Shopify Vs Squarespace For eCommerce 2020 (Compareu ara)

El meu contingut és compatible amb els lectors per persones fantàstiques com tu. El que significa que podria guanyar una comissió. Més informació aquí!


Shopify Vs Squarespace for eCommerce

El més probable és que conegueu Shopify i Squarespace si arribeu tan lluny.

i el més probable:

Esteu connectant termes de cerca com ara.

 • Shopify vs Squarespace
 • Shopify vs Squarespace per a comerç electrònic
 • Squarespace vs Shopify

Per molt que ho miri

És molt probable que vulgueu comparar aquests dos per crear un lloc web de comerç electrònic

O disparar:

Espero que sigui perquè heu arribat aquí here

El cas és que necessiteu informació i dades sòlides per ajudar a facilitar la vostra decisió

I:

Tingueu en compte el vostre camí correcte per escollir el millor creador de comerç electrònic per TU.

Anem endavant i desglossem un munt d’informació que necessiteu, com ara preus, funcions, aplicacions i molt més, per veure què té cadascú.

AL FINAL:

Us donaré una ràpida visió del que faria d’aquests dos per possiblement ajudar-vos una mica ��

Contents

Com començar amb Shopify i l’espai

Com començar amb Squarespace

Squarespace és fàcil d’encetar amb allotjament de llocs web i creador de plantilles.

És bastant intuïtiu i us guiarà pel procés pas a pas un cop que activeu la prova gratuïta de 14 dies del programa.

L’equip de Squarespace també ha creat una sèrie de vídeos pas a pas que us ajuda a crear el vostre primer lloc web de comerç electrònic amb Squarespace.

El punt de partida

Per començar, necessitareu una adreça de correu electrònic vàlida. Squarespace ofereix una prova gratuïta de 14 dies, de manera que és gratuït per començar.

Fins i tot es pot crear tot el lloc web per veure com es veurà abans de haver de pagar per allotjament o fins i tot per un nom de domini.

Els dominis estan disponibles a través de Squarespace o podeu utilitzar-ne un adquirit en un altre lloc.

I el següent pas

Squarespace és una plataforma d’estil arrossegador i que us recorre la majoria de passos.

No necessiteu fons de codificació ni creació de llocs web per crear una botiga de comerç electrònic de Squarespace.

Si voleu personalitzar les plantilles amb la vostra pròpia codificació, Squarespace permet aquesta opció per a clients familiars amb codificació.

Andddddd

Després d’haver introduït la informació del vostre lloc, el procés de creació d’un lloc de comerç electrònic amb Squarespace comença amb l’elecció d’una plantilla.

Squarespace té una gran varietat de plantilles disponibles que faciliten el procés de construcció del lloc per arrossegar i deixar anar.

Consulteu el nostre paràgraf sobre preus per veure què costa Squarespace després de la primera prova gratuïta.

Com començar amb Shopify

eCommerce i creador de llocs web, Shopify, facilita la vostra iniciació. L’empresa s’enorgulleix de ser fàcil d’utilitzar, amb un fort sistema de suport.

De fet,

la companyia va unir a guia gratuïta per descarregar amb instruccions pas a pas per començar a la plataforma Shopify.

Seguiu-lo i tindreu una botiga en línia que funcioni en el que no sembla temps.

Un dels meus mètodes preferits és també seguir un vídeo

Feu clic aquí per seguir, la pàgina principal és una mica diferent per cert.

Senzill

És una funcionalitat que arrossega i deixa anar la majoria de les opcions, és a dir, no cal que tingueu un fons de codificació o de creació de llocs web per crear una aparador.

Si teniu coneixement de codificació, hi ha oportunitats d’aplicar el vostre propi codi dins de la plantilla.

Prova lliure de 14 dies

Shopify permet als nous usuaris començar amb una prova gratuïta de 14 dies.

Per registrar-vos, necessitareu una adreça de correu electrònic de valor i haureu de decidir el nom de la vostra botiga.

Després de proporcionar que Shopify sol·licitarà informació addicional. Aleshores, us donarà l’opció d’entrar a la meva botiga.

Feu clic a això i us portarà a la pàgina d’administrador de la botiga Shopify. A partir d’aquí, podeu personalitzar la botiga per satisfer les vostres necessitats de comerç electrònic.

Adquisició d’un nom de domini

Shopify ofereix l’opció de comprar un domini dins del seu sistema o portar un domini que heu adquirit en un altre lloc.

Amb alguns paquets, el domini és gratuït amb Shopify.

Comença amb Shopify O Inicieu la botiga amb Squarespace

Característiques principals per a aquests creadors de comerç electrònic

Característiques principals de Squarespace

Squarespace compta amb una llarga llista de funcions clau que la converteixen en una elecció viable per crear un lloc web de comerç electrònic.

Plantilles personalitzades

Entre els dissenys de les plantilles de Squarespace hi ha una part superior de la llista. Cada un està dissenyat de manera moderna tenint en compte els darrers HTML, CSS i Javascript.

A diferència d’alguna altra plataforma, Squarespace us permet utilitzar diverses plantilles dins de la mateixa pàgina web, el que significa que podeu utilitzar una plantilla per a la pàgina d’inici i una altra per a la vostra botiga en línia..

Tot i que aquest article està centrat en explorar les opcions de comerç electrònic, Squarespace ofereix plantilles personalitzades per a totes les necessitats de llocs web com pàgines, blogs, galeries de fotos, calendaris i molt més..

Venda il·limitada de productes

Squarespace us permet vendre productes il·limitats en una botiga en línia.

Cada botiga també pot enumerar múltiples variants de productes (mides, colors, estils, versions, etc.) i SKUs, deixant oportunitats aparentment infinites per a la llista de productes.

Arrossegueu i deixeu anar fàcilment

La funcionalitat arrossega i deixa anar de Squarespace facilita l’ordenació i la classificació de productes en un negoci de comerç electrònic..

Això avantatja tant per al creador de la botiga en línia com pels clients visitants que els serà fàcil navegar pels diferents llistats de productes.

Squarespace facilita la creació d’una experiència interactiva, en incorporar opcions per penjar fotos, vídeos, productes relacionats i molt més per a la fitxa d’elements..

Optimització

Tots els llocs de Squarespace estan optimitzats per a mòbils, inclosa la facturació d’una sola pàgina.

Als clients els serà fàcil comprar, comprar i trobar ofertes, ja que Squarespace ofereix planificadors integrats per a descomptes, vendes i programes d’incentius..

Sortida simplista

Els clients tindran confiança en les seves compres, ja que Squarespace us permet personalitzar la facturació d’una pàgina amb el logotip de l’empresa i l’esquema de colors.

El servei també disposa de xifrat SSL de 2048 bits per protegir la informació sensible de totes les parts.

Per al pagament, Squarespace està equipat per acceptar diverses formes de pagament, incloent targetes de crèdit, PayPal i Apple Pay.

Característiques principals de Shopify

Shopify és una plataforma de creadors de botigues en línia que es va crear tenint en compte eCommerce, un fet que la diferencia d’altres serveis..

Té una gran quantitat d’avantatges i característiques.

L’arrossega i deixa anar

El servei està dissenyat i un creador de botigues arrossegables amb més de 100 temes de botigues, tant disponibles com a versions professionals i gratuïtes.

Cada disseny de plantilla i botiga està optimitzat per a mòbils, de manera que els clients gaudiran de la mateixa experiència en dispositius.

Màrqueting

Shopify ajuda els minoristes en línia a comercialitzar fàcilment els seus productes amb funcions de SEO integrades, màrqueting automatitzat i una impressionant biblioteca de materials educatius actualitzats contínuament: guies, tutorials, etc..

Totes les plantilles de botiga tenen funcionalitat de blogs per millorar el SEO i la identitat de marca per als minoristes.

Tones d’opcions de pagament

Les opcions de pagament amb Shopify són força extenses. La plataforma permet als minoristes en línia acceptar targetes de crèdit sense un proveïdor de tercers.

Però si esteu interessats en acceptar pagaments alternatius, Shopify és compatible amb una impressionant més de 70 passarel·les de pagaments externs.

Les roques d’integració

Una altra cosa que fa que Shopify sigui únic és la capacitat de connectar i integrar més de 1.000 aplicacions de tercers, com MailChimp, Xero Accounting i Kit, per permetre als minoristes gestionar tots els aspectes d’un negoci de comerç electrònic des d’una ubicació central..

Amb tots els nivells de subscripció a Shopify, els minoristes obtenen un nombre il·limitat de fitxes de productes i un emmagatzematge d’arxius il·limitat.

A més, Shopify ofereix seguretat SSL per a totes les seves pàgines per garantir un servei de seguretat segur per a tots els clients.

Anem a veure les ofertes de botigues de botigues i espais a mida

Plantilles d’espai

Opcions de plantilla de l’espai

Una de les característiques principals que Squarespace és coneguda per les seves plantilles modernes i molt elegants.

Les plantilles són boniques, estan dissenyades al voltant de la funcionalitat i les funcions arrossega i deixa anar a Squarespace faciliten la realització de personalitzacions per a cada distribuïdor..

Organització

Les plantilles estan organitzades per funcionalitat o finalitat – Botigues en línia, Art & Disseny, comunitat & Ànim de lucre, Serveis creatius, Entreteniment & Mitjans de comunicació, moda & Bellesa, menjar & Beguda, Salut & Fitness, llar & Vida, música, fotografia i serveis professionals & Estil de vida i casament.

Plantilles de botiga en línia

Les plantilles de botiga en línia són centrades en la foto i orientades a destacar realment les vendes de productes.

Amb la prova gratuïta, podeu crear tot un aparador en línia amb aquestes plantilles per veure com es veu abans de comprometre’s econòmicament.

Opcions de plantilla de Shopify

Les opcions de plantilla de botiga en línia amb Shopify són abundants. Fins i tot les opcions completament gratuïtes són elegants, personalitzables i ja optimitzades per a mòbils.

De fet, al llistat, Shopify mostra com es veuria cada lloc a la versió mòbil.

Les plantilles gratuïtes

Cadascuna de les opcions gratuïtes inclou diverses versions, cosa que significa que hi ha una bona oportunitat de trobar una plantilla gratuïta que s’adapti a les vostres necessitats particulars de comerç electrònic..

Una vegada que les fotos d’un detallista s’insereixen a la plantilla, és difícil dir que tants aparadors també tenen la mateixa plantilla.

Però si esteu buscant alguna cosa més exclusiu, hi ha plantilles professionals disponibles per comprar.

Les plantilles professionals

A més de les plantilles gratuïtes personalitzables, Shopify té més de 100 temes professionals disponibles per a la seva compra a la botiga temàtica de Shopify.

La majoria dels temes professionals tenen un preu de 140 $ a 180 $.

Comença amb Shopify O Inicieu la botiga amb Squarespace

Exemples de botiga de comerç electrònic per a tots dos

Anem endavant i mirem un parell d’exemples de les empreses que funcionen a cada plataforma.

M’encanta veure qui fa servir què, i l’aspecte de les botigues.

Exemples de botiga Shopify

Poo-Pourri

Botiga de comerç electrònic de Shopify

Tesla Motors

Utilitzant Shopify

Exemples de botiga de comerç electrònic de Squarespace

Encara s’estan compilant botigues

Shopify Vs Squarespace als plans de preus

Preu & Taxes de transacció per a Squarespace

Hi ha 4 opcions principals per fixar preus a l’hora de crear una pàgina de comerç electrònic amb Squarespace: plans personals o empresarials..

El pla personal és de 12 dòlars al mes quan es factura anualment o de 16 dòlars al mes si es factura de mes en mes.

El pla de negoci és de 18 dòlars al mes quan es factura anualment o de 26 dòlars al mes quan es factura de mes en mes.

Tots dos plans ofereixen un domini personalitzat gratuït (amb compra anual), un lloc web optimitzat per a mòbils, seguretat SSL, atenció al client 24 hores / 24, comerç electrònic totalment integrat i llistats de productes il·limitats.

La subscripció empresarial ofereix uns quants avantatges addicionals per al càrrec addicional.

Amb el pla personal, podeu crear fins a 20 pàgines dins del vostre lloc, mentre que el pla d’empresa permet pàgines il·limitades.

El pla de negoci també ofereix una taxa de transacció inferior del 2% enfront del 3% amb el pla personal.

Un correu electrònic personalitzat de Google i un crèdit d’AdWords de 100 dòlars inclou el pla d’empresa: no disponible amb el pla personal.

Els altres 2

Vegem una instantània ràpida dels preus de la botiga en línia també

shopify vs squarespace per obtenir preus de comerç electrònic

Preu & Tarifes de transacció de Shopify

Shopify Plans de preus

Shopify té tres punts de preus separats amb una llista de funcions diferents per a cada nivell: Shopify bàsic, Shopify i Shopify avançat.

Pla bàsic de Shopify

Basic Shopify està disponible a 29 dòlars al mes i és un gran paquet bàsic per a algú nou a eCommerce.

Les despeses de transacció de targetes de crèdit de Basic Shopify són del 2,9% i 30 cèntims per a compres en línia.

Shopify proporciona vendes presencials mitjançant un mòbil que fa passar targetes. Les compres presencials al paquet bàsic de Shopify són del 2,7% i el 0 cèntim.

Hi ha una taxa de transacció addicional a les opcions de pagament externes del 2% per als subscriptors de Shopify bàsics.

Shopify: Middle Of The Road

L’opció mitjana, anomenada només Shopify, té un preu de 79 dòlars mensuals. Les tarifes de processament de targetes de crèdit són inferiors, amb Shopify al 2,6% i 30 cèntims en línia i 2,5% i 0 cèntims per a vendes presencials.

Les tarifes d’opcions de pagament extern baixen a l’1% amb aquest pla de paquets. Shopify inclou tots els avantatges de Shopify bàsic amb algunes avantatges.

Amb Shopify, els minoristes obtenen la funcionalitat de la targeta regal, els informes professionals i la recuperació del carretó abandonat.

Pla avançat de Shopify

Advanced Shopify és el punt de preu més elevat per als paquets de Shopify, disponible per 299 dòlars al mes.

Comissions de targeta de crèdit al 2,4% més 30 cèntims per a vendes en línia i 2,4% i 0 cèntims per a vendes presencials amb Advance Shopify. Les tarifes de passarel·la de pagament extern són només del 0,5%.

El nivell de Shopify avançat engloba tot allò que ofereix l’opció mitjana que Shopify proporciona: a més d’afegir avantatges de càlcul d’enviament de tercers i avantatges de càlcul d’enviament de tercers..

Algunes altres opcions:

Fora dels tres paquets principals, Shopify té algunes alternatives per a subscripcions per a minoristes que necessitin una mica diferent.

Shopify Plus està disponible per a distribuïdors minoristes de grans dimensions amb grans vendes.

Shopify Lite és una integració que permet als minoristes administrar les seves botigues en línia dins de Facebook, en lloc de construir un aparador complet en línia.

Els plans per a Shopify Lite tenen una durada de només 9 dòlars al mes, cosa que suposa una bona elecció per als novells que ja tinguin presència a Facebook o estiguin més a gust amb la plataforma de Facebook..

Comença amb Shopify O Inicieu la botiga amb Squarespace

Shopify Vs Squarespace per obtenir la conclusió del comerç electrònic

Escolta:

No puc seure aquí i et diré res diferent.

Després de mirar-ho tot i fer la meva pròpia conclusió al cap.

Penso:

Squarespace pot crear una petita opció de comerç electrònic agradable per a una empresa més petita

Però, petita empresa o gran empresa.

Si teniu previst començar un lloc web de comerç electrònic, aniria amb Shopify. Shopify serà un millor ajustament per a vosaltres a causa de les eines que tenen, a més de la fàcil capacitat per escalar-les.

Ja heu tingut l’oportunitat d’utilitzar-ne algun?

O bé, qualsevol entrada que pugueu introduir?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map