5 parasta WordPress-isäntävaihtoehtoa aloittelijoille (2020-vertailu)

Sinun kaltaisesi mahtavat ihmiset tukevat lukijaani sisältöä. Mikä tarkoittaa, että voisin ansaita palkkion. Lisätietoja täältä!


Paras WordPress-hosting aloittelijoille

Aion mennä täällä reunalle ja sanoa, että harkitset WordPressin käyttämistä verkkosivustosi luomiseen tai kirjoitan sanoilla kuten

 • Paras WordPress-hosting aloittelijoille
 • Parhaat palveluntarjoajat WordPress-verkkosivuston luomiseksi
 • Paras WordPress-hosting

Mutta:

Se voi olla ensimmäinen kerta, kun valmistaudut käyttämään sitä, tai olet ensimmäinen kerta, kun olet valmis ottamaan tosissasi.

Hei, se on reilua, ja olemme kaikki olleet siellä.

Hienoa on, että se ei ole niin paha.

Tavoitteena on löytää mukava isännöintipalveluntarjoaja, joka voi helposti auttaa sinua WordPress-verkkosivustosi perustamisessa

Ja:

Auttaa sinua siitä pois hosting-näkökulmasta.

Syy, miksi valitsin nämä 5, on se, että olen joko käyttänyt niitä, nähnyt mahtavia arvosteluja tai testin suorittanut.

Yleensä jokainen isännöintipalveluntarjoaja haluaa tehdä WordPress-verkkosivuston määrittämisen sinulle helpoksi.

Kuitenkin,

Siellä on yli 76 miljoonaa blogia plus sen käyttö.

Mutta mielestäni nämä 5 sopivat mitä etsit, ja he ovat helppoja päästä alkuun.

Tai saa hyvää asiakaspalvelua vastataksesi kaikkiin kysymyksiisi.

Tämän lisäksi: Jos päätät yhdestä näistä, aion näyttää askel askeleelta videon WordPress-verkkosivustosi määrittämiseksi jokaisessa WordPress-isännöintivaihtoehdossa.

Sukellaan sisään ja tarkistetaan ne.

Bluehost – tätä käytetään

hinnoittelu

Kuten kilpailijat, Bluehost tarjoaa edullisia web-hosting-vaihtoehtoja. Ne alkavat yleensä 7,99 dollaria kuukaudessa, mutta ovat myynnissä 2,75 dollaria kuukaudessa.

Uusille käyttäjille annetaan erityinen esittelytarjous sekä 30 päivän rahat takaisin -takuu, jotta he voivat kokeilla asioita ja nähdä, pitävätkö heistä.

WordPressin optimoitu isäntä alkaa 19,99 dollaria kuukaudessa WP Standardilla. Sitten on WP Enhanced, joka maksaa 29,99 dollaria kuukaudessa.

WP Premium on 39,99 dollaria kuukaudessa ja WP Ultimate on 49,99 dollaria kuukaudessa.

Hinnat perustuvat vuoden palvelumaksun etukäteen maksamiseen. Tämän tekemisellä on huomattavia säästöjä. WP Ultimate on yleensä 129,99 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa käyttäjille 80 dollaria alennuksia maksamalla palvelusta vuosittain.

Tärkeimmät ominaisuudet

Bluehostin mukaan se on WordPress.orgin suosittelema web-hosting. Palvelussa on yhden napsautuksen WordPress-asennus, 24/7 -tuki sekä tukikeskus, joka on täynnä oppaita, video-oppaita ja muita resursseja, rahojen palautustakuu ja yli 150 dollarin tarjoukset Googlelta.

Jokainen jäsensuunnitelma tarjoaa oman luettelon ominaisuuksista.

Esimerkiksi, WP Standard mahtuu 100 miljoonaa käyntiä kuukaudessa, 30 Gt tai tallennustilaa ja varmuuskopioita sekä 2 Gt RAM-muistia. WP Ultimate puolestaan ​​tarjoaa rajoittamattoman määrän käyntejä, 240 Gt tallennustilaa ja varmuuskopioita sekä 8 Gt RAM-muistia.

Jokaiseen suunnitelmaan sisältyy myös parannettu cPanel. WP Standard toimitetaan SiteLock CDN: n kanssa, kun taas muut kolme hinnoittelusuunnitelmaa toimitetaan SiteLock CDN / WAF Pron kanssa.

WP Premiumin mukana tulee Positiivinen SSL ja WP Ultimaten mukana Positiivinen jokerimerkki SSL.

Helppo WordPressin asentaminen

WordPressin määrittäminen Bluehostilla on heti. Kaikki asennukset ovat paikoillaan yhdellä napsautuksella.

Voit rakentaa verkkosivustosi heti, jolloin siitä tulee käyttäjien todellinen mukavuus.

Sen sijaan, että siirrät sivustoasi vaiheittain, saat sen suorittaa kerralla.

Tämän avulla voit hyödyntää parhaiten Bluehostin tarjoamia palveluita.

Skaalautuvuus on yksi asia, johon se mahtuu, joten jos verkkosivustosi alkaa pieni ja kasvaa kooltaan, palvelu pystyy käsittelemään sitä.

Kokeile BlueHostia

GreenGeeks – Käytän tätä joillekin sivustoilleni

Green Geeks - yksi parhaista WordPress-hosting-aloittelijoille

Hinnoittelu – skaalautuva hinnoittelumalli verkkosivustosi kasvaessa

WordPress-isännöinti GreenGeeksin kanssa maksaa yleensä 9,95 dollaria kuukaudessa. Tällä hetkellä se on myynnissä 3,96 dollarilla kuukaudessa. Se on merkittävä säästö ja säästö, joka todennäköisesti liittyy lomaan.

GreenGeeks tarjoaa palveluilleen 30 päivän rahojen palautustakuun. Tämä antaa sinulle aikaa nähdä, vastaako palvelu tarpeitasi ja odotuksiasi. Jos niin ei ole, et ole rahat.

Palvelu hyväksyy Visa, MasterCard, Discover ja American Express maksutapoina. Se antaa myös mahdollisuuden PayPalin käyttäjille maksaa tiliensä kautta.

Rekisteröintiprosessi tarjoaa käyttäjille kaksi vaihtoehtoa, yhden ihmisille, jotka tarvitsevat rekisteröidä verkkotunnuksen, ja toisen ihmisille, jotka haluavat käyttää olemassa olevaa verkkotunnusta.

Tärkeimmät ominaisuudet

GreenGeeks Managed WordPress Hosting sisältää useita ominaisuuksia. Sen sanotaan olevan sekä “WordPress-bloggaajalle” että “veteraaniselle WordPress-kehittäjälle”, koska palvelu on “täysin ladattu”.

Joitakin maksettujen GreenGeeks-palveluiden merkittävimpiä ominaisuuksia ovat rajoittamaton verkkotila ja tiedonsiirto sekä 99,9% palvelun käyttöaika.

Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että palvelu on kauan pitkään ja häiritä verkkosivustoosi tulevaa liikennevirtaa. Vaikka sinulla olisi ongelmia, asiakaspalvelua on ympäri vuorokauden ympäri 365 päivää vuodessa.

Muita mainitsemisen arvoisia GreenGeeks WordPress -majoituksista on, että niihin sisältyy:

 • WordPress-siirto
 • WordPress-optimoidut palvelimet
 • Parannetut turvatoimet
 • Helppo, yhden napsautuksen WordPress-asennus
 • Ilmaiset verkkotunnusten siirrot ja rekisteröinnit
 • Nopea SSD RAID-10 -tallennustila

GreenGeeks WordPress-hosting sisältää joukon turvaominaisuuksia, jotka useiden käyttäjien mielestä ovat ihanteellisia. Ensinnäkin se tarjoaa automaattiset päivitykset. Seuraavaksi se skannaa ja estää tietoturvaongelmat reaaliajassa.

Palvelu pitää myös verkkosivustosi erillään muista palvelimen asiakkaista luottamuksellisuutesi ylläpitämiseksi.

GreenGeeksissä on myös sisäänrakennettu Hajautettu palvelunesto (DDoS) suoja, joka toimii yritystasolla.

Jos tämäntyyppinen hyökkäys tapahtuu troijalaisen tai muun viruksen takia, olet suojattu.

Helppo WordPressin asentaminen

GreenGeeksin määrittäminen WordPressiin vie hyvin vähän aikaa.

Palvelu tarjoaa ohjeita videon ja tekstin välityksellä.

Jos haluat tehdä sen manuaalisesti, suorita seuraavat vaiheet:

 1. Lataa WordPress. Siirry WordPress-lataussivulle. Lataa ja tallenna zip-tiedosto. Varmista, että tiedät mihin kansioon sijoitit tiedoston, jotta voit noutaa sen helposti tarvittaessa.
 2. Lataa WordPress-tiedostot GreenGeeks-hosting-tilillesi. Lataa tiedostoja FTP-asiakasohjelmalla tai cPanel-tiedostonhallinnalla. Voit käyttää kumpaakin vaihtoehtoa ja saada saman tuloksen. Ainoa ero on, että cPanel antaa sinun lähettää ja purkaa tiedoston sisällön heti. Se tekee tämän askeleen nopeammaksi.
 3. Luo tietokanta blogiisi. Kun olet käyttänyt MySQL-tietokantoja cPanelissa, haluat luoda tietokannan ja määrittää käyttäjän. Seuraa itsellesi luomaa tietokannan nimeä, käyttäjänimeä ja salasanaa.
 4. Varmista, että WordPress-blogi on asetettu oikein. Vierailla http://wwww.yourdomain.com/wp-admin/install.php. Tämän avulla voit määrittää blogin. Jos se on alihakemistossa, sinun on mentävä http://www.yourdomain.com/subdirectory/wp-admin/install.php. Se pyytää sinua lisäämään tietokannan nimen, käyttäjänimen ja salasanan. Jos localhost ei toimi “Database Host” -sovelluksessa, sinun on pyydettävä näitä tietoja verkkosivustolta. Jätä ”Taulukon etuliite” yksin ja paina Lähetä. Sinun on annettava käyttäjänimesi ja salasanasi ennen kuin painat ”Asenna WordPress”.

Vaikka näyttää siltä, ​​että läpi on paljon askelia, niin ei ole.

Se yksinkertaisesti lataa WordPress, lataa tiedostot isäntätilillesi, antaa niille paikan asuinpaikkaan ja asentaa WordPress varmistaaksesi, että kaikki tarkistetaan ok.

Katso tämä video näyttääksesi WordPress-asetukset:

Muista, tili on jo perustettu.

Joten rekisteröidy ja seuraa sitä ��

Jos kamppailet läpi, heidän asiakastuensa chatin kautta on hienoa.

Kokeile Green Geeksiä

InMotion-hosting

hinnoittelu

InMotion tarjoaa kolme erilaista hinnoitteluvaihtoehtoa. Ne ovat Launch, Power tai Pro. Voit valita sinulle sopivan vaihtoehdon tarpeidesi ja mieltymystesi perusteella.

Käynnistys on yleensä 7,99 dollaria kuukaudessa. Se on myynnissä 5,99 dollarilla kuukaudessa. Se sisältää ilmaisen verkkotunnuksen, kaksi verkkosivustoa, rajoittamattoman levytilan, rajoittamattoman kaistanleveyden ja rajoittamattoman sähköpostin.

Virta on 9,99 dollaria kuukaudessa ja myynnissä 7,99 dollaria kuukaudessa. Se sisältää ilmaisen verkkotunnuksen, kuusi verkkosivustoa, rajoittamattoman levytilan, rajoittamattoman kaistanleveyden ja rajoittamattoman sähköpostin. Se tarjoaa myös 2x suorituskyvyn.

Pron hinta on 15,99 dollaria kuukaudessa. Se on tällä hetkellä myynnissä 12%: n alennuksella, vähittäiskaupassa 13,99 dollaria kuukaudessa. Se sisältää ilmaisen verkkotunnuksen, rajoittamattomat verkkosivustot, rajoittamattoman levytilan, rajoittamattoman kaistanleveyden ja rajoittamattoman sähköpostin. Se tarjoaa myös 4x suorituskyvyn ja Pro-tason tuen.

Aloita sivustosi rakentaminen InMotion-hosting-palvelun avulla

Tärkeimmät ominaisuudet

InMotion-hosting tarjoaa jännittäviä ominaisuuksia. Palvelun käyttäjillä on seuraavat odotukset:

 • WordPress on esiasennettu ja valmis. Sinä olet valmis ja käynnissä muutamassa minuutissa.
 • Ilmainen verkkotunnus. Älä ole huolissasi uuden ostamisesta tai olemassa olevan rekisteröimisestä, koska aloitat uuden verkkotunnuksen kanssa.
 • Rajoittamaton isäntä. Tämä tarkoittaa, että et maksa enemmän, vaikka käyttäisit enemmän kaistanleveyttä.
 • Käytä haluamiasi laajennuksia. Se on verkkosivustosi ja sen tulisi olla tarkalleen haluamasi tapa.
 • Ilmaisia ​​teemoja. Valitse sellainen, joka auttaa viestisi maailmalle.
 • Päivitä helposti ja turvallisesti. Asenna päivitykset helposti ja pelkäämättä, että ne korvaavat tai hämmentävät verkkosivustollesi tapahtuneita hyviä asioita.
 • Täysin tuettu. Saat tarvittavaa apua verkkosivustosi suunnittelussa ja ylläpidossa.

Muita ominaisuuksia, jotka todella erottuvat, ovat automaattiset päivittäiset varmuuskopiot, välimuistin laajennustuki, SSH, GIT, FTP ja PhpMyAdmin Access sekä ilman seisokkien siirtoa ilmaiseksi.

Jos aiot siirtää olemassa olevan verkkosivuston InMotioniin, voit tehdä niin, ettei kukaan koskaan tiedä, että sinulla on. Ei seisokkeja tarkoittaa enemmän kävijöitä ja viime kädessä enemmän myyntiä ja ilmoittautumisia.

Helppo WordPress-verkkosivuston asentaminen

InMotionin avulla WordPress on esiasennettu ja valmis. Voit asettaa verkkosivustosi muutamassa minuutissa.

Tämä on ihanteellista, jos sinulla on vain vähän tietoa FTP: stä.

Jos sinulla on olemassa verkkosivusto, jonka haluat siirtää WordPress-isännöintipalveluun, voit tehdä sen. Sinulla ei ole ihanteellisia seisokkeja.

Kun verkkosivustosi ei ole online-tilassa, ihmiset eivät voi käydä siinä, etkä voi hyötyä siitä.

WordPress-verkkosivuston määrittäminen InMotion-sovellukseen

Miksi teet tämän ja sinulla on kysymys, keskustele vain InMotionin kanssa, ja he opastavat sinut läpi sen.

Aloita sivustosi rakentaminen InMotion-hosting-palvelun avulla

SiteGround

Sivustokentän WordPress-verkkosivustojen ylläpito

hinnoittelu

SiteGround tarjoaa kolme erilaista hinnoitteluvaihtoehtoa. He ovat StartUp, GrowBig ja GoGeek. Käynnistyksen hinta on säännöllisesti 9,95 dollaria kuukaudessa, mutta tällä hetkellä alennus on 3,95 dollaria kuukaudessa.

GrowBig hinnoitellaan säännöllisesti 14,95 dollaria kuukaudessa, mutta alennus on nyt 7,95 dollaria kuukaudessa. GoGeek hinnoitellaan säännöllisesti 2995 dollaria kuukaudessa, mutta alennus on 14,95 dollaria kuukaudessa.

Tärkeimmät ominaisuudet

Jokainen hinnasuunnitelma tarjoaa jotain erilaista. Esimerkiksi StartUp mahtuu yhteen verkkosivustoon, jossa GoGeek, näiden kahden hinnoittelu, majoittaa useita verkkosivustoja. StartUp tarjoaa 10 Gt: n verkkotilaa, missä GoGeek tarjoaa 30 Gt: n verkkotilaa.

Käynnistys mahdollistaa 10 000 käyntiä kuukaudessa ja GoGeek mahdollistaa 100 000 käyntiä kuukaudessa.

Jokainen suunnitelma tarjoaa välttämättömiä WordPress-ominaisuuksia, kuten ilmaisen verkkotunnuksen, ilmaisen WP-siirron, ilmaisen WP-asennuksen ja WP-automaattisen latauksen..

Ensiluokkaisia ​​WordPress-ominaisuuksia ovat WordPress SuperCacher, 30 varmuuskopiota, ensisijainen tekninen tuki ja yhden vuoden ilmainen Wildcard SSL.

Helppo WordPressin asentaminen

WordPressin manuaalinen määrittäminen sisältää neljä vaihetta.

He ovat:

 • Lataa paketti WordPress-asennusta varten. Siirry viralliselle WordPress-lataussivulle. Napsauta Lataa-painiketta ja valitse sijainti tallentaaksesi tiedoston. Muista muistaa kansiosi, jonka olet ladannut, jotta pääset siihen helposti.
 • Lataa tarvittavat WordPress-tiedostot palvelimelle. Lataa tiedostot FTP: llä. Saatavilla on useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit tehdä tämän. Filezilla ja cPanel ovat luotettavia.
 • Luo MySQL-tietokanta WordPressille. Määritä käyttäjä ja määritä täydet käyttöoikeudet. Ota muistiin käyttäjänimi ja salasana myöhempää käyttöä varten.
 • Katso asennusprosessin vaiheet. Jos WordPress on ladattu public_html-hakemistoon, siirry kohtaan http://yourdomain.com. Jos sinulla ei ole tiedostoa nimeltä wp-config.php, luo se. Voit tehdä tämän napsauttamalla Luo määritystiedosto -painiketta. Se pyytää sinua valmistelemaan tarvittavat tiedot ja antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa prosessia napsauttamalla Let ‘s go! painiketta. Seuraava näyttö kysyy MySQL-tietokannan tietoja. Viimeistele kaikki napsauttamalla Lähetä.

Jos haluat mieluummin saada SiteGroundin ilmaisen WordPress-asennuksen, voit tehdä sen. Käytössäsi on asennusvelho.

Asennat WordPressin automaattisesti Softaculousin kautta. Sinulla on myös vaihtoehto ilmaiseksi manuaalinen asennus, jonka SiteGround-tukitiimi suorittaa.

Tässä on askel askeleelta video, jolla voit luoda WordPress-verkkosivustosi sivustolla

Aloita sivustosi rakentaminen sivuston avulla

DreamHost

hinnoittelu

DreamHost tarjoaa kaksi vaihtoehtoa hinnoitteluun. Jaettu hosting alkaa 7,96 dollaria kuukaudessa ja sisältää yhden napsautuksen WordPress-asennuksen. Se tukee useita WordPress-verkkosivustoja sekä verkkotunnuksia. Se tarjoaa myös 97 päivän rahat takaisin -takuun.

DreamPress on täysin hallinnassa. Voit luoda sisältöä ja DreamHost huolehtii muusta. Se on esiasetettu, joten on helppo aloittaa heti. Se on myös skaalautuva, joten se pystyy käsittelemään lisäliikennettä ilman kaistanleveyden rajoituksia.

Tärkeimmät ominaisuudet

Joitakin DreamHost-ominaisuuksia ovat:

 • Useita sähköpostitilejä. Sinulla on niin monta sähköpostitiliä kuin tarvitset. Käytä atmail-web-asiakasohjelmaa aina, kun haluat lukea ja luoda sähköposteja.
 • Kyky käyttää mitä tahansa teemaa tai laajennusta. DreamPressillä ei ole rajoituksia. Luo identiteetti, joka palvelee sinua parhaiten.
 • Automaattiset päivitykset. Tämä ominaisuus pitää verkkosivustosi turvallisena. Se hoitaa ongelmat, joita saatat kohdata ilman apua.
 • Asennettu verkkokauppaan. Tämä vaihtoehto tulee SEO kanssa SSL. Sillä on esiasennettu Let’s Encrypt TLS / SSL -varmenne. Se antaa sinulle myös yksityisen IP-osoitteen.
 • Ei vierailijarajoja tai ylärajoja kaistanleveydelle. Sinun ei tarvitse huolehtia verkkosivustojen kaatumisesta, koska liikenne on kasvanut. Verkkosivustosi on hyvä käydä riippumatta siitä, kuinka suuri sen seuraaminen saa.
 • WordPress-palomuurilohot. Pidä verkkosivustosi suojassa hyökkäyksiltä. Suojaus on ensisijainen tavoite sekä DreamPressille että sinulle.

Kuten kilpailijat, myös DreamHostilla on suojausprotokollat ​​paikoillaan.

Se antaa sinulle mahdollisuuden perustaa niin monta sähköpostitiliä kuin tarvitset optimaalisesti.

Se käyttää myös valitsemasi teemaa ja laajennuksia, joten verkkosivusto on todella sinun.

Helppo WordPressin asentaminen

DreamHostin asentaminen vie vähän aikaa. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on siirtyä Yhden napsautuksen asennukset -sivulle Paneeli ja herkut -kohtaan.

Napsauta asennettavan sovelluksen kuvaketta. Tässä tapauksessa se on WordPress.

Valitse haluamasi verkkotunnus napsauttamalla avattavassa valikossa Asenna.

Näet sitten painikkeen, jossa lukee “Asenna se nyt minulle!” Kun asennus on valmis, saat ilmoituksen, että asennus onnistui.

Katso tämä video auttaaksesi sinua määrittämään WordPress-sivustosi Dream Host -sovelluksen avulla

https://www.youtube.com/watch?v=WEUGgBLb-zc

Aloita sivustosi rakentaminen Dream Hostilla

Johtopäätös 5 parhaasta WordPress-isännöinnistä aloittelijoille

Vain kertoa viidestä parhaasta WordPress-isännöinnistä aloittelijoille

 • Vihreät Geeksit
 • Liikkeessä
 • Bluehost
 • Sivuston maa
 • Unelmaisäntä

Kaikki nämä 5 ovat loistavia isännöintipalveluntarjoajia pian WordPress-sivustollesi.

Ne tarjoavat helpon asennuksen ja hinnan, joka tuntuu mukavalta, jos vasta aloitat.

Lisäksi asiakaspalvelu on hienoa, koska se auttaa sinua ulos ja vie arvaamispelin eikä tietämättä siitäkään..

Nauti oman WordPress-verkkosivustosi rakentamisesta.

Oletko kokeillut mitään näistä vielä?

Jos on, kumpi?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map