9 maneres de vendre amb Shopify (augmenta les vendes a tot arreu) i domina la competència

El meu contingut és compatible amb els lectors per persones fantàstiques com tu. El que significa que podria guanyar una comissió. Més informació aquí!


Formes de vendre amb Shopify

Pot anomenar algunes formes de vendre amb Shopify?

Potser 1 o 2 bé?

O

Potser ara us rascareu el cap una mica ara mateix.

Perquè:

El més probable és que haureu llegit que podeu obrir una botiga en línia amb Shopify, de la qual parlo molt

Però potser no ho sabeu

En realitat tenen formes addicionals de vendre amb ells

Què passaria si et digués que amb Shopify pots vendre

 • Facebook Messenger
 • Crea un botó de compra
 • Crea pins pins comprables a Pinterest

Només per citar-ne alguns

Vull superar cadascuna, inclosa la creació d’una botiga Shopify per explicar-los una mica

I:

A continuació, mostrar-vos com TU com podeu utilitzar això per al vostre negoci.

Real ràpid, són els 2 maneres més populars de vendre amb Shopify per començar.

Les 2 rutes més fàcils és utilitzar Shopify Lite a 9 dòlars mensuals per tal de tenir accés a la venda a les xarxes socials, de manera personalitzada o en un lloc web existent amb Shopify Lite.

Personalment,

Jo recomanaria els Plans bàsics de Shopify a 29 dòlars de manera que teniu totes les funcions de Shopify Lite, però també podreu aconseguir una botiga en línia real de comerç electrònic.

Aquesta imatge sobre resum:

Una petita cosa que cal afegir, Si sabeu que també necessitareu una botiga, el pla bàsic Shopify és el mínim, potser necessitareu Shopify o Shopify avançat segons les vostres necessitats.

Creeu una botiga en línia gratuïtaComenceu la vostra prova gratuïta de 14 dies amb el Pla bàsic de Shopify, on s’inicien la majoria dels meus lectors

Botiga en línia: fàcilment el primer punt de partida amb Shopify

Opció de botiga en línia de Shopify

La manera més evident de vendre amb Shopify és mitjançant una botiga en línia que configureu i personalitzeu.

Per començar, afegireu els vostres productes i, a continuació, escollireu un tema per a la vostra botiga. Un cop hàgiu definit el nom de domini, haureu d’afegir informació d’enviament i taxes d’impostos.

La configuració de pagaments és fonamental perquè permet rebre diners pels productes i serveis que ofereix a la vostra botiga.

A la vostra botiga en línia, podeu agafar targetes de crèdit que maximitzen el potencial que vengueu als visitants del vostre lloc web.

Podeu configurar nous canals de vendes en segons. Si afegiu productes i inventaris il·limitats, la vostra empresa creix amb vosaltres. És fàcil fer un seguiment de les tendències de vendes i creixement, així com complir les comandes.

Shopify ofereix recursos gratuïts en línia dissenyats per ajudar les persones en totes les etapes del viatge empresarial.

Algunes de les ofertes inclouen un fabricant de logotip, guies que tracten temes importants relacionats amb el negoci i podcasts.

També hi ha casos d’èxit i fins i tot una enciclopèdia empresarial que explora noves idees i termes.

Hi ha disponible una prova gratuïta de 14 dies per a tots els usuaris nous. No hi ha cap risc i no cal la targeta de crèdit. Això significa que hauràs de provar-ho tot sense comprometre’s al servei completament.

Creeu una botiga en línia gratuïta

TPV de Shopify

Opcions de comerç electrònic de venda de productes comercials

El ShopOS POS fa que pugueu vendre productes i acceptar el pagament en qualsevol dispositiu. No heu de copiar dades entre plataformes perquè el sistema POS realitzeu totes les actualitzacions. Inclou inventari, comandes i clients.

Per començar, els vostres clients poden tocar un producte per començar a construir un carretó. Aleshores, podran aplicar descomptes i impostos. A través del TPV de Shopify, el vostre client pot acceptar qualsevol forma de pagament.

Els clients després reben els seus rebuts per correu electrònic. És una manera molt senzilla de fer que el client faci un seguiment de les compres perquè poden fitxar-les en una carpeta i remetre-les quan sigui necessari..

Algunes de les formes de pagament acceptades per Shopify POS són Apple Pay, Android Pay i targetes de crèdit. Un lector de targetes de Shopify permet acceptar pagaments de manera personalitzada.

Proveu el ShopOS POS

Paquet al detall

Venda al detall de Shopify

El paquet al detall de Shopify permet que pugueu vendre a la botiga i accedir a totes les eines i funcions més importants de la companyia de comerç electrònic..

Per exemple, podeu acceptar pagaments, diners en efectiu i targetes de regal que augmenten la probabilitat que la gent compri amb vosaltres.

També podeu gestionar el vostre personal millor que abans amb PIN diferents.

Això permet fer un seguiment de les seves vendes i registrar l’ús millor que abans. També teniu la integració de maquinari que us ajuda a vendre més.

Obteniu assistència per a l’escàner de codis de barres, la caixa registradora i la impressora de rebuts.

Això significa menys problemes amb el vostre maquinari perquè teniu una forma dedicada de tractar aquests elements.

Shopify us permet adquirir maquinari de forma individual o com un paquet per obtenir exactament el que necessiteu quan el necessiteu.

Els sistemes allotgen l’iPad Air ½, l’iPad Pro 9,7 “o l’iPad Mini. Un paquet consta d’un iPad Stand, un calaix d’efectiu, una impressora de rebuda i un lector de targetes que permeten els pagaments de toc, xip i lliscar.

Tindreu enviament gratuït i teniu 30 dies per tornar el maquinari per a un reembossament complet.

Podeu acceptar totes les targetes de crèdit importants, incloses Visa, Mastercard, Discover i American Express, fins a un 2,4% + 0 cèntims sense cap quota amagada..

També podeu acceptar diners en efectiu, crèdit, targetes de regal, Apple Pay i Android Pay.

Els pagaments parcials o els dipòsits són altres opcions de les quals podeu tenir en compte, així com dividir el pagament entre dos o més tipus de pagament en funció de les necessitats del client.

Fer un seguiment del flux de caixa diari per a la vostra empresa és fàcil perquè puguis supervisar els ajustos de la caixa registrats fàcilment.

El paquet minorista és ideal per a botigues minoristes i persones que venen en persona en esdeveniments com conferències, jocs o convencions.

Hi ha suport de maquinari de tercers. Shopify ofereix Documentació de suport d’aquests dispositius de maquinari.

Els números de model han de coincidir exactament, però, perquè us puguin ajudar.

El ShopOS POS es pot utilitzar en diversos iPads, fent més fàcil vendre i gestionar la demanda dels clients amb més rapidesa.

La gent no quedarà enganxada esperant un caixer en un registre.

Es podran moure ràpidament per la línia perquè teniu més d’un registre en funcionament alhora.

Proveu Retail Shopify

Botó de compra

Afegiu el botó de compra ara al vostre lloc web

Un botó de compra Shopify us permet afegir productes integrats al vostre lloc web. Això us permet presentar els vostres productes de la manera que desitgeu. També podeu incrustar un carretó de la compra.

És una opció adaptada per a mòbils que millora l’experiència del client. Feu clic al botó i podran afegir immediatament els productes preferits al carretó de la compra.

Obteniu la tranquil·litat de saber que aquesta opció pot incloure colors personalitzats que considereu que coincideixin amb el tema del vostre lloc web i la imatge de l’empresa.

Els desenvolupadors web poden crear una botiga en línia personalitzada gràcies al SDK Buy de JavaScript de Shopify.

Això significa que incorporar fulletons, contingut patrocinat o anuncis és una possibilitat. Obteniu el trànsit que us mereixeu, transmetent la vostra marca amb precisió a les persones que creieu que ajudaran més.

Milers de llocs web utilitzen el botó de compra Shopify inclòs Pantà & Malva, Vins de Fabio Viviani, Synchro Genesis i Contour.

Podeu vendre productes il·limitats, integrar comandes i enviaments, fer el seguiment de les tendències de vendes i creixement i, fins i tot, esbrinar impostos i moneda global. Els vostres clients obtenen una experiència de compra segura on s’accepten més de 70 passarel·les de pagament.

Funcions clau amb el botó de comprar-lo ara

 • Incrustar productes al vostre lloc com WordPress
 • Incrustar un carretó de la compra
 • Personalitza el producte a la teva marca

Proveu el botó Comprar-lo ara Això s’inclou al pla de Shopify Lite i posteriors

Agulles de compra Pinterest

Ven a Pinterest amb Shopify

Shopify es va associar amb Pinterest per permetre als clients comprar els vostres productes i serveis sense sortir de l’aplicació Pinterest. Qualsevol element que hagi estat recollit a la botiga Shopify es converteix en un pin comprador.

En lloc de deixar l’aplicació per anar al vostre lloc web per realitzar una compra, no podran sortir del telèfon o la tauleta mitjançant una targeta de crèdit o Apple Pay..

Els avantatges d’utilitzar aquesta aplicació són que et permet conèixer millor el client permetent fer un seguiment del nombre de pins, repeticions i comandes que rep cada dia, setmanalment i mensualment. Tot el que heu de fer és utilitzar el Tauler de control del canal de Pinterest per accedir a les analítiques.

Això permet fer tres coses. En primer lloc, ajuda a créixer la nostra marca.

Segon, ajuda a fer créixer el vostre públic. En tercer lloc, ajuda a fer créixer la vostra xarxa.

Per exemple, podreu fer créixer la vostra marca explicant la vostra història de la forma que només sabeu fer. Això atrau els vostres clients perquè els ajudeu a assolir un estil de vida determinat.

Com més atractius siguin els pins, més probabilitats tindran de comprar l’article que es mostra al feed.

A continuació, podeu ampliar l’abast fent que els pins es puguin compartir. Això us ajuda a créixer el vostre públic exponencialment. Com millor sigui la còpia, més atractius són els vostres productes i serveis.

Podeu aprofitar el màrqueting d’influencer cercant els Pinfluencers i bloggers adequats per treballar amb la vostra marca. Crearan taulers convidats que mostrin el vostre producte o servei.

La seva popularitat ajuda a que la vostra empresa creixi atraient, encara més, clients a allò que oferiu.

Part de ser un client de Shopify té l’opció de vendre a diversos canals com Pinterest.

Podeu crear una experiència personal i autèntica per a vosaltres i els vostres clients oferint allò que necessiten al canal que és més probable que visiti. Després de passar un temps investigant el vostre objectiu demogràfic, no té sentit vendre en l’espai on dediquen més temps?

Algunes funcions clau amb els pins que es poden comprar

 • Els vostres clients poden fer una ullada a Pinterest
 • Tots els productes subministrats a la botiga es converteixen en pins comestibles (Valor enorme)
 • Mesura fàcilment el compromís

Proveu els pins que es poden comprar

Facebook Shop: una manera fantàstica de vendre amb Shopify

Ven a Facebook amb Shopify

L’aplicació Facebook de Shopify permet vendre productes directament a Facebook. També crea una pestanya Botiga per a la vostra pàgina de Facebook.

Els clients no han de deixar els seus comptes de xarxes socials per poder comprar el vostre lloc web. Aquest és un gran avantatge per a vostès perquè ja trobareu els vostres clients on ja hi eren.

També teniu una altra plataforma de vendes. Com més exposició rebeu a les plataformes, millor podreu aconseguir els vostres objectius de vendes.

Facebook Shopify està ple de funcions i és molt fàcil de configurar.

Està dissenyat per estalviar temps, ja que sincronitza automàticament nous productes a la vostra botiga de Facebook. També permet estar al capdavant de l’inventari i les vendes realitzades a través del lloc web de xarxes socials.

La creació de col·leccions de productes que voleu incloure ajuda a impulsar les vendes i fa que la gent estigui interessada en el que heu d’oferir.

Funcions clau amb la botiga de Facebook

 • Permet als vostres clients navegar fàcilment pels vostres productes a Facebook
 • Dissenyat per a usuaris mòbils
 • Una sortida molt fàcil

Prova una botiga de Facebook Això s’inclou al pla de Shopify Lite i posteriors

Facebook Messenger

Ven a Facebook Messenger amb Shopify

Facebook Messenger us facilita la connexió amb els vostres clients de forma instantània. Poden navegar i fins i tot comprar productes a través de l’aplicació de missatgeria personal.

El seguiment de comandes i les actualitzacions d’enviament es realitzen a través de Messenger.

També podeu fer un seguiment de totes les comunicacions que teniu en un mateix fil. D’aquesta manera és fàcil fer referència a preguntes o suggeriments que ofereixen els vostres clients.

Podeu alleujar les vostres preocupacions sobre la compra de productes i serveis perquè podreu parlar-ne un per un.

Funcions clau sobre el missatger de Shopify

 • Compra directament a través de missatgeria
 • Doneu informació senzilla sobre la comanda del producte directament a través del missatger
 • Connecteu-vos de manera instantània amb els vostres clients

Proveu Facebook Messenger Això s’inclou al pla de Shopify Lite i posteriors

Ven a Amazon

Entre els molts avantatges de vendre a través del lloc web de Shopify a través d’Amazon es troba que podeu crear ofertes per a articles que ja existeixen en qualsevol categoria directament des de Shopify.

No requereix que saltis d’un lloc a un altre per intentar obtenir tot el llistat de manera eficient.

Algunes funcions clau:

 • Sincronitza els teus productes de Shopify a Amazon en pocs minuts
 • Administrar fàcilment l’inventari

Ven a Amazon amb Shopify Això s’inclou al pla de Shopify Lite i posteriors

Enterprise – Shopify Plus

Pàgina d'inici de comerç electrònic Shopify Plus

Shopify Plus ofereix “Programari de comerç electrònic d’empreses sense mals de cap”. És perfecte per a comerciants que compten amb vendes de gran volum i veuen un potencial de creixement de forma tangible.

La plataforma núvol de Shopify pot gestionar cinc vendes per segon.

Això permet aprofitar les vendes, els visitants i els productes il·limitats. També podeu rebre assistència les 24 hores del dia.

D’aquesta manera, si trobeu un problema o teniu alguna pregunta, podreu abordar-lo de seguida.

Podeu conversar amb un guru de Shopify Plus o emplenar el formulari en línia que sol·liciteu una trucada telefònica. Això permet que l’equip us ajudi el més ràpidament possible.

Podeu obtenir la resolució que necessiteu per executar el vostre negoci de manera eficient a causa de l’assistència al client que rebeu com a client de Shopify Plus.

Llegiu la crítica del meu Shopify Plus

Conclusió sobre els mètodes que es poden vendre amb Shopify

Només cal tornar a aprofitar

Les 9 maneres de vendre amb Shopify:

 • Botiga online
 • TPV de Shopify
 • Paquet al detall
 • Botó de compra
 • Pin comprador de Pinterest
 • Botiga de Facebook
 • Facebook Messenger
 • Amazon
 • Empresa

Qui hauria d’endevinar que hi ha tantes maneres d’utilitzar Shopify per fer créixer la vostra marca i negoci.

Tot aquí és només una eina addicional per fer créixer les vendes i oferir als vostres fans i clients tones de punts de venda.

La gran cosa és que tot això pot funcionar i actualment.

I:

A mesura que en necessiteu més, podeu actualitzar el següent pla en funció de les vostres necessitats.

Tens alguna pregunta o quins són els teus pensaments?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map