Luo WordPress-verkkosivusto helposti nopeasti

Sinun kaltaisesi mahtavat ihmiset tukevat lukijaani sisältöä. Mikä tarkoittaa, että voisin ansaita palkkion. Lisätietoja täältä!


Luo WordPress-verkkosivusto
Hanki se verkkosivusto ylös!!!!!

Kuten monet sivuston kehittäjät ja suunnittelijat ovat huomanneet, WordPress saattaa olla paras nykyään saatavissa oleva sisällönhallintajärjestelmä. Siellä on useita erilaisia ​​CMS-liittymiä, mutta todellisuudessa suurin osa sivustoista sai tänään aloituksen WordPressin takia, koska sen helppo Käytä käyttöliittymää, luotettavuutta ja turvallisuutta. Yli 100 miljoonaa verkkosivustoa käyttää nykyään WordPressiä, ja tämä määrä kasvaa jatkuvasti. Sivuston luomiseen tällä alustalla on niin monia eri tapoja, että aloittaminen voi tuntua ylivoimaiselta. Yksi tärkeimmistä osista korkealaatuisen WordPress-sivuston perustamisessa on isäntä, jota käytät.BlueHost on poikkeuksellinen WordPress-isäntä, koska se on nopea ja helppo asentaa.Nyt voit hallita WordPressin taidetta ja suunnitella virheetöntä sivustoa BlueHostin avulla, joka on suhteellisen halpaa.

Miksi valita BlueHost WordPressille

WordPress.org on suositellut BlueHostia isäntänä vuodesta 2005. Se on omistettu WordPress-isäntä ja auttaa sinua luomaan dynaamisen sivuston uskomattomilla työkaluilla. Lisäksi BlueHost tarjoaa WordPressin asennuksen yhdellä napsautuksella.

Saat rajoittamattoman tilan ja kaistanleveyden, rajoittamattoman sähköpostitilin, ilmaisen verkkotunnuksen ja jopa 100 dollaria Google Advertisingille. Kaikki tämä on saatavana 4,95 dollarilla kuukaudessa viimeisimmällä BlueHost special -tuotteella.

Jos et pidä siitä, voit aina saada hyvityksen BlueHostin tarjoamalla “Anytime Money-Back Warranty -takuulla”..

Lisäksi BlueHostilla on yhdysvaltalainen asiakastuki. Tämä tarkoittaa, että kun soitat, ongelman diagnosoi ja ratkaisee englanninkielinen, Yhdysvaltain tekninen tukihenkilöstö, joka sijaitsee BlueHostin Utahin toimipisteissä..

Heillä on myös oma tietokeskus, palvelimet, kuituverkko ja mukautetut linux-ytimen korjaukset. Heillä on myös tarpeeksi generaattoreita kaupungin virrankäyttöön, mikä tarkoittaa, että yhteytesi ja toiminta-aika ovat aina vakaat.

Aloita suunnittelu WordPress-teemoilla

Kun olet kirjautunut, asennat WordPressin BlueHost-tilillesi. Siirry pääsivun “Ohjauspaneelin sisäänkirjautuminen” -kenttään ja kirjoitat verkkotunnuksesi ja salasanasi ja napsautat sitten kirjautuaksesi sisään tilillesi. Kun olet päässyt ohjauspaneeliin, vieritä alaspäin, kunnes näet työkalun ”Yksinkertaiset skriptit” sinisen kuvakkeen ja napsauta sitä avataksesi.

Kun sivu latautuu, vieritä alas blogging-alustoihin ja napsauta “WordPress”. BlueHost asettaa WordPressin sinulle seuraavan sivun valintojen perusteella. Sivulla on hyödyllisiä vinkkejä ja vinkkejä, joita kerrotaan valintasi merkityksestä. Voit esimerkiksi muokata lisäasetuksia, kuten tietokantakonfiguraatioita.

Kun olet tehnyt valinnat, napsauta “Valmis” viimeistelläksesi WordPressin asentamisen. Asennus vie vain muutaman sekunnin. BlueHost antaa sinulle sivuston URL-osoitteen, kirjautumis-URL-osoitteen ja salasanan päästäksesi WordPress-sivustoosi.

Dynaamisen WordPress-sivuston luominen BlueHostin avulla

Kun olet kirjautunut sisään WordPressiin, voit mukauttaa sivustosi niin, että se näyttää juuri haluamallasi tavalla. Yritätkö perustaa innovatiivisen yrityssivuston tai haluat luoda oman käsityöblogin, kaikki alkaa teemasta.

WordPress-teemat ovat perusta sivustosi suunnittelulle. Siellä on kaikenlaisia ​​ilmaisia ​​ja premium-teemoja, ja sinulla voi olla myös yksi räätälöity verkkosivustollesi suunniteltu. Huomaat, että suurin osa teemoista on räätälöity alalle. Esimerkiksi valokuvaus WordPress-teemat koskevat kaikkia kuvia, kun taas yritysteemalla voi olla enemmän tilaa tekstikuvauksille ja tuoteluetteloille.

Joitakin asioita, jotka sinun tulisi pitää mielessä valittaessa teemaa, ovat:

 * Moderni muotoilu * Kelvollinen HTML ja CSS * Turvakoodi * Hyvä näkyvyys ja luettavuus * Yhteensopiva uusimman WordPress-version kanssa * Yhteensopivuus suosittujen laajennusten kanssa * Tukidokumentaatio ja video-ohje

Kun olet löytänyt teema, jota todella rakastat, on tärkeää miettiä, miten se vaikuttaa sisältöön ja kävijöihin. Nämä ovat joitain huomioitavia asioita:

    * Täyttääkö se unelmaverkkosivustosi perustamisellesi asetetut vaatimukset?
    * Kuinka helppoa on mukauttaa?
    * Kuinka nopeasti se kasvaa?
    * Vastaako värimaailma tuotemerkkini?

Joitakin paikkoja ostaa tai löytää ilmaisia ​​uskomattomia WordPress-teemoja ovat ThemeForest, StudioPress ja WooThemes.

Hanki oikeat laajennukset ja widgetit
Jotkut asiat, jotka sinun pitäisi määrittää WordPress-sivustolle manuaalisesti, jotta se toimii tehokkaammin ja poistaa tietoturvaongelmat. Tässä on joitain perusasioita, jotka sinun on asennettava, kun olet kirjautunut uuteen WordPress-sivustoosi.

1. Akismet: Tämä on välttämätöntä eroon roskapostikommentteista. Sen mukana tulee WordPress, mutta sinun on aktivoitava se ja luotava API-avain, jotta se toimii oikein. Jos et halua antaa kommentteja artikkeleistasi, sinun ei tarvitse käyttää tätä.

2. Poista kommentit käytöstä: Siirry kohtaan Asetukset ja sitten Keskustelu ja poista valinta kohdasta Salli ihmisten lähettää kommentteja uusiin artikkeleihin. Voit myös sallia kommentteja yksittäisistä viesteistä, jos aiot sallia kommentit tulevaisuudessa.

3.Gravatar: Tämä kuva on linkitetty sähköpostiosoitteeseesi. Kun kommentoit takaisin kävijöitäsi, haluat kuvan, joka kertoo enemmän siitä, kuka olet ja mikä verkkosivustosi on.

Ylläpidä WordPress-tietoturvaa

Kun olet saanut teemaasi valmis menemään ja asentanut joitain tärkeitä laajennuksia, on aika varmistaa, että WordPress on ajan tasalla. Sinun tulisi myös tehdä seuraavat muutokset sivustosi suojaamiseksi.

Älä käytä wp_

Sinun ei pitäisi käyttää wp_: tä tietokantataulun etuliitteenä, koska hakkerit etsivät tätä erityisesti yrittäessään hyödyntää sivustoa. Sinun tulisi muuttaa se jotain ainutlaatuista tietokannan suojaamiseksi.

Älä ilmoita WordPress-versiota

Sinun pitäisi poistaa WordPress-versio verkkosivuston otsikosta, joka on oletusarvoisesti siellä. Tämä kertoo hakkereille jälleen, mitä versiota käytät, mikä helpottaa sivustosi hyödyntämistä varsinkin jos WordPress on vanhentunut.

Vaihda järjestelmänvalvojan käyttäjänimi

Tarvitset omat suojatut kirjautumistiedot. Nimi “admin” on oletusasetus WordPressia määritettäessä, mutta sinun pitäisi vaihtaa se jotain turvallisempaa ja yksilöllisempää estääksesi hakkerointiyritykset..

Sivujen ja muiden asentaminen

Tarvitset muutama välttämätön sivu aloittamiseen sivustosi kanssa, mukaan lukien kotisivu, sivu, yhteystiedot ja tuotteiden tai palveluiden sivu. Nämä sivut tarjoavat kävijöille kaiken, mitä heidän on tiedettävä yrityksestäsi tai blogissasi. Sinun tulisi tarkastella suosikki blogejasi tai yrityssivustojasi nähdäksesi kuinka heidän sivusi on asetettu ja saada käsitys siitä, mitä voit tehdä omallesi.

On myös tärkeää, että sivustosi on optimoitu hakukoneille. Voit luoda XML-sivukartan, käyttää koko sivuston ja postitason ohjausta metatiedoille ja asettaa tietyille sivuille noindexin tai nofollowin, jos et halua niiden olevan käytettävissä haussa.

Yoast on WordPress SEO, joka on yksi parhaimmista SEO-ohjelmiston asennusohjelmista. Tämä auttaa sinua luomaan oikean hakukoneoptimoinnin jokaiselle sivullesi ja viestillesi.

Asennus WordPressin avulla on erittäin helppoa BlueHost, joka on uskomaton isäntä mille tahansa sivustolle. Sinulla on nopea päivitys, ja voit päivittää WordPress-sivustosi automaattisesti uusimmilla tietoturvapäivityksillä ja ohjelmistokorjauksilla. WordPress-sivustojen määrittämistä varten kaikilla toimialoilla on useita erilaisia ​​oppaita. Tärkeintä on, että valitset teema, jolla on korkea luettavuus, turvallisuus ja navigointiominaisuudet, jotka helpottavat käyttäjiäsi käyttämään sivustoasi resurssina.

Oletko valmis noutamaan verkkosivustosi ylös? Napsauta ja mene.

Kuvahyvitys: Celestine Chua

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map