Comparație pentru producătorii comerțului electronic Volusion Vs Shopify (pentru 2020)

Conținutul meu este susținut de cititori de oameni minunați ca tine. Ceea ce înseamnă că aș putea câștiga un comision. Aflați mai multe aici!


Volusion Vs Shopify Pentru construirea comerțului electronic

Ambii Volusion și Shopify amândoi sunt cunoscuți când vine vorba de construirea unui site web de comerț electronic.

Există un motiv pentru care ambele au apărut în topul meu 5 articole de construire a site-urilor de comerț electronic.

Asa de:

M-am gândit că ar fi frumos să facem o comparație Shopify Vs Volusion pe anumite subiecte pentru a vedea ce oferă acestea pentru a vă ajuta să vă ușurați decizia.

Ei bine, să începem cu asta.

Prețuri pentru Shopify & Volusion

Să verificăm ce are fiecare să ofere la prețuri.

Prețuri pentru magazin:

 • Shopify Lite -9 dolari lunar – Vânzare pe rețele sociale, personal sau pe site-ul existent
 • Plan de bază Shopify – 29 dolari lunar – Totul Lite oferă plus propriul magazin online. (82,1% din persoanele pe care le ajut încep aici).
 • Shopify – 79 USD lunar – Când a început să crești – 1 client a fost mulțumit de acest lucru de când a început în 2012
 • Magazin avansat – 299 dolari lunar – caracteristici avansate când scalarea dvs.
 • Shopify La care se adauga (Pentru companii mai mari) – Prețuri negociate – Aceasta începe de la aproximativ 2.000 USD lunar – Citiți mai multe despre Shopify Plus aici
 • Prețuri cu reduceri– După ce selectați un plan de magazin, puteți plăti lunar / 1 an / 2 ani / sau 3 ani cu fiecare ofertă cu o reducere mai bună (Această ofertă funcționează pentru Planul de bază Shopify, Shopify, & Magazin avansat din câte știu eu)

Prețuri la voluție:

 • Mini – 15 USD / lunar
 • Plus – 35 USD / lunar
 • Pro – 75 USD / lunar
 • Premium – 135 USD / lunar

Taxe de tranzacție pentru acești doi

Taxe de tranzacții Shopify

Cu Shopify, puteți evita orice comisioane de tranzacție dacă utilizați propriul sistem de proces de plată al platformei, Shopify Payments.

Plățile Shopify sunt disponibile retailerilor din Statele Unite, Canada, Puerto Rico, Regatul Unit, Irlanda și Australia.

Din păcate, dacă vă aflați în afara acestor regiuni, Shopify Payments nu vă este disponibil în acest moment.

Dar pentru acei retaileri care se află în regiunile de disponibilitate, Payify Payments este o opțiune viabilă.

Terț

Dacă alegeți să utilizați un sistem de plăți terță parte – cum ar fi Paypal sau Square, de exemplu – Shopify va percepe comisioane de tranzacție pentru acele achiziții.

Procentajul variază în funcție de pachetul Shopify la care vă abonați.

Planurile Shopify Lite și Shopify Basic au o taxă de tranzacție de 2%.

Shopify (gama medie cu un singur nume) are o taxă de tranzacție de 1%, iar nivelul avansat este de 0,5% pentru fiecare achiziție.

Alegeți plata dvs.

Shopify le permite retailerilor să aleagă ce opțiuni de plată doresc să le ofere clienților.

Oferirea exclusivă a plăților Shopify va economisi comercianții cu taxele de tranzacție.

Cu toate acestea, vânzările ar putea fi pierdute dacă comercianții cu amănuntul decid să renunțe la opțiunile terților mai convenabile și de încredere, precum PayPal.

Taxe de tranzacție de tip Volusion

Cu platforma de comerț electronic Volusion, puteți evita orice comisioane de tranzacție. Volusion nu percepe singuri comisioane de tranzacție.

Platforma se integrează cu o varietate de sisteme de procesare a plăților terțe părți, inclusiv PayPal Pro, Stripe, First Data, Authorize.net, Cybersource și Skrill.

Deși Volusion nu percepe comisioane de tranzacție, sistemele de plată ale unor terțe părți, de obicei, trebuie să fiți conștienți.

Serviciul Volusion Market

Volusion oferă, de asemenea, propriul sistem de procesare a plăților, numit Volusion Merchant Services. Cu acest sistem, există o taxă de tranzacție de 2,15%.

Unii utilizatori au raportat că Volusion are o cantitate corectă de „taxe ascunse”, Cum ar fi rezilierea unui contract de 99 USD, așa că este bine să puneți aceste întrebări înainte de a semna orice contract.

Ușurința de utilizare pentru Shopify și Volusion

Ușurința de utilizare cu Shopify

Shopify a fost mult timp lider în spațiul de comerț electronic, în mare parte datorită ușurinței sale de utilizare.

Funcționalitatea drag-and-drop asociată cu șabloanele pre-făcute – atât gratuite, cât și plătite – fac Shopify excelent pentru newbies în domeniu.

De asemenea, este complet personalizabil până la punctul în care mai mulți experți de retaileri online ar fi mulțumiți de produs.

Tot ce oferă Shopify este mobil, ceea ce înseamnă că totul se adaptează pentru a se potrivi clienților care privesc site-ul atât pe un laptop / desktop, cât și pe un dispozitiv mobil, cum ar fi un telefon sau o tabletă.

Ușurința de utilizare cu voluptate

La fel ca Shopify, Volusion se mândrește cu faptul că este un singur magazin unic pentru lansarea unei operațiuni de comerț electronic online..

În trecut, Volusion a fost criticată pentru că a avut opțiuni minime pentru șabloane, dar și-a mărit selecția mai recent.

Acum are o selecție sănătoasă de teme gratuite și premium pentru cumpărare.

Există un editor de șabloane încorporat cu Volusion, Easy Editor.

Opțiunile sunt simple de utilizat, dar destul de limitate atunci când vine vorba de modificarea elementelor de design.

Sunt HTML și CSS foi de stil pentru cei care doresc să codeze pentru mai multe personalizări.

Încercați Shopify sau Încercați Volusion

Ce se întâmplă cu opțiunile POS pentru acești doi?

Opțiuni de punct de vânzare pentru Shopify

Dacă efectuați o operație de cărămidă și mortar sau intenționați să faceți vânzări în persoană, veți dori să știți cum funcționează sistemele de vânzare ale punctelor de vânzare (POS) ale fiecărei platforme.

Un proces eficient

Shopify are o soluție POS „extracomandabilă”, care poate fi conectată la un dispozitiv mobil, cum ar fi un smartphone sau o tabletă.

Se integrează automat cu platforma Shopify pentru a face obiectele de vânzare oriunde și oricând – o opțiune viabilă.

Două opțiuni

Există două opțiuni pentru cititorii de carduri de credit și glisare cu Spotify. Prima este opțiunea gratuită a „cipului & Glisați cititorul. ”

Acest cititor vine gratuit cu sistemul de plăți Shopify și permite clienților să gliseze sau să utilizeze cipul în cardurile de credit și debit.

A doua opțiune este cititorul „Atingeți, cip și glisați” pentru 89 USD.

Acest cititor adaugă funcționalități suplimentare ale opțiunilor de plată fără contact pe care le oferă unele cărți de credit.

Atingeți, Chip și Glisați”Susține, de asemenea Apple Pay și Android pay – o caracteristică gratuită „Chip & Glisează ”cititorul nu oferă.

De asemenea, acesta

Dacă retailerii aleg să nu utilizeze sistemul POS al Shopify, în schimb pot fi utilizate sisteme de plată terțe.

În această alegere pot apărea taxe de tranzacție mai mari, dar oferă mai multe opțiuni pentru a obține plata în „lumea reală”.

Opțiuni de punct de vânzare pentru Volusion

Volusion este compatibil cu peste 35 de tipuri diferite de sisteme de procesare a plăților, inclusiv jucători importanți precum Stripe și PayPal.

in orice caz, nu oferă direct opțiunile POS proprii.

De exemplu, cu Shopify puteți obține cititorii de carduri mobile direct – cu Volusion trebuie să obțineți cititorii de carduri de la un sistem de plată terță parte.

Stripe, PayPal și Square oferă toate un cititor de carduri mobile, ca parte a programului lor, la fel ca și alți furnizori.

Pe deasupra,

Integrarea voluzională a sistemelor de plată terțe oferă retailerilor o multă flexibilitate – dar ar putea fi mai complicat la început integrarea sistemului POS în activitatea de comerț electronic..

De asemenea, retailerii s-ar putea confrunta cu dureri de cap care încearcă să ofere mai multe căi de plată și să gestioneze mai mulți furnizori terți.

Să vedem cum se îmbunătățește asistența pentru clienți

Servicii de asistență pentru Shopify

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poate oferi o platformă de comerț electronic clienților săi este serviciile excelente de asistență.

Oricât de mare ar fi produsul, comercianții cu amănuntul sunt obligați să aibă întrebări la un moment dat în proces.

Cu Shopify,

Retailerii online beneficiază de asistență 24/7. Reprezentanții serviciului pot fi contactați oricând zi sau noapte în mai multe moduri – prin telefon, e-mail sau chat live.

Acesta poate fi un serviciu de neprețuit pentru antreprenorii care pot păstra orele neconvenționale sau care încep magazinul de e-commerce ca o afacere secundară în afara programului lor de lucru între 9 și 5.

De asemenea:

Cei mai mulți reprezentanți ai serviciilor pentru clienți sunt cu sediul din Canada, dar cu un fus orar de politică 24/7 nu contează.

Cu toate acestea, pentru rezidenții din America de Nord, a avea personal de asistență în Canada ar putea reprezenta un plus pentru a evita să se ocupe de centre de apeluri peste mări.

Servicii de asistență pentru Volusion

Volusion oferă, de asemenea, asistență pentru clienți 24 de ore din 24, din birourile de domiciliu din Austin, TX.

Reprezentanții pot fi contactați prin chat live sau telefonic.

Există, de asemenea, un centru de ajutor plin cu sfaturi pentru întrebări frecvente.

Pe lângă asistența globală a clienților,

Volusion are o agenție internă pentru ajutor de proiectare și marketing.

Retailerii pot utiliza chat-ul online sau un număr de telefon pentru a ajunge la experți atât în ​​marketing, cât și în design.

La prima vedere a site-ului, se pare că acest serviciu este gratuit cu platforma Volusion.

Pentru comercianții cu amănuntul care doresc control și pentru a învăța elementele de proiectare și comercializare a afacerii lor, Volusion oferă un serviciu excelent.

Am efectuat un test rapid de asistență pentru clienți

Am intrat la fiecare companie pentru a vedea intervalul de timp pentru a auzi înapoi

 • Am discutat cu Shopify și am primit un răspuns în 13 secunde. Dang, abia eram pregătit pentru ajutor. Super impresionant pentru timpul de răspuns.
 • Am tăiat-o pe aceasta în acest moment pentru că a trebuit să plec și a fost cam 20 de minute până acum. De asemenea, mi-au răspuns că afirmă că de obicei răspund în câteva ore și, de asemenea, mi-au dat posibilitatea să-mi las informațiile.

Per total, Shopify a câștigat asta pentru că mi-au oferit liniștea mea literalmente imediat.

Îmi place și iubesc asta.

Urăsc o problemă cu site-ul meu, pe care nu o pot rezolva imediat.

Shopify And Volusion SEO & Caracteristici de marketing

SEO & Caracteristicile de marketing ale Shopify

Shopify are o varietate de opțiuni pentru a ajuta pe piața unui magazin online de e-commerce în devenire.

Acestea oferă un vast magazin de aplicații, cu instrumente și widget-uri diferite pentru a vă ajuta să comercializați magazinul online.

Aplicațiile acoperă orice aveți nevoie, inclusiv marketing prin email, optimizare SEO, anunțuri online, anunțuri de socializare, notificări push și multe altele.

Aceste opțiuni permit o personalizare serioasă pentru comercianții cu amănuntul, dar pot fi confuze pentru prima dată magazinele de comerț electronic.

Buget-înțelept,

există aplicații de marketing aparent care să corespundă oricărui buget.

Multe aplicații sunt complet gratuite, majoritatea aplicațiilor plătite ajungând sub 100 USD pe lună.

Cumpărați și:

oferă câteva sfaturi de marketing de bază în „Ajutor” secțiune.

Este un bun punct de plecare pentru începători.

Pentru mai multe sfaturi de marketing la nivel înalt, Shopify are o listă de experți în marketing recomandate.

Acești consultanți sunt disponibili pentru închiriere și au fost verificați de către Shopify pentru calitate.

Consultanții și agențiile variază în prețuri începând de la sub 100 USD, unii depășind nota de 10.000 USD.

Experiența variază la fel de bine, cu unii care se concentrează pe proiectarea și optimizarea site-ului și cu alte planuri de marketing cuprinzătoare.

Este potrivit pentru aproape orice retailer online.

SEO & Caracteristici de marketing ale Volusion

Volusion își începe caracteristicile de marketing prin optimizarea site-ului său web pentru SEO.

Platforma oferă instrumente de optimizare SEO integrate pentru a ajuta pagina dvs. să se clasifice în rezultatele căutării și să conducă traficul către magazinul dvs. online.

A adauga:

„Dash” Volusion – hub-ul platformei – are, de asemenea, instrumente de social media încorporate, care facilitează promovarea magazinului pe canale sociale.

Platforma oferă, de asemenea, raportare completă pentru a ajuta comercianții cu amănuntul să stabilească care sunt căile de marketing și care nu.

La fel ca Shopify,

Volusion oferă clienților săi experți de marketing verificați.

Spre deosebire de Shopify, nu puteți alege în mod direct cu ce expert doriți să lucrați.

Dar se pare că, cel puțin inițial, puteți discuta gratuit cu un expert prin chat live sau telefon gratuit.

Volusion se mândrește că au experți în orice, de la PPC la SEO pentru a ajuta întreprinderile de comerț electronic online.

Chiar și cu ajutorul expertului,

Volumul pare a fi o abordare mai practică pentru comercianții cu amănuntul.

Nu pare să existe o opțiune de a angaja ajutor de expert prin intermediul Volusion.

Shopify oferă o parte din același suport DIY pentru marketing – cu un acces suplimentar pentru experți verificați pentru acești retaileri care ar prefera să externalizeze activitatea de marketing..

Verificarea finală a Volumn Vs Final Shops

Simt că Volusion și Shopify fac ambele o treabă bună în general.

Dar:

După cum probabil ați ghicit, simt că Shopify va fi cea mai bună platformă globală de comerț electronic pentru a vă construi site-ul.

Permiteți-mi să vă arunc câteva motive.

 • Mai bine pentru dropshipping
 • Fără limite la lățimea de bandă
 • Fără limite la produse
 • Mai ușor de blog imediat (adoră asta)
 • CMS este doar mai ușor de utilizat
 • Gateway-uri de plată mai bune
 • Funcționalitatea punctului de vânzare
 • Are propria opțiune de punct de vânzare Shopify

Rețineți că ambele oferă încercări gratuite, așa că nu doare niciodată să le testați pe ambele, bineînțeles dacă nu sunteți sigur pe ambele platforme.

Încercați Shopify sau Încercați Volusion

Deci, care sunt gândurile tale despre aceste două? Le-ai încercat?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map