Comparació Weebly de Wix VS per al 2020 (No prenem la decisió equivocada)

El meu contingut és compatible amb els lectors per persones fantàstiques com tu. El que significa que podria guanyar una comissió. Més informació aquí!


Revisió de la comparació del creador de llocs web de WIX Vs Weebly

Hi ha una gran possibilitat de caça per termes com

 • Wix VS Weebly
 • Què és millor Wix o Weebly
 • Exemples de llocs web de Weebly
 • Wix Vs Weebly per a una botiga en línia

Perquè:

Esteu pensant a utilitzar Wix o Weebly per crear el vostre lloc web.

El que té sentit:

Són senzills, fàcils i són econòmics i econòmics, independentment de la vostra experiència en la creació d’un lloc web.

Però:

Necessiteu algunes respostes abans de començar a construir.

M’agrada:

Què em costa, quines eines aconsegueixo, i SEO, és molt útil.

Estic segur que n’hi ha més, però aquest és el tipus de direcció de preguntes que teniu bé?

És per això que he creat la comparació de Wix Vs Weebly.

Vull mostrar-vos com es comparen de manera que la vostra decisió serà molt més fàcil.

Comencem o simplement saltem a la secció si ho necessiteu.

Facilitat de configurar un compte amb Wix i Weebly

El primer i el pas més important per crear un lloc web és registrar-se en un compte a través de l’empresa que escolliu.

A efectes de comparació, explorem Wix i Weebly. En fer-ho, obtindreu accés complet a les eines i funcions de publicació de llocs web, així com a adreces web personalitzades amb certs plans de pertinença.

El procés per registrar-se en un compte a Wix és lleugerament diferent del que Weebly, però tots dos es mostren igual de fàcils.

Per començar, necessitareu un ordinador, portàtil o dispositiu mòbil, una connexió a Internet i una adreça de correu electrònic registrada que podeu consultar.

Un cop tingueu aquests articles, estareu preparats per registrar-vos en un compte amb l’empresa que escolliu.

Tingueu en compte que el registre d’un compte és gratuït, però el pagament d’un compte de pagament desbloqueja les eines i les funcions desitjades que ajuden a portar a la massa el vostre negoci, bloc o botiga en línia..

Inscripció al lloc web de Wix

Per registrar-vos a un compte gratuït a Wix, no heu de seguir aquests passos segons l’ordre que figuren:

1. Visita www.wix.com.
2. A la part superior dreta de la pàgina, feu clic a Inicieu sessió. (pot variar a la ubicació)
3. Introduïu la vostra adreça de correu electrònic al camp.
4. Trieu que sóc un nou usuari.
5. Introduïu la contrasenya que voleu utilitzar per al vostre compte.
6. Feu clic a GO.
7. Trieu la plantilla que voleu utilitzar i feu clic a Edita després de passar-la sobre.
8. O, si preferiu, un disseny des de zero, trieu una plantilla en blanc.

Aquí teniu un vídeo ràpid per començar amb Wix si preferiu veure alguna cosa (prefereixo això ��)

També teniu l’opció d’iniciar la sessió amb el vostre perfil de Facebook o Google+.

Aquesta funció d’estalvi de temps recull la informació que heu proporcionat als vostres comptes de xarxes socials i l’utilitza per emplenar els espais buits del vostre compte a Wix.

Tingueu en compte que utilitzarà la mateixa adreça de correu electrònic i contrasenya que heu subministrat a Facebook o Google, tret que la canvieu.

Wix no limita el nombre de llocs web que creeu i publiqueu amb un compte gratuït i els titulars de comptes Premium tenen una gamma més gran d’opcions.

Més endavant en discutirem, per tant, presteu molta atenció.

Configuració Weebly

La configuració d’un compte amb Weebly és fàcil i es triga uns quants minuts a fer.

Per començar a crear un lloc web, haureu de proporcionar el vostre nom complet, la vostra adreça de correu electrònic i la vostra contrasenya.

En fer clic a Envia, accepteu els termes del servei i la política de privadesa de l’empresa. Aquest és un pas que no podeu saltar perquè serveix d’acord formal.

També heu d’optar per registrar-vos a través dels vostres comptes de Facebook o Google+. Els detalls inclosos als perfils de xarxes socials s’utilitzen per crear el vostre compte gratuït a Weebly.

És una opció que val la pena utilitzar si voleu estalviar temps en la configuració del vostre compte.

Quan es comparen els dos processos de registre, Wix i Weebly són igualment fàcils.

En proporcionar la informació sol·licitada, els usuaris dels llocs poden accedir a plantilles, funcions i eines que els ajuden a construir, llançar i promoure els seus nous llocs web..

Vegem un vídeo Weebly per configurar un lloc web

Comença gratuïtament amb Wix o Comenceu Weebly de franc avui

Com són d’us aquests constructors de llocs web

El fet de poder crear, personalitzar, promoure i publicar un lloc web sembla una tasca important fins i tot per a dissenyadors professionals.

La facilitat amb què un novell pot fer aquestes coses és un gran indicador de la facilitat d’ús d’una plataforma de publicació de llocs web com Wix o Weebly.

Afortunadament, hem provat tots dos i els hem trobat relativament semblants en termes de navegació, opcions personalitzades, funcions i eines.

Mirem com funciona cada empresa perquè pugueu prendre la decisió sobre com utilitzar per al vostre propi lloc web, bloc o lloc de comerç electrònic..

Facilitat d’ús del wix

Wix ofereix una varietat d’opcions per a què els usuaris triïn. No importa si necessiteu un lloc web per al vostre bloc, fotografia, aparador en línia, empresa o cartera, teniu opcions.

Un cop hàgiu configurat un compte i teniu la vostra adreça de correu electrònic i la contrasenya disponibles per iniciar la sessió, haureu de fer clic a la pestanya situada a la part superior esquerra de la pàgina que diu “Necessito un lloc per a …” A continuació se us demanarà que seleccioneu dels llocs web següents:

•Negocis
•Botiga online
• Fotografia
•Música
• Dissenyador
• Restaurants
• Allotjament
• Esdeveniments
• Cartera & CV
• Bellesa i benestar
• Altres

Un cop hàgiu seleccionat l’objectiu per al vostre lloc web, podreu triar una varietat de plantilles que pugueu personalitzar, tot i que considereu adequades.

Teniu opcions per canviar l’estil de tipus de lletra que utilitzeu, la mida dels tipus de lletra que feu servir i els colors dels tipus de lletra que feu servir, així com afegir suports d’àudio i visuals, fotografies i fins i tot els vostres propis banners, logotips i il·lustracions als plantilla.

Si preferiu crear el vostre lloc web des de zero, podreu escollir una plantilla en blanc i personalitzar-ne tots els aspectes.

Un cop heu triat una plantilla i heu començat a treballar per personalitzar-la, podreu accedir-hi a través dels meus llocs a la part superior de la pàgina..

Aquesta opció mostra tots els llocs web on treballeu i us permet l’opció d’editar el lloc, veure el lloc o gestionar el lloc.

Qualsevol canvi que calgui fer es pot fer mitjançant aquestes opcions. Si només us heu registrat per a un compte gratuït, també podreu fer l’actualització a un compte premium.

Wix ofereix un fàcil arrossegar i deixar anar un editor que no requereix codificar ni limitar la creativitat. També ofereix un allotjament gratuït i fiable, un mercat d’aplicacions extensiu i un nom de domini personalitzat.

És amigable per als mòbils i fins i tot permet als usuaris l’opció de crear llocs web d’una pàgina sempre que ho necessitin.

Wix també proporciona exemples reals de clients Llocs web HTML5 per referir-se a la inspiració.

Facilitat d’ús web

Weebly no necessita eines especials ni coneixements de codificació per configurar un lloc web. Els seus requisits minimalistes fan que sigui atractiu per a dissenyadors novells i professionals.

El que cal és un ordinador o dispositiu mòbil, connexió a Internet i compte de Weebly.

A continuació, trieu una plantilla i feu servir el creador de llocs web per personalitzar els detalls al vostre gust.

Les plantilles entren en les categories següents:

• Personal
•Negocis
• Grup / Organització
• Educació
• Casament
• Cartera
• Altres

Un cop hàgiu seleccionat una plantilla, podreu fer-la vostra. L’opció arrossegar i deixar anar permet determinar quins estils, colors i mides de tipus de lletra destaquen el text.

També podeu afegir fotos, gràfics, àudio i vídeos al vostre lloc web, convertint-lo en una experiència interactiva per als visitants.

Les aplicacions habilitades per a iOS i Android de Weebly us permeten crear, editar i fins i tot gestionar el vostre lloc web des d’un dispositiu mòbil..

Les aplicacions són gratuïtes i actualment disponibles a l’App Store d’Apple i a Google Play Store.

El manteniment d’un lloc web actiu mentre es troba en moviment és una característica atractiva per a persones ocupades com tu.

Igual que un lloc web habitual, el Editor i arrossegueu fa que la personalització d’una plantilla sigui ràpida i senzilla.

Les aplicacions tenen capacitats de pantalla tàctil dissenyades específicament per utilitzar-les en dispositius mòbils com telèfons intel·ligents i tauletes.

Conclusió de la facilitat d’ús

Tant Wix com Weebly són fàcils de navegar i d’ús fàcil. Utilitzen tecnologies similars d’arrossegament i decaiguda.

Wix sembla estar més ben organitzat, ja que inclou pestanyes desplegables de menú que ajuden els usuaris a trobar-se fàcilment al lloc web..

Per exemple, els usuaris de Wix poden triar Els meus llocs, plantilles, explorar, subscripcions i assistència. També poden canviar l’idioma del lloc des de l’anglès al seu idioma matern.

Comparació de preus de Wix VS Weebly

Preu de Wix

Wix té cinc opcions de preus diferents per als usuaris.

El més bàsic és el pla Connect Domain. És de 4,08 dòlars al mes i es mostren anuncis de la marca Wix.

Els altres plans de preus són:

Gràfic de preus de Wix

Combo és d’ús personal. Ve amb un domini d’un any de franc i costa 9,75 dòlars al mes. Disposa de 3 GB d’emmagatzematge i 2 GB d’ample de banda.

Il·limitat és per a empresaris i autònoms. També inclou un domini d’un any de franc i costa 12,92 dòlars al mes. Obteniu un val d’anuncis de 300 dòlars, dues aplicacions premium i 10 GB d’emmagatzematge i una amplada de banda il·limitada.

El comerç electrònic és el més adequat per a les petites empreses. Ve amb un domini d’un any de franc i costa 16,58 dòlars al mes. Obteniu un val de publicitat de 300 dòlars, dues aplicacions premium, 20 GB d’emmagatzematge i 10 GB d’ample de banda.

VIP ofereix suport prioritari. Ve amb un domini d’un any de franc i costa 24,92 dòlars al mes. Obteniu un val de publicitat de 300 dòlars, dues aplicacions premium, accés a la línia de suport VIP, 20 GB d’emmagatzematge i amplada de banda il·limitada..

Cada pla de pagament ofereix funcions que agraden als clients de Wix que es beneficien de coses com ara Google Analytics i les revisions de llocs web.

Determinar quin pla de pagament ha d’aconseguir requereix temps i consideració minuciosa. Tot depèn de la quantitat que preveu d’utilitzar el vostre lloc web de mes en mes i de què l’utilitzareu.

Sí, tenen un pla gratuït, però …..

Ho aconsegueixo, gratuït és un bon preu.

Si només esteu fent problemes i feu proves, aneu a buscar-ho.

Però:

Si fins i tot tens un 1% de gravetat, assegureu-vos d’invertir en un pla de pagament.

Preu Weebly

Weebly ofereix quatre plans de preus per triar els seus clients.

Els preus oscil·len entre 25 i 25 dòlars al mes; ofereixen funcions addicionals, però la mateixa quantitat d’assistència al client.

Per comprendre el que obtindreu amb un compte gratuït, d’inici, de programació o de negoci, és important veure com es diferencien els uns dels altres.

Aquí teniu el preu que custa cada pla de preus i què ofereix:

Preu Weebly

Comptes gratuïts no costarà res començar i permetre-vos crear pàgines il·limitades al vostre lloc web. Obteniu l’avantatge de l’allotjament gratuït però no teniu l’opció d’eliminar el nom Weebly de la vostra adreça del lloc web.

Comptes d’inici costa 8 dòlars al mes i elimina tots els rastres de la marca Weebly de l’URL del vostre lloc web. Podeu connectar el vostre propi domini, la qual cosa us permet personalitzar l’adreça. Un dels avantatges de pagar per un compte és que obteniu un domini gratuïtament durant un any.

Comptes professionals costa 12 dòlars al mes i proporciona protecció de contrasenya entre altres funcions. De la mateixa manera que amb un compte d’inici, tenen un domini d’un any. Utilitzar el vostre propi nom o nom comercial com a URL és una possibilitat perquè no us sotmetreu a la marca Weebly a la vostra adreça web..

Un compte empresarial està totalment integrat amb totes les funcions disponibles per 25 dòlars al mes. Igual que altres plans de pagament, inclou un domini gratuït que és bo durant un any. S’elimina tota la marca de l’empresa amb aquesta opció de pagament que permet crear un lloc web i una adreça web memorables que recorden les persones.

Wix i Weebly són similars en preus. Ofereixen funcions similars a més de prendre una decisió dura sobre quin és el millor negoci.

Realment es refereix a quines eines, plantilles i funcions us agraden.

Aleshores, podreu decidir amb quines empreses de creació de llocs web treballaran.

Només cal afegir:  El que em fa és que trobo més atractives les plantilles de Wix, per la qual cosa sento que estic guanyant més problemes.

Comença gratuïtament amb Wix o Comenceu Weebly de franc avui

Com es comparen amb les plantilles temàtiques

Plantilles de wix

Wix us ofereix una varietat de temes. Les categories de plantilles inclouen negocis, botiga en línia, fotografia, música, disseny, restaurants & Menjar, Allotjament i Esdeveniments.

També podeu veure les plantilles NOU !, les més populars i les en blanc.

A continuació, es mostren algunes categories de plantilles de Wix, per exemple:

Opcions del tema de la plantilla wix

Algunes de les plantilles més populars inclouen Boutique Law Studio, Modern Hotel, Dietista, Soul Artist i Fotografia de noces.

Un cop carregada la plantilla, podreu afegir àudio, vídeo, text i fotos.

El desplaçament paral·lela fa que la visualització del lloc web sigui més fàcil per als vostres clients i fans.

Plantilles Weebly

Weebly ofereix temes de resposta per a diversos llocs web, incloses les botigues de comerç electrònic i els blocs personals o empresarials.

Cadascun es pot personalitzar mitjançant colors, mides i estils de tipus de lletra, així com per afegir widgets i icones.

Els paràgrafs de text i de fotografies es poden canviar per si mateixos, que són una forma efectiva d’expressar la idea o concepte que intentes promoure.

Hi ha fotografies d’expressió d’alta resolució i amigables a la web per triar, així com una sèrie de filtres que alteren l’aspecte d’aquestes fotos..

Podeu modificar les imatges que s’ajustin a les vostres necessitats i preferències desdibuixant-les, retallant-les o agudant-les.

Algunes plantilles per triar inclouen Merceria, Brisk, Paper, Ressaltador, Bradley, Redux, Viatge, Impacte, Oasi i Quadrat.

Conclusió de la plantilla

De nou, Wix i Weebly ofereixen una àmplia gamma de plantilles per triar. Cadascuna és totalment personalitzable i interactiva, que és un avantatge al intentar mantenir l’atenció d’un client o d’un fan.

Tot es refereix a si la plantilla que preferiu està o no disponible a Wix o Weebly. El cost també pot tenir un factor, ja que algunes plantilles són gratuïtes, mentre que altres no.

En general, proporciono a Wix l’avantatge en aquesta àrea a causa de quantes categories i plantilles tenen a punt per a gairebé qualsevol persona que necessiti construir un lloc web..

No us preocupeu, però, Weebly es fa càrrec també dels negocis si decidiu utilitzar-los.

Exemples de llocs web

Vaig pensar que seria bo mostrar-vos alguns exemples de llocs web que utilitzen cada plataforma.

Exemples de llocs web de Weebly

Vegem un exemple d’un lloc web que utilitza Weebly per alimentar el seu lloc.

El taulell a punt

Lloc web de Ready Desk

Exemples de llocs web de Wix

Ara, anem a veure alguns exemples de llocs web de Wix.

Guerrers de paper petits

Lloc web amb Wix

Avant Garden Farms

Lloc web construït amb Wix

Característiques i comparació cadascuna de les altres

Wix i Weebly ofereixen una àmplia varietat de funcions dissenyades per atreure a propietaris de petites i grans empreses, autònoms, artistes, músics i fotògrafs..

Totes dues ofereixen funcions de SEO premium, així com una àmplia eina de màrqueting. Cadascuna té les seves pròpies plantilles per triar que són personalitzables i fàcils de maniobrar.

Wix ofereix una biblioteca d’imatges d’estoces per escollir, funcions de fons de vídeo i efectes en 3D de paralaxis que donen una nova dimensió al vostre lloc web.

Weebly us permet redactar i enviar correus electrònics als vostres clients i aficionats. Permet compartir Opinions de YELP al vostre lloc web.

Weebly permet a la vostra empresa proporcionar atenció al client a través de Facebook.

L’empresa va renovar la seva llista d’ofertes al febrer per incloure les revisions socials recollides de Facebook, YELP, Google+ i Twitter, així com TubePress, que permet crear galeries de vídeo per compartir al vostre lloc web..

Wix sembla estar al capdavant del joc afegint constantment noves funcions que els usuaris puguin utilitzar de manera regular.

Tot i que Weebly fa la seva bona part del desenvolupament de noves idees i eines, Wix té una avantatge fent que els seus llocs web siguin encara més fàcils de fer i interactius.

Comparació SEO de Wix Vs Weebly

No n’hi ha prou amb tenir un lloc web fantàstic. Necessiteu l’optimització de motors de cerca (SEO) per ajudar els clients i els fans a trobar-vos ràpidament.

Quan una persona posa una paraula o una frase al camp de cerca als motors de cerca de Google, Bing o Yahoo, voldreu ser el primer lloc web a aparèixer.

Això augmenta les probabilitats que un client o fan visitin el vostre lloc web perquè és visible i fàcilment accessible.

Wix SEO

L’assistent de SEO de Wix permet als usuaris utilitzar frases de cerca i paraules clau específiques per orientar-se als clients.

Això us ajuda a situar-vos millor en els motors de cerca i, en definitiva, a conduir trànsit al vostre lloc web sense publicitat de pagament.

Wix també ofereix els llocs web Analytics que us ajuden a determinar d’on provenen els vostres clients i aficionats i el grau d’equivalència en comparació amb la competència.

Els usuaris del lloc web també poden accedir a articles i tutorials que els ensenyen els extrems i les sortides d’Optimització de motors de cerca.

Webly SEO

Algunes de les funcions de SEO més impressionants que Weebly ofereix és un mapa del lloc que permet literalment ser més visible en els resultats del motor de cerca, fer ping automatitzat quan es crea contingut nou, format HTML HTML spot-on, meta descripcions pensades i detallades, etiquetes altes. en totes les imatges i en detalls específics de les pàgines.

Si res d’això té sentit, no us preocupeu. Els usuaris de Weebly tenen accés a una guia que els recorre tot el que necessiten saber sobre SEO.

Comenceu el vostre lloc web avui amb Wix Totalment gratuït

Compareu les funcions de màrqueting amb l’oferta Wix i Weebly

Un lloc web no arriba a les masses sense una bona comercialització antiga.

És per això que és tan important per a l’empresa que escolliu treballar amb eines integrades que facilitin la comercialització.

Funcions de màrqueting de Wix

Wix ofereix un servei de màrqueting per correu electrònic ShoutOut i col·labora amb Eventbrite per vendre entrades a esdeveniments especials que vostè i la seva empresa organitzen..

Hi ha un Gestor de contactes que us permet fer un seguiment dels contactes, clients, membres del lloc i subscriptors, així com eines de comunicació que us permeten iniciar i afegir-vos a les converses que es mantenen entre clients i fans del vostre lloc web..

Wix fa un bon treball per proporcionar-vos tot allò que necessiteu per difondre eficaçment la paraula sobre la vostra empresa, els seus productes i serveis o el talent que voleu compartir amb el públic..

Funcions de màrqueting web

Weebly treu les endevines per arribar al vostre públic objectiu proporcionant-vos les coses necessàries per promoure eficaçment les vostres publicacions, productes i serveis i la vostra missió.

Una de les característiques que destaquen són els creadors de formularis integrats. Recolliu la informació que necessiteu dels vostres clients o fans de manera ràpida i senzilla sense conèixer codificació.

Una altra de les característiques que cal destacar són les eines de programació de Weebly. Permet automatitzar contingut per adaptar-se a les necessitats de la vostra empresa o lloc web.

L’afegit de botons de xarxes socials enllaça tot. T’ajuda a relacionar-te amb els usuaris que freqüenten el lloc web i convidar-los a la conversa penjant on ho fan, a Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest i Instagram.

La idea és crear contingut que vulguin compartir amb la família i els amics. És una de les maneres més fàcils d’arribar a un públic més gran mitjançant l’ajuda dels vostres millors clients i fans més fidels.

Wix Vs Weebly en atenció al client

Quan es tracta de necessitar respostes ràpidament, no s’acaba d’apreciar un equip d’atenció al client que doni suport, sinó que és una necessitat. Això és el que fa que Wix i Weebly destaquin els seus clients.

Totes dues empreses han trigat en crear una pàgina de preguntes freqüents (FAQ) per respondre a problemes immediats sobre la creació, la promoció, els blocs i la venda de productes a través dels seus llocs web respectius..

Atenció al client de Wix

El Wix Support Center ofereix respostes a les preguntes més exigents dels seus clients, convenientment organitzades per temes i subtòpics.

Les preguntes principals de la companyia es poden trobar a la part inferior de la pàgina amb fòrums d’usuaris que permeten als membres del lloc web respondre també preguntes..

Si teniu coneixement de com funciona alguna cosa amb Wix, podreu compartir aquesta informació amb altres usuaris en un fòrum sobre aquest tema.

També inclou vídeos de formació que familiaritzen els usuaris amb la plataforma de Wix i les diferents funcions que s’ofereixen amb subscripcions gratuïtes i de pagament. Arribar a un empleat no és tan fàcil com sembla.

Quan busqueu formes de contactar amb Wix per correu electrònic, xat o telèfon, sereu redirigits al Centre d’Assistència on se us ha obligat a minar la vostra informació.

Si hi ha un número de telèfon o un widget de xat en directe al lloc web per als clients, és gairebé invisible sense fer cerques addicionals al web ni navegar per temes i subtòpics per trobar-lo.

Atenció al client Weebly

Amb Weebly, hi ha el Centre d’ajuda que subministra articles sobre diversos temes escrits per ajudar els usuaris a ajudar-se a si mateixos sense sol·licitar assistència formal al client..

Aleshores, hi ha un formulari de sol·licitud que emplenen si no troben la solució al problema.

Es troba al Centre d’ajuda i us demana que descriviu amb detall el problema que us trobareu.

Un cop heu proporcionat la informació sol·licitada (nom, adreça de correu electrònic, problema, etc.), envieu la sol·licitud d’assistència addicional.

No consta al lloc web de Weebly una línia de temps específica per rebre una resposta, per la qual cosa pot ser millor contactar amb l’assistència al client mitjançant xat en directe o correu electrònic.

També podeu assistir a sessions de formació que us ajudin a administrar el vostre lloc web de manera més eficient.

Unes quantes reflexions més sobre atenció al client

A Wix i Weebly, és difícil trobar detalls sobre com contactar amb un especialista d’assistència quan sigui necessari.

Wix, però, dificulta encara més la tasca al no proporcionar informació de contacte clarament al seu lloc web.

Després de cavar a les pàgines de Weebly, vam poder trobar informació sobre el correu electrònic i el xat en viu, així com un formulari de contacte en línia.

Tot i que ambdós centres d’assistència estaven plens d’articles, vídeos de formació i recursos addicionals, Weebly sembla tenir la part superior del servei al client, ja que convida els seus clients a contactar amb especialistes d’assistència amb preguntes addicionals i problemes no resolts..

Prova d’assistència al client

En provar aquests dos, Weebly va guanyar les mans. Ofereixen un servei de xat quan es construeix el vostre lloc. Tenia problemes per trobar una manera d’editar alguna cosa i Weebly va poder ajudar-me immediatament.

Per tant, Wix o Weebly per a una botiga en línia?

Per a mi, recomano que Wix sigui el millor per a una botiga en línia de petites empreses!

Crec que Weebly està fent grans avenços en aquest àmbit per créixer.

Però, a mi, m’encanten totes les plantilles, aplicacions, funcions i esforços que fan per fer-ho créixer.

En general, si teniu en compte una botiga en línia, dirigiu-vos als 5 millors constructors de llocs web de comerç electrònic que he creat junts.

Sento que tindreu una millor idea després de visitar-lo.

Conclusió de Wix VS Weebly

Wix i Weebly ofereixen opcions sòlides per a qualsevol que construeixi un lloc web.

Des de la interfície senzilla fins a les funcions d’arrossegament i desplegament per dissenyar el vostre lloc com un professional, però sense la difícil corba d’aprenentatge.

Tant de bo tingueu un millor aclariment sobre com es comparen i us facilitarà la vostra decisió.

Inicieu el lloc web amb Wix de forma gratuïta o Comenceu Weebly de franc avui

Tan:

Què penses sobre Wix i Weebly?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map