Shopify Vs Squarespace For eCommerce 2020 (Comparați acum)

Conținutul meu este susținut de cititori de oameni minunați ca tine. Ceea ce înseamnă că aș putea câștiga un comision. Aflați mai multe aici!


Shopify Vs Squarespace Pentru comerț electronic

Cel mai probabil cunoști Shopify și Squarespace dacă ai ajuns atât de departe.

și cel mai probabil:

Vă conectați la termeni de căutare, cum ar fi.

 • Shopify vs Squarespace
 • Shopify vs Squarespace pentru comerț electronic
 • Squarespace vs Shopify

Oricât ar privi

Cel mai probabil căutați să le comparați pentru a construi un site web de comerț electronic

Sau filmați:

Sper că ești pentru că ai ajuns aici ��

Chestia este că aveți nevoie de informații și date solide pentru a vă ajuta să vă ușurați decizia

Și:

Liniștește-ți calea cea bună spre alegerea celui mai bun producător de comerț electronic pentru TINE.

Haideți să mergem mai departe și să descompunem o tonă de informații de care aveți nevoie, cum ar fi prețurile, funcțiile, aplicațiile și multe altele pentru a vedea ce are fiecare.

La sfarsit:

Vă voi oferi o privire rapidă asupra a ceea ce aș face din aceste două, pentru a vă ajuta un pic ��

Contents

Noțiuni introductive cu Shopify și spațiu

Noțiuni introductive cu Squarespace

Găzduirea de site-uri web și creatorul de șabloane, Squarespace este ușor de început.

Este destul de intuitiv și vă parcurge procesul pas cu pas, după ce activați proba gratuită de 14 zile a programului.

Echipa de la Squarespace a creat, de asemenea, o serie video pas cu pas care vă ajută să construiți primul dvs. site de comerț electronic cu Squarespace.

Punctul de inceput

Pentru a începe, veți avea nevoie de o adresă de e-mail validă. Squarespace oferă o probă gratuită de 14 zile, deci este gratuit să începeți.

Puteți chiar să construiți întregul site web pentru a vedea cum va arăta înainte să fie nevoiți să plătiți pentru gazduire sau chiar pentru un nume de domeniu.

Domeniile sunt disponibile prin Squarespace sau puteți utiliza unul achiziționat în altă parte.

Și următorul pas

Squarespace este o platformă de stil drag-and-drop care vă parcurge în majoritatea pașilor.

Nu aveți nevoie de fonduri de codificare sau de creare a site-urilor web pentru a crea un magazin de comerț electronic Squarespace.

Dacă doriți să personalizați șabloanele cu o codare proprie, Squarespace permite această opțiune pentru clienții cunoscuți de codificare.

Andddddd

După ce ați introdus în informațiile site-ului dvs., procesul de creare a unui site de comerț electronic cu Squarespace începe cu alegerea unui șablon.

Squarespace are o mare varietate de șabloane disponibile, care facilitează procesul de construire a site-ului de drag-and-drop.

Consultați paragraful nostru despre prețuri pentru a vedea ce costă Squarespace după prima probă gratuită.

Noțiuni introductive cu Shopify

Comerțul electronic și constructorul de site-uri, Shopify, vă facilitează și începerea. Compania se mândrește cu faptul că este ușor de utilizat, cu un sistem puternic de asistență.

De fapt,

compania a tras împreună a ghid gratuit descărcabil cu instrucțiuni pas cu pas pentru a începe pe platforma Shopify.

Urmăriți-l și veți avea un magazin online funcțional în ceea ce se simte ca fără timp.

Sau una dintre metodele mele preferate este și o urmărire de-a lungul videoclipului

Faceți clic aici pentru a urma, pagina principală este puțin diferită.

Simplu

Este o funcționalitate drag-and-drop pentru majoritatea opțiunilor, ceea ce înseamnă că nu trebuie să aveți un fundal de codificare sau de creare a site-urilor web pentru a construi un magazin.

Dacă aveți cunoștințe de codare, există oportunități de a aplica propriul cod în cadrul șablonului.

Încercare gratuită de 14 zile

Shopify permite noilor utilizatori să înceapă cu o probă gratuită de 14 zile.

Pentru a vă înscrie, veți avea nevoie de o adresă de e-mail de valoare și va trebui să aveți hotărât numele magazinului dvs..

După ce furnizează că Shopify va cere câteva informații suplimentare. Apoi vă va oferi opțiunea „Intrați în magazinul meu”.

Faceți clic pe asta și vă va duce la pagina de administrare a magazinului Shopify. De aici puteți personaliza magazinul pentru a satisface nevoile dvs. de comerț electronic.

Achiziționarea unui nume de domeniu

Shopify oferă opțiunea de a achiziționa un domeniu în sistemul lor – sau de a aduce un domeniu pe care l-ați cumpărat din altă parte.

Cu unele pachete, domeniul este gratuit cu Shopify.

Începeți cu Shopify Sau Porniți magazinul cu spațiu

Caracteristici de top pentru acești producători de comerț electronic

Caracteristici principale ale Squarespace

Squarespace are o listă lungă de caracteristici cheie care o fac o alegere viabilă pentru construirea unui site web de comerț electronic.

Șabloane personalizate

Printre partea de sus a listei se numără modelele de șabloane Squarespace. Fiecare este conceput în mod modern, având în vedere cele mai recente HTML, CSS și Javascript.

Spre deosebire de o altă platformă, Squarespace vă permite să utilizați mai multe șabloane în aceeași pagină web, ceea ce înseamnă că puteți utiliza un șablon pentru pagina dvs. de pornire și altul pentru magazinul dvs. online.

În timp ce se concentrează acest articol pentru a explora opțiunile de comerț electronic, Squarespace oferă șabloane personalizate pentru toate nevoile site-urilor web, cum ar fi pagini, bloguri, galerii foto, calendare și multe altele.

Vânzare nelimitată de produse

Squarespace vă permite să vindeți produse nelimitate pe un magazin online.

Fiecare magazin poate enumera, de asemenea, mai multe variante de produse (dimensiuni, culori, stiluri, versiuni etc.) și SKU-uri – lăsând oportunități aparent nesfârșite pentru listarea produsului.

Glisați și plasați cu ușurință

Funcționalitatea drag-and-drop a Squarespace facilitează sortarea și clasificarea produselor într-o afacere de comerț electronic..

Acest lucru beneficiază atât de constructorul magazinului online, cât și de clienții care vizitează cărora le va fi ușor să navigheze pe diferitele liste de produse.

Squarespace simplifică crearea unei experiențe interactive, prin încorporarea de opțiuni de încărcare a fotografiilor, videoclipurilor, produselor conexe și multe altele pentru fiecare înregistrare.

Optimizare

Toate site-urile de pe Squarespace sunt optimizate pentru dispozitive mobile, inclusiv plata cu o singură pagină.

Clienților le va fi ușor să cumpere, să cumpere și să găsească oferte – deoarece Squarespace oferă planificatoare încorporate pentru reduceri, vânzări și programe de stimulare.

Plecare simplistă

Clienții vor avea încredere în achizițiile lor, deoarece Squarespace vă permite să personalizați o pagină de plata cu logo-ul companiei și schema de culori..

Serviciul are, de asemenea, criptare SSL pe 2048 biți pentru a proteja toate informațiile sensibile ale părților.

Pentru plată, Squarespace este echipat pentru a accepta mai multe forme de plată, inclusiv carduri de credit, PayPal și Apple Pay.

Caracteristicile principale ale Shopify

Shopify este o platformă de constructor de magazine online, care a fost creată ținând cont de eCommerce – un fapt care o diferențiază de alte servicii.

Are o varietate de avantaje și caracteristici.

Drag and drop

Serviciul este proiectat și un constructor de magazine drag-and-drop care are peste 100 de teme de magazin – atât versiuni gratuite, cât și profesionale disponibile.

Fiecare șablon și design de magazin este optimizat pentru dispozitive mobile, astfel încât clienții se vor bucura de aceeași experiență pe dispozitive.

Marketing

Shopify îi ajută pe retailerii online să își comercializeze cu ușurință produsele cu funcții SEO încorporate, marketing automatizat și o bibliotecă impresionantă de materiale educaționale actualizate continuu – ghiduri, tutoriale etc..

Toate șabloanele magazinului au funcționalitate de blog pentru a îmbunătăți SEO și identitatea mărcii pentru retaileri.

Tone de opțiuni de plată

Opțiunile de plată cu Shopify sunt destul de ample. Platforma permite retailerilor online să accepte carduri de credit fără un furnizor terț.

Dar dacă sunteți interesat să acceptați plăți alternative, Shopify este compatibil cu o impresionantă peste 70 de gateway-uri de plată externe.

Roca de integrare

Un alt lucru care face ca Shopify să fie unic este capacitatea de a conecta și de a integra peste 1.000 de aplicații terțe – cum ar fi MailChimp, Xero Accounting și Kit – pentru a permite retailerilor să gestioneze toate aspectele unei afaceri eCommerce dintr-o singură locație centrală..

Cu toate nivelurile de abonament Shopify, retailerii obțin un număr nelimitat de înregistrări de produse și o stocare nelimitată de fișiere.

În plus, Shopify oferă securitate SSL pentru toate paginile sale, pentru a asigura un checkout sigur pentru toți clienții.

Haideți să consultați șabloanele Ofertă pentru magazin și spații

Șabloane spațiu

Opțiuni șablon spațiu

Una dintre principalele caracteristici pentru care este cunoscută Squarespace este șabloanele sale foarte elegante, moderne.

Șabloanele sunt frumoase, concepute în jurul funcționalității, iar caracteristicile drag-and-drop ale Squarespace facilitează realizarea de personalizări pentru fiecare retailer.

Organizare

Șabloanele sunt organizate după funcționalitate sau scop – Magazine online, Artă & Proiectare, comunitate & Profit, Servicii creative, Divertisment & Media, moda & Frumusețe, mâncare & Băutură, Sănătate & Fitness, acasă & Viață, muzică, fotografie și servicii profesionale, călătorii & Stil de viață și nuntă.

Șabloane magazin online

Șabloanele magazinului online sunt centrate pe fotografie și sunt orientate pentru a evidenția într-adevăr vânzările de produse.

Cu proba gratuită, puteți construi un întreg magazin online cu aceste șabloane pentru a vedea cum arată înainte de a vă angaja financiar.

Opțiuni șablon Shopify

Opțiunile de șabloane ale magazinului online cu Shopify sunt abundente. Chiar și opțiunile complet gratuite sunt elegante, personalizabile și deja optimizate pentru mobil.

De fapt, în listă, Shopify arată cum ar arăta fiecare site în versiunea sa mobilă.

Șabloane gratuite

Fiecare dintre opțiunile gratuite vin în mai multe versiuni, ceea ce înseamnă că există șanse mari să găsiți un șablon gratuit care să se potrivească nevoilor dvs. de comerț electronic..

După ce fotografiile unui anumit retailer sunt introduse în șablon, este greu de spus că atât de multe vitrine au același șablon.

Dar dacă căutați ceva mai unic, există șabloane profesionale disponibile pentru achiziție.

Șabloanele profesionale

Pe lângă șabloanele gratuite personalizabile, Shopify are peste 100 de teme profesionale disponibile pentru achiziționare în magazinul cu temă Shopify.

Majoritatea temelor profesionale au prețuri de la 140 $ la 180 $.

Începeți cu Shopify Sau Porniți magazinul cu spațiu

Exemple de magazin eCommerce pentru ambele

Haideți să mergem mai departe și să ne uităm la câteva exemple despre ceea ce companiile rulează pe fiecare platformă.

Îmi place să văd cine folosește ce și aspectul și senzația magazinelor.

Exemple de magazin Shopify

Poo-Pourri

Magazin magazin online de comerț electronic

Tesla Motors

Tesla folosind Shopify

Exemple de magazin eCommerce din spațiul comercial

Magazinele încă sunt compilate

Shopify Vs Squarespace în planurile de prețuri

Prețuri & Taxe de tranzacție pentru Squarespace

Există 4 opțiuni principale pentru prețuri când vine vorba de construirea unei pagini de comerț electronic cu Squarespace – planuri personale sau de afaceri.

Planul personal este de 12 dolari pe lună, atunci când se facturează anual sau 16 USD pe lună, dacă se facturează lună în lună.

Planul de afaceri este de 18 dolari pe lună, atunci când este facturat anual sau 26 dolari pe lună, atunci când se facturează lună în lună.

Ambele planuri oferă un domeniu personalizat gratuit (cu achiziție anuală), un site web optimizat pentru mobil, securitate SSL, asistență pentru clienți 24/7, comerț electronic complet integrat și înregistrări nelimitate de produse..

Abonamentul de afaceri oferă câteva avantaje suplimentare pentru taxa suplimentară.

Cu planul personal, puteți crea până la 20 de pagini pe site-ul dvs. – în timp ce planul de afaceri permite pagini nelimitate.

Planul de afaceri oferă, de asemenea, o taxă de tranzacție mai mică de 2% față de 3% cu planul personal.

Un e-mail personalizat Google și un credit AdWords de 100 de dolari vin cu planul de afaceri – nu este disponibil cu planul personal.

Celelalte 2

Haideți să aruncăm o privire rapidă și asupra prețurilor magazinului online

Cumpărați spațiul de piață și pătrat pentru prețuri de comerț electronic

Prețuri & Taxe de tranzacție pentru Shopify

Cumpărați planurile de prețuri

Shopify are trei puncte de prețuri separate, cu o listă de funcții diferite pentru fiecare nivel – Basic Shopify, Shopify și Advanced Shopify.

Plan de bază Shopify

Basic Shopify este disponibil la 29 de dolari pe lună și este un pachet de bază excelent pentru cineva nou în comerț electronic.

Taxele de tranzacție cu cardurile de credit pentru Basic Shopify sunt de 2,9% și 30 de cenți pentru cumpărăturile online.

Shopify oferă vânzări în persoană, printr-un dispozitiv mobil care transpune cărțile. Cumpărările în persoană la pachetul de bază Shopify sunt de 2,7% și 0 cenți.

Există o taxă suplimentară de tranzacție atașată opțiunilor de plată externe de 2% pentru abonații de bază Shopify.

Shopify – mijlocul drumului

Opțiunea de mijloc, numită doar Shopify, are un preț de 79 USD pe lună. Taxele de procesare a cardului de credit sunt mai mici, cu Shopify la 2,6% și 30 de cenți pentru online și 2,5% și 0 cenți pentru vânzări personal.

Taxele de opțiune de plată externă scad la 1% cu acest plan de pachete. Shopify include toate avantajele Shopify de bază cu unele avantaje adăugate.

Cu Shopify, retailerii obțin funcționalitatea cardului cadou, rapoarte profesionale și recuperarea coșului abandonat.

Plan avansat Shopify

Magazinul avansat este cel mai bun preț pentru pachetele Shopify, disponibile pentru 299 USD pe lună.

Taxe de credit de 2,4%, plus 30 de cenți pentru vânzări online și 2,4% și 0 cenți pentru vânzări în persoană cu Advance Shopify. Taxele de acces la plățile externe sunt de doar 0,5%.

Nivelul avansat al magazinului cuprinde tot ceea ce oferă opțiunea intermediară, oferită de Shopify – cu adăugarea unui constructor de raport avansat și a unor beneficii de calcul al transportului terț.

Alte câteva opțiuni:

În afara celor trei pachete principale, Shopify are câteva alternative pentru abonamente pentru comercianții care au nevoie de ceva puțin diferit.

Shopify Plus este disponibil pentru comercianții cu amănuntul de dimensiuni mari, care realizează un volum mare de vânzări.

Shopify Lite este o integrare care permite retailerilor să își gestioneze magazinele online pe Facebook – în loc să construiască un magazin online complet.

Planurile pentru Shopify Lite rulează cu doar 9 dolari pe lună – ceea ce face o alegere excelentă pentru începătorii care au deja prezență pe Facebook sau sunt mai confortabili cu platforma Facebook.

Începeți cu Shopify Sau Porniți magazinul cu spațiu

Shopify Vs Squarespace Pentru concluzie comerț electronic

Asculta:

Nu pot să stau aici și să vă spun altfel.

După ce am privit totul și mi-am făcut propria concluzie în cap.

Cred:

Squarespace poate face o opțiune mică și mică de comerț electronic pentru o companie mai mică

Dar, întreprinderi mici sau mari.

Dacă intenționați să începeți un site web de comerț electronic, aș merge cu Shopify. Shopify va fi o potrivire mai bună pentru dvs., datorită instrumentelor pe care le au, plus capacitatea ușoară de a face o scală cu ele.

Ați avut încă șansa de a folosi unul dintre acestea?

Sau orice intrare pe care o puteți arunca?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map