Valokuvaussivuston laillinen puoli

Sinun kaltaisesi mahtavat ihmiset tukevat lukijaani sisältöä. Mikä tarkoittaa, että voisin ansaita palkkion. Lisätietoja täältä!


Valokuvasivuston laillinen puoliKun päätät avata valokuvausyrityksen verkossa, sinulla on joitain vaikeita tehtäviä, kuten tekijänoikeussuojan perustaminen ja virtaviivaistetun myymälän rakentaminen, josta fanit voivat ostaa tulosteita.

Kuitenkin laillisen valokuvaussivuston ylläpitäminen tarkoittaa, että sinun on myös harkittava muodostumista ja veroja.

Perustamalla valokuvausliiketoimintasi menestykseen saat paremmin jatkamaan menestystä ja rakentamaan sivustosi laillisesti.

Valokuvaajille, jotka ovat vasta alkamassa

Jos olet päättänyt avata yrityksesi, sinun on poistettava kaikki lailliset asiat tieltä. Sinun tulisi tarkastella liiketoimintarakenteita, veroja ja lisenssejä.

Saatat joutua ottamaan yhteyttä paikalliseen pienyritystoimistoon kysyäksesi valokuvaajien lisenssejä ja uutta yritystäsi.

Ne voivat tarjota pienille yrityksille ja aloittaville yrityksille runsaasti tietoa.

Valitse yritysrakenne

Siellä on saatavana useita yritysrakenteita, mutta jotkut sopivat myös valokuvaajille.

Liiketoimintarakennetyyppeihin kuuluvat yksityinen omistaja, osakeyhtiö ja yhteisö.

Valitsemasi rakennetyyppi riippuu liiketoiminnan tyypistä, investointikustannuksista, vastuun valinnasta ja veroista.

Yksityinen haltija: Nämä ovat valokuvaajien suosituimpia, koska niitä käytetään yleensä pienyritysten omistajille, joilla ei ole paljon sijoituspääomaa työskennelläkseen.

Voit luoda itsenäisen yrityksen rekisteröimällä liiketoiminta-todistuksen läänissäsi tai osavaltiossasi.

Vaikka tämän tyypin sijoituskustannukset ovat pienimmät, et saa mitään vastuusuojaa.

Henkilökohtainen omaisuus ei ole rajoittamatonta eikä sitä pidetä erillään liiketoiminnan omaisuudesta.

Jos valitset yksityisyrityksen, rekisteröidyt veroilmoituksen C-aikataulu henkilökohtaisten veroilmoitusten mukana.

Osakeyhtiö (LLC) – Tämä on toinen suosittu rakenne valokuva-aloittajille.

Tämä rakenne suojaa omistajaa, koska liike- ja henkilökohtaista omaisuutta ei pidetä yhdessä.

LLC: llä on suurempi rahallinen sijoituskustannus organisaatioartikkelin vuoksi, se on edullisin online-valokuvausyritykselle vastuurajoitusten ja verorajoitusten takia.

Kaikista LLC: n tuloista verotetaan vain kerran, koska tappiot, hyvitykset, tulot ja vähennykset voivat “kulkea” yrityksen omistajalle. LLC: tä hallinnoivat jäsenet ja tulot, vähennykset, hyvitykset ja tappiot, joten se on jaettu oikeilla dokumenteilla.

Yhtiö: Nämä ovat suositumpia vakiintuneille pienyrityksille, joilla on enemmän sijoituspääomaa.

Tarvitset lisää perustamisrahastoja ollaksesi menestyvä yritys. On myös kahden tyyppisiä yrityksiä: C ja S.

C-yhteisöihin kohdistuu kaksinkertainen verotus, mutta tämä voidaan välttää, jos yrityksen omistajat saavat vain normaalin ja kohtuullisen palkan.

S-yhtiö on suosituin kahdesta valokuvaajasta, koska rakennevoittoja ei tarvitse jakaa tasaisesti, mutta yrityksistä peritään valtion yritysmaksut.

Valtioilla on myös erilaisia ​​lakeja yritysrakenteista. Useimmat yritysoppaat viittaavat siihen, että Wisconsinissa on parhaat LLC-yrityksiä koskevat lait.

Kuinka valita oikea liiketoimintarakenne valokuvasivustoille?

Sinun on päätettävä, mikä on sinulle tärkeintä, kun harkitset valokuvaussivustosi menestystä. Nämä ovat vain muutama tekijä:

* Uusiminen
* Pitkän aikavälin tavoitteet
* Rahatalousinvestointi
* Omaisuuden haluttu suoja

Jos sinulla ei ole paljon rahaa perustamiskustannuksiin, paras vaihtoehto olisi yksityisyritys, mutta jos haluat myös suojata omaisuutesi, sinun on arkistoitava LLC: ksi..

LLC: lle tullessa on myös pitkäaikaisia ​​etuja. Itsenäisten valokuvaajien on vaikea perustaa yrityksiä yksin.

Valokuvaajien verojen antaminen

On olemassa erityyppisiä veroja, jotka joudut maksamaan sen mukaan, missä käytät sivustoasi, koska verolait vaihtelevat valtiosta toiseen digitaalisten tuotteiden osalta.

On olemassa liittovaltion tuloverot, valtion tuloverot ja valtion myyntiverot. On myös joitain sekalaisia ​​veroja, jotka riippuvat yrityksesi perustamisesta ja ovat myös erilaisia ​​lainkäyttövallan mukaan.

Liittovaltion tuloverot

Sinun tulisi harkita liittovaltion tuloveroa kaikessa valokuvausliiketoiminnan tuloissa.

Ei ole olemassa liittovaltion liikevaihtoveroa. Sinun on tehtävä vaatimus vuosittain, ja aina sinun tulee säästää osa voitoistasi verojen maksamiseksi, koska lasku kertyy IRS: ltä.

Yrityksen omistajana sinun on tehtävä oma pidätys. Saatat myös pystyä maksamaan verot ympäri vuoden välttääksesi yllätyksiä.

Tämä riippuu yrityksen tyypistä ja osavaltiosta, joten joudut ottamaan yhteyttä IRS: ään, jos haluat käyttää tätä vaihtoehtoa.

Valtion tulovero

Lisäksi joissain osavaltioissa on myös valtion tulovero, joka on aivan kuten liittovaltion tulovero. Valtion tulovero on arkistoitava erikseen.

Valtion liikevaihtovero

Useimpien tuotteita myyvien yritysten on kerättävä veroja valtiostasi. Jotkut valtiot eivät kuitenkaan vaadi digitaalisten tuotteiden myyjiä perimään veroja.

Sinun tulisi aina soveltaa valtion myyntiveroa digitaalisten tuotteiden hintaan. Sinun on myös hankittava myyntiverolupa, jotka ovat ilmaisia.

Sinun on myös jätettävä liikevaihtoveroilmoitus muiden verovaatimustesi mukana. Paikallinen myynti ja verot perustuvat mihin rekisteröit yrityksesi.

Sinua voidaan joutua maksamaan myös myyntiverot, jos toimit valokuvaajana muilla alueilla. Useimpien valokuvaajien, jotka myyvät painotuotteita ja kankaita, on perittävä myyntivero.

Jos henkilö ostaa ladattavan tiedoston, kuten digitaalisen taustakuvan, sinun ei ehkä tarvitse periä liikevaihtoveroa.

Sinun on tarkistettava paikallinen verovirastosi selvittääksesi, koskeeko myyntivero digitaalisia tuotteita.

Yrityksen lomakkeet Valokuvaajat

Sinulla on oltava nämä lomakkeet tiedostossa.

Muotokuva sopimus

Asiakkaiden ja valokuvaajien on tehtävä sopimus, jota kutsutaan muotokuvasopimukseksi.

Tässä hahmotellaan yksityiskohtia, kuten maksu, peruutusehdot, istunnon päivämäärä ja enemmän. Jos sinulla ei ole tätä lomaketta, suhteen odotukset ja politiikat voidaan kiistää.

Jos et käytä tätä lomaketta, asettat itsesi vaaraksi joutua haastamaan oikeutta, jos jotain menee pieleen asiakkaan valokuvan tai muotokuvan vuoksi..

Mallin julkaisu

Valokuvan kohteen on myös allekirjoitettava julkaisu. Myös alaikäisen vanhemman tai huoltajan on allekirjoitettava tämä ilmoitus.

Tiedote antaa valokuvaajalle luvan näyttää valokuva ja käyttää sitä näyttelyihin tai henkilökohtaiseen käyttöön.

Tulosjulkaisu

Valokuvaajien on myös ilmoitettava asiakkaille, että heillä on oikeuksia, kun he lataavat digitaalisia tiedostoja sivustostasi.

Sinulla tulisi olla yksityiskohtaiset rajoitukset siihen, mitä digitaalisen latauksen avulla voidaan ja mitä ei voida tehdä.

Mitä etuoikeuksia annat valokuvasi? Asiakkaat haluavat usein rajoittamatonta käyttöä, mutta he voivat kutsua tätä tekijänoikeuksien omistajuudeksi.

Sinun on määritettävä, että heillä ei ole tekijänoikeuksien omistajia, mutta he voivat ostaa lisenssin valokuvien käyttämiseen määrittelysi mukaisesti.

Sinun tulisi myös ymmärtää ero painetun ja tekijänoikeuksien vapauttamisen välillä.

Riippumaton urakoitsija

Jos aiot tehdä yhteistyötä muiden kanssa valokuvausmaailmassa tai verkkosivujen suunnittelumaailmassa, teet todennäköisesti itsenäisen urakoitsijasopimuksen.

Tämä määrittelee, mitä tavaroita tai palveluita tarjotaan millä palkalla, ja sisältää usein määräajan tai ajankohtaisia ​​tietoja.

Sopimuksessa on myös todettava, että etuuksia ei sisälly hintaan ja että urakoitsijoiden on kannettava omat veronsa. Voit määritellä muut sopimukseen liittyvät odotukset ja politiikat.

Tekijänoikeushuomautus

Sinulla on oltava tekijänoikeussuoja, jos aiot ylläpitää onnistunutta valokuvaussivustoa. Suurin osa asiakkaista ei ymmärrä tai kiinnitä huomiota tekijänoikeuksiin, mutta se on sitä enemmän syy siihen.

Jos he ostavat tiedostoja verkossa, he ehkä haluavat käyttää niitä tulostukseen. Sinun on määritettävä, mitä valokuvia voidaan käyttää ja kuinka usein niitä voidaan käyttää osana tekijänoikeuslisenssiä.

Sinun tulisi myös todeta, että tekijänoikeuslaki on voimassa aina, kun asiakkaat ostavat taidetta tai valokuvia sivustoltasi.

Keskustele lakimiehen kanssa

Jos olet hämmentynyt valokuvaussivustosi perustamisen juridisista näkökohdista, kannattaa ehkä kysyä lakimieheltä asianmukaista yrityksen perustamista ja lomakkeiden hankkimista työn suojaamiseksi..

Saatat tarvita erityisiä tekijänoikeuksia myös sivustollesi. Voit myös tutkia suosittuja valokuvaussivustoja ymmärtääksesi kuinka luoda tekijänoikeus- ja oikeussuojasopimuksesi.

On tärkeää, että saat kaikki nämä asetukset ennen kuin alat myydä teoksia verkossa.

Valokuvaussivuston perustaminen on uskomaton askel eteenpäin valokuvaajille.

Olet tulossa yritysmarkkinoille ja avaa näkyvyyttä työllesi kaikkialta maailmasta.

Sinun on toteutettava asianmukaiset varotoimenpiteet ja ajateltava aina tekijänoikeuksia ajatellen, kun käsittelet asiakkaita.

Kun olet suojannut itsesi, sinulla on laillisempi online-valokuvausyritys, joka voi myös edistää uraasi.

Kuvahyvitys: Oma työ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map