Suositellut resurssit

Suositellut resurssit


Tässä on resurssisivu, joka on täynnä työkaluja, tuotteita, palveluita, oppaita ja muita resursseja, jotka on tarkoitettu bloggaajille ja verkkosivustojen omistajille. Nämä ovat nykyisin käyttämiäni, aiemmin käyttämiäni resursseja tai työkaluja ja resursseja, joita ystävät, ikäisensä ja alan ihmiset suosittelevat erittäin hyvin.

Hypätä: CMS & Blogging-alustat Sivujen ylläpito & Domain-nimet Web-suunnittelu, teemat & liitännäiset Työkalut & tuottavuus Markkinointi & ansioita Muut työkalut Blogit, joista pidän

Bloggaaminen ja verkkovastaavan resurssit ja työkalut

Ilmoittaminen: Huomaa, että jotkut alla olevista linkeistä ovat tytäryhtiölinkkejä, mikä tarkoittaa, että jos päätät tehdä ostoksen näiden linkkien kautta, ansaitsen palkkion (sinulle ei koskaan aiheudu lisäkustannuksia). Lisätietoja saat tytäryhtiön ilmoituksesta.

CMS & Blogging-alustat

WordPress.org on ensisijainen itsenäisesti ylläpidetty verkkosivusto ja valitsemasi blogging-alusta. Itse asiassa melkein 20% kaikista Internet-sivustoista ja blogeista toimii WP: ssä, mukaan lukien täällä oleva Hosting Kingdomin blogi.

WordPress.com on isännöity blogging-alusta, jonka avulla voit luoda ilmaisen verkkosivuston tai luoda helposti blogin. Mukana on paljon ilmaisia, muokattavissa olevia, mobiililaitteisiin valmiita malleja ja teemoja.

Opi kuinka perustaa WordPress-blogi ja mitä eroja WordPress.org ja WordPress.com ovat

Ghost.org on avoimen lähdekoodin blogin julkaisujärjestelmä, joka on saamassa vauhtia, se on helppo hallita ja täysin ilmainen käyttää.

Blogger.com on Googlen ilmainen blogin julkaisupalvelu, jota on helppo oppia ja käyttää, mutta joka on enemmän suunnattu henkilökohtaisiin ja harrasteisiin liittyviin blogihankkeisiin.

Sivujen ylläpito & Domain-nimet

Bluehost.com on erittäin vankka web-isäntä, joka tarjoaa kilpailukykyisiä hosting-paketteja. Lisäksi he antavat sinulle ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäisenä vuonna. Et voi mennä pieleen Bluehostin kanssa.

WebHostingHub.com on web-isäntä, joka lentää vähän tutkan alla ja on monille tuntematon. Se on sääli, koska ne ovat täynnä hienoja ominaisuuksia ja erittäin kohtuulliseen hintaan. Sinun tulisi tarkistaa ne.

GreenGeeks.com on web-palveluntarjoaja, joka suhtautuu ilmastonmuutokseen vakavasti. Jokaisesta 1x voimayksiköstä, jonka he ottavat verkosta, he ostavat 3x hyvityksiä tuulienergiaa ja lähettävät sen takaisin verkkoon kompensoidakseen hiilijalanjälkensä.

Haluatko lisätietoja näistä verkkoisäntästä? Katso sitten tämä arvostelu Bluehostista, tästä Web Hosting Hubista ja tästä GreenGeeksistä

NameCheap.com on markkinoiden paras verkkotunnusten rekisteröijä. Ne tarjoavat kilpailukykyisen hinnoittelun, ja ilmainen verkkotunnuksen yksityisyys sisältyy useimpiin verkkotunnuksen laajennuksiin.

Web-suunnittelu, teemat & liitännäiset

ThemeForest on johtava verkkosivustojen mallien ja WordPress-teemojen markkinapaikka. Täältä löydät upeita ja räätälöityjä teemoja WordPressille noin 50 dollarista.

Ota selvää, kuinka voit luoda hääsivuston käyttämällä upeita ja valmiita teemoja ThemeForestista.

WrapBootstrap on teemojen ja mallien markkinapaikka, joka perustuu Bootstrap-kehykseen (HTML, CSS ja JS Framework Hosting Kingdom on rakennettu).

CodeCanyon on ThemeForestin sisko-sivusto, ja se on laajennusten, skriptien ja katkelmien markkinapaikka.

Fiverr on paikka, josta voit palkata freelancereita niin vähän kuin 5 dollaria. Se on täydellinen paikka hankkia logot, bannerit ja pienet web-suunnittelutehtävät sinulle edullisesti.

Työkalut & tuottavuus

IFTTT "Jos tämä sitten niin" on fiksu automaatiopalvelu, joka yhdistää sovelluksia ja gadgeteja esimerkiksi resepteillä "Jos lataat videon YouTubeen, se lähetetään suoraan WordPress-blogiisi" ja "lähetä minulle tekstiviesti, jos sääennuste sanoo huomenna sadetta".

Kangas on ilmainen graafisen suunnittelun työkalu ja verkkosivusto, jolla voit luoda upeita malleja, kuten blogigrafiikkaa, verkkosivustojen bannereita, Facebook-kansia, Twitter-taustoja ja ladata lisää.

Google Webmaster Tools on Googlen ilmainen palvelu, jonka avulla voit diagnosoida, seurata ja ylläpitää verkkosivustosi läsnäoloa Googlen hakutuloksissa.

Google Analytics on ilmainen Googlen palvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivustojen liikennettä ja on Internetissä eniten käytetty Web-analytiikkapalvelu.

Markkinointi & ansioita

SumoMe on joukko työkaluja, joiden avulla voit rakentaa liikennettä verkkosivustoosi. Työkalut sisältävät; sähköpostiluettelonmuodostaja, sosiaalinen jakaminen, lämpökartta, tekstin korostin, kuvanjakaja ja paljon muuta

Katso tämä kattava SumoMen opas.

Puskuri on sosiaalisen median jakamistyökalu, joka tekee sosiaalisen jakamisen erittäin helpoksi, ja sen julkaiseminen Twitterissä, Facebookissa, Google+: ssa ja LinkedInissä on täysin ilmainen.

Google AdSense on ilmainen mainosten julkaisupalvelu, jonka avulla sivuston omistajat voivat ansaita rahaa näyttämällä kohdistettuja Google-mainoksia verkkosivustollasi.

Skimlinks on tytäryhtiömarkkinointiverkosto, joka auttaa online-julkaisijoita ansaitsemaan rahaa etsimällä linkit automaattisesti sivustostasi ja muuttamalla ne tytäryhtiölinkeiksi.

Mailchimp on ilmainen online-markkinointiratkaisu, jonka avulla voit suunnitella, lähettää ja seurata sähköposti- ja uutiskirjekampanjoita.

Muut työkalut

BuzzSumo on sekä sisällön että vaikuttajien löytämistyökalu, jonka avulla analysoidaan mikä sisältö toimii parhaiten mille tahansa aiheelle tai kilpailijalle.

FreshBooks on pilvipohjainen kirjanpito-ohjelmistopalvelu, joka on tarkoitettu pienyritysten omistajille hallitsemaan kirjanpitotarpeitasi helposti.

Ahrefs on SEO-työkalu, jonka avulla voit analysoida verkkosivustoja ja niiden linkkiprofiileja, ja voit myös tutkia sisältöä ja seurata sosiaalista mediaa.

SerpStat on ilmainen avainsanan ehdotustyökalu, jonka avulla voit kerätä suosittuja ja haettuja avainsanoja Googlessa.

Rankinity on reaaliaikainen hakukoneiden rank checker -työkalu, joka on edullinen, helppo käyttää ja työtä suorittava työkalu.

Blogit, joista pidän

Aloitetaan Brian Deanin kanssa, hän pitää erittäin suosittua SEO-blogia Backlinko.com . Täältä et löydä tavallista tehtaan SEO-fluffia, sen sijaan saat käytännönläheisiä ja toimivia vinkkejä ja neuvoja.

Toinen blogi, joka ruokkii käytännöllisiä ja mielenkiintoisia hyödyllisiä verkkomarkkinointineuvoja, on Bryan Harris’s VideoFruit.com .

Pat Flynn on erittäin suosittu (ansiokkaasti) ja menestyvä online-yrittäjä. Hänen sivustonsa SmartPassiveIncome.com on täynnä vinkkejä ja neuvoja.

Kun se tulee WordPress-oppaisiin ja ohjeisiin, on Syed Balkhin uskomaton WPBeginner.com on kiistaton mennä resurssi.

Darren Rowse (toinen melbournilainen) ei tarvitse esittelyä ja hänen ProBlogger.net tarkoituksena on auttaa muita bloggaajia parantamaan blogejaan ja ansaitsemaan rahaa.

Asioiden lopettamiseksi tässä on häpeämätön pistoke omalleni blogi täällä Hosting Kingdom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map