Jimdo Review For 2020: Un darrere de les escenes abans de començar

El meu contingut és compatible amb els lectors per persones fantàstiques com tu. El que significa que podria guanyar una comissió. Més informació aquí!


Imatge de constructor de llocs web de Jimdo Review

Tenint en compte Jimdo per al vostre creador de llocs web?

Ho he explicat molt bé per a vosaltres aquí a les darreres escenes que revisa Jimdo.

Preparat per començar?

Crec que la resposta és sí, ��

Una petita informació sobre Jimdo

Des que es va fundar l’empresa el 2007, s’han construït 15 milions de llocs web amb Jimdo. Els seus clients inclouen empresaris, fotògrafs, músics i bloggers.

Els fundadors de Jimdo, Fridtjof, Christian i Matthias, van utilitzar comentaris dels clients que van crear llocs web per crear Jimdo.

El fet que la seva clientela volia crear llocs web però no volia limitar-se perquè no sabien codificar va ajudar a donar forma a la visió dels homes alemanys per a la seva empresa..

Jimdo és un creador de llocs web com Wix i Weebly que no requereix que els usuaris entenguin o escriguin codi. Utilitzant plantilles prèviament creades, els usuaris gratuïts i de pagament del servei poden afegir elements propis per personalitzar els seus llocs web.

Jimdo és perfecte per a principiants i persones que tinguin un ampli coneixement del codi.

Els seus plans de preus oscil·len de franc a 20 dòlars al mes facturats anualment, cosa que la converteix en una opció assequible per a persones en diferents indústries i professions..

Alguns dels competidors de Jimdo són Wix, Squarespace i Weebly. Ofereix plantilles i plans de preus similars, tot es refereix a quina empresa prefereix una persona i quines eines i funcions es consideren més beneficioses per als usuaris.

Alguns llocs de comerç electrònic cobren una tarifa per transacció, mentre que Jimdo no. Això podria fer una diferència important quant a retallar costos per a les grans empreses que venen molt a través dels seus llocs web en línia.

Facilitat d’ús

Jimdo treu les endevines per crear un lloc web personalitzat proporcionant un senzill constructor de llocs web sense codi.

Comercialitza a empresaris i creatius en diversos camps, inclosos escriptors, fotògrafs, propietaris de restaurants, planificadors de noces i bloggers de viatges.

Les plantilles que ofereix l’empresa van en un estil des d’allò més elegant i sofisticat fins a negreta i de moda.

Cadascun és personalitzable perquè els usuaris de Jimdo rebin el lloc web que volen que els representi millor o les empreses que volen promoure.

El primer que s’ha de fer per començar a crear un lloc web és triar una plantilla i registrar-se mitjançant la seva adreça de correu electrònic i l’elecció de la contrasenya.

Un cop hàgiu confirmat el vostre compte obrint el missatge que us ha enviat Jimdo, ja esteu preparats per començar a editar el vostre lloc web.

Si has escollit utilitzar un compte gratuït, comprar un domini o utilitzar un domini que ja has comprat, has de posar el nom de la teva URL amb la marca Jimdo..

La personalització del lloc web és pràctica i, tot i que tot està definit i categòricament, requereix paciència per moure blocs de text, canviar els colors de fons i afegir fotografies..

Podeu penjar o accedir a Dropbox per a imatges que és una bona característica si no teniu moltes fotografies personals desades a l’escriptori o al portàtil..

També podeu editar elements a través de les aplicacions Jimdo per a dispositius amb iPhone i Android. Fer canvis durant el viatge és una de les característiques que molts professionals i creatius empresarials aprecien.

És possible que no sempre tinguin accés a un ordinador, però sí que tenen un telèfon o tauleta a mà per fer canvis immediatament.

Un dels punts més venuts de Jimdo és l’opció de canviar plantilles en qualsevol moment. També podeu crear un lloc web des de zero si sabeu codificar.

Això permet als usuaris de totes les àrees de vida i coneixements utilitzar el creador de llocs web per a les seves necessitats.

Com que un domini i un correu electrònic s’inclouen en els plans de Jimdo pagats, literalment podeu crear un lloc web un dia i estar en funcionament l’endemà sense cap problema..

Llest per provar Jimdo?

Comprovem com és de fàcil començar amb Jimdo

Ara, veiem com és fàcil d’utilitzar

Opcions de comerç electrònic amb Jimdo

JimdoBusiness ofereix als subscriptors de pagament accedir a una botiga en línia amb llistats il·limitats. Els empresaris amb una llarga llista d’inventaris no beneficien de cap comissió de transacció.

De la mateixa manera, els usuaris de JimdoPro amb menys productes, no més de 15, també es beneficien de no cobrar cap comissió per les transaccions.

L’avantatge que paga el pla de pagaments més car és aquest. Els usuaris de JimdoBusiness reben una assistència prioritària al client quan les coses surten al sud dels seus llocs web.

Aquest tipus de servei premium sol costar als usuaris diners addicionals cada mes, però és part del pla mensual de Jimdo.

Les eines i els ginys fan que les botigues de comerç electrònic funcionin perfectament entre bastidors.

En lloc de lliurar treballs a altres empreses o comprar programari i serveis addicionals, els empresaris i els empresaris tenen accés a tot el que necessiten per realitzar inventaris, promocionar els seus productes i serveis, comunicar-se amb els seus clients i fins i tot cobrar pagaments per productes venuts i serveis prestats..

Llest per provar Jimdo?

Anem a veure la creació d’una botiga en línia amb aquests 4 vídeos

Plantilles de lloc web de Jimdo

Plantilles de Jimdo

Un lloc web fantàstic és clau per obtenir confiança i interès per part dels clients i els fan per allò que heu d’oferir. Jimdo us ofereix una varietat de plantilles per triar segons l’objectiu que tingueu per al vostre lloc.

Trieu entre les següents categories segons les vostres necessitats:

•Negocis
• Botiga
• Cartera
• Personal

Les plantilles d’empresa inclouen opcions per a agències de viatges, restaurants i agències web especialitzades en SEO i màrqueting. Les plantilles de la botiga inclouen opcions perfectes per vendre samarretes, menjar i magdalenes.

Les plantilles de cartera són perfectes per a fotògrafs, músics i dissenyadors gràfics. Les plantilles personals van des de minimalistes fins a atrevits i emocionants.

La personalització de plantilles és fàcil mitjançant la inclusió de tipus de lletra, text, fotografies, fitxers d’àudio i vídeos.

No necessiteu coneixement sobre com codificar a menys que vulgueu afegir alguna cosa addicional al vostre lloc web, com ara un banner personalitzat o que voleu crear un lloc web des de zero..

Els plans de preus assequibles inclouen un domini d’un any i l’accés al correu electrònic, cosa que haureu de pagar addicionalment si feu servir altres empreses per a aquests serveis..

Eines de Jimdo & Ginys

Les eines que utilitzen els usuaris de Jimdo inclouen serveis de planificació i màrqueting de correu electrònic, creació de contingut i gestió de xarxes socials, galeries de vídeo, presentacions de diapositives de fotos, opcions de pagament, registre d’esdeveniments i assistència de xat per a clients així com revisions d’empresa, producte i servei..

Alguns widgets que Jimdo recomana al seu bloc inclouen botons flotants de xarxes socials, imatges de colors vius i dramàtics, màrqueting per correu electrònic, calendaris, atenció al client i analítica.

Cadascun d’ells està dissenyat per millorar el vostre lloc web fent que sigui més fàcil arribar i involucrar clients a tot el món.

Algunes de les empreses que treballen amb llocs web de Jimdo són MailChimp, Doodle, Prezi i AWeber.

Les empreses d’eines de comerç electrònic inclouen PayPal, Llibres nous, Ticketbud i Munch.

Els usuaris d’eines de la comunitat tenen accés per incloure Rumbletalk, Olark, Polldaddy i Disqus, entre d’altres.

Les empreses d’eines de disseny que tenen una relació amb Jimdo inclouen 99Designs, SproutVideo, Bannersnack, Photosnack i Flickr, i moltes altres..

Dominis Jimdo & Correu electrònic

El compte pagat rebrà un compte de correu electrònic i de domini gratuït. Això manté la marca coherent i elimina la necessitat d’utilitzar serveis addicionals per allotjar i comunicar-se amb clients i fan.

Un compte gratuït de Jimdo no inclou un domini personalitzat. Hi té adjunt el nom de l’empresa de construcció de llocs web, tal com ho fan els comptes gratuïts de Wix i Weebly.

Si voleu un URL personalitzat, haureu de pagar per això. Això és recomanable si ja teniu un domini, voleu utilitzar el vostre propi nom o nom de l’empresa sense tenir la marca Jimdo a l’URL.

Tindreu aquesta opció des del moment que us registreu per a un compte amb el creador de llocs web. També podeu tornar a aquesta opció si encara no us heu pensat al respecte.

Jimdo SEO

Les eines de SEO incorporades permeten que el vostre lloc web sigui més fàcil i ràpid. Per exemple, sabíeu que podeu afegir el vostre lloc fàcilment a Google? És correcte! Podeu accedir a l’eina d’indexació de Google.

Permet agafar la vostra URL i enviar-la al motor de cerca. Encara més emocionant, podeu reclamar la propietat del vostre lloc web mitjançant Google Search Console.

També podeu definir el títol del lloc i els títols del vostre lloc. Si incloeu paraules clau que descriuen la vostra empresa als títols del vostre lloc web, augmentareu les probabilitats que la gent us trobi després de fer una cerca al web mitjançant aquestes paraules i frases.

Si afegiu descripcions de pàgines i prepareu els URL de les pàgines, els usuaris us poden trobar més fàcil en funció de les paraules clau i les frases que trien per entrar als motors de cerca..

Jimdo revisió sobre preus

Preu Jimdo

Jimdo té tres plans de preus diferents per satisfer les necessitats dels seus clients. Cadascuna es paga mensualment i ofereix un ampli ventall de funcions per a un grup específic de persones. Per exemple, el més bàsic dels tres plans és JimdoFree.

Com el seu nom indica, no costa diners utilitzar el pla, sinó que només ve amb un Jimdo.com subdomini.

Si voleu marcar personalment el vostre lloc web, potser us interessaran els altres dos plans.

El primer és JimdoPro que és millor per a creatius, autònoms i blocaires. Costa 7,50 dòlars al mes facturats anualment i ofereix un compte de correu electrònic i de domini gratuït.

A més del suport de Jimdo, els usuaris que opten per les estadístiques d’accés al pla de preus, una botiga en línia bàsica per a 15 productes sense cap tipus de comissió de transacció i una varietat de widgets que milloren el lloc web i l’experiència per als vostres clients..

El lloc web sense anuncis també està optimitzat per a dispositius mòbils com telèfons intel·ligents i tauletes.

L’últim pla de preus disponible a través de Jimdo és JimdoBusiness. Està pensat per a empreses i botigues en línia.

Costa 20 dòlars al mes, que es factura anualment i ofereix moltes de les mateixes funcions al JimdoroPro, inclòs un domini gratuït i estadístiques..

Inclou amb un paquet de correu electrònic empresarial i una atenció personalitzada per a clients prioritària de Jimdo.

La botiga en línia completa et permet llistar i vendre productes il·limitats sense cap tipus de comissió de transacció.

JimdoBusiness també us permet crear codis de descompte per als vostres clients, acceptar diferents formes de pagament, incloses PayPal i factures, i carregar enviaments en funció del pes del producte. Més important encara, Jimdo us manté al dia amb el dret internacional perquè la vostra empresa en línia continuï sent reeixida.

Igual que amb l’altre pla, teniu accés a SEO i teniu un lloc web optimitzat per a mòbils que la gent pot veure allà on vagi.

Els plans pagats inclouen una prova gratuïta de 30 dies. Això permet veure si JimdoPro o JimdoBusiness són adequats per a vosaltres. Si no ho és, podeu cancel·lar qualsevol moment del període de prova per evitar que se us cobri per un servei de servei durant un any.

Altres empreses de construcció de llocs web ofereixen proves gratuïtes de 14 dies, de manera que és bastant generós que Jimdo us ofereixi 30 dies per provar coses.

Llest per provar Jimdo?

Suport de Jimdo & Servei d’atenció al client

El Centre d’assistència de Jimdo aborda temes desglossant-los en categories per tema.

Els diferents temes per als quals proporciona informació inclouen Fonaments bàsics, Disseny, dominis & Correu electrònic, blocs, botiga, optimització de motors de cerca, compte i preguntes freqüents.

Els temes d’exemple inclouen com recuperar una contrasenya oblidada i com canviar la imatge de fons. Jimdo també aborda altres preocupacions mitjançant la creació d’un bitllet d’assistència.

Tens l’opció de triar el problema i emplenar un formulari de contacte per rebre una resposta de l’equip de suport de Jimdo.

El lloc web no ofereix un calendari específic per a respostes, però afirma que si heu realitzat múltiples intents de contactar amb l’assistència sense èxit, potser haureu de comprovar la vostra carpeta de correu brossa i marcar la correspondència com a “no spam”..

Jimdo no ofereix assistència telefònica. Tot i així, ofereix suport en xat en directe.

Està disponible segons la disponibilitat del personal de 9:00 a 17:00 a l’hora del Pacífic. Si no podeu arribar a algú, no us rendiu. Arribareu a algú en qüestió de temps.

Pensaments finals sobre Jimdo

Jimdo és un gran creador de llocs web per a principiants.

Hi ha plantilles àmplies per triar i personalitzar detalls és fàcil amb la seva funcionalitat d’arrossegar i deixar anar.

Els plans de preus són assequibles i ofereixen moltes característiques econòmiques i d’estalvi de temps.

En lloc de pagar un proveïdor de correu electrònic separat, servei d’allotjament, especialista en SEO i gestor de xarxes socials, teniu accés a cadascun amb Jimdo.

L’assistència al client prioritària per als clients de JimdoBusiness és avantatjosa perquè les persones que s’inscriuen en aquest pla de preus estan clarament interessades en els llistats il·limitats que ofereix.

Si el seu lloc web experimentés un hipo al llarg del camí, podria perjudicar significativament els seus beneficis.

És per això que compta amb un equip dedicat d’especialistes d’assistència per ajudar en un moment donat. Només val 20 dòlars al mes només per aquest servei!

Jimdo ofereix un dels assajos gratuïts més llargs disponibles per a empreses de construcció de llocs web. En lloc de només dues setmanes, has de provar-ho tot durant un mes.

Això et proporciona molt de temps per provar l’aigua, veure quines funcions t’agraden i que no pots viure, i com els teus clients o espectadors com el vostre lloc web abans de comprometre’s amb un pla de pagament.

També hi ha aplicacions mòbils disponibles per a tot tipus de dispositius que utilitzin programari iOS i Android.

Si no fos prou convenient, Jimdo també compta amb comptes de xarxes socials que tracten noves ofertes, preguntes dels clients i serveixen d’inspiració per a les persones que dissenyen el seu propi lloc web..

Si no s’aborda un tema al lloc web de Jimdo o als comptes de xarxes socials, podeu comptar amb el personal d’atenció al client que us pugui respondre..

Si creeu un lloc web en ple funcionament en poc o menys temps sense que l’assistència d’un equip de disseny web us atregui, Jimdo és una opció a considerar.

Si encara esteu a la tanca de la millor forma del creador de llocs web, teniu l’oportunitat de “provar abans de comprar” amb la llarga prova gratuïta de Jimdo.

Llest per provar Jimdo?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map