Comparació del fabricant de comerç electrònic Volusion Vs Shopify (per al 2020)

El meu contingut és compatible amb els lectors per persones fantàstiques com tu. El que significa que podria guanyar una comissió. Més informació aquí!


Volusion Vs Shopify per a l'edifici de comerç electrònic

Tots dos Volusió i Shopify tots dos són coneguts a l’hora de crear un lloc web de comerç electrònic.

Hi ha una raó per a tots dos que apareixen al meu primer article sobre els fabricants de llocs web de comerç electrònic.

Tan:

Vaig pensar que estaria bé fer una comparació de Shopify Vs Volusion sobre determinats temes per veure què ofereixen per ajudar a fer una decisió més fàcil.

Bé, comencem a això.

Preu per Shopify & Volusió

Comprovem què ha d’oferir cadascú en relació amb els preus.

Preu de la botiga:

 • Shopify Lite -9 dòlars mensuals: venda a xarxes socials, personalment o en lloc web existents
 • Pla bàsic de Shopify – 29 dòlars mensuals: Tot Lite ofereix més la vostra pròpia botiga en línia. (El 82,1% de les persones que ajudo per començar).
 • Shopify – 79 dòlars mensuals: quan va començar a créixer: un client ha estat feliç amb això des que va començar el 2012
 • Shopify avançat – 299 dòlars mensuals: funcions avançades a la vostra escala
 • Shopify Més (Per a empreses més grans) – Preu negociat: aquest preu comença aproximadament a 2.000 dòlars mensuals. Llegiu més sobre Shopify Plus aquí
 • Preu de descompte– Un cop seleccioneu un pla de botiga, podeu pagar mensualment / 1 any / 2 anys / o 3 anys amb cadascun dels quals ofereix un millor descompte (Aquesta oferta funciona per al Pla bàsic de Shopify, Shopify, & Botiga avançada pel que sé)

Preu de la voluntat:

 • Mini: 15 dòlars / mensuals
 • A més – 35 dòlars / mensuals
 • Pro – $ 75 / mensual
 • Premium: 135 $ / mensuals

Comissions de transacció per a aquests dos

Taxes de les transaccions de Shopify

Amb Shopify, podeu evitar qualsevol comissió de transacció si feu servir el propi sistema de processos de pagament de la plataforma, Shopify Payments.

Shopify Payments està disponible per a minoristes dels Estats Units, Canadà, Puerto Rico, Regne Unit, Irlanda i Austràlia.

Malauradament, si esteu fora d’aquestes regions, els pagaments de Shopify no estan disponibles en aquest moment.

Però per als minoristes que es troben dins de les regions de disponibilitat, Shopify Payments és una opció viable.

Tercera festa

Si decidiu utilitzar un sistema de pagaments de tercers, com per exemple Paypal o Square, Shopify cobrarà comissions de transacció per aquestes compres..

El percentatge varia en funció del paquet Shopify al qual us subscriviu.

Els plans de Shopify Lite i Shopify Basic tenen una tarifa de transacció del 2%.

Shopify (la gamma mitjana amb només un nom) té un 1% de comissió de transacció i el nivell avançat és un 0,5% de tarifa per compra.

Trieu el vostre pagament

Shopify permet als minoristes triar quines opcions de pagament volen oferir als clients.

Oferint exclusivament Pagaments Shopify estalviarà els minoristes en taxes de transacció.

Tot i això, es podrien perdre vendes si els comerciants decideixen renunciar a les opcions de tercers més convenients i de confiança com PayPal.

Comissions de transacció per voluntat

Amb la plataforma de comerç electrònic Volusion, podeu evitar qualsevol comissió de transacció. Volusion no cobra per si mateixes taxes de transacció.

La plataforma s’integra amb diversos sistemes de processament de pagaments de tercers, com ara PayPal Pro, Stripe, First Data, Authorize.net, Cybersource i Skrill.

Si bé Volusion no cobra taxes de transacció, els sistemes de pagament de tercers solen fer-ho.

El Servei Volusion Market

Volusion també ofereix el seu propi sistema de processament de pagaments anomenat Volusion Merchant Services. Amb aquest sistema, hi ha una taxa de transacció del 2,15%.

Alguns usuaris han informat que Volusion té una quantitat considerable de “tarifes ocultes“Com una rescissió de contracte de 99 dòlars, així que és bo fer aquestes preguntes abans de signar cap contracte.

La facilitat d’ús per a la botiga i la tendència

La facilitat d’ús amb Shopify

Shopify ha estat un líder en l’espai de comerç electrònic, en gran part per la seva facilitat d’ús.

La funcionalitat arrossega i deixa aparellada amb les plantilles prèviament fetes (gratuïtes i gratuïtes) que fan que Shopify sigui excel·lent per als novells del camp.

També és totalment personalitzable fins al punt que una major experiència dels minoristes en línia estiguessin satisfets amb el producte.

Tot el que té Shopify és mòbil: és a dir, tot s’ajusta per adaptar-se als clients que miren el lloc tant en un ordinador portàtil com en un dispositiu mòbil com un telèfon o tauleta.

La facilitat d’ús amb la Volusió

Igual que Shopify, Volusion s’enorgulleix de ser un servei únic i senzill per llançar una operació de comerç electrònic en línia..

En el passat, a Volusion se li va criticar tenir opcions mínimes per a les plantilles, però ha augmentat la seva selecció més recentment.

Ara té una bona selecció de temes gratuïts i premium per a la compra.

Hi ha un editor de plantilles integrat amb Volusion, Easy Editor.

Les opcions són senzilles d’utilitzar, però bastant limitades a l’hora de canviar elements de disseny.

N’hi ha HTML i CSS fulls d’estil per a aquells que desitgin codificar per obtenir més personalització.

Proveu Shopify o Proveu Volusion

Què passa amb les opcions de posicionament per a aquests dos?

Opcions de punt de venda per a Shopify

Si teniu una operació de maó i morter o voleu fer vendes presencials, voldreu saber com funcionen els sistemes de venda de plataformes (POS) de cada plataforma..

Un procés racionalitzat

Shopify té una solució de punt de venda “fora de caixa” que pot connectar-se a un dispositiu mòbil com un telèfon intel·ligent o una tauleta..

S’integra automàticament amb la plataforma Shopify perquè la venda d’articles en qualsevol lloc i en qualsevol moment sigui una opció viable.

Dues opcions

Hi ha dues opcions per als lectors de targetes de crèdit i xipar amb Spotify. El primer és l’opció gratuïta del “Chip” & Feu lliscar el lector. “

Aquest lector es proporciona gratuïtament amb el sistema de pagaments de Shopify i permet als clients fer lliscar o utilitzar el xip a les seves targetes de crèdit i dèbit.

La segona opció és el lector “Tap, Chip and Swipe” per 89 dòlars.

Aquest lector afegeix una funcionalitat addicional de les opcions de pagament sense contacte que ofereixen algunes targetes de crèdit.

El “Toqueu, Xip i feu lliscar”També és compatible Apple Pay i Android pay – una característica gratuïta “Chip & El lector de lliscar ”no ofereix.

També això

Si els minoristes opten per no utilitzar el sistema de venda de Shopify, es poden utilitzar sistemes de pagament de tercers.

En aquesta opció es poden produir taxes de transacció més elevades, però proporciona més opcions per obtenir el pagament al “món real”.

Opcions de punt de venda de Volusion

Volusion és compatible amb més de 35 tipus diferents de sistemes de processament de pagaments, inclosos els principals jugadors com Stripe i PayPal.

malgrat això, no ofereix directament les seves pròpies opcions de TPV.

Per exemple, amb Shopify podeu obtenir directament els lectors de targetes mòbils. Amb Volusion has d’aconseguir que els lectors de targetes siguin d’un sistema de pagament de tercers..

Stripe, PayPal i Square ofereixen un lector de targetes de dongle mòbil com a part del seu programa, com fan altres proveïdors.

Al revés,

La integració voluntària dels sistemes de pagament de tercers proporciona flexibilitat als minoristes, però pot ser més complicat, en un primer moment, integrar el sistema de venda al comerç de comerç electrònic..

Els minoristes també podrien tenir problemes de cap intentant oferir múltiples vies de pagament i gestionant diversos venedors de tercers.

Anem a veure com s’aconsegueix l’assistència al client

Serveis de suport a Shopify

Una de les millors coses que pot oferir als seus clients una plataforma de comerç electrònic són els serveis de suport excel·lents.

Per molt gran que sigui el producte, els minoristes hauran de tenir preguntes en algun moment del procés.

Amb Shopify,

Els minoristes en línia tenen suport 24 hores al dia. Podeu posar-vos en contacte amb representants del servei en qualsevol moment del dia o de la nit de diverses maneres: a través de telèfon, correu electrònic o xat en directe.

Aquest pot ser un servei inestimable per a empresaris que poden mantenir hores no convencionals o que inicien la botiga de comerç electrònic com a negoci secundari fora del seu calendari laboral de 9 a 5.

També:

La majoria de representants d’atenció al client es basen a Canadà, però no hi ha importància amb una franja horària de política horària 24 hores.

Tanmateix, per als residents a Amèrica del Nord, tenir un personal de suport al Canadà pot suposar un avantatge per evitar tractar amb centres de trucada a l’estranger.

Serveis de suport a la Volusió

Volusion també ofereix servei d’atenció al client 24 hores i 24 hores des de les oficines domèstiques a Austin, TX.

Es pot contactar amb els representants via xat en directe o per telèfon.

També hi ha un centre d’ajuda complet amb consells per a preguntes més freqüents.

A més d’assistència al client integral,

Volusion té una agència interna d’ajuda al disseny i màrqueting.

Els minoristes poden utilitzar el xat en línia o un número de telèfon per arribar a experts tant en màrqueting com en disseny.

A primera vista del lloc web, sembla que aquest servei és gratuït amb la plataforma Volusion.

Per als minoristes exclusius que volen controlar i aprendre els aspectes bàsics del disseny i comercialització del seu negoci, Volusion ofereix un servei excel·lent.

Vaig realitzar una prova ràpida d’assistència al client

Em vaig adreçar a cada companyia per veure el termini per escoltar-me

 • Vaig xerrar amb Shopify i vaig obtenir una resposta en 13 segons. Perill, tot just estava a punt per ajudar. Super impressionant pel temps de resposta.
 • Jo el vaig tallar en aquest moment perquè vaig haver de marxar i fins aquí eren uns 20 minuts. A més, em van respondre que afirma que solen respondre en poques hores i, a més, em van deixar la informació.

En general, Va guanyar Shopify això perquè van proporcionar la meva pau literalment immediatament.

M’agrada i m’encanta.

Odio un problema amb el meu lloc que no puc resoldre immediatament.

Shopify I Volusion SEO & Funcions de màrqueting

SEO & Funcions de màrqueting de Shopify

Shopify ofereix diverses opcions per ajudar a comercialitzar una botiga en línia de comerç electrònic en línia.

Ofereixen una àmplia botiga d’aplicacions amb diferents eines i widgets per ajudar-vos a comercialitzar la botiga en línia.

Les aplicacions cobreixen tot allò que pugui necessitar, com ara màrqueting per correu electrònic, optimització de SEO, anuncis en línia, anuncis en xarxes socials, notificacions push i molt més.

Aquestes opcions permeten una personalització seriosa per als minoristes, però poden confondre per primera vegada les botigues de comerç electrònic.

Pressupost encertat,

aparentment, hi ha aplicacions de màrqueting que coincideixen amb qualsevol pressupost.

Moltes aplicacions són completament gratuïtes, amb la majoria de les aplicacions de pagament inferiors a 100 dòlars al mes.

Comprar també:

ofereix alguns consells bàsics sobre màrqueting en el seu “Ajuda”Secció.

És un gran punt de partida per als novells.

Per obtenir més consells sobre màrqueting d’alt nivell, Shopify té una llista d’experts en màrqueting recomanats.

Aquests consultors estan disponibles per al lloguer i han comprovat la qualitat per part de Shopify.

Els consultors i les agències varien en un preu que va des dels menors de 100 dòlars, amb una quantitat superior als 10.000 dòlars.

L’expertesa varia també, en alguns aspectes centrats en el disseny i l’optimització del lloc web i altres que ofereixen plans de màrqueting complets.

Hi ha apte per a gairebé qualsevol distribuïdor en línia.

SEO & Característiques de màrqueting de Volusion

Volusion inicia les seves funcions de màrqueting optimitzant el seu lloc web per a SEO.

La plataforma ofereix eines d’optimització de SEO integrades per ajudar la vostra pàgina a classificar-se en els resultats de la cerca i conduir el trànsit a la vostra botiga en línia.

Afegir:

El “dash” Volusion, el centre de la plataforma, també té eines de mitjans socials integrades que faciliten la promoció de la botiga a través de canals socials.

La plataforma també ofereix informes complets per ajudar els comerciants a determinar quines vies de màrqueting funcionen i quines no.

Igual que Shopify,

Volusion ofereix als seus clients experts en màrqueting revisats.

A diferència de Shopify, no podeu triar directament amb quin expert voldríeu treballar.

Però sembla que, almenys inicialment, podeu xerrar gratuïtament amb un expert a través de xat en directe o telèfon.

Volusion presumeix que tenen experts en tot, des de PPC fins a SEO per ajudar les empreses de comerç electrònic en línia.

Fins i tot amb l’ajuda experta,

La voluntat sembla un enfocament més atractiu per als minoristes.

No sembla que hi hagi una opció de contractar ajuda expert a través de Volusion.

Shopify ofereix una mica del mateix suport de bricolatge per a màrqueting, amb un accés afegit a experts revisats per a aquells minoristes que preferirien externalitzar els treballs de màrqueting..

Verdict del meu Final Volusion Vs Shopify

Realment sento que Volusion i Shopify realitzen un bon treball en general.

Però:

Com probablement heu endevinat, crec que Shopify serà la millor plataforma global de comerç electrònic per construir el vostre lloc.

Permetin-me llançar algunes raons.

 • Millor per fer lliures
 • No hi ha límits en amplada de banda
 • Sense límits en els productes
 • Més fàcil de blocar de seguida (m’encanta)
 • El CMS és més fàcil d’utilitzar
 • Passarel·les de pagament millors
 • Funcionalitat del punt de venda
 • Té l’opció de punt de venda de Shopify

Tingueu en compte que tots dos ofereixen proves gratuïtes, per la qual cosa mai no fa mal posar-ho a prova, per descomptat, si no és segur en qualsevol de les dues plataformes.

Proveu Shopify o Proveu Volusion

Quins són els vostres pensaments sobre aquests dos? Els heu provat?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map