Revista Bigcommerce pentru 2020 (Haideți să acoperim 10 subiecte diferite)

Conținutul meu este susținut de cititori de oameni minunați ca tine. Ceea ce înseamnă că aș putea câștiga un comision. Aflați mai multe aici!


Revista Bigcommerce

Vrei o recenzie Bigcommerce care te va ajuta să decizi dacă este potrivit pentru tine, corect?

Foarte bine:

Adică, până la urmă …

Domeniul comerțului electronic a evoluat de la un sector relativ mic al utilizatorilor de internet la o industrie de 1,2 trilioane de dolari.

Deși vitrinele tradiționale sunt încă un punct de vânzare primar pentru milioane, injecția de oferte digitale și simplitatea cumpărăturilor online au dus la o creștere semnificativă statistic a cumpărătorilor digitali.

De fapt:

ultimele cercetări sugerează că până în 2018 aproape 47,3 la sută din toți utilizatorii de internet vor achiziționa produse online.

Datorită competitivității acerbe, comercianții de comerț electronic trebuie să mențină experiențe excepționale ale utilizatorilor pentru a atrage și menține atenția utilizatorilor.

În timp ce fundamentul succesului online implică performanța și funcționalitatea site-ului dvs. web, designul și funcționalitatea unui magazin online sunt factorul decisiv final..

Industria modernă a magazinelor de comerț electronic este plină de diverse opțiuni și programe concepute pentru a vă „spori vânzările” și „a vă proteja marca”.

Deși multe dintre aceste magazine digitale oferă servicii solide, puțini oferă flexibilitate, simplitate și capabilități de branding ca Bigcommerce.

Cu vânzări de peste 4 miliarde de dolari de la peste 55.000 de comercianți cu amănuntul digital, Bigcommerce devine rapid una dintre cele mai importante opțiuni pentru întreprinderile de comerț electronic e serioase.

Deși statisticile sale de performanță sunt impresionante, cum diferă Bigcommerce de celelalte aplicații ale magazinelor de comerț electronic? Mai mult, cum poate Bigcommerce să-ți îmbunătățească vânzările și marca?

Bine, să începem cu această recenzie Bigcommerce:

Bigcommerce – Echipat complet pentru succes

La prima vedere, Bigcommerce pare destul de asemănător cu celelalte aplicații din magazinele de comerț electronic.

Cu toate acestea, pe măsură ce vă profitați de capacitățile și ofertele sale, potențialul său de a reduce vânzările și de a vă consolida reputația online devine clar.

Acest obiectiv este realizat prin oferirea unei întreprinderi digitale de control complet asupra fiecărui aspect al magazinului lor online.

În plus, caracteristicile sale sunt mult mai adânci decât un portal de cumpărături securizat. Spre deosebire de alte soluții de comerț electronic, Bigcommerce permite utilizatorilor să controleze, să comercializeze și să analizeze performanța magazinului prin cele mai noi tehnologii de comerț electronic.

Stary My Free Test

Creați un magazin de comerț electronic captivant vizual

Utilizatorii de Internet sunt conduși nu numai de performanță, dar și de estetică. Un magazin bine conceput nu numai că atrage atenția utilizatorilor. Nu este niciun utilizator secret pe Internet.

Un singur defect de proiectare ar putea duce la o posibilă pierdere de venituri. Bigcommerce înțelege adevărata valoare a unei vitrine proiectate cu grijă.

Prin urmare, oferă utilizatorilor aproape 15 funcții individuale create pentru a promova oprirea vizuală a magazinelor și navigarea simplificată. Unele dintre aceste caracteristici includ:

Teme pre-proiectate

Bigcommerce oferă o multitudine de teme de magazin concepute profesional pentru toți utilizatorii.

Toate temele oferă grafică uimitoare, navigare de ultimă generație și viteze de redare rapide pentru majoritatea platformelor de utilizator.

Dacă aveți foarte puțină experiență de proiectare, dar doriți să evitați să cheltuiți sute pentru un grafician profesionist, aceste teme pot fi harul dvs. salvator.

Editor de proiectare fără cod

În loc să implementeze o temă pre-construită, Bigcommerce oferă un editor de stil pentru elemente de magazin personalizate.

Integrare simplificată

Utilizatorii care au un magazin de comerț electronic existent își pot integra cu ușurință designul în interfața Bigcommerce.

Cu câteva clicuri ale unui buton, o întreagă întreprindere este importată și configurată perfect pentru a fi utilizată cu alte funcții Bigcommerce.

Capabilități profesionale de marketing

Deși este posibil să aveți un magazin de comerț electronic comercial vizibil, dacă nu aveți vizitatori, designul său nu are rost.

Bigcommerce înțelege că succesul este strâns legat de marketing.

Prin urmare, tuturor utilizatorilor li se oferă peste 30 de funcții create special pentru a vă ajuta în eforturile dvs. de marketing.

Cele mai notabile caracteristici includ:

Cosul de cumparaturi

Știați că peste 70 la sută din coșurile de cumpărături eCommerce sunt abandonate înainte ca utilizatorul să termine procesul de finalizare?

Există o multitudine de motive pentru care această statistică este atât de mare; cu toate acestea, cele mai de succes magazine digitale sunt cele care ajută cumpărătorii, chiar dacă coșul de cumpărături este abandonat.

Cu funcția de salvare a coșului abandonat, coșurile de cumpărături ale utilizatorilor sunt salvate automat pentru utilizare viitoare.

Mai mult, această caracteristică permite administratorilor de întreprindere să trimită e-mailuri personalizate utilizatorilor, în efortul de a-i atrage înapoi.

Măriți ratele de conversie incluzând un cod promoțional unic pentru a încuraja utilizatorii să finalizeze achiziția.

Coduri promoționale personalizate

Oferiți reduceri și oferte speciale pentru a selecta utilizatorii cu coduri cupon complet personalizabile.

Cupoanele digitale permit personalizarea completă, cum ar fi limitarea utilizării codului, stabilirea unei date de expirare și oferirea unui produs specializat sau reducere la transport.

Site-uri de comparație pentru cumpărături

Prezentați-vă prețurile speciale sau ofertele excelente prin integrarea automată a produselor specifice pe diverse site-uri de comparație.

Făcând acest lucru, nu numai că îi încurajează pe utilizatori să verifice din cauza prețurilor dvs. competitive, dar afișează un sentiment de loialitate față de clienți.

Vrei să le obții cea mai bună ofertă, nu doar să faci o vânzare. Acest element „personalitate” promovează loialitatea clienților și atragerea mărcii.

Bigcommerce oferă alte funcții de marketing, cum ar fi:

 • Certificate de cadou
 • Bannere promoționale personalizate
 • Integrare Google Analytics
 • Reduceri la comandă în vrac
 • Campanii promoționale
 • Integrare software Live Chat

Îmbunătățirea clasării pe pagina motorului de căutare pentru un trafic organic mai mare

Conform celor mai recente date din Alexa, din topul unui milion de site-uri web din lume, aproximativ 10 la sută, sau 110.000, din aceste site-uri au fost comerț electronic.

Deși aceasta este doar o mică imagine a numărului de comercianți cu amănuntul digital, este clar că pentru a rămâne competitiv, afacerea dvs. trebuie să se încadreze bine în motoarele de căutare majore..

Bigcommerce oferă utilizatorilor funcții la nivel avansat, orientate spre îmbunătățirea clasamentului motoarelor de căutare, ceea ce este esențial pentru creșterea traficului organic și foarte orientat. Caracteristicile specifice SEO includ:

Adrese URL personalizate

Măriți traficul către pagini specifice prin intermediul adreselor URL ale paginilor personalizate.

Bigcommerce permite utilizatorilor să personalizeze: pagini de produse, pagini de categorii, pagini web, pagini personalizate și actualizări URL în vrac.

Redirecții automate

Împiedicați utilizatorii să ajungă la pagini indisponibile cu redirecționări automate. Acestea includ 301 redirecții și redirecționări URL incorecte.

Optimizarea paginii personalizate

Semnificați anumite pagini și îmbunătățiți-le clasamentul în motoarele de căutare, cu opțiuni de optimizare personalizate pe pagina. Aceste opțiuni includ titluri de pagini, meta-descriere, descrieri de produse și descrieri de pagini de categorii.

Creare automată a sitemap-ului HTML

Promovați clasamente mai mari în motoarele de căutare cu un sitemap HTML creat profesional. Această caracteristică este esențială pentru crawler-urile pentru motoarele de căutare pentru a identifica și a plasa site-ul dvs. web printre rezultatele căutării relevante.

Șabloane pentru afaceri mari

Momentan, Bigcommerce oferă 67 de șabloane care variază de la gratuit la 195 $.

7 total sunt cele gratuite, pe care aș dori să le văd în total.

Iată câteva exemple, astfel încât să vă faceți o idee.

Exemple de șabloane pentru afaceri mari

Transport maritim

Au fundamente frumoase de transport maritim. De fapt, Michael Main de la Main Performance PC a declarat că în 2014 au pierdut aproape 60.000 de dolari din cauza taxelor de transport eronate.

Dar, de când a folosit Expeditor de mari companiiHQ (Taxă suplimentară), care este un calculator sofisticat al ratei de transport și regulă motor.

Însă, având în vedere că expeditorul BigcommerceHQ, care este un calculator sofisticat al ratei de transport și regulă motor, au fost capabili să-și reducă complet pierderile din categoria de transport..

Pe scurt, oferă clienților taxe de transport exacte, astfel încât să nu rămâneți cu băuturi la costurile de transport.

Iată câteva alte caracteristici:

 • Citate în timp real – cotații în timp real livrate direct clienților dvs. de la companiile de transport maritim de top, cum ar fi Fedex, USPS și UPS
 • Transport gratuit vizat – Bigcommerce vă permite să oferiți transport gratuit pentru anumite zone, produse sau chiar prin crearea unui cupon.
 • Integrați Dropshipping – Folosind furnizori precum Ordoro sau Doba? Puteți conecta magazinul dvs. Bigcommerce și îl puteți pune pe pilonul automat.

Revista Bigcommerce privind planurile de prețuri – un plan pentru fiecare magazin și fiecare buget

Flexibilitatea Bigcommerce nu are legătură numai cu designul și caracteristicile sale. Administratorii pentru întreprinderile mici de start-up sau corporațiile de comerț electronic eșantion pot găsi soluția ideală în funcție de bugetul și cerințele lor de performanță..

Bigcommerce oferă trei planuri primare. În timp ce caracteristicile și capacitățile fiecărui plan diferă ușor, toate sunt fără contracte. Acest lucru înseamnă că puteți anula în orice moment, fără să vă confruntați cu penalități sau taxe.

Planuri de prețuri

 • Preț standard – 29,95 USD lunar
 • Plus preț – 79,95 USD lunar – 71,95 USD dacă se plătește anual o lună defalcată
 • Prețuri pro – 249,95 USD lunar – 224,95 USD dacă se plătește anual o lună defalcată

Deși există unele dezavantaje asociate cu Bigcommerce, reputația sa în rândul întreprinderilor de comerț electronic și dedicația către succesul clienților lor, îl fac astăzi una dintre cele mai respectate și funcționale soluții de comerț electronic..

Vrei să vezi dacă beneficiile sale merită cu adevărat prețul? Accesați și testați toate caracteristicile sale fără să plătiți niciun ban.

Cea mai bună parte – procesul nu necesită card de credit, deci este cu adevărat fără obligații.

Notă rapidă: Se pare că o tendință mare de conversație indică o creștere a prețului Bigcommerce, ceea ce nu pot părea să găsesc vreun adevăr în acest sens.

Găsești altceva, spune-mi ��

Ghiduri pentru videoclipuri mari:

Excursie ghidată Bigcommerce: verificați toate caracteristicile diferite despre aceasta.

Lucrurile pe care aș dori să le îmbunătățesc Bigcommerce:

Șabloane pentru afaceri mari:

Bigcommerce a făcut de fapt o treabă excelentă, obținând niște șabloane cu aspect excelent pentru ca toți constructorii lor de comerț electronic să le folosească.

Aș dori să văd și eu o versiune plătită cu nivel inferior. Așa că, de exemplu, își încep cele premium la 140 USD.

În orice caz, îmi dau seama că se ocupă cu multă muncă, dar mi-ar plăcea să văd o primă mai mică pentru aproximativ 30 USD până la 60 USD. Ceva mai accesibil să înceapă.

Aveți Bigcommerce vs Shopify în minte?

Dacă doriți să comparați aceste două și mai multe.

Trebuie să începeți aici sau aici pentru a începe să comparați.

Concluzie asupra revistei Bigcommerce:

Bigcommerce este un jucător solid în lumea constructorilor de site-uri pentru proprietarii de site-uri de comerț electronic.

Puteți merge cu ușurință pe acolo și să-l verificați și să vedeți despre ce este vorba.

Stary My Free Test

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map