Jimdo Review For 2020: Un aspect din spatele scenelor arată înainte de a începe

Conținutul meu este susținut de cititori de oameni minunați ca tine. Ceea ce înseamnă că aș putea câștiga un comision. Aflați mai multe aici!


Jimdo Review Imagine pentru constructor de site-uri web

Având în vedere Jimdo pentru constructorul de site-uri web?

Am dezvăluit-o frumos pentru tine, în spatele scenei recenziei pe care Jimdo.

Gata pentru a începe?

Cred că răspunsul este da, ��

O mică informație despre Jimdo

De la înființarea companiei în 2007, au fost construite 15 milioane de site-uri web cu Jimdo. Clienții săi includ antreprenori, fotografi, muzicieni și bloggeri.

Fondatorii lui Jimdo, Fridtjof, Christian și Matthias, au folosit feedback-ul clienților pentru care au creat site-uri web pentru a crea Jimdo.

Aflarea că clientela lor a vrut să creeze site-uri web, dar nu a vrut să fie limitată, deoarece nu știau cum să codeze a ajutat la modelarea viziunii bărbaților germani pentru compania lor.

Jimdo este un constructor de site-uri asemănător cu Wix și Weebly, care nu necesită utilizatorilor să înțeleagă sau să scrie cod. Folosind șabloane pre-create, utilizatorii gratuit și plătit ai serviciului sunt capabili să adauge elemente proprii pentru personalizarea site-urilor web.

Jimdo este perfect pentru începători și oameni care au cunoștințe vaste despre cod.

Planurile sale de stabilire a prețurilor variază de la gratuit la 20 USD pe lună facturate anual, ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru oamenii dintr-o gamă de industrii și profesii..

Câțiva dintre concurenții lui Jimdo sunt Wix, Squarespace și Weebly. Oferind șabloane similare și planuri de prețuri, totul se reduce la ce companie preferă o persoană și ce instrumente și funcții sunt considerate a fi cele mai benefice pentru utilizatori.

Unele site-uri de comerț electronic percep o taxă pe tranzacție, în timp ce Jimdo nu. Aceasta ar putea face o diferență considerabilă, în cazul în care reducerea costurilor este importantă pentru întreprinderile mari care vând mult prin site-urile lor online.

Facilitatea de utilizare a Jimdo

Jimdo scoate ghicitul din construirea unui site web personalizat prin furnizarea unui simplu constructor de site-uri fără cod.

Comercializează către antreprenori și creativi într-o serie de domenii, inclusiv scriitori, fotografi, proprietari de restaurante, planificatori de nunți și bloggeri de călătorii.

Șabloanele furnizate de companie variază în stil de la elegant și sofisticat până la îndrăzneț și la modă.

Fiecare este personalizabil, astfel încât utilizatorii Jimdo să obțină site-ul web pe care doresc să le reprezinte cel mai bine sau companiile pe care doresc să le promoveze.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a începe construirea unui site web este să alegeți un șablon și să vă înregistrați folosind adresa de e-mail și alegerea parolei.

După ce v-ați confirmat contul prin deschiderea mesajului pe care vi l-a trimis Jimdo, sunteți gata să începeți să vă editați site-ul.

Vi s-a oferit opțiunea de a denumi adresa URL cu marca Jimdo dacă ați ales să utilizați un cont gratuit, să cumpărați un domeniu sau să utilizați un domeniu pe care l-ați cumpărat deja.

Personalizarea site-ului dvs. web are practică și, deși totul este expus corect și categoric, necesită răbdare mișcarea blocurilor de text, schimbarea culorilor de fundal și adăugarea de fotografii.

Puteți încărca sau accesa Dropbox pentru fotografii care este o caracteristică frumoasă dacă nu aveți multe fotografii personale salvate pe desktop sau laptop.

De asemenea, puteți edita articole prin intermediul aplicațiilor Jimdo pentru iPhone și dispozitive compatibile cu Android. Efectuarea de modificări în timp ce este în mișcare este o caracteristică pe care mulți profesioniști și creativi în afaceri o apreciază.

Este posibil să nu aibă întotdeauna acces la un computer, dar au un telefon sau o tabletă la îndemână pentru a face modificări imediat.

Unul dintre cele mai mari puncte de vânzare ale lui Jimdo este opțiunea de a schimba șabloanele în orice moment. De asemenea, puteți construi un site web de la zero dacă știți să codați.

Acest lucru permite utilizatorilor din toate bazele vieții și bazelor de cunoștințe să utilizeze constructorul de site-uri pentru nevoile sale.

Întrucât un domeniu și un e-mail sunt incluse în planurile Jimdo plătite, puteți să construiți un site web într-o zi și să fiți în funcțiune chiar a doua zi, fără probleme.

Gata să încerce Jimdo?

Haideți să aflăm cât de ușor este să începeți cu Jimdo

Acum, să vedem cât de ușor de utilizat

Opțiuni de comerț electronic cu Jimdo

JimdoBusiness oferă abonaților plătiți accesul la un magazin online cu înregistrări nelimitate. Antreprenorii cu o listă lungă de inventar nu beneficiază de taxe de tranzacție.

În mod similar, utilizatorii JimdoPro cu mai puține produse, nu mai mult de 15, beneficiază, de asemenea, de a nu percepe o taxă pentru tranzacții.

Avantajul plătit pentru planul de plată mai scump este acesta. Utilizatorii JimdoBusiness primesc asistență prioritară pentru clienți atunci când lucrurile merg spre sud pe site-urile lor web.

Acest tip de servicii premium costă adesea utilizatorilor bani suplimentari în fiecare lună, dar partea sa din planul lunar pe Jimdo.

Instrumentele și widget-urile fac ca magazinele de comerț electronic să funcționeze perfect în culise.

În loc de a furniza lucrări către alte companii sau de a achiziționa software și servicii suplimentare, proprietarii de afaceri și antreprenorii au acces la tot ceea ce au nevoie pentru a realiza inventarul, a-și promova produsele și serviciile, comunica cu clienții lor și chiar colectează plăți pentru produsele vândute și serviciile prestate..

Gata să încerce Jimdo?

Haideți să construim un magazin online cu aceste 4 videoclipuri

Șabloane de site-uri Jimdo

Șabloane Jimdo

Un site web excelent este o cheie pentru a câștiga încrederea clienților și fanilor și a interesului pentru ceea ce aveți de oferit. Jimdo vă oferă o varietate de șabloane din care puteți alege, în funcție de obiectivul pe care îl aveți pentru site-ul dvs..

Alegeți dintre următoarele categorii în funcție de nevoile dvs.:

•Afaceri
•Magazin
• Portofoliu
•Personal

Șabloanele de afaceri includ opțiuni pentru agenții de turism, restaurante și agenții web specializate în SEO și marketing. Șabloanele magazinului includ opțiuni perfecte pentru vânzarea de tricouri, mâncare și cupcakes.

Șabloanele de portofoliu sunt perfecte pentru fotografi, muzicieni și graficieni. Șabloanele personale variază de la minimalist la îndrăzneț și interesant.

Personalizarea șabloanelor este ușoară prin includerea de fonturi, text, fotografii, fișiere audio și videoclipuri.

Nu aveți nevoie de cunoștințe despre cum să codați, dacă nu doriți să adăugați ceva în plus site-ului dvs. web, precum un banner personalizat sau doriți să creați un site web de la zero.

Planurile de prețuri accesibile includ un domeniu pentru un an și accesul la e-mail, ceea ce trebuie să plătiți suplimentar dacă utilizați alte companii pentru aceste servicii..

Instrumente Jimdo & Widget-uri

Instrumentele pe care le utilizează utilizatorii Jimdo includ servicii de marketing și programare prin e-mail, crearea de conținut și managementul social media, galerii video, prezentări de diapozitive foto, opțiuni de plată, înregistrare eveniment și asistență chat pentru clienți, precum și recenzii despre companie, produs și servicii..

Unele widget-uri pe care Jimdo le recomandă pe blogul său includ butoane plutitoare pentru rețeaua de socializare, imagini drastic colorate și dramatice, email marketing, calendare, servicii pentru clienți și analitice.

Fiecare este conceput pentru a îmbunătăți site-ul dvs., făcând mai ușor accesarea și implicarea clienților din întreaga lume.

Unele dintre companiile care lucrează cu site-urile Jimdo sunt MailChimp, Doodle, Prezi și AWeber.

Companiile de instrumente de comerț electronic includ PayPal, Freshbooks, Ticketbud și Munch.

Utilizatorii de instrumente comunitare au acces pentru a include Rumbletalk, Olark, Polldaddy și Disqus, printre altele.

Companiile de instrumente de proiectare care au o relație cu Jimdo includ 99Designs, SproutVideo, Bannersnack, Photosnack și Flickr, precum și multe, multe altele.

Domenii Jimdo & E-mail

Contul plătit primește un cont gratuit de domeniu și e-mail. Acest lucru menține brandul consecvent și elimină necesitatea de a utiliza servicii suplimentare pentru găzduire și comunicare cu clienții și fanii.

Un cont Jimdo gratuit nu vine cu un domeniu personalizat. Numele companiei de construire a site-urilor web este atașat la acesta, la fel ca și conturile gratuite ale lui Wix și Weebly.

Dacă doriți o adresă URL personalizată, va trebui să plătiți pentru ea. Acest lucru este recomandabil dacă dețineți deja un domeniu, doriți să utilizați propriul nume sau numele companiei fără a avea marca Jimdo în adresa URL.

Veți avea această opțiune din momentul în care vă înregistrați pentru un cont la constructorul de site-uri web. De asemenea, puteți să vă întoarceți la această opțiune mai târziu dacă nu v-ați gândit încă.

Jimdo SEO

Instrumentele SEO încorporate fac ca site-ul dvs. web să se ridice la masă rapid și ușor. De exemplu, știați că puteți adăuga cu ușurință site-ul dvs. pe Google? Asta e corect! Puteți accesa instrumentul de indexare Google.

Vă permite să luați adresa URL și să o trimiteți motorului de căutare. Și mai interesant, puteți revendica proprietatea site-ului dvs. web folosind Google Search Console.

De asemenea, aveți posibilitatea să setați Titlul site-ului și Titlurile paginii. Prin includerea cuvintelor cheie care descriu afacerea dvs. în titlurile site-ului dvs. web, creșteți șansele ca oamenii să vă găsească după efectuarea unei căutări pe web folosind acele cuvinte și expresii.

Adăugarea descrierilor de pagini și pregătirea adreselor URL a paginii permite oamenilor să vă găsească mai ușor pe baza cuvintelor cheie și a frazelor pe care aleg să le introducă și în motoarele de căutare..

Jimdo Review despre prețuri

Prețuri Jimdo

Jimdo are trei planuri de preț diferite pentru a satisface nevoile clienților săi. Fiecare este încasat lunar și oferă o gamă largă de funcții pentru un anumit grup de persoane. De exemplu, cel mai de bază dintre cele trei planuri este JimdoFree.

După cum sugerează și numele său, nu costă bani să folosești planul, ci vine doar cu un Jimdo.com subdomeniu.

Dacă doriți să vă marcați site-ul personal, puteți fi interesat de celelalte două planuri.

Primul este JimdoPro, care este cel mai bine pentru creativi, freelanceri și bloggeri. Costă 7,50 USD lunar facturat anual și oferă un domeniu gratuit și un cont de e-mail.

Pe lângă suportul Jimdo, utilizatorii care aleg acest statistic de acces la planul de preț, un magazin online de bază pentru 15 produse fără taxe de tranzacție și o varietate de widgeturi care îmbunătățesc site-ul și experiența pentru clienții dvs..

Site-ul fără anunțuri este, de asemenea, optimizat pentru dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-uri și tablete.

Ultimul plan de preț disponibil prin Jimdo este JimdoBusiness. Este destinat utilizării pentru companii și magazine online.

Costă 20 de dolari pe lună, care este facturat anual și oferă multe dintre aceleași funcții la JimdoroPro, inclusiv un domeniu gratuit și statistici.

Vine cu un pachet de e-mailuri de afaceri și asistență personalizată prioritară a clienților de la Jimdo.

Magazinul online complet vă permite să enumerați și să vindeți produse nelimitate fără taxe de tranzacție.

De asemenea, JimdoBusiness vă permite să creați coduri de reducere pentru clienții dvs., să acceptați diferite forme de plată, inclusiv PayPal și facturi și să percepeți transportul în funcție de greutatea produsului. Mai important, Jimdo vă ține la curent cu dreptul internațional, astfel încât afacerea dvs. online să aibă succes.

La fel ca în celălalt plan, aveți acces la SEO și aveți un site web optimizat pentru mobil pe care oamenii îl pot vedea oriunde merg.

Planurile plătite vin cu un proces gratuit de 30 de zile. Acest lucru vă permite să vedeți dacă JimdoPro sau JimdoBusiness este potrivit pentru dvs. Dacă nu, nu, puteți anula orice perioadă din perioada de încercare pentru a evita să fiți taxat pentru un an de serviciu.

Alte companii de construcții de site-uri web oferă încercări gratuite de 14 zile, astfel încât Jimdo este destul de generos să vă ofere 30 de zile pentru a testa lucrurile.

Gata să încerce Jimdo?

Suport Jimdo & Serviciu clienți

Centrul de asistență Jimdo abordează subiecte, împărțindu-le pe categorii după subiect.

Diferitele subiecte pentru care oferă informații includ Informații de bază, Proiectare, Domenii & E-mail, blogging, magazin, optimizare motor de căutare, cont și întrebări frecvente.

Printre subiecte includ exemple de recuperare a unei parole uitate și cum să vă schimbați imaginea de fundal. De asemenea, Jimdo abordează alte preocupări prin crearea unui bilet de asistență.

Aveți opțiunea de a alege problema dvs. și de a completa un formular de contact pentru a primi un răspuns din partea echipei de asistență a lui Jimdo.

Site-ul web nu oferă un interval de timp specific pentru răspunsuri, dar afirmă că dacă ați făcut mai multe încercări de a contacta asistența fără succes, poate fi necesar să verificați folderul de spam și să marcați corespondența drept „nu spam”.

Jimdo nu oferă asistență telefonică. Oferă totuși suport pentru chat-uri live.

Este disponibil în funcție de disponibilitatea personalului, între orele 9:00 și 17:00, în Pacific. Dacă nu puteți ajunge la cineva, nu renunțați. Vei ajunge la cineva în foarte puțin timp.

Gânduri finale despre Jimdo

Jimdo este un mare constructor de site-uri pentru începători.

Există șabloane ample din care să alegeți și personalizarea detaliilor este ușoară cu funcționalitatea sa de drag and drop.

Planurile de prețuri sunt accesibile și oferă multe economii de timp și caracteristici economice.

În loc să plătești pentru un furnizor de e-mail separat, servicii de găzduire, specialist SEO și manager de social media, ai acces la fiecare cu Jimdo.

Asistența prioritară pentru clienții JimdoBusiness este avantajoasă, deoarece persoanele care se înscriu la acest plan de preț sunt clar interesate de listările nelimitate pe care le oferă.

Dacă site-ul lor ar fi experimentat un sughiț pe parcurs, le-ar putea răni în mod semnificativ profiturile.

Acesta este motivul pentru care o echipă dedicată de specialiști în asistență este disponibilă pentru a vă ajuta în orice moment, vă plătește. Merită doar 20 de dolari pe lună doar pentru acest serviciu!

Jimdo oferă una dintre cele mai lungi încercări gratuite disponibile pentru companiile de construcții de site-uri web. În loc de doar două săptămâni, trebuie să încercați totul timp de o lună.

Acest lucru vă oferă mult timp pentru a testa apa, a vedea care sunt caracteristicile care vă plac și nu puteți trăi fără, precum și modul în care clienții sau privitorii vă plac site-ul dvs. web înainte de a se angaja într-un plan plătit.

Există, de asemenea, aplicații mobile disponibile pentru toate tipurile de dispozitive care rulează software iOS și Android.

Dacă acest lucru nu a fost suficient de convenabil, Jimdo are și conturi de social media care abordează oferte noi, întrebări ale clienților și servesc ca inspirație pentru persoanele care proiectează propriul site web..

Dacă un subiect nu este abordat pe site-ul web Jimdo sau în conturile de social media, puteți conta pe personalul de servicii pentru clienți care să-l poată răspunde pentru dvs..

Dacă creați un site web care funcționează pe deplin în puțin sau puțin timp, fără asistența unei echipe de design web, vă apelează, Jimdo este o opțiune de luat în considerare.

Dacă sunteți încă pe gard cu privire la cel mai bun constructor de site-uri, aveți ocazia să „încercați înainte de a cumpăra” cu lungul proces gratuit de Jimdo.

Gata să încerce Jimdo?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map