Weebly Website Builder -katsaus vuodelle 2020 (plussa, miinukset, hinnasuunnitelmat)

Sinun kaltaisesi mahtavat ihmiset tukevat lukijaani sisältöä. Mikä tarkoittaa, että voisin ansaita palkkion. Lisätietoja täältä!


Weebly arvostelu

Harkitset Weeblyn käyttöä verkkosivustosi luomiseen?

Ja luultavasti

etsimällä termejä kuten….

 • Weebly arvostelu
 • Weebly-verkkosivustojen rakennusohjelman katsaus
 • Onko Weebly hyvä rakentaa verkkosivusto?
 • Hyödyt ja haitat Weebly

Ammu, olet älykäs, jos olet juuri tekemässäsi.

Syy,

Teet tutkimusta. Sen lisäksi…

Kuulet niistä paljon, ja yleensä niitä verrataan Wixiin rakennuksen yhteydessä…..

Pieni ja pieni pienyrityssivusto tai vain yksinkertainen verkkosivusto tarpeitasi varten.

Mutta:

Sinun on tehtävä vähän omia kotitehtäviä, kuten mainitsin ennen kuin vedät vain liipaisimesta ja käytät Weeblyä oikein?

Tietysti sinun täytyy tehdä se.

Mennään eteenpäin ja muutetaan Weeblyä vähän enemmän, jotta todella auttaa sinua päätöksenteossa.

Tervetuloa Weeblyn esittelyvideoon

Weebly Website Builder Helppokäyttöinen

San Franciscossa toimiva Weebly perustettiin vuonna 2007, ja sen jälkeen se on kasvanut eksponentiaalisesti.

Miljoonan käyttäjän kanssa ympäri maailmaa se antaa ihmisille mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia verkkosivustoja, blogeja ja verkkokauppoja.

Sen lisäksi, että tarjotaan kokonaisia ​​verkkosivustoja, Weebly toimii myös mobiililaitteissa, mikä antaa henkilöille ja yrityksille entistä joustavampaa kuin koskaan ennen.

Weeblyn käytön aloittaminen ei edellytä muuta kuin ideaa ja Internet-yhteyttä.

Verkkosivun rakentajan avulla voit vetää ja pudottaa erilaisia ​​kohteita sivustoosi tekemällä räätälöinnistä nopeaa ja helppoa.

Sinun ei tarvitse suunnittelututkimusta, eikä sinun tarvitse palkata suunnitteluyritystä tekemään töitä puolestasi.

Lisää tekstiä, valokuvia, karttoja ja videoita vetämällä niitä ja pudottamalla ne valitsemaasi malliin.

Pelaa ympäri fonttityylejä, värejä ja kokoja, jotta sanat ja kuvaukset erottuvat.

Sinun ei tarvitse ladata tai asentaa mitään, jotta joko sivustosi pystyy toimimaan. Voit tehdä sen selaimellasi.

Kolmekymmentä miljoonaa yrittäjää ja pienyritystä todistaa Weeblyn voiman, jonka avulla tiedät, että sivusto toimii.

Jos haluat jotain edullista, käyttäjäystävällistä ja ainutlaatuista, se on hyvä paikka aloittaa.

Vielä tärkeämpää on, että jos sinulla on rakennettu verkkosivusto ja haluat siirtää sen yli hyödyntääksesi Weeblyn ominaisuuksia, voit.

Weebly hinnasuunnitelmat

Weebly tarjoaa 4 suunnitelmaa alennetulla hinnoittelulla, kun maksat etukäteen:

Weebly hinnasuunnitelmat

 • Yhdistä verkkotunnus – 4 dollaria kuukaudesta toiseen – 1 vuosi maksettu etukäteen keskimäärin 4 dollaria kuukausittain, mikä säästää 42% – 2 vuosi maksetaan etukäteen keskimäärin 3 dollaria kuukaudessa säästöt, 57%
 • Käynnistin – 14 dollaria kuukaudesta toiseen – 1 vuosi maksettu etukäteen keskimäärin 8 dollaria kuukaudessa säästääen sinulle 42% – 2 vuotta maksetaan etukäteen keskimäärin 5 dollaria kuukaudessa säästöjä sinä 64%
 • ammattilainen – 18 dollaria kuukaudesta toiseen – 1 vuosi maksetaan etukäteen keskimäärin 12 dollaria kuukausittain, mikä säästää 33% – 2 vuosi maksaa etukäteen keskimäärin 9 dollaria kuukaudessa säästöjä 57%
 • liiketoiminta – 4 dollaria kuukaudesta toiseen – 1 vuosi maksettu etukäteen keskimäärin 4 dollaria kuukaudessa säästääen sinulle 42% – 2 vuotta maksetaan etukäteen keskimäärin 3 dollaria kuukausittain säästöjä 50%

Aloita Weebly ilmaiseksi tänään

Tarjotut Weebly-mallit

Verkkosivustollesi, blogiisi tai verkkokauppaan on reagoivia teemoja. Se antaa sinulle paljon joustavuutta sivustosi suunnittelussa.

Suosituimpia vaihtoehtoja ovat Slick, Paper, Impact, Oasis ja Highlighter.

Muita ilmaisia ​​verkkosivustojen teemoja Weeblylle:

•Lyhyttavarakauppias
•Näpsäkkä
•Reipas
• Bradley
•Matka
• Redux
• Squared

Jokaisen verkkosivuston avulla voit lisätä siihen ainutlaatuisen näkemyksen. Muuttamalla fontin värejä, kokoja ja tyylejä muutat heti yksinkertaisen mallin vaikuttavaksi verkkosivustoksi.

Voit myös lisätä ja poistaa sivuja, sisällyttää widgettejä ja sosiaalisen median kuvakkeita sekä vaihtaa valokuvia ja tekstiä omillasi, jotta malli antaa henkilökohtaisen tunteen.

Taustakuvien mukauttaminen vie vähän aikaa ja auttaa muokkaamaan suunnittelua.

Weebly tarjoaa korkearesoluutioisia valokuvia, joista valita, tai antaa sinun ladata ja käyttää omia.

On olemassa useita erilaisia ​​suodattimia, jotka antavat hämärtää, terävöittää ja tummentaa kuvia haluamallasi tavalla.

Weebly SEO -ominaisuudet

Hakukoneoptimointi (SEO) on se, joka asettaa verkkosivustosi kartalle.

Se on tapa, jolla ihmiset löytävät sinut verkkohakujen kautta, joita he tekevät hakukoneissa, kuten Google, BING ja Yahoo.

Ilman SEO on vaikea erottua kilpailun merissä.

Weebly ymmärtää tämän ominaisuuden tärkeyden ja tarjoaa seuraavat vaihtoehdot verkkosivustosi rekisteröinnissä:

• Sivustokartta, jonka avulla hakukoneet voivat helpommin löytää verkkosivustosi.
• Kaiken uuden sisällön automaattinen pingitys.
• HTML-muotoilu oikealla tavalla.
• Yksityiskohtaiset metakuvaukset.
• Kuvien Alt-tunnisteet.
• Sivukohtaiset kuvaukset.

Jos sinulla ei vieläkään ole aavistustakaan, mitä tämä kaikki tarkoittaa, älä huolestu.

Weebly toteaa, että kaikki eivät ole tietoisia SEO: sta.

Siksi se tarjoaa käytännöllisen oppaan, joka selittää vaiheet, jotka se tekee sivuston tekemiseksi näkyväksi ja houkuttelevaksi yleisölle.

Paranna Weebly-SEO-taitojasi tällä videolla

Weeblyn markkinointiominaisuudet

Weeblyn tarjoamiin markkinointiominaisuuksiin kuuluvat integroidut lomakerakentajat ja aikataulutustyökalut. Sisällön jakaminen blogien muodossa on helppoa.

Sinun ei tarvitse edes lähettää sitä vasta myöhemmin. Aikatauluta vain päivämäärä ja päivämäärä, jonka haluat, että blogiviestisi tulee näkyviin ja viettää aikaa tekemällä muita asioita, jotta yrityksesi kasvaa.

Sinulla on myös mahdollisuus lisätä sosiaalisen median painikkeita verkkosivustollesi, jotta voit olla tekemisissä asiakkaiden kanssa missä tahansa he viettävät aikaa.

Ihmiset näkevät brändisi johdonmukaisuuden Facebook-, Twitter-, Instagram-, Pinterest- ja YouTube-sivuillasi ja haluavat liittyä keskusteluun.

Tämä on loistava tapa testata vesialueet ja nähdä, mitä muutoksia liiketoimintamalliin on tehtävä.

Sinun ei tarvitse tutkia asiakkaita selvittääksesi, mistä he pitävät ja eivät pidä tuotteistasi ja palveluistasi.

Sinun täytyy kuunnella, lukea heidän kommenttinsa ja vastata ajoissa. Weebly antaa sinulle mahdollisuuden sosiaalisen median tiliisi vaivattomasti.

Aloita Weebly ilmaiseksi tänään

Weeblyn asiakastuki

Weebly tarjoaa täysin varustetun tukisivuston, joka vastaa sen usein kysyttyihin kysymyksiin. Tiedot on jaoteltu erillisiin luokkiin.

Löydät tarvitsemasi vastaukset Essentials-, blogi-, rakennus-, kaupankäynti-, verkkotunnusten, mobiilisovellusten ja muun suhteen..

Jokainen artikkeli vastaa tiettyihin kysymyksiin ja tekee siitä niin, että Weebly-käyttäjät saavat heille tarvitsemansa avun heti odottamatta tukiasiantuntijan ottavan yhteyttä heihin.

Voit myös lähettää muodollisen pyynnön ohjekeskuksen kautta saatavalla lomakkeella.

Se kysyy sähköpostiosoitettasi, tarvittavien ohjeiden kuvausta, aiheen kirjoittamiseen tarvittavaa kenttää ja toista saadaksesi lisätietoja koetusta ongelmasta. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden ladata kuvakaappaus tai valokuva ennen pyynnön lähettämistä.

Weebly ei paljasta, kuinka kauan vastauksen saaminen vie virallisen avunpyynnön esittämisen jälkeen.

Tiedot voivat olla itse ohjekeskuksessa, mutta ne eivät ilmoita näitä tietoja pyyntölomakkeen sivulla. Tämän vuoksi on erittäin vaikea arvioida, kuinka kauan kestää ohjeiden saaminen verkkosivustoihin liittyvissä asioissa.

Muita tapoja tavoittaa Weebly-asiakastuki on live-chatin ja sähköpostin välityksellä. Tukikeskuksesta löytyvässä yhteyslomakkeessa ilmoitetaan aukioloajat, jolloin asiakastuki on saatavana, ja kuinka kauan odotat kuullaksesi jonkun sähköpostitse, kun olet lähettänyt pyyntösi.

Live-koulutustilaisuuksia tarjotaan ilmaiseksi, ja ne auttavat sinua oppimaan kaiken, mitä sinun on tiedettävä menestyvän online-liiketoiminnan rakentamiseksi, käynnistämiseksi ja johtamiseksi.

Weebly-verkkokaupparatkaisu

Monille yrityksille tavaroiden ja palveluiden myynti verkossa on väistämätöntä. Se on taloudellisesti järkevää alhaisempien yleiskustannusten ja vaikuttavien työkalujen vuoksi, jotka on luotu yritystoiminnan ajamiseen.

Verkkoyritykset vaativat usein vähemmän ihmisiä ajamaan niitä, mikä on hieno uutinen aloittaville yrityksille ja putiikkeille tarjoaville yrityksille ja kaupoille, joilla on vähän rahaa saadakseen yritystoiminnan alun perin.

Weeblyn verkkokaupparatkaisut ovat monella tavalla verrattavissa Shopify-palveluun. Se tarjoaa esimerkiksi helppokäyttöisen verkkosivustojen rakentajan, jonka avulla voit luoda myymälän, joka vastaa tarpeitasi ja ylittää odotuksesi..

Muokkaa

Voit mukauttaa sitä niin paljon tai vähän kuin haluat. Sinulla on jopa mahdollisuus täydelliseen CSS / HTML-hallintaan ja muokkaamiseen ainutlaatuisella verkkosivustolla, joka tekee vaikutuksen joka kerta, kun se on nähty.

Ostoskärry

Weebly tarjoaa täysin integroidun ostoskorin ostoksille. Check out on turvallinen, joten asiakkaasi voivat ostaa luottavaisin mielin.

mobile

Täydellinen matkapuhelinmyymälä ja kassakokemus toimii kaikilla laitteilla kaikkina vuorokauden aikoina. Et menetä myyntisi, koska verkkosivustosi on loppunut tai kassalla on ongelma.

Tuotesuodatus on helppoa

Asiakkaat tekevät ostoksia verkossa, koska haluavat säästää aikaa vähentämällä tarvittavien töiden löytämiseen tarvittavaa työtä. Sieltä Weeblyn tehokas suodatettu tuotehaku tulee.

Sen avulla asiakkaasi voivat tehdä hakuja hinnan, värin ja koon mukaan. Sen avulla voit myös korostaa osuvia tuotteita, mikä auttaa lopettamaan myynnin ja ansaitsemaan yrityksellesi enemmän rahaa.

Fyysisten tuotteiden myynti?

Weebly’sin asiakkaana et rajoitu myymään vain fyysisiä tavaroita. Voit myydä laajan valikoiman digitaalisia tuotteita, kuten sähköisiä kirjoja, kuvioita, reseptejä ja jopa tulosteita, kuten kutsut, suunnittelijan lisäykset ja työkirjat.

Jos päätät myydä fyysisiä tavaroita, et ole rajoitettu yhteen kuljetusyritykseen.

Voit valita UPS: n, USPS: n, FedExin jne. Ja asettaa lähetyshinnat hinnan tai painon perusteella.

Voit myös periä veroa missä tahansa, koska Weebly tarjoaa ja ylläpitää kaupunki-, osavaltio- ja provinssitason veroja Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Muut myyjäverot määrittelee myyjä ja ilmoittaa ne verkkosivustolla, mikä on helppo myydä asiakkaille kaikkialla maailmassa. Et ole rajoittunut myymään yhden maan ihmisille etkä toiselle.

inventaario

Kun fyysinen varastosi vähenee, tiedät. Voit pitää kuumimmat myymäsi tuotteet varastossa ja jopa luoda tarjonnan ja kysynnän näyttämällä asiakkaille, kuinka vähän tuotteita olet jättänyt ostamaan.

Kun tavarat on myyty loppuun, ne merkitään “loppu”, joten voit helposti hallita myymälääsi ja varoittaa asiakkaitasi rajoitetusta tai suositusta tuotteesta.

Hosting

Ylläpito on ilmaista ja luotettavaa. Kauppa on avoinna 24/7 ja 365 päivää vuodessa.

Et menetä asiakkaita, jotka haluavat käyttää rahaa kanssasi, koska verkkosivustosi ei ole kunnossapidossa tai sitä ei ole varustettu käsittelemään liikenteen virtausta. Luotettavuus on jotain, josta Weebly tunnetaan.

Muut ominaisuudet

Voit myös mukauttaa sisältöä, suorittaa erikoisuuksia ja tarjouksia ja hyväksyä kaikki tärkeimmät luottokortit omalta verkkotunnukselta.

Jos haluat valita lisämaksutapoja, Stripe, PayPal, Authorize.net ja Square ovat muutama vaihtoehto, jotka toimivat hyvin Weebly-sivustoilla.

Kun asiakas ostaa sinulta, pystyt käsittelemään ja hallitsemaan tilauksia heti.

Lähetä vahvistussähköpostit, lähetyksen seurantatiedot ja käsittele palautukset ja palautukset reaaliajassa. Saat myös raportteja tilauksista ja myynnistä.

Mikä parasta, jos sinulla on jo verkkokauppa, voit tuoda sen Etsy-, Shopify- tai mistä tahansa CSV-tiedostosta. Tee tarvittavat säädöt ja olet valmis.

Sinun ei tarvitse aloittaa tyhjästä, jotta myymäläsi olisi toisessa paikassa verkossa.

Aloita Weebly ilmaiseksi tänään

Weebly-sovellukset

Weebly-sovellukset

Luo, muokkaa ja hallinnoi verkkosivustoasi Weeblyn iOS- ja Android-sovellusten avulla. Ne ovat saatavilla ilmaiseksi Apple App Storen ja Google Play Kaupan kautta.

Sovellusta voidaan käyttää iPhonessa, iPadissa, Apple Watchissa, Android-puhelimessa ja Android-tablet-laitteissa.

Sovelluksen käyttäjät voivat myydä tuotteita, täyttää tilauksia, tarkistaa varaston ja hyväksyä maksuja missä tahansa he käyvät edellä mainituilla laitteilla. Yhtä yhtä tärkeätä on kyky rakentaa uusia verkkosivustoja aina tarvittaessa.

Kosketusnäyttöominaisuuksien Vedä ja pudota -editori tekee verkkosivuston rakentamisen mobiililaitteesta vaivatonta.

Weebly Web-sivuston rakennusohjelman aloittelijoiden video-opas

Tämän pitäisi todella auttaa sinua pääsemään alkuun.

Napsauta tätä, jos haluat seurata.

Weebly Review 2 suosittua plussasta & Haittoja

Miinukset Weebly:

Weebly on erittäin helppokäyttöinen ja antaa ihmisille, joilla ei ole tietoa verkkosivustojen luomisesta, luoda, julkaista ja mainostaa täysin integroitua verkkosivustoa yritykselleen.

Sillä ei ole edes merkitystä, minkä tyyppisiä tuotteita tai palveluita mainittu yritys myy.

Saatavilla on erilaisia ​​teemoja, mukaan lukien yllä viitatut, jotka tekevät verkkosivustoista henkilökohtaisia ​​ja käytännöllisiä.

Weebly-verkkosivuston ylläpidon kustannukset ovat verrattavissa kilpailijoihin ja tarjoaa laajan valikoiman hyödyllisiä ominaisuuksia ja työkaluja, jotka tekevät myynnistä ja kommunikoinnista helppoa.

Plussaa Weebly

Weeblyn haittapuoli on kuitenkin vähemmän teemoja kuin WordPress ja Shopify sekä Weebly-brändäys ilmaisilla tileillä..

Ihmisillä, joilla ei ole päivitetyn tilin budjettia, ei ole ylellisyyttä mukauttaa URL-osoitteita, ja he ovat lähinnä juuttuneita ilmoittamaan asiakkailleen tai seuraajilleen käyttävänsä ilmaista tiliä..

Asiakaspalvelutietojen löytäminen on myös vaikeaa, vaikka Weebly tarjoaa erityisen tukikeskuksen ja verkko-oppimismahdollisuudet.

Verkkosivun huolellisen tutkinnan jälkeen löydettiin yhteyslomake, mutta aiemmin mainittua live-chat-vaihtoehtoa ei ollut, ainakin siltä osin kuin näimme verkkosivustoa tutkiessaan..

Tämä on erittäin harkitsevaa joillekin ihmisille, jotka tarvitsevat apua heidän tilinsä tavoilla, joita tukikeskus ei ehdota.

Jos sinulla on puhelintuki tai verkkokeskusteluikkuna verkkosivuston kotisivulla, poistuu turhautuminen siitä, että et pysty saamaan tukea ajoissa..

Aloita Weebly ilmaiseksi tänään

Wix Vs Weebly

Täysin suosittu kysymys, josta monet ovat miettineet.

Onneksi menin eteenpäin ja kirjoitin mukavan yksityiskohtaisen ja voimakkaan…..

Wix Vs Weebly -artikkeli sinun täytyy tarkistaa.

Nauttia!!

Weebly Website Builder -katsauksen päätelmät

Weebly tarjoaa yksinkertaisen ratkaisun verkkosivuston rakentamiseen riippumatta siitä, onko joku tietänyt verkkosivujen rakentamisesta.

Tämän arvion pitäisi auttaa sinua ymmärtämään Weeblyn erilaisia ​​alueita varmistaaksesi, että se tarjoaa sinulle etsimäsi.

Oletko valmis kokeilemaan sitä?

Tai voitko jakaa kokemuksesi Weeblyn kanssa?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map