Amazonin verkkokaupan verkkosivustojen rakentaja

Sinun kaltaisesi mahtavat ihmiset tukevat lukijaani sisältöä. Mikä tarkoittaa, että voisin ansaita palkkion. Lisätietoja täältä!


Huomautus: Amazon eCommerce Store Builder on sammutettu. He suosittelevat Shopifea. Mutta suosittelen katsomaan tätä sivua aloittaaksesi.

Yrityksen kasvattaminen verkossa on vaatinut joidenkin yritysten vuosikymmenien ajan toimimaan kunnolla. Sitten on Amazon-verkkokauppa, jonka avulla voit luoda avaimet käteen -myymäläkaupan muutamassa minuutissa.

Amazon Amazon-verkkosivustojen rakentajaVerkkokauppa on verkkokauppaalusta, jolla on monenlaisia ​​ominaisuuksia ja intuitiivinen rakennusliittymä, jonka avulla voit helposti tuoda myymäläsi verkkoon ja alkaa myydä.

Palvelu on suunniteltu pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille.

30 päivän kokeiluversion avulla voit kokeilla palvelua ja käyttää kaikkia ominaisuuksia, mukaan lukien tuhansia malleja ja lomakkeita.

Se ei todellakaan ole ilmainen, mutta verkkokaupan avulla todella luodaan turvallinen verkkomarkkinat, jotka näyttävät ammattimaisilta ja ainutlaatuisilta tuotemerkillesi.

On olemassa joitain välttämättömiä vaiheita kaupan saamiseksi täysin verkkoon Amazon-verkkokaupan avulla.

Amazonin käyttöönotto

Kauppojen omistajat voivat myydä verkkokaupoista ja Amazon Marketplacesta.

Jos et tunne kumpaakaan näistä, sinun kannattaa ottaa jonkin aikaa katsoa Amazon-verkkokauppaa ja myyntiä Amazon Marketplacessa saadaksesi paremman kuvan siitä, mitä olet tekemässä.

Vaikka se voi kuulostaa hyvältä idealta tulla osaksi Amazonin markkinoita, siinä on joitain haittoja.

Ensinnäkin, kaikki eivät voi myydä haluamaansa Amazonissa, ja rajoituksia on paljon.

Jos kuitenkin päätät myydä verkkokaupassasi ja kauppapaikassa, sinulla on alhaisempi transaktiomaksu, koska Amazon vie pienen osan voitoista. Tällä hetkellä se on 2 prosenttia.

Tuotteistasi riippuu, onko sinulla vaikeampaa myyntiä Amazonissa.

Jos kuitenkin myyt jo Amazon Marketplacessa tai tiedät, että tuotteitasi ei rajoiteta, myyminen molemmilla kanavilla voi olla hyödyllistä.

Asenna Amazon-tili

Voit luoda tilin siirtymällä Amazon-verkkokaupan tuotesivulle ja napsauttamalla Aloita-painiketta. Sinun on tehtävä myyjätili Amazon.com-sivustossa, jos sinulla ei vielä ole tiliä.

Kun olet luonut tilin, voit valita verkkokaupan tuotteita hallintapaneelista ja ostaa verkkokaupasta.

Amazon-verkkokauppa vaatii sähköpostiosoitteen ensimmäisen lomakkeen täyttämiseksi. Se pyytää myös nimesi ja salasanasi.

Kun olet luonut salasanan, verkkokauppa kysyy joitain perustietoja.

Tarvitset yrityksesi yhteystiedot ja maksutiedot verkkokaupan ohjelmiston ostamiseksi ja rakentamisen aloittamiseksi.

Lisäksi Amazon-verkkokaupassa on vahvistusprosessi. Amazon tarkistaa yrityksesi soittamalla tarjoamallesi yritysnumerolle tai vaihtoehtoiselle numerolle, jota käytät verkkokaupassasi.

On erittäin tärkeää, että käytät oikeaa numeroa yrityksellesi perustaessasi tiliäsi todentamiseksi ja myynnin aloittamiseksi.

Viimeisessä vahvistusvaiheessa sinun on hyväksyttävä Amazonin ehdot. Kun tämä on tehty, napsauta oikean sivupalkin kohtaa ”Täydellinen rekisteröinti”. Tämän jälkeen rekisteröinti ja tilisi määrittäminen vie useita minuutteja.

Valmista myymäläsuunnittelu

Amazonin myyjäkeskuksen kojetaulu on paikka, jossa voit alkaa hallita uutta verkkokauppaa.

Ennen kuin sukellat ja aloitat tuotetietojen lähettämisen, tarvitset kuitenkin tuotekuvia, myymälälogoja, mainoskuvia ja muita grafiikoita, jotta sivustosi saa merkkituotteen.

Nämä ovat asioita, joita Amazon-verkkokauppa ei luo sinulle. Sinulla olisi oltava myös tuotekuvaukset kirjoitettuna ja UPC-koodit käytettävissä, jotta asennus tehdään mahdollisimman nopeasti.

Luo tuotevarasto

Amazon-verkkokaupan kauneus on, että voit lähettää kokonaisen tuotevaraston heti.

Tarvitset kuitenkin UPC: n jokaiselle luettelollesi tuotteelle, mutta voit myös käyttää vain tuotenimeä. Kenttä toimii myös, jos sinulla on Amazon Standard Identification Number (ASIN).

Jos lisäämäsi tuotteet löytyvät jo Amazonista, kokeile etsimällä niitä löytääksesi ASIN tai UPC, kun määrität tuotevarastoa.

Sen jälkeen voit antaa tuotetiedot, kuten SKU, hinnan, saatavissa olevan määrän ja kunnon, joiden on oltava ”uusia”, koska Amazon-verkkokauppa ei salli sinun myydä käytettyjä tavaroita. Seuraavassa vaiheessa, jossa lisäät mainosjakaumasi, lataat kuvia ja lisäät tuotekuvaukset seuraavaan osaan.

Luokkien lisääminen

Jokainen verkkokauppa helpottaa tuotteen löytämistä lisäämällä joitain luokkia. Näiden luokkien avulla voit järjestää tuotteita, jolloin ihmiset voivat navigoida myymälässäsi ja etsiä tavaroita nopeasti kirjoittamalla avainsanoja.

Menetelmä luokkien luomiseen Amazon-verkkokaupassa on yksinkertainen.

Voit luoda uuden luokan napsauttamalla ”Luokat” -välilehden ”Luokat” ja napsauttamalla sitten kultaista ”Uusi” -painiketta..

Tämän sivun painikkeen avulla voit myös määrittää tuotteita jokaiselle luomallesi luokalle.

Kaupan mukauttaminen

Amazon-verkkokaupan on tarkoitus olla hyvin yksinkertainen ja nopea, mikä auttaa aloittelijoita saamaan liikkeen liikkeelle ja toimimaan lyhyessä ajassa.

Jos sinulla on enemmän kokemusta, voit tehdä hiukan enemmän mallisuunnittelulla ja mukauttaa myymälääsi.

Voit kuitenkin mukauttaa myymälääsi perustyökaluilla, jos et ole edistynyt käyttäjä.

Voit mukauttaa verkkokauppaa useilla eri teemoilla. Näillä teemoilla on eri värit ja asettelut.

Teemavaihtoehtoja on rajoitetusti, mutta voit mukauttaa jokaisen teeman Amazon Seller Central -työkalun työkalujen avulla.

Tämän avulla voit muuttaa tekstin väriä, linkin väriä, ostoskorin värejä ja muita sivustosi osia.

Korjaa verkkotunnuksesi

Amazon-verkkokaupan URL-osoite on melko pitkä ja siinä on paljon tavuviivoja. Et halua sitä myymäläsi verkko-osoitteelle.

Useimmat kaupat tarvitsevat yksilöllisen verkkotunnuksen. Myyjäkeskuksen pääsivulla on “Aloittaminen” -kohdassa linkki, jonka avulla voit mukauttaa myymälän URL-osoitetta tai verkko-osoitetta.

Sinun on ensin rekisteröitävä verkkotunnus GoDaddy, Network Solutions, Register.com tai NameCheap.com kautta.

Sitten voit palata mukautettujen URL-osoitteiden sivulle ja lisätä verkkotunnuksesi yksilöivän URL-osoitteen. Tämä tarkoittaa, että myymäläsi osoite siirtyy erityisen pitkästä Amazon-URL-osoitteesta ”www.yourstore.com”, mikä on paljon vähemmän hämmentävää kävijöillesi ja itsellesi.

Ansaitse paljon rahaa

Kun olet korjannut verkkotunnuksesi, olet valmis julkaisemaan myymälän ja aloittamaan myynnin.

Ensimmäisessä vaiheessa valitsemastasi vaihtoehdosta riippuen tuotteesi julkaistaan ​​nyt verkossa ja Amazon Marketplacessa.

Saatat heti alkaa vastaanottaa tilauksia, mutta kaupan huomaaminen voi viedä jonkin aikaa, jos et ole jo myynyt Amazonissa.

Tässä tapauksessa markkinointisuunnitelman luominen Amazon-myymälöllesi olisi seuraava askel sen onnistumiseksi.

Amazon-verkkokauppa on hieno palvelu, jota haluat käyttää nopean verkkokaupan perustamiseen. Se on täysin online-tilassa, edullinen ja hyödyntää aikaasi arvokkaasti, joten sinun ei tarvitse viettää viikkoja yrittäessään perustaa yksinkertainen verkkokauppa.

Mikä parasta, se integroituu saumattomasti Amazon Marketplacen kanssa, jos haluat myydä suoraan Amazonin asiakkaille.

Huomautus: Amazon eCommerce Store Builder on sammutettu. He suosittelevat Shopifea. Mutta suosittelen katsomaan tätä sivua aloittaaksesi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map