Revisió de la nova empresa per al 2020 (anem a cobrir deu temes diferents)

El meu contingut és compatible amb els lectors per persones fantàstiques com tu. El que significa que podria guanyar una comissió. Més informació aquí!


Revisió Bigcommerce

Voleu que una revisió de Bigcommerce us ajudarà a decidir si és adequat per a vosaltres?

Bé:

Vull dir, al capdavall …

El terreny del comerç electrònic ha evolucionat des d’un sector relativament reduït d’usuaris d’Internet a una indústria d’1,2 bilions de dòlars.

Si bé els aparadors tradicionals continuen sent un punt principal de venda per a milions, la injecció d’ofertes digitals i la senzillesa de les compres en línia han provocat un augment significatiu estadísticament de compradors digitals..

De fet:

les darreres investigacions suggereixen que el 2018 gairebé el 47,3 per cent de tots els usuaris d’Internet compraran productes en línia.

A causa de la forta competitivitat, els minoristes de comerç electrònic han de mantenir experiències excepcionals dels usuaris per atreure i mantenir l’atenció dels usuaris.

Si bé el fonament de l’èxit en línia implica el rendiment i la funcionalitat del vostre lloc web, el disseny i la funcionalitat d’una botiga en línia són el factor decisiu final..

La moderna indústria de comerços de comerç electrònic s’omple de diverses opcions i programes dissenyats per “augmentar les vostres vendes” i “protegir la vostra marca”.

Tot i que molts d’aquests aparadors digitals ofereixen serveis sòlids, pocs ofereixen flexibilitat, simplicitat i capacitats de marca com Bigcommerce.

Amb més de 4.000 milions de dòlars en vendes de més de 55.000 minoristes digitals, Bigcommerce s’està convertint ràpidament en una de les millors opcions per a empreses de comerç electrònic greus.

Tot i que les seves estadístiques de rendiment són impressionants, en què es diferencia Bigcommerce de les altres aplicacions de botigues de comerç electrònic? A més, com pot millorar Bigcommerce les vostres vendes i marca?

D’acord, comencem per aquesta revisió de Bigcommerce:

Bigcommerce: totalment equipat per a l’èxit

Bigcommerce sembla, a primera vista, semblant a altres aplicacions de botigues de comerç electrònic.

No obstant això, a mesura que aprofundeix en les seves capacitats i ofertes, el seu potencial per disminuir les vendes i consolidar la seva reputació en línia es fa evident..

Aquest objectiu s’aconsegueix oferint a una empresa digital un control complet sobre tots els aspectes de la seva botiga en línia.

A més, les seves característiques són molt més profundes que un portal de compres assegurat. A diferència d’altres solucions de comerç electrònic, Bigcommerce permet als usuaris controlar, comercialitzar i analitzar el rendiment de les botigues mitjançant les últimes tecnologies de comerç electrònic..

Stary My Free Trial

Creeu una botiga de comerç electrònic captivant visualment

Els usuaris d’Internet es veuen impulsats no només pel rendiment, sinó també per l’estètica. Una botiga ben dissenyada no només atreu, sinó que també manté l’atenció dels usuaris. No és que els usuaris d’Internet secrets siguin claus.

Un defecte de disseny únic podria provocar una possible pèrdua d’ingressos. Bigcommerce entén el veritable valor d’un aparador dissenyat amb molta cura.

Per tant, ofereix als usuaris prop de 15 funcions individuals creades per promoure la detenció visual de les botigues i la navegació racionalitzada. Algunes d’aquestes funcions inclouen:

Temes pre-dissenyats

Bigcommerce ofereix una gran quantitat de temes de botigues dissenyats professionalment per a tots els usuaris.

Tots els temes ofereixen gràfics impressionants, navegació de gamma alta i velocitats de renderització ràpides per a la majoria de les plataformes d’usuaris.

Si teniu molt poca experiència en el disseny, però voleu evitar centenars en un dissenyador gràfic professional, aquests temes poden ser la vostra gràcia estalviadora.

Editor de disseny lliure de codi

En lloc d’implementar un tema pre-construït, Bigcommerce ofereix un editor d’estil per a elements de botiga personalitzats.

Integració racionalitzada

Els usuaris que tinguin una botiga de comerç electrònic existent puguin integrar el seu disseny fàcilment a la interfície de Bigcommerce.

Amb uns quants clics d’un botó, tota una empresa s’importa perfectament i es configura per utilitzar-la amb altres funcions de Bigcommerce.

Capacitats de màrqueting professional

Tot i que és possible que tingueu una botiga de comerç electrònic atractiu, si no teniu visitants, el seu disseny no té sentit.

Bigcommerce entén que l’èxit està estretament relacionat amb el màrqueting.

Per tant, tots els usuaris ofereixen més de 30 funcions creades específicament per ajudar en els vostres esforços de màrqueting.

Les característiques més destacables són:

Desa de la cistella de la compra

Sabíeu que més del 70 per cent dels carretons de compra de comerç electrònic s’abandonaran abans que l’usuari finalitzi el procés de compra?

Hi ha una infinitat de raons per les quals aquesta estadística és tan elevada; tanmateix, les botigues digitals més reeixides són les que ajuden els compradors, fins i tot si el carretó de la compra està abandonat.

Amb la funció de Guardador de carro abandonat, els carros de compra dels usuaris es guarden automàticament per a un ús futur.

A més, aquesta característica permet als administradors empresarials enviar correus electrònics personalitzables als usuaris per intentar atreure’ls.

Incrementeu els percentatges de conversions incloent un codi de cupó únic per animar els usuaris a finalitzar la seva compra.

Codis de cupó personalitzables

Oferiu descomptes i ofertes especials per seleccionar usuaris amb codis de cupó totalment personalitzables.

Els cupons digitals permeten una personalització completa, com ara limitar l’ús del codi, establir una data de caducitat i oferir un producte especialitzat o un descompte d’enviament..

Llocs de comparació de compres

Mostra els teus preus especials o les millors ofertes mitjançant la integració automàtica de productes específics en diversos llocs de comparació.

Si ho fa, no només anima els usuaris a comprovar els seus preus competitius, sinó que mostra una fidelitat als clients.

Voleu obtenir el millor preu, no només fer una venda. Aquest element “personalitat” promou la fidelització i la crida a la marca del client.

Bigcommerce ofereix altres funcions de màrqueting, com ara:

 • Certificats de Regals
 • Banners promocionals personalitzats
 • Integració de Google Analytics
 • Descomptes en comandes a granel
 • Campanyes promocionals
 • Integració de programari de xat en viu

Potenciar la classificació de la pàgina del motor de cerca per obtenir major trànsit orgànic

Segons les darreres dades de Alexa, del millor milió de llocs web del món, aproximadament un 10 per cent, o 110.000, d’aquests llocs web eren comerç electrònic.

Tot i que només és una petita imatge del nombre de comerciants digitals, està clar que per mantenir-se competitius, la vostra empresa ha de situar-se bé en els motors de cerca més importants..

Bigcommerce ofereix als usuaris funcions de nivell avançat orientades a millorar els rànquings dels motors de cerca, essencial per augmentar el trànsit orgànic i altament orientat. Les característiques específiques de SEO inclouen:

URL personalitzades

Incrementeu el trànsit a pàgines específiques mitjançant URL de pàgines personalitzades.

Bigcommerce permet als usuaris personalitzar: pàgines de productes, pàgines de categories, pàgines web, pàgines personalitzades i actualitzacions d’URL massives.

Redireccions automàtiques

Eviteu que els usuaris arribin a pàgines no disponibles amb redireccions automàtiques. Aquests inclouen 301 redireccions i URL de redireccions incorrectes.

Optimització de pàgines personalitzades

Signifiqueu les pàgines específiques i augmenteu els seus rànquings en motors de cerca amb opcions d’optimització personalitzades a la pàgina. Aquestes opcions inclouen títols de pàgines, meta descripció, descripcions de productes i descripcions de pàgines de categoria.

Creació automàtica del lloc web HTML

Promoure rànquings de motors de cerca més alts amb un lloc web HTML creat de forma professional. Aquesta característica és essencial per als rastrejadors del motor de cerca identificar i situar el lloc web entre els resultats de cerca rellevants.

Plantilles d’empresa gran

De moment, Bigcommerce ofereix 67 plantilles que van des dels gratuïts fins als 195 dòlars.

7 en total són els gratuïts, que m’agradaria veure més amunt.

Aquí teniu alguns exemples perquè us en feu una idea.

Exemples de plantilles d’empresa gran

Enviament per empreses grans

Tenen bons fonaments bàsics d’enviament. De fet, Michael Main, de Main Performance PC, va declarar que el 2014 van perdre prop de 60.000 dòlars a causa de les despeses d’enviament equivocades.

Però des que utilitza el botó Expedidor de grans empresesHQ (Quota addicional) que és un sofisticat calculador de tarifes d’enviament i un motor de regles.

Però, ja que utilitzant el transportista Bigcommerce, que és un sofisticat calculador de tarifes d’enviament i un motor de regles, van poder reduir completament les seves pèrdues en la categoria d’enviament..

En definitiva, proporciona als vostres clients despeses d’enviament precises perquè no s’aconsegueixin embotits amb despeses d’enviament.

Aquí hi ha algunes altres funcions:

 • Presupostos en temps real – les ofertes en temps real es lliuren directament als vostres clients de les companyies de transport més importants com Fedex, USPS i UPS
 • Enviament gratuït orientat – Bigcommerce us permet oferir enviaments gratuïts per a zones, productes o fins i tot creant un cupó.
 • Integra Dropshipping – Utilitzant proveïdors com Ordoro o Doba? Podeu connectar la vostra botiga Bigcommerce i posar-la al pilot automàtic.

Revisió de grans empreses sobre plans de preus: un pla per a totes les botigues i tots els pressupostos

La flexibilitat de Bigcommerce no només està relacionada amb el seu disseny i les seves característiques. Els administradors de petites empreses de creació inicial o d’empreses de comerç electrònic ampliant poden trobar la solució ideal en funció del seu pressupost i dels seus requisits de rendiment..

Bigcommerce ofereix tres plans primaris. Si bé les funcions i capacitats de cada pla varien lleugerament, totes no tenen contractes. Això significa que podeu cancel·lar-la en qualsevol moment sense haver de pagar penalitzacions ni taxes.

Plans de preus

 • Preu estàndard: 29,95 dòlars mensuals
 • Més preus: 79,95 dòlars mensuals: 71,95 dòlars si es paga anualment, es descompon un mes
 • Preu del preu: 249,95 dòlars mensuals, 224,95 dòlars, si es paguen anualment, es descomponen mensualment

Si bé hi ha alguns inconvenients associats a Bigcommerce, la seva reputació entre les empreses de comerç electrònic i la seva dedicació a l’èxit dels seus clients, la converteixen en una de les solucions de comerç electrònic més respectades i funcionals actuals.

Voleu veure si els seus beneficis valen el preu realment? Accedeix i condueix a les unitats de prova a totes les seves funcions sense pagar ni un dime.

La millor part: el procés no requereix cap targeta de crèdit, de manera que realment no està obligat.

Nota ràpida: Sembla que una gran tendència de xerrades indica un augment del preu de Bigcommerce que no puc trobar de veritat en això.

Hi trobeu diferent, definiu-me ��

Guies de vídeo per a grans empreses:

Visita guiada per a grans empreses: comproveu totes les diferents funcions al respecte.

Coses que voldria veure com millora la gran empresa comercial:

Plantilles de empreses grans:

La empresa Bigcommerce ha fet un gran treball aconseguint unes plantilles fantàstiques per a la utilització de tots els seus fabricants de comerç electrònic.

Voldria veure una versió de pagament inferior amb un nivell inferior. Així, per exemple, comencen les de primera a 140 dòlars.

Per descomptat, m’adono que hi ha molta feina, però m’agradaria veure una prima inferior d’entre 30 i 60 dòlars. Alguna cosa més assequible per començar.

Teniu en ment Bigcommerce vs Shopify?

Si voleu comparar aquests dos i més.

Cal començar per aquí o aquí per començar a comparar.

Conclusió de la revista Bigcommerce:

Bigcommerce és un jugador sòlid del món dels creadors de llocs web per als propietaris de llocs web de comerç electrònic.

Podeu dirigir-vos fàcilment i comprovar-ho i veure de què es tracta.

Stary My Free Trial

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map