4 helppoa online-veropalvelua arkistoidaksesi helposti verkossa

Sinun kaltaisesi mahtavat ihmiset tukevat lukijaani sisältöä. Mikä tarkoittaa, että voisin ansaita palkkion. Lisätietoja täältä!


Veropalvelut verkossaVerojen jättämisen ei tarvitse olla stressaavaa, aikaa vievää tai raivoa aiheuttavaa.

Digitaalinen aikakausi toi mukanaan joitain nykyajan mukavuuksia, kuten verojen arkistointi verkossa, mutta nyt mobiililaitepuomin avulla voit jopa tallentaa verot suoraan puhelimestasi.

Näiden neljän veropalvelun avulla verojen arkistointi on uskomattoman helppoa.

Tämä opas käy läpi kunkin suosituimman sivuston veroilmoituksia verkossa vuonna 2014 ja kuinka molemmat tekevät oikean palautuksen saamisen yhtä helpoksi kuin sähköpostisi tarkistaminen.

Veropalvelut verkossa

Tappa verosi helposti – TaxSlayer.com

Kilpailu parhaasta veroilmoitusohjelmistosta on melko jyrkkä, mutta TaxSlayer on ollut erittäin aggressiivinen ja tarjoaa joitain nerokkaita kannustimia asiakkaille, jotka haluavat jättää tämän verokauden 2014.

TaxSlayer tarjoaa paljon etuja, kuten edulliset valtion eFiling-tiedostot, helppokäyttöiset vero-ohjelmistot ja edulliset arkistointivaihtoehdot kaikenlaisille IRS-muotoille, joita saatat tarvita.

Voit arkistoida osavaltion, liittovaltion, muutettuja, sotilaallisia ja edellisen vuoden palautuksia myös TaxSlayerin kautta.

TaxSlayer-versiota on kolme, mukaan lukien ilmainen sotilaspainos, klassinen painos 9,95 dollaria ja premium-versio 29,95 dollaria..

Plussat

– TaxSlayer tarjoaa ilmaisen osavaltion ja liittovaltion veroilmoituksen aktiiviselle siviilihenkilöstölle, ja ohjelmisto on vain 9,95 dollaria, jos olet siviili.
– Käyttöliittymä on yksinkertainen ja värikkäitä. Jokaiseen kysymykseen on helppo vastata ja melko nopeasti.

Haittoja

– Ei vielä mobiiliversiota.

TaxSlayerin klassisen version avulla voit hallita veroilmoituksen osia, kuten asuntolainan korkoja, kiinteistöveroa, lastenhoitohyvityksiä, eriteltyjä vähennyksiä ja paljon muuta.

1040EZ-arkistointi on nopea prosessi ja on melko tarkka testattaessa.

Ohjelmisto tarkistaa kaikenlaisia ​​virheitä ja kattaa kaikki aiheet, kuten koti, työsi, huollettavat ja muut asiat, jotka antavat ansaitsemiasi hyvityksiä ja vähennyksiä.

Viimeinen virhetestaus on suoritettu loppuun ennen tiedostojen lähettämistä, jotta voidaan varmistaa, että olet kirjoittanut kaiken oikein.

Jos haluat pitää tauon, voit lisätä paikkamerkin ja hypätä myöhemmin takaisin täyttääksesi puuttuvat tiedot. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on täyttää ruudut ohjelmiston läpi.

Tyyppi on luettavissa ja suuri, ja painikkeet ovat helppoja. Napsautat vain Jatka-painiketta, kun olet valmis siirtymään seuraavalle sivulle. Voit myös nopeuttaa prosessia tuomalla tietoja aiemmasta palautuksesta, joka on tallennettu TaxSlayeriin.

Jos tarvitset apua, voit ottaa yhteyttä myös TaxSlayer-asiakastukeen puhelimitse tai sähköpostitse.

Tämä toimii myös niille, jotka arkistoivat ilmaisen version. Ensiluokkaisille käyttäjille on kuitenkin ensisijainen tukivaihtoehto. Yhtiö on myös erittäin aktiivinen Twitterissä.

Käyttämällä TaxSlayer, voit verot arkistoida oikein ja varmistaa, että niiden lopullisessa tarkastuksessa ei ole virheitä. Asiakastuki on aina käytettävissä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset ohjeita siitä, mitä arkistoida.

Hanki ‘Er Done Turbo Style’ – TurboTax

Intuitin TurboTax on aina ollut yksi parhaista verojen valmisteluun erikoistuneista verkkoyrityksistä.

Ne tarjoavat ilmaisen veroilmoituksen arkistoinnin ja tonnia ominaisuuksia niille, jotka ostavat premium-version. Voit myös tuoda tietoja, mikä lyhentää dramaattisesti tietojen syöttöaikaa, jos sinulla on yritys tai työskentelet itsellesi alle 1099: n ajan.

Voit saada tärkeitä tietoja ItsDeducvable- ja Mint-yhtiöistä, jotka molemmat ovat Intuitin omistamia.

Plussat

– Helppokäyttöinen työpöydältä tai mobiililaitteelta.
– Kuka tahansa voi käyttää ohjelmistoa riippumatta siitä, tunnetko verolain tai et.
– Liittovaltion palautukset voidaan vapaasti muokata

Haittoja

– Et voi tuoda tietoja, ellet maksaa premium-palvelusta.

TurboTax on kotitalouksien nimi. Jopa isoäitisi on todennäköisesti puhunut kanssasi TurboTaxin eduista.

Se on syystä useimpien verojen valmisteluohjelmistojen kärkipaikoissa. Tänä vuonna ohjelmiston testaamisen aikana TurboTax oli helpompi käyttää ja jopa tarkempi kuin ennen.

Ensiluokkaisilla ominaisuuksilla on kuitenkin paljon enemmän tarjottavaa. Maksamalla palkkion, voit tuoda tietoja helposti W-2-malleista ja 1099-lomakkeista.

Ohjelmistolla on ohjattu haastattelutyyli, jonka avulla on helppo vastata kysymyksiin ja nähdä, mitä hyvityksiä tai vähennyksiä käytetään, kun työskentelet veroilmoitusvaatimuksen läpi..

TurboTax näyttää myös, mikä on edullisin palautus vero-tilanteellesi arkistoinnin yhteydessä.

Vaikka verojen valmistelutoimintaan liittyy aina käyttäjän virheitä, TurboTax menee askeleen eteenpäin yrittää poistaa kaikki ongelmat oikeilla kysymyksillä. Se voi myös löytää kohteita, jotka olet jättänyt huomiotta.

Myöskään matemaattisia laskelmia ei vaadita. Ohjelmisto tekee kaiken puolestasi. Käyttöliittymä on erittäin huomaavainen ja yksinkertainen, ja voit käyttää sitä jopa mobiililaitteellasi.

Jos sinulla on ongelmia, voit aina ottaa yhteyttä Intuitin online-tukikeskukseen, joka tarjoaa paljon tietoja, kuten vastauksia yleisesti kysyttyihin ja erikoistuneisiin kysymyksiin, sekä verolaki-ohjeita ja asiakaspalvelunumeroita, jos sinun on puhuttava jonkun kanssa.

Hanki veroilmoitustoiminto – TaxAct.com

Jos tiedät tarpeeksi tekemästäsi tai sinulla on yksinkertainen palautus, jonka haluat tehdä nopeasti, TaxAct on halpa ja tarkka vaihtoehto.

Valtion eFiling on myös kohtuuhintainen TaxActin kanssa. Voit laatia, eFile ja tulostaa liittovaltion veroilmoituksia ilmaiseksi TaxAct. Ainoa asia, josta joudut maksamaan, on state eFile tai jos haluat tuoda tietoja aiemmasta palautuksesta.

Sinun on myös maksettava ylimääräistä maksaaksesi puhuaksesi jonkun kanssa asiakastuesta.

Plussat

– Ilmainen federal eFiling on yksinkertainen.
– Edullinen valtion eFiling on halvempi kuin kilpailijat.
– Tarkastustuki helpottaa yritysten arkistointia verkossa.

Haittoja

– Puhelintuki ei ole ilmaista.
– Verotuksen veroapu ja -tuki voisi olla laajempi.

TaxActilla on kolme versiota, mukaan lukien ilmainen liittovaltion versio, Deluxe-versio 9,95 dollaria ja Ultimate versio 17,95 dollaria..

Jos haluat ilmoittaa tiedoston, joudut maksamaan ylimääräisen sekä ilmaisista että Deluxe-versioista. Ultimate sisältää yhden osavaltion ja yhden liittovaltion arkistoinnin.

Voit myös ladata ja asentaa CD-ohjelmistoja, joiden hinta on enintään 21,95 dollaria. Voit myös jättää edellisen vuoden palautukset vuodelta 2000.

TaxAct-opas auttaa arkistoijaa vastaamaan heidän veroasemaansa koskeviin kysymyksiin ja tekee siitä yli 2500 verovihjeen avulla helppoa varmistaaksesi, että käyttäjillä on apua veroilmoituksen valmistelussa verkossa.

Siellä on myös verokiike, joka sisältää määritelmät 300 verotermille. Kysymykset sallivat TaxAct saadaksesi enemmän tarkkuutta ja käyttäjät saavat virheentarkastuksia, hälytyksiä ja palautus- / velkamittarin, joka auttaa heitä selvittämään, mitä he saavat veroilmoituksestaan.

Kaiken kaikkiaan se on loistava verojen valmisteluohjelmisto, mutta saatat tarvita lisäapua, jos et tunne verojen jättämistä omasta.

Tee se oikein ensimmäistä kertaa – HRBlock.com

Verotuksen jättämisen yhteydessä H&R Block on toinen taloudellinen nimi.

Yhtiö on kuitenkin aiemmin tunnettu enemmän toimistokonsulteistaan ​​kuin verkonhallintaohjelmistostaan ​​verkossa. Vuonna 2014 se on yksi suosituimmista verojen valmistelussa käytettävistä verkko-ohjelmistoista.

Monilla arkistointivaihtoehdoilla, laajoilla ohjeilla ja korkealla tarkkuudella se on loistava vaihtoehto niille, jotka ovat vasta aloittamassa veroilmoituksen tekemisen eivätkä ehkä tiedä niin paljon kuin tarvitsevat oikean palautuksen saamiseksi..

Plussat

– H&R Block auttaa yksilöitä ja yrityksiä saamaan tarkimmat veroilmoitukset.
– Liittovaltion ja osavaltioiden arkistointi, asiakaspalvelu ja lisätyökalut sisältyy hintaan.

Haittoja

– Ohjelmisto ei ole ilmainen, ja sillä on korkeampi hinta kuin kilpailijoilla 27,95–34,95 dollaria.

Veronmaksajat rakastavat laajaa palveluvalikoimaa, jonka he saavat tällä ohjelmistolla.

Hinnasta huolimatta se on rahan arvoinen, jos tarvitset ammattimaista apua verojen ymmärtämisessä ja haluat saada mahdollisimman tarkan palautuksen.

Niillä on myös tuhansia vähittäismyymälöitä koko maassa, minkä ansiosta on helppoa saada apua ongelmiin, jos joudut tielle.

Kaikentyyppiset arkistoijat voivat saada apua H: n kanssa&R Estä myös. Haluat riippumatta siitä, oletko itsenäinen ammatinharjoittaja, sijoittaja tai vain yksinhuoltajayritys, joka yrittää ymmärtää lastenhoitopalveluja, H&R Block kertoo kaiken käyttäjilleen ja tarjoaa ohjeita vastatessasi kysymyksiin varmistaaksesi, että palautus on mahdollisimman tarkka.

Hyvityksen saaminen on myös helppoa H&R estää, joka tarjoaa useita maksutapoja, mukaan lukien suora talletus, sekki tai ennakkomaksu korttitalletus.

Voit myös pyytää valtion hyvityksen ennakkotarkistusta 13 dollarin maksun, joka on kuin laina.

Tuki on myös paras H: n kanssa&R Estä, ja se on saatavana 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.

Kirjoittanut ja julkaissut Christopher Pontine ja Cynthia Adams

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map