LemonStand eCommerce -verkkosivun rakennusohjelman katsaus

Sinun kaltaisesi mahtavat ihmiset tukevat lukijaani sisältöä. Mikä tarkoittaa, että voisin ansaita palkkion. Lisätietoja täältä!


Sitruunankiveä ei ole enää saatavana, ja se on suljettu.

Katso 5 parasta verkkokaupan verkkosivunrakentajaa

Oikean verkkokauppaalustan valitseminen ei ole aina helpointa.

Tonnia valita

Ja

Sinun on varmistettava, että se sopii tarpeisiisi.

Hyvin,

Halusin näyttää sinulle alustan, josta et ehkä tiedä.

Ja mielestäni on syytä tarkistaa.

Mennään eteenpäin ja vain sukella Lemon Stand -kaupan verkkokauppaan ja katsotaan, mistä on kyse.

Hinnoittelu LemonStandille

LemonStand eCommerce -verkkosivuston rakennuksen hinnoittelu

Useimmille pienyritysten omistajille kaikki alkaa hinnoittelusta.

Tämä on järkevää, koska sen pitäisi olla kohtuullinen, eikä sitä pidä peittää piilotettuihin maksuihin tai yllätysmaksuihin, jotka ilmestyvät heti kun pääset ohjelmaan.

On hyvä tietää, että LemonStand tarjoaa yksinkertaisen ja selkeän hinnoittelun, joka on suunniteltu sopimaan suurimpaan osaan budjetteja.

 • Aloittelija: 19 dollaria kuukaudessa
 • Kasvu: 69 dollaria kuukaudessa
 • Ammattilainen: 199 dollaria kuukaudessa

Hienoa on, että LemonStand tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, joten sinun on tarkistaa, mitä heillä on tarjota ennen maksun suorittamista..

Jos pidät näkemästäsi, voit valita sinulle sopivan suunnitelman.

Hinnasuunnitelmien rakenne on helppo siirtyä Starteriin ja työskennellä sitten ylöspäin, kun yrityksesi koko kasvaa.

Helppokäyttöisyys

Minkä tahansa verkkoalustan avain on, kuinka helppoa sitä on käyttää.

Ei ole juurikaan hyötyä siitä, että alusta on niin monimutkainen, että tarvitset jatkuvaa apua saadaksesi pienimmän tuotteen lisäys tai päivitys.

LemonStand on suunniteltu sinua ajatellen, räätälöimällä sen palvelut niin, että niiden käyttö on helppoa, mutta silti tarjolla on huomattava määrä vaihtoehtoja.

Kaikki alkaa online-kojelaudasta, joka on suunniteltu jokapäiväiselle henkilölle eikä edistyneelle verkkosuunnittelijalle tai kehittäjälle, koska jotkut kojetaulut muilta alustoilta näyttävät olevan.

Vaikka LemonStand on kerännyt jonkin verran paikallisten ohjelmien sallimista, pilvijärjestelmä, jota parhaillaan käytetään, sopii melko hyvin useimpien ihmisten odotuksiin.

Teeman asettamisen yksinkertaisuus

LemonStandin yksinkertaisuus alkaa valitsemastasi teemasta ja asettaa käyttöliittymän haluamallasi tavalla.

Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa yksinkertaisen ja pitää asiat yksinkertaisina samalla kun sallit edistyneempien vaihtoehtojen käytön.

Sama pätee sivuston taustalle, mikä tarkoittaa, että vaikka vasta aloittaisitkin, sen ei pitäisi kestää liian kauan selvittääksesi mitä haluat ja minne haluat mennä ohjelman kanssa.

LemonStand-sovellusliittymä on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, joten voit asettaa oman kurssin määrittäessäsi haluamasi verkkosivustotyypin.

Voit kokeilla LemonStandia täällä

Maksun käsittelyvaihtoehdot

On huomattava, että maksujärjestelmä on luonteeltaan melko yksinkertainen.

Tiliäsi määritettäessä ei ole piilotettuja maksuja tai yllätysmaksuja, joten käsittelyn ei pitäisi olla ongelma, jos luet vain perusvaatimukset.

Mitä sinulle maksetaan?

tämä on yksi suurimmista eduista, kun menet LemonStandin kanssa.

Maksuyhdyskäytäviä, joita nyt on yli 100 maata, tuetaan huomattavasti, ja niissä on edistyneitä ominaisuuksia, jotta asiat olisivat mahdollisimman helppoja.

Yksi LemonStandin tuomista perusvahvuuksista on maksujenkäsittelyvaihtoehdot, joiden avulla voit tavoittaa pidemmälle kuin monet muut verkkokauppaympäristöt voivat saavuttaa..

Tätä tukee myös huomattava turvallisuuteen keskittyminen, jonka ansiosta LemonStand on yksi parhaista yksityisten tietojen suojaamisessa..

Asiakastuen vaihtoehdot

Jos tarvitset pääsyä asiakastukeen, kaksi yleisintä muotoa on sähköposti ja live-chat.

Molemmat tarjoavat nopeuden ja luotettavuuden etuja, sikäli kuin LemonStand-asiakastuki on saatavana ympäri vuorokauden, käyttämällä jompaa kumpaa näistä menetelmistä.

Hyvä uutinen on, että sekä sähköposti että live chat ovat yleensä melko nopeita.

Sähköpostin ja live-chatin kautta löytyvän suoran tuen lisäksi on myös muita vaihtoehtoja, joiden avulla voit kerätä tietoja aloittamalla pääsivustolta löytyvistä resursseista..

Melko usein löydät vastauksia LemonStand-järjestelmää koskeviin peruskysymyksiin suoraan verkkosivustolta artikkeleiden, videoiden, koodiesimerkkien ja muun kautta. Muita tietolähteitä ovat muun muassa seuraavat;

 • Blogi: Täältä löydät paljon sisältöä päivityksistä, neuvoista ja perustiedoista
 • e-kirjat: Kun tarvitset perusteellisia tietoja tietyistä aiheista
 • Tiekartta: Julkinen Trello-sivu, joka seuraa päivityksiä
 • Sosiaalinen media: Facebookia, Twitteriä, Instagramia ja Dribbblea voidaan käyttää kysymyksiin ja lukea uusista päivityksistä ja tiedoista
 • Verkkoseminaarit: Upea paikka oppia uusia tekniikoita, saada vinkkejä ja oppia perusjärjestelmistä

Haittapuoli on, että premium-asiakkaille on suunniteltu rajoitettua puhelintukea.

Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on vähemmän ominaisuuspaketti, sinun on luotettava sähköpostiin tai live-keskusteluun, jos haluat jotain palvelua.

Yksi tapa on, jos soitat klo 9–17 Tyynenmeren aikaa ja olette yhteydessä myyjiin.

Tämä vaihtoehto voi toimia parhaiten, jos sinulla on kysyttävää laskutuksesta tai nykyisistä palveluista.

Kaikesta edistyneemmästä todennäköisesti työnnetään sähköpostia tai live-chat-ominaisuutta.

Tärkeimmät ominaisuudet

LemonStand sisältää monia ominaisuuksia, jotka ovat tuttuja muille verkkokaupan sivustoille, etenkin alustoille, jotka on tarkoitettu pienyrityksille tai yrittäjille, jotka ovat vasta aloittamassa.

LemonStand erottaa kilpailusta sitä, että mukana on edistyneempiä ohjelmia, jotka auttavat tekemään sivustostasi asiakasystävällisen ja helppokäyttöisen..

Avaa sovellusliittymä:

Yksinkertaisesti sanottuna, voit integroida useimmat sovellukset verkkokauppaan ja jopa mukauttaa niitä tarpeitasi vastaavaksi.

Tämä tarkoittaa, että voit sisällyttää useimmat sovellukset, joista voi olla hyötyä verkkoyrityksestäsi, ja käyttää niitä haluamallasi tavalla.

Tällöin saatat tarvita apua, koska joidenkin sovellusten sisällyttäminen voi edellyttää edistyneitä tietoja, mutta LemonStand antaa sinun työskennellä alan asiantuntijan kanssa..

Ei transaktiomaksuja:

LemonStand ei ota kauppamaksuista kauppoja, mikä säästää rahaa pitkällä tähtäimellä.

Vaikka transaktiomaksut saattavat olla pieniä, ne voivat kasvaa ajan myötä, mikä saattaa lisätä puristimen budjettisi.

Luottokortin prosessorisi vaatii edelleen maksuja, mutta yrityksesi voi silti säästää rahaa kauppojen toimitusmaksujen puuttuessa, varsinkin jos käsittelet huomattavan määrän tilauksia.

Muita LemonStand-ominaisuuden ominaisuuksia ovat, mutta eivät rajoitu niihin;

 • A / B-testaus
 • Mukautetun tilauksen tila
 • Otsikkotunnisteet
 • Laskeutumissivut
 • Myynnin seuranta
 • Rajoittamaton määrä tuotteita tuotteista ja paljon muuta

Vaikka sovellusliittymä on kiistatta korkein ominaisuus, se on perinteisten ja ainutlaatuisten ominaisuuksien yhdistelmä, joka todella erottaa LemonStandin kilpailusta.

Hyvä uutinen on, että suurin osa ominaisuuksista on helppo oppia ja ottaa järjestelmään.

Esimerkiksi, jos haluat tavoittaa web-kehittäjän, joka voi erottaa sivustosi muusta, LemonStand tarjoaa tällaisen palvelun.

Shopify-kaltaiset sovellukset voivat todella saada sivustosi liikkeelle ja auttaa muuttamaan pienyrityksen suureksi suureksi suhteellisen nopeasti.

LemonStandin erinomaiset ominaisuudet tekevät siitä kaiken mahdollisen, antaen sinun käyttää mitä tarvitset, jotta online-liiketoiminta kasvaa.

Jotkut suosituimmat plussat

LemonStand-laitteessa on joitain erinomaisia ​​myönteisiä puolia, etenkin niille, jotka ovat vasta perustamassa pientä verkkoyritystä.

Erinomainen käyttöliittymä: Tämän käyttöjärjestelmän kiistatta tärkein näkökohta on käyttöliittymän korkea laatu. Tämä mahdollistaa palveluiden laajentamisen samalla, kun se ei heikentä itse ohjelman yleistä laatua.

Mukauttaminen: Tietenkin kyky muuttaa alustaa tarpeitasi vastaavaksi on houkutteleva monille verkkoyritysten omistajille.

Lisäksi LemonStand-laitteessa on hienoja piirteitä, jotka tekevät siitä yhden parhaista, joita voit löytää markkinoilla tänään.

 • Erinomainen asiakastuki
 • Suuri valikoima teemapohjia
 • Huomattava määrä ominaisuuksia
 • Erinomaiset paketit

Laita ne yhteen ja sinulla on joitain erinomaisia ​​etuja, jotka nostavat LemonStandin useimpien muiden verkkokauppasivustojen rakennusjärjestelmien yläpuolelle.

Jotkut tärkeimmät haitat

Kaikista positiivisista asioista huolimatta LemonStand-laitteesta on joitain huolenaiheita, jotka sinun tulisi olla tietoinen.

Totta puhuen, jokaisella tällaisella alustalla on joitain puutteita, jotka sinun on otettava huomioon ennen ostamista.

Rajoitetut integraatiot:

Toisin sanoen, LemonStand ei ole vuorovaikutuksessa kaikkien muiden valmistajien ohjelmien kanssa, joita voidaan käyttää muilla, samanlaisilla alustoilla.

Jos olet tottunut ohjelmaan, joka tulee toisesta lähteestä, sinun kannattaa tarkistaa ensin LemonStand-ohjelmistolla, onko sitä tuettu. Saatat huomata, että ei ole.

Kehittäjän koulutus:

Vaikka LemonStand on suunniteltu helppokäyttöiseksi, se vaatii silti jonkin verran kokemusta tai koulutusta kehittäjänä.

Jos sinulla on tällainen kokemus, voit tehdä tietoisimpia päätöksiä käytettävistä sovelluksista ja suoritettavista räätälöintityypeistä..

Muussa tapauksessa sinun kannattaa harkita kehittäjän palkkaamista auttamaan ohjelman hienommissa kohdissa.

Lisäksi erinomaisesta asiakaspalvelusta, josta LemonStand on tunnettu, puuttuu puhelinpalveluiden yhteydessä.

Tämä ei ole epätavallista, koska monet yritykset luopuvat puhelintuesta Internetin käytön kustannusten ja mukavuuden vuoksi, mutta on totta, että monet ihmiset haluavat silti puhua koulutetulle tekniikalle puhelimessa..

LemonStand-laitteen käytön aloittaminen

Katsotaanpa katsomaan tätä LemonStandin videota aloittamisesta ja kaiken perustamisesta.

Se kestää hiukan yli 17 minuuttia

Päätelmä LemonStandista

Yleinen tyylikäs osa on se, että voit tehdä ilmaisen kokeilujakson

Mitä ehdotan aina tekevän.

Antaa sinulle mielenrauhan tietäessäsi, että olet tehnyt kotitehtäväsi.

En pidä Sitruunanjalusta tällä hetkellä viidessä parhaassa.

Jos sinulla on kysyttävää siitä.

Kerro minulle

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map