgangene fra nåværende og tidligere kunder er stort sett positive, og mange bemerker hvor vennlige og raske svarene deres var. Siden dette ikke er et sted for avanserte handelsnettsteder, er det ikke nødvendig å dykke dypt inn i CSS eller sikkerhetsrelaterte problemer. Dette hjelper med å strømlinjeforme kundesupportsystemet og holder responstiden til et minimum.

Funksjoner

Det er egentlig ikke mange funksjoner som er tilgjengelige for de grunnleggende planene deres, så hvis du trenger noe dynamisk eller handelsrelatert, så vil vi anbefale å styrke det opp til Squarespace, eller ideelt sett, Weebly. Hvis du trenger et enkelt, kommersielt nettsted med lav innvirkning, bør du vurdere den funksjonsbelastede avanserte planen fra HostGator.

Maler 2 stjerner

Det er noen hundre maler å velge mellom, og nye alternativer blir lagt til i jevnt tempo. Siden alt er dra-og-slipp, er det mye repetisjon og vanlige temaer gjennom de tilgjengelige malene.

Nettleserkompatibilitet 3 stjerner

Det var lite tilbakemelding tilgjengelig fra tidligere kunder, så vi kunne ikke finne noen problemer fra den siden av kompatibilitet. Verktøysettet som tilbys gjennom Gator webutviklingsteam er designet for alle de mest populære nettleserne og er kompatibelt med noen beta-klare nettlesere som Chrome eller Firefox.

Hvor du kan lære mer

Du kan lære mer om Gator nettstedsbygger ved følgende lenke: Hostgator.c om

Den endelige dommen

Det er ingen mangel på gode alternativer for brukervennlige nettbyggere, men vi må velge en favoritt til denne Weebly-anmeldelsen. Mens Squarespace har mange avanserte alternativer vi elsker, kan den fremdeles ikke sammenligne med det fulle funksjonssettet som er tilgjengelig fra Weebly. Grensesnittet er intuitivt, skarpt og lett å forstå. Vi anbefaler Weebly-plattformen for å lage din egen personlige webside eller blogg.

Utvalgt bilde: Bilde av StartupStockPhotos fra Pixabay

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map