Construirea cu ușurință a unui site web cu Go Daddy For 2020 + (Video Tutorial)

Conținutul meu este susținut de cititori de oameni minunați ca tine. Ceea ce înseamnă că aș putea câștiga un comision. Aflați mai multe aici!


Godaddy Tutorial pentru constructor de site-uri web

Întrebare rapidă pentru dumneavoastră:

Căutați să folosiți constructorul de site-uri Godaddy pentru propriul site web, dar doriți să fiți sigur că este pentru dvs.?

Știam eu:

Să verificăm câteva lucruri înainte de a face.

Hai tăticu oferă instrumente de construire a site-ului ușor de utilizat pentru orice idee ai. În plus, crearea unui site web pe GoDaddy oferă un serviciu de găzduire excelent, la un preț accesibil, astfel începerea este cu adevărat o briză pentru cei cu puțină sau fără experiență în crearea și dezvoltarea site-urilor web..

În plus, această gazdă lansează, de asemenea, oferte speciale în care pachetele de construire a site-urilor includ un domeniu gratuit, ceea ce înseamnă că puteți configura un site complet nou cu doar 5,99 USD pe lună și nici nu aveți nevoie de un programator care să vă ajute..

Clădirea site-ului web al lui Daddy oferă o serie de instrumente și opțiuni, astfel încât începerea poate dura doar 10 minute.

OK, să vedem câteva informații și un tutorial de constructor de site-uri Godaddy

GoDaddy Online Store Builder 101

Clădirea site-ului este un add-on pe care oricine îl poate achiziționa cu un domeniu. Cu construirea site-ului Go daddy, puteți configura un site web în trei clicuri, alegeți doar un nume de utilizator, a Modelul site-ului Godaddy si pleaca.

În alte cazuri, puteți avea un control deplin asupra HTML și CSS, ceea ce este mai mult sau mai puțin pentru designeri web mai experimentați.

În plus, GoDaddy dispune de drag and drop building site, ceea ce vă permite să vedeți ce vă place și să-l trageți direct la șablonul dvs., creând exact tipul de pagină web pe care doriți.

GoDaddy oferă pachete cu 1 GB, 10 GB și 50 GB spațiu pe disc, pe lângă 150 GB până la 1.000 GB lățime de bandă cu constructorul de site-uri. Adresele de e-mail sunt de asemenea incluse.

Iată o pagină întreagă dedicată construirii unui magazin online cu Godaddy.

Încercați Godaddy

Funcții de drag and drop

Puteți modifica orice pe site-ul dvs. web. Cu caracteristicile lor de drag and drop, puteți alege dintre sute de fotografii diferite sau să vă încarcați singuri pentru a trage pe site-ul dvs. pentru anteturi, subsoluri sau doar fotografia „Despre”.

De asemenea, puteți modifica text și adăuga în diferite widget-uri, cum ar fi calendare, link-uri, cumpărături sau destinații de plasare a anunțurilor afiliate.

Puteți, de asemenea, să decupați, să rotiți și să modificați oricare dintre imaginile pe care le încărcați pe site-ul dvs., astfel încât să îl puteți personaliza în continuare și să vă asigurați că totul se potrivește corespunzător.

Integrare în social media

Puteți adăuga widget-uri de social media pentru Twitter, Facebook, WordPress și LinkedIn direct de la constructorul de site-uri web al lui Go Daddy, cu caracteristica drag and drop. Puteți adăuga un blog sau un feed Twitter chiar pe site-ul dvs. web.

Vizitatorii vă văd pictogramele Facebook, Twitter, Pinterest și YouTube și navighează perfect de pe site-ul dvs. către orice rețea de socializare pe care o conectați.

Go Daddy vă permite chiar să adăugați un feed de blog, astfel încât postările dvs. pot merge direct pe site-ul dvs. de pe WordPress.

Asistență pentru clienți GoDaddy

Există o mulțime de gazde cu producători de site-uri, dar ceea ce diferențiază GoDaddy este asistența 24/7 garantată pentru clienți.

Cu aceasta, puteți obține acces instantaneu la HTML / CSS, asistență de e-mail și găzduire, care este disponibil în fiecare zi a anului.

Echipa de asistență GoDaddy vă ajută și la problemele legate de construirea site-ului și vă vorbește prin crearea site-ului perfect.

Cu o mulțime de opțiuni, multă asistență și caracteristici ușor de trasat și scăzut, constructorul de site-uri GoDaddy permite clienților să obțină experiența completă a unui site web integrat care este profesional și optimizat.

În plus, GoDaddy oferă o listă lungă de reduceri și chiar găzduire gratuită cu achiziționarea unui pachet de constructor de site-uri.

Cu configurarea rapidă a site-ului, puteți construi pagini web în câteva minute și, în sfârșit, puteți să vă faceți afacerea sau blogul online.

Construirea unui site GoDaddy

După obținerea domeniului dvs., faceți clic pe „Construiți-vă site-ul.” Acum, alege-ți domeniul și apoi ce configurație doriți.

Configurarea rapidă este cea mai simplă și oferă o gamă de site-uri web pre-făcute cu peste o sută de machete diferite. În plus, puteți alege Designer Setup sau HTML / CSS Setup.

Acestea sunt destinate programatorilor mai avansați, dar puteți folosi în continuare șabloane și implementați propriul cod dacă aveți cunoștințe de design web HTML.

Odată terminat, trebuie doar să faceți clic pe publicați și site-ul dvs. web este complet găzduit și gata.

Haideți să consultați acest videoclip de către cursanții site-ului web pentru a vă începe

Încercați Godaddy

Credit imagine: Godaddy

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map