7 faqet kryesore të pritjes ASP.NET – Udhëzuesi i fundit për fillestarët

A ju pëlqen të ndërtoni faqet e tua dinamike, në krahasim me përdorimin e ndërfaqes së një palë të tretë për tërheqjen dhe heqjen, e cila nuk kërkon as aftësi kodimi? A po zhvilloni aplikacione dhe shërbime të bazuara në internet?


Nëse po, ju mund të jeni një nga përdoruesit e shumtë të ASP.NET i cili duhet të gjejë ofruesin e duhur të mbajtjes së faqes në internet.

ASP.NET është një kornizë me burim të hapur, server-zhvillues i krijuar nga Microsoft dhe fillimisht u lëshua në 2002. ASP.NET, ndryshe nga ASP, nuk është një gjuhë programimi. Sidoqoftë, ai mbështet gjuhë programimi si Visual Basic dhe C #.

Përkundrazi, qasja e orientuar nga objekti dhe memorja nga ana e serverit ASP.NET ju lejon të shpejtoni procesin e zhvillimit duke përdorur më pak kod. Që nga viti 2018, 13% e të gjitha faqeve të internetit përdorni ASP.NET edhe pse kjo kur shikoni vetëm një milion faqet e internetit më të mira në botë.

Pavarësisht se çfarë, nëse po përdorni ASP.NET, ju e bëni këtë sepse dëshironi që faqet e internetit dhe aplikacionet tuaja të funksionojnë shpejt dhe me efikasitet. Kjo do të thotë që ju gjithashtu keni nevojë për hostin më të mirë ASP.NET për faqen tuaj të internetit për të maksimizuar këto përpjekje.

Si i zgjedhim vlerësimet tona

5 yje

Shikoni, ne e marrim atë: çmimi është kritik kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një shërbimi pritës ASP.NET.

Por nuk është konsiderata e vetme.

Përveç kësaj, vlerësimet tona bazohen në faktorë të tjerë të cilët mund të ndikojnë në mënyrë të barabartë në zgjedhjen që bëni: tiparet, bazën e njohurive në internet dhe mbështetjen e klientit. Vetëm duke parë foton e madhe – jo vetëm një pjesë të saj – do të jeni në gjendje të merrni vendimin e duhur.

Kjo është veçanërisht e rëndësishme pasi pothuajse të gjithë ofruesit e pritjes ofrojnë zbritje të konsiderueshme për blerjet e shërbimeve vjetore, por kurrë nuk dëshironi të keni pendimin e blerësit disa javë pasi të bëni një zgjedhje që rezulton të mos jetë më e mira për nevojat tuaja.

Features:

 • Cilat janë opsionet e pritjes ASP.NET?
 • Po për ruajtje dhe bandwidth?

Baza e të dhënave online të njohurive:

 • Resourcesfarë burimesh janë në dispozicion në internet?
 • FAQs?
 • Tutorials? Videos?

Shërbimi i Klientit:

 • Kur keni nevojë për ndihmë, çfarë ndihme është në dispozicion?

7 faqet kryesore të pritjes ASP.NET

Lundrimi i të gjitha këmbanave teknike dhe bilbilave midis vendeve të pritjes ASP.NET mund të jetë marramendëse. Pra, hidhini një sy shqyrtimeve të figurave më poshtë për të mësuar faktet themelore për secilin prej këtyre ofruesve të shërbimeve.

1. A2 Hosting

A2 Hosting

Fillimisht e quajtur Iniquinet, A2 Hosting u themelua në vitin 2001 nga Bryan Muthig si hobi.

Si një kompani e mbajtur private, financat e saj dhe numri i përdoruesve është vështirë të përcaktohet. Vlerësimet e fundit, megjithatë, vendosin të ardhurat e saj vjetore në 27 milion dollarë. Pikat më të mëdha të shitjes të A2 Hosting janë platforma e saj SwiftServer dhe Serbo Turbo për ngarkesa jashtëzakonisht të shpejta të faqeve.

Të gjitha planet përfshijnë ruajtje të pakufizuar dhe transferimin e të dhënave plus çertifikata falas të Sockets Layer (SSL) për disqet e sigurisë dhe të ngurta të gjendjes (SSD).

Përveç kësaj, përdoruesit do të përdorin panelin e kontrollit Plesk Onyx 17.8. Llogaritë tregtare të PayPal mund të integrohen lehtësisht, dhe ekziston një instalues ​​automatik me një klikim për WordPress, Joomla dhe Drupal.

Adresat IP të përkushtuara janë në dispozicion për të gjitha planet për më pak se 2 dollarë në muaj. A2 Hosting krenohet me një garanci 99.9% në kohën e duhur, së bashku me 24/7 mbështetje të drejtpërdrejtë të klientit dhe një shumëllojshmëri të pyetjeve në tema të shumta.

Kostoja: 4,90 dollarë në muaj (plani i liteve me 1 domen, 5 nënfusha dhe 25 adresa email) deri në 10.78 dollarë në muaj (plani turbo me domene të pakufizuar, nënfushat dhe adresat e postës elektronike)

Rating:

2. Hostgator

Hostgator

Hostgator përdoruesit variojnë nga individë me një faqe në internet deri në kompanitë Fortune 500.

Secili plan i HostGator përfshin transferimin falas të faqes në internet, transferimin e skriptit dhe transferimin e MySQL. Paneli i kontrollit Plesk siguron qasje të lehtë në statistikat e faqeve në internet, direktoriumet e mbrojtura nga fjalëkalimi dhe një menaxher skedar me bazë në internet. Për më tepër, ekziston një kopje rezervë e të dhënave javor në vend, dhe mund të kesh autorizime të pakufizuara dhe pseudonime të postës elektronike..

Pas blerjes së EIG, HostGator pati disa ndërprerje shumë-ditore në 2013, por që nga atëherë koha e saj e afërt vazhdimisht ka afruar 100%, dhe ka ngarkesa relativisht të shpejtë në faqe.

Ka 24/7 mbështetje përmes telefonit, bisedave dhe biletave të ndihmës, por disa recensentë kanë vërejtur se koha për zgjidhjen e çështjeve është rritur që nga koha kur EIG mori përsipër. Ekziston një koleksion i gjerë i FAQ-ve për ata që duan të kuptojnë gjërat vetë.

Dëshironi të mësoni më shumë rreth HostGator? Kontrolloni për informacion shtesë si dhe një kupon zbritje.

Kostoja: 4,72 dollarë në muaj (plan personal me një domain plus ruajtje dhe gjerësi të pakufizuar) deri në 14,36 dollarë në muaj (plani i ndërmarrjes me pesë domene, ruajtje të pakufizuar dhe bandë, dhe IP të dedikuar falas).

Rating:

3. 1&1

1 & 1

1&1 u themelua në 1988, dhe produktet e saj janë në dispozicion në të gjithë Evropën dhe Amerikën e Veriut. Shtë një nga ofruesit më të mëdhenj të pritjes në internet në botë me më shumë se 13 milion kontrata klientësh, 70,000 serverë, 7,000 punonjës dhe qendra të të dhënave në Evropë dhe Kansas.

Përdoruesit individualë si dhe bizneset e vogla deri në të mëdha përbëjnë bazën e tij të klientëve për pritjen, regjistrimin e domenit dhe ecommerce Zgjidhjet.

1&Planet e strehimit të 1 janë me çmim konkurrues dhe madje opsioni i nivelit të ulët vjen i ngarkuar me karakteristika të tilla si një domen falas, bandë të pakufizuar dhe ruajtje, pesë baza të dhënash MSSQL 2017 dhe çertifikata SSL.

Plani nga fundi i fundit ju lejon të keni deri në 25 baza të të dhënave, mbrojtjen e të gjitha siteve dhe mbrojtjen e malware, dhe rrjetet e ofrimit të përmbajtjes (CDN) të mbështetur me Railgun për të siguruar shpejtësinë maksimale midis serverëve dhe rrjetit. 1&1 gjithashtu ka një shpejtësi të ngarkuar në mënyrë të pavarur të verifikuar në mënyrë të pavarur e cila është më e shpejtë se GoDaddy ose HostGator.

Uptime garantohet të jenë 99.9%. Shërbimi ndaj klientit është në dispozicion 24/7 përmes telefonit dhe bisedës, dhe ekziston një qendër e përshtatshme ndihme me FAQ.

Kostoja: 7,99 $ në muaj (100 llogari me email) deri në 14,99 $ në muaj (llogari të pakufizuara të postës elektronike)

Rating:

4. GoDaddy

GoDaddy

themeluar si Jomax Technologies në 1997 dhe besohet gjerësisht se shërbimi më i madh në botë për web hosting bazuar në pjesën e tregut.

Në vitin 2017, ajo kishte mbi 17 milion klientë në të gjithë botën dhe 6,000 të punësuar. GoDaddy është gjithashtu një nga shërbimet më të njohura të mbajtjes së faqeve në internet falë reklamave të tij të rralla në vite, veçanërisht ato që transmetohen gjatë lojës vjetore të futbollit Super Bowl.

Awmimet e saj të shumta për mbështetjen e klientit përfshijnë fitimin për vitin e gjashtë me radhë Stmimin Stevie 2017 për Shërbimin e Klientit të Përjashtuar.

Plani më i thjeshtë i GoDaddy mbështet një faqe interneti me 100 koncerte të ruajtjes dhe bandës së pakufizuar.

Për më tepër, ju do të merrni një domain falas me blerjen e një plani vjetor. (Të gjitha planet përfshijnë instalimin me një klik të WordPress, Joomla dhe Drupal.) Kjo është e përshtatshme për një sit themelor pasi do të keni qasje në Email Office të Biznesit të Microsoft Office 365 për një vit së bashku me një bazë të dhënash MSSQL (200 megs) dhe 10 Baza e të dhënave MySQL (1 koncert secila).

Plani i fundit, i mirë për shumë site të trafikut të lartë, siguron uebfaqe të pakufizuara, ruajtje, përdorues të FTP dhe bazat e të dhënave MySQL dhe MSSQL. Ju gjithashtu merrni një emër domain falas, si dhe një certifikatë SSL. Systemshtë sistemi premium i emrave të domain (DNS) lejon gjithashtu qasje më të besueshme, të sigurt dhe të shpejtë në faqet e internetit.

Një gjë thelbësore për tu përmendur është ndërsa planet e GoDaddy-së të përbashkëta të hostimit mbështesin ASP.NET, që nga tetori 2017 këto plane nuk përfshijnë më aplikacionin më të ri ASP.NET Core. Nëse jeni duke përdorur ASP.NET Core, për të përdorur GoDaddy, do t’ju duhet një plan i serverit të dedikuar i cili është në thelb më i shtrenjtë se opsionet e pritjes së përbashkët.

Dëshironi të dini më shumë rreth GoDaddy? Shikoni këtë, e cila gjithashtu përfshin një kupon zbritje.

Kostoja: 7,99 dollarë në muaj (plani i ekonomisë) deri në 16,99 $ në muaj (plani përfundimtar)

Rating:

5. InterServer

InterServer

Sot, kompania zotëron dy të dhëna në Secaucus, New Jersey, dhe një në Los Angeles, California, dhe ofron shërbime të tilla si servera virtuale private virtuale (VPS), kolokacion, serverë të dedikuar dhe të shpejtë, dhe programe virtuale.

Ashtu si HostGator, baza e saj e klientit përfshin si përdorues individualë ashtu edhe kompani Fortune 500.

InterServer ofron një opsion pritës ASP.NET i cili përfshin transferimin e pakufizuar të të dhënave, ruajtjen, çertifikatat SSL, llogaritë FTP dhe llogaritë e postës elektronike. Përveç kësaj, ekziston një panel kontrolli Plesk, ruajtje Raid-10 dhe një kopje rezervë e të dhënave javore. Përdoruesit janë të kufizuar në 25 faqe interneti / domene, megjithëse lejohen nënfusha të pakufizuara.

Ai gjithashtu mbështet mbi 100 aplikacione cloud me instalimin me një klikim për WordPress, CubeCart, Magento, dhe disa të tjerë. InterServer garanton 99.9% në kohë dhe ka një koleksion të gjerë të mësimeve në dispozicion, si dhe 24/7 mbështetje telefonike të gjallë.

Kostoja: 5 dollarë në muaj

Rating:

6. Lëngu

Rrjeti i lëngshëm

E themeluar në 1997, Liquid Web ka ofruar zgjidhje plotësisht të menaxhuara në internet për më shumë se njëzet vjet.

Të ardhurat aktuale vjetore tejkalojnë 100 milion dollarë dhe kanë mbi 30,000 klientë në 130 vende, 500,000 site të mbështetur dhe 5 qendra globale të të dhënave. Një fushë e theksit është shërbimi ndaj klientit pasi premton të ketë “njerëzit më të dobishëm të gjallë” në dispozicion për mbështetje 24/7.

Lëngu i Ujit është deri më tani opsioni më i shtrenjtë në këtë listë sepse përdor vetëm serverë të dedikuar, kështu që do të dëshironi të hidhni një vështrim nga afër në karakteristikat e tij për t’u siguruar që çmimi është i vlefshëm për ju. Në fund të ulët është një server me dy koncerte Stuhia SSD me mundësinë që të përdorë një server falas të vetë-menaxhuar të 64-bit Windows 2012 ose 2014 me mbështetje të rrjeteve, pajisjeve dhe shtresave të virtualizimit..

Ose, për 10 dollarë më shumë në muaj, ekziston serveri 64-bit i menaxhuar plotësisht nga Windows me një panel kontrolli Plesk. Deri në pesë terabajt të transferimit të të dhënave mujore janë falas, dhe të gjithë serverët vijnë me një publik adresa IP me opsionin për të shtuar deri në shtatë më shumë për një dollar secili. Premton gjithashtu 100% në kohë.

Liquid Web ka një bazë të dhënash të gjerë të njohurive me qindra mësime së bashku me mbështetjen e telefonit rreth orës dhe bisedën. Përveç kësaj, të gjithë teknikët e ndihmës kanë mbi 300 orë trajnim, dhe ju mund të bisedoni me specialistë me çertifikata në Windows, Red Hat Linux dhe Cisco.

Kostoja: 110 dollarë në muaj dhe më lart bazuar në produktet dhe shërbimet shtesë

Rating:

7. Regjistrohu

Regjistrohu

Korporata Ndërvepruese Horman në 1994, Register.com fillimisht prodhoi softuer për ndërtimin e faqes në internet përpara se të kalonte edhe në web hosting dhe fushë regjistrim.

Kompania, e blerë nga Web.com në 2010, është me seli në New York City me zyra shtesë në Londër, Baltimore dhe Halifax, Kanada. Biznesi i saj kryesor është përqendruar në plotësimin e nevojave të sipërmarrësve dhe pronarëve të bizneseve të vogla. Aktualisht, Register.com menaxhon mbi 2.5 milion fusha dhe u njoh nga WebHostDirectory.org si regjistruesi më i mirë i domeneve të 2012.

Të gjitha planet vijnë me transferim të pakufizuar të të dhënave, një domain falas, 100 tregues domenesh, një autoresponder për adresë emaili dhe AWStats për analitikë në internet. Në fund të ulët, përdoruesit mund të kenë 300 koncerte të ruajtjes, 25 llogari FTP dhe 25 MySQL 300 databaza të koncerteve. Plani i fundit ka një ruajtje të pakufizuar, llogaritë FTP dhe bazat e të dhënave MySQL me po aq depozitë shtesë për ta, sa të duhen.

Ekziston një garanci në kohë, dhe faqja e internetit e Register.com ofron shumë mësime dhe FAQ. Përveç kësaj, ka numra pa pagesë për shërbimin ndaj klientit. Ju gjithashtu mund të paraqisni një kërkesë për të caktuar një reagim nga personeli mbështetës në një kohë të zgjedhjes suaj.

Kostoja: 5,95 $ në muaj (plan thelbësor i hostimit) deri në 9,95 $ në muaj (primi i pritjes)

Rating:

Farë duhet të bësh?

Njeriu duke menduar

Si me çdo herë që vlerësoni një produkt ose shërbim, duhet të bëni një përcaktim kryesor përpara: dofarë duhet të bëni?

Nëse jeni tashmë i aftë me ASP.NET, do të dilni përpara nga dikush pa aftësi kodimi i cili ka nevojë për një ndërfaqe tërheqëse dhe tërheqëse për të hartoni një faqe në internet.

Sidoqoftë, me shumëllojshmërinë e opsioneve të pritjes ASP.NET në dispozicion, ju nuk dëshironi të paguani për ato që nuk do të përdorni, si ruajtjen e panevojshme, bandën, ose adresat e postës elektronike, dhe dëshironi të siguroheni se e keni atë që ju nevojitet.

Në fund të fundit, kjo gjithashtu vie në shkallëzimin sepse gjithmonë duhet të planifikoni për të ardhmen.

Aty ku je sot, ka shumë të ngjarë që jo ku dëshiron (ose të presësh) të jesh gjashtë muaj ose një vit në rrugë. Aq sa nuk doni të paguani për një shërbim, gjithashtu nuk dëshironi të detyroheni të migroni një ose më shumë projekte ASP.NET në një të re shërbim pritës sepse papritmas e tejkaloni atë që ofron ofruesi juaj aktual.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map