Kustannukset verkkosivustollesi

Sinun kaltaisesi mahtavat ihmiset tukevat lukijaani sisältöä. Mikä tarkoittaa, että voisin ansaita palkkion. Lisätietoja täältä!


Useimmat päätökset, joita ihmiset tekevät aloittaessaan ja luotaessa verkkosivustoa, tekevät tai rikkovat verkkosivuston menestyksen.

Vaikka on olemassa tapoja aloittaa ja luoda uusi sivusto ilmaiseksi, sitä ei suositella parhaaksi tapaksi, koska se voi rajoittaa ansaintamahdollisuuksiasi luojana ja verkkojulkaisijana.

Ensimmäisiä päätöksiä tehtäessä kustannuksia on pidettävä sijoituksena.

Älykkäiden sijoitusten tekeminen ei tarkoita, että sinun on käytettävä paljon rahaa saadaksesi loistavan tuloksen. Yleensä voit perustaa verkkosivuston alle 20 dollarilla.

Oletko valmis?

Valitse oikea isäntä

Vaaleanpunainen säästöpossu
Tiedä verkkosivustosi kustannukset

Täältä monet ihmiset kompastuvat aluksi. On houkutus aloittaa ilmaisella sivustolla, koska ylläpidon kustannukset tuntuvat liian korkeilta.

Siellä on useita isäntiä, jotka veloittavat alle 8 dollaria kuukaudessa ylläpidosta.

Nyt et ehkä halua aloittaa halvalla isännöinnillä, koska haluat myös varmistaa, että valitset isännän, jolla on tuki ja paljon vaihtoehtoja sivustosi rakentamiseen, mutta esimerkiksi GoDaddy tarjoaa sivustonmuodostajan, verkkotunnuksen, tuen ja paljon kaistanleveyttä alle 10 dollaria kuukaudessa.

Sinun ei myöskään tarvitse maksaa vuoteen mennessä. Joidenkin isäntien kanssa voit maksaa kuukausittain tai kolmen kuukauden välein.

Kun valitset isäntää, aloita katsomalla joitain suosikkisivustoitasi ja blogejasi? Mitä isäntiä he käyttävät? Valitse hinnastoon sopiva isäntä, joka tarjoaa sivuston rakennusapua ja asiakastukea.

Luo osuma-verkkotunnus

Toinen virhe on aloittaa ilmaisella blogisivustolla, joka ei salli sinun olla omaa URL-osoitetta.

Haluat olla oma paikka Internetissä, joka on kaikki oma. Ihmiset tietävät sinut verkkotunnuksellasi, joten haluat varmistaa, että se on luova.

Tyypilliset verkkotunnuksen kustannukset vaihtelevat 10 dollarista yli 40 dollariin rekisteröinnistä riippuen käyttämästäsi verkkotunnuksen tarjoajasta ja mukana olevasta.

Joissakin tapauksissa yksityisyys ja yrityksen rekisteröinti sisältyvät hintaan, mikä nostaa hintaa.

Muissa maissa sinun on ostettava nämä erikseen. On tärkeää saada yksityinen rekisteröinti, jos aloitat henkilökohtaisen blogin tai et halua tietosi helposti löydettävään sijaintiin.

Suurin osa yksityisistä rekisteröintipalveluista maksaa noin 10 dollaria.

Sivuston ja myymälän suunnitteluvaihtoehdot

Monet isännät tarjoavat yksinkertaisen sivustonrakentajan. Tämä on tärkeää, jos sinulla ei ole paljon verkkosuunnittelukokemusta tai aikaa luoda oma käyttöliittymäsi.

Siellä on erilaisia ​​palveluita, joiden avulla voit suunnitella sivustosi heidän palveluitaan käyttämällä, mukaan lukien verkkokauppojen suunnittelu, ja siirtää sitten verkkotunnuksellesi.

On tärkeää ymmärtää, että sivuston rakentajilla on usein kuukausimaksut, ja jotkut perivät myös maksuja verkkokaupoista.

Valitse paketti, joka tarjoaa sinulle oikean määrän vaihtoehtoja ja sellainen, jolla ei ole kohtuuttomia maksuja myymälästäsi.

Useimmat palvelut voivat vaihdella 9,95 dollarista kuukaudessa yli 100 dollariin. Monissa tapauksissa niihin sisältyy myös pilvitallennus, loistava vaihtoehto, jos työskentelet liikkeellä ollessasi.

Maksat kaikille muille

Myös monet muut kustannukset voivat heittää verkkosivustolle. Jos et halua hallita kaikkea sisältöä itse, voit palkata bloggaajia tai ostaa artikkeleita.

Jos haluat palkata suunnitteluryhmän optimoimaan sivustosi hakukoneille, se saattaa myös maksaa ylimääräistä.

Tätä varten on kuitenkin ilmaisia ​​tapoja tai melkein ilmaisia ​​tapoja. Voit esimerkiksi ostaa ohjelmistoja ja SEO-työkaluja, joiden avulla voit valita oikeat avainsanat ja nähdä, kuinka sivustosi menee hakukoneiden liikenteessä kerralla..

Jos olet vasta aloittamassa, tutustu all-in-one-sivuston rakennusvaihtoehtoihin, jotka tarjoavat sivustomallit, kuvat, SEO-optimoinnin ja paljon muuta pienellä maksulla kuukausittain..

Jos olet erittäin turhamainen, voit löytää kaikki nämä tiedot ilmaiseksi, mukaan lukien kuinka optimoida sivustosi, luoda sisältöä, käyttää ilmaisia ​​sivustojen rakentajia ja paljon muuta viettääksesi niin vähän kuin mahdollista.

Älä kuitenkaan unohda, jos aiot ansaita rahaa sivustollesi, se voi lopulta maksaa itsensä ja tulevat päivitykset.

Sivuston perustamisen kustannusten ei tarvitse olla suuria. Yksinkertainen sivusto, jolla on verkkotunnus, isännöinti ja toimitettu sivuston rakennus maksaa noin 40 dollaria alhaalta.

Valitse vaihtoehdot viisaasti ja varmista, että sinulla on tarpeeksi kaistanleveyttä tukeaksesi sivustosi liikennettä.

Kuvahyvitys 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map