5 cele mai bune platforme de construire a site-urilor de bloguri pentru 2020

Conținutul meu este susținut de cititori de oameni minunați ca tine. Ceea ce înseamnă că aș putea câștiga un comision. Aflați mai multe aici!


Gata să devii blogger?

Trebuie să spun:

Buna idee!

Nu este ușor, dar plătește pe termen lung.

Desigur, găsirea platformei perfecte de blogging nu este întotdeauna cel mai ușor lucru.

Sperăm că acest articol vă va facilita să găsiți un constructor de site-uri perfect pentru a începe călătoria dvs. de blog

WordPress.org – Hosted Self – Ce folosesc în principal

Pentru cei care sunt oarecum pricepuți la crearea de bloguri, WordPress.org este pentru dvs..

Acesta a obținut o reputație atât de puternică încât aproape un sfert din toate site-urile web sunt alimentate cu ajutorul acestui program software remarcabil.

Este printre cei mai buni producători de site-uri pentru bloguri

Prețuri

Aceasta este probabil cea mai bună parte a WordPress.org, prin faptul că este gratuit și un program software open-source pe care milioane de oameni îl folosesc pentru a crea bloguri.

Rețineți că va trebui să plătiți numele de domeniu împreună cu găzduirea (medie de 6 dolari și mai mult lunar).

În plus, orice teme premium sau plugin-uri (dar, tone gratuite) au și un preț.

Pro-uri & Contra

Destul de puternic: Când luați în considerare cele 54.000 de plugin-uri disponibile și în creștere, există o mulțime de opțiuni de ales. De la sisteme de buletine informative până la instrumente de proiectare, puteți găsi totul aici.

Personalizare: Puteți crea un site unic dacă cunoașteți anumite codări. Aceasta înseamnă că vă puteți crea propriul site pentru a vă satisface nevoile. Acest lucru este deosebit de important dacă sunteți într-o nișă sau un domeniu extrem de competitiv în care a ieși în evidență este important.

În ciuda tuturor avantajelor pe care le oferă WordPress.org, există câteva dezavantaje de care trebuie să fiți conștienți înainte de a alege acest program software.

Dificil de învățat: cel mai mare dezavantaj este că acest software nu este destinat începătorilor.

Trebuie să știți cum să codați dacă doriți să utilizați acest lucru ca bază pentru constructorul de site-uri web. Motivul popularității sale este că designerii web folosesc acest lucru pentru a crea atât de multe site-uri.

Cu toate acestea, dacă faceți acest lucru singuri, veți avea nevoie de ajutor.

Autogestionare: cu alte cuvinte, domeniile, pluginurile și găzduirea, va trebui să faceți singur.

Unele pot fi în regulă cu această opțiune, dar pentru majoritatea bloggerilor și a proprietarilor de site-uri web, ei ar prefera să nu fie nevoiți să facă lucrările de întreținere.

Nu există niciun dubiu că WordPress.org este unul dintre cele mai bune produse de platformă de blog pe piață.

Cu toate acestea, nu este cel mai bun pentru începători. Dacă nu sunteți pregătit să aflați despre codificare, este mai bine să alegeți o altă platformă de blog pentru nevoile dvs..

Noțiuni introductive cu WordPress

Acest lucru este un pic diferit de creatorii de site-uri de bază

pentru că

Ai nevoie de o gazdă pentru blogul tău.

Ca, Gazdă albastră

Aproape te vor ajuta de aici

Dacă vrei mai mult ajutor

Verificați acest articol

Wix

Încercați Wix pentru blogging acum

Datorită campaniei sale de marketing extinse, Wix a devenit unul dintre cele mai populare produse software pentru construirea de site-uri web din lume.

Prețuri

Puteți merge cu un cont gratuit, dar este atât de limitat încât nu merită prețul.

În schimb, este recomandat să începi cu planul de 5 dolari pe lună care asigură 500MB de stocare, 1 GB lățime de bandă și un domeniu personalizat.

Pentru întreprinderile mai mari, planul de 25 USD pe lună include suport VIP 24/7, deci este o opțiune.

Pro-uri & Contra

Ușor de utilizat: În mod cert, cel mai bun motiv pentru a alege Wix este faptul că software-ul este conceput în minte pentru începători. Chiar dacă nu ați construit niciodată un site web înainte, este rapid și ușor atunci când utilizați Wix.

Integrare: Unul dintre cele mai bune avantaje ale Wix este integrarea cu site-ul web care îl face perfect pentru dezvoltarea afacerii tale. Aceasta înseamnă că pur și simplu trebuie să vă actualizați planul atunci când afacerea dvs. online se extinde.

Spațiu de stocare limitat: acesta poate fi o problemă reală pentru unii, deoarece spațiul disponibil pentru stocare este limitat, mai ales dacă alegeți planul bugetar.

Mai puține funcții: Deoarece este construit pentru comoditate și ușurință de utilizare, nu veți găsi la fel de multe funcții de blog în comparație cu platforme similare precum WordPress.com și Weebly.

Pentru cei care abia încep, mai ales dacă sunteți un tip creativ, atunci Wix este soluția perfectă pentru nevoile dvs. de construire web. Cu toate acestea, dacă tu

intenționați să vă extindeți afacerea în timp, atunci este posibil să doriți să luați în considerare un alt constructor de bloguri.

Squarespace

Încercați spațiul pentru blogging

Squarespace a acumulat o atenție considerabilă în ultimii ani datorită publicității sale considerabile online.

De asemenea, are o reputație de a fi perfect pentru cei care abia încep cu construirea propriului blog.

Prețuri

Nu există opțiuni gratuite, dar există un plan de 12 USD pe lună pentru uz personal. Dacă doriți să faceți upgrade și să generați bani pentru eforturi, există un plan de afaceri de 18 USD pe lună.

Pro-uri & Contra

Libertatea creativă: în comparație cu mulți alți constructori de site-uri, obțineți o cantitate considerabilă de flexibilitate cu Squarespace. Acest lucru este valabil mai ales dacă doriți să adăugați propriile caracteristici pe site.

Șabloane excelente: Un alt avantaj este numărul mare de șabloane de înaltă calitate, care fac din construirea unui blog un clip. Îl puteți găsi pe cel pe care îl doriți sau îl puteți personaliza în funcție de nevoile dvs..

Cu toate acestea, nu totul despre Squarespace este perfect, există câteva probleme pe care le-au comparat cu alți constructori de site-uri.

Dificil de creat: deși nu este atât de dificil, este mai greu în comparație cu Weebly și Wix în ceea ce privește construirea unui site web. Acest lucru se datorează faptului că Squarespace este proiectat pentru cei cu cel puțin o experiență, deși nu este atât de dificil de învățat.

Planuri de prețuri restrânse: Există mai puțină flexibilitate în planurile de prețuri oferite de Squarespace, deci este posibil să nu găsiți ceea ce aveți nevoie.

În general, Squarespace este unul dintre cei mai buni producători de site-uri pentru bloguri. Acest lucru este valabil în special dacă conduceți un magazin de comerț electronic, o afacere mare sau dacă trebuie să vă afișați portofoliul. Cu siguranță vă ajută dacă puteți găsi o reducere de preț, deoarece acestea sunt ceva mai scumpe, dar asta poate merita.

WordPress.com

Încercați WordPress.com pentru blogul dvs.

WordPress.com nu trebuie confundat cu WordPress.org, deoarece sunt două platforme diferite. Cu toate acestea, acest lucru nu a împiedicat milioane de oameni să folosească WordPress.com ca serviciu de acces la bloguri.

Prețuri

Puteți începe cu o versiune gratuită, dar aceasta este destul de limitată și este completată cu brandingul WordPress. Puteți alege dintre planurile plătite care variază între 4 și 25 dolari pe lună și să plătiți anual, dacă doriți.

Pro-uri & Contra

Ușor de utilizat: De la crearea site-ului la următorul asistent de instalare la caracteristicile comunității integrate, WordPress.com este unul dintre cei mai buni creatori de site-uri web pentru bloguri pe care le puteți găsi. Vă ajută ca găzduirea să fie inclusă la achiziția dvs..

Asistență: Aveți asistență dedicată atunci când utilizați WordPress.com. Acest lucru poate fi de ajutor atunci când vă creați blogul pentru a-și maximiza potențialul. În plus, puteți răspunde la întrebările dvs. într-un interval de timp rezonabil.

Cu toate acestea, în ciuda tuturor avantajelor, există încă unele probleme atunci când utilizați WordPress.com ca platformă de construire a blogului dvs..

Personalizare limitată: Aceasta înseamnă că nu puteți face blogul dvs. atât de unic pe cât doriți. Acest lucru poate fi problematic dacă vă aflați într-o nișă sau o industrie extrem de competitivă, unde separarea de concurență este vitală.

Cerința Planului de Afaceri: Cu alte cuvinte, dacă doriți acces la toate temele și plugin-urile terților care fac ca WordPress.com să merite, va trebui să investiți în planul de afaceri mai scump.

Deși WordPress.com are avantajele sale, este posibil să nu fie alegerea potrivită pentru dvs. dacă intenționați să aveți un site personal sau profesional ieftin.

Weebly

Gata pentru a începe construirea cu Weebly

Weebly oferă câteva opțiuni excepționale pentru începători, mai ales dacă intenționați să creați un site profesionist sau personal. De la funcții SEO puternice până la integrarea cu Google Analytics, cu siguranță puteți crește o afacere mică cu Weebly.

Prețuri

Vestea bună este că puteți încerca Weebly gratuit, dar asta include doar aproximativ 500 MB de stocare și sunteți un subdomeniu al Weebly împreună cu brandul. Pentru 4 dolari pe lună, puteți obține un domeniu personalizat, care este destul de ieftin toate lucrurile luate în considerare.

Planurile de prețuri peste nivelul de bază variază de la 8 USD până la 25 USD pe lună, care oferă o mare varietate de opțiuni. Pentru cei care lansează site-uri de comerț electronic, poate fi necesar să plătiți ceva mai mult.

Pro-uri & Contra

Rapid & Amabil: Cu alte cuvinte, Weebly este conceput pentru începători care nu au experiență mică în construirea de site-uri web. Weebly vă duce pas cu pas prin procesul, astfel încât să vă puteți construi site-ul rapid și ușor.

Caracteristici: În afară de cât de ușor este să-ți creezi blogul, numărul de funcții pe care Weebly le oferă este considerabil pentru preț. Acest lucru înseamnă că veți obține distribuirea programată și gestionarea comentariilor, care sunt destul de utile ca parte a caracteristicilor oferite de Weebly.

În ciuda avantajelor, Weebly are câteva probleme de care trebuie să fiți conștient înainte de a achiziționa un plan.

Creștere limitată: Una dintre problemele obișnuite cu un blog drag-and-drop sau construitori de site-uri este capacitatea lor limitată de creștere pe termen lung. Este posibil să nu fie o problemă pentru unii dacă intenționați să mențineți site-ul limitat. Dar pentru alții care au planuri mari, Weebly poate să nu fie calea de urmat.

Mai puține funcții personalizabile: în timp ce puteți construi un site atractiv, nu îl puteți personaliza în măsura în care ceilalți construitori din această listă pot face.

Acest lucru înseamnă că sunteți limitat în capacitatea de a face site-ul dvs. să arate unic, ceea ce este important mai ales dacă vă aflați într-o industrie extrem de competitivă.

Weebly este unul dintre cele mai bune programe software pentru platforme de blog pentru începători, fără nici o întrebare. Pentru site-urile personale sau profesionale, este o alegere excelentă datorită platformei sale ușor de utilizat. Cu toate acestea, dacă intenționați să dezvoltați o afacere mare, probabil că doriți să alegeți un alt site.

Concluzie pe aceste platforme de blogging

Dacă sunteți serios despre blogging

Cu mâinile în jos, veți dori să folosiți prima mea opțiune WordPress

Amintiți-vă, în general, acoper doar constructorii de site-uri web

Dar:

În acest caz, trebuie să acoperim WordPress.org

Curba de învățare este mai mare, dar merită.

Dacă scopul tău general nu este blog-ul

De exemplu, ești și o companie locală

Apoi

Celelalte 4 opțiuni merită încercate și ele

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map